View Full Version : διαζύγιο
KALIANA
12-06-2009, 02:04 PM
καλησπέρα!
μάλλον ο τίτλος που διάλεξα δεν είναι και ο πιο αντιπροσωπευτικός αλλά δεν μπόρεσα ναβρω έναν πιο κατάλληλο
αναρωτιόμουν ποια στοιχεία σε έναν χάρτη μπορεί να μας δηλώνουν οτι θα παντρευτούμε άτομο που προέρχεται απο διαζύγιο?που είχε δηλαδή κάνει γάμο στο παρελθόν?
WHITE.HORSE
12-06-2009, 03:07 PM
Ποιά στοιχεία δείχνουν κάτι τέτοιο δεν ξέρω ….!
αλλά αν το πάρεις ανάποδα δηλαδή να δεις τον δικό του/της χάρτη και έχει τα στοιχεία που οδηγούν σε διαζύγιο .. ίσως κ να είναι ο/η υποψήφιος-α
μια υπόθεση - πρόταση κάνω ..
:unsure::bigsmile: ούτος η άλλως όλα είναι βάση των πιθανοτήτων ίσως και αυτό είναι μια !
kiaRRa
13-06-2009, 03:09 PM
Ή να δούμε αν ο χάρτης καποιου έχει ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ για πρώτο, δευτερο κλπ γάμο! :embarrest
KALIANA
14-06-2009, 11:12 PM
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!
απλα αναρωτιομουν αν απο το χαρτη φαινεται κατι τετοιο πως λεμε π.χ ο κρονος στον 7 συνήθως δίνει γάμο σε πιο ώριμη ηλικία (ελπίζω να μην κάνω λάθος) αν φαίνεται απο κάποια όψη η τοποθέτηση ο γάμος με άτομο που είχε στο παρελθόν κάνει άλλο γάμο:bigsmile:
kiaRRa
14-06-2009, 11:55 PM
απλα αναρωτιομουν αν απο το χαρτη φαινεται κατι τετοιο πως λεμε π.χ ο κρονος στον 7 συνήθως δίνει γάμο σε πιο ώριμη ηλικία (ελπίζω να μην κάνω λάθος) αν φαίνεται απο κάποια όψη η τοποθέτηση ο γάμος με άτομο που είχε στο παρελθόν κάνει άλλο γάμο:bigsmile:
Μπορεί κάλλιστα να δείχνει και γαμο με πιο ώριμο άτομο, φτασμενο επαγγελματικά που να αποπνέει κύρος και σεβασμο!:bigsmile:
WHITE.HORSE
15-06-2009, 12:30 PM
Ή να δούμε αν ο χάρτης καποιου έχει ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ για πρώτο, δευτερο κλπ γάμο! :embarrest
Ο Δεύτερος γάμος πως φαίνετε ?? στον γεννέθλιο ?
αλλά αν κατάλαβα καλά η ερώτηση είναι πως βλέπουμε αν παντρευτούμε άτομο που έχει διαζύγιο !??
kiaRRa
15-06-2009, 05:37 PM
Ο Δεύτερος γάμος πως φαίνετε ?? στον γεννέθλιο ?
αλλά αν κατάλαβα καλά η ερώτηση είναι πως βλέπουμε αν παντρευτούμε άτομο που έχει διαζύγιο !??
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ το ξαναλέω για ύπαρξη δευτερου γάμου μπορουμε να εντοπισουμε στον 7 οίκο αναλογα με την ακμη του κλπ (εχει γινει αλλου αυτή η συζήτηση). Οπότε μπορουμε να εξετάσουμε το χάρτη κάποιου που μας νοιάζει να δουμε αν εχει κανει και πρώτο γάμο και να δουμε αν εχει τέτοιες ενδείξεις!
WHITE.HORSE
16-06-2009, 09:39 AM
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ το ξαναλέω για ύπαρξη δευτερου γάμου μπορουμε να εντοπισουμε στον 7 οίκο αναλογα με την ακμη του κλπ (εχει γινει αλλου αυτή η συζήτηση). Οπότε μπορουμε να εξετάσουμε το χάρτη κάποιου που μας νοιάζει να δουμε αν εχει κανει και πρώτο γάμο και να δουμε αν εχει τέτοιες ενδείξεις!
ναι ναι ευχαριστώ πολύ !:love:
αν και εδώ απαντάμε για το αν κάποιος φαίνετε στον χάρτι του αν θα πάρει διαζύγιο.
ενώ :love:
η Κaliana ρωτάει κατι διαφορετικό ... αν φαίνετε στον δικό μας χάρτη αν θα παντρευτούμε άτομο που να έχει προηγούμενο γάμο - διαζύγιο .. υπάρχει τέτοιου είδους ένδειξη σε έναν γεννέθλιο ?:unsure: οτι αν έχω αυτό το στοιχείο ο συντροφός μου θα έχει προηγούμενο γάμο ??
είναι διαφορετικό το ένα με το άλλο!!
Κοραλλία Μόζορα
16-06-2009, 06:05 PM
καλησπέρα!
μάλλον ο τίτλος που διάλεξα δεν είναι και ο πιο αντιπροσωπευτικός αλλά δεν μπόρεσα ναβρω έναν πιο κατάλληλο
αναρωτιόμουν ποια στοιχεία σε έναν χάρτη μπορεί να μας δηλώνουν οτι θα παντρευτούμε άτομο που προέρχεται απο διαζύγιο?που είχε δηλαδή κάνει γάμο στο παρελθόν?
Σε όλες τις περιπτώσεις που είδα γυναικών που παντρεύτηκαν διαζευγμένο άντρα εμπλεκόταν ο Ουρανός με το 7ο τους ή με τον Ήλιο τους.
WHITE.HORSE
17-06-2009, 09:06 AM
σε κάποια συζήτηση είχα διαβάσει από επαγγελματία του χώρου να αναφέρει πως ο 7ος σε διπλό ζώδιο είναι επίσης ένα στοιχείο που δίχνει πως θα συνάψουμε γάμο με άτομο που να είχε προηγούμενο γάμο.
έχετε υπ' όψιν για κάτι τέτοιο ?
Κοραλλία Μόζορα
17-06-2009, 02:59 PM
σε κάποια συζήτηση είχα διαβάσει από επαγγελματία του χώρου να αναφέρει πως ο 7ος σε διπλό ζώδιο είναι επίσης ένα στοιχείο που δίχνει πως θα συνάψουμε γάμο με άτομο που να είχε προηγούμενο γάμο.
έχετε υπ' όψιν για κάτι τέτοιο ?
Το 7ο σε διπλό ζώδιο μπορεί να αποτελεί ένδειξη για δυο γάμους σ' ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, αρκετοί όμως άνθρωποι προχωρούν σε δεύτερο γάμο χωρίς το 7ο τους να είναι σε διπλό ζώδιο. Αφορά όμως αυτό το ίδιο το άτομο και όχι τον σύντροφό του. Αν όμως μια γυναίκα έχει την τάση στο γενέθλιό της να παντρευτεί διαζευγμένο άντρα πρέπει κάπως να φαίνεται και στο δικό του ότι θα προχωρήσει σε δεύτερο γάμο.
ilthkat
17-06-2009, 06:16 PM
σε γυνεκειο θεμα οι δυσμενεις οψεις του πωσειδωνα προς τον ηλιο η τον αρη μπορουν να δωσουν σχεση με παντρεμενο η χωρισμενο η με παιδια.μια συγχυση γενικα στη ζωη του αλλου θα υπαρχει.επισης ο πωσειδωνας στον 8ο οικο μπορει να σε ελξει απο ατομο με μπερδεμενα θεματα,επισης οι ιχθεις στον 7ο κ αν ο πωσειδωνας περνει δυσκολες οψεις μπορουν να σου φερουν συντροφο που κουβαλαει θεματα.
παλίρροια
05-12-2009, 11:48 PM
Μια ερώτηση-.> Στον γενέθλιο χάρτη του συζύγου μου εντόπισα με τις λίγες γνώσεις που διαθέτω όψεις διαζυγίου όπως Σελήνη σε διπλό ζώδιο στον 7ο οίκο,Ωροσκόπο σε αντίθεση με την Σελήνη,Αρη σε αντίθεση με τον ουρανό.Στον δικό μου όμως δεν εντόπισα παρόμοια δεδομένα.Σαφώς δεν δηλώνουν απαραιτητα αυτές οι όψεις διαζύγιο αλλά οποσδήποτε κατι σημαινουν.Μπορεί να με διαφωτίσει καποιος? Ημ γενν. εκείνου 9-2-1968 και ωρα 03;00 και εγώ 13-9-1970 και ώρα 23:00.:embarrest
Μητσάκος
06-12-2009, 07:33 AM
Μια ερώτηση-.> Στον γενέθλιο χάρτη του συζύγου μου εντόπισα με τις λίγες γνώσεις που διαθέτω όψεις διαζυγίου όπως Σελήνη σε διπλό ζώδιο στον 7ο οίκο,Ωροσκόπο σε αντίθεση με την Σελήνη,Αρη σε αντίθεση με τον ουρανό.Στον δικό μου όμως δεν εντόπισα παρόμοια δεδομένα.Σαφώς δεν δηλώνουν απαραιτητα αυτές οι όψεις διαζύγιο αλλά οποσδήποτε κατι σημαινουν.Μπορεί να με διαφωτίσει καποιος? Ημ γενν. εκείνου 9-2-1968 και ωρα 03;00 και εγώ 13-9-1970 και ώρα 23:00.:embarrest
http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/1027-%E4%E9%E1%E6%FD%E3%E9%EF.html
Αυτό, το έχεις διαβάσει; :bigsmile:
Aries&Libra
06-12-2009, 02:40 PM
Δεν είναι ακριβώς έτσι, πολλά παίζουν ρόλο. Έχω Κρόνο στον 7ο, αλλά και 3 ακόμη πλανήτες. Δεν μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες, τους προτιμάω κοντά στην δική μου. Έχω κάνει δύο γάμους και η ακμή του 7ου δεν είναι σε διπλό ζώδιο. Όντως έχω κάνει μόνο σοβαρές σχέσεις, αλλά δύσκολα πήρα την απόφαση να παντρευτώ. Οι συνθήκες όμως του 1ου γάμου ήταν αρνητικές : είχε ανάδρομο Ερμή. Πήγαν όλα στραβά την ίδια μέρα αλλά και στα υπόλοιπα χρόνια του γάμου.
Μπορεί να αναρωτιέσαι τώρα αν υπάρχουν ενδείξεις να παντρευτείς έναν διαζευγμένο, αλλά σε αρκετά χρόνια από τώρα μπορεί να αναρωτιέσαι αν υπάρχουν ενδείξεις για διαζύγιο και δεύτερο γάμο (πράγμα που απευχομαι). Φιλική συμβουλή : Πρέπει να είσαι πολύ σίγουρη οτι αγαπάς έναν άντρα, ο οποίος να έχει βγει από έναν γάμο και να τον παντρευτείς εσύ. Τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο πιστεύεις, γιατί θα πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός οτι πριν από εσένα είχε ξαναδημιουργήσει μια οικογένεια από την οποια πιθανόν να υπάρχουν παιδιά. Αν δεν μοιράζεστε τις ίδιες εμπειρίες μπορεί να μην είσαι σε θέση να τον κατανοήσεις. Απαιτεί μεγάλη ωριμότητα και σοβαρότητα από μέρους σου. Αυτό να το έχεις πάντα στην άκρη του μυαλού σου. Και κάτι ακόμα: Βρές τις πραγματικές αιτίες που τον οδήγησαν σε έναν γάμο και μετά σε ένα διαζύγιο. Δεν θα ήθελες να τα λουστείς κι εσύ... Επομένως στον χάρτη σου, ψάξε να βρεις τι είδους άντρες ελκύεις στην ζωή σου... Από εκεί μπορεί να βρεις απαντήσεις σχετικές με το ερώτημα σου. Κατάλαβες πως το εννοώ;;;
παλίρροια
06-12-2009, 10:55 PM
Μητσάκο σε ευχαριστώ που μου απάντησες! Το συγκεκριμένο αρθρο το έχω διαβάσει και απο εκεί έντόπισα τις όψεις για το συζυγό μου. Κάτι αντίστοιχο όμως δεν εντόπισα σε μένα.Δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο να μου απαντήσεις απλά ήθελα να σε ενημερώσω οτι το εχω διαβάσει, και φυσικά να σε ευχαριστήσω πάρα πολυ.:bigsmile: