PDA

View Full Version : George Bush

Άκης Αντωνίου
18-06-2005, 02:31 AM
George .W. Bush

Ο George .W. Bush γεννήθηκε στο New Haven του Connecticut στις 6 Ιουλίου 1946 και ώρα 07: 26 πρωινή. Ο ωροσκόπος του είναι στις 7ο 07’ του Λέοντα και το Μεσουράνημα του στις 24ο 13’ του Κριού. Θα τον χαρακτήριζα έναν άνθρωπο πολλές επιπόλαιο όπου η παρουσία Ερμή, Πλούτωνα , Αφροδίτης μέσα στον 1ο οίκο στο ζώδιο του Λέοντα δίνει την εντύπωση του πολύ σκληρού , απολυταρχικού ανθρώπου , η ενανθρώπιση της ρήσης που είχε πει ο Λουδοβίκος ΄΄ Le etat ce moi’’ δηλαδή εγώ είμαι το κράτος ( ή ο Νόμος σε πιο ελεύθερη μετάφραση). Βέβαια παίζοντας με την δύναμη και το απυρόβλητο του Πλανητάρχη κάνει ότι θέλει αλλά για πόσο? Θα μπορέσει να αντέξει τον Κρόνο μέσα από τον 1ο οίκο όπου σηματοδοτεί την απαρχή ενός νέου κύκλου. Θα αντέξει να σηκώσει το βάρος όλων αυτών των δυσκολιών? Τελικά θα τα καταφέρει να ολοκληρώσει την θητεία του στον Προεδρικό θώκο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής? Ας δούμε διεξοδικά λοιπόν τι λέει το ωροσκόπιο του.

Από την μεταφυσική ανάλυση των μοιρών προκύπτει πως ο George Bush έχει στόφα πολιτικού αρχηγού. Ο Ήλιος του είναι σε μοίρα τυχερή (azimene degree) , ενώ η Σελήνη είναι σε μοίρα πτώσης του Ηλίου αλλά όπως και η 13ο του Σκορπιού δίνει ηγέτες πάσης φύσεως. Το Μεσουράνημα του είναι στην 25ο του Κριού που δίνει σαν τάσεις δικτατορική δύναμη χωρίς ίχνος ανθρωπιάς ενώ πολύ συχνά δε κάνει επίδειξη ισχύος. Θεωρώ πως ενώ είναι αρκετά πονηρός πολλές φορές είναι κοντόφθαλμος. Ο Ουρανός είναι το δυνατό χαρτί του Ωροσκοπίου του που μέσα από τον 11ο όπου είναι το φυσικό του σπίτι ( αντιστοιχία στο 11ο ζώδιο που είναι ο Υδροχόος δηλ το ζώδιο που κυβερνά) σε όψη τριγώνου με Δια και Σελήνη του δίνουν μια δημοτικότητα. Ο Κρόνος στον 12ο σε τετράγωνο με τον Δια και το Μεσουράνημα και ο Δίας σε αντίθεση με το Μεσουράνημα δημιουργώντας ένα Ταυ τετράγωνο ( πλανητικός συνδυασμός που συμμετέχουν τουλάχιστον 3 πλανήτες ή εστιακά σημεία και αποτελούνται από μια αντίθεση και δυο τετράγωνα που συνδέονται μεταξύ τους) με κορυφαίο εκτόνωσης του ΤΑΥ τον Κρόνο μέσα από το 12ο οίκο και δείχνει την επιδείνωση τον καταστάσεων , την άνοδο και την πτώση).

Η επανεκλογή του αν και μαγειρευμένη , εν πάση περιπτώσει έγινε. Όμως η Α΄ εκλογή του έγινε με σύνοδο ΔΙΑ –ΚΡΟΝΟΥ. Ας δούμε όμως τι έχει να μας διδάξει η στατιστική αλλά και η αστρολογία μέσα από αδιάσειστα ιστορικά γεγονότα για την καταλήξει που είχαν παρόμοιες περιπτώσεις.

1) το 1840 εκλέγεται πρόεδρος των Η.Π.Α, ο Γουίλιαμ Χενρι Χάρισον με σύνοδο ΔΙΑ –ΚΡΟΝΟΥ στο ζώδιο του Αιγόκερου . Πεθαίνει κατά την διάρκεια της θητείας του από πνευμονία.

2) Το 1860 ο Αβραάμ Λινκολν εξελέγη όταν ο Δίας και ο Κρόνος πραγματοποίησαν σύνοδο μέσα στο ζώδιο της Παρθένου. Δολοφονήθηκε στις 15 Απριλίου 1865 ενώ ήταν εν ενεργεία πρόεδρος των Η.Π.Α

3) Το 1880 Δίας και Κρόνος στο ζώδιο του Ταύρου εκλέγεται Πρόεδρος ο Τζειμς Γκαρφιλντ. Στις 2 Ιουλίου 1881 γίνεται απόπειρα δολοφονίας του και υποκύπτει τελεικα στα τραυματα του στις 19 Σεπτεμβριου 1881.

4) Το 1900 Προεδρος των Η.Π.Α επανεκλεγεται ο Ουιλιαμ Μακ Κινλέι , με ΔΙΑ και ΚΡΟΝΟ στο ζώδιο του Αιγόκερου . Στις 6 Σεπτεμβρίου 1901 γίνεται απόπειρα δολοφονίας εναντίον του , πέφτει σε κώμα και πεθαίνει οκτώ μέρες μετά.

5) Τις εκλογές τις κερδίζει ο Γουόρεν Χάρντινγκ . Πεθαίνει ένα χρόνο προ της λήξεως της θητείας του . Ο Δίας και ο Κρόνος κατά την εκλογή του ήταν στο ζώδιο της Παρθένου..

6) 5 Νοέμβριου 1940 ο Δίας και ο Κρόνος βρίσκονται μέσα στο ζώδιο του Ταύρου. Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος Φραγκλίνος Ρούσβελτ πεθαίνει από εγκεφαλική αιμορραγία στις 12 Απριλίου το 1945 εν ενεργεία πρόεδρος των Η.Π.Α

7) Ο Τζων Κεννεντυ εκλέγεται με Δια και Κρόνο μέσα στον Αιγόκερω στις 9 Νοεμβρίου 1960. Δολοφονείται στις 22 Νοέμβριου 1963 στο Ντάλας

8) 1980 ο Δίας και ο Κρόνος πραγματοποιούν σύνοδο στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού. Εκλέγεται πρόεδρος των Η.Π.Α ο Ροναλντ Ρέιγκαν και στις 30 Μαρτίου 1981 γίνεται απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Την γλιτώνει λόγω του ότι η σύνοδος αυτή έλαβε χώρα μέσα σε αέρινο ζώδιο ( προσωπική άποψη) .

Πιστεύω προσωπικά ο Πρόεδρος Bush είναι σε κίνδυνο. Ειδικά μετά τα γενέθλια του η τετραετία που ακολουθεί είναι απίστευτα δύσκολη. Ιδίως σε μια διετία (2007) όπου ο προοδευμένος Βόρειος Δεσμός σε όψη συνόδου με τον κλήρο της Καταστροφής , ενώ ο Προοδευμένος Δίας πάνω στον Κλήρο του Θανάτου . Παράλληλα εκείνη την περίοδο ο Ουρανός του 8ου (θάνατος ) σε όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ουρανό , ενώ η έκλειψη του Ήλιου στις 18ο της Παρθένου σε τετράγωνο με τον Ουρανό του 8 ου , ενώ η Σεληνιακή έκλειψη που θα συμβεί πιο πριν ( 3 Μαρτίου 2007) του σύνοδο τον Προοδευμένο Ήλιο .

Αλλά και τώρα που μιλάμε τα πράγματα θα είναι δύσκολα μιας και ο Τρανζιτ Πλούτωνας πάνω στο Vertex θα ανοίξει τις ‘’καρμικες πόρτες΄΄ και θα τον κοντράρουν άτομα από το περιβάλλον του και άτομα που τα έχει υποτιμήσει ( προοδευμένος Κρόνος σε τετράγωνο με το Vertex , όπου σημειωτέον ο Κρόνος είναι του 6ου )

Μάλλον δύσκολα τα πράγματα για τον Πλανητάρχη. Άλλωστε όπως είχε πει και ο R. Crowe στον Μονομάχο ‘’ ΟΤΙ κάνουμε αντηχεί στην αιωνιότητα΄΄ .

eliza1981
18-06-2005, 01:54 PM
Το Μεσουράνημα τι είναι ακριβώς;Τι στοιχεία δίνει για την προσωπικότητα του ατόμου;

bookseller
18-06-2005, 02:08 PM
http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=53 και διαβάζετε τα χαρακτηριστικά που 10ου οίκου ή Μεσουρανήματος ή MC

giorgosb71
23-10-2006, 03:43 PM
Απο το στόμα σας και στο κρόνου το αυτί:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

skorpion
23-10-2006, 04:09 PM
ενδιαφερον πολυ για να δουμε...ελπιζω οταν θα κατεβει ο αχρηστος απο την εξουσια να ανεβει ενας λιγοτερο τουλαχιστον αχρηστος θα ελγα ενας αξιος αλλα θα αποτελουσε μαλλον ουτοπια

panther
23-10-2006, 04:27 PM
Το Μεσουράνημα τι είναι ακριβώς;Τι στοιχεία δίνει για την προσωπικότητα του ατόμου;

Μπορείς να δεις την απάντηση της κας Σίμου, εδώ
Μεσουράνημα-ερώτηση (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=1947&highlight=%EC%E5%F3%EF%F5%F1%DC%ED%E7%EC%E1).

Φιλικά
Ιουλία

Ζωή και Ζώδια
23-10-2006, 04:51 PM
Εμείς θα ξαναγράψουμε, όπως και στην ανάλυση του χάρτη του Χίτλερ από τον ίδιο συγγραφέα, ότι η προσέγγιση προσώπων τέτοιου βεληνεκούς απαιτεί βαθύτερη γνώση και αστρολογικών αλλά και γεωπολιτικών δεδομένων.

Alien1
23-10-2006, 05:01 PM
George Θαμνοι, Αδελφες Χιτλερ, Τσε κε Βαρες

Απο το ενα κακο στο κακιστο

starfish
24-10-2006, 10:27 AM
Αγαπητε Alien, δικαιουσαι να εχεις πολιτικη αποψη ή και αποψη επι παντος επιστητου. Ομως εδω υποτιθεται πως δεν σχολιαζουμε πολιτικα.
Παιρνω το θαρρος να κανω την παρατηρηση, γιατι με τρωει το χερι μου, απο τοτε που διαβασα τα ποστ στο θεμα με τον Χιτλερ.
Και θα ηθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να γραψω την αποψη μου, αλλα προσπαθω -επισης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ- να σεβαστω τους ορους των διαχειριστων.
Σε παρακαλω ειλικρινα να κανεις κι εσυ μια προσπαθεια..
φιλικα:bigsmile:

Fotini Christodoulou
24-10-2006, 10:48 AM
Παιρνω το θαρρος να κανω την παρατηρηση, γιατι με τρωει το χερι μου, ...αλλα προσπαθω -επισης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ- να σεβαστω τους ορους των διαχειριστων.

Ποιό χέρι;;Το δεξι ή το αριστερό;;;:toung:

Πράγματι αναγράφεται στους όρους του σάιτ οτι μπορουμε να αντιπαρατεθούμε και να κριτικάρουμε ιδέες αλλά όχι πρόσωπα.

Φιλικά,
Φωτεινή

giorgosb71
24-10-2006, 10:55 AM
Καλημέρα

Αγαπητε Alien, δικαιουσαι να εχεις πολιτικη αποψη ή και αποψη επι παντος επιστητου. Ομως εδω υποτιθεται πως δεν σχολιαζουμε πολιτικα.

Αυτό είναι μια δική σου άποψη που πολύ καλά κάνεις και την υιοθετείς αλλά υπάρχουν και μέλη που έχουν και πολιτική συνείδηση πλην αστρολογική και εφόσον τους δίνετε η δυνατότητα να την εκφράσουν με κόσμιο τρόπο μπορούν να το κάνουν.(αυτό πάντα με την δική μου οπτική που φαντάζομαι οτι είναι εξίσου σεβαστή με την δική σου)

Παιρνω το θαρρος να κανω την παρατηρηση, γιατι με τρωει το χερι μου, απο τοτε που διαβασα τα ποστ στο θεμα με τον Χιτλερ.

Ο Alien δεν ξέρω τι έχει κάνει στο παρελθόν αλλά το χθεσινό του post οφείλεται στο ότι εγώ ξέθαψα το θέμα.Σαν νέο μέλος έχω λίγο αυτήν την τάση του ψαξίματος ,οπότε απαντω συχνά σε παλιότερα post.

Και θα ηθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να γραψω την αποψη μου, αλλα προσπαθω -επισης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ- να σεβαστω τους ορους των διαχειριστων.

Εχω την εντύπωση πως μπορείς !!!!Δεν νομίζω οι διαχειριστές να είναι μπαμπούλες!!!!Εξάλου νομίζω οτι όλοι θέλουν να έχουν μια γενικότερη άποψη των θεμάτων και γιατί όχι και πολιτική??????

Δεν ξέρω για τον Alien εγώ πάντως προσπαθώ να είμαι όσο πιο κόσμιος γίνεται,αλλά να μην απαντώ πολιτικά σε θέματα που άπτονται πολιτικής μου είναι λίγο δύσκολο.Αν δω το χάρτη της Britney Spears δεν θα πολιτκολογήσω
αλλά αν δω του Παπαδόπουλου θα το κάνω Λογικό δεν είναι αυτό?????

Καλημέρα

starfish
24-10-2006, 11:45 AM
Δεν ξέρω για τον Alien εγώ πάντως προσπαθώ να είμαι όσο πιο κόσμιος γίνεται,αλλά να μην απαντώ πολιτικά σε θέματα που άπτονται πολιτικής μου είναι λίγο δύσκολο.Αν δω το χάρτη της Britney Spears δεν θα πολιτκολογήσω

Καλημέρα[/quote]

Εμενα μου ειναι πολυ δυσκολο, ειλικρινα! Οταν ανακαλυψα το θεμα για τον Χιτλερ, ηδη ειχε γινει παρεμβαση απο τον διαχειριστη και ετσι δεν εδωσα συνεχεια παρ ολο που το ηθελα πολυ, και εξακολουθω να το θελω.
Υποθετω οτι οι αναλυσεις γενεθλιων χαρτων -ολοκληρωμενες ή οχι- τετοιων προσωπων, γινονται για να δουμε πως εδρασαν οι πλανητικες επιρροες. Τα μετεπειτα σχολια που αφορουν αλλα προσωπα των οποιων δεν παρουσιαζεται ο χαρτης, μας κανουν να ξεφευγουμε απο το θεμα.
Προσωπικα εχω πολλες ενστασεις για τον τροπο που εμπλεκεται ο Τσε Γκεβαρα, ή ο Μαρξ. Διαφωνω καθετα με τις αποψεις που εξεφρασαν πολλοι, οχι μονο o Alien.
Απλως ο Alien το συνεχισε και γι αυτο εκανα την "παρατηρηση".
Λογικο ειναι να κανεις πολιτικες παρατηρησεις για τον Παπαδοπουλο, οταν το θεμα ειναι ο Παπαδοπουλος, οχι για τον Μαρξ, τον Γκεβαρα, τον Μπους, τον Σταλιν ή οποιον αλλον.
Τελικα "επιτρεπεται" ή οχι;......Να ξερω για ετοιμαστω κι εγω για "μαχη"! -Κοσμια, εννοειται!
Καλημερα κι απο μενα :bigsmile:

Fotini Christodoulou
24-10-2006, 11:51 AM
Οι πολιτικές συζητήσεις απαγορευονται από τους όρους του σάιτ και όπως είπα πρίν το ίδιο ισχύει και για την κριτική προσώπων.

Σαφώς ξεφυγαμε από το θέμα.Οι αναλύσεις χαρτών διασήμων προσώπων προσφέρονται καθαρά για να δούμε πώς λειτουργεί η αστρολογία και όχι για να εκφέρουμε τα πολιτικά μας πιστευω.

Φιλικά,
φωτεινή

starfish
24-10-2006, 12:00 PM
Οι πολιτικές συζητήσεις απαγορευονται από τους όρους του σάιτ και όπως είπα πρίν το ίδιο ισχύει και για την κριτική προσώπων.

Σαφώς ξεφυγαμε από το θέμα.Οι αναλύσεις χαρτών διασήμων προσώπων προσφέρονται καθαρά για να δούμε πώς λειτουργεί η αστρολογία και όχι για να εκφέρουμε τα πολιτικά μας πιστευω.

Φιλικά,
φωτεινή

Κριμα!!!!!!!
Γιατι ειχα αρχισει να ακονιζω δοντια, να ξυνω το χερι μου -το δεξι δυστυχως, διοτι γεννηθηκα αριστεροχειρη, αλλα στην εποχη μου αυτο σηκωνε ξυλο...-, να γυαλιζω την πανοπλια μου, να ελεγχω τα πολεμοφοδια, και ολα τα σχετικα!!... Φτου!, θα μου μεινει απωθημενο!!:toung: :toung:
:protest: :offtopic:

giorgosb71
24-10-2006, 12:13 PM

Καλημέρα

Εμενα μου ειναι πολυ δυσκολο, ειλικρινα! Οταν ανακαλυψα το θεμα για τον Χιτλερ, ηδη ειχε γινει παρεμβαση απο τον διαχειριστη και ετσι δεν εδωσα συνεχεια παρ ολο που το ηθελα πολυ, και εξακολουθω να το θελω.
Υποθετω οτι οι αναλυσεις γενεθλιων χαρτων -ολοκληρωμενες ή οχι- τετοιων προσωπων, γινονται για να δουμε πως εδρασαν οι πλανητικες επιρροες. Τα μετεπειτα σχολια που αφορουν αλλα προσωπα των οποιων δεν παρουσιαζεται ο χαρτης, μας κανουν να ξεφευγουμε απο το θεμα.
Προσωπικα εχω πολλες ενστασεις για τον τροπο που εμπλεκεται ο Τσε Γκεβαρα, ή ο Μαρξ. Διαφωνω καθετα με τις αποψεις που εξεφρασαν πολλοι, οχι μονο o Alien.
Απλως ο Alien το συνεχισε και γι αυτο εκανα την "παρατηρηση".
Λογικο ειναι να κανεις πολιτικες παρατηρησεις για τον Παπαδοπουλο, οταν το θεμα ειναι ο Παπαδοπουλος, οχι για τον Μαρξ, τον Γκεβαρα, τον Μπους, τον Σταλιν ή οποιον αλλον.
Τελικα "επιτρεπεται" ή οχι;......Να ξερω για ετοιμαστω κι εγω για "μαχη"! -Κοσμια, εννοειται!
Καλημερα κι απο μενα :bigsmile:[/QUOTE]

καλά το πως εμπλέκονται αυτά τα θέματα είναι γνωστό πια.!!!Ανετα μπορείς μιλόντας για Χίτλερ να πας και στον Μέγα Αλέξανδρο,και να σου πω κατι εγώ δεν το βρίσκω παράλογο αυτό.Γίνεται αμέσως συνειρμός εφόσον υπάρχει αρκετή φαιά ουσία.Να σου πω και κάτι άλλο.Οταν αναλύοντας ένα προσωπικό χάρτη σου λέει κάποιος ερευνητής οτι η όψη αυτή είναι όψη πολιτικού αρχηγού,και ανθρώπου με δημοτικότητα και ταυτόχρονα σου επισημαίνει οτι στον τάδε οίκο η συγκέντρωση πολλών πλανητών δίνουν "ωμότητα" σε αυτόν τον άνθρωπο,στην ουσία σου στρώνει έδαφος για να πολιτικολογήσεις.

Οπως και όταν (όπως είδα σε αστρολογικό περιοδικό) σου λέει οτι κάποιες όψεις στο χάρτη της Τζόντι Φόστερ της δίνουν "ιδιάζουσα σεξουαλικότητα",σε προκαλεί να μιλήσεις για σεξουαλικές ιδιαιτερότητες.

Εγώ δεν δέχομαι με τίποτα να μην μιλάω όταν ο άλλος μου στρώνει έδαφος....ΕΚΤΟΣ ΑΝ όλες αυτές οι αναλύσεις δεν έχουν σκοπό την συζήτηση αλλά να θαυμάσουμε τον τάδε αναλυτή και να πάμε και εμείς μετά με ραντεβού να μας φτιάξει και τον δικο μας χάρτη.

Φυσικά και συμφωνω με το μέτρο σε όλα , αλλά αν κάποιος μου πει βάλε λίγο νερό στο κρασί σου απο την στιγμή που δεν είμαι εριστικός και που η πολιτική αποψη μου προκύπτει απο την ίδια την ανάλυση του χάρτη, τότε και εγώ θα πω ΟΚ βάλτε και εσείς λίγο μέτρο στην διαφήμιση.

Ζωή και Ζώδια
24-10-2006, 12:41 PM
Δεν είναι και τόσο εύκολο να παραμένεις στα (περι)ορισμένα πλαίσια της ερμηνείας του χάρτη, φαίνεται και από το αντίστοιχο θέμα του ταχυδακτυλουργού Κόπερφιλντ. Πιστεύω ότι θα βοηθούσε η ανάγνωση εκ παραλλήλου χαρτών και άλλων προσωπικοτήτων αντίστοιχου βεληνεκούς, έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα σύγκρισης και επαλήθευσης των συμπερασμάτων. Όπως και να το κάνουμε, δεν είμαστε όλοι του ιδίου επιπέδου γνώστες της αστρολογίας, με επικεφαλής εμένα, οπότε το βάρος του συντονισμού επαφίεται στις πλάτες του δημιουργού του θέματος, νομίζω.

giorgosb71
24-10-2006, 12:54 PM
Δεν είναι και τόσο εύκολο να παραμένεις στα (περι)ορισμένα πλαίσια της ερμηνείας του χάρτη, φαίνεται και από το αντίστοιχο θέμα του ταχυδακτυλουργού Κόπερφιλντ. Πιστεύω ότι θα βοηθούσε η ανάγνωση εκ παραλλήλου χαρτών και άλλων προσωπικοτήτων αντίστοιχου βεληνεκούς, έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα σύγκρισης και επαλήθευσης των συμπερασμάτων. Όπως και να το κάνουμε, δεν είμαστε όλοι του ιδίου επιπέδου γνώστες της αστρολογίας, με επικεφαλής εμένα, οπότε το βάρος του συντονισμού επαφίεται στις πλάτες του δημιουργού του θέματος, νομίζω.

Αυτό είναι παρα πολύ σωστό!!!!!Αυτός που αναλύει ένα χάρτη σωστά ή λάθος θα πρέπει να έχει και το δικαίωμα συντονισμού για το που θα πάει η κουβέντα.Ανάλογα με το πόσο εμβαθύνει!!!

starfish
24-10-2006, 02:26 PM
καλά το πως εμπλέκονται αυτά τα θέματα είναι γνωστό πια.!!!Ανετα μπορείς μιλόντας για Χίτλερ να πας και στον Μέγα Αλέξανδρο,και να σου πω κατι εγώ δεν το βρίσκω παράλογο αυτό.Γίνεται αμέσως συνειρμός εφόσον υπάρχει αρκετή φαιά ουσία.Να σου πω και κάτι άλλο.Οταν αναλύοντας ένα προσωπικό χάρτη σου λέει κάποιος ερευνητής οτι η όψη αυτή είναι όψη πολιτικού αρχηγού,και ανθρώπου με δημοτικότητα και ταυτόχρονα σου επισημαίνει οτι στον τάδε οίκο η συγκέντρωση πολλών πλανητών δίνουν "ωμότητα" σε αυτόν τον άνθρωπο,στην ουσία σου στρώνει έδαφος για να πολιτικολογήσεις.

Οπως και όταν (όπως είδα σε αστρολογικό περιοδικό) σου λέει οτι κάποιες όψεις στο χάρτη της Τζόντι Φόστερ της δίνουν "ιδιάζουσα σεξουαλικότητα",σε προκαλεί να μιλήσεις για σεξουαλικές ιδιαιτερότητες.

Εγώ δεν δέχομαι με τίποτα να μην μιλάω όταν ο άλλος μου στρώνει έδαφος....ΕΚΤΟΣ ΑΝ όλες αυτές οι αναλύσεις δεν έχουν σκοπό την συζήτηση αλλά να θαυμάσουμε τον τάδε αναλυτή και να πάμε και εμείς μετά με ραντεβού να μας φτιάξει και τον δικο μας χάρτη.

Φυσικά και συμφωνω με το μέτρο σε όλα , αλλά αν κάποιος μου πει βάλε λίγο νερό στο κρασί σου απο την στιγμή που δεν είμαι εριστικός και που η πολιτική αποψη μου προκύπτει απο την ίδια την ανάλυση του χάρτη, τότε και εγώ θα πω ΟΚ βάλτε και εσείς λίγο μέτρο στην διαφήμιση.[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν γνωριζω με ποιο σκεπτικο δημοσιευτηκε το συγκεκριμενο αρθρο. Το ξαναδιαβασα πριν λιγο, και θα συμφωνησω με το "Ζωη και ζωδια" και την διακριτικη κριτικη που εκανε.
Πιθανον, ακριβως επειδη ουτε χαρτης δημοσιευθηκε, ουτε αναλυση εγινε στην πραγματικοτητα, ο σχολιασμος των μελων ηταν μηδενικος.
Ειδα επισης και τα σχολια που ξεκινησαν απο χθες... Θα μου επιτρεψεις να τα θεωρω ακομη ασχετα με το θεμα, και στην περιπτωση του πρωτου δικου σου "ακομψα".
Με την παρεα μας λεμε οτι θελουμε, και μπορουμε να εκφραζουμε την αποψη μας με οποιο τροπο επιθυμουμε. Ακομη και να βρισουμε, να καταραστουμε ή και να ευχηθουμε... με τον δικο σου τροπο... :toung:
Ομως στην ουσια εδω ειναι δημοσιο βημα και οσο κι αν μας δυσκολευει, οφειλουμε να σεβομαστε ακομη και την πιθανοτητα να υπαρχει μονο ενας, που θα αισθανοταν πολιτικα προσβεβλημενος απο κατι που διαβασε. Απο τον τροπο που εκφραστηκε μια γνωμη...
Το ξερω οτι ειναι μια συζητηση που μπορει να τραβηξει πολυ. Ειναι ομως και αρκετα ευαισθητος τομεας. Γι αυτο νομιζω πως θα ηταν λογικο, οταν δειχνουμε την συμπαθεια ή την αντιπαθεια μας σ αυτον τον τομεα να μην χανουμε το μετρο που καπου ανεφερες.
Τιποτε απο τα παραπανω δεν ειναι προσωπικη αιχμη, εκτος απο τον ορο "ακομψο" για ενα σχολιο σου.
φιλικα :bigsmile:

e k
24-10-2006, 02:42 PM
... Με την παρεα μας λεμε οτι θελουμε, και μπορουμε να εκφραζουμε την αποψη μας με οποιο τροπο επιθυμουμε. Ακομη και να βρισουμε, να καταραστουμε ή και να ευχηθουμε... με τον δικο σου τροπο... :toung:
Ομως στην ουσια εδω ειναι δημοσιο βημα και οσο κι αν μας δυσκολευει, οφειλουμε να σεβομαστε ακομη και την πιθανοτητα να υπαρχει μονο ενας, που θα αισθανοταν πολιτικα προσβεβλημενος απο κατι που διαβασε. ...

Έχεις απόλυτο δίκιο. Συμφωνώ.

e k
24-10-2006, 02:42 PM
...οτι κάποιες όψεις στο χάρτη της Τζόντι Φόστερ της δίνουν "ιδιάζουσα σεξουαλικότητα...

Ουάου, Τζόντι Φόστερ = ιδιάζουσα σεξουαλικότητα? Εγώ την κόβω για ξυλάγγουρο.

starfish
24-10-2006, 04:00 PM

Κι αυτο μια οψη του νομισματος δεν ειναι;; :toung: Κι επειτα, το πως φαινεται σε σχεση με το τι ειναι........
Για να ξαναγυρισουμε στον Μπους: ποιος θα περιμενε, βλεποντας απλως το προσωπο του, η ακουγοντας τον να μιλαει, οτι αυτος ο ανθρωπος θα εκλεγοταν προεδρος μιας μονοκρατοριας!! :nuts:

skorpion
24-10-2006, 04:50 PM

Απ οτι εχω διαβασει εχει προτιμηση στις γυναικες

Dell Piero
24-10-2006, 05:25 PM
Το forum έχει αρχίσει και μεγαλώνει και χρειάζεται τη βοήθειά σας για να γίνει πιο λειτουργικό. Το 70% είναι κατά βάση αρθογραφίας. Αυτό σημαίνει ότι αν έχουμε κάτι να σχολιάσουμε για το άρθρο ας το κάνουμε.

Είναι πολύ απλό από τον Μπους να μεταφερθούμε στη Φόστερ και από εκεί στον Τσε ή στη γενοκτονία των Αρμενίων. Στο τέλος δε να γράφουμε για την τιμή εισητηρίων του σόου του Κόπερφιλντ. Υπάρχουν κατάλληλα forums ειδικών ή γενικών συζητήσεων γι' αυτά και όποιος επιθυμεί ανοίγει Νέο Θέμα.

Είναι αδύνατον προσωπικά για μένα να διαβάζω τα πάντα και να κάνω μεταφορές ποστ στις κατάλληλες θεματικές ενότητες. Η εύκολη λύση είναι τα forums αρθογραφίας να γίνουν read only αλλά έτσι κάποιος που επιθυμεί να εκφράσει απορία στο άρθρο χάνει τη δυνατότητα. Γιατί να γίνει έτσι;
Αν ήταν να γράφουμε σκέψεις όπου νάναι θα είχαμε μια ενότητα και όλα τα άρθρα και οι συζητήσεις μέσα χύμα.

Ένα ΤΡΑΝΟ παράδειγμα για όσους διάβασαν τελευταία είναι το άρθρο "Τι είναι η Αστρολογία". Τα 90 στα 100 ποστ είναι άσχετα.

Χρειαζόμαστε σαν διαχειριστές τη βοήθειά σας.

Ευχαριστώ για την κατανόηση!

giorgosb71
24-10-2006, 05:37 PM
Το forum έχει αρχίσει και μεγαλώνει και χρειάζεται τη βοήθειά σας για να γίνει πιο λειτουργικό. Το 70% είναι κατά βάση αρθογραφίας. Αυτό σημαίνει ότι αν έχουμε κάτι να σχολιάσουμε για το άρθρο ας το κάνουμε.

Είναι πολύ απλό από τον Μπους να μεταφερθούμε στη Φόστερ και από εκεί στον Τσε ή στη γενοκτονία των Αρμενίων. Στο τέλος δε να γράφουμε για την τιμή εισητηρίων του σόου του Κόπερφιλντ. Υπάρχουν κατάλληλα forums ειδικών ή γενικών συζητήσεων γι' αυτά και όποιος επιθυμεί ανοίγει Νέο Θέμα.

Είναι αδύνατον προσωπικά για μένα να διαβάζω τα πάντα και να κάνω μεταφορές ποστ στις κατάλληλες θεματικές ενότητες. Η εύκολη λύση είναι τα forums αρθογραφίας να γίνουν read only αλλά έτσι κάποιος που επιθυμεί να εκφράσει απορία στο άρθρο χάνει τη δυνατότητα. Γιατί να γίνει έτσι;
Αν ήταν να γράφουμε σκέψεις όπου νάναι θα είχαμε μια ενότητα και όλα τα άρθρα και οι συζητήσεις μέσα χύμα.

Ένα ΤΡΑΝΟ παράδειγμα για όσους διάβασαν τελευταία είναι το άρθρο "Τι είναι η Αστρολογία". Τα 90 στα 100 ποστ είναι άσχετα.

Χρειαζόμαστε σαν διαχειριστές τη βοήθειά σας.

Ευχαριστώ για την κατανόηση!

Πολύ σωστά τα λες αλλά δες και την πλάκα του θέματος!!!!Απο την απειλή της ζωής του Μπους καταλήξαμε στις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες της Φόστερ!!!!Πες ποιοί εκτός απο μας τους Ελληνάρες μπορούν να το πετύχουν αυτό?:laugh:

ζαφειρενια
25-10-2006, 07:52 PM
λες να τον πειραζει τον χιτλερ εκει που ειναι,αν θα τον κριτικαρουμε? :bigsmile: