PDA

View Full Version : Απορία για συναστρία

oktober
28-07-2009, 11:59 AM
Γειά σας.Βγάζοντας τη συναστρία για μια καινούργια γνωριμία, είδα κάποιες έντονες διαφορές σε σχέση με τις σελήνες μας και τις αφροδίτες μας.Συγκεκριμένα ενώ η δική μου σελήνη είναι σε τρίγωνο με την αφροδίτη και τον ήλιο του, η δική του σε χιαστί με την αφροδίτη και τον ¶ρη μου.Η δική του αφροδίτη σε πολύ καλές όψεις με τα Φώτα μου και σε σύνοδο με το Δία μου, ενώ η δική μου χιαστί με τη σελήνη και το Δία του.Πείτε μου σας παρακαλώ την άποψή σας. Τελικά αγάπη θα υπάρχει μόνο από μένα ή το αντίθετο;
Τί συμπεράσματα βγάζετε;

xaroyla 1978
28-07-2009, 01:33 PM
γεια σας,παιδια!γεννηθηκα 10/7/78 αγρινιο αιτ/νιας 14 και 15 .μπορει καποιος να μου πει αν εχω ευκολο χαρτη και σε ποιους τομεις υπαρχει δυσκολια?ευχαριστω .ειμαι αρχαρια και προσπαθω να καταλαβω καποια πραγματα

konstantina318
28-07-2009, 01:53 PM
γεια σας,παιδια!γεννηθηκα 10/7/78 αγρινιο αιτ/νιας 14 και 15 .μπορει καποιος να μου πει αν εχω ευκολο χαρτη και σε ποιους τομεις υπαρχει δυσκολια?ευχαριστω .ειμαι αρχαρια και προσπαθω να καταλαβω καποια πραγματα

Αν πατήσεις αρχική σελίδα,δωρεάν ωροσκόπιο ,γενέθλιος χάρτης (ανάλυση) κ βάλεις τα στοιχεία σου,εμείς όλοι θα σου ήμαστε τελείως περιττοί:bigsmile:

oktober
29-07-2009, 09:38 AM
Γειά σας.Βγάζοντας τη συναστρία για μια καινούργια γνωριμία, είδα κάποιες έντονες διαφορές σε σχέση με τις σελήνες μας και τις αφροδίτες μας.Συγκεκριμένα ενώ η δική μου σελήνη είναι σε τρίγωνο με την αφροδίτη και τον ήλιο του, η δική του σε χιαστί με την αφροδίτη και τον ¶ρη μου.Η δική του αφροδίτη σε πολύ καλές όψεις με τα Φώτα μου και σε σύνοδο με το Δία μου, ενώ η δική μου χιαστί με τη σελήνη και το Δία του.Πείτε μου σας παρακαλώ την άποψή σας. Τελικά αγάπη θα υπάρχει μόνο από μένα ή το αντίθετο;
Τί συμπεράσματα βγάζετε;

Την καλημέρα μου σε όλους.Μήπως, λέω μήπως κάποιος να μου απαντούσε κ εμένα;

Γιάννης Ριζόπουλος
29-07-2009, 10:34 AM
Αγαπητή October
Κατ αρχάς τα στοιχεία που παραθέτεις δεν είναι αρκούντως διαφωτιστικά, ώστε να πάρεις μια εμπεριστατωμένη απάντηση. Πρακτικά, αν ο ερμηνευτής δεν έχει μπροστά του τα ωροσκόπια, ενδέχεται να εξάγει λανθασμένα συμπεράσματα.
Από την πλούσια συμμετοχή του Δία πάντως, εκτιμώ ότι η μεταξύ σας σχέση θα οδηγήσει τελικά σε ...νέες γνωριμίες. :bigsmile: Η διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου μέσω μιας σχέσης έχει πολύ συχνά και τέτοιες συνέπειες...

Μητσάκος
29-07-2009, 10:57 AM
Ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τη συναστρία δύο ατόμων, ανεξάρτητα αν η σχέση τους είναι φιλική, εχθρική, επαγγελματική, γονεϊκή ή ερωτική ή ό,τι άλλο. Αυτά μεταξύ δύο ατόμων-ανθρώπων.
Η απορία μου είναι αν γίνεται συναστρία μεταξύ ανθρώπου και ζώου, συγκεκριμένα σκύλου, και αν αυτή θα έχει κάποια βάση.

oktober
29-07-2009, 01:34 PM
Κύριε Ριζόπουλε σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.Μου φάνηκαν παράξενες οι διαφορετικές επιδράσεις στις σελήνες μας.Η δική του χιαστί με την Αφροδίτη μου και η δική μου τρίγωνο με τη δική του Αφροδίτη.Αυτό σημαίνει μονόπλευρα συναισθήματα; Από ποιόν;Από εκείνον ή από εμένα;Όπως είπα και στο αρχικό είναι καινούργια γνωριμία.

Γιάννης Ριζόπουλος
29-07-2009, 02:00 PM
Γενικά μιλώντας οι σύνοδοι και οι λεγόμενες δυσαρμονικές όψεις είναι πιο ουσιαστικές σε μια συναστρία. Αφού όμως πρόκειται για καινούργια γνωριμία, νομίζω ότι είναι καλύτερο να ζήσετε ότι νοιώθει ο καθένας κι από Σεπτέμβρη το ξαναβλέπουμε...:bigsmile:

Μητσάκος
29-07-2009, 02:20 PM
Ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τη συναστρία δύο ατόμων, ανεξάρτητα αν η σχέση τους είναι φιλική, εχθρική, επαγγελματική, γονεϊκή ή ερωτική ή ό,τι άλλο. Αυτά μεταξύ δύο ατόμων-ανθρώπων.
Η απορία μου είναι αν γίνεται συναστρία μεταξύ ανθρώπου και ζώου, συγκεκριμένα σκύλου, και αν αυτή θα έχει κάποια βάση.
Κάποια γνώμη :unsure:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-07-2009, 02:24 PM

εγω παντως με τον Κουκι μου
δεν ταιριαζω :laugh:
οσο και να τον αγαπω εχω μια κοντρα μαζι του
νομιζω οτι μου εχει παρει τον αερα ο σκορπιος Κουκις ..:cry:

Δεσποινα [δεν βαζω το δευτερο ψευδονημο απο αντιδραση χαχα!!]

black moon
29-07-2009, 02:32 PM
Αν εχεις δει την συναστρία σας Δεσποινα, και αποδεικνύονται ολα αυτά και συναστριακά, ίσως μπορέσεις να βοηθήσεις και τον Μητσάκο :love:

oktober
29-07-2009, 02:41 PM
Ευχαριστώ και πάλι.'Εχω πάθει πολλά και φοβάμαι.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-07-2009, 02:42 PM
Αν εχεις δει την συναστρία σας Δεσποινα, και αποδεικνύονται ολα αυτά και συναστριακά, ίσως μπορέσεις να βοηθήσεις και τον Μητσάκο :love:

τρωει καλα το ατιμο
εχει τον Δια του στον 2ο οικο [τοξοτη]
που ειναι και δικος μου 2ο οικος:bigsmile:
πανω ακριβως στον αρη μου[τοξοτη παλι]
φωτιες βγαζουμε και ο κουκι και εγω οταν τσακωνομαι μαζι του χαχαχα!!!
και συναισθηματικη ασφαλεια εχει και τις λιχουδιες του εχει :laugh:
Γιατι με δαγκωνει δεν εχω καταλαβει :nuts:

με αγαπη Δεσποινα αντε....και κουκι:toung::cheesy:

black moon
29-07-2009, 04:17 PM
Γιατι με δαγκωνει δεν εχω καταλαβει :nuts:

Tου αρέσεις :love:

Fotini Christodoulou
29-07-2009, 05:21 PM
Κάποια γνώμη :unsure:

Χωρίς να το έχω ψάξει ή σκεφτεί ιδιαίτερα Μητσάκο μου νομίζω θα πρέπει να ξεκινήσεις κοιτάζοντας τον γενέθλιο σου και συγκεκριμένα τον 6ο σου που σχετίζεται με τα μικρά ζώα.
Τώρα αν θέλεις να κάνεις όντως συναστρία, σημαίνει ότι θ αντιμετωπίσεις το σκυλάκι σαν να ήταν ένα οποιοδήποτε άτομο, με δική του προσωπικότητα και τάσεις...

(Αν ευσταθεί βέβαια αυτό το τελευταίο θα θελα να συμμετέχω στην ανάλυση της συναστρίας γιατί είναι και καλοκαίρι και η διάθεση μου εντελώς ....ρέγγΑΙ:toung: )

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
29-07-2009, 08:41 PM
o κουκις γεννηθηκε 17 νοεμβριου στην βουλγαρια
ωρα δεν ξερω να βαλω σαν πρωτο οικο το ηλιακο του ζωδιο η'' οπως λεει το προγραμμα 12 ωρα;
μου εκανε εντυπωση οτι εχω συνοδο την σεληνη του με κρονο μου [4ο μου υδροχοο]\
εχει αρη αναδρομο 9ος καρκινος

κτητικος ηλιος σκορπιος
διεκδιτηκος ερμης σκορπιος
αφροδιτη ζυγος αγαπησιαρης:love:και κουκλος
βρισκει πολυ αγαπη απο μενα με λογια τρυφεροτητας και υπερβολης θα ελεγα
του εχω μαθει απιστευτα πραγματα
ο διας του συνοδο ακριβιας με ερμη μου 22 μοιρα του τοξοτη
και σκοτωμος με τρελλη αγαπη απο μενα και αυτον
μεχρι να με δαγκωσει και να τον βριζω παλιοβουλγαρε αν σε ειχε αλλη οικογενεια ευθανασια θα σου καναν..
.Αρης μου συνοδο ακριβιας με πλουτωνα του:nuts:27 μοιρα του τοξοτη
ειναι μια ισχηρη προσωπικοτητα εχω μεγαλο προβλημα μαζι του
τον εχουν δει τρεις κτηνιατροι [που μας γρυλιζει και δαγκωνει να δουμε τι να κανουμε :cheesy:]
μου ειπαν ευνουχισμο η'' ψυχοφαρμακα να κουλαρει να ηρεμησει
Αλλα τον λυπαμαι και δεν θελω να του δωσω φαρμακα [παρενεργειες]
τον ευνουχισμο τον σκεφτομαι...
Η'' μου ειπαν οι κτηνιατροι θα δεχτητε τον χαρακτηρα του:cry:
Τον λατρευουμε ολοι αλλα εχουμε θεμα ....
Και φυσικα ο ΔΙΑς μου στο γενεθλειο μου ειναι στον 6ο οικο και με την διελευση του δια
απο τον τοξοτη 2007 ηρθε στην ζωη μας:love::love::love::love:

Πω πω κουκι μου για σενα τι εγραψα!!!
Αγαπητα μελη ετσι για να αλλαξουμε λιγο με τις ανθρωπινες συναστριες
εγραψα για το κοκερ σπανιελ μου
Ας ειναι καλα ο ομοζωδιος μου :bigsmile:

φιλικα Δεσποινα κουκι:love:

Μπλακ μουν τι λες;:cheesy:
Φωτεινουλα και εσυ;:bigsmile:

black moon
29-07-2009, 09:57 PM
Εγω λέω αφου ειναι Σκορπιος και με Ερμή στον Σκορπιο, καλύτερα φαρμακα παρά ευνουχισμό :cheesy:

giannas
29-07-2009, 10:26 PM
Εγω Δεσποινακι λεω να τον προσεχεις από τα δαγκωματα :cry:…..αντρας με αναδρομο αρη στον καρκινο…μια κακιουλα θα την βγαλει:embarrest….και επειδη εκτος από γαυγισματα και δαγκωματα….μπορει να φαει και καμια γοβα….. τις prada και τα ματια σου !!!!!!!χαχαχαχα :toung::toung::love: