View Full Version : Δυνατές όψεις συναστρίας
mayakovski
06-06-2009, 01:15 AM
Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα τη βοήθειά σας στην ερμηνεία ερωτικής συναστρίας, στην οποία εμφανίζονται μεταξύ άλλων οι εξής όψεις:
- Αφροδίτη του άνδρα σε ακριβή σύνοδο, στην ίδια μοίρα, με το ΒΔ και τη Δήμητρα της γυναίκας και επίσης σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο της.
- Αφροδίτη του άνδρα σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα της γυναίκας.
- Πλούτωνας του άνδρα σε εξάγωνο με την Αφροδίτη της γυναίκας.
- Κλήρος τύχης του άνδρα πάνω στη Λίλιθ της γυναίκας.
- ΒΔ σε εξάγωνο.
Σημειωτέον ότι η ερωτική σχέση έχει πάψει να υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια, όμως γνωρίζοντας τα πρόσωπα παρατηρώ ότι τα δένει ένας πολύ βαθύς, σχεδόν μυστικός, ψυχικός δεσμός και βαθιά αγάπη...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις παρατηρήσεις σας.
mayakovski
06-06-2009, 01:20 AM
Συμπληρωματικά προς τα παραπάνω, ο Ήλιος της γυναίκας βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο με τον Ωροσκόπο και τη Λίλιθ του άνδρα (χωρίς σύνοδο).
Δείμων
06-06-2009, 03:44 AM
Aπό τα παραπάνω να υποθέσω οτι η γυναίκα έχει σύνοδο ΒΔ Ωροσκόπου και Δήμητρας. Eπάνω εκεί έχει έρθει κι έχει «κάτσει» η Αφροδίτη του άντρα. Οι όψεις της Αφροδίτης γενικά δείχνουν την θηλυκή πλευρά μιας σεξουαλικής σχέσης καθώς και τα υλικά αποκτήματα (η γυναίκα «αποκτά» τον άντρα με τη Αφροδίτεια σαγήνη, ο άντρας «κατακτά» την γυναίκα με την ¶ρεια πολιορκία.) Οι παραδοσιακοί όροι όμως αυτοί τείνουν ολοένα να συγχέονται ή και να ανατρέπονται καθώς περνούν οι εποχές.
Βασκά επειδή στη σύνοδο αυτή εμπλέκεται με ακρίβεια μοίρας Δεσμός Σελήνης μιλάμε για καρμικότητα. Οποτε αυτό και μόνο αρκεί για να εξηγήσει όσα ρωτάς. Μετά έχουμε και τον Ωροσκόπο της γυναίκας, τον εαυτό μας όπως τον εκφράζουμε στους άλλους δηλαδή, που η Αφροδίτη του άντρα διεγείρει ρομαντικά καθώς ο ίδιος πλανήτης εισπράττει ολόκληρη τη προσωπικότητα της γυναίκας... Για την Δήμητρα δεν ξέρω πολλά σε συναστρίες, αλλά κάτι καλό θα σημαίνει και αυτή εκειμέσα! :cheesy:
Η σύνοδος της Αφρό με Ποσει είναι κακό πράγμα για την πορεία μιας σχέσης. Δημιουργεί όνειρα, αυταπάτες, και εμποδίζει την ρεαλιστική θεώρηση (και αντιμετώπιση) του ενός από τον άλλον με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές οι ονειρώδεις αυτές καταστάσεις κάποια στιγμή να γκρεμίζονται να ξυπνάμε και να έρχεται η απογοήτευση στο ζευγάρι: αλλοιώς πίστευαν πως είναι τα πράγματα και ξαφνικά αλλοιώς τα βλέπουν. Αντίθετα όμως, όταν το ζευγάρι απομακρυνθεί, ειδικά εάν δεν υπήρξε κάποιος βίαιος//τραυματικός χωρισμός, οι ίδιες αυταπάτες αποστασιοποιημένες και «ασφαλείς» πλέον από την καθημερινή φθορά και την πραγματικότητα κάνουν τα δύο μέρη να νομίζουν ότι μαζί (θα) ήταν απόλυτα ταιριασμένοι και ευτυχείς. Οπότε, το μυαλό τους επαναπαύεται στα πισωγυρίσματα της σχέσης.
Ο εύκολες όψεις Αφρό και Πλούτο τέλος πάντοτε έχουν μία αίσθηση μοιραίου. Ο Πλούτωνας γενικά όπου εμπλέκεται φέρνει βαθιές επιδράσεις σε σημείο πολλές φορές να μη μπορούμε να τις συνειδητοποιήσουμε. Το άτομο του Πλούτωνα είναι σε θέση να καθοδηγεί ας πούμε και να επηρρεάζει το άλλο άτομο. Επειδή εδώ έχουμε Αφροδίτη, να υποθέσω ότι ο υποσυνείδητος έλεγχος αυτός έχει να κάνει με το σεξουαλικό - ή με το περιουσιακό, κληρονομικό κλπ. Η Αφροδίτη εκτός από πλανήτης των σχέσεων και του έρωτα (κυβερνήτης Ζυγού) είναι και πλανήτης των αποκτημάτων και της πολυτέλειας (κυβερνήτης Ταύρου). Επειδή ομως η σχέση έχει τελειώσει νομίζω η όψη αυτή δεν λειτουργεί πλέον.
Τα υπόλοιπα στοιχεία που δίνεις προσωπικά τα θεωρώ δευτερεύοντα. Αν κάποιος έχει άλλη γνώμη ευχαρίστως να αναθεωρήσω. Κοίταξε όμως και τίποτα με αργούς πλανήτες στη συναστρία τους, κυρίως καμία όψη Ουρανών Κρόνων...
mayakovski
06-06-2009, 06:59 PM
Αγαπητέ Δείμων, σ'ευχαριστώ για την - όπως πάντα - άμεση απάντηση και για τα πολύ ενδιαφέροντα σχόλιά σου.
Καταρχήν να διορθώσω ένα λάθος που έκανα στα στοιχεία που έδωσα χτες: η Δήμητρα κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη του άνδρα και όχι με το ΒΔ της γυναίκας. Η Δήμητρα (Ceres), από όσα γνωρίζω, εκφράζει την ανιδιοτελή αγάπη, τη στοργή και μια διάθεση "μητρικής" προστασίας του αγαπημένου προσώπου. Επομένως, είναι συμβατή με την Αφροδίτη και σε μια σύνοδο μαζί της την "χρωματίζει" με τα επιπλέον αυτά χαρακτηριστικά. Ανάλογα υποθέτω ότι συμβαίνουν και στη συναστρία.
Για τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πιστεύω ότι ισχύουν ως επί το πλείστον τα αρνητικά που αναφέρεις, όμως ας μην ξεχνούμε επίσης ότι η όψη αυτή, στη θετική της έκφανση, σηματοδοτεί το μεγάλο έρωτα, το μυστικό δέσιμο των ψυχών στην ιδανική του μορφή - φυσικά αν συνηγορούν σε αυτό και οι άλλες όψεις.
Στην παραπάνω συναστρία, κοίταξα όπως μου είπες και τις όψεις Κρόνου και Ουρανού. Έχουμε συγκεκριμένα:
- Κρόνο του άνδρα σε αντίθεση με Ερμή, τετράγωνο με Πλούτωνα, τρίγωνο με ΒΔ και τρίγωνο με Ωροσκόπο της γυναίκας.
- Κρόνο της γυναίκας σε εξάγωνο με Ερμή, τετράγωνο με Σελήνη και Αφροδίτη του άνδρα.
- Ουρανό του άνδρα σε τετράγωνο με Ήλιο, εξάγωνο με Ερμή και τρίγωνο με ΒΔ και Ωροσκόπο της γυναίκας.
- Ουρανό της γυναίκας σε αντίθεση με Ήλιο και Χείρωνα, τρίγωνο με ¶ρη, εξάγωνο με Ποσειδώνα, ακριβές εξάγωνο με Vertex, σύνοδο με Πλούτωνα, Εστία (Vesta) και MC του άνδρα.
Πιστεύω ότι οι δύσκολες όψεις Κρόνου και Ουρανού είναι κυρίως αυτές που οδήγησαν στη διάλυση της σχέσης, όμως υπάρχει μεγάλη διάθεση επαναπροσέγγισης και από τις δύο πλευρές και αυτό μου κίνησε την περιέργεια να δω τί βγαίνει μέσα από το χάρτη της συναστρίας τους...
Ευχαριστώ και πάλι για τις παρατηρήσεις.
Δείμων
06-06-2009, 10:46 PM
Πιστεύω ότι οι δύσκολες όψεις Κρόνου και Ουρανού είναι κυρίως αυτές που οδήγησαν στη διάλυση της σχέσης, όμως υπάρχει μεγάλη διάθεση επαναπροσέγγισης και από τις δύο πλευρές
;) O Kρόνος φέρνει στην αρχή ακαταμάχητη έλξη αλλά στην πορεία η έλξη αυτή δημιουργεί δυσκολίες: εκείνο που δεν έχουμε,το αντίθετο ή το συμπλήρωμά μας, πάντα μας ιντριγκάρει να το πλησιάσουμε και να το αποκτήσουμε. Στην πορεία όμως χρειάζεται προσπάθεια για να το δεχτουμε και να διαμορφώσουμε τον εαυτό μας (ή τις καταστάσεις) ώστε να ζήσουμε μαζί του. Επαναλαμβάνω, πρόκειται για το αντίθετο του εαυτού μας..
Ο Ουρανός από την άλλη σε δύσκολες όψεις Ήλιου εκτός από ηλεκτρισμό κατά την προσέγγιση φέρνει ξαφνικές ανατροπές και ας πούμε μία έλλειψη «συγχρονισμού» στο ζευγάρι. Όταν θέλει ο ένας μπορεί να μην θέλει ο άλλος, όταν έρχεται ο ένας να φεύγει ο άλλος, συν του γεγονότος ότι ο δεσμός θα είναι καθ' όλα αντισυμβατικός ή για πολύ χρόνο θα υφίσταται από απόσταση. Διασκεδαστικό πράγμα, που μακροχρόνια μπορεί να αποβεί κουραστικό. Η σύνοδος με το επίσης ηλεκτρικό Vertex μπορεί να επιτείνει αυτή την κατάσταση.
Ο άντρας πάλι να προσέξει λίγο την αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα εάν σχηματίζεται στον γενέθλιό του.
Για τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πιστεύω ότι ισχύουν ως επί το πλείστον τα αρνητικά που αναφέρεις, όμως ας μην ξεχνούμε επίσης ότι η όψη αυτή, στη θετική της έκφανση, σηματοδοτεί το μεγάλο έρωτα, το μυστικό δέσιμο των ψυχών στην ιδανική του μορφή
Στην ονειρική θα έλεγα, μιας και το ιδανικό πρακτικά δεν υπάρχει και ο έρωτας είναι μια κατάσταση ούτως ή άλλως εξιδανίκευσης του συντρόφου και προβολής του εαυτού μας σε εκείνον. Προβολή, κινηματογράφος, Ποσειδώνας. :cheesy:
mayakovski
07-06-2009, 05:08 AM
;) O Kρόνος φέρνει στην αρχή ακαταμάχητη έλξη αλλά στην πορεία η έλξη αυτή δημιουργεί δυσκολίες: εκείνο που δεν έχουμε,το αντίθετο ή το συμπλήρωμά μας, πάντα μας ιντριγκάρει να το πλησιάσουμε και να το αποκτήσουμε. Στην πορεία όμως χρειάζεται προσπάθεια για να το δεχτουμε και να διαμορφώσουμε τον εαυτό μας (ή τις καταστάσεις) ώστε να ζήσουμε μαζί του. Επαναλαμβάνω, πρόκειται για το αντίθετο του εαυτού μας..
Ο Ουρανός από την άλλη σε δύσκολες όψεις Ήλιου εκτός από ηλεκτρισμό κατά την προσέγγιση φέρνει ξαφνικές ανατροπές και ας πούμε μία έλλειψη «συγχρονισμού» στο ζευγάρι. Όταν θέλει ο ένας μπορεί να μην θέλει ο άλλος, όταν έρχεται ο ένας να φεύγει ο άλλος, συν του γεγονότος ότι ο δεσμός θα είναι καθ' όλα αντισυμβατικός ή για πολύ χρόνο θα υφίσταται από απόσταση. Διασκεδαστικό πράγμα, που μακροχρόνια μπορεί να αποβεί κουραστικό. Η σύνοδος με το επίσης ηλεκτρικό Vertex μπορεί να επιτείνει αυτή την κατάσταση.
Πράγματι, η σχέση αυτή ήταν αντισυμβατική από πολλές πλευρές και με έντονο ηλεκτρισμό, με τη θετική και την αρνητική έννοια: με άλλα λόγια, ήταν στο στυλ "μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε".
Ο άντρας πάλι να προσέξει λίγο την αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα εάν σχηματίζεται στον γενέθλιό του.
Όντως υπάρχει αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα στο γενέθλιο του άντρα και θεωρώ ότι έχει παίξει ρόλο στη διακοπή της σχέσης που έγινε με δική του πρωτοβουλία.
Με βάση όλα τα παραπάνω - και με βάση ό,τι πραγματικά συνέβη τον τελευταίο καιρό - πιστεύω ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι βιώνουν μια σχέση καρμική που, παρά τις αντιξοότητες, τη νιώθουν ως σημαντική και προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο ώστε να πορευτούν μαζί, αν όχι ως ζευγάρι, ενδεχομένως ως φίλοι. Είδωμεν...
Δείμων
07-06-2009, 03:15 PM
...μια σχέση καρμική που, παρά τις αντιξοότητες, τη νιώθουν ως σημαντική και προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο ώστε να πορευτούν μαζί, αν όχι ως ζευγάρι, ενδεχομένως ως φίλοι.
¶ουτς.... :unsure::sad2:
mayakovski
07-06-2009, 03:37 PM
¶ουτς.... :unsure::sad2:
Γιατί; Εγώ πιστεύω ότι τίποτε δεν αποκλείεται και ότι η καρμικότητα μιας σχέσης φαίνεται από το ότι η σχέση αυτή "ακολουθεί" τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Μια θετική καρμική σχέση, όταν έχει κλείσει τον ερωτικό κύκλο της, μπορεί να εξακολουθήσει να βιώνεται μέσα από τη φιλία ή με όποιον άλλο τρόπο "αποφασίσουν" τα μέρη.
:cheesy:
γεια σας γεια σας παιδιά! τι κάνετε; έχω πρόβλημα, μεγάλο πρόβλημα.. Έχω φάει μεγάλο κόλλημα με κάποιον εδώ και 3 χρόνια, γενικά δεν πολυτσουλούσε η κατάσταση αλλά με κάποιες προσπάθειες κάτι κάναμε! Έψαχνα τις όψεις στη συναστρία, αλλά ήλιος σελήνη δε σχηματίζουν όψεις :unsure: Υπάρχουν κάποιες άλλες όμως καλές υποθέτω, π.χ. η σελήνη μου σε σύνοδο με τον ερμή του, η αφροδίτη μου σε σύνοδο με τον ηλιο κ τη σελήνη του, η αφροδίτη μου τρίγωνο με τον άρη του και διάφορες άλλες.
Έψαχνα τελευταία και για τις όψεις που σχηματίζει το βερτεξ και πρόσεξα πως ο πλούτωνας μου είναι σε σύνοδο με το βέρτεξ του και το βέρτεξ μου σε σύνοδο με τον ήλιο και τη σελήνη του.. Αυτό τι μπορεί να σημαίνει; κάτι καρμικό ίσως; Εκπέμπω σήμα sos, πότε μου φεύγει το ενδιαφέρον πότε ξαναφουντώνει και αναρωτιέμαι γιατί πάντα με πιάνει πριν την εξεταστική;; γκρρρρρρ!! :bigsmile: Πιστεύετε πως υπάρχει προοπτική;
Για μία πιο καλή εικόνα, έχω γεννηθεί στις 04-09-1988, 13:50, Αθήνα και εκείνος στις 14-07-1988, 03:30, Αθήνα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια και απάντηση!:love:
Μητσάκος
10-06-2009, 07:16 AM
γεια σας γεια σας παιδιά! τι κάνετε; έχω πρόβλημα, μεγάλο πρόβλημα.. Έχω φάει μεγάλο κόλλημα με κάποιον εδώ και 3 χρόνια, γενικά δεν πολυτσουλούσε η κατάσταση αλλά με κάποιες προσπάθειες κάτι κάναμε! Έψαχνα τις όψεις στη συναστρία, αλλά ήλιος σελήνη δε σχηματίζουν όψεις :unsure: Υπάρχουν κάποιες άλλες όμως καλές υποθέτω, π.χ. η σελήνη μου σε σύνοδο με τον ερμή του, η αφροδίτη μου σε σύνοδο με τον ηλιο κ τη σελήνη του, η αφροδίτη μου τρίγωνο με τον άρη του και διάφορες άλλες.
Έψαχνα τελευταία και για τις όψεις που σχηματίζει το βερτεξ και πρόσεξα πως ο πλούτωνας μου είναι σε σύνοδο με το βέρτεξ του και το βέρτεξ μου σε σύνοδο με τον ήλιο και τη σελήνη του.. Αυτό τι μπορεί να σημαίνει; κάτι καρμικό ίσως; Εκπέμπω σήμα sos, πότε μου φεύγει το ενδιαφέρον πότε ξαναφουντώνει και αναρωτιέμαι γιατί πάντα με πιάνει πριν την εξεταστική;; γκρρρρρρ!! :bigsmile: Πιστεύετε πως υπάρχει προοπτική;
Για μία πιο καλή εικόνα, έχω γεννηθεί στις 04-09-1988, 13:50, Αθήνα και εκείνος στις 14-07-1988, 03:30, Αθήνα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια και απάντηση!:love:
Όχι. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει :bigsmile:
WHITE.HORSE
10-06-2009, 11:36 AM
Δυνατές όψεις συναστρίας
είναι ο τίτλος του θέματος και εγώ θα έλεγα πως μου φαίνετε μια πολύ δυνατή όψη σε συναστρία το τετράγωνο πλούτωνα (Ζυγός) με τον Κρόνο (αιγόκερος) πολύ δυνατοί πλανήτες και οι δύο που επιφέρουν αργές και ολοκληρωτικές αλλαγές σε όψη τετραγώνου όψη δύσκολη αλλά που δίνει διάρκεια ??:wacko:
Όχι. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει :bigsmile:
Aλήθεια το λες Μητσάκο; :embarrest μπορείς να μου το εξηγήσεις κάπως;
Dion-DoubleDoor
10-06-2009, 01:38 PM
Βρε παιδιά,
θα ήθελα και εγώ τα φώτα σας για τη συναστρία μου με ένα άτομο με το οποίο ήμουν 5,5 χρόνια -η σχέση έληξε πρόσφατα. Εγώ Καρκίνος και εκείνος Τοξότης -έχω ακούσει ότι αυτά τα δύο ζώδια, αν και εντελώς αντίθετα, συνάπτουν καρμική σχέση.
1. ο Ήλιος μου σε χιαστί με τον Ήλιο, τον ¶ρη και τον Ποσειδώνα του, εξάγωνο με τον Κρόνο του και τρίγωνο με τον Ουρανό του
2. η Σελήνη μου σε τρίγωνο με τη Σελήνη του και τον Ερμή του, αλλά σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, το Χείρωνα και τον Ωροσκόπο του
3. ο Ερμής μου σε χιαστί με τον Ήλιο του και τον Ποσειδώνα του και σε εξάγωνο με τον Ουρανό και το ΒΔ του
4. η Αφροδίτη μου σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα του, σε τετράγωνο με τον Κρόνο του, σε χιαστί με τον Ουρανό του, σε τρίγωνο με τον Πλούτωνά του, σε σύνοδο με τη Βέρτεξ του και σε εξάγωνο με το μεσουράνημά του
5. ο ¶ρης μου σε αντίθεση με τη Σελήνη του, σε τετράγωνο με τον ¶ρη του και σε εξάγωνο με τη Λίλιθ του
6. η Λίλιθ μου σε εξάγωνο με τον Ήλιο, Ερμή, Δία, Λίλιθ και το Μεσουράνημά του, αλλά σε χιαστί με το Χείρωνά του
Τι σημαίνουν όλα αυτά;;;;;;Πώς μπόρεσε να κρατηθεί τόσα χρόνια αυτή η σχέση; θα υπήρχε ή θα υπάρξει ποτέ προοπτική; Αν βοηθούν οι ημερομηνίες: η δική μου 13-07-1980 ώρα 12.50 μ.μ. και η δική του 08-12-1978 ώρα 04.40 π.μ.
Ευχαριστώ πολύ!!!!:bigsmile:
nefoula
16-06-2009, 09:48 PM
καλησπερα παιδια..οποιος πραγματικα εχει λιγο χρονο και γνωριζει θα ηθελα να εκφρασει τη γνωμη του.τα τελευταια 3 χρονια τραβιεμαι με ενα παιδι και απο τοτε που εχει μπει στη ζωη μου εχουν συμβει πολυ δυνατα γεγονοτα που με εχουν αλλαξει.τα συναισθηματα μου καθως και οτι εχω ζησει μαζι του ειναι αρρωστημενο.το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το ξεχασω.θα ηθελα να μου πειτε γιατι εγω δεν γνωριζω καλα αστρολογια αν εχω χημεια με το ατομο.εχω γενννηθει 19.9.1988 ωρα 3.30 και αυτος 3.11.1987.δυστυχως ωρα δεν γνωριζω..ευχαριστω οποιον δειξει διαθεση..
georgia238
17-06-2009, 12:48 AM
καλησπέρα
nefoula εξηγείται εύκολα το κόλλημα που έχεις και όλα όσα αισθάνεσαι. έριξα μια ματιά είναι όντως έντονη η σχέση σας. πήρα ως δεδομένο οτι έχετε γεννηθεί αθήνα και οτι γεννήθηκες στις 3.30 το πρωι. ο κρόνος και ο ουρανός του κάνουν τετράγωνα με τον ήλιο σου και σύνοδο με την σελήνη σου και οι δύο. ο ΒΔ τετραγωνίζει πολλούς πλανήτες σου διάβασα σε σαιτ οτι είναι ένδειξη καρμικότητας με τον ΒΔ να παίρνει πολλά απο μια σχέση έντονη και γεμάτη δυσκολίες. ο πλούτωνας τετραγωνίζει την αφροδίτη και η λίλιθ του κάνει σύνοδο αν είναι σωστή η ώρα γέννησης με τον ωροσκ. και την αφροδίτη σου.
doudt
26-07-2010, 01:57 AM
Καλησπέρα!Εδώ και λιγο καιρό είμαι μέλος του MyHoroscope αλλά δεν είχε τύχει να ασχοληθώ ενεργά...είναι το πρώτο μου εγχείρημα ''επικοινωνίας'' και ''δράσης''. Οι γνώσεις μου δεν αρκετές σε θέματα ατρολογίας αλλά διαβάζω ό,τι και όσο μπορώ για να έχω κάποια ιδέα από ορισμένα θέματα! Θα ήθελα, λοιπόν, αν είναι δυνατόν, να μάθω αν οι παρακάτω όψεις θεωρούνται ισχυρές όψεις συναστρίας ή καρμικές:
-Ήλιος (γυναίκα-εγώ) Σύνοδος Μεσουράνημα
-Σελήνη Εξάγωνο Ήλιος
-Σελήνη Σύνοδος Σελήνη
-Σελήνη Σύνοδος Λίλιθ
-Αφροδίτη Σύνοδος Ήλιος
-Αφροδίτη Αντίθεση Ποσειδώνας
-Αφροδίτη Σύνοδος Χείρων
-Ουρανός Αντίθεση Ήλιος
-Ουρανός Σύνοδος Ποσειδώνας
-Ποσειδώνας Σύνοδος Ποσειδώνας
-Κρόνος Χιαστί Αφροδίτη
-Κρόνος Τρίγωνο Βέρτεξ
-Πλούτωνας Σύνοδος Πλούτωνας
-Κλήρος Τύχης Σύνοδος Ποσειδώνας
-Βέρτεξ Σύνοδος Μεσουράνημα
Παραθέτω τις όψεις εκείνες που νομίζω ότι είναι οι σημαντικότερες...
Ελπίζω να έχω απάντηση σύντομα...Ευχαριστώ πολύ!!!
Μητσάκος
26-07-2010, 06:45 AM
Καλησπέρα!Εδώ και λιγο καιρό είμαι μέλος του MyHoroscope αλλά δεν είχε τύχει να ασχοληθώ ενεργά...είναι το πρώτο μου εγχείρημα ''επικοινωνίας'' και ''δράσης''. Οι γνώσεις μου δεν αρκετές σε θέματα ατρολογίας αλλά διαβάζω ό,τι και όσο μπορώ για να έχω κάποια ιδέα από ορισμένα θέματα! Θα ήθελα, λοιπόν, αν είναι δυνατόν, να μάθω αν οι παρακάτω όψεις θεωρούνται ισχυρές όψεις συναστρίας ή καρμικές:
-Ήλιος (γυναίκα-εγώ) Σύνοδος Μεσουράνημα
-Σελήνη Εξάγωνο Ήλιος
-Σελήνη Σύνοδος Σελήνη
-Σελήνη Σύνοδος Λίλιθ
-Αφροδίτη Σύνοδος Ήλιος
-Αφροδίτη Αντίθεση Ποσειδώνας
-Αφροδίτη Σύνοδος Χείρων
-Ουρανός Αντίθεση Ήλιος
-Ουρανός Σύνοδος Ποσειδώνας
-Ποσειδώνας Σύνοδος Ποσειδώνας
-Κρόνος Χιαστί Αφροδίτη
-Κρόνος Τρίγωνο Βέρτεξ
-Πλούτωνας Σύνοδος Πλούτωνας
-Κλήρος Τύχης Σύνοδος Ποσειδώνας
-Βέρτεξ Σύνοδος Μεσουράνημα
Παραθέτω τις όψεις εκείνες που νομίζω ότι είναι οι σημαντικότερες...
Ελπίζω να έχω απάντηση σύντομα...Ευχαριστώ πολύ!!!
Αυτά τα έχεις διαβάσει;
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/116-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E5%F2.html
και
http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/1022-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DE-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E1-%E3%E5%ED%E9%EA%EF%DF-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%E1%ED%DC%EB%F5%F3%E7%F2.html
doudt
26-07-2010, 11:12 AM
Ευχαριστώ πολύ για τα άρθρα που μου σύστησες!!! Να ζητήσω βοήθεια σε κάτι άλλο...;;;Όσον αφορά μοίρες και επιπλέον πλανήτες που μπορεί να πέφτουν σε οίκους σε χάρτη συναστρίας πως μπορώ να το καταλαβαίνω τι κοιτώ; Αντιμετωπίζω μια δυσκολία στο να αντιληφθώ αυτά τα στοιχεία σε χάρτη συναστρίας...ελπίζω να έγινα κατανοητή...
Μητσάκος
26-07-2010, 12:42 PM
Ευχαριστώ πολύ για τα άρθρα που μου σύστησες!!! Να ζητήσω βοήθεια σε κάτι άλλο...;;;Όσον αφορά μοίρες και επιπλέον πλανήτες που μπορεί να πέφτουν σε οίκους σε χάρτη συναστρίας πως μπορώ να το καταλαβαίνω τι κοιτώ; Αντιμετωπίζω μια δυσκολία στο να αντιληφθώ αυτά τα στοιχεία σε χάρτη συναστρίας...ελπίζω να έγινα κατανοητή...
Να σου πω ότι κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, θα είναι ψέμα :bigsmile:
Εν πάση περιπτώσει όμως, στο υπολογιστικό πρόγραμμα http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php και στην επιλογή "χάρτες σχέσεων" μπορείς να βάλεις τα στοιχεία των ατόμων που σε ενδιαφέρουν και να βρεις τις μοίρες που πέφτουν οι πλανήτες, τους Οίκους καθώς και τις όψεις των πλανητών.
Από εκεί και μετά όμως, για να μπορέσεις να δεις κάποια πράγματα θα πρέπει γνωρίζεις καλά τους συμβολισμούς, για να μπορέσεις να αποκωδικοποιήσεις αυτά που θα βλέπεις. Ξεκίνα από τα βασικά, όπως προτρέπει και το 1ο άρθρο που σου υπέδειξα, δηλαδή τα στοιχεία και τις ιδιότητες, μετά δες τις όψεις των "φώτων", συνέχισε με τις όψεις το Ερμή, της Αφροδίτης και του ¶ρη και έχεις καιρό.... :bigsmile:
τσεβω
02-08-2010, 07:47 AM
καλημερα σας.ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια οψη στη συναστρια που δειχνει εναν μονοπλευρο ερωτα?
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
02-08-2010, 09:00 AM
καλημερα σας.ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια οψη στη συναστρια που δειχνει εναν μονοπλευρο ερωτα?
τι εννοεις;
εχεις σχεση που αγαπας μονο εσυ;
η'' ζεις εναν πλατωνικο ερωτα;
ενας πωσειδωνας παντως βαζει το χερακι του με οψεις με προσωπικους πλανητες
στο να βιωνεις μονη σου το παραμυθι
εσυ θα πρεπει να το καταλαβεις ωστε να προχωρισεις παρακατω στην ζωη σου
και να βιωσεις την ομορφια του ερωτα με ανταποκριση πλεον....
Αγαπητο μελος Τσεβω μην αφηνεις τα χρονια σου να φευγουν ετσι...
οι μονοπλευροι ερωτες χασιμο χρονου ειναι.
φιλικα κουκι:bigsmile:
καλησπερα κι απο μενα! θα ηθελα να ρωτησω κι εγω για καποιες οψεις που μου εκαναν εντυπωση... η σεληνη της γυναικας κανει τετραγωνα με τον ηλιο, την σεληνη, τον ουρανο, τον ερμη και τον χειρωνα του αντρα. εχω διαβασει καποια πραγματα για αυτες τις οψεις και απο οτι καταλαβα ειναι ολες πολυ αρνητικες... ειναι μια κατασταση με αρκετα σκαμπανεβασματα, παθος αλλα και διαρκεια στο χρονο... μηπως τα πολλα τετραγωνα εχουν και καποια επιπλεον ερμηνεια? στην συκεκριμενη περιπτωση θεωρειται οτι βαλλεται κυριως η γυναικα? θα με ενδιεφερε παρα πολυ η γνωμη σας..:unsure:
παλίρροια
02-08-2010, 09:41 PM
καλησπερα κι απο μενα! θα ηθελα να ρωτησω κι εγω για καποιες οψεις που μου εκαναν εντυπωση... η σεληνη της γυναικας κανει τετραγωνα με τον ηλιο, την σεληνη, τον ουρανο, τον ερμη και τον χειρωνα του αντρα. εχω διαβασει καποια πραγματα για αυτες τις οψεις και απο οτι καταλαβα ειναι ολες πολυ αρνητικες... ειναι μια κατασταση με αρκετα σκαμπανεβασματα, παθος αλλα και διαρκεια στο χρονο... μηπως τα πολλα τετραγωνα εχουν και καποια επιπλεον ερμηνεια? στην συκεκριμενη περιπτωση θεωρειται οτι βαλλεται κυριως η γυναικα? θα με ενδιεφερε παρα πολυ η γνωμη σας..:unsure:
Θα.........τολμήσω αν και καθόλου έμπειρη να σου πώ απλά την αποψή μου για όλα τα παραπάνω!!:unsure: Απο αυτά ποθ έχω διαβάσει τετράγωνο ηλιου σελήνης σε συναστρια είναι δυνατή όψη που κάτω απο συγκεκριμένες κατευθύνσεις δηλώνει περισσότερο μαζί παρά χώρια......
Οσο για τα τετράγωνα είναι δύσκολα αλλά δηλώνουν προσπάθεια,μαθήματα ,και προσωπική εξέλιξη μέσα απο την σχέση.:unsure:
Αυτά πολύ ταπεινά με τις λίγες γνώσεις που μπορώ να σου διαθέσω.....
Προσωπικά πιστεύω ότι οι δύσκολες συναστρίες είναι δυνατές σχέσεις που απαιτούν αγώνες,αλλά αν καταφέρει κανείς να ανταπεξελθει αποκτα μεγάλη προσωπική και συναισθηματική ωριμότητα.....
Συγγνώμη στους έμπειρους αν έκανα κάποια αστοχία.........:weird:
Δείμων
02-08-2010, 10:54 PM
Χμ. Θεωρητικά υπάρχουν ισχυροί και πιο αδύναμοι πλανήτες. Όταν λέμε «βάλλεται», εννοούμε ότι ένας ισχυρότερος πλανήτης, πχ Κρόνος - Ουρανός - Ποσειδώνας (με επιφύλαξη αυτός) - Πλούτωνας - ¶ρης, κάνει σύνοδο τετράγωνο ή αντίθεση με έναν ασθενέστερο: Ήλιο, Σελήνη, Αφροδίτη. Και τον Ωροσκόπο δηλαδή την αρχή (ακμή) του πρώτου οίκου, καθώς και όλες τις ακμές των γωνιακών οίκων (ακμή 4 ή ναδίρ, ακμή 7 ή δύση, ακμή 10 ή μεσουράνημα). (Ο Ερμής είναι ουδέτερος). Από εδώ, θεωρούμε πως μόνο ο Ουρανός βάλλει τη Σελήνη.
Μέρος δεύτερο. Η Αστρολογία είναι συμβουλευτική. Το κρατάμε αυτό σταθερά στο χέρι και πάμε παρακάτω. Οι όψεις τετραγώνου θεωρούνται οι πιο προκλητικές σε έναν χάρτη: δείχνουν τριβές και εντάσεις, ευκαιρίες ή ανάγκη για πολύ μεγάλες αλλαγές, όπως και αισθήσεις έλξεις, «κρατήματος», δεσμό. Είναι λίγο περίεργο να στο εξηγήσω, ψυχολογικά όμως οι άνθρωποι πάντα ελκόμαστε από τα δύσκολα -όπως ο Οδυσσέας από τις Σειρήνες- καθώς και από τις προκλήσεις. Διαφορετικά το είδος μας θα ήταν πολύ πολύ πίσω, και πολιτισμικά και σε όλα. Οι προκλήσεις μας ωθούν να μαχόμαστε. Ο Οδυσσέας γνώριζε και πήρε πολύ σοφά τα μέτρα του, πολλοί εξερευνητές του άγνωστου και του δύσκολου όμως δεν γνώριζαν και χαθηκαν στην ιστορία των κατακτήσεων. Καρμικά από την άλλη, μιας και οι άνθρωποι έμφυτα βαδίζουμε προς την βελτίωση, οι προκλήσεις (οι δύσκολες όψεις που είπα πιο πριν) είναι αυτές που υποσυνείδητα μας τραβάνε επειδή εκεί διαισθανόμαστε οτι θα είναι το μέγιστο όφελος - άσχετα από τις κάθε είδους απώλειες που θα έχουμε στον δρόμο και φυσικά το κόστος... Σωματικό, συναισθηματικό, τα πάντα. Για την ψυχή, η ζωή είναι ένα απλό πέρασμα και σημασία έχει ΜΟΝΟ το αποτέλεσμα, το τέλος. Τα ενδιάμεσα είναι όλα αναλώσιμα..!
Λες τώρα ότι έχεις 4 τετράγωνα προς τον πιο ευαίσθητο πλανήτη σου, εκείνον που εκφράζει τον συναισθηματικό σου κόσμο (Σελήνη). Αυτό λοιπόν το ίδιο που σε κάνει και πονάς είναι και αυτό που σε κρατάει. Και εσένα, σαν σταθερό κλπ Ταύρο, ένα παραπάνω.
Για να δούμε λοιπόν τι κρατούσαμε στο χεράκι μας από πριν: ότι η αστρολογία είναι συμβουλευτική. Και τι βρήκαμε στον δρόμο? Ότι η ζωή για τους λόγους της μας κάνει να πηγαίνουμε στα δύσκολα. Το απλό συμπέρασμα από αυτά είναι ότι εάν θεωρείς πως με τον άνθρωπο αυτό έχεις πάρει τα μαθήματά σου ή ότι δεν πρόκειται ποτέ να τα βρεις επειδή έπεσες στα δίχτυα του απροετοίμαστη, μη γνωρίζοντας, ο χάρτης σας (τα στοιχεία δηλαδή που έχω) συμβουλεύει να προχωρήσετε παρακάτω. Η τελική απόφαση βέβαια ανήκει σε εσάς, αλλά εγώ σαν Δίδυμος ασπάζομαι τη σοφή παροιμία που λέει η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται..
Παλιρροια σε ευχαριστω παρα πολυ, αν και αρχαρια οπως λες η αναλυση σου ηταν πολυ καλη!!! Δειμων εχω μεινει αφωνη.... Με εντυπωσιασες-και δεν το λεω για να σε κολακευσω... ειδικα η τελευταια φραση σου νομιζω οτι τα περικλειει ολα :bigsmile:!!!!
Βεβαια Δειμων για να ειμαι δικαιη οφειλω να παραδεχτω οτι ο Κρονος και ο Πλουτωνας μου κανουν συνοδο με την δικη του σεληνη... επομενως ισως κατα καποιο τροπο ειμαστε ισοπαλια :love:!!!
τσεβω
03-08-2010, 12:58 PM
καλησπερα σας ειμαι νεο μελος και ηθελα να σας πω την ιστορια μου.γνωρισα καποτε εναν σκορπιο γεννημενο στις 4.11.81.εγω ειμαι γεννημενη στις 28.01.80.τον ερωτευτηκα παραφορα αλλα αυτος δε με ηθελε απο οτι ελεγε σε μια κοινη μας φιλη.για να μην πολυλογω μετα απο 2 χρονια παντρευτηκαμε αλλα ποτε δεν αισθανθηκα να με θελει πραγματικα.παρακαλω πολυ αν μπορει καποιος να δει τη συναστρια μας και να μου πει αν οντως ισχυει οτι δε με ηθελε η απλα δε το δειχνε.ειμαστε χωρισμενοι τωρα.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
03-08-2010, 01:22 PM
καλησπερα σας ειμαι νεο μελος και ηθελα να σας πω την ιστορια μου.γνωρισα καποτε εναν σκορπιο γεννημενο στις 4.11.81.εγω ειμαι γεννημενη στις 28.01.80.τον ερωτευτηκα παραφορα αλλα αυτος δε με ηθελε απο οτι ελεγε σε μια κοινη μας φιλη.για να μην πολυλογω μετα απο 2 χρονια παντρευτηκαμε αλλα ποτε δεν αισθανθηκα να με θελει πραγματικα.παρακαλω πολυ αν μπορει καποιος να δει τη συναστρια μας και να μου πει αν οντως ισχυει οτι δε με ηθελε η απλα δε το δειχνε.ειμαστε χωρισμενοι τωρα.
αγαπητο μελος τσεβω
αυτο δεν θα μπορεσει να στο πει κανενας ...
παρα μονο εσυ που τον ειχες παντρευτει αν σε ηθελε:blink:
και πως εγινε ο γαμος χωρις να σε θελει;;;:blink:
με το ζορι παντρεια;;;στις μερες μας;;;
με αγαπη κουκι:love:
super_lela
03-08-2010, 01:50 PM
Καλημέρα και από μένα!
Σας παραθέτω τις εξής όψεις:
Ο Πλούτωνάς του σε σύνοδο με τον Ήλιο της. Ο Ουρανός του σε σύνοδο με τον Ερμή και την Αφροδίτη της, τριγωνίζει την Σελήνη της. Ο Ουρανός της εξαγωνίζει τον Ήλιο του, τον Ερμή του και τον ¶ρη του (τα έχει σε σύνοδο). Ο Ποσειδώνας του εξαγωνίζει τον Ήλιο της ενώ ο Ποσειδώνας της τετραγωνίζει τον Ήλιο του, τον Ερμή του και τον ¶ρη του. Ο Κρόνος του τριγωνίζει την Σελήνη της, τον Ερμή της και την Αφροδίτη της, ενώ ο Κρόνος της κάνει σύνοδο με τον Ήλιο του, τον Ερμή του και τον ¶ρη του. Στα φώτα παίζει μόνο μία χιαστί του Ήλιου του με την Σελήνη της. Βεβαία δεν γνωρίζω την ώρα γέννησής του, οπότε τι όψεις κάνει ή δεν κάνει η Σελήνη του, τις αφήνω απέξω. Α! υπάρχει και σύνοδος της Αφροδίτης του με τον ¶ρη της.
Μου φαίνονται αρκετές και δυνατές όψεις. Δεν έχω ξανασυναντίσει τόσες σε μία συναστρία. Εσείς; Τι λέτε;
:love:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
03-08-2010, 02:39 PM
γεννημενο στις 4.11.81.εγω ειμαι γεννημενη στις 28.01.80..
δωσε τοπο γεννησης και ωρα
και για τους δυο σας
και οταν καποιο μελος που ξερει..
η'' καποιους απο τους αστρολογους μπορει και εχει χρονο
να σου πει δυο λογια.........:bigsmile:
τσεβω
04-08-2010, 08:55 AM
αυτος ειναι γεννημενος στις 4.11.81 ωρα 7 το πρωι κι εγω στις 28.01.80 γυρω στις 12 το μεσημερι απ οτι μου λενε οι γονεις μου αλλα οχι με πολυ σιγουρια
τσεβω
04-08-2010, 09:01 AM
αυτος ειναι γεννημενος στις 4.11.81 ωρα 7 το πρωι κι εγω στις 28.01.80 γυρω στις 12 το μεσημερι απ οτι μου λενε οι γονεις μου αλλα οχι με πολυ σιγουριαεγω γεννηθηκα στη θεσσαλονικη κι αυτος στην αθηνα.
kinky_skorpina
04-08-2010, 11:57 AM
[QUOTE=τσεβω;107012]εγω γεννηθηκα στη θεσσαλονικη κι αυτος στην αθηνα.
Αγαπητή Τσέβω...
Αρχικά θα πρέπει να δούμε εσένα και τον πρώην σου σαν μεμονομένα ατομα...Εσύ εχεις πολλα απο τα στοιχεία του Υδροχόου,(ανεξαρτησία,ανοι τλο μυαλό,τρέλα κτλ,) που συμπληρώνονται όμορφα απο μια πολυ επικοινωνιακή Σελήνη στου Διδύμους και τον Ωρροσκοπο στον Ταυρο...θα έλεγα οτι υπάρχει μια εξισορρόπηση των στοιχείων και μια σχετική ευελιξία,αν και η επιμονη και το πεισμα των σταθερών ζωδίων στον ηλιο και τον Ωροσκόπο σου σε καθιστούν αρκετά ισχυρογνώμωνα,ενα χαρακτηριστικό που και εκείνος διαθέτει, οπως επίσης διαθέτει και μια νότα διπλωματίς λόγω Σελήνης-το "κλειδί" εδω είναι να γνωρίζετε και οι 2 ποτε πρεπει να προτάσσετε το δυναμισμό (την ευθεία προσέγγιση) και ποτε την ευελιξία σας!!!:love:
Πιο συγκεκριμένα, εκείνος έχει πολλα απο τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού με ηλιοζώδιο και Ωροσκοπο εκει,Σελήνη και Αφροδίτη στο Ζυγό αλλα και τον Ουρανο στον 1ο οικο που τον κανει ανεξάρτητο,επαναστατη,αντι κομφορμιστή,δε μπαινει σε καλούπια!
Η οικοθεσία του Ήλιου σου στο 10ο...σου προσδίδει την Αιγοκερίσια επιβλητικότητα αλλα και την επιθυμία για κύρος και κοινωνική καταξίωση κι η δική του στο 12ο δινει κρυφες συναλλαγες και παρασκηνιακές ενέργειες αλλα και κατι απο την φαντασία,τη μοναχικότητα,την αυτοθυσία και την ανιδιοτέλεια των Ιχθύων.
Αυτα σε γενικές γραμμές οσον αφορά τους χρακτήρες σας.Τώρα η μεταξ΄ύ σας συναστρία δείχνει μια θυελλώση σχέση, οπου καλείστε και οι 2 να κάνετε υποχωρήσεις ασκώντας συνεχώς αυτοέλγχο-αν δε θέλετε να χαλάτε συνεχώς την ψυχική σας ηρεμία!- γιατί είναι αδύνατον να συνυπάρξουν αρμονικά 2 κόκκορες σε ενα κοτέτσι!!!!!:toung:
Μελέτησε αυτα πρώτα,εγς εδς είμαι για τις όποις απορίς τυχόν εχεισ...και μετά θα σου πω κι αλλα για τη συναστρία αυτη αν θες.
Με εκτίμηση
Το Μαράκι
τσεβω
04-08-2010, 05:15 PM
εμενα η σεληνη του μου εβγαινε οτι ειναι στον υδροχοο και η αφροδιτη στον τοξοτη ειναι στις 4/11/81.σιγουρα ειναι στο ζυγο?
kinky_skorpina
04-08-2010, 08:39 PM
Ναι...στην αρχή είχες γράψει οτι είναι το 80 νομίζω ή οχι?Τεσπα...αφου είναι έτσι οντως εχει Σελήνη στον Υδροχόο κοντά στον Ήλιο σου, κατι πολύ καλο για τη συναστρια σας αφου δηλώνει ψυχική επαφή και δέσιμο.Η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη...η πεταλουδίτσα του ζωδιακού...:)
whisperer
04-08-2010, 08:51 PM
ΣυγνώμηΝ,...αλλά η πεταλουδίτσα του ζωδιακού είναι η Διδυμίσια....! :cheesy:
αυτή έχει το όνομα...αυτή έχει και τη χάρη....
ρώτα εκείνους που την έχουν στους Διδύμους για να μάθεις.... :toung:
Η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη...η πεταλουδίτσα του ζωδιακού...:)
kinky_skorpina
04-08-2010, 08:56 PM
A κοπελιά...θα μου επιτερέψεις να θεωρώ περισσότερο πολυγαμική και επιρρεπή στις απιστίες την Τοξοτίσια Αφροδίτη (με αυτή τη έννοια τη λέω πεταλουδίτσα) με τη Διδιμίσια να έρχεται δευτερη αλλα οχι με μεγάλη διαφορά!!! :cheesy:
Δείμων
04-08-2010, 09:39 PM
Γκουχ και στις δυο σας! :toung:
Θες HALLS αγόρι μου; :love:
τσεβω
04-08-2010, 11:20 PM
ναι αλλα εγω γιατι παντα αισθανομουν οτι δε με ηθελε?ααα...και κατι αλλο βρε παιδια......λενε για τους σκορπιους οτι ειναι πολυ του σεξ......και πολυ παθιαρηδες.....εμενα γιατι δε μου το εβγαλε ποτε αυτο?????μεχρι στιγμης το πιο ερωτικο ζωδιο που εχω γνωρισει καα εχω παθει πλακα ειναι ο αιγοκερως.......
miron
05-08-2010, 12:10 AM
Καλησπέρα..νομίζω ότι και η δυό Αφροδίτες είναι πολυγαμικές..Η Διδυμισια πιό του φλέρτ. η Τοξοτήσια των πράξεων, βλέπεις σε ζώδιο του Δία. Έχω κάπου διαβάσει και η Αφροδίτη στον Ιχθύ είναι πολυγαμική, έχει και αυτή κυβερνήτη του Ιχθύ των Δία..
κρασακι
05-08-2010, 12:26 AM
Πρώτον το ότι κάποιος είναι σκορπιός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είναι και θεός του σεξ ή sex machine αντίστοιχα..μιας και ο συνολικός χάρτης μπορεί να δείχνει κάτι λιγότερο απο αυτό με διάφορους τρόπους...να χτυπιέται απο πολλά σημεία, να είναι πιο συναισθηματικό, να είναι πιο μαζεμένο..κλπ..
Και δεύτερον και ίσως πιο σημαντικό... ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά με κάθε άνθρωπο - ο κάθε άνθρωπος μπορεί να ξυπνά το ηφαίστειο απο μέσα μας μπορεί όμως να μας ρίχνει και σε χειμερία νάρκη! Οπότε δεν είναι και τόσο σωστές οι προσεγγίσεις αυτές ε..:wink2:
Έχει να κάνει με πολλά..πες το μυρωδιά σώματος (σαν τα ζωάκια..), πες το χημεία και έλξη πες το έρωτα και πάθος πες το όπως θέλεις..
Φιλικά πάντα..:bigsmile:
Δείμων
05-08-2010, 12:44 AM
HALLS;
Eγώ? Αυτές! :nuts: Όπως παρατηρεί άλλωστε το κρασάκι δεν είναι όλες οι διδυμοvenus το ίδιο! :bigsmile:
miron η ψαρίσια Αφροδίτη θεωρώ ότι περισσότερο ακολουθεί τα πάθη των άλλων παρά γεννά δικά της. Κατά μία άποψη παρασύρεται παρά παρασύρει, έστω κι αν φορές βοηθάει... σκανδαλωδώς στο να κάνει τους άλλους να θέλουν να την παρασύρουν..!
Σοφάκι για κάποιο λόγο θεωρώ ότι όλα όσα περιγράφεις σαν έλξη, η μυρωδιά, η χημεία, το πάθος κλπ, έπονται άλλων διεργασιών: είτε της γενετήσιας είτε της πνευματικής. Κρίνω εξ ιδίων όμως και δεν μπορώ να πάρω τεκμηριωμένη θέση. Όμως όταν ερωτευθείς έναν άνθρωπο όλα επάνω του φαίνονται ωραία και τα λατρεύεις. Όταν ΔΕΝ θέλεις να τον ερωτευθείς, το καλύτερο να σου φαίνονται συμπαθητικά. Αίτιο και αιτιατό, κότες και αυγά, σπιράλ που δεν βρίσκεις εύκολα άκρη.
κρασακι
05-08-2010, 01:13 AM
Eγώ? Αυτές! :nuts: Όπως παρατηρεί άλλωστε το κρασάκι δεν είναι όλες οι διδυμοvenus το ίδιο! :bigsmile:
miron η ψαρίσια Αφροδίτη θεωρώ ότι περισσότερο ακολουθεί τα πάθη των άλλων παρά γεννά δικά της. Κατά μία άποψη παρασύρεται παρά παρασύρει, έστω κι αν φορές βοηθάει... σκανδαλωδώς στο να κάνει τους άλλους να θέλουν να την παρασύρουν..!
Σοφάκι για κάποιο λόγο θεωρώ ότι όλα όσα περιγράφεις σαν έλξη, η μυρωδιά, η χημεία, το πάθος κλπ, έπονται άλλων διεργασιών: είτε της γενετήσιας είτε της πνευματικής. Κρίνω εξ ιδίων όμως και δεν μπορώ να πάρω τεκμηριωμένη θέση. Όμως όταν ερωτευθείς έναν άνθρωπο όλα επάνω του φαίνονται ωραία και τα λατρεύεις. Όταν ΔΕΝ θέλεις να τον ερωτευθείς, το καλύτερο να σου φαίνονται συμπαθητικά. Αίτιο και αιτιατό, κότες και αυγά, σπιράλ που δεν βρίσκεις εύκολα άκρη.
Hola!:bigsmile:
Φυσικά και έπονται άλλων διεργασιών είτε της γενετήσιας είτε της πνευματικής, αυτές οι δυο υπάρχουν άλλωστε..αυτό θέλω να πω..ότι είτε το θέσεις έτσι είτε το θέσεις αστρολογικά, λέγοντας ότι έχει να κάνει με την εκάστοτε συναστρία μεταξύ δυο ανθρώπων, δεν είναι θέμα ζωδίου και μόνο, καθαρά ποτέ!
Όσο για το ότι όταν είσαι ερωτευμένος τα βλέπεις όλα ρόδινα συμφωνώ κατά μεγάλο μέρος, αλλά κατ εμε δεν έχει να κάνει με τις σεξουαλικές επιδόσεις..είναι άλλο παραμύθι σε πολλές περιπτώσεις.. μπορείς μια χαρά να είσαι ερωτευμένος αλλά να αντιλαμβάνεσαι ρεαλιστικά είτε τότε είτε μετά τον έρωτα ότι δεν ήταν τόσο δυνατό και ρόδινο αυτό το κομμάτι.. άλλο οι όψεις έρωτα άλλο οι σεξουαλικές, αυτό θέλω να πω. και αυτό δεν έχει να κάνει με το ηλιακό ζώδιο απαραίτητα..
Δεν πα να ειναι κάποιος σκορπιός, αν δεν σχηματίζει κάποια έντονη ερωτική και σεξουαλική όψη σε συναστρία με το ταίρι τι να βγει απο αστρολογικής πλευράς πάντα..? αν απο την άλλη δεν ανήκει στην κατηγορία των τόσο σεξουάλα ζωδίων, αλλά σου ρίχνει καμιά όψη άρη στον ήλιο σου ή στην αφρο, ή όψη άφρο στον πλούτωνα ή έχει κανέναν άρη/αφροδίτη/ήλιο μέσα στον 8ο οίκο σου τι τα θες...:nuts:
Πολύ υποκειμενικό το θέμα αυτό για μένα.
Bonne nuit!
τσεβω
05-08-2010, 06:18 AM
εγω ομως που κοιταγα τη συναστρια μας μου εβγαζε πολλες οψεις που δειχνουν εντονη σεξουαλικη ελξη. ας πουμε ο αρης του ηταν στην παρθενο κι εμενα η αφροδιτη μου στους ιχθεις.δηλαδη αντιθεση.......δεν δηλωνει χημεια αυτο?
Δείμων
05-08-2010, 04:45 PM
Έλξη, όχι χημεία. Διαφέρει. Πρέπει να κάνατε καλό σεξ, αλλά πριν και μετά να νοιώθατε σαν ξένοι. Οι αντιθέσεις προκαλούν εντάσεις αλλά όταν γεφυρωθούν συμπληρώνουν. Εάν δεν υπάρχουν παράγοντες για το γεφύρωμα τότε μένουν μόνο οι εντάσεις - και η απόσταση.
τσεβω
05-08-2010, 05:55 PM
αουτς!!!!!!!!!!!!!αυτο πονεσε!!!!!!!!!!!
whisperer
05-08-2010, 08:36 PM
Επιπρόσθετα, γενικότερα οι αντιθέσεις ενδεχομένως να βγάλουν ανταγωνισμούς και έλλειψη συγχρονισμού....
ειδικότερα στην περίπτωση αυτών των δύο πλανητών, ο ανταγωνισμός και η έλλειψη συγχρονισμού θα αφορά θέματα του ¶ρη και της Αφροδίτης...προφανώς στο σεξουαλικό τομέα, στην εκδήλωση συναισθημάτων και σεξουαλικής επιθυμίας αλλά όχι μόνο....η Αφροδίτη επισης κυβερνάει το όμορφο, το αισθησιακό, την πολυτέλεια, τα λεφτά κτλ κτλ κτλ...ο Αρης την ηγεσία, το δυναμισμό κτλ κτλ κτλ...με μία τέτοια όψη είναι πιθανό ο ένας από τους δύο να νιώθει ότι δίνει περισσότερα στη σχέση αυτή ή να νιώθει το χαλάκι του άλλου....και ως εκ τούτου να αρχίσει το ματς!!! :wacko:
αλλά αν λογαριάσουμε και τα εμπλεκόμενα ζώδια....(Ιχθείς - Παρθένος) τα οποία είναι και τα δύο ζώδια της προσφοράς (εννοώντας την διαφορετικά βεβαίως)...τότε ίσως αυτό το αίσθημα να το νιώθετε και οι δύο....και άντε να βγάλεις άκρη μετά... :nuts:
επισης, εχε υπόψη σου και το εξής...όπως είπε και η Falconer (Falconer (http://www.myhoroscope.gr/140-%F3%F5%ED%E5%ED%F4%E5%FD%EE%E5%E9%F2/9902-kim-falconer-real-conqueror-exclusive.html)) στη συνέντευξή της...οι άνθρωποι που γνωρίζουμε και συναναστρεφόμαστε είναι σαν μόνιμες (με την έννοια του ακίνητου) διελεύσεις στο χάρτη μας...τι σημαίνει αυτό....? ότι η αντίθεση που κάνει η Αφροδίτη σου με τον ¶ρη του πυροδοτεί και ενεργοποιεί τις γενέθλιες όψεις του ¶ρη του...οπότε αν για π.χ. έχει τετράγωνο Αρη-Δία..θα του βγάζεις μία υπερβολή...αν έχει τετράγωνο Αρη-Κρόνου θα είναι περισσότερο σε συστολή...κτλ κτλ κτλ...το αντίστοιχο βέβαια κάνει και εκείνος στην Αφρο σου...
:bigsmile:
Δείμων
05-08-2010, 10:47 PM
Αυτό το τελευταίο δεν προκύπτει έτσι κι αλλοιώς από τον συναστριακό? Για την αντίθεση τώρα των δύο εν λόγω πλανητών δεν είμαι και τόσο απόλυτος. Οι αντιθέσεις μπορούν να δράσουν συμπληρωματικά, με την έννοια ότι εάν ο ¶ρης θέλει και του επιτραπεί να ηγείται, γενικότερα, και η Αφροδίτη ευχάριστα υποταχθεί, όλα θα είναι μια χαρά αφού ο καθένας θα έχει βρει τον φυσικό ρόλο του. Η γεφύρωση που έλεγα. Εάν ο χάρτης της Αφροδίτης όμως δεν επιτρέπει συμβιβασμούς & υποχωρήσεις ενώ του ¶ρη είναι περισσότερο παθητικός έχουμε πρόβλημα.
kinky_skorpina
06-08-2010, 07:53 AM
Αν διαφωνείς,Γιάννη μου...απλα δήλωσέ το!Τι βήχεις όλη την ώρα σαν φηματικός!!!!χι,χι!!!!:cheesy::love:
kinky_skorpina
06-08-2010, 08:03 AM
Να πω επιπροσθέτως για να μην παρεξηγηθώ οτι σαφώς ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ μια Αφροδίτη σε δίσωμο/διπλό ζώδιο δεν καθιστά το άτομο Καζανόβα ή Ζοζεφίνα αντίστοιχα!!!:amuse: Δίνει ομως μια εντονη προδιάθεση για μια πιο light προσεγγιση στο θέμα της πίστης και της αποκλειστικότητας!Αλλα και η δική μου Ζυγίσια Αφροδιτούλα ας πούμε που είναι μες τη φιλαρέσκεια και με το Δία απο πάνω της....καταλαβαίνετε!Ευτυχώ μαρκάρεται στενά και απο τον Κρόνο...πάλι καλα!!!!!
Σαλώμη
07-08-2010, 04:38 PM
Καλησπέρα ,
θα ήθελα να ρωτήσω πως ερμηνευουμε τους πλανήτες μας που πέφτουν πάνω στους οίκους του άλλου ατόμου. Πυροδοτούμε εμείς κατι στον άλλο? Επι παραδείγματι η Αφροδίτη μου στον Καρκίνο πέφτει στον 8ο οίκο του που βρίσκεται στους διδύμους..Αυτό πως μεταφράζεται? Για να μπορω να μεταφράσω και ταάλλα. Και τα δικά μου και τα δικά του?
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
super_lela
07-08-2010, 07:32 PM
Καλησπέρα ,
θα ήθελα να ρωτήσω πως ερμηνευουμε τους πλανήτες μας που πέφτουν πάνω στους οίκους του άλλου ατόμου. Πυροδοτούμε εμείς κατι στον άλλο? Επι παραδείγματι η Αφροδίτη μου στον Καρκίνο πέφτει στον 8ο οίκο του που βρίσκεται στους διδύμους..Αυτό πως μεταφράζεται? Για να μπορω να μεταφράσω και ταάλλα. Και τα δικά μου και τα δικά του?
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Αυτό που ξέρω είναι ότι οι πλανήτες του ενός που πέφτουν στους Οίκους του άλλου, βλέπε 7ο, έχουν περισσότερη σημασία. Το πώς και αν ερμηνεύονται διαφορετικά δεν το ξέρω. Καλύτερα να μιλήσει για αυτό κάποιος πιο έμπειρος.
Δείμων
08-08-2010, 07:11 AM
To ερμηνεύουμε όπως ακριβώς και στον δικό μας χάρτη: οίκος ο τομέας, ζώδιο ο τρόπος, πλανήτης η ενέργεια. Μόνο που αλλάζουμε ζώδιο και οίκο με τον άλλον (είτε ερωτικά, είτε φιλικά, είτε επαγγελματικά - οτιδήποτε, οι συναστρίες ισχύουν σε κάθε είδος σχέσης) και αντί να συμβαίνουν αυτά σε εμάς, τα προκαλούμε εμείς σε εκείνον. Πχ. ο Δίας μας πέφτει στον 2 του άλλου, θα του κινήσουμε την επιθυμία για αγορές και θα του είμαστε «γούρικοι» στα επαγγελματικά, Κρόνος μας πέφτει στον 9 του θα του «κόψουμε» τα ταξιδάκια, Αφροδίτη πέφτει στον 11 θα είμαστε με τον άλλον κοινωνικοί και θα νοιώθουμε σαν φίλοι, Ερμής στον 3 του γλωσσοκοπάνα κλπ. Το ίδιο εξετάζουμε και τους πλανήτες στις ακμές.
Μην ξεχνάμε πάντα ότι 1) η αστρολογία μας δίνει τάσεις, τίποτα δεν είναι δεδομένο και τελεολογικό (επειδή το λέει ο χάρτης ντε και καλά θα γίνει) και 2) μία όψη-θέση μόνη της δεν λέει σχεδόν τίποτα αν δεν υποστηριχθεί και από άλλες.
Τέλος, να πάνε στο καλό τους οι σεισμοί πρωινιάτικο. :evil:
super_lela
08-08-2010, 10:35 AM
Το ίδιο εξετάζουμε και τους πλανήτες στις ακμές.
Μην ξεχνάμε πάντα ότι 1) η αστρολογία μας δίνει τάσεις, τίποτα δεν είναι δεδομένο και τελεολογικό (επειδή το λέει ο χάρτης ντε και καλά θα γίνει)
Μια επεξήγηση ακόμη για την πρώτη πρόταση;
Η συναστρία που έχω υπόψιν μου αυτήν την εβδομάδα θα βγει και με το παραπάνω. :cheesy: Σύνοδος Αφροδίτης με ¶ρη, εκτός των υπολοίπων... :bigsmile:
κουνάει, κουνάει;; :bigsmile:
katiakiss
08-08-2010, 05:56 PM
Συμπληρωματικά θα ήθελα να πω ότι ένας ενδιαφέρον τρόπος να κατανοήσει κανείς την ποιότητα μιας σχέσης, είναι να δει ποιον ηλιακό οίκο αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Α προσώπου ως προς την ηλιακή οικοθεσία του Β προσώπου. Π.χ: Αν κάποιος είναι υδροχόος και το ταίρι του Κριός, τότε μιλάμε για μια σχέση 11ου – 3ου (υδροχόος 11ος του Κριού και Κριός 3ος του Υδροχόου) Σε αυτή την περίπτωση η αίσθηση της φιλίας (11ος) και της επικοινωνίας (3ος ) είναι κάτι που θα χαρακτηρίζει το εν λόγω ζευγάρι, ως την απόλυτη έκφραση του ήλιου τους σε έναν τέτοιο συνδυασμό. Θα είναι το σημείο αιχμής τους που θα χρωματίζει την συνύπαρξή τους. Κάτι σαν αστρολογικό DNA της συγκεκριμένης σχέσης. (Εννοείται ότι οι επί μέρους όψεις-σχέσεις είναι αυτές που καθορίζουν όλα τα υπόλοιπα!) Σκεφτείτε δηλαδή ότι τον 11ο τον κυβερνά ο Ουρανός (το σπίτι του Υδροχόου) και τον 3ο ο Ερμής (το σπίτι των Διδύμων) . Τι μπορεί να δώσει ο συνδυασμός Ουρανού+Ερμή;
Με αυτή τη λογική υπάρχουν τύποι σχέσεων όπως αυτή του 1ου- 1ου π.χ: ένας Τοξότης με έναν τοξότη, που θα ήταν έντονη η έκφραση της προσωπικότητας λόγω 1ου όπως και ο ανταγωνισμός, οι αρχές ελευθερίες όμως που διέπουν το ζώδιο θα εξομάλυνε την κατάσταση και η συνύπαρξη θα μπορούσε να είναι αρμονική αν αποφεύγονταν η πνευματική κυριαρχία και επιβολή (μην ξεχνάμε ότι τοξότης=9ος- Δίας) . Αλλά αν μιλούσαμε για 1ο με 1ο και Κριούς, τότε ο ανταγωνισμός θα ήταν αβάστακτος και η εντάσεις επικίνδυνες (κυβερνήτης των σχέσεων 1ου -1ου είναι ο ¶ρης).
Οι επίσημα γνωστές καλές σχέσεις είναι εκείνες του 1ου -7ου , το γνωστό απέναντι ζώδιο δηλαδή. Αυτό γιατί ο 1ος έχει κυβερνήτη τον ¶ρη και ο 7ος την Αφροδίτη. ¶ρα μια σχέση 1ου -7ου αλλά στα ζώδια Σκορπιού-Ταύρου ας πούμε, θα έχουν την εμπλοκή ¶ρη -Αφροδίτη από διακυβέρνηση Κριού- Ζυγού στους φυσικούς οίκους , αλλά θα εκφραστεί μέσα από την δική τους ηλιακή σχέση και υπό το κράτος της διακυβέρνησης Πλούτωνα-Σκορπιός+Αφροδίτη-Ταύρος.
Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γραφτεί κατά καιρούς διάφορα άρθρα για αυτό το θέμα, αλλά κανένα σε μεγάλο βάθος ανάλυσης. Κρίμα. Έχω ένα βιβλίο μιας Αγγλίδας και δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο στην Ελληνική βιβλιογραφία. Κάτι πρέπει να κάνουμε!
Δείμων
08-08-2010, 06:27 PM
Πλανήτης σύνοδο με ωροσκόπο το άλλου επηρεάζει την προσωπικότητά του - πχ ένας Ουρανός θα αλλάξει τη ζωή του ξαφνικά, ένας Δίας θα τον ευνοήσει εξαιρετικά, Κρόνος η παρουσία μας θα περιορίσει την εκφραστικότητά του (θα τον κάνει πιο «κλειστό» χαρακτήρα), ¶ρης πιο δυναμικό, Aφροδίτη πιο φιλικό (δεν έχει σεξουαλική ή ερωτική έκφραση), τα φώτα να νοιώθει πιο οικείος - με τη σύνοδο Ήλιου/Ωροσκόπου να δίνει την ισχυρότερη ταύτιση: ο Ήλιος προσφέρει σκοπό που στον Ωροσκόπο αρέσει και ακολουθεί αβίαστα.
Σύνοδοι στον 10 (μεσουράνημα) δρουν με τον ίδιο τρόπο όμως όχι στο εγώ του ατόμου αλλά στα θέλω, την πορεία, τον σκοπό του ή την επαγγελματική σταδιοδρομία του. Ένας Πλούτωνας στο MC θα αλλάξει τον δρόμο του άλλου ίσως περισσότερο απ' ότι με τη σύνοδό του με τον ΑSC - όπου σημαίνει προσωπικό έλεγχο.
Τα ίδια γίνονται και με τις ακμές 4 και 7, με συμπληρωματικό όμως τρόπο εδώ αφού αποτελούν αντίθεση των 10 και 1. Εξαίρεση μπορούμε να πούμε τη Σελήνη στην ακμή 7 (DC) που δίνει μεγάλα συναισθήματα συμπλήρωσης από τον άλλον άρα τεράστια έλξη του «είμαι» με το «αισθάνομαι» δύο ανθρώπων. Προσοχή όμως, όχι πάντα χωρίς τριβές (αφού πρόκειται για αντίθεση). Πρέπει και οι δύο να είναι ώριμοι και όσο το δυνατόν περισσότερο κατασταλαγμένοι.
Κουνάει μην το :rant: τίποτα.
Δείμων
08-08-2010, 06:32 PM
Κάτι πρέπει να κάνουμε!
¶μα ξέρεις κανέναν συγγραφέα να του το πεις :toung: :bigsmile:
katiakiss
08-08-2010, 06:45 PM
¶μα ξέρεις κανέναν συγγραφέα να του το πεις :toung: :bigsmile:
Δεν ξέρω κανέναν! :σφύριγμα
kinky_skorpina
09-08-2010, 12:37 PM
<<[ Ένας ενδιαφέρον τρόπος να κατανοήσει κανείς την ποιότητα μιας σχέσης, είναι να δει ποιον ηλιακό οίκο αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Α προσώπου ως προς την ηλιακή οικοθεσία του Β προσώπου. Π.χ: Αν κάποιος είναι υδροχόος και το ταίρι του Κριός, τότε μιλάμε για μια σχέση 11ου – 3ου (υδροχόος 11ος του Κριού και Κριός 3ος του Υδροχόου)...Οι επίσημα γνωστές καλές σχέσεις είναι εκείνες του 1ου -7ου , το γνωστό απέναντι ζώδιο δηλαδή.>>
Πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η οπτική,Κάτια!
kinky_skorpina
09-08-2010, 12:43 PM
Δηλαδή εγω που είμαι Σκορπιός και ο σύντροφος μου Δίδυμος έχουμε μια σχέση 8ου-6ου...Πλούτωνα-Ερμή και μάλιστα διπλή(και απο οίκο και απο ζώδια)????Τι σημαίνει αυτό?Πάθος,έλεγχος μεσω της σεξουαλικότητας(παιχνίδια κυριαρχίας) και καλή επικοινωνία είνα τα βασικά συστατικά της σχέσης?((Αυτά με συμφέρει να υποθέσω..:) ))
hattie23
09-08-2010, 02:24 PM
Καλησπερα! Σε συναστρια φιλη μου υπαρχει συνοδος αρη -αρη στον 6 οικο (και οι δυο εχουν αρη στον αιγοκερω και αποτελει τον 6 οικο τους).Η κουτσοερμηνεια :toung:που προσπαθησα να της δωσω ειναι οτι και οι δυο ειναι πολυ ανταγωνιστικοι σε θεματα καριερας και μεταξυ τους ιδιαιτερα (οντως η δουλεια τους εφερε κοντα,συνεργαζονται και κομπαζουν πολυ ο ενας στον αλλον για την δουλεια τους).Στον προοδευτικο της η αφροδιτη κανει συνοδο με τον αρη της και επειδη στην συναστρια ο αρης του βρισκεται ακριβως στην ιδια μοιρα με τον δικο της κατ επεκταση σχηματιζει η αφροδιτη της συνοδο με τον αρη του θα μπορουσε να σημαινει αυτο μια σχεση επαγγελματικη οτι θα εξελλιχτει σε ερωτικη ?η γνωμη μου ειναι οτι μια οψη δεν φερνει την ανοιξη:toung:.παρολο που σε γενικες γραμμες η συναστρια τους ειναι καλη και παρολο που η φιλη μου ψιλογουσταρει ειναι και λιιιγο στριμμενο αντερο:embarrestεχουν μια εντονη ανταγωνιστηκοτητα και εκεινη δεν ικανοποιειται με τιποτα (ηλιος της σε τετραγωνο με την αφροδιτη του ).επισης να συμπληρωσω οτι την ιδια οψη συνοδο αφροδιτη με τον αρη της θα σχηματισει και εκεινος μετα τον δεκεμβρη (αρα και οι αφροδιτες τους θα βρισκονται σε συνοδο).εγω παντως δεν εδωσα ελπιδες για ερωτικη εξελιξη,πιστευω οτι απλα η αφροδιτη στον 6 θα "γλυκανει " λιγο την ανταγωνιστικοτητα μεταξυ τους αλλα δεν θα σιροπιασουμε κιολας:toung: Εσεις τι λετε ?:bigsmile:
hattie23
09-08-2010, 02:33 PM
Ωπς! Ξαναειδα την ερωτηση μου και νιωθω οτι ακροβατει λιγο με τους κανονες.Δεν θελω να μαθω την εξελιξη τους αλλωστε τους ζω και βλεπω οτι νεοι ,σπουδαγμενοι ανθρωποι κανουν σαν χαζα:toung:. Απλα θελω να τεσταρω αν εκανα σωστη ερμηνεια ως ερασιτεχνης και εν συνεχεια αν θα μπορουσαμε βλεπωντας ενα "γεγονος" απο καποιο συστημα προβλεψης να το συνδυασουμε με την συναστρια αλλων ατομων ωστε να "προβλεψουμε" συνδυαστικα ποιο ατομο ειναι αυτο.Στην συγκεκριμενη περιπτωση μπορει μια συνοδο αφρο-αρη στο 6 σε προοδευτικο να δειχνει ερωτικη σχεση που ξεκινα στο χωρο εργασια .παραδειγμα αλλα το γεγονος οτι συμβαινει το ιδιο και σε συγκριση συναστρια προοδευτικο με /γενεθλιο του αλλου μπορει να μας "δωσει" το προσωπο που μπορει να συμβει η σχεση ? αυτη ειναι η δικη μου ερωτηση :bigsmile:
bebe28
09-08-2010, 08:27 PM
Ηθελα να σας ρωτησω κατι σχετικα με τις οψεις του ουρανου σε μια συναστρια.
Εαν ο ουρανος του ανδρα στον 6ο οικο του στο σκορπιο ειναι σε αντιθεση με τον ηλιο και την αφροδιτη της γυναικας στο 2ο οικο της στον ταυρο δειχνει σχεση συντομη? Και αν υποθεσουμε οτι ο ουρανος της γυναικας στον 8ο οικο τετραγωνιζει την αφροδιτη του ανδρα στο 2ο οικο του? Ειναι τοσο χαλια, μιλαμε για χωρισμο κλπ?
Εστω κι αν υπαρχουν καποιες αλλες οψεις του ουρανου?
Ουρανος του ανδρα σε εξαγωνο με ηλιο, κρονο κ βορειο δεσμο της γυναικας, σε τριγωνο με αρη της και η σεληνη της γυναικας τριγωνιζει τον ουρανο του αντιστοιχα?
Υπαρχει ελπιδα η ειναι κλαφτα χαραλαμπε? Επισης μπορει να σηματοδοτει παλλινδρομησεις στη σχεση, πολλα πηγαινε - ελα?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
hattie23
09-08-2010, 10:45 PM
Ηθελα να σας ρωτησω κατι σχετικα με τις οψεις του ουρανου σε μια συναστρια.
Εαν ο ουρανος του ανδρα στον 6ο οικο του στο σκορπιο ειναι σε αντιθεση με τον ηλιο και την αφροδιτη της γυναικας στο 2ο οικο της στον ταυρο δειχνει σχεση συντομη? Και αν υποθεσουμε οτι ο ουρανος της γυναικας στον 8ο οικο τετραγωνιζει την αφροδιτη του ανδρα στο 2ο οικο του? Ειναι τοσο χαλια, μιλαμε για χωρισμο κλπ?
Εστω κι αν υπαρχουν καποιες αλλες οψεις του ουρανου?
Ουρανος του ανδρα σε εξαγωνο με ηλιο, κρονο κ βορειο δεσμο της γυναικας, σε τριγωνο με αρη της και η σεληνη της γυναικας τριγωνιζει τον ουρανο του αντιστοιχα?
Υπαρχει ελπιδα η ειναι κλαφτα χαραλαμπε? Επισης μπορει να σηματοδοτει παλλινδρομησεις στη σχεση, πολλα πηγαινε - ελα?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
Θα ελεγα να κοιταξεις οψεις που γινονται στην συναστρια με τον Κρονο για να δεις κατα ποσο ισορροπουνται οι δυσκολες οψεις του ουρανου.Παντως το τετραγωνο ουρανου-αφροδιτη δειχνει ξεμυαλισμα και πολυ ενθουσιασμο μεσα στην σχεση .Γενικοτερα οι επαφες του ουρανου με την αφροδιτη ειτε καλες ειτε κακες δεν ειναι ενδεικτικες για σταθερη σχεση..Γενικα πρεπει να ειναι μια σχεση πολυ πολυ ζωντανη και συναρπαστικη με τα σκαμπανεβασματα της και της ανατροπες της και απο τις δυο μεριες.αρκετα καλη σεξουαλικη ελξη ,ωστοσο χωρις να θελω να σε φοβησω οι οψεις δεν δειχνουν σταθερη σχεση και μαλιστα ειναι αρκετες ωστε να δειχνουν μια σχεση δυσκολη ωστε να κρατηθει.εξαρταται βεβαια απο τις οψεις των αλλων πλανητων.Απο την πειρα μου οσες φορες καποιος μου ενεργοποιησε τον ουρανο μου (ο οποιος ρημαδης βρισκεται στον 5ο οποτε πολυ επιρρεπης στα ερωτοχτυπηματα :embarrest) ερωτευτηκα πολυ γρηγορα,εκανα σχεση πολυ γρηγορα και χωρισα πολυ γρηγορα.....Με αλλα λογια εχω αρχισει να αγαπω τον κρονο περισσοτερο απο τον ουρανο τελευταια,γιατι οπως τα λες με τον ουρανο ..Κλαφτα Χαραλαμπε !
κρασακι
10-08-2010, 12:57 AM
Οι πολλές όψεις ουρανού χρειάζονται μια εξισορρόπηση δε λέω..ειδικά τα τετράγωνα.
Αλλά για μένα είναι ωραίες οι όψεις ουρανού στη συναστρία! οι καλές κατά προτίμηση..και δε περισσότερο καλή ουρανού αφροδίτης, όπως τριγωνάκι ή εξαγωνάκι..και οι κακές λειτουργούν αν βρεθεί χρησή τομή και δίνουν κάτι διαφορετικό, αλλά πάντα χρειάζεται καμιά καλή όψη κρόνου ή πλούτωνα να ισορροπεί την κατάσταση όταν ξεφεύγει και να κρατά το ζευγάρι στα απρόοπτα και περίεργα..
Τι να πω αγαπώ κρόνο και σταθερότης..αλλά αγαπώ πολύ και ουρανό!!!
Δείμων
10-08-2010, 03:39 AM
Eγώ πάλι είμαι του Πλούτωνα...! :bigsmile:
kinky_skorpina
10-08-2010, 11:41 AM
Του Πλούτωνα που ελέγχει μέσω της σεξουαλικότητας η του Πλούτωνα που δίνει βάθος στα συναισθήματα και κρατά δεμένο το ζευγάρι????:cheesy:
bebe28
10-08-2010, 12:42 PM
Θα ελεγα να κοιταξεις οψεις που γινονται στην συναστρια με τον Κρονο για να δεις κατα ποσο ισορροπουνται οι δυσκολες οψεις του ουρανου.Παντως το τετραγωνο ουρανου-αφροδιτη δειχνει ξεμυαλισμα και πολυ ενθουσιασμο μεσα στην σχεση .Γενικοτερα οι επαφες του ουρανου με την αφροδιτη ειτε καλες ειτε κακες δεν ειναι ενδεικτικες για σταθερη σχεση..Γενικα πρεπει να ειναι μια σχεση πολυ πολυ ζωντανη και συναρπαστικη με τα σκαμπανεβασματα της και της ανατροπες της και απο τις δυο μεριες.αρκετα καλη σεξουαλικη ελξη ,ωστοσο χωρις να θελω να σε φοβησω οι οψεις δεν δειχνουν σταθερη σχεση και μαλιστα ειναι αρκετες ωστε να δειχνουν μια σχεση δυσκολη ωστε να κρατηθει.εξαρταται βεβαια απο τις οψεις των αλλων πλανητων.Απο την πειρα μου οσες φορες καποιος μου ενεργοποιησε τον ουρανο μου (ο οποιος ρημαδης βρισκεται στον 5ο οποτε πολυ επιρρεπης στα ερωτοχτυπηματα :embarrest) ερωτευτηκα πολυ γρηγορα,εκανα σχεση πολυ γρηγορα και χωρισα πολυ γρηγορα.....Με αλλα λογια εχω αρχισει να αγαπω τον κρονο περισσοτερο απο τον ουρανο τελευταια,γιατι οπως τα λες με τον ουρανο ..Κλαφτα Χαραλαμπε !
Καταρχας να ευχαριστησω για την αναλυση! Μεσα σε ολα πεσατε! Ειναι μια σχεση με πολλα σκαμπανεβασματα και απροοπτα! Εκει που νομιζω οτι εχω χασει τον αλλο τσουπ! Κατι γινεται κι επανερχεται στη ζωη μου!!!! Πολλη χημεια κι ενθουσιασμος εγω ομως παρολο που μου αρεσει τρελλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι ερωτευμενη μαζι του! Εδω γελαμε! :bigsmile: Δεν ξερω ειναι σαν να εχω εγω το πανω χερι στη σχεση και μονιμως αυτος να ειναι πισω μου αν και εκ φυσεως δεν ειναι απο αυτα τα παιδακια!! Φυση ανεξαρτητη γαρ, ωροσκοπος στους διδυμους βλεπετε!
Τελος παντων κοιταω οψεις κρονου και πλουτωνα οπως με συμβουλευσατε!!!
Κρονος του σε συνοδο με τον ηλιο του στο λεοντα κανει συνοδο με την ακμη του 7ου οικου μου. Επισης και οι δυο αυτοι πλανητες του ειναι σε αντιθεση με τον ωροσκοπο και τον αρη μου στον υδροχοο.
Ο δικος μου κρονος στον 4ο οικο μου στους διδυμους κανει συνοδο με τον αρη του.
Ο πλουτωνας του τριγωνιζει δια, κρονο μου σε 12ο και 4ο οικο μου αντιστοιχα, ειναι χιαστι με ηλιο αφροδιτη μου στον 3ο οικο μου και σε αντιθεση με τον ερμη μου στο 2ο οικο μου.
Επισης παρατηρω τα εξης και οι δυο εχουμε αφροδιτη στο 3ο οικο μας, κρονο στον 4ο, και ωροσκοπο, δια, αρη αυτος στους διδυμους κι εγω στον υδροχοο!!
Τι εχετε να μου πειτε τωρα γι αυτη τη σχεση που ποτε δε βαριεσαι και ποτε δεν ξερεις τι θα σου προκυψει στην επομενη στροφη???????? :cheesy:
hattie23
10-08-2010, 02:38 PM
Eγώ πάλι είμαι του Πλούτωνα...! :bigsmile:
Ποσο καλος μπορει να ειναι ενας πλουτωνας σε μια σχεση που τετραγωνιζει την Αφροδιτη η που ειναι σε συνοδο με την σεληνη ?:toung: Τετοιες σχεσεις σε στελνουν για βρουβες..Προτιμω εν συγκρισει με τονμ πλουτωνα το αναλαφρο του ουρανου αν ειναι να επιλεξω αναμεσα στα δυο :bigsmile:
Δείμων
10-08-2010, 03:08 PM
1) Σκορπίνα όλα. Και τα δύο δεν σου αρέσουν? Πολύ καλύτερα από την Κρόνια τρομοκρατία στο φινάλε. Ή την Ουράνια αβεβαιότητα και το Ποσειδώνιο όνειρο.
2) Μπεμπέ ο Κρόνος σου του έχει αλλάξει τα φώτα, του έχει «γονατίσει» τον ¶ρη. Οπότε μάλλον το έχει πάρει πατριωτικά, και έρχεται και ξανάρχεται μπας κ ρίξει το κάστρο αυτή τη φορά - αλλά δεν πρόκειται. Του κακοφαίνεται ξέρεις που τρώει ήττες αν έχει συνηθίσει αλλοιώς ο Λιοντάρης. Μόλις όμως νοιώσει ότι σε έχει κατακτήσει ικανοποιητικά, χμ. Λέω τώρα εγώ. Και με Ήλιο - Κρόνο του στον 7 σου πρόσεξε μήπως μετά αντιστραφούν οι όροι. Λέω πάλι εγώ.
3) Καπελίτσα τέλειος. Για το άτομο του Πλούτωνα ειδικά. :toung: Σοβαρά τώρα, ο Πλούτωνας είναι μια μεγάλη δύναμη που πρέπει να ξέρεις να την αναγνωρίζεις και να την χειρίζεσαι με σύνεση. Διαφορετικά καταστρέφει πρώτα τον άλλον και μέσα από αυτόν εσένα. Και του άτιμου ξέρεις πόσο του αρέσουν αυτά τα Φοινικοειδή παιχνίδια...!
Fotini Christodoulou
10-08-2010, 03:24 PM
Πολύ καλύτερα από την Κρόνια τρομοκρατία στο φινάλε. Ή την Ουράνια αβεβαιότητα και το Ποσειδώνιο όνειρο.
.!
Δειμωνάκο μου, παρόλο που συμφωνώ και προτιμώ κι εγώ σε ένα βαθμό τον Πλούτωνα- μια εξαιρετική ευκαιρία να αλλάξω δέρμα:toung:- δεν υποτιμώ και τους υπόλοιπους και ειδικά τον Κρόνο. Δεν αντιλέγω βέβαια ότι ένας Κρόνος σε αισθηματική συναστρία μπορεί να μας κάτσει λιγάκι βαρύς κι ασήκωτος ακόμα και να φέρει μια κρυάδα(και βάλε). Αλλά σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να αποδειχτεί και σωτήριος ειδικά εάν βοηθήσει το άτομο στο οποίο "πέφτει" να σοβαρευτεί, να οργανωθεί και να αναλάβει τις ευθύνες του.:bigsmile:
Αν απο την άλλη έπρεπε να διαλέξω έναν πλανήτη για σκληρή όψη σε συναστρία εντελώς σε προσωπικό επίπεδο, μια και έχω μεγάλη δόση σε όψεις βαρέων απο μόνη μου, θα διάλεγα όψη αρη με ήλιο ή αφροδίτη. Για να μην με πιάνει υπνηλία κυρίως:cheesy:
hattie23
10-08-2010, 05:01 PM
1) Σκορπίνα όλα. Και τα δύο δεν σου αρέσουν? Πολύ καλύτερα από την Κρόνια τρομοκρατία στο φινάλε. Ή την Ουράνια αβεβαιότητα και το Ποσειδώνιο όνειρο.
2) Μπεμπέ ο Κρόνος σου του έχει αλλάξει τα φώτα, του έχει «γονατίσει» τον ¶ρη. Οπότε μάλλον το έχει πάρει πατριωτικά, και έρχεται και ξανάρχεται μπας κ ρίξει το κάστρο αυτή τη φορά - αλλά δεν πρόκειται. Του κακοφαίνεται ξέρεις που τρώει ήττες αν έχει συνηθίσει αλλοιώς ο Λιοντάρης. Μόλις όμως νοιώσει ότι σε έχει κατακτήσει ικανοποιητικά, χμ. Λέω τώρα εγώ. Και με Ήλιο - Κρόνο του στον 7 σου πρόσεξε μήπως μετά αντιστραφούν οι όροι. Λέω πάλι εγώ.
3) Καπελίτσα τέλειος. Για το άτομο του Πλούτωνα ειδικά. :toung: Σοβαρά τώρα, ο Πλούτωνας είναι μια μεγάλη δύναμη που πρέπει να ξέρεις να την αναγνωρίζεις και να την χειρίζεσαι με σύνεση. Διαφορετικά καταστρέφει πρώτα τον άλλον και μέσα από αυτόν εσένα. Και του άτιμου ξέρεις πόσο του αρέσουν αυτά τα Φοινικοειδή παιχνίδια...!
Δεν ξερω αλλα εγω οταν ειδα αφροδιτη τετραγωνο με πλουτωνα στο γενεθλιο του και την ιδια οψη στην συναστρια τραγουδησα Παριο ...'εγω λεω να πηγαινω οσο γινεται μακρια σου '....
kinky_skorpina
11-08-2010, 12:39 PM
<<[ Σκορπίνα όλα. Και τα δύο δεν σου αρέσουν? Πολύ καλύτερα από την Κρόνια τρομοκρατία στο φινάλε. Ή την Ουράνια αβεβαιότητα και το Ποσειδώνιο όνειρο. >>
Σ'εμένα που είμαι απο τη φύση μου Πλουτώνεια...ειναι δυνατόν να μη μου αράεσουν?Αφου ειμαι κρυφο-μαζοχίτσα! :laugh: Αλλα κι εσυ με Τον Πλούτωνα να τετραγωνίζει τον Ήλιο και την Αφροδίτη σου και μάλιστα απο τον 8ο οίκο...δε πας πίσω~!!!:cheesy:
Εμένα άλλωστε (ως γνωστών) παντα μου άρεσαν οι σκοτεινοί τύποι που εκπέμπουν μια αυρα σεξουαλικότητας και μυστηρίου!Αποτελούν ενα ψυχικό μαγνήτη για μένα που...αδυνατώ να τους αντισταθώ...εκείνοι ομως μπορει να φοβηθούν και να κάνουν πίσω...::σφύριγμα: :wink2:
bebe28
11-08-2010, 01:54 PM
Την εχω μυριστει τη δουλεια Δειμωνα μου οτι ειναι καπως ετσι γι αυτο τον εχω μια στο καρφι και μια στο πεταλο!:bigsmile: Εχουν γνωση οι φυλακες! :bigsmile:
Ειναι περιεργο ομως πως μας ελκουν σε τετοιο βαθμο ατομα που αστρολικα και κατ επεκταση και στην πραξη ειναι τοσο διαφορετικα απο εμας! Εγω ως γνησια ταυρινα λατρευω τη σταθεροτητα ως και τη μουχλιαση αλλα μ αυτον εδω εχω αλλαξει τελειως, εχω γινει τοσο απροβλεπτη! Μια ζεστη μια κρυο!
Αυτο ομως που θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος ειναι τι τον ελκει αυτον σε μενα εκτος απο τα προφανη? Ειναι μηπως αυτη ακριβως η απροβλεπτη συμπεριφορα μου και τα παιχνιδια εξουσιας που του παιζω?
kinky_skorpina
11-08-2010, 02:19 PM
Αγαπητη bebe...Αν μου δώσεις τα στοιχεία γέννησης 'ισως βγάλω μια άκρη μελετώντας τη συναστρία σας ***
miron
11-08-2010, 02:54 PM
Καλησπέρα..δεν κοιτάς και λίγο προοδευτικό σου.Π.χ εγώ είμαι 00.20 Κριου, τα πρώτα 30 χρόνια, με έλκυαν οι δραστήριοι, Κριαρήσιες επιλογές. Μόλις πάτησα τα 30, και ο προοδευτικός μου Ήλιος μπήκε στον Ταύρο....θέλω να μουχλιάσω, αναζητώ σταθερότητα...οι επιλογές μου όμως ήταν άλλες. Περιμένω ο προοδευτικός μου ήλιος ( στα 60 μου), ΝΑ μπει στους Διδυμους, μήπως ηρεμήσει η κατάσταση..Αλλάζουν λίγο οι επιλογές μας, νομίζω με τις προοδευτικές θέσεις των πλανητών, και έλκουμε άλλους ανθρώπους, άλλα μαθήματα και εμπειρίες.
kinky_skorpina
11-08-2010, 08:53 PM
Βασικα και οι 2 εχετε τον Αρη κοντά στον Ωροσκόπο-το λέει η καρδούλα σας(!!), αυτός φαίνεται να είναι πολύ μετρημένος στα λόγια και τις πράξεις του-με τον Κρόνο σε σύνοδο με τον Ηλιο του...ο ίδιος κάνει σκληρή αυτοκριτική αλλα έχει και εσένα απο πάνω να τον κρινεις αυστηρά και να τον περιορίζεις να ασκεί κι αλλη αυτοπειθαρχία-θα τον λυπηθώ σε λίγο εγω αυτόν στάνταρ!!!:cheesy:...κι αυτός εχει τάση να ασκεί κριτική-με Ερμή και Σελήνη στην Παρθένο-αλλα εσυ μάλλον την ισοπεδώνεις κι αυτή ή την παρεξηγείς καθότι επικοινωνείς παρορμητικά...ισως να μη του δίνεις τον απαιτούμενο χρονο να εξηγήσει σωστά αυτά που θέλει να πει-Κρίμα μωρε τον καημένο!Μ'επιασε το ψυχοπονιάρικο τώρα, δε σου είπα εγω!!:love: Καλό είναι να ακούμε την κριτική των άλλων γιατί ακόμα κι αν τσαλαπατάνε τον εγωισμό μας τα λόγια τους, μπορεί να β΄λουν το μυαλό μας να δεί τα πράγματα απο μια άλλη οπτική γωνία κ έτσι να βελτιωθούμε σαν ατομα στην πορεία προς την εξέλιξη μας.!Εσυ έχεις τον Πλούτωνα στον 7ο οικο σαφή ένδειξη οτι είσαι χειριστική και εξουσιαστική στις σχέσεις σου...θέλεις να έχεις τον έλεγχο και χρησιμοποιείς όλα σου τα θέλγητρα για να το πετύχεις αυτο!~!!!!Αυτός έχει τον Ποσειδώνα στον 7ο και πιθανόν να σε έχει εξιδανικευσει...φοράει γενικά ροζ γυαλια στις σχέσεις του,πρέπει να το προσέξει αυτό γιατί θα τον κάνει ευαλωτο σε απογοητεύσεις...όσο πιο ψηλά στα σύννεφα ανεβαίνουμε,τόσο πιο απότομη θα είναι η προσγείωση μετά!!!!:nana1: Σαφώς είσαι και κτητική εσυ και πεισματάρα φούλ(καλε πως σε αντέχει αυτός?Αγιο θα τον ανακυρήξουν!!:toung:),αν και με το ανοιχτομυαλο στοιχείο που προσδίσει ο Υδροχόος απο Αρη,Δία και Ωροσκόπο ίσως μετριάζεται καπως η κτητικότητα και να δινεις και κάποιες ελευθερίες...λέμε τώρα!!! :toung:Τώρα γιατί αυτός ελκεται τοσο απο σένα...γενικά να πούμε οτι ... με την Αφρο στον Καρκίνο έχει την τάση να δένεται και να κολλάει,ποσο μαλλον όταν έχει και Ήλιο κ Σελήνη στον 4ο!...αν και εγω για μαζοχάρα τον κόβω!!!(ίσως το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που έχει στο χάρτη του να ευθύνεται ως ένα βαθμό γι'αυτο,περισότερα για αυτήν την όψη ας μας πουν οι ειδικοί).Τη βρίσκει να τον ταλαιπωρούν...?Maybe...!:amazed:
Ελπίζω να σε φώτισα λιγάκι!!!ΣΟΡΡΥ για τα σχόλια...ο Τοξοτάκος μου φταίει ειναι πειραχτηρι!!
Με εκτίμηση
Το Μαράκι
hattie23
11-08-2010, 10:31 PM
Παντως καλο ειναι να μην νομιζεις και τοσο οτι εχεις το πανω χερι γιατι θα συμφωνησω οτι μπορει στην πορεια αυτο να αλλαξει.Το λεω ως ατομο με την ιδια συνοδο ηλιου-κρονου .Μπορει να εξιδανικευει τωρα και να τρωει τα μουτρα του αλλα οταν θα λειτουργησει ο Κρονος του και πει "τερμα κουκλα " θα αποδειχτει πολυ επικριτικος και σκληρος.μην ξεχναμε Λιονταρακι και μπορει χτυπημενος ηλιος αλλα καποια στιγμη θα τιναξει την χαιτη του και θα την κανει για αλλου.Αλλωστε ειμαι της αποψης οτι ειναι περισσοτερο λιονταρισιος εγωισμος αυτο που τον κρατα στον αγωνα παρα τα "παιχνιδια" :cheesy:.
lefkas
12-08-2010, 12:22 AM
Παντως καλο ειναι να μην νομιζεις και τοσο οτι εχεις το πανω χερι γιατι θα συμφωνησω οτι μπορει στην πορεια αυτο να αλλαξει.Το λεω ως ατομο με την ιδια συνοδο ηλιου-κρονου .Μπορει να εξιδανικευει τωρα και να τρωει τα μουτρα του αλλα οταν θα λειτουργησει ο Κρονος του και πει "τερμα κουκλα " θα αποδειχτει πολυ επικριτικος και σκληρος.μην ξεχναμε Λιονταρακι και μπορει χτυπημενος ηλιος αλλα καποια στιγμη θα τιναξει την χαιτη του και θα την κανει για αλλου.Αλλωστε ειμαι της αποψης οτι ειναι περισσοτερο λιονταρισιος εγωισμος αυτο που τον κρατα στον αγωνα παρα τα "παιχνιδια" :cheesy:.
Συμφωνώ και επαυξάνω (σαν Λέοντας που είμαι)
bebe28
12-08-2010, 07:57 PM
Βασικα και οι 2 εχετε τον Αρη κοντά στον Ωροσκόπο-το λέει η καρδούλα σας(!!), αυτός φαίνεται να είναι πολύ μετρημένος στα λόγια και τις πράξεις του-με τον Κρόνο σε σύνοδο με τον Ηλιο του...ο ίδιος κάνει σκληρή αυτοκριτική αλλα έχει και εσένα απο πάνω να τον κρινεις αυστηρά και να τον περιορίζεις να ασκεί κι αλλη αυτοπειθαρχία-θα τον λυπηθώ σε λίγο εγω αυτόν στάνταρ!!!:cheesy:...κι αυτός εχει τάση να ασκεί κριτική-με Ερμή και Σελήνη στην Παρθένο-αλλα εσυ μάλλον την ισοπεδώνεις κι αυτή ή την παρεξηγείς καθότι επικοινωνείς παρορμητικά...ισως να μη του δίνεις τον απαιτούμενο χρονο να εξηγήσει σωστά αυτά που θέλει να πει-Κρίμα μωρε τον καημένο!Μ'επιασε το ψυχοπονιάρικο τώρα, δε σου είπα εγω!!:love: Καλό είναι να ακούμε την κριτική των άλλων γιατί ακόμα κι αν τσαλαπατάνε τον εγωισμό μας τα λόγια τους, μπορεί να β΄λουν το μυαλό μας να δεί τα πράγματα απο μια άλλη οπτική γωνία κ έτσι να βελτιωθούμε σαν ατομα στην πορεία προς την εξέλιξη μας.!Εσυ έχεις τον Πλούτωνα στον 7ο οικο σαφή ένδειξη οτι είσαι χειριστική και εξουσιαστική στις σχέσεις σου...θέλεις να έχεις τον έλεγχο και χρησιμοποιείς όλα σου τα θέλγητρα για να το πετύχεις αυτο!~!!!!Αυτός έχει τον Ποσειδώνα στον 7ο και πιθανόν να σε έχει εξιδανικευσει...φοράει γενικά ροζ γυαλια στις σχέσεις του,πρέπει να το προσέξει αυτό γιατί θα τον κάνει ευαλωτο σε απογοητεύσεις...όσο πιο ψηλά στα σύννεφα ανεβαίνουμε,τόσο πιο απότομη θα είναι η προσγείωση μετά!!!!:nana1: Σαφώς είσαι και κτητική εσυ και πεισματάρα φούλ(καλε πως σε αντέχει αυτός?Αγιο θα τον ανακυρήξουν!!:toung:),αν και με το ανοιχτομυαλο στοιχείο που προσδίσει ο Υδροχόος απο Αρη,Δία και Ωροσκόπο ίσως μετριάζεται καπως η κτητικότητα και να δινεις και κάποιες ελευθερίες...λέμε τώρα!!! :toung:Τώρα γιατί αυτός ελκεται τοσο απο σένα...γενικά να πούμε οτι ... με την Αφρο στον Καρκίνο έχει την τάση να δένεται και να κολλάει,ποσο μαλλον όταν έχει και Ήλιο κ Σελήνη στον 4ο!...αν και εγω για μαζοχάρα τον κόβω!!!(ίσως το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που έχει στο χάρτη του να ευθύνεται ως ένα βαθμό γι'αυτο,περισότερα για αυτήν την όψη ας μας πουν οι ειδικοί).Τη βρίσκει να τον ταλαιπωρούν...?Maybe...!:amazed:
Ελπίζω να σε φώτισα λιγάκι!!!ΣΟΡΡΥ για τα σχόλια...ο Τοξοτάκος μου φταίει ειναι πειραχτηρι!!
Με εκτίμηση
Το Μαράκι
Καταρχας να ευχαριστησω για αλλη μια φορα για την κατατοπιστικοτατη αναλυση! Μπορω να πω οτι ηταν πολυ διαφωτιστικη και μου αποκαλυπτει πολλες πτυχες στη σχεση που μου διεφευγαν! Η αληθεια ειναι οτι κανω ισοπεδωτικη κριτικη σε σημειο που να τον αφηνω αφωνο, αλαλο, στηλη αλατος πες το οπως θελεις αλλα... αλλα μονο οταν κανει βλακειες που με στελνουν και πιστεψε με κανει αρκετες! Παρολαυτα ισως να μην του αφηνω χωρο η χρονο να αντιδρασει αυτο ειναι αληθεια γιατι οι αντιδρασεις μου ειναι καταπελτης, σαρωτικες και ακαριαιες! Δεν τολμαει να βγαλει κιχ! αλλα και τι να πει οταν την εχει κανει την πατατα! Αυτο ομως ειναι που με εκνευριζει κιολας! Κατσε ρε φιλε να τσακωθεις, να εκτονωθεις, να βγαλεις τα εσωψυχα σου! Που πας και λουφαζεις και δεν λες κουβεντα!
Τελος παντων και κρυφομαζοχας ειναι οποτε αν με εχει εξιδανικευσει οπως λες, που γιατι να μη με εχει εδω που τα λεμε τετοια γυναικαρα που ειμαι:bigsmile::bigsmile: (και μετριοφρων συν τοις αλλοις) εχει φαει κολλημα! Πολυ πιθανο!
Παντως ελεος μη με σταυρωνετε κιολας! :toung: Κτητικη και ζηλιαρα δεν ειμαι σε μεγαλο βαθμο! Εκπλησσομαι ακομη κι εγω η ιδια αλλα προφανως στην περιπτωση μου τα στοιχεια του υδροχοου λειτουργουν εξομαλυντικα και το μετριαζουν το πραγμα αρκουντως θα ελεγα! Ακομη κι αν ζηλευω και σκαω μεσα μου δεν το εκδηλωνω, το κραταω μεσα μου τεχνιεντως το εχω εξασκησει το πραγμα! :bigsmile:
Αυτα νομιζω! Οποτε θα δουμε τι μελλει γεννεσθαι!
Παντως να προσθεσω εδω το εξης καταπληκτικο. Τελευταια επανασυνδεση 28 μαιου του 10 την πρωτη μερα που μπηκε ο ουρανος στον κριο αν δεν απατωμαι και ηρθε σε αντιθεση με το γεννεθλιο πλουτωνα μου στο ζυγο! Τελευταιος τσακωμος - χωρισμος? Μαντεψτε ποτε?
26 Ιουλιου με το γνωστο τετραγωνο! Επεται επανασυνδεση με την επιστροφη του ουρανου στον κριο? Ειδομεν! Ειμαι πολυ περιεργη παντως να δω τη συνεχεια του εργου!
kinky_skorpina
13-08-2010, 12:19 PM
Χαίρομαι που σε βοήθησα....ξέρεις τι πιστευω?επειδη ο δικος σου εχει ωροσκοπο στους Διδυμους και ¶ρη εκει που πλήττει ευκολα ειδικα με συνηθισμένους τύπους γυναικών και με ήρεμες καταστάσεις...αυτα που του κανεις, τα καψονάκια, που του δυσκολεύεις τη ζωη τον ξυπνανε και βοηθουν να μη ρουτινιάζει...ισως γι'αυτο τη βρίσκει!!εσυ τι λες?
hattie23
13-08-2010, 03:02 PM
Καταρχας να ευχαριστησω για αλλη μια φορα για την κατατοπιστικοτατη αναλυση! Μπορω να πω οτι ηταν πολυ διαφωτιστικη και μου αποκαλυπτει πολλες πτυχες στη σχεση που μου διεφευγαν! Η αληθεια ειναι οτι κανω ισοπεδωτικη κριτικη σε σημειο που να τον αφηνω αφωνο, αλαλο, στηλη αλατος πες το οπως θελεις αλλα... αλλα μονο οταν κανει βλακειες που με στελνουν και πιστεψε με κανει αρκετες! Παρολαυτα ισως να μην του αφηνω χωρο η χρονο να αντιδρασει αυτο ειναι αληθεια γιατι οι αντιδρασεις μου ειναι καταπελτης, σαρωτικες και ακαριαιες! Δεν τολμαει να βγαλει κιχ! αλλα και τι να πει οταν την εχει κανει την πατατα! Αυτο ομως ειναι που με εκνευριζει κιολας! Κατσε ρε φιλε να τσακωθεις, να εκτονωθεις, να βγαλεις τα εσωψυχα σου! Που πας και λουφαζεις και δεν λες κουβεντα!
Τελος παντων και κρυφομαζοχας ειναι οποτε αν με εχει εξιδανικευσει οπως λες, που γιατι να μη με εχει εδω που τα λεμε τετοια γυναικαρα που ειμαι:bigsmile::bigsmile: (και μετριοφρων συν τοις αλλοις) εχει φαει κολλημα! Πολυ πιθανο!
Παντως ελεος μη με σταυρωνετε κιολας! :toung: Κτητικη και ζηλιαρα δεν ειμαι σε μεγαλο βαθμο! Εκπλησσομαι ακομη κι εγω η ιδια αλλα προφανως στην περιπτωση μου τα στοιχεια του υδροχοου λειτουργουν εξομαλυντικα και το μετριαζουν το πραγμα αρκουντως θα ελεγα! Ακομη κι αν ζηλευω και σκαω μεσα μου δεν το εκδηλωνω, το κραταω μεσα μου τεχνιεντως το εχω εξασκησει το πραγμα! :bigsmile:
Αυτα νομιζω! Οποτε θα δουμε τι μελλει γεννεσθαι!
Παντως να προσθεσω εδω το εξης καταπληκτικο. Τελευταια επανασυνδεση 28 μαιου του 10 την πρωτη μερα που μπηκε ο ουρανος στον κριο αν δεν απατωμαι και ηρθε σε αντιθεση με το γεννεθλιο πλουτωνα μου στο ζυγο! Τελευταιος τσακωμος - χωρισμος? Μαντεψτε ποτε?
26 Ιουλιου με το γνωστο τετραγωνο! Επεται επανασυνδεση με την επιστροφη του ουρανου στον κριο? Ειδομεν! Ειμαι πολυ περιεργη παντως να δω τη συνεχεια του εργου!
Εγω αρχιζω να αντιλαμβανομαι γιατι αποφευγεται απο το σαϊτ να δινει προσωπικες προβλεψεις....Το γεγονος οτι υπαρχουν οψεις σε μια συναστρια δεν σημαινει οτι με την επαφη μας με τον αλλον ενεργοποιουνται "μονοκοπανια" ολες μαζι.Εξαρταται και απο προοδευτικους και διευλευσεις επισης .το γεγονος οτι σε μια συναστρια υπαρχει μια οψη δεν σημαινει οτι ειναι ενεργη και αν ειναι δεν συμβαινει μοναχα για τον εναν αλλα και για τον αλλον.Τουτεστιν δεν υπαρχει εξιδανικευση μονο απο την μερια του.Ισως και εσυ να εχει μια οχι και τοσο ξεκαθαρη εικονα γι εκεινον.Θα ελεγα να πατησεις τα ποδια σου λιγο στην γη γιατι μιλαμε για "κρονιο" ανδρα απο την στιγμη που δεχεται μια οψη τοσο ισχυρη με τα φωτα του.Και να μην πετας στα συννεφα.Αλλωστε το γεγονος οτι ρωτας για την πορεια της σχεσης σου μεσα σε ενα αστρολογικο σαϊτ δεν μου δειχνει οτι εισαι cool απεναντι σε κεινον μεσα στην σχεση ,ουτε οτι τον εχεις τοσο σιγουρο.:embarrest
Το λεω ,χωρις να εχω κοιταξει τι θα γινει μεταξυ σας αλλα απο την οποια πειρα μου ξερω οτι επειδη ενας χαρτης "δειχνει" κατι μεταξυ δυο ατομων δεν σημαινει οτι αυτο το κατι δουλευει και στην πραγματικοτητα ετσι.Στο λεω επειδη απο μονη σου ειπες την κουβεντα "πτυχες της σχεσης που μου διεφυγαν" Αν αυτο που σου λεμε δεν φαινεται απο την πραγματικοτητα παει να πει οτι δεν ειναι ειναι ενεργη η οψη η ειναι αναχαιτησμενη απο καποια οψη που συμβαινει σε διευλευση η προοδευτικο.
Θα ελεγα προσγειωσου και περιμενε να δεις την συνεχεια .Παντως τετοιες συμπεριφορες καταπελτες ειναι ο σιγουρος δρομος για να τον χασεις στο τελος.Μαζοχας ξεμαζοχας,διδυμος η οχι ολοι οι ανθρωποι εχουν τα ορια τους (εκτος αν μιλαμε για κλινικες περιπτωσεις ).Στο λεω γιατι το "σιγουρο" οταν το χασουμε μας στστοιχιζει περισσοτερο ψυχολογικα .
Ως ατομο με ηλιο συνοδο κρονο και μεγαλο παιδευμα απο αυτο του στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους:cheesy: Και σου κρουω τον κωδωνα του κινδυνου οτι μπορει να μην μιλα και να αποτραβιεται γιατι περιμενει την καταλληλη στιγμη που θα βρεθεις εσυ στην δυσκολη θεση και τοτε βοηθεια σου με οσα εχει να σου πει...Με αυτη την συνοδο συνηθως περιμενεις την καταλληλη στιγμη για να εκτονωθεις
panemorfi
19-08-2010, 01:16 PM
καλησπερα σας . Θα ηθελα να ρωτησω κι εγω για καποιεσ οψεις συναστριας αν ειναι ευκολο .
πλουτωνας χιαστι ηλιος
πλουτωνας συνοδος σεληνη
πλουτωνας αντιθεση αρης
πλουτωνας χιαστι αρης
πλουτωνας αντιθεση β. δεσμος
πλουτωνας τετραγωνο β. δεσμος
πλουτωνας συνοδος νοτιος δεσμος
ουρανος τετραγωνο αφροδιτη
ουρανος αντιθεση ωροσκοπος
ουρανος αντιθεση βερτεξ
αφροδιτη τριγωνο και εξαγωνο αρης
ηλιος τριγωνο σεληνη
panemorfi
19-08-2010, 01:47 PM
επισης
πλουτωνας εξαγωνο σεληνη
ποσειδωνας εξαγωνο σεληνη
ευχαριστω !
Toksotaki
24-08-2010, 07:23 PM
καλησπερα σας . Θα ηθελα να ρωτησω κι εγω για καποιεσ οψεις συναστριας αν ειναι ευκολο .
πλουτωνας χιαστι ηλιος
πλουτωνας συνοδος σεληνη
πλουτωνας αντιθεση αρης
πλουτωνας χιαστι αρης
πλουτωνας αντιθεση β. δεσμος
πλουτωνας τετραγωνο β. δεσμος
πλουτωνας συνοδος νοτιος δεσμος
ουρανος τετραγωνο αφροδιτη
ουρανος αντιθεση ωροσκοπος
ουρανος αντιθεση βερτεξ
αφροδιτη τριγωνο και εξαγωνο αρης
ηλιος τριγωνο σεληνη
Ποιανου απο τους 2 σας ειναι οι πλανητες στην αριστερη στηλη.?
panemorfi
25-08-2010, 03:08 AM
Ποιανου απο τους 2 σας ειναι οι πλανητες στην αριστερη στηλη.?
ειναι δικοι του εκτος απο πλουτωνα τετραγωνο β . δεσμο χιαστι αρη και συνοδο σεληνη οπου
ο πλουτωνας ειναι δικος μου , και βερτεξ αντιθεση ουρανος οπου ουρανος ειναι δικος μου !
Toksotaki
25-08-2010, 11:20 AM
Κοιτα με τον Πλουτωνα σου να κανει χιαστι με ηλιο του αλλα ιδιαιτερα συνοδο με σεληνη και αντιθεση με αρη του μαλλον θεματα χειραγωγησης υπαρχουν!Συγκεκριμενα ειχα διαβασει για την αντιθεση πως υπαρχουν καυγαδες και ανταγωνισμος στην σχεση,και μεγαλο θεμα για το ποιος εχει το "πανω χερι".Απλα το θεωρω απο τις πιο δυσκολες οψεις επειδη ισως αυτος ο ανταγωνισμος σε καποια φαση σε φθειρει.Απο την αλλη πολυ καλο ηταν το τριγωνο Ηλιου και σεληνης (αρσενικο-θηλυκο)μπορει να δωσει σταθεροτητα,και ειναι πολυ καλο γενικα σε συναστρια να εχεις οψη μεταξυ τους,ποσο μαλλον θετικη οψη.Το τριγωνο Αφροδιτης Αρη επισης καλο εχει να κανει με το σεξ επισης καλη οψη αλλα απο μονης της δεν δειχνει κατι με την εννοια πως θα κρατησει σιγουρα.Δυσκολο θεωρω το τετραγωνο του ουρανου σου με την Αφροδιτη του που μπορει να δειχνει ξαφνικο ερωτα αλλα ο ουρανος οπου εμφανιζεται δημιουργει αυτην την ξαφνικη ελξη,και τον ενθουσιασμο αλλα ειναι δυσκολο αν θες κατι σταθερο γιατι οπου υπαρχει σκληρη οψη με ουρανο(συνοδος,αντιθεση,τε ραγωνο..)μολις ο ενθουσιασμος ξεθυμανει δν εχει μεινει κατι για να κρατα την σχεση σταθερη.Δεν ξερω πολλα για την συνοδο Πλουτωνα σου και νοτιου δεσμου αλλα οπου βλεπεις δεσμους σεληνης εχει να κανει με "καρμα" δεν ξερω αν εχεις διαβασει καθολου για βορειο και νοτιο δεσμο στην συναστρια αλλα αμα το ψαξεις ειναι πολυ ενδιαφερον.Συγκεκριμενα αυτη η οψη δεν γνωριζω τι σημαινει ωστοσο.Ελπιζω να βοηθησα.
Natalia10
25-08-2010, 11:35 AM
Κοιτα με τον Πλουτωνα σου να κανει χιαστι με ηλιο του αλλα ιδιαιτερα συνοδο με σεληνη και αντιθεση με αρη του μαλλον θεματα χειραγωγησης υπαρχουν!Συγκεκριμενα ειχα διαβασει για την αντιθεση πως υπαρχουν καυγαδες και ανταγωνισμος στην σχεση,και μεγαλο θεμα για το ποιος εχει το "πανω χερι".Απλα το θεωρω απο τις πιο δυσκολες οψεις επειδη ισως αυτος ο ανταγωνισμος σε καποια φαση σε φθειρει.Απο την αλλη πολυ καλο ηταν το τριγωνο Ηλιου και σεληνης (αρσενικο-θηλυκο)μπορει να δωσει σταθεροτητα,και ειναι πολυ καλο γενικα σε συναστρια να εχεις οψη μεταξυ τους,ποσο μαλλον θετικη οψη.Το τριγωνο Αφροδιτης Αρη επισης καλο εχει να κανει με το σεξ επισης καλη οψη αλλα απο μονης της δεν δειχνει κατι με την εννοια πως θα κρατησει σιγουρα.Δυσκολο θεωρω το τετραγωνο του ουρανου σου με την Αφροδιτη του που μπορει να δειχνει ξαφνικο ερωτα αλλα ο ουρανος οπου εμφανιζεται δημιουργει αυτην την ξαφνικη ελξη,και τον ενθουσιασμο αλλα ειναι δυσκολο αν θες κατι σταθερο γιατι οπου υπαρχει σκληρη οψη με ουρανο(συνοδος,αντιθεση,τε ραγωνο..)μολις ο ενθουσιασμος ξεθυμανει δν εχει μεινει κατι για να κρατα την σχεση σταθερη.Δεν ξερω πολλα για την συνοδο Πλουτωνα σου και νοτιου δεσμου αλλα οπου βλεπεις δεσμους σεληνης εχει να κανει με "καρμα" δεν ξερω αν εχεις διαβασει καθολου για βορειο και νοτιο δεσμο στην συναστρια αλλα αμα το ψαξεις ειναι πολυ ενδιαφερον.Συγκεκριμενα αυτη η οψη δεν γνωριζω τι σημαινει ωστοσο.Ελπιζω να βοηθησα.
Καλημερα Toksotaki:bigsmile:
Θα συμφωνησω με αυτα που γραφεις.Η θετικη οψη Ηλιου-Σεληνης ειναι οψη σταθεροτητας (την εχω και εγω σε εξαγωνω ακριβειας).
Οσο αφορα τις οψεις αναμεσα στην Αφροδιτη με Ουρανο,επειδη παλι τις εχω και εγω (συνοδο και εξαγωνο) οντως υπαρχει αινθουσιασμος αλλα οταν υπαρχουν και οψεις του Κρονου μαζι αυτο δεν ισορροπει την σχεση?
Φιλικα:cheesy:
kinky_skorpina
25-08-2010, 11:36 AM
Την αντίθεση Ήλιου-Σελήνης σε συναστρία πως την ερμηνεύεις Τοξοτάκι?(η Σελήνη ανήκει στον αντρα)....λες να φέρει συγκρούσεις η ειναι αλληλοσυμπληρωματική?Βεβα α στην ιδια συναστρια παιζει και συνοδος Ήλιου-Ούρανού,σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα και σύνοδος Αφροδίτης+Δία+Κρόνου της γυναίκας με Βόρειο Δεσμό του αντρα.:love:
panemorfi
25-08-2010, 11:37 AM
οντως με βοηθησες αρκετα , σ' ευχαριστω πολυ !
Toksotaki
25-08-2010, 12:56 PM
Καλημερα Toksotaki:bigsmile:
Θα συμφωνησω με αυτα που γραφεις.Η θετικη οψη Ηλιου-Σεληνης ειναι οψη σταθεροτητας (την εχω και εγω σε εξαγωνω ακριβειας).
Οσο αφορα τις οψεις αναμεσα στην Αφροδιτη με Ουρανο,επειδη παλι τις εχω και εγω (συνοδο και εξαγωνο) οντως υπαρχει αινθουσιασμος αλλα οταν υπαρχουν και οψεις του Κρονου μαζι αυτο δεν ισορροπει την σχεση?
Φιλικα:cheesy:
Αναλογως τι οψεις κανει ο Ουρανος και ο Κρονος.τετραγωνο Κρονου ας πουμε για εμενα θα ηταν πλην γιατι μπορει αρχικα και οι 2 να κανουν προσπαθειες να ειναι σταθερη η σχεση αλλα ο Κρονος καταπιεζει υπερβολικα τον αλλον χωρις να του αφηνει τον καταλληλο χωρο για να εκφραστει,με αποτελεσμα αν δεν διατιθονται να το δουλεψουν να ειναι πηγη προβληματων αντι να βοηθα.απο την αλλη ενα τριγωνο η εξαγωνο (ειδικα τριγωνο)θα μπορουσε να βοηθησει αλλα αν ο Ουρανος εκανε συνοδο με την Αφροδιτη σου δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσε να βοηθησει γιατι εκει πλεον Ουρανος και Αφροδιτη γινονται "ενα" με την εννοια οτι η επιδραση του ουρανου ειναι τοσο δυνατη που δεν ξερω ποια οψη θα μπορουσε να το αντισταθμισει αυτο.Το ιδιο αμα ηταν αντιθεση.Με το τετραγωνο παλι θα το επαιρνα ως προδοποιητικο σημαδι,αλλα οχι ως "καταδικασμενη συναστρια." Ο λογος που εμενα δεν μου αρεσουν οι συνοδοι αντιθεσεις και τετραγωνα με Ουρανο ειναι γιατι φαινονται σαν να χτιζεις την σχεση πανω στον ενθουσιασμο οχι γιατι δεν εχεις μυαλο αλλα γιατι οταν σε πιανουν εξωκρονιοι σε συναστρια ειναι δυσκολο να χειριστεις τα συναισθηματα σου,ετσι το εχω βιωσει εγω τουλαχιστον με τον ουρανο.συγκεκριμενα Ο ουρανος ατομου εκανε συνοδο με Αφροδιτη μου.
Toksotaki
25-08-2010, 01:10 PM
Την αντίθεση Ήλιου-Σελήνης σε συναστρία πως την ερμηνεύεις Τοξοτάκι?(η Σελήνη ανήκει στον αντρα)....λες να φέρει συγκρούσεις η ειναι αλληλοσυμπληρωματική?Βεβα α στην ιδια συναστρια παιζει και συνοδος Ήλιου-Ούρανού,σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα και σύνοδος Αφροδίτης+Δία+Κρόνου της γυναίκας με Βόρειο Δεσμό του αντρα.:love:
Η αντιθεση Ηλιου-σεληνης θα ηταν για εμενα σε αλλη συναστρια πολυ σημαντικη αλλα στην δικη σας συναστρια για εμενα πιο σημαντικο θα ηταν πρωτα να εξετασω συνοδο Πλουτωνα με Αφροδιτη,γιατι φερνει εμμονες και ισχυρη σεξουαλικη ελξη,ταση να αλλαξεις τον αλλον,ειχα διαβασει πως ο Πλουτωνας μπορει να καταλαβει ολα τα "παιχνιδια" της Αφροδιτης και να δει περα απο αυτα,Δικος σου ειναι ο Πλουτωνας η η Αφροδιτη εσυ πως το βιωνεις?Η συνοδος Ουρανου και Ηλιου κανει να υπαρχει ενθουσιαμος κεραυνοβολος ερωτας ισως αλλα ασταθεια και παλι ομως ποιανου εινα ο Ουρανος?Κοιτα οσο αναφορα τις συνοδους με βορειο δεσμο εχει να κανει με καρμα,αλλα αυτο πρεπει να το ψαξεις γιατι δν γνωριζω ακριβως τι σημαινει σε σχεση με τον καθε πλανητη ξεχωριστα.εγω ειχα βιωσει Συνοδο Αφροδιτης και βορειου δεσμου,ημουν η Αφροδιτη και ηταν κεραυνοβολο :laugh:
katialin
26-08-2010, 07:49 PM
καλησπεραααα θα ηθελα καποιος να μου πει 2 λογια για μια οψη που εχουμε στη συναστρια με το φιλο μου...εναι η οψη ουρανος αντιθεση αρης...καπου διαωασα οτι ειναι οψη διαζυγιου...εχουμε και αλλες οψεις που δεν ξρωω κατα ποσο το σωζουν πχ ηλιος εξαγωνο πλουτωνας,ηλιος συνοδος ηλιος,ηλιος συνοδος ερμης,ηλιος τριγωνο κρονος,ηλιος τριγωνο ποσειδωνας,ηλιος εξαγωνο πλουτωνας,σεληνη τετραγωνο σεληνη,σεληνη τριγωνι διας,αφροδιτη συνοδος αφροδιτη,ερμης τριγωνο αρης,αρης συνοδος αφροδιτη, κρονος εξαγωνο σεληνη...αυτες ειναι καποιες απο τις οψεις...θεωρειτε οτι η οψη ουρανος αντιθεση αρης ειναι τοσο σημαντικι για αυτη τη συναστρια????????????παρακαλω θελω βοηθεια.....ευχαριστωωωωωωω
παλίρροια
26-08-2010, 09:12 PM
καλησπεραααα θα ηθελα καποιος να μου πει 2 λογια για μια οψη που εχουμε στη συναστρια με το φιλο μου...εναι η οψη ουρανος αντιθεση αρης...καπου διαωασα οτι ειναι οψη διαζυγιου...εχουμε και αλλες οψεις που δεν ξρωω κατα ποσο το σωζουν πχ ηλιος εξαγωνο πλουτωνας,ηλιος συνοδος ηλιος,ηλιος συνοδος ερμης,ηλιος τριγωνο κρονος,ηλιος τριγωνο ποσειδωνας,ηλιος εξαγωνο πλουτωνας,σεληνη τετραγωνο σεληνη,σεληνη τριγωνι διας,αφροδιτη συνοδος αφροδιτη,ερμης τριγωνο αρης,αρης συνοδος αφροδιτη, κρονος εξαγωνο σεληνη...αυτες ειναι καποιες απο τις οψεις...θεωρειτε οτι η οψη ουρανος αντιθεση αρης ειναι τοσο σημαντικι για αυτη τη συναστρια????????????παρακαλω θελω βοηθεια.....ευχαριστωωωωωωω
:bigsmile:Καλησπέρα!:bigsmile: Απο τα......πολύ λίγα που γνωρίζω :laugh: για το θέμα,νομίζω πως η συγκεκριμένη όψη δηλώνει έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις στα μέλη της σχέσης,καμία φορά με βιαιότητα αν το γενέθλιο ωροσκόπιο του ενός η και των δυο μελών επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.....:embarrest
Ομως το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν μπορεί να βγάλει κανείς συμπέρασμα με μια όψη,η οποία μπορεί να δηλώνει πολλά,μπορεί και τίποτα!!
Σίγουρα όπως οι πιο έμπειροι πολύ καλά γνωρίζουν συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε συνολικά βλέποντας μια συναστρία, πλανήτες,οίκους,διελεύσεις όψεις, δηλ εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας,πάρα πολύ......:embarrest
katialin
26-08-2010, 09:30 PM
ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση...σιγουρα το συνολο των οψεων παιζει σημαντικο ρολο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να σας πω ολες τις οψεις( εγω τισ λεω αλλα ποιος αναλυει :toung::laugh:) οι οψεις αρη αφροδιτη ειναι εξισου σημαντικες???
παλίρροια
26-08-2010, 09:53 PM
ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση...σιγουρα το συνολο των οψεων παιζει σημαντικο ρολο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να σας πω ολες τις οψεις( εγω τισ λεω αλλα ποιος αναλυει :toung::laugh:) οι οψεις αρη αφροδιτη ειναι εξισου σημαντικες???
Το σύνολο του χάρτη είναι σημαντικό.....:embarrest Οι οψεις Αρη-Αφροδίτης δηλώνουν ......νομίζω την σεξουαλική έλξη,αλλά οχι απο μόνες τους τη διάρκεια η την πιστότητα μέσα στο χρόνο εξίσου σημαντικά θέματα....:embarrest
Ομως......απο την άλλη αν περιοριστούμε μόνο σε μια όψη αρκεί για να διατηρηθεί μια σχέση μονο με τη συμβατή σεξουαλική συμπεριφορά?:unsure:
Είμαι σίγουρη πως όχι:embarrest οπότε είπαμε το σύνολο καθορίζει το αποτέλεσμα,και ασφαλώς και κυρίως η προσπάθεια που καταβάλουν τα μέλη της σχέσης να την διατηρήσουν....:embarrest
katialin
26-08-2010, 10:16 PM
συμφωνω απολυτα με αυτα..και εχω διαβασει πως οι οψεις του κρονου ειναι πολυ ενδεικτικες για το αν θα ειναι μια σχεση μακροχρονια η οχι..εμεις εχουμε καποιες οψεις κρονος εξαγωνο σεληνη κρονος τετραγωνο διας, σεληνη τριγωνο κρονος,ηλιος τριγωνο κρονος..ποιες αλλες οψεις ειναι ενδεικτικες για τη μακροβοιτητα μιας σχεσεις?????
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-08-2010, 12:50 AM
η προσπαθεια και η υπομονη αγαπητο μελος..
και η καλη θεληση και απο τις δυο πλευρες :bigsmile:
ετσι χτιζονται οι σχεσεις!
κουκι:bigsmile:
kinky_skorpina
27-08-2010, 12:34 PM
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την απαντηση,Toksotaki!Στη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα η Αφροδίτη είναι δική μου και ο Πλόυτωνας δικός του.Εκείνος οντως καταλαβαίνει όλα τα γυναικεία κόλπα μου(ετσι τα λεει) αλλα του αρέσουν κιόλας!Υπάρχει πολύ εντονη ερωτική ελξη μεταξύ μας και πολύ παθος κυρίως απο την πλευρά του...ολο αυτό ο Πλούτωνας το προκαλεί?Εδω πρεπει να συνυπολογίσουμε και το οτι εγω εχω ακμή 7ου στους Διδύμους και αυτός είναι Δίδυμος και επίσης εγω είμαι Σκορπίνα και εκείνος είναι καπως Πλουτώνιος με τον Πλούτωνα στον 1ο οίκο!!...Γενικά είναι κτητικός και ελεγκτικός.Οσο για τη σύνοδο Ήλιου-Όυρανού, ο Ήλιος ανήκει σε μένα και ο Ουρανός σε εκείνον.Γενικα φαντάζει πολύ απρόβλεπτος στα μάτια μου αλλα εμένα μου αρέσει αυτο γιατι δε βαριέμαι ποτε μαζί του! Η Σελήνη του στον Ταυρο τον κάνει πεισματάρη αλλα προσδίδει και μια σταθερότητα στο αεικίνητο του Διδύμου θεωρώ....η δική μου στο Ζυγό είνια μάλλον πιο...ανάλαφρη!! :) Τι λες εσυ Τοξοτάκι?
akiverniti
28-08-2010, 05:09 AM
Δείτε κί' αυτό... και όποιος έχει την όρεξη ας σχολιάσει:
Α Γ
ήλιος τρίγωνο σελήνη (παρθένος-αιγόκερως αντίστοιχα)
σελήνη σύνοδος ήλιος (ακριβής, στους ιχθείς)
ερμής τετράγωνο ποσειδώνας (παρθένος-τοξότης)
ποσειδώνας εξάγωνο ερμής (τοξότης-υδροχόος)
ερμής ημιτετράγωνο διάς (παρθένος-σκορπιός)
δίας σύνοδος ερμής ( 3 μοίρες ανοχή στον υδροχόο)...............
και οι παρακάτω:
διπλότυπη όψη τετραγώνου σελήνης-ουρανού (ιχθείς-τοξότης & αιγόκερως- ζυγός)
<< << τριγώνου ήλιου-αφροδίτης (παρθένος-αιγόκερως & αρχές ιχθύων-τέλος ζυγού, ανοχή 4 μοίρες)
<< << εξαγώνου ήλιου-Β.Δ (παρθένος- καρκίνος & ιχθείς-αιγόκερως)
............και πολλές άλλες αλλά δε θέλω να σας κουράσω άλλο. Έγραψα απλώς αυτές που θεώρησα πιο σημαντικές! Η σχέση κράτησε μόνο ένα μήνα αλλά ήταν πάρα πολύ έντονη, κι ένα χρόνο μετά δε την έχω ξεπεράσει εντελώς..... :love:
Μητσάκος
28-08-2010, 07:12 AM
Δείτε κί' αυτό... και όποιος έχει την όρεξη ας σχολιάσει:
Α Γ
ήλιος τρίγωνο σελήνη (παρθένος-αιγόκερως αντίστοιχα)
σελήνη σύνοδος ήλιος (ακριβής, στους ιχθείς)
ερμής τετράγωνο ποσειδώνας (παρθένος-τοξότης)
ποσειδώνας εξάγωνο ερμής (τοξότης-υδροχόος)
ερμής ημιτετράγωνο διάς (παρθένος-σκορπιός)
δίας σύνοδος ερμής ( 3 μοίρες ανοχή στον υδροχόο)...............
και οι παρακάτω:
διπλότυπη όψη τετραγώνου σελήνης-ουρανού (ιχθείς-τοξότης & αιγόκερως- ζυγός)
<< << τριγώνου ήλιου-αφροδίτης (παρθένος-αιγόκερως & αρχές ιχθύων-τέλος ζυγού, ανοχή 4 μοίρες)
<< << εξαγώνου ήλιου-Β.Δ (παρθένος- καρκίνος & ιχθείς-αιγόκερως)
............και πολλές άλλες αλλά δε θέλω να σας κουράσω άλλο. Έγραψα απλώς αυτές που θεώρησα πιο σημαντικές! Η σχέση κράτησε μόνο ένα μήνα αλλά ήταν πάρα πολύ έντονη, κι ένα χρόνο μετά δε την έχω ξεπεράσει εντελώς..... :love:
Bασικά, ο τρόπος που παραθέτεις τις όψεις είναι και μπερδεμένος και δεν είναι ο προσήκων. Προτιμότερο θα ήταν να αναρτήσεις τον χάρτη παρά να αναφέρεις μεμονωμένες όψεις, καθώς, από τα λίγα που καταλαβαίνω, κάποιες όψεις που συνάγονται από αυτές που παραθέτεις δεν τις αναφέρεις. Π.χ., αν έχω καταλάβει σωστά, ο Ουρανός πρέπει να παίζει πιο σύνθετο ρόλο από ό,τι τον παρουσιάζεις.
Τεσπα, όπως μάλλον θα έχεις ήδη διαβάσει και σε άλλα ποστ, για να κρίνεις κάποιες όψεις συναστρίας θα πρέπει να έχεις αναλύσει πρώτα πολύ καλά τους γενέθλιους που συνθέτουν αυτή τη συναστρία. Διαφορετικά, τη όποια εικόνα θα είναι παραπλανητική :bigsmile:
ΥΓ: Αν μια σχέση ενός μηνός δεν την έχεις ξεπεράσει εντελώς εδώ και έναν χρόνο, θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις..., όσο ...Ψαράκι και να είσαι :)
Toksotaki
28-08-2010, 10:12 PM
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την απαντηση,Toksotaki!Στη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα η Αφροδίτη είναι δική μου και ο Πλόυτωνας δικός του.Εκείνος οντως καταλαβαίνει όλα τα γυναικεία κόλπα μου(ετσι τα λεει) αλλα του αρέσουν κιόλας!Υπάρχει πολύ εντονη ερωτική ελξη μεταξύ μας και πολύ παθος κυρίως απο την πλευρά του...ολο αυτό ο Πλούτωνας το προκαλεί?Εδω πρεπει να συνυπολογίσουμε και το οτι εγω εχω ακμή 7ου στους Διδύμους και αυτός είναι Δίδυμος και επίσης εγω είμαι Σκορπίνα και εκείνος είναι καπως Πλουτώνιος με τον Πλούτωνα στον 1ο οίκο!!...Γενικά είναι κτητικός και ελεγκτικός.Οσο για τη σύνοδο Ήλιου-Όυρανού, ο Ήλιος ανήκει σε μένα και ο Ουρανός σε εκείνον.Γενικα φαντάζει πολύ απρόβλεπτος στα μάτια μου αλλα εμένα μου αρέσει αυτο γιατι δε βαριέμαι ποτε μαζί του! Η Σελήνη του στον Ταυρο τον κάνει πεισματάρη αλλα προσδίδει και μια σταθερότητα στο αεικίνητο του Διδύμου θεωρώ....η δική μου στο Ζυγό είνια μάλλον πιο...ανάλαφρη!! :) Τι λες εσυ Τοξοτάκι?
τι να πω και εγω?:bigsmile:συμφωνω με αυτο που λες
kinky_skorpina
29-08-2010, 09:30 AM
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο Toksotaki (μιας και σε βρήκα ευκαιρη,όλο απορίες είμαι!!!:love:) ,αν ξέρεις να μου απαντήσεις...όταν κανείς έχει σύνοδο των δυο γιγάντων Δία και Κρόνου στο χάρτη του ,ποιανού πλανήτη η επιρροή θα υπερισχύσει?Δεδομένου οτι ο Δίας,στην περίπτωσή μου,είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου και σε κυριαρχία απο οίκο(9ος) ενω ο Κρόνος είναι στο ζώδιο της έξαρσης του(και οι δύο στο Ζυγό)? Ο Κρόνος θα συγκρατεί την πληθωρικότητα και τις τάσεις υπερβολής του Δία ή η Κρόνια απαισιοδοξία θα "σκιάσει" την χαρούμενη φύση του Δία?Ήθελα τη γνώμη σου...αν δεν εχω γίνει ακόμα φορτική!!:embarrest
Toksotaki
29-08-2010, 01:08 PM
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο Toksotaki (μιας και σε βρήκα ευκαιρη,όλο απορίες είμαι!!!:love:) ,αν ξέρεις να μου απαντήσεις...όταν κανείς έχει σύνοδο των δυο γιγάντων Δία και Κρόνου στο χάρτη του ,ποιανού πλανήτη η επιρροή θα υπερισχύσει?Δεδομένου οτι ο Δίας,στην περίπτωσή μου,είναι ο κυβερνήτης του ωροσκόπου και σε κυριαρχία απο οίκο(9ος) ενω ο Κρόνος είναι στο ζώδιο της έξαρσης του(και οι δύο στο Ζυγό)? Ο Κρόνος θα συγκρατεί την πληθωρικότητα και τις τάσεις υπερβολής του Δία ή η Κρόνια απαισιοδοξία θα "σκιάσει" την χαρούμενη φύση του Δία?Ήθελα τη γνώμη σου...αν δεν εχω γίνει ακόμα φορτική!!:embarrest
Δεν εχεις γινει φορτικη απλα στο συγκεκριμενο θεμα δν ξερω τι να σου απαντησω
Μητσάκος
29-08-2010, 02:26 PM
O καταλληλότερος για να απαντήσει δεν είναι άλλος παρά εσύ ;)
τσεβω
30-08-2010, 01:50 AM
γεια σας.:cheesy:θα ηθελα να σας παραθεσω κι εγω καποιες οψεις.ο ερμης του σε συνοδο με τον πλουτωνα μου ο διας του σε συνοδο με τον πλουτωνα μου ο κρονος του σε συνοδο με τον πλουτωνα μου και το βερτεξ μου ο ποσειδωνας του σε εξαγωνο με τον πλουτωνα μου και ο πλουτωνας του σε τριγωνο με την σεληνη μου εξαγωνο με τον ποσειδωνα μου και συνοδο με τον πλουτωνα μου.αυτες για αρχη ημασταν παντρεμενοι και τωρα ειμαστε σε διασταση....παρακαλω οποιος εχει ορεξη να μου πει τι σημαινουν...:blink:
kiaRRa
30-08-2010, 02:08 AM
Για να μην "ξεφυγουμε" μελλοντικά και καταλήξουμε σε αναλύσεις χαρτών θα ηθελα να υπενθυμισω μια μικρή παράγραφο από την επισήμανση της ενότητας:
Αγαπητά μας μέλη,
....Η κοινότητά μας, έχει σκοπό την ανταλλαγή αστρολογικής γνώσης και πληροφοριών και όχι την παροχή προσωπικών αστρολογικών συμβουλών στα μέλη της. ΓιΆ αυτό ακριβώς εξατομικευμένα αιτήματα για παροχή συμβουλών ή προβλέψεων, ανάλυση χαρτών, συναστριών, κλπ, (π.χ. είμαι γεννημένη την .... και εκείνος την .... πείτε μου αν ταιριάζουμε, ή πείτε μου αν θα κάνω σχέση, βρω δουλειά κλπ) δεν συνάδουν με τους σκοπούς της κοινότητάς μας και θα διαγράφονται χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.....
bully
05-12-2010, 04:10 AM
Γεια σας! εκανα αυτη την ερωτηση στο forum αλλα ικανοποιητικη απαντηση δεν πηρα και παραγματικα θελω να μαθω τι μπορει να σημαινουν αυτες οι οψεις σε μια συναστρια. Τις υπολοιπες οψεις μπορω να τις ερμηνευσω αλλα οχι αυτες .... αν μπορι καποιος να με βοηθησει στην ερμηνεια.....
1. Α eros(0 κριου) τριγωνο Β eros(0 τοξοτη) ακριβης
2.Α psyche συνοδος B ηλιος σκορπιος 21,15 ακριβης
3.Α eros συνοδος Β βορειος δεσμος κριος 0 ακριβης
4. Β Psyche συνοδος Α πλουτωνας και Ναδιρ, αντιθεση Α ηλιος, εξαγωνο Α ποσειδωνας και τριγωνο Α βορειος δεσμος
5. Η psyche απο Β κανει και συνοδο με κρονο Α με αποκλιση 4 μοιρες;;;;;;;;
αυτα! ξερω οτι ρωταω πολλα αλλα μεχρι τωρα οπου και να κοιταξα ή να ρωτησα απαντηση δεν βρηκα!!
katiakiss
05-12-2010, 05:25 AM
Γεια σας! εκανα αυτη την ερωτηση στο forum αλλα ικανοποιητικη απαντηση δεν πηρα και παραγματικα θελω να μαθω τι μπορει να σημαινουν αυτες οι οψεις σε μια συναστρια. Τις υπολοιπες οψεις μπορω να τις ερμηνευσω αλλα οχι αυτες .... αν μπορι καποιος να με βοηθησει στην ερμηνεια.....
1. Α eros(0 κριου) τριγωνο Β eros(0 τοξοτη) ακριβης
2.Α psyche συνοδος B ηλιος σκορπιος 21,15 ακριβης
3.Α eros συνοδος Β βορειος δεσμος κριος 0 ακριβης
4. Β Psyche συνοδος Α πλουτωνας και Ναδιρ, αντιθεση Α ηλιος, εξαγωνο Α ποσειδωνας και τριγωνο Α βορειος δεσμος
5. Η psyche απο Β κανει και συνοδο με κρονο Α με αποκλιση 4 μοιρες;;;;;;;;
αυτα! ξερω οτι ρωταω πολλα αλλα μεχρι τωρα οπου και να κοιταξα ή να ρωτησα απαντηση δεν βρηκα!!Αγαπητέ φίλε, δεν πήρες απάντηση και απ’ ότι φαίνεται θα αργήσεις να πάρεις κάποια απάντηση, γιατί το θέμα των αστεροειδών είναι κάπως εξειδικευμένο και η πρόσβαση στην μελέτη τους περιορισμένη. Εννοώ ότι δεν υπάρχει επαρκές υλικό προς ανάγνωση για τους αστεροειδείς (τουλάχιστον σε διαδικτυακό επίπεδο).
Ακόμα και οι αστρολόγοι, δεν ασχολούνται όλοι με αυτούς. Αν θες την προσωπική μου άποψη, είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτική σε σχέση με την σπουδαιότητα της σημασίας τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους απορρίπτω.
Αν αυτό σε βοηθά, ξέρω ότι οι αστεροειδείς eros και psyche, πράγματι μελετώνται σε περίπτωση συναστρίας. Από τα ερωτήματά σου, θα έλεγα ότι έχουν κάποια αξιοσημείωτη σημασία το 2 το 4 και το 5.
Οι σύνοδοι στους αστεροειδείς, είναι αυτές που στην ουσία θα παίξουν κάποιο ρόλο. Ιδιαίτερα με τα φώτα. ¶ρα η σύμπτωση της ερώτησης 2 μπορεί να είναι ένας δείκτης που αποτελεί ισχυρό πόλο ψυχικής έλξης.
Όσο για τα άλλα δύο; Για σκέψου… Κρόνος ή Πλούτωνας σε συνδυασμό με «ψυχή»…. Δεν μου ακούγεται και τόσο βολικό το έδαφος για την έκφραση της «ψυχής». Αν θες να το δούμε από μία άλλη σκοπιά, τότε ναι. Θα μπορούσε να σηματοδοτεί κάποια καρμικότητα. Ρόλο μπορεί να παίζει και η έμφαση των αμφίδρομων όψεων του συγκεκριμένου αστεροειδούς.
Πάντως, η ανοχή στους αστεροειδείς, είναι + - 2ο .
Γνώμη μου είναι να ασχοληθείς περεταίρω με το θέμα αυτό, αφού βεβαιωθείς ότι έχεις εξαντλήσει όλα τα άλλα συστήματα σύγκρισης δύο ωροσκοπίων. Από μόνα τους είναι αρκετά για μια επίπονη μελέτη.
hattie23
05-12-2010, 01:25 PM
Καλημερα!Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα της Κατιας.
Προσωπικα οταν αρχισα να ασχολουμαι με την συναστρια και εγω στην αρχη ψαχνομουν για τα παντα .Αστεροειδεις ,κοτρωνες ,βοτσαλακια ,κοκκος να υπηρχε σε οψη με τον αλλον το εψαχνα.
Τελικα κατεληξα στο σοφο συμπερασμα οτι μια χαρα μας τα λενε και οι πλανητες απο μονοι τους.Θελω να πω οτι τα σημαντικα σημεια της σχεσης φαινονται και μονο με την μελετη των πλανητων.
Παραδειγμα ,οση σουπερ και να ειναι μια συνοδος αναμεσα στην ψυχη και στον ερος αν εχεις σεληνη σε τετραγωνο η συνοδο με το κρονο του αλλου ,θα εισπρατεις ενα κενο .Μπορει σε ενα αλλο επιπεδο να νιωθεις αγαπη και συνδεση με τον αλλον αλλα αυτο που βιωνεις και βλεπεις να συμβαινει ειναι ενα ειδος απομακρυνσης και μπλοκαρισματος.
Πιστευω λοιπον οτι αν η ψυχη βρισκεται σε δυσαρμονια με τους κρονο και πλουτωνα ,αν αυτοι οι δυο εχουν καλες οψεις με την σεληνη η την αφροδιτη δεν θα δημιουργησουν προβλημα σοβαρο μεσα στην σχεση σου .
katiakiss
05-12-2010, 02:13 PM
Καλημερα!Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα της Κατιας.
Προσωπικα οταν αρχισα να ασχολουμαι με την συναστρια και εγω στην αρχη ψαχνομουν για τα παντα .Αστεροειδεις ,κοτρωνες ,βοτσαλακια ,κοκκος να υπηρχε σε οψη με τον αλλον το εψαχνα.
Τελικα κατεληξα στο σοφο συμπερασμα οτι μια χαρα μας τα λενε και οι πλανητες απο μονοι τους.Θελω να πω οτι τα σημαντικα σημεια της σχεσης φαινονται και μονο με την μελετη των πλανητων.
Παραδειγμα ,οση σουπερ και να ειναι μια συνοδος αναμεσα στην ψυχη και στον ερος αν εχεις σεληνη σε τετραγωνο η συνοδο με το κρονο του αλλου ,θα εισπρατεις ενα κενο .Μπορει σε ενα αλλο επιπεδο να νιωθεις αγαπη και συνδεση με τον αλλον αλλα αυτο που βιωνεις και βλεπεις να συμβαινει ειναι ενα ειδος απομακρυνσης και μπλοκαρισματος.
Πιστευω λοιπον οτι αν η ψυχη βρισκεται σε δυσαρμονια με τους κρονο και πλουτωνα ,αν αυτοι οι δυο εχουν καλες οψεις με την σεληνη η την αφροδιτη δεν θα δημιουργησουν προβλημα σοβαρο μεσα στην σχεση σου .
:bigsmile:Hattie23, το πρόβλημα με τις «δυνατές όψεις συναστρίας», είναι η λέξη «δυνατές». Όσοι δεν έχουν κατανοήσει σε βάθος τον ρόλο της αστρολογίας και την τέχνη την ίδια, έχουν την αίσθηση (ή και την ελπίδα) ότι θα υπάρχει κάτι μεταφυσικό και μαγικό που αποτελεί την «κόλλα» που τους κρατά ενωμένους ή ερωτευμένους με το άλλο τους μισό.
Αν δεν μπορούν να το δικαιολογήσουν στους χάρτες τους με τον παραδοσιακό τρόπο ή αν αυτό που βλέπουν δεν υπόσχεται κάτι μοναδικό, προσπαθούν να το ανακαλύψουν.
Αυτό δεν είναι κακό. Θα έλεγα ότι είναι δικαιολογημένο και απόλυτα φυσιολογικό. (όλοι τα έχουμε κάνει κάποτε αυτά! Προσωπικά, είχα ανακαλύψει και την πυρίτιδα κάποιες φορές.)
Ωστόσο, είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι το ρόλο της «κόλλας» μπορεί να τον παίξει ακόμα και ένα εντελώς δυσαρμονικό τετράγωνο, αν για κάποιο λόγο αποτελεί μέρος της καρδιάς του χάρτη που εξετάζουμε.
Καμία όψη, θετική ή αρνητική, δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο στον κάθε χάρτη.
Αν για παράδειγμα η θέση της σελήνης και της Αφροδίτης και οι μεταξύ τους όψεις σε έναν χάρτη Α, υπόσχετε ανωριμότητα, παλιμπαιδισμό, ανασφάλεια και παθητικότητα, μπορεί ο Κρόνος του Β να λειτουργεί διορθωτικά προκαλώντας την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και το αντίβαρο της ενηλικίωσης, με το να αποτελεί την γείωσή του με τον ρεαλισμό.
Το πρόσωπο Α μπορεί να δυσανασχετεί και να το νιώθει λίγο βαρύ αυτό, αλλά βαθιά μέσα του θα παραδέχεται ότι η συναισθηματική του ζωή αποκτά σε βάθος χρόνου μια συγκρότηση, συνοχή και το μακροπρόθεσμο είδος ασφάλειας που αποζητούσαν αρχικά η Σελήνη και η Αφροδίτη του. :cheesy:
bully
08-12-2010, 11:25 PM
Αγαπητέ φίλε, δεν πήρες απάντηση και απ’ ότι φαίνεται θα αργήσεις να πάρεις κάποια απάντηση, γιατί το θέμα των αστεροειδών είναι κάπως εξειδικευμένο και η πρόσβαση στην μελέτη τους περιορισμένη. Εννοώ ότι δεν υπάρχει επαρκές υλικό προς ανάγνωση για τους αστεροειδείς (τουλάχιστον σε διαδικτυακό επίπεδο).
Ακόμα και οι αστρολόγοι, δεν ασχολούνται όλοι με αυτούς. Αν θες την προσωπική μου άποψη, είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτική σε σχέση με την σπουδαιότητα της σημασίας τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους απορρίπτω.
Αν αυτό σε βοηθά, ξέρω ότι οι αστεροειδείς eros και psyche, πράγματι μελετώνται σε περίπτωση συναστρίας. Από τα ερωτήματά σου, θα έλεγα ότι έχουν κάποια αξιοσημείωτη σημασία το 2 το 4 και το 5.
Οι σύνοδοι στους αστεροειδείς, είναι αυτές που στην ουσία θα παίξουν κάποιο ρόλο. Ιδιαίτερα με τα φώτα. ¶ρα η σύμπτωση της ερώτησης 2 μπορεί να είναι ένας δείκτης που αποτελεί ισχυρό πόλο ψυχικής έλξης.
Όσο για τα άλλα δύο; Για σκέψου… Κρόνος ή Πλούτωνας σε συνδυασμό με «ψυχή»…. Δεν μου ακούγεται και τόσο βολικό το έδαφος για την έκφραση της «ψυχής». Αν θες να το δούμε από μία άλλη σκοπιά, τότε ναι. Θα μπορούσε να σηματοδοτεί κάποια καρμικότητα. Ρόλο μπορεί να παίζει και η έμφαση των αμφίδρομων όψεων του συγκεκριμένου αστεροειδούς.
Πάντως, η ανοχή στους αστεροειδείς, είναι + - 2ο .
Γνώμη μου είναι να ασχοληθείς περεταίρω με το θέμα αυτό, αφού βεβαιωθείς ότι έχεις εξαντλήσει όλα τα άλλα συστήματα σύγκρισης δύο ωροσκοπίων. Από μόνα τους είναι αρκετά για μια επίπονη μελέτη.
Σε ευχαριστω πολυ για την μορφωση που μου προσεφερες. Ασχολουμαι με τους αστεροειδεις επειδη εχω ηδη κανει την συναστρια αναμεσα στα 2 ωροσκοπια, και με ιντριγκαρει το θεμα. Ο ενας απο τους 2 χαρτες ανηκει σε εμενα και ο αλλος χαρτης στην αθλια σχεση μου! εχω δει ηδη το τριγωνο αναμεσα στη σεληνη και τον ηλιο, την συνοδο του αρη με τον πλουτων και τον κρονο, την αντιθεση του πλουτωνα με τον αρη , την συνοδο της αφροδιτης με τον δια και τον ουρανο, το τετραγωνο της σεληνης με αυτους και δεν μου φτανoυν ως οψεις για να καταλαβω τι μας κραταει ετσι μαζι... ενω δεν πολυχωνευομαστε ως προσωπικοτητες και ειμαστε τελειως ακαταλληλοι ο ενας για τον αλλο.... και παρολο που προσπαθουμε πολυ να τελειωσει αυτο το μαρτυριο παντα συμβαινει κατι και ΠΡΕΠΕΙ να ειμαστε μαζι.... amazing i must say!!! δεχομαι αποψεις...(19/04/1983 & 15/11/1987)
katiakiss
08-12-2010, 11:50 PM
Σε ευχαριστω πολυ για την μορφωση που μου προσεφερες. Ασχολουμαι με τους αστεροειδεις επειδη εχω ηδη κανει την συναστρια αναμεσα στα 2 ωροσκοπια, και με ιντριγκαρει το θεμα. Ο ενας απο τους 2 χαρτες ανηκει σε εμενα και ο αλλος χαρτης στην αθλια σχεση μου! εχω δει ηδη το τριγωνο αναμεσα στη σεληνη και τον ηλιο, την συνοδο του αρη με τον πλουτων και τον κρονο, την αντιθεση του πλουτωνα με τον αρη , την συνοδο της αφροδιτης με τον δια και τον ουρανο, το τετραγωνο της σεληνης με αυτους και δεν μου φτανoυν ως οψεις για να καταλαβω τι μας κραταει ετσι μαζι... ενω δεν πολυχωνευομαστε ως προσωπικοτητες και ειμαστε τελειως ακαταλληλοι ο ενας για τον αλλο.... και παρολο που προσπαθουμε πολυ να τελειωσει αυτο το μαρτυριο παντα συμβαινει κατι και ΠΡΕΠΕΙ να ειμαστε μαζι.... amazing i must say!!! δεχομαι αποψεις...(19/04/1983 & 15/11/1987)Καλέ μου , ήδη όσα μας γράφεις, αποκαλύπτουν μια συναστρία εξαιρετικά δυνατή! Ακόμα και οι «δύσκολες» όψεις που έχετε, δηλώνουν πάθος, ένταση και ξεχειλίζουν από την «κόλλα» που αναφέρω στο εν λόγω post μου.
Είσαι Κριός και με τίποτα δεν θα άφηνες εύκολα μια σχέση που σου προσφέρει απλόχερα τις εντάσεις που έχει ανάγκη στο βάθος η φλογερή σου φύση.
Μην ψάχνεις αλλού. Μελέτησε προσεχτικά τις όψεις που αναφέρεις και θα δεις ότι φτάνουν και περισσεύουν!
Μεταξύ μας… Ζήσε το και όπου βγει!
Ρίξε μια ματιά και στον Ερμή να δεις τι γίνεται στο θέμα της επικοινωνίας… Μήπως εκεί υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα; Μην υποτιμάς τον ρόλο του Ερμή.
bully
09-12-2010, 05:13 AM
Καλέ μου , ήδη όσα μας γράφεις, αποκαλύπτουν μια συναστρία εξαιρετικά δυνατή! Ακόμα και οι «δύσκολες» όψεις που έχετε, δηλώνουν πάθος, ένταση και ξεχειλίζουν από την «κόλλα» που αναφέρω στο εν λόγω post μου.
Είσαι Κριός και με τίποτα δεν θα άφηνες εύκολα μια σχέση που σου προσφέρει απλόχερα τις εντάσεις που έχει ανάγκη στο βάθος η φλογερή σου φύση.
Μην ψάχνεις αλλού. Μελέτησε προσεχτικά τις όψεις που αναφέρεις και θα δεις ότι φτάνουν και περισσεύουν!
Μεταξύ μας… Ζήσε το και όπου βγει!
Ρίξε μια ματιά και στον Ερμή να δεις τι γίνεται στο θέμα της επικοινωνίας… Μήπως εκεί υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα; Μην υποτιμάς τον ρόλο του Ερμή.
Πραγματι αμοιβαια οψη ερμης αντιθεση ηλιος, καθως και ο ενας ερμης σε συνοδο με κρονο και πλουτωνα στο σκορπιο.......
hattie23
09-12-2010, 04:09 PM
Καλα ασε την συνοδο αρη -κρονου να λειτουργησει και θα δεις με το καιρο η "αθλια σχεση σου " θα την κανει η θα την κανεις .Και η αντιθεση αρη -πλουτωνα και η συνοδος αφροδιτη -ουρανο δειχνει ερωτικο παθος .Μολις ικανοποιηθει και σβησει ,θα ησυχασετε.Και η σεληνη σε τετραγωνο με τον ουρανο ....
Τελοσπαντων οι αντιθεσεις και τα τετραγωνα δημιουργουν παθος και εξαψη στην αρχη αλλα μετα απο λιγο καιρο κουραζουν. αυτο μπορει να αποζητας εσυ στον γενεθλιο χαρτη σου αλλα θεωρω οτι μια ζωη στην τσιτα ακομα και ο πιο μαζοχας στο τελος δεν θα την αντεξει.Η που θα ψαξει να βρει κατι πιο ησυχο η που θα ψαξει να βρει την ιδια πανω -κατω συγκινηση αλλα σε αλλο προσωπο .Συνεχεια ενταση με ανακυκλωση καταστασεων που την δημιουργει ενα ατομο ,δυσκολο να αντεξει χρονικα.
Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και το λεω μεσα απο την εμπειρια μου .Οταν κατι παει κοντρα τοσο πολυ στο χαρακτηρα και στην ζωη του αλλου δυσκολα κραταει .Αν εναρμονιζονταν με τα "θελω " του χαρτη σου θα ησουν ενταξει ακομα και στις δυσκολιες ,θα ενιωθες αλλοιως τελοσπαντων.Αμα ειναι αληθεια οτι παιδευεσαι δεν νομιζω οτι αυτο ικανοποιει πραγματικα την κριαρισια σου ιδιοσυγκρασια
panemorfi
09-12-2010, 05:30 PM
Καλα ασε την συνοδο αρη -κρονου να λειτουργησει και θα δεις με το καιρο η "αθλια σχεση σου " θα την κανει η θα την κανεις .Και η αντιθεση αρη -πλουτωνα και η συνοδος αφροδιτη -ουρανο δειχνει ερωτικο παθος .Μολις ικανοποιηθει και σβησει ,θα ησυχασετε.Και η σεληνη σε τετραγωνο με τον ουρανο ....
Τελοσπαντων οι αντιθεσεις και τα τετραγωνα δημιουργουν παθος και εξαψη στην αρχη αλλα μετα απο λιγο καιρο κουραζουν. αυτο μπορει να αποζητας εσυ στον γενεθλιο χαρτη σου αλλα θεωρω οτι μια ζωη στην τσιτα ακομα και ο πιο μαζοχας στο τελος δεν θα την αντεξει.Η που θα ψαξει να βρει κατι πιο ησυχο η που θα ψαξει να βρει την ιδια πανω -κατω συγκινηση αλλα σε αλλο προσωπο .Συνεχεια ενταση με ανακυκλωση καταστασεων που την δημιουργει ενα ατομο ,δυσκολο να αντεξει χρονικα.
Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και το λεω μεσα απο την εμπειρια μου .Οταν κατι παει κοντρα τοσο πολυ στο χαρακτηρα και στην ζωη του αλλου δυσκολα κραταει .Αν εναρμονιζονταν με τα "θελω " του χαρτη σου θα ησουν ενταξει ακομα και στις δυσκολιες ,θα ενιωθες αλλοιως τελοσπαντων.Αμα ειναι αληθεια οτι παιδευεσαι δεν νομιζω οτι αυτο ικανοποιει πραγματικα την κριαρισια σου ιδιοσυγκρασια
αφου εχεις εμπειρια οπως λες , και επειδη η συναστρια μου μοιαζει , (αρης αντιθεση πλουτωνας , αφροδιτη τετραγωνο ουρανος , σεληνη συνοδος πλουτωνας)η εμμονη αυτη πως φευγει??αν αντι για συνοδος αρη-κρονου υπαρχει τριγωνο ειναι το ιδιο , ηρεμουν τα πραγματα ???
hattie23
09-12-2010, 06:00 PM
αφου εχεις εμπειρια οπως λες , και επειδη η συναστρια μου μοιαζει , (αρης αντιθεση πλουτωνας , αφροδιτη τετραγωνο ουρανος , σεληνη συνοδος πλουτωνας)η εμμονη αυτη πως φευγει??αν αντι για συνοδος αρη-κρονου υπαρχει τριγωνο ειναι το ιδιο , ηρεμουν τα πραγματα ???
Δεν ειναι το ιδιο η συνοδος αρη -κρονου με το τριγωνο καταρχην!.Η συνοδος αυτη γενικα μπλοκαρει την δραση του ανθρωπου που εχει τον Αρη και οπου αρη υπαρχει και η σεξουαλικοτητα που με τον καιρο καταπιεζεται και ,ο Αρης χανει καθε ενδιαφερον.Το τριγωνο δειχνει οτι ο κρονος οχι μονο δεν μπλοκαρει τον αρη αλλα τον βοηθα ωστε να "ημερευψει" και να αποβαλλει υπερβολικες αντιδρασεις.Δευτερον εκτος απο την αντιθεση αρη -πλουτωνα δεν εχει κατι αλλο ιδιο με την συναστρια του προηγουμενου.:toung:
Εχεις αλλα προβληματα βεβαια με την συνοδο πλουτωνα -σεληνη πιο βαρια βεβαια (σε καταλαβαινω την ειχα με τον πρωτο μου αγορι και η ψυχικη ταλαιπωρια ηταν αστα να πανε.αυτη η οψη δεν νομιζω οτι φευγει ποτε γιατι αυτο που περνας σε ψυχικο επιπεδο (και δεν εννοοω τιποτα το ευχαριστο με αυτο) σου μενει και σε ταραζει οποτε το φερνεις στο νου).
Η αφροδιτη σε τετραγωνο με τον ουρανο φερνει επισης ελξη (οχι τοσο κεραυνοβολα οπως η συνοδος βεβαια) .Θα τολμησω να πω οτι το τετραγωνο ειναι πιο δυσκολουτσικο απο την συνοδο που αμα γινεται στο ιδιο ζωδιο η σε ζωδιο της φωτιας και του αερα φερνει ερωτα με την πρωτη ματια ,που μπορει βεβαια να σβησει το ιδιο γρηγορα ,το τετραγωνο θεωρω οτι ειναι πολυ πιο σπασμωδικο ,υπαρχει ελξη αλλα μπορει να μην εκδηλωνεται στον ιδιο χρονο η να ειναι καπως αβολη.
Οσο αρη αντιθεση πλουτωνα ,εχω να πω το εξης,εχω βιωσει πλουτωνα σε τριγωνο με αρη και αφροδιτη ,φερνει σεξουαλικη ελξη αλλα υπογεια δεν εχει καμμια σχεση με το μπουμ που γινεται οταν υπαρχει οψη αρη -αφροδιτη στην συναστρια.Δευτερον,μπορει να φερνει σεξουαλικη ελξη αλλα δεν ειναι δεικτης για ερωτα αναμεσα στο ζευγαρι,αντιθετα σε αντιθεση μου φαινεται οτι περισσοτερο σε σεξουαλικη ζηλεια και κυριαρχια πανω στον αλλο με το σεξ βγαζει.Γενικοτερα ,τι χαρα σας πιανει με τον πλουτωνα και τον κρονο και νομιζετε οτι αν εχετε σκληρες οψεις ειναι τελεια δεν καταλαβαινω :toung:
Μητσάκος
09-12-2010, 07:06 PM
......
Γενικοτερα ,τι χαρα σας πιανει με τον πλουτωνα και τον κρονο και νομιζετε οτι αν εχετε σκληρες οψεις ειναι τελεια δεν καταλαβαινω :toung:
Είμαστε σκληροί τύποι, για αυτό :nuts:
panemorfi
09-12-2010, 09:07 PM
Δεν ειναι το ιδιο η συνοδος αρη -κρονου με το τριγωνο καταρχην!.Η συνοδος αυτη γενικα μπλοκαρει την δραση του ανθρωπου που εχει τον Αρη και οπου αρη υπαρχει και η σεξουαλικοτητα που με τον καιρο καταπιεζεται και ,ο Αρης χανει καθε ενδιαφερον.Το τριγωνο δειχνει οτι ο κρονος οχι μονο δεν μπλοκαρει τον αρη αλλα τον βοηθα ωστε να "ημερευψει" και να αποβαλλει υπερβολικες αντιδρασεις.Δευτερον εκτος απο την αντιθεση αρη -πλουτωνα δεν εχει κατι αλλο ιδιο με την συναστρια του προηγουμενου.:toung:
Εχεις αλλα προβληματα βεβαια με την συνοδο πλουτωνα -σεληνη πιο βαρια βεβαια (σε καταλαβαινω την ειχα με τον πρωτο μου αγορι και η ψυχικη ταλαιπωρια ηταν αστα να πανε.αυτη η οψη δεν νομιζω οτι φευγει ποτε γιατι αυτο που περνας σε ψυχικο επιπεδο (και δεν εννοοω τιποτα το ευχαριστο με αυτο) σου μενει και σε ταραζει οποτε το φερνεις στο νου).
Η αφροδιτη σε τετραγωνο με τον ουρανο φερνει επισης ελξη (οχι τοσο κεραυνοβολα οπως η συνοδος βεβαια) .Θα τολμησω να πω οτι το τετραγωνο ειναι πιο δυσκολουτσικο απο την συνοδο που αμα γινεται στο ιδιο ζωδιο η σε ζωδιο της φωτιας και του αερα φερνει ερωτα με την πρωτη ματια ,που μπορει βεβαια να σβησει το ιδιο γρηγορα ,το τετραγωνο θεωρω οτι ειναι πολυ πιο σπασμωδικο ,υπαρχει ελξη αλλα μπορει να μην εκδηλωνεται στον ιδιο χρονο η να ειναι καπως αβολη.
Οσο αρη αντιθεση πλουτωνα ,εχω να πω το εξης,εχω βιωσει πλουτωνα σε τριγωνο με αρη και αφροδιτη ,φερνει σεξουαλικη ελξη αλλα υπογεια δεν εχει καμμια σχεση με το μπουμ που γινεται οταν υπαρχει οψη αρη -αφροδιτη στην συναστρια.Δευτερον,μπορει να φερνει σεξουαλικη ελξη αλλα δεν ειναι δεικτης για ερωτα αναμεσα στο ζευγαρι,αντιθετα σε αντιθεση μου φαινεται οτι περισσοτερο σε σεξουαλικη ζηλεια και κυριαρχια πανω στον αλλο με το σεξ βγαζει.Γενικοτερα ,τι χαρα σας πιανει με τον πλουτωνα και τον κρονο και νομιζετε οτι αν εχετε σκληρες οψεις ειναι τελεια δεν καταλαβαινω :toung:
σε οτι εχεις πει εχεις πεσει μεσα , απλα επειδη αυτο δεν αντεχεται ρωταω αν βρισκεται λυση . δεν με πιανει χαρα καθολου αν ειναι αυτα τα αποτελεσματα του κρονου η του πλουτωνα , ειναι ψυχοβγαλτικο και δεν ανεφερα καν κι αλλες οψεις πχ πλουτωνας συνοδος ωροσκοπος , χιαστι ηλιος , κρονος συνοδος σεληνη , τετραγωνο ηλιος..ευτυχως τουλαχιστον υπαρχει τριγωνο και εξαγωνο αρη και αφροδιτης...στη συνοδο σεληνη πλουτωνα που λες εσυ ειχες την σεληνη ?γιατι εγω εχω τον πλουτωνα αλλα ταλαιπωρουμαι κι εγω δεν ξερω υπαρχουν οψεις που φευγουν αυτα τα κολληματα ???
hattie23
09-12-2010, 09:37 PM
Σε αυτη την σχεση με την σεληνη -πλουτωνα .Εγω ημουν ο πλουτωνας επισης .Επισης ειχα τον κρονο μου σε συνοδο με την σεληνη του.
Μπορω να σου πω λοιπον οτι αυτη η σχεση με ταλαιπωρησε αρκετα και ας λενε οτι ο κρονος και ο πλουτωνας ειναι πιο "ισχυροι " απο την σεληνη.Απο την αλλη η σεληνη του εν λογου ηταν σκορπισια ,και να υπεφερε θα εμενε κρυψινους .
Απο την αλλη βεβαια δεν ξερεις ποτε πως πραγματικα αισθανεται ο αλλος μεσα του.μετα απο καιρο κοιταω πισω μου και βλεπω οτι μαλλον εκεινος τελικα την πατησε παραπανω απο οτι εγω (αλλα ποσο εμμονικη μπορει να γινει μια αφροδιτη στον τοξοτη και μια σεληνη στον κριο που εχω εγω ?Νομιζω λοιπον οτι ,αμα ο γενεθλιος δειχνει οτι ειμαστε "στην κοσμαρα μας" οσο και να ταλαιπωρηθουμε στο τελος ο αλλος παθαινει το μεγαλυτερο τρακο ).
Γι αυτο σου λεω .Δεν υπαρχουν στην συναστρια οψεις που θα δηλωσουν οτι "αυτο το κολλημα θα περασει " μεταξυ σας αλλα στο γενεθλιο .Οταν περασει το παθος κ.λ.π τοτε θα ξερεις αν τελικα αυτο που περασες σου στοιχησε πολυ η λιγο .
Το σιγουρο ειναι οτι ειτε κερδισμενη ειτε χαμενη μια εντονη σχεση παντα σου αφηνει κατι.
hattie23
09-12-2010, 09:39 PM
Είμαστε σκληροί τύποι, για αυτό :nuts:
Μαζοχες τυποι καλυτερα:toung:.Εδω καποιος εβαλε τον κρονο του σε συνοδο με την αφροδιτη μου και κοντευψα να κρυωσω απο το κρυο:laugh:.Να μου λειπει ο κρονος παρακαλω ,τον εχω φαει πανω στον ηλιο μου ,ας αφησει την τοξοτισια αφροδιτουλα να κανει τα δικα της στον 5ο μου παρακαλω
panemorfi
09-12-2010, 10:03 PM
Σε αυτη την σχεση με την σεληνη -πλουτωνα .Εγω ημουν ο πλουτωνας επισης .Επισης ειχα τον κρονο μου σε συνοδο με την σεληνη του.
Μπορω να σου πω λοιπον οτι αυτη η σχεση με ταλαιπωρησε αρκετα και ας λενε οτι ο κρονος και ο πλουτωνας ειναι πιο "ισχυροι " απο την σεληνη.Απο την αλλη η σεληνη του εν λογου ηταν σκορπισια ,και να υπεφερε θα εμενε κρυψινους .
Απο την αλλη βεβαια δεν ξερεις ποτε πως πραγματικα αισθανεται ο αλλος μεσα του.μετα απο καιρο κοιταω πισω μου και βλεπω οτι μαλλον εκεινος τελικα την πατησε παραπανω απο οτι εγω (αλλα ποσο εμμονικη μπορει να γινει μια αφροδιτη στον τοξοτη και μια σεληνη στον κριο που εχω εγω ?Νομιζω λοιπον οτι ,αμα ο γενεθλιος δειχνει οτι ειμαστε "στην κοσμαρα μας" οσο και να ταλαιπωρηθουμε στο τελος ο αλλος παθαινει το μεγαλυτερο τρακο ).
Γι αυτο σου λεω .Δεν υπαρχουν στην συναστρια οψεις που θα δηλωσουν οτι "αυτο το κολλημα θα περασει " μεταξυ σας αλλα στο γενεθλιο .Οταν περασει το παθος κ.λ.π τοτε θα ξερεις αν τελικα αυτο που περασες σου στοιχησε πολυ η λιγο .
Το σιγουρο ειναι οτι ειτε κερδισμενη ειτε χαμενη μια εντονη σχεση παντα σου αφηνει κατι.
ακριβως το ιδιο και με μενα, η σεληνη του ειναι στον σκορπιο αλλα απ'την αλλη ο κρονος ειναι δικος του και υπαρχει συνεχως μια πολυ εντονη ταση επιβολης και ελεγχου σε σημειο ψυχολογικου πολεμου...!εγω ομως δεν μασαω απο αυτα γενικα:bigsmile: εχω αφροδιτη στον κριο και σεληνη στον αιγοκερω οποτε δεν ξερω μαλλον ειναι θεμα εγωισμου περισσοτερο πιστευω...σε ευχαριστω πολυ παντως γι' αυτα που μου ειπες και περιμενουμε να ξεκαθαρισουν τα πραγματα!:bigsmile:
katialin
09-12-2010, 10:49 PM
καλησπερα...σας εχω μερικες οψεις μιασ συναστριας..
ηλιοσ τριγωνο ποσειδωνας
ηλιος εξαγωνο πλουτωνα
σεληνη τετραγωνο σεληνη
σεληνη τριγωνο αρη
ερμη τετραγωνο σεληνη
ερμης συνοδος αρησ
αφροδιτη συνοδος αφροδιτη
αρης συνοδος αφροδιτη
διας τριγωνο διας
διας τετραγωνο ηλιος
κ.α τις οποιες δεν τις γραφω ολες να μη σας κουραζω...
ενυ κομεντς???αν μπορουσε καποιος να πει μια γνωμη...μερσι.....
hattie23
09-12-2010, 10:59 PM
ακριβως το ιδιο και με μενα, η σεληνη του ειναι στον σκορπιο αλλα απ'την αλλη ο κρονος ειναι δικος του και υπαρχει συνεχως μια πολυ εντονη ταση επιβολης και ελεγχου σε σημειο ψυχολογικου πολεμου...!εγω ομως δεν μασαω απο αυτα γενικα:bigsmile: εχω αφροδιτη στον κριο και σεληνη στον αιγοκερω οποτε δεν ξερω μαλλον ειναι θεμα εγωισμου περισσοτερο πιστευω...σε ευχαριστω πολυ παντως γι' αυτα που μου ειπες και περιμενουμε να ξεκαθαρισουν τα πραγματα!:bigsmile:
Αμα βγουμε να εχουμε τον ιδιο γκομενο ,μπορω να σου πω και παραπανω αμα θες :laugh:
hattie23
09-12-2010, 11:15 PM
καλησπερα...σας εχω μερικες οψεις μιασ συναστριας..
ηλιοσ τριγωνο ποσειδωνας
ηλιος εξαγωνο πλουτωνα
σεληνη τετραγωνο σεληνη
σεληνη τριγωνο αρη
ερμη τετραγωνο σεληνη
ερμης συνοδος αρησ
αφροδιτη συνοδος αφροδιτη
αρης συνοδος αφροδιτη
διας τριγωνο διας
διας τετραγωνο ηλιος
κ.α τις οποιες δεν τις γραφω ολες να μη σας κουραζω...
ενυ κομεντς???αν μπορουσε καποιος να πει μια γνωμη...μερσι.....
Αν και νομιζω οτι εχουν απαντηθει οι παραπανω οψεις θα σου πω.Γενικαπραγματα βεβαια γιατι πρεπει να ξερουμε και σε ποιους οικους πεφτουν οι πλανητες και σε ποια ζωδια .Με μονο οψεις επιγραμματικα θα σου πω .Ηλιος τριγωνο ποσειδωνας ¨Ο ηλιος εξιδανικευει τον ποσειδωνα,τον θεωρει το ιδανικο συντροφο για εκεινον.Ο ποσειδωνας γενικα ειτε σε καλες ειτε σε κακες οψεις εχει παντα το στοιχειο της εξαπατησης.Σε καλες οψεις μπορει να πιστευουμε οτι βρηκαμε τον πριγκιπα και να φορτωνουμε στον αλλο μυθικες διαστασεις και επειτα να απογοητευτουμε απο τον παραμυθι μας ,σε αρνητικες οψεις μπορει ο αλλος να ενισχυει την εικονα του ιδανικου στα ματια μας αποσκοπωντας να μας παραμυθιασει για καποιο λογο.
Ηλιος εξαγωνο με πλουτωνα ,ελξη μεταξυ σας με το πανω χερι να το εχει συνηθως ο πλουτωνας αν και αυτο θα φανει μονο αν η σχεση εχει διαρκεια .Οι οψεις με τον Πλουτωνα ειναι περισσοτερο υπογειες και δεν γινονται ευκολα αντιληπτες .Καποιοι λενε οτι ο πλανητης ειναι καρμικος ,εγω δεν τον συμμεριζομαι ετσι γιατι κινειται ΤΟΣΟ αργα που θα ειχα συναντησει 10 καρμικους ερωτες μεχρι τωρα ,αλλα μπααααα!Βεβαια οταν κανει οψη με τα φωτα ,συνοδο ,τετραγωνο μας τα αλλαζει λιγο τα φωτα αλλα ειναι περισσοτερο εσωτερικο φαγωμα παρα αλληλεπιδραση φανερη με τον αλλον.
Σεκηνη τετραγωνο με σεληνη την εχω για δυσκολη οψη .Δειχνει διαφορετικη διαθεση μεταξυ των μελων και δυσκολο συγχρονισμο μεσα στην καθημερινοτητα .(την ειχα με καποιον και μερικες φορες ηθελα να του ριξω κατι βαρυ μπας και ξυπνησει ακι συγχρονιστει με την κριαρισια σεληνη μου αλλα μπααααα).Η ελλειψη συναισθηματικη επικοινωνιας ενισχυεται και με το τετραγωνο με τον ερμη .Δεν ειναι ευκολο να επικοινωνησει ο ενας τον αλλον τα συναισθηματα του και συχνα υπαρχουν τσακωμοι ,γιατι κανενας δεν ακουει στην φωνη του αλλου το συναισθημα που περιμενει.
Ο αρης σε τριγωνο με την σεληνη δειχνει σεξουαλικη ελξη και φιλικο ανταγωνισμο ,ο αρης σε συνοδο με την αφροδιτη αυτο και αν δινει παθος μεταξυ σας .Αν και η συνοδος μπορει να ειναι και λιγο αβολη ιδιαιτερα αν συμβαινει σε ζωδιο που ειναι πολυ συγκρατημενο σεξουαλικα
Ο διας σε τριγωνο με δια και η αφροδιτη σε συνοδο με την αφροδιτη δεν δειχνει τιποτα παραπανω απο οτι εχετε τις ιδιες αισθητικες αντιληψεις ,τις ιδιες αξιες κ.λ.πΟ ηλιος σε τετραγωνο με τον διας δειχνει υπερβολικο ενθουσιασμο και ανεχτικοτητα στα ελλατωματα του αλλου.
katialin
09-12-2010, 11:35 PM
ΑΑΑ...ευχαριστω πολυ για την απαντηση..σιγουρα δεν μπορουν να ειναι και ολα ροδινα και σιγουρα θα υπαρχουν και εντασεις...απλα πιστευω ειναι σημαντικο αυτες να ξεπερνιουνται και αν κρινω απο την οψη ηλιος τετραγωνο διας μαλλον γινεται αυτο...οσον αφορα στις αφροδιτες που ειναι σε συνοδο τισ εχουμε στο ζωδιο του λεοντα...
panemorfi
10-12-2010, 12:35 AM
Αμα βγουμε να εχουμε τον ιδιο γκομενο ,μπορω να σου πω και παραπανω αμα θες :laugh:
:laugh::laugh::laugh::laugh:
taurine
10-12-2010, 12:39 AM
Αν έχεις σελήνη σε κριό και αφροδίτη σε τοξότη και δεν "βάλλονται" από Πλούτωνα ή Κρόνο, πραγματικά, είναι κάπως απίθανο να βασανίζεσαι από εμμονές.
Η δική μου σελήνη στον Τοξότη και Αφροδίτη σε Κριό, αντίστοιχα, (αντίστροφα από εσένα), λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο και μπορώ να πω ότι έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στην προστασία της ψυχολογικής μου υγείας ποικιλοτρόπως! :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Και όπως γράφει η μεγάλη Θεοδώρα Ντάκου στην "Αστρολογία", (εκδόσεις Δωδώνη, από το 1995 το έχω) η σελήνη στα πύρινα, λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας για την ψυχή μας.
Ελαφρώς άσχετο με το θέμα μας περί συναστριών, αλλά ας μας συγχωρέσουν οι διαχειριστές, λόγω ανάδρομης κίνησης Ερμή!
jujuth
11-12-2010, 02:44 PM
γεια σε ολους!καθοτι καινουργια στη παρεα εχω καποιες αποριες σε σχεση με τη συναστρια...
Ας πουμε δε καταλαβαινω τι ακριβως σημαινει ο ουρανος μου που ειναι σε συνοδο με τον δικο του ουρανο επισης ο ποσειδωνας μου ειναι παλι σε συνοδο με τον δικο του ποσειδωνα ΚΑΙ ο πλουτωνας σε συνοδο με τον δικο του πλουτωνα!!!!ο κρονος μου σε συνοδο με τον ωροσκοπο του.....και διαφορα αλλα περιεργα και τρομακτικα(τρομακτικα γιατι δεν ξερω να τα εξηγησω).
ημερομηνιες γεννησης αν βοηθανε 26-9-1983 και 31-1-1982.
οποιος εχει τη διαθεση ενα χερακι βοηθειας!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ:bigsmile::bigsmile:
Natalia10
11-12-2010, 03:20 PM
[QUOTE=taurine;115136]Αν έχεις σελήνη σε κριό και αφροδίτη σε τοξότη και δεν "βάλλονται" από Πλούτωνα ή Κρόνο, πραγματικά, είναι κάπως απίθανο να βασανίζεσαι από εμμονές.
Καλησπερα taurine:bigsmile:
Οταν λες πως ''βαλλονται'' εννοεις π.χ. Σεληνη στον Κριο σε αντιθεση με Κρονο η Πλουτωνα?
Φιλκα:bigsmile:
Χρυσάνθη
11-12-2010, 03:55 PM
γεια σε ολους!καθοτι καινουργια στη παρεα εχω καποιες αποριες σε σχεση με τη συναστρια...
Ας πουμε δε καταλαβαινω τι ακριβως σημαινει ο ουρανος μου που ειναι σε συνοδο με τον δικο του ουρανο επισης ο ποσειδωνας μου ειναι παλι σε συνοδο με τον δικο του ποσειδωνα ΚΑΙ ο πλουτωνας σε συνοδο με τον δικο του πλουτωνα!!!!ο κρονος μου σε συνοδο με τον ωροσκοπο του.....και διαφορα αλλα περιεργα και τρομακτικα(τρομακτικα γιατι δεν ξερω να τα εξηγησω).
ημερομηνιες γεννησης αν βοηθανε 26-9-1983 και 31-1-1982.
οποιος εχει τη διαθεση ενα χερακι βοηθειας!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ:bigsmile::bigsmile:
Κανόνας πρώτος και πολύ βασικός! Αυτά τα τρομακτικά θέματα συμβαίνουν σε ΟΛΟΥΣ που έχουν γεννηθεί περίπου τις ίδιες χρονιές διότι οι πλανήτες μετα τον Δία κάθονται πάνω από χρόνο σε ένα ζώδιο με αποτέλεσμα ΟΛΟΙ οι συμμαθητές μου να έχουν τους ίδιους πλανήτες με μένα ...και πάει λέγοντας έτσι συμβαίνει και με σένα. Για αυτό τους λέμε και εξωκρόνιους και γενικά στιγματίζουν γενιές ολόκληρες. Είναι ο λόγος πχ που οι περισσότεροι άνθρωποι που γεννήθηκαν ή ζήσανε μέσα στους παγκόσμιους πολέμους υποφέρανε όλοι σχεδόν,... και ο λόγος που τα διαζύγια άρχισαν να πέφτουν όλα μαζί γιατί η γενιά αυτή πχ είχε αντίστοιχα μαθήματα σχέσεων να πάρει. Θα κοιτάζεις τους προσωπικούς πλανήτες με τους συνομιλήκους σου, μέχρι και τον ¶ρη δηλ,...άντε και το Δία ...Εάν τώρα κάποιος προσωπικός του είναι σε σύνοδο με κάποιον δικό σου εξωκρόνιο, .....κάτι γίνεται ανάλογα την όψη. Με άλλες ηλικίες αν πχ ένας δικός σου προσωπικός είναι σε σύνοδο με έναν εξωκρόνιο του άλλου, είναι ο λόγος συνήθως που ερωτευ'ομαστε συχνά από την ίδια γενιά, πχ σταθερά 5-8 χρόνια μεγαλύτερους...γενικα όλα έχουν το ρόλο τους και στην πορεία θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις ποτε γίνεται κάτι άξιο λόγου σε μία συναστρία.
Ακόμα και τότε όμως δε σημαίνει οτι θα υπάρχει και τπό την πλευρά του η ίδια λαχτάρα για έλξη και σχέση.....ίσως ο χρόνος δεν είναι κατάλληλος ίσως ο σύνθετος της σχέσης δε βοηθάει, και ίσως ο ίδιος δεν εξιτάρεται από συμβατές σχέσεις εκείνο το διάστημα και γουστάερι το κάτι σύμβατο = διαφορετικό για να δει την άλλη πλευρα΄κοινώς δε θέλει να αράξει και να βρει τον έρωτα. Θέλει να πεταλουδίζει με ασφαλείς ανιαρές αλλά κάπως φλατ ευχάριστες καταστάσεις-δικαίωμά του.
Συμβουλή για να σου αρέσει κάποιος όλο και κάτι θα σου διεγείρει έτσι κι αλλιώς ! Το θέμα είναι να μη σε βγάλει από την πορεία σου με΄άσχημο τρόπο- οποότε το εξετάζεις λίγο το θέμα αν παίζει κανένας ΠΛούτωνας σε σύνοδο με προσωπικό να είσαι συγκρατημένη, και όταν βρεις μία σχέση και πάει κοιτάς τα δεδομένα για να δεις από που μπάζει νερά ηγια να το διορθώσεις
Αυτά. Λοιπόν όχι δε σημαίνει τίποτα παρά μόνο ότι έχετε γεννηθεί περίπου ίδιες χρονιές. Φιλιά!
taurine
11-12-2010, 07:54 PM
[QUOTE=taurine;115136]Αν έχεις σελήνη σε κριό και αφροδίτη σε τοξότη και δεν "βάλλονται" από Πλούτωνα ή Κρόνο, πραγματικά, είναι κάπως απίθανο να βασανίζεσαι από εμμονές.
Καλησπερα taurine:bigsmile:
Οταν λες πως ''βαλλονται'' εννοεις π.χ. Σεληνη στον Κριο σε αντιθεση με Κρονο η Πλουτωνα?
Φιλκα:bigsmile:
Όταν μία όψη βάλλεται εννοούμε το εξής:
Αν υπάρχει μία Αφροδίτη στον Κριό, μία Σελήνη στον Τοξότη και ένας Κρόνος στο Λιοντάρι, τότε τα μεγάλα τρίγωνα μας βοηθούν και η δημιουργικότητά μας, όπως και η έκφρασή μας συνήθως βρίσκουν διεξόδους.
Αν όμως,κάποιος που είναι Δίδυμος, μαζί με την Αφροδίτη στον Κριό και τη Σελήνη στον Τοξότη πχ ο Κρόνος βρίσκεται στον Κριό, ο Πλούτωνας στην Παρθένο, και ο ¶ρης στα Ψαράκια,τότε πραγματικά θα δείς πως η σελήνη και η Αφροδίτη βάλλονται από 2 μεγάλους σταυρούς και τα πράγματα γίνονται κάπως δύσκολα ως προς την ευκολία να εκφράσει τα συναισθήματά του κάποιος.
Το παράδειγμα που σου έγραψα είναι εντελώς υποθετικό, αν και θα μπορούσαμε να το συναντήσουμε σε άτομα γεννημένα προς το τέλος του'60 ή στις αρχές του ΄70
Τα χρώματα θα σε βοηθήσουν να αναλύσεις τις τετραπλότητες.
hattie23
11-12-2010, 08:19 PM
Θα ηθελα να συμπληρωσω κατι .Ισως να φταιει η γενεθλια συνοδος αφροδιτη -ποσειδωνα αλλα δεν πιστευω οτι η "περιρρεουσα ατμοσφαιρα" εχει ΤΟΣΗ σημασια οταν εχουμε γνωρισει εκεινον η εκεινη που "ξυπνα πραγματικα το χαρτη μας .
Τι εννοοω ,δεν πιστευω τελικα οτι υπαρχει θεμα ταιμινγκ καλου η κακου (νομιζω οτι ειναι περισσοτερο δικαιολογια οταν κατι δεν μας πολυαρεσει ) δεν πιστευω λοιπον οτι δεν υπαρχει καταλληλος καιρος η οτι καποιος την δεδομενη στιγμη θελει να σαχλαμαρισει (και αυτο δικαιολογια ειναι αν εχει παθει το μπαμ με καποιον δεν αναραωτιεσαι για τετοια θεματα )
Πιστευω οτι σε ολες τις συναστριες το κλειδι ειναι ο γενεθλιος μας χαρτης.Μπορει καποιος να πατα πανω στα δικα μας κουμπια αλλα εμεις αντιστοιχα να μην κανουμε την αναλογη αντιδραση σε εκεινον.
Παραδειγμα,εχεις γενεθλια σεληνη στον τοξοτη και στην συναστρια κανει συνοδο με την γενεθλια αφροδιτη του αλλου επισης στον τοξοτη.Η συνοδος αναμεσα σε αυτους τους δυο πλανητες ειναι υπεροχη οψη και μαλιστα σε ενα ζωδιο τοσο ευχαριστο ,ελευθερο και περιπετειωδες.Αγαπη ,τρυφεροτητα αρμονια κ.λ.π.Ελα ομως που ο αλλος η η αλλη εχει κρονο σε συνοδο μρ την αφροδιτη στο γενεθλιο .Που σημαινει οτι ενω θελει οσα μια αφροδιτη στον τοξοτη ταυτοχρονα τα φοβαται ,πιστευει οτι δεν τις αξιζουν κ.λ.π.Ερχεσαι εσυ ανετη με την ωραιοτατη σεληνη στον τοξοτη που δεν βαλλεται και αντι για την ωραιοτατη συνοδο ,τρως το κεφαλι μια φοβισμενη αφροδιτη και ερχεται και γενεθλιος κρονος του αλλου και καπελωνει την σεληνη σου .Δεν νομιζω οτι κανενας απο τους δυο εισπρατει την χαρα της συνοδου..
Σε αυτη την περιπτωση αυτος που θα υποφερει περισσοτερο ειναι δε το ατομο με την σεληνη που στο γενεθλιο του εκφραζει την τοξοτισια του φυση ενω το ατομο με την αφροδιτη απλα θα νιωσει ακομα πιο δυστυχισμενο γιατι ενω θα θελει δεν θα μπορει (και θα το μετρησει βεβαια στις αποτυχιες του/της στην συνεχεια και θα γινεται ολο και πιο κλειστο).
Αντιστοιχα μια οψη συνοδο χωρις κρονια προβληματα θα εκανε αλλου ειδους σχεση και το ζευγαρι θα πετουσε.
Γι αυτο λεω στα καινουργια μελη (γι αυτο και ημουν εξαντλητικα περιγραφικη :toung:) ας κοιταξουν ΠΡΩΤΑ τους γενεθλιους τους (δικου τους και του αλλου ) και να δουν τι ζητουν και τι αντεχουν μεσα σε μια σχεση ο καθενας ατομικα.
Χρυσάνθη
11-12-2010, 10:24 PM
Πάντα ο γενέθλιος είναι το κλειδί, συμφωνώ απόλυτα,...ΑΛΛΑ αυτό που εννοώ είναι πέρα από τις όψεις που πάντα είναι πολλές και διάφορες αρμονικές και μη, ότι πέρα από το γενέθλιο., γιατί για όλους έρχεται κάποια στιγμή η ώρα τους, ασχέτως πόσο δύσκολο χάρτη έχουν ότι ο χρονικός παράγοντας απλά δείχνει και βγάζει στην επιφάνεια αντιθέσεις και προβλήματα που υπάρχουν στη συναστρία, ναι αλλά που εκφράζονται αστρολογικά μέσω του timing. Διότι οι πετυχυμένες σχέσεις μας σίγουρα δεν είχαν μόνο αρμονικές όψεις !... Αυτό που διαχωρίζει λοιπόν μία συναστρία που περπάτησε από αυτήν που δεν περπάτησε (με πάμπολλες όψεις καλές και κακές) είναι το ΠΟΤΕ. Το οποίο βέβαια και έχει εξήγηση που εδράζεται στο γενέθλιο- όλα εξηγούνται- αλλά που θέλει πολλή εμπειρία για να το εξηγήσεις από μόνο του. Και επίσης θα εκπλαγείς πόσοι πραγματικά αναζητούν μία σχεσούλα και όχι ΤΗ ΣΧΕΣΗ. Οι περισσότεροι! Οκ μέχρι να τη βρούν σύμφωνοι, αλλά μέχρι τότε , αν δεν είσαι η μία και μοναδική για αυτούς- το οποίο ακούγεται λίγο σα να κερδίζεις το φλουρί της Πρωτοχρονιάς ή το λαχείο.., απλά αλλλάζουν κανάλια...
prima
12-12-2010, 12:10 AM
Eπειδή γίνεται αναφορά στη σύνοδο σε γενέθλιο του Κρόνου με την Αφροδίτη..και την τάση εξ αιτίας αυτής της συνόδου,η Αφροδίτη να είναι κάπως "φοβισμένη" ή "περιορισμένη" κι έτσι ακριβώς να συμπεριφέρεται και στην όποια όψη κάνει σε συναστρία,ενδέχεται αν και οι δύο πλανητες (Κρόνος και Αφροδίτη),βρίσκονται συγκεκριμένα στον Ζυγό,αλλά είναι και μέρος μιας τριπλής συνόδου με την παρουσία και του Δία,αυτό κάπως να διαφοροποιεί τη συναστριακή συμπεριφορα της;;;; της Αφροδίτης ,εννοώ..
Κάπως κομπλικέ μου βγήκε,στην περιγραφή..ελπίζω να είναι κάπως σαφές..
Μολονότι μεμονωμένα,υπάρχουν ερμηνείες συνόδου Αφροδίτης-Δία ή Αφροδίτης-Κρόνου,(ναι,ναι έχω μελετήσει τα αντίστοιχα άρθρα),ακριβώς επειδή είναι μάλλον αντίθετες λόγω της κάπως (αντίθετης) φύσης του Δία και του Κρόνου,και ακριβώς επειδή αυτή πραγματοποιείται στο Ζυγό,ενώ επί πολύ καιρό προσπαθώ αγωνιωδώς :amazed: να βρώ μια ολοκληρωμένη ερμηνεία,δεν βρίσκω..(για την απλή σύνοδο Δία-Κρόνου, ας πούμε ,έχω μια εικόνα)
Η παραπάνω τριπλή σύνοδος,ενεργοποειται στις περισσότερες συναστρίες που προσπαθώ να δω με τους σημαντικούς ¶λλους μου..(μα με ήλιο,μα με ¶ρη,με κάτι πάντα παίζει..)
Υγ.Για το βιωματικό μη με ρωτήσετε,είμαι Λέων ! :toung:
Ευχαριστώ παρα πάρα πολύ!!!!!:))))))
jujuth
12-12-2010, 12:20 AM
σε ευχαριστω ιδιαιτερα χρυσανθη! αρχιζω και καταλαβαινω! ας πουμε οτι ενα τριγωνο σεληνης και αφροδιτης ειναι αξιο λογου γιατι μιλαμε για προσωπικους πλανητες.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
taurine
12-12-2010, 12:21 AM
Γι αυτο λεω στα καινουργια μελη (γι αυτο και ημουν εξαντλητικα περιγραφικη :toung:) ας κοιταξουν ΠΡΩΤΑ τους γενεθλιους τους (δικου τους και του αλλου ) και να δουν τι ζητουν και τι αντεχουν μεσα σε μια σχεση ο καθενας ατομικα.[/QUOTE]
Συμφωνώ και επαυξάνω:)
Με λίγα λόγια αυτό ακριβώς προσπάθησα να εξηγήσω στη φίλη μας. Πρώτα να κοιτάζουμε μεμονωμένα το χάρτη του προσώπου που μας ενδιαφέρει και μετά όλα τα υπόλοιπα. Η οικοθεσία της σελήνης είναι μια καλή αρχή.
Χρυσάνθη
12-12-2010, 12:14 PM
Eπειδή γίνεται αναφορά στη σύνοδο σε γενέθλιο του Κρόνου με την Αφροδίτη..και την τάση εξ αιτίας αυτής της συνόδου,η Αφροδίτη να είναι κάπως "φοβισμένη" ή "περιορισμένη" κι έτσι ακριβώς να συμπεριφέρεται και στην όποια όψη κάνει σε συναστρία,ενδέχεται αν και οι δύο πλανητες (Κρόνος και Αφροδίτη),βρίσκονται συγκεκριμένα στον Ζυγό,αλλά είναι και μέρος μιας τριπλής συνόδου με την παρουσία και του Δία,αυτό κάπως να διαφοροποιεί τη συναστριακή συμπεριφορα της;;;; της Αφροδίτης ,εννοώ..
Κάπως κομπλικέ μου βγήκε,στην περιγραφή..ελπίζω να είναι κάπως σαφές..
Μολονότι μεμονωμένα,υπάρχουν ερμηνείες συνόδου Αφροδίτης-Δία ή Αφροδίτης-Κρόνου,(ναι,ναι έχω μελετήσει τα αντίστοιχα άρθρα),ακριβώς επειδή είναι μάλλον αντίθετες λόγω της κάπως (αντίθετης) φύσης του Δία και του Κρόνου,και ακριβώς επειδή αυτή πραγματοποιείται στο Ζυγό,ενώ επί πολύ καιρό προσπαθώ αγωνιωδώς :amazed: να βρώ μια ολοκληρωμένη ερμηνεία,δεν βρίσκω..(για την απλή σύνοδο Δία-Κρόνου, ας πούμε ,έχω μια εικόνα)
Η παραπάνω τριπλή σύνοδος,ενεργοποειται στις περισσότερες συναστρίες που προσπαθώ να δω με τους σημαντικούς ¶λλους μου..(μα με ήλιο,μα με ¶ρη,με κάτι πάντα παίζει..)
Υγ.Για το βιωματικό μη με ρωτήσετε,είμαι Λέων ! :toung:
Ευχαριστώ παρα πάρα πολύ!!!!!:))))))
Δεν μπορώ να σου δώσω κάτι ολοκληρωμένο, επειδή απλά δεν το ξέρω, αλλά δεδομένου ότι ο Κρόνος είναι σε έξαρση και η Αφροδίτη στο σπίτι της ο Δίας σε ουδέτερη θέση αποφορτίζοντας το δύσκαμπτο του Κρόνου, νομίζω ότι αυτή η σύνοδος δε θα λειτουργεί λογικά πολύ πιεστικά,... Αλλά αντιθέτως δικαιολογείται οι άνθρωποι που τη διεγείρουν να σου ξυπνάνε ρομαντικά στοιχεία, αλλά και να δένεσαι μαζί τους. Ο Δίας θα λειτουργήσει καλά εάν δεχτείς τη δέσμευση του Κρόνου και θα σε πάνε σε άλλες πολιτείες. Ενδιαφέρουσα περίπτωση.... εσύ όμως πρέπει να μας πεις πως τη βιώνεις. !
kinky_skorpina
12-12-2010, 01:17 PM
Δεν μπορώ να σου δώσω κάτι ολοκληρωμένο, επειδή απλά δεν το ξέρω, αλλά δεδομένου ότι ο Κρόνος είναι σε έξαρση και η Αφροδίτη στο σπίτι της ο Δίας σε ουδέτερη θέση αποφορτίζοντας το δύσκαμπτο του Κρόνου, νομίζω ότι αυτή η σύνοδος δε θα λειτουργεί λογικά πολύ πιεστικά,... Αλλά αντιθέτως δικαιολογείται οι άνθρωποι που τη διεγείρουν να σου ξυπνάνε ρομαντικά στοιχεία, αλλά και να δένεσαι μαζί τους. Ο Δίας θα λειτουργήσει καλά εάν δεχτείς τη δέσμευση του Κρόνου και θα σε πάνε σε άλλες πολιτείες. Ενδιαφέρουσα περίπτωση.... εσύ όμως πρέπει να μας πεις πως τη βιώνεις. !
Μιας και εχω στο χάρτη μου ακριβώς την ίδια τριπλή σύνοδο Αφροδίτης-Δία-Κρόνου(στον 9ο οίκο) να σας πω πως τη βιώνω...επειδή γενικά είμαι επιρρεπής στους πειρασμούς(κυρίως όταν δεν είμαι ερωτευμένη και ερωτευομαι πολύ δύσκολα)...αν καταλάβω πως δεν είμαι σίγουρη οτι μπορω να είμαι απόλυτα πιστή και αφοσιωμένη στο ταίρι μου, τότε προτιμώ το πρότυπο της "ελευθερης σχέσης"(και αυτό το ξεκαθαρίζω απο την αρχή, κι ας ξέρω οτι έχει ένα τίμημα:μπορεί ο αλλος να μη μου δώσει αγάπη-οι αντρες συνήθως δε σου δίνονται αν δε μπορούν να σε εχουν μόνο δική τους!) αλλα καπως πιο εμπλουτισμένο.Δηλαδή το μοντέλο αυτό διαθέτει όλα τα στοιχεία μιας κανονικής σχέσης(συζητήσεις,εκδήλωση του ενδιαφέροντος,εκτίμηση, συμπόνοια, κατανόηση κτλ) εκτός απο την αποκλειστικότητα, κι αυτό επειδή δε θέλω να φερθώ σκάρτα.Αν όμως αποφασίσω να δεσμευτώ πραγματικά, τοτε θα είμαι πιστή...κι αν καποια στιγμή αντιληφθώ ότι αρχισε να "παίζει το ματάκι μου"...φευγω απο τη σχέση.Σε μια ελευθερη σχέση περνάω όμορφα όσο κρατήσει, μιας και είναι πολύ δυσκολο η σχέση,μετα το δέσιμο που πιθανόν να δημιουργηθεί μεταξύ των 2 μελών, να περάσει σε ένα ανώτερο επίπεδο απο τη στιγμή που η εμπιστοσύνη είναι απούσα,οπότε μοιραία διαλύεται κάποια στιγμή.
Αυτη η εντιμη συμπεριφορά μέσα στις σχέσεις πιθανόν εχει να κάνει και με το Ηλιοζώδιο(Σκορπιός), τον Ωροσκόπο(Τοξότης=φιλαλήθει α) και τον Αρη σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο(ευθύτητα και ντρομπροσύνη).Ο Κρόνος αυτής της συνόδου με κάνει να κρατάω μια πισινή όσον αφορά το πως θα δωθώ στο σύντροφο...αν και ασυνείδητα γενόμενο, δεν δίνομαι 100% και συνήθως πετυχαίνω να φευγω απο τις σχέσεις μου με τα λιγότερα συναισθηματικά τραυματα.Σε αυτό συμβάλει και το οτι φιλοσοφώ πολύ τα πράγματα (Τοξότης σε Αρη και Ωροσκόπο) και η τάση μου να εκλογικευω τα συναισθήματά μου(Σελήνη στο Ζυγό και στο 10ο) και να βιώνω καπως ανέμελα τις σχέσεις μου, απαλλαγμένη απο τη ζήλια και την κτητικότητα.Θετωντας υπο την εποπτεία της λογικής το καθε φθοροποιό συναίσθημα(οπως η ζήλια), καταφέρνω να το απωθώ, καθότι δεν είμαι ανασφαλής και πιστευω πολύ στον εαυτό μου κι στο οτι ο σύντροφος μου δεν είναι κτήμα μου.
Ενδιαφερουσα οπτική, ετσι Χρυσάνθη μου? ;)
hattie23
12-12-2010, 03:29 PM
Μιας και εχω στο χάρτη μου ακριβώς την ίδια τριπλή σύνοδο Αφροδίτης-Δία-Κρόνου(στον 9ο οίκο) να σας πω πως τη βιώνω...επειδή γενικά είμαι επιρρεπής στους πειρασμούς(κυρίως όταν δεν είμαι ερωτευμένη και ερωτευομαι πολύ δύσκολα)...αν καταλάβω πως δεν είμαι σίγουρη οτι μπορω να είμαι απόλυτα πιστή και αφοσιωμένη στο ταίρι μου, τότε προτιμώ το πρότυπο της "ελευθερης σχέσης"(και αυτό το ξεκαθαρίζω απο την αρχή, κι ας ξέρω οτι έχει ένα τίμημα:μπορεί ο αλλος να μη μου δώσει αγάπη-οι αντρες συνήθως δε σου δίνονται αν δε μπορούν να σε εχουν μόνο δική τους!) αλλα καπως πιο εμπλουτισμένο.Δηλαδή το μοντέλο αυτό διαθέτει όλα τα στοιχεία μιας κανονικής σχέσης(συζητήσεις,εκδήλωση του ενδιαφέροντος,εκτίμηση, συμπόνοια, κατανόηση κτλ) εκτός απο την αποκλειστικότητα, κι αυτό επειδή δε θέλω να φερθώ σκάρτα.Αν όμως αποφασίσω να δεσμευτώ πραγματικά, τοτε θα είμαι πιστή...κι αν καποια στιγμή αντιληφθώ ότι αρχισε να "παίζει το ματάκι μου"...φευγω απο τη σχέση.Σε μια ελευθερη σχέση περνάω όμορφα όσο κρατήσει, μιας και είναι πολύ δυσκολο η σχέση,μετα το δέσιμο που πιθανόν να δημιουργηθεί μεταξύ των 2 μελών, να περάσει σε ένα ανώτερο επίπεδο απο τη στιγμή που η εμπιστοσύνη είναι απούσα,οπότε μοιραία διαλύεται κάποια στιγμή.
Αυτη η εντιμη συμπεριφορά μέσα στις σχέσεις πιθανόν εχει να κάνει και με το Ηλιοζώδιο(Σκορπιός), τον Ωροσκόπο(Τοξότης=φιλαλήθει α) και τον Αρη σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο(ευθύτητα και ντρομπροσύνη).Ο Κρόνος αυτής της συνόδου με κάνει να κρατάω μια πισινή όσον αφορά το πως θα δωθώ στο σύντροφο...αν και ασυνείδητα γενόμενο, δεν δίνομαι 100% και συνήθως πετυχαίνω να φευγω απο τις σχέσεις μου με τα λιγότερα συναισθηματικά τραυματα.Σε αυτό συμβάλει και το οτι φιλοσοφώ πολύ τα πράγματα (Τοξότης σε Αρη και Ωροσκόπο) και η τάση μου να εκλογικευω τα συναισθήματά μου(Σελήνη στο Ζυγό και στο 10ο) και να βιώνω καπως ανέμελα τις σχέσεις μου, απαλλαγμένη απο τη ζήλια και την κτητικότητα.Θετωντας υπο την εποπτεία της λογικής το καθε φθοροποιό συναίσθημα(οπως η ζήλια), καταφέρνω να το απωθώ, καθότι δεν είμαι ανασφαλής και πιστευω πολύ στον εαυτό μου κι στο οτι ο σύντροφος μου δεν είναι κτήμα μου.
Ενδιαφερουσα οπτική, ετσι Χρυσάνθη μου? ;)
Καλημερα!Καταρχην την ακμη του 9ου που την εχεις ?Επισης στον Ζυγο ?Γιατι αν εχει ακμη του 9ου στην Παρθενο (επειδη λες οτι ακμη του 10ου εχεις στον ζυγο) ειναι διαφορετικο απο να εχεις αυτη την τριπλη συνοδο σε αλλο οικο η ζωδιο.
Ας υποθεσουμε οτι εχεις ακμη του 9ου οικου στον Ζυγο ( γιατι η Αφροδιτη εχει παντα με συγκεγκριμενη αποσταση απο τον ηλιο) τοτε πραγματικα ο τροπος που την βιωνεις ειναι περιεργος και ενδιαφερον ,γιατι τιποτα απο την φυση του ζυγου δεν δηλωνει τα παραπανω τα οποια λες .Ο ζυγος ειναι ενα ζωδιο πολυ συντροφικο,ανασφαλες και αγαπησιαρικο που επιθυμει την αρμονια (κυβερνητης αφροδιτη) ,ο κρονος στο ζυγο βρισκεται σε εξαρση και δινει επισης ισορροπια ,ορθολογικη σκεψη και αναγκη για κατι σταθερο και μονιμο .Λογικα λοιπον μια συνοδος Κρονου-αφροδιτη θα σε επρεπε να σε κανει πολυ σταθερη στις σχεσεις σου και να σκεφτεσαι πολυ πριν δεσμευτεις με καποιον .Επισης η επιρροη του Δια σε συνοδο με Αφροδιτη και Κρονο δεν πιστευω οτι χαλαρωνει αυτην την αναγκη για δεσμευση και ανασφαλεια οτι ισως να μην βρεις αυτο που αναζητας αλλα αντιθετα η συνοδος με την αφροδιτη σου επιτεινει αυτη την αναγκη για ολοκληρωτικο δοσιμο και η συνοδος κρονου-διας σε κανει αυστηρη ως προς τα κριτηρια που θετεις.Η τοποθετηση δε στον 9ο σε κανει ατομο που οι αξιες του ,η παιδεια του δειχνουν ατομο σοβαρο και μετρημενο.
Αρα μαλλον σε αυτη την φαση που βρισκεσαι ,εχει "σε λειτουργια" περισσοτερο τον Αρη στον ωροσκοπο σου που ειναι τοξοτη και δεν χαμπαριαζει ευκολα παρα αυτη την συνοδο .Γενικα η συμπεριφορα της πεταλουδας δεν συναδει ουτε με την σεληνη στον ζυγο και στον 10ο .Αρα η φοβασαι οτι το ιδανικο και το απολυτα δικο σου που επιθυμει η τριπλη συνοδος στον Ζυγο δεν θα βρεθει ποτε ,οποτε υπερλειτουργεις τον Αρη στον ωροσκοπο σου που ειναι πεταχτουλης ,τσαχπινουλης καθοτι τοξοτισιος και γι αυτο δεν ικανοποιεις ευκολα τις πραγματικες συναισθηματικες σου αναγκες .
Αν τωρα αυτη η συνοδος βρισκονταν σε αλλο ζωδιο και σε αλλο οικο ,θα υπηρχε διαφορετικη εξηγηση .Παραδειγμα ,μια τετοια τριπλη συνοδος στο ζωδιο της παρθενου ,καταρχην φαντασου ενα ζωδιο με κυβερνητη τον ερμη να του σκαει μεσα ο κρονος ,ηδη χανει την μιση επικοινωνιακη του φυση .μια αφροδιτη επισης στην παρθενο δεν ειναι οτι καλυτερο επειδη ψειριζει τα παντα και ειναι στην κοσμαρα της ,η συνδος εκει θα την εκανε ακομα πιο "ψειρα" και γκρινιαρα με τις σχεσεις της ,πιο απαιτητικη και η συνοδος με τον δια μπορει να εμπαινε ως ασπιδα αλλα δεν νομιζω οτι θα καταφερνε πολλα πραγματα.:laugh:
katiakiss
12-12-2010, 05:22 PM
Ο άνθρωπος που έχει μια τέτοια τριπλή σύνοδο (Αφροδίτη-Κρόνο- Δία) θα βιώσει όλες τις καταστάσεις που υπόσχονται οι αργοί πλανήτες και όχι απαραίτητα την ίδια στιγμή.
Πχ αν η τριπλέτα δέχεται μια καλή όψη και ταυτόχρονα ο διερχόμενος κυβερνήτης του οίκου που φιλοξενείται η τριπλέτα κάνει κάποια κορυφαία όψη, τότε το άτομο θα βιώσει την σύνοδό του αυτή τα μέγιστα. Αν ταυτόχρονα η τριπλέτα δέχεται όψη, τότε αυτή θα βιωθεί σύμφωνα με τις συμβατότητες των πλανητών, οπότε θα υπερισχύσουν οι πιο ισχυρές δονήσεις.
Είναι νομίζω πιο σοφό να εξετάζουμε μία τριπλή σύνοδο σύμφωνα με την συμβατότητα. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία είναι μια χαρά όψη (αν δεν το αναιρεί αυτό κάποια άλλη όψη), άρα ο Κρόνος είναι αυτός που με την παρουσία του εκεί κάτι θέλει να πει για τον ψυχισμό του ατόμου.
Η συναισθηματική έκφραση, οι ηθικές αξίες και η τάξη πραγμάτων είναι αυτά που κυρίως θα απασχολήσουν στην ζωή του το άτομο με αυτή την τριπλή σύνοδο. Θα βιώσει μεγάλες εντάσεις και είναι το σύνολο του ωροσκοπίου που θα μας δείξει πως θα τις διαχειριστεί.
Πάντως, στο εν λόγω ωροσκόπιο, η Σελήνη στον 10ο μας λέει ότι ο Κρόνος έχει μαζέψει του «πόντους» που χρειάζεται για να κάνει την παρουσία του καθοριστική.
prima
12-12-2010, 06:42 PM
Χρυσάνθη,σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!
Έχεις απόλυτο δίκιο,στην διαπίστωσή σου,ότι είτε λόγω ζωδίου είτε λόγω της παρουσίας του Δία,αίρεται το "πιεστικό" του Κρόνου!
Πολύ σωστά και η Κάτια,έκανε λόγο για εντάσεις, και ίσως γι αυτό ,βιωματικά μιλώντας, η Αφροδίτη εδώ, διαπιστώνω ότι συμπεριφέρεται ελάχιστα ή και καθόλου σα μία τυπική Αφροδίτη στο Ζυγό!
Στη δική μου περίπτωση,η μόνη γενέθλια όψη που η τριπλή αυτή σύνοδος κάνει,είναι ένα εξαγωνο με το Μεσουράνημα στο Λέοντα..
Οπότε,μάλλον ,όντως οι απαντήσεις βρίσκονται στον υπόλοιπο χάρτη..
Υγ.πάντως,μέχρι τώρα,δεν μου δημιουργήσει μπλοκαρίσματα στην έκφραση τύπου Κρόνου (μόνο μου δίνει,πιθανολογώ, αυτή την σταθερότητα σε βάθος χρόνου των αισθημάτων μου,που όμως,δεν υπήρξε ποτέ μονομερής)
Σας ευχαριστώ όλους πολύ!:)
katiakiss
12-12-2010, 09:21 PM
Χρυσάνθη,σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!
Έχεις απόλυτο δίκιο,στην διαπίστωσή σου,ότι είτε λόγω ζωδίου είτε λόγω της παρουσίας του Δία,αίρεται το "πιεστικό" του Κρόνου!
Πολύ σωστά και η Κάτια,έκανε λόγο για εντάσεις, και ίσως γι αυτό ,βιωματικά μιλώντας, η Αφροδίτη εδώ, διαπιστώνω ότι συμπεριφέρεται ελάχιστα ή και καθόλου σα μία τυπική Αφροδίτη στο Ζυγό!
Στη δική μου περίπτωση,η μόνη γενέθλια όψη που η τριπλή αυτή σύνοδος κάνει,είναι ένα εξαγωνο με το Μεσουράνημα στο Λέοντα..
Οπότε,μάλλον ,όντως οι απαντήσεις βρίσκονται στον υπόλοιπο χάρτη..
Υγ.πάντως,μέχρι τώρα,δεν μου δημιουργήσει μπλοκαρίσματα στην έκφραση τύπου Κρόνου (μόνο μου δίνει,πιθανολογώ, αυτή την σταθερότητα σε βάθος χρόνου των αισθημάτων μου,που όμως,δεν υπήρξε ποτέ μονομερής)
Σας ευχαριστώ όλους πολύ!:)Είσαι τυχερή γιατί η σύνοδος αυτή στον Ζυγό είναι από τις ήπιες. Η Αφροδίτη είναι σε κυριαρχία, ο Κρόνος στον Ζυγό είναι σε μια από τις καλύτερες θέσεις του και ο Δίας, επίσης κάθεται μια χαρά στον Ζυγό!
kinky_skorpina
13-12-2010, 11:04 AM
Καλημερα!Καταρχην την ακμη του 9ου που την εχεις ?Επισης στον Ζυγο ?Γιατι αν εχει ακμη του 9ου στην Παρθενο (επειδη λες οτι ακμη του 10ου εχεις στον ζυγο) ειναι διαφορετικο απο να εχεις αυτη την τριπλη συνοδο σε αλλο οικο η ζωδιο.
Ας υποθεσουμε οτι εχεις ακμη του 9ου οικου στον Ζυγο ( γιατι η Αφροδιτη εχει παντα με συγκεγκριμενη αποσταση απο τον ηλιο) τοτε πραγματικα ο τροπος που την βιωνεις ειναι περιεργος και ενδιαφερον ,γιατι τιποτα απο την φυση του ζυγου δεν δηλωνει τα παραπανω τα οποια λες .Ο ζυγος ειναι ενα ζωδιο πολυ συντροφικο,ανασφαλες και αγαπησιαρικο που επιθυμει την αρμονια (κυβερνητης αφροδιτη) ,ο κρονος στο ζυγο βρισκεται σε εξαρση και δινει επισης ισορροπια ,ορθολογικη σκεψη και αναγκη για κατι σταθερο και μονιμο .Λογικα λοιπον μια συνοδος Κρονου-αφροδιτη θα σε επρεπε να σε κανει πολυ σταθερη στις σχεσεις σου και να σκεφτεσαι πολυ πριν δεσμευτεις με καποιον .Επισης η επιρροη του Δια σε συνοδο με Αφροδιτη και Κρονο δεν πιστευω οτι χαλαρωνει αυτην την αναγκη για δεσμευση και ανασφαλεια οτι ισως να μην βρεις αυτο που αναζητας αλλα αντιθετα η συνοδος με την αφροδιτη σου επιτεινει αυτη την αναγκη για ολοκληρωτικο δοσιμο και η συνοδος κρονου-διας σε κανει αυστηρη ως προς τα κριτηρια που θετεις.Η τοποθετηση δε στον 9ο σε κανει ατομο που οι αξιες του ,η παιδεια του δειχνουν ατομο σοβαρο και μετρημενο.
Αρα μαλλον σε αυτη την φαση που βρισκεσαι ,εχει "σε λειτουργια" περισσοτερο τον Αρη στον ωροσκοπο σου που ειναι τοξοτη και δεν χαμπαριαζει ευκολα παρα αυτη την συνοδο .Γενικα η συμπεριφορα της πεταλουδας δεν συναδει ουτε με την σεληνη στον ζυγο και στον 10ο .Αρα η φοβασαι οτι το ιδανικο και το απολυτα δικο σου που επιθυμει η τριπλη συνοδος στον Ζυγο δεν θα βρεθει ποτε ,οποτε υπερλειτουργεις τον Αρη στον ωροσκοπο σου που ειναι πεταχτουλης ,τσαχπινουλης καθοτι τοξοτισιος και γι αυτο δεν ικανοποιεις ευκολα τις πραγματικες συναισθηματικες σου αναγκες .
Αν τωρα αυτη η συνοδος βρισκονταν σε αλλο ζωδιο και σε αλλο οικο ,θα υπηρχε διαφορετικη εξηγηση .Παραδειγμα ,μια τετοια τριπλη συνοδος στο ζωδιο της παρθενου ,καταρχην φαντασου ενα ζωδιο με κυβερνητη τον ερμη να του σκαει μεσα ο κρονος ,ηδη χανει την μιση επικοινωνιακη του φυση .μια αφροδιτη επισης στην παρθενο δεν ειναι οτι καλυτερο επειδη ψειριζει τα παντα και ειναι στην κοσμαρα της ,η συνδος εκει θα την εκανε ακομα πιο "ψειρα" και γκρινιαρα με τις σχεσεις της ,πιο απαιτητικη και η συνοδος με τον δια μπορει να εμπαινε ως ασπιδα αλλα δεν νομιζω οτι θα καταφερνε πολλα πραγματα.:laugh:
Στη περίπτωσή μου, καλή μου hattie, η ακμή του 9ου είναι στην Παρθένο.Με ποιό τρόπο πιστευεις οτι διαφοροποιεί αυτό την επίδραση της τριπλής συνόδου?
Απλα εγω θεωρώ οτι οι άνθρωποι είμαστε πολυγαμικά όντα και εχω σχηματίσει την εντύπωση οτι δεν υπάρχει ατομο που να μπορεί να πει με βεβαιότητα οτι θα έμενε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, για χρόνια ολόκληρα απόλυτα πιστό και αφοσιωμένο στο σύντροφό του,( προσπαθώντας να μην κρίνω εξ'ιδίων τα αλλότρια!!!:toung:).Και ίσως η πεποίθηση αυτή είναι που με κάνει να μην πιστευω στην εννοια της "αποκλειστικότητας" και να υιοθετώ τη συμπεριφορά που περιέγραψα στο προηγούμενο post μου.Λέξεις όπως "παντα","για πάντα" και "ποτε" με τρομάζουν ίσως γιατι εμπεριέχουν μέσα τους την εννοια του απόλυτου, που η πολυαστία μου στο Ζυγό δεν ασπάζεται, (ως οπαδός της μέσης οδού, της χρυσής τομης) προτιμώντας εκφράσεις του τύπου "κατω απο συγκεκριμένες συνθήκες" ή "υπο προυποθέσεις", "εν δυνάμει" κτλ.:love:
hattie23
13-12-2010, 12:58 PM
Εγω παλι πιστευω οι ανθρωποι δεν ειναι πολυγαμικα οντα.Αλλα και αυτο αποτελει μια δικαιολογια για να κρυψει ο καθενας την ανασφαλεια του και το φοβο του .Γιατι ειναι μεγαλο λουκι και το ξερω προσωπικα να παρεις το ρισκο και να πεις "οχι ρε δεν συμβιβαζομαι σε μια σχεση που δεν μπορω να ειμαι απολυτα ερωτευμενη και δοσμενη σε καποιον και εκεινος το ιδιο " .Για να μεινουμε μονοι μας και να ψαχτουμε με τον εαυτο μας ,να δουμε τι πραγματικα μας αρεσει και μας ταιριαζει μπορει να παρει χρονο και μπορει μαλιστα να μην συναντησουμε και ποτε "το απολυτο αντικειμενο του ποθου μας" αλλα το να μιλαμε για πολυγαμια στο ανθρωπινο ειδος και μαλιστα με την εννοια που πολλοι την εννοουν "οπως ολα τα πλασματα της φυσης ετσι και ο ανθρωπος ειναι πολυγαμικο ον" εχω να πω οτι εγω δεν αισθανομαι καθολου ,ουτε φοραδα ,ουτε κατσικα ,ουτε πιθηκος για να δεκτω την εννοια της πολυγαμιας .
Αν ημουν ζωο και δεν ειχα την γκαμα των συναισθηματων που εχω θα μπορουσα να πιστευψω οτι ο ανθρωπος ειναι πολυγαμικο ον ομως απο την στιγμη που ο ανθρωπος εχει συναισθηματα και λογικη το θεωρω ανοητο να ξεπεφτουμε η να δικαιολογουμε την οποιαδηποτε "ερωτικη μας ελευθεριοτητα " με λεξεις "ειμαστε και εμεις πολυγαμικα οντα".ΠΛηροφορω οτι αν τα ζωα ειχα δυνατοτητα συναισθηματος θα μας ξαφνιαζαν με την πιστη τους (και τωρα μας ξαφνιαζουν αλλωστε.Τα ζωα ποτε δεν στρεφονται εναντιον αυτον που τα φροντιζει εν αντιθεση με τους ανθρωπους).
Δεν απευθυνομαι προσωπικα σε εσενα με αυτο που λεω ,ουτε ποτε αλλωστε εχει τυχει να απατησω η να απατηθω (απο οσο γνωριζω) οποτε δεν εχω την εμπειρια "πολυγαμικου οντος" (το διευκρινιζω για να μην νομιζεις οτι εχω προηγουμενα απο προσωπικη εμπειρια)
Για μενα αυτοι που δηλωνουν "πολυγαμικοι" ειναι απλα ανασφαλεις ,βολευονται με οτι τους τυχει μπροστα τους και καθε φορα που βλεπουν "λιγο παραπανω πρασινο χορταρακι απο το δικο τους " πανε προς τα εκει.
Και ναι λογω τριπλης συνοδου (σιγουρα αυτος ο ποσειδωνας με καταστρεφει:cheesy:) ποσειδωνα-αφροδιτη -ουρανου πιστευω και στο για παντα και στο οτι δυο ανθρωποι μπορουν να ειναι μαζι και να αγαπιουνται αρκει να εχεις κανει την σωστη επιλογη και οχι το βολευμα και "ας περασουμε καλα μωρε και οσο κρατησει"
Και οπως ελεγε και η γραμματεας στα "Υπεροχα Πλασματα " .
-Τι εννοειται για παντα δεσποινις ,εχετε δει κατι να κραταει για παντα ?
-Ναι
-Τι ?
-Την πρεσβυωπια.Αμα παθεις κρατα για παντα
Εναν πρεσβυωπικο ερωτα δεν ψαχνουμε ολοι οταν κοιταμε συναστριες αλλωστε ?:love:
Οφφ τοπικ ξερω
:embarrest
kinky_skorpina
13-12-2010, 01:16 PM
Εγω παλι πιστευω οι ανθρωποι δεν ειναι πολυγαμικα οντα.Αλλα και αυτο αποτελει μια δικαιολογια για να κρυψει ο καθενας την ανασφαλεια του και το φοβο του .Γιατι ειναι μεγαλο λουκι και το ξερω προσωπικα να παρεις το ρισκο και να πεις "οχι ρε δεν συμβιβαζομαι σε μια σχεση που δεν μπορω να ειμαι απολυτα ερωτευμενη και δοσμενη σε καποιον και εκεινος το ιδιο " .Για να μεινουμε μονοι μας και να ψαχτουμε με τον εαυτο μας ,να δουμε τι πραγματικα μας αρεσει και μας ταιριαζει μπορει να παρει χρονο και μπορει μαλιστα να μην συναντησουμε και ποτε "το απολυτο αντικειμενο του ποθου μας" αλλα το να μιλαμε για πολυγαμια στο ανθρωπινο ειδος και μαλιστα με την εννοια που πολλοι την εννοουν "οπως ολα τα πλασματα της φυσης ετσι και ο ανθρωπος ειναι πολυγαμικο ον" εχω να πω οτι εγω δεν αισθανομαι καθολου ,ουτε φοραδα ,ουτε κατσικα ,ουτε πιθηκος για να δεκτο την εννοια της πολυγαμιας .
Αν ημουν ζωο και δεν ειχα την γκαμα των συναισθηματων που εχω θα μπορουσα να πιστευψω οτι ο ανθρωπος ειναι πολυγαμικο ον ομως απο την στιγμη που ο ανθρωπος εχει συναισθηματα και λογικη το θεωρω ανοητο να ξεπεφτουμε η να δικαιολογουμε την οποιαδηποτε "ερωτικη μας ελευθεριοτητα " με λεξεις "ειμαστε και εμεις πολυγαμικα οντα".ΠΛηροφορω οτι αν τα ζωα ειχα δυνατοτητα συναισθηματος θα μας ξαφνιαζαν με την πιστη τους (και τωρα μας ξαφνιαζουν αλλωστε.Τα ζωα ποτε δεν στρεφονται εναντιον αυτον που τα φροντιζει εν αντιθεση με τους ανθρωπους).
Δεν απευθυνομαι προσωπικα σε εσενα με αυτο που λεω ,ουτε ποτε αλλωστε εχει τυχει να απατησω η να απατηθω (απο οσο γνωριζω) οποτε δεν εχω την εμπειρια "πολυγαμικου οντος" (το διευκρινιζω για να μην νομιζεις οτι εχω προηγουμενα απο προσωπικη εμπειρια)
Για μενα αυτοι που δηλωνουν "πολυγαμικοι" ειναι απλα ανασφαλεις ,βολευονται με οτι τους τυχει μπροστα τους και καθε φορα που βλεπουν "λιγο παραπανω πρασινο χορταρακι απο το δικο τους " πανε προς τα εκει.
Και ναι λογω τριπλης συνοδου (σιγουρα αυτος ο ποσειδωνας με καταστρεφει:cheesy:) ποσειδωνα-αφροδιτη -ουρανου πιστευω και στο για παντα και στο οτι δυο ανθρωποι μπορουν να ειναι μαζι και να αγαπιουνται αρκει να εχεις κανει την σωστη επιλογη και οχι το βολευμα και "ας περασουμε καλα μωρε και οσο κρατησει"
-Ναι
-Τι ?
Εναν πρεσβυωπικο ερωτα δεν ψαχνουμε ολοι οταν κοιταμε συναστριες αλλωστε ?:love:
Οφφ τοπικ ξερω
Ο.κ, εγω πάλι εχω άλλη άποψη...αλλα σεβαστή και η δική σου!Δε μου είπες όμως...για την ακμή 9ου στην Παρθένο πως διαφοροποιεί τη λειτουργεία της τριπλής συνόδου?
hattie23
14-12-2010, 12:44 AM
Ο.κ, εγω πάλι εχω άλλη άποψη...αλλα σεβαστή και η δική σου!Δε μου είπες όμως...για την ακμή 9ου στην Παρθένο πως διαφοροποιεί τη λειτουργεία της τριπλής συνόδου?
Νομιζω οτι απαντησα προς το τελος του προ-προηγουμενου ποστ
Μητσάκος
14-12-2010, 06:41 AM
................
.................................................. ...............
-Ναι
-Τι ?
Οφφ τοπικ ξερω
Είναι πάντως γεγονός ότι για να υπάρξει μεγάλος έρωτας χρειάζεται ιδεαλισμός, τουτέστιν και ...δυνατούτσικος Ποσειδώνας:bigsmile:
Όσο διαρκεί η εξιδανίκευση του συντρόφου (τουλάχιστον μερική) διαρκεί και αυτό το συναίσθημα. Αν απογυμνωθεί η εικόνα του άλλου και μείνουν τα γήινα χαρακτηριστικά, χάνονται η μαγεία και η αίσθηση του ιδανικού που έχουμε για αυτόν, οπότε ή πάμε για ...άλλα ή μετουσιώνεται η σχέση σε κάτι άλλο.
Πιστεύω ότι "γυαλιά", έστω και με μικρό βαθμό παραμόρφωσης, χρειάζονται για τη διατήρηση μιας σχέσης...
kinky_skorpina
14-12-2010, 12:15 PM
Νομιζω οτι απαντησα προς το τελος του προ-προηγουμενου ποστ
Εννοώ το εξής:Μου περιέγραψες την περίπτωση που και η ακμή του 9ου είναι στο Ζυγό.Αν είναι στην Παρθένο,τι αλλάζει, δεδομένου οτι ο Ερμής,Κυβερνήτης του 9ου, είναι στο Σκορπιό και στο 10ο οίκο, ανάδρομος και χωρίς Πτολεμαικές όψεις, πλήν της συνόδου του με τον Ήλιο(ο Ερμής είναι και κυβερνήτης του 7ου με την ακμή αυτού στους Διδύμους)?
hattie23
14-12-2010, 12:50 PM
Εννοώ το εξής:Μου περιέγραψες την περίπτωση που και η ακμή του 9ου είναι στο Ζυγό.Αν είναι στην Παρθένο,τι αλλάζει, δεδομένου οτι ο Ερμής,Κυβερνήτης του 9ου, είναι στο Σκορπιό και στο 10ο οίκο, ανάδρομος και χωρίς Πτολεμαικές όψεις, πλήν της συνόδου του με τον Ήλιο(ο Ερμής είναι και κυβερνήτης του 7ου με την ακμή αυτού στους Διδύμους)?
Αν τωρα αυτη η συνοδος βρισκονταν σε αλλο ζωδιο και σε αλλο οικο ,θα υπηρχε διαφορετικη εξηγηση .Παραδειγμα ,μια τετοια τριπλη συνοδος στο ζωδιο της παρθενου ,καταρχην φαντασου ενα ζωδιο με κυβερνητη τον ερμη να του σκαει μεσα ο κρονος ,ηδη χανει την μιση επικοινωνιακη του φυση .μια αφροδιτη επισης στην παρθενο δεν ειναι οτι καλυτερο επειδη ψειριζει τα παντα και ειναι στην κοσμαρα της ,η συνδος εκει θα την εκανε ακομα πιο "ψειρα" και γκρινιαρα με τις σχεσεις της ,πιο απαιτητικη και η συνοδος με τον δια μπορει να εμπαινε ως ασπιδα αλλα δεν νομιζω οτι θα καταφερνε πολλα πραγματα.
Απαντηση που εδωσα πριν ΚΑΙ μια που συμπληρωσες στοιχεια.
Ενας Ερμης στον Σκορπιο ειναι ετσι και αλλοιως ενας Ερμης που δεν εκφραζεται ευκολα προς τα εξω ,αντιθετα εκεινος μπορει να θελει να αφηνει τις σκεψεις του για τους αλλους στο "σκοταδι" θελει ομως να παθαινει τα παντα για τους γυρω του ,ως και τα πιο κρυφα τους μυστικα.Σκεφτεται παρα πολυ πριν εξωτερικευσει το οτιδηποτε ,συχνα ειναι σκληρος και επικριτικος με τους γυρω τους και μαλλον κοροιδευτικος .Χωρις οψεις ενας πλανητης παντα χρωματιζετε απο τα χαρακτηριστικα του ζωδιου που το φιλοξενει.Ως αναδρομος τωρα εχει ακομα μεγαλυτερη δυσκολια να μιλησει για τον εαυτο του η/και η κριτικη του να γινεται ολο και πιο επιθετικη (ακομα και οταν δεν εχει τετοιο σκοπο) γενικοτερα ενας πλανητης αναδρομος φερνει εμποδια και παρανοηση ,υπερτονισμο καποιων στοιχειων του ζωδιου που το φιλοξενει.
Αν δεν ηταν αναδρομος μπορει απλα να φαινοσουν στους αλλους ανθρωπους οτι απλα προσεχει τα λογια του και ισως λιγο φοβιστικος για το τι θα ακουσουν αμα τελικα μιλησεις,τωρα που ειναι αναδρομος και χωρις οψεις πολλες φορες αυτα που λες ειτε δεν μεταφερονται σωστα ειτε εξοργιζουν τους αλλους.
Σαν κυβερνητης του 9ου ενας αναδρομος Ερμης δειχνει επισης καθυστερησεις και εμποδια τοσο στην εξελιξη σου σε οτι αφορα το μορφωτικο επιπεδο η την επαφη σου με πιο αφηρημενες εννοιες της ζωης(αυτο επειτεινεται και με το γεγονος οπως εγραψα οτι ενα κρονος μεσα στην Παρθενο που ειναι επικοινωνιακο ζωδιο ουσιαστικα χανει μεγαλο μερος απο την δυναμη της (αν και μεταξυ μας οι παρθενοι χρησιμοποιουν την επικοινωνια για να γκρινιαξουν περισσοτερο :toung:.οταν ανακαλυφτει ο πλανητης της γκρινιας,του μπεταντιν και υστερικης λεπτομερειας θα παυψει ο καημενος ο Ερμης να θεωρειτε κυβερνητης τους.).Δυσκολα τα πραγματα δηλαδη για τα θεματα του 9ου,και αναδρομος κυβερνητης και κρονος και συνοδο με την αφροδιτη και τον δια:wacko:.Επισης επειδη ο 9ος εχει αν κανει με το εξωτερικο και γενικα ο ερμης με τις μετακινησεις θα μπορουσε να σημαινει καθυστερησεις επισης σε αυτους τους τομεις.
Σαν κυβερνητης του 7ου επισης αναδρομος,δειχνει οτι ενω επιθυμεις να εχεις γυρω σου ανθρωπους δραστηριους,επικοινωνιακο ς που να σε ξεκουνανε απο τα καθιερωμενα και να σε κανουν να ασχολεισαι με πολλα πραγματα ταυτοχρονα (η μονιμη τρελλα των Διδυμων) ισως τετοιες επαφες ειναι δυσκολο να "τραβηξεις " προς το μερος σου λογω της δικης σου δυσκολιας να εκφραστεις και να κεντρισεις το ενδιαφερον τετοιων ατομων.
Το εντυπωσιακο ειναι ποσο κουμπωνει το θεμα μεσα στο χαρτη.Ενα ατομο που δυσκολευεται να εξωτερικευσει τα θελω του ,τις σκεψεις του που εχει δυσκολια στην επικοινωνια εκφραζεται με πολλους τροπους μεσα στο χαρτη του.Αναδρομος ερμης κυβερνητης του 9ου και του 7ου (δειχνει επισης περιβαλλον που σε εμποδιζει να εξελιχτεις οπως θα ηθελες) μεσα στο 10 που ειναι το ζενιθ μας,δηλαδη αμεσο περιβαλλον,μορφωση,δυσκολη επικοινωνια ,κρονος συνοδο με αφροδιτη και δια σε φρεναρουν ως προς την εξελιξη σου
kinky_skorpina
14-12-2010, 01:35 PM
Πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα τα όσα μου είπες.Να σημειώσω οτι εχω υποστεί πολλή ταλαιπωρία με το θέμα σπουδές-μόρφωση...Χρειάστηκε να δώσω 3 φορές Πανελλήνιες για να περάσω σε μια σχολή της προτίμησής μου.Την 1η φορά, πήγα και νοίκιασα στη θεσ/νικη, παρακολούθησα ενα εξάμηνο, μετά κατάλαβα οτι η σχολή δε μου ταιριάζει, αντε ξενοίκιασε, ξεκουβάλα μετά και παλι πίσω!Η 2η φορά πήγε στράφι, τσάμπα διάβασμα και ταλαιπωρία, καθώς ο μπαμπάς επέμενε να δηλώσω μόνο σχολές που είναι στη Λαρισα(στην πόλη που μένω) για να γλιτώσει τα έξοδα!!Αν δήλωνα κι άλλες σχολές πιθανόν να είχα γλιτώσει την ταλαιπωρία της 3ης προσπάθειας(εδω κολλάει το "¨περιβάλλον που σε εμποδίζει να εξελιχτείς όπως θα ήθελες").Ωστόσο ενδιάμεσα πήγα σε ενα ΙΕΚ, αλλα στο τελευταίο εξάμηνο εμεινα απο απουσίες, επρεπε να κατσω σπίτι να διαβασω γαι τις Πανελλήνιες(στα πλαίσια της 3ης απόπειρας), με αποτέλεσμα, να χρειαστεί να ξαναπαρακολουθήσω το τελευταίο εξάμηνο, κάνοντας ουσιαστικά ιδιαίτερα με εναν απο τους καθηγητές μου-για να συμπληρώσω τις ώρες που μου έλειπαν-, αφου δεν υπήρχε τοτε 4ο εξαμηνο στην ειδικότητά μου και επρεπε να περιμένω αρκετό καιρό μεχρι να ξαναδημιουργηθεί!!Ολο αυτο βεβαια εγινε χαριστικά, εγινε εξαίρεση δηλαδή για μένα, με τη μεσολάβηση του μπαμπά που ετυχε να γνωρίζει το Διευθυντή του ΙΕΚ και ο ανθρωπος με λυπήθηκε και εκανε αυτη τη ρύθμιση για μένα.Και αφού κατάφερα τελικά μετα κόπων και βασάνων να παρω την Πιστοποίηση κι απο το ΙΕΚ....μετά εφυγα για την Καβάλα για σπουδές...και τα 4 χρόνια εγιναν 6, δε μπορούσ να βρω καθηγητή για την Πτυχιακή μου...κτλ κτλ...άσε πολλή ταλαιπωρία,hattie μου!!!!
Οσο για τον Ανάδρομο Ερμή...σίγουρα μου δίνει ενα πολύ αναλυτικό τρόπο σκέψης, μια σε βάθος προσέγγιση των πραγμάτων(φαινεται αλλωστε απο τα μεγάλα post μου!!) και την κακιά συνήθεια η σκέψη μου να κάνει αναδρομές, αναμασώντας ξανα και ξανά και σερβίροντας με αλλα λόγια ότι εχω προηγουμένως αναφέρει, κατι που κουράζει τον ακροατή-συνομιλητή μου!!Γι'αυτό άλλωστε και εκφράζομαι πολύ καλύτερα γραπτώς γιατι εκει εχω τη δυνατότητα της διόρθωσης, μετα απο επανεξέταση των γραφόμενών μου.Ετσι οργανώνω καλύτερα τις σκέψεις μου και αποφευγω την ασκοπη επανάληψη τω ίδιων νοημάτων.Η συγγραφή και η συμβουλευτική είναι 2 απο τους αγαπημένους μου τομείς, μιας και μου αρέσει πολύ να αναλύω το πρόβλημα του άλλου, αφου πρώτα επιτύχω μεσα απο τις ερωτήσεις που θα του κάνω,να σχηματίσω μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης.Ποτε δε βγάζω βεβιασμένα συμπεράσματα και δεν κατακρίνω οποιον ζητήσει τη συμβουλή μου, οτι κι αν έκανε,θεωρώ οτι δεν εχω αυτό το δικαίωμα.Κι αν ακόμη θέλω να του πω κατι που είναι εκ φύσεως αρνητικό, εκεί είναι που βάζω όλη μου τη διακριτικότητα για να μην τον κάνω να αιστανθεί άσχημα(να'ναι καλα η πολυαστρία στο Ζυγό).
Κι ενω είμαι πολύ ανεκτική γενικα, απέναντι στο σύντροφο εμφανίζω ένα ατεγκτο προσωπείο, ψέγοντας τα ελατώμματά του, που είναι κι αυτά που παρατηρώ πρωτα απ'όλα σε εκείνον!!!:wacko:
Οσο γι'αύτο που λές οτι κρύβω τις σκέψεις μου...είναι αλήθεια οτι μερικές φορές δεν λέω όλα όσα σκέφτομαι για κάποιο ή για κάτι...μια περίπτωση που συμβαίνει αυτό είναι οταν δεν είμαι σίγουρη για το αν είναι επισφαλές η όχι το συμπέρασμά μου.Μια άλλη περίπτωση είναι όταν μου ερχεται να μιλήσω ωμά και απότομα αλλα συγκρατούμαι, σκεπτόμενη οτι θα προκαλέσω ενταση ή θα με χαρακτηρίσουν αρνητικά, ειδικά εαν τα εχω παρει με το σύντροφο και είμαστε εξω με κόσμο, θα πνίξω για λίγο το θυμό μου, σεβόμενη την παρέα που δε χρωστάνε σε τίποτα να τους χαλάσω εγω τη διάθεση,(εδω ο Ζυγός μου λέει οτι δεν υπαρχει λόγος να συμβεί αυτό, απο τη στιγμή που μπορώ να το αποφύγω), θα του τα χώσω όμως οπωσδήποτε οταν θα είμαστε οι 2 μας, δε μπορώ να μην τα πω,θα σκασω!!!Οπότε υπο αυτή την έννοια ναι φιλτράρω τις σκέψεις μου πριν τις εξωτερικεύσω!Αλλα αν αιστανθώ προσβεβλημένη ή θιγμένη απο τα λεγόμενα κάποιου...πανε περιπατο και η διακριτικότητα και η ευγένεια!!!:cheesy: Σε αυτή την περίπτωση μιλαω με εναν ακρως ειρωνικό ή καυστικό τρόπο και το ευχαριστιέμαι πλήρως!!! :bigsmile: Είμαι περίεργη προσωπικότητα τελικά...αυτό που λέμε "ου μπλέξεις"!!!!:laugh:
Μητσάκος
14-12-2010, 02:16 PM
Πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα τα όσα μου είπες.Να σημειώσω οτι εχω υποστεί πολλή ταλαιπωρία με το θέμα σπουδές-μόρφωση...Χρειάστηκε να δώσω 3 φορές ................ Είμαι περίεργη προσωπικότητα τελικά...αυτό που λέμε "ου μπλέξεις"!!!!:laugh:
Ανά 4-5 αράδες πάτα και κανένα enter για να διαβάζεται πιο εύκολα το σεντόνι...:wacko:
kinky_skorpina
14-12-2010, 02:17 PM
Ανά 4-5 αράδες πάτα και κανένα enter για να διαβάζεται πιο εύκολα το σεντόνι...:wacko:
:laugh::laugh::bigsmile::bigsmile::toung:.....Βο ηθάει λές?Ε να το κάνω αμα είναι!!! ;)
Παρακαλω οποιος μπορει ας με διαφωτισει γιατι εχω διαβασει τοσα στο διαδικτυο και εχω μπερδευτει τελειως...
Προκειται για τη συναστρια μου...
ο ηλιος μου αντιθεση με αρη του
ο ηλιος του συνοδο με αρη μου
ο ηλιος του συνοδο με ουρανο μου
ο ωροσκοπος του συνοδο με ερμη μου
η σεληνη του αντιθεση με την αφροδιτη μου
η αφροδιτη του συνοδο με τον ποσειδωνα μου
ο διας μου τετραγωνο με πλουτωνα του
ο διας του τριγωνο με πλουτωνα μου
ο ηλιος μου τετραγωνο με το δια του
ο ηλιος του τετραγωνο με τη σεληνη μου
ο ηλιος μου τριγωνο με τον κρονο του
ο ωροσκοπος μου τετραγωνο με τον ουρανο του
ο ωροσκοπος μου τριγωνο με τη σεληνη του
ο ωροσκοπος του εξαγωνο με την αφροδιτη μου
η σεληνη του τριγωνο με τον ερμη μου
ο αρης του τριγωνο με τον δια μου
... δεν ξερω τι αλλο πρεπει να σας γραψω... ειμαι πολυ αρχαρια...
Θα ηθελα να ξερω αν ειναι καλη συναστρια και αν φαινεται να καταληγει καπου...
Κυριως με ενδιαφερει να ξερω αν η συναστρια μας προδιαθετει για μια καλη σχεση με αγαπη και στη συνεχεια αν εχει προδιαγραφες να εχει ποιοτητα και διαρκεια μεσα απο ενα γαμο...
Εγω ειμαι σκορπιος με καρκινο (ωροσκοπο και σεληνη).
Αυτος ειναι ζυγος με σκορπιο και σεληνη στους ιχθυς.
Εχουμε και οι δυο, τα παρακατω, ιδια:
ερμη στον σκορπιο
ουρανο στο ζυγο
ποσειδωνα στον τοξοτη
πλουτωνα στο ζυγο.
Εγω εχω αφροδιτη στην παρθενο και αυτος στον τοξοτη (1μοιρα και 07λεπτα).
Εγω αρη στο ζυγο, αυτος αρη στον ταυρο.
Εγω δια στον αιγοκερο, αυτος στον υδροχοο.
Ο κρονος μου ειναι στους διδυμους, ο δικος του στον καρκινο.
Το μεσουρανημα μου ειναι στον κριο, το δικο του στην παρθενο.
Νομιζω στον 7ο οικο, εγω αιγοκερο, αυτος ταυρο.
Στο χαρτη μου, η αφροδιτη νομιζω πεφτει στον 3ο οικο, ενω η δικη του αφροδιτη στον 2ο.
ΒΔ στον αιγοκερο/ΝΔ στον καρκινο και οι δυο μας.
Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον θελησει να με ξεμπλοκαρει!
Dell Piero
07-01-2011, 06:24 PM
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/9286-%F0%FE%F2-%F3%F5%E6%E7%F4%DC%EC%E5-%EA%E1%E9-%F4%DF-%F1%F9%F4%DC%EC%E5-%F3%F4%EF%F5%F2-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2.html#post96050
kinky_skorpina
08-01-2011, 11:43 AM
Αν έχεις σελήνη σε κριό και αφροδίτη σε τοξότη και δεν "βάλλονται" από Πλούτωνα ή Κρόνο, πραγματικά, είναι κάπως απίθανο να βασανίζεσαι από εμμονές.
Η δική μου σελήνη στον Τοξότη και Αφροδίτη σε Κριό, αντίστοιχα, (αντίστροφα από εσένα), λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο και μπορώ να πω ότι έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στην προστασία της ψυχολογικής μου υγείας ποικιλοτρόπως! :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Και όπως γράφει η μεγάλη Θεοδώρα Ντάκου στην "Αστρολογία", (εκδόσεις Δωδώνη, από το 1995 το έχω) η σελήνη στα πύρινα, λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας για την ψυχή μας.
Ελαφρώς άσχετο με το θέμα μας περί συναστριών, αλλά ας μας συγχωρέσουν οι διαχειριστές, λόγω ανάδρομης κίνησης Ερμή!
Ελαφρως ασχετη και ηδική μου παρεμβαση αλλα....θα υ[ποκε'ίψω στον πειρασμό...
Και η Σελήνη στα ζώδια του Αερα νομίζω οτι λειτουργει καπως προστατευτικα για την ψυχική μας υγεία, με την εννοια οτι υπαρχει ταση εκλογικευσης των συναισθηματων...εγω βεβαια την εχω στο Ζυγο, αλλα σε σύνοδο με τον Πλούτωνα(και ειμαι και Σκορπίνα=Πλουτωνια εκ φυσεως, με την ακμη του 12ου επίσης στο Σκορπιο και με Κυβερνήτες 8ου(Σεληνη)+12ου(Πλουτωνας) σε συνοδο!).
Νιωθω τα παντα πολύ βαθιά μεσα στην ψυχή μου-ειδικα τραυματα κ απωθημενα τα οποια, οταν ενεργοποιηθούν απο καποιο περιστατικο ή συζητηση ήκαποιο ατομο που φερει χατακτ/κα ομοια με αυτον που προκαλεσε τα τραυματα μου(πατρικη φυγούρα) και αρα θα μου τα θυμίσει, αμεσως ο τόνος της φωνής μου χρωματίζεται απο τα αγρια συναισθηματα μου....και τοτε βγαζω θυμο και ενταση που δεν τιθασσευονται, παρα μονο οταν εκτονωθούν και καταλαγιάσουν!!!
:wacko::cry:
vicky_l
23-02-2011, 03:19 PM
γνωρίζει κανείς σε χάρτη συναστρίας τί δηλώνει σύνοδος Ήλιου-Σελήνης-Ερμή-Vertex?
Ημερομηνίες γέννησης:
Γυναίκα 04-12-1980 17.00 Αθήνα
¶νδρας 18-07-1977 20.30 Αθήνα
Ευχαριστώ