View Full Version : Είμαστε και πάλι ΜΑΖΙ. Είμαστε και πάλι στην κορυφή...
Είμαστε και πάλι μαζί, έπειτα από μια ολιγοήμερη διακοπή, για το νέο μας ταξίδι στο 2009 - 2010, όλοι εμείς, μέλη της μεγάλης πλανητικής οικογένειας που συνεχίζει για δισεκατομμύρια χρόνια τον ατέρμονο χορό της γύρω από τον βασιλέα Ήλιο.
Η εικόνα του ονειρικού αυτού ουράνιου χορού συντρόφευσε και συντροφεύει γενιές εραστών του κόσμου των άστρων. Ο κόσμος του πλανητικού μας συστήματος φαντάζει τόσο κοντινός μας μένοντας όμως ακόμα τόσο άγνωστος για την ανθρώπινη γνώση... Ας συνεχίζουμε να τον εξερευνούμε μαζί (όπως κάνουμε άλλωστε για 4 ολόκληρα χρόνια) μέσα από το πρίσμα της πανάρχαιας αστρολογικής γνώσης !
Με αρκετές αισθητικές παρεμβάσεις στην εμφάνιση του φόρουμ, όπως κάνουμε κάθε φθινόπωρο, αλλά κρατώντας τις ίδιες λειτουργίες και σχεδόν τον ίδιο εσωτερικό σχεδιασμό για να μην αλλάξουμε τις συνήθειές σας και κάποιες εκπλήξεις, που δεν είναι η ώρα ακόμη να γίνουν ορατές, έχουμε σαν στόχο γι' αυτή τη σεζόν να μεγαλώσουμε κατά 30% την αστρολογική μας βιβλιοθήκη (νούμερο τεράστιο αν το σκεφτείτε) και να θέσουμε σε λειτουργία ένα από τα 4 παγκοσμίως καλύτερα αστρολογικά υπολογιστικά προγράμματα όταν ολοκληρωθεί ο αστρολογικός μας άτλαντας.
Αγαπητοί φίλοι
Σας ευχαριστούμε για την συνεχή συμπαράστασή σας! Για οποιαδήποτε πληροφορία ή επεξήγηση των νέων επιλογών του MyHoroscope, αλλά για για τεχνικά λάθη που πιθανόν να προκύψουν μην διστάσετε να το αναφέρετε σε αυτό το θέμα!
Σ. Παπαγεωργίου
any_f
04-09-2009, 02:05 AM
Καλωσήρθατε!;)
Well come back :horoscope: !
Καλό Φθινόπωρο & Μεγειά το νέο λούκ !
Astro Liv
04-09-2009, 09:43 AM
Καλό Φθινόπωροoooo.....Liv :love:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
04-09-2009, 09:56 AM
καλημεραααα:bigsmile:
καλε τι χαρα ηταν αυτη πρωι-πρωι!!!!
ποσο μου λειψατεεεεεεε
να ξερετε ποσο!!!!:love::love::love::love:
καλη συνεχεια κυριε'' ςκρ ''
καη συνεχεια σε ολους μας!!:love:
παω τωρα να σερφαρω να δω τις αλλαγες στο φορουμ:laugh:
με πολυ αγαπη Δεσποινακι το κουκακι:bigsmile:
vaval
04-09-2009, 10:08 AM
Καλώς ήρθατε!Καλώς σας ξαναβρήκαμε!Μας λείψατε πολύ!
Καλημερούδια!!! Καλώς μας ξαναήρθατε, μας λείψατε πολύ αλλά βλέπω ότι άξιζε τον κόπο η αναμονή με τόσες εκπλήξεις που μας ετοιμάσατε. Εύχομαι καλό Χειμώνα σε όλους. Φιλλάκια πολλά πολλά:love::love::love:
stellino
04-09-2009, 11:37 AM
Ολιγοήμερη ήταν;
Γιατί μου φάνταζε χρόνια;
Επιτέλους! Πάλι εδώ!
maria-zoi
04-09-2009, 12:47 PM
επιτέλους!! ειχα αρχισει να ανησυχώ!!
.....Myhoroscope.gr καλως μασ ξαναρθεσ. Μασ ελειψες!:bigsmile:
Κώστας
04-09-2009, 03:09 PM
¶ντε ρε παιδιά, πού είστε??...στερητικό σύνδρομο μας έπιασε...Πάντως τα καινούρια χρώματα του site μου αρέουν! λιγότερο έντονα αλλά πιο βαθιά...σε Ουρανό και Κρόνο με παραπέμουν!!
aquavirgo
04-09-2009, 03:20 PM
:bigsmile:Επιτέλους και με πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Η απουσία ήταν ιδιαίτερα αισθητή!
Welcome back myhoroscope. Ανυπομονούμε για λεπτομέρειες σχετικά με τα μαθήματα!!!!!!
Έφη
lolitsa
04-09-2009, 03:26 PM
Welcome back!!!
Καλο Φθινοπωρο σε ολους!
skorpion
04-09-2009, 06:27 PM
Επανηλθαμε λοιπον! Ωραιαααα!
koralia74
04-09-2009, 06:44 PM
καλώς ήλθατε!!! Μας λείψατε !!!
toniats
04-09-2009, 11:14 PM
καλε που χαθήκατε τόσο καιρό??:bigsmile:
πόσο χαίρομαι!!
Σας ευχαριστούμε πολύ για το καλωσόρισμά σας !
Να σας υπενθυμίσω ότι σήμερα το myhoroscope.gr γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλιά του. Το λιονταράκι μας, με ωροσκόπο και Σελήνη στον Κριό, δείχνει ότι μεγαλώνει με υγεία και αγάπη και πώς θα μπορούσε άλλωστε να ήταν διαφορετικά όταν το περιβάλλουν και το φροντίζουν τόσοι πολλοί άνθρωποι;
Στα 4 αυτά χρόνια που πέρασαν ζήσαμε πολλές ευχάριστες στιγμές, αλλά και ελάχιστες πίκρες από ανθρώπους που σήμερα είναι καλοί μας φίλοι. Κάποιοι ίσως ελάχιστοι συνεχίζουν να μας βλέπουν με «γλαρό» μάτι, αλλά η απάντησή μας είναι: όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…
Εμείς θα συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά, χωρίς μικρότητες και χωρίς επάρσεις.
Θεωρούμε κατάκτησή μας –μιας και είμαστε το πρώτο αστρολογικό φόρουμ στην Ελλάδα- (πριν από το myhoroscope.gr δεν υπήρχαν αστρολογικά φόρουμ), ότι εισάγαμε την αστρολογία (και όχι τα ζώδια) στο ελληνικό διαδίκτυο γιατί είχαμε διαπιστώσει το έλλειμμα και τη μη διάθεση των ελλήνων αστρολόγων να κάνουν κάτι δομημένο.
Θεωρούμε κατάκτησή μας ότι δώσαμε κίνητρο σε χιλιάδες ανθρώπους να μελετήσουν την αστρολογία πιο σοβαρά. Εάν κάποιος έχει το χρόνο και ανατρέξει στις αρχικές δημοσιεύσεις μελών μας που σήμερα απαντούν μέσα στο φόρουμ, θα δει μια τεράστια διάφορά εξέλιξης.
Θεωρούμε κατάκτησή μας που καταφέραμε και εμπνεύσαμε δεκάδες ανθρώπους που δεν γνώριζαν από αστρολογία, να έρθουν κοντά μας και αφιλοκερδώς να εργαστούν για να έχουμε σήμερα αυτή την τεράστια για τα παγκόσμια δεδομένα αστρολογική βιβλιοθήκη άρθρων.
Θεωρούμε κατάκτησή μας που γνωρίσαμε στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό αστρολόγους που δεν τους γνώριζε ο κόσμος, πέραν ενός μικρού κυκλώματος. Ασχέτως εάν είχαν παρουσία μεγαλύτερη των 10 ετών, εμείς τους δώσαμε τη δυνατότητα να εμφανίσουν την δουλειά τους και να αποκτήσουν σε κάποιες περιπτώσεις ισχυρές πελατειακές σχέσεις. Δεν τους ζητήσαμε ποτέ όμως ούτε ένα ευρώ σαν ποσοστά (και θα είναι αφελής ο ισχυρισμός: «ανταποδόθηκε με κάποιες γενικές προβλέψεις ή κάποια αστρολογικά άρθρα κουτσουρεμένα».
Υπάρχει η μοναδική περίπτωση του Χρήστου ¶ρχου που μας ευχαρίστησε δεκάδες φορές, λέγοντάς μας χαριτολογώντας «δεν με ήξερε ούτε η μάνα μου» πριν από το myhoroscope.gr.
Συνεχίζουμε μπροστά. Είμαστε δυνατοί, είμαστε πολλοί, είμαστε ΕΔΩ και έχουμε μεγάλη διάθεση προσφοράς.
Χαρούμενα και Ευτυχισμένα Γενέθλια myhoroscope.gr
jungle
04-09-2009, 11:30 PM
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !
Γεια σας!!!!! :bigsmile:
arlete
04-09-2009, 11:31 PM
απο arlete ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ
κρασακι
04-09-2009, 11:54 PM
Καλώς επιστρέψατε!!!!
Δεν έχει άλλη άδεια εεε! Το myhoroscope την πήρε 1 μήνα ολόκληρη για ένα χρόνο!:toung: επιτέλους πίσω!
Καλό Φθινόπωρο να έχουμε παιδιά !:bigsmile:
Ώρα να ψάξω το σαιτ...!
tetea
04-09-2009, 11:54 PM
:respect:
Είστε καταπληκτικοί, με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι μπορούμε να δούμε το site, όπως και να διαβάσουμε τα άρθρα και σε άλλες γλώσεες.
Εξαιρετική δουλειά!!!!!!Perfect
ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!:clapping::clapping::clapping:
skorpaki
04-09-2009, 11:57 PM
Καλώς ήλθατε παιδιά!
Εντυπωσιακή η καινούργια εμφάνιση! Συγχαρητήρια στην ομάδα!:nuts:
vickyGR
05-09-2009, 03:24 AM
:clapping::clapping::bigsmile::bigsmile::bigsmile: :bigsmile:
aprositos
05-09-2009, 08:21 AM
Μας λείψατε. Καλορίζικο το νεο look
callisti
05-09-2009, 11:27 AM
Καλώς τους μου ! Μεγάλο καινό ! Προτιμώ το open doors. Είστε ασυναγώνιστοι σε ποιότητα και κύρος. Εδώ θα μείνω.-
callisti
05-09-2009, 11:39 AM
Καλώς τους μου ! Μεγάλο καινό ! Προτιμώ το open doors. Είστε ασυναγώνιστοι σε ποιότητα και κύρος. Εδώ θα μείνω.-
Ουπς ! Κενό ήθελα να πω.
Κώστας
05-09-2009, 01:10 PM
Λιονταράκι το myhoroscope??...μήνα Σεπτέμβριο??....Scp, θέλουμε αναλυτικά το χάρτη του!
Λιονταράκι το myhoroscope??...μήνα Σεπτέμβριο??....Scp, θέλουμε αναλυτικά το χάρτη του!
εδώ
http://www.myhoroscope.gr/112-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EA%DC-%E4%F1%FE%EC%E5%ED%E1/1807-%F0%F1%EF%E2%EB%DD%F8%E5%E9%F2-%E3%E9%E1-%F4%EF%ED-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EA%FC-%E4%E9%EA%F4%F5%E1%EA%FC-%F7%FE%F1%EF-myhoroscope.html
Κώστας
05-09-2009, 03:58 PM
Thanks! Φαίνεται πάντως να έχει αυτοπεποίθηση ο μπέμπης:bigsmile:
nishabdo
05-09-2009, 07:05 PM
επιτέλους φως!!!!!!!!!!!!!!!!καλώς ήρθατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love:
locco
05-09-2009, 09:43 PM
τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή......!!!!!!!!:bigsmile τώρα πάλι νιώθω ήρεμη που σας ξαναβρήκα.....ήταν μέγαλη η αποχή. 'Ωρα για να δω τις νέες αλλάγες .....χμμχμχ και απ'ότι μου φαίνεται ........αν κ Σάββατο βράδυ...δε με βλέπω να σας αποχωρίζομαι.......:pleasantry::
joannas
05-09-2009, 10:45 PM
:bigsmile: Καλό φθινόπωρο! Καλή νέα αρχή! Σ Α Σ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε...:love:
piccola
06-09-2009, 04:07 PM
Πολλά συγχαρητήρια γαι την "ανανέωση"! Μας λείψατε! Καλό φθινόπωρο να έχουμε!:bigsmile:
white diamond
07-09-2009, 12:27 AM
καλώς σας ξαναβρήκα ! άξιζε η αναμονή!:bigsmile:
malnti
07-09-2009, 08:15 AM
Καλή επιστροφή και Καλό Φθινόπωρο :bigsmile: Όντως μας λείψατε πολύ!:love:
Συγχαρητήρια για τη "νέα εμφάνιση"!!
Καλό φθινόπωρο
oktober
07-09-2009, 12:03 PM
Καλό Φθινόπωρο σε όλους.Περιμένουμε με αγωνία τις εκπλήξεις.Καλώς ήρθατε.Μου λείψατε πολύ!!
melodia
07-09-2009, 01:17 PM
Καλως ηρθατε...
Επιτέλους γιατι ανησυχήσαμε...:horoscope:
voulatain
07-09-2009, 04:39 PM
Αγαπητο κ αγαπημενο μας...my horoscope.....ξαναβρεθηκαμε!!!
Να ειστε κ να ειμαστε οοοολοι καλα!
Μας λειψατε...κ ελπιζουμε να σας λειψαμε!
Καλη Νεα Αρχη!!!:bigsmile::love::bigsmile:
libraD
08-09-2009, 02:37 AM
Αν και αργοπορημένη,,,καλή αρχή!!!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει μια παροιμία :toung:
Φιλικά
libraD:love:
Το γοργόν και χάρη έχει λέει μια άλλη. Ειδικά για τις νέες έντιτορς
(Με ενημέρωσαν ότι ενταχθήκατε στην πράσινη ομάδα μας). Καλορίζικη :bigsmile:
Αν και αργοπορημένη,,,καλή αρχή!!!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει μια παροιμία :toung:
Φιλικά
libraD:love:
Dion-DoubleDoor
08-09-2009, 10:24 AM
Επιτέλους!!Τα ξαναλέμε μετά από τόσον καιρό! Είχα μπερδευτεί και νόμιζα ότι το site δε θα ξανανοίξει! Χαίρομαι που και για μια ακόμα χρονιά θα περιδινηθούμε μαζί μέσα στο ατέρμονο, γεμάτο παγίδες, αλλά τόσο γοητευτικό αστρολογικό ταξίδι!Χαίρομαι πολύ που σας ξανασυναντώ!
tavrina
08-09-2009, 11:17 AM
Καλημέρα σε όλους!!!:bigsmile::bigsmile:
Καλό φθινόπωρο...!!
Πόλύ ωραίο...!!!! :horoscope: μακραν το καλύτερο!!!!
ανανεωμένο...όπως κάθε φορά...πάλι η ομάδα..έγραψε!!! :respect:
Εγώ μιάς και δεν μπορούσα να μπώ λόγω φόρτου εργασίας...μου λείψατε πολυ!!!::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Καλή περιήγηση σε όλους....
καλή συνέχεια Perfect
Και πάλι μαζί :clapping:
πάω να σερφάρω στο σάιτ
μου λείψατε...............
golfaki84
08-09-2009, 08:12 PM
Αχ τι καλα!!!!
:horoscope: μας ειχες λειψει παρα πολυ...
Επιτελους θα ξεκινησουμε παλι να σερφαρουμε...:pleasantry:
Φιλακια πολλα....:love::love:
island
08-09-2009, 09:03 PM
καλησπέρα! Είπα κι εγώ, τώρα που βάλθηκα να μελετήσω αστρολογία, μας σκόλασε το site; Αλλάαα, δόξα τον θεό όλα καλά!
RINAMA
08-09-2009, 10:22 PM
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
leoma
08-09-2009, 10:33 PM
Επιτέλους, ανεβάσατε ρολά! ¶ντε να προχωράμε και με τις μεταφράσεις...:toung:
penelopy
10-09-2009, 02:44 PM
καλώς ήρθατε,
Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί για λίγο ανησυχήσαμε ότι σας χάσαμε.
καλό χειμώνα!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
12-01-2010, 09:22 AM
πολυ ομορφη η νεα φορεσια του σαιτ μας αγαπημενα μου μελη ε;
το μπλε βαθυ ειναι ωραιο χρωμα
οπως και οι εφαρμογες πολυ ευκολα τα βρισκουμε ολα
και ολα αυτα που εχουμε πανω πανω στην σελιδα!!:bigsmile::bigsmile:
ΚΟΥΚΙ:love:
Katerina Paraskevopoulou
12-01-2010, 11:59 AM
πολυ ομορφη η νεα φορεσια του σαιτ μας αγαπημενα μου μελη ε;
το μπλε βαθυ ειναι ωραιο χρωμα
οπως και οι εφαρμογες πολυ ευκολα τα βρισκουμε ολα
και ολα αυτα που εχουμε πανω πανω στην σελιδα!!:bigsmile::bigsmile:
ΚΟΥΚΙ:love:
Βρήκα μεταξύ άλλων και το chat και μου άρεσε πολύ!!!! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Δείμων
12-01-2010, 06:10 PM
Βρήκα μεταξύ άλλων και το chat και μου άρεσε πολύ!!!! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
Πού τον έχεις τον Ερμή σου είπαμε? :toung:
Katerina Paraskevopoulou
12-01-2010, 07:54 PM
Πού τον έχεις τον Ερμή σου είπαμε? :toung:
Στο Λέοντα, στον 8ο οίκο. :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
locco
12-01-2010, 11:54 PM
είναι υπερβολή αν πω ότι λατρεύω τη νέα εμφάνιση με τους πλανήτες;;;;:bigsmile:και πως πλέον όχι απλώς τους μελετάω αλλά τους έχω γύρω μου....:horoscope:
Katerina Paraskevopoulou
25-01-2010, 10:21 PM
:bigsmile: Καλή η πρωτιά, καλό μου :love: Λιονταράκι, :horoscope: αλλά από το μάτι :wacko: πούφαγες χτες και σήμερα (24 & 25 Ιαν. 2010) αγιασμό χρειάζεσαι......
kiaRRa
25-01-2010, 10:25 PM
Δεν μασαμε καλε!!!
"Την φορτωμένη καρυδια πετροβολάνε..."
:love: