PDA

View Full Version : Μεγάλο τρίγωνο σε γενέθλιο χάρτη

Summerwhisper
27-05-2009, 10:38 AM
Καλημέρα παιδιά !
Επειδή η γνώση μου σχετικά με το μεγάλο τρίγωνο είναι περιορισμένη, επικαλούμαι τη βοήθειά σας. Θα ήταν εύκολο να με ενημερώσετε ποιά η σημασία ενός μεγάλου τριγώνου στο γενέθλιο χάρτη? Το εν λόγω πραγματοποιείται 3ο 7ο και 11ο οίκο και περιλαμβάνει ¶ρη (3ος- Κριός) Αφροδίτη - Ερμή (σύνοδος 7ος Λέων) και Ποσειδώνα (11ος Τοξότης).
Επίσης αν υπάρχουν κάποια σχετικά άρθρα στο site ή κάποια σχετική βιβλιογραφία να μου συστήσετε......
Ευχαριστώ.

κρασακι
27-05-2009, 10:47 AM
Γειαα!:bigsmile:

Τσέκαρε αυτό εδώ που είχαμε κάνει μια κουβεντούλα πριν καιρό..
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/7748-%EC%E5%E3%DC%EB%EF-%F4%F1%DF%E3%F9%ED%EF-%E4%E5%DF%F7%ED%E5%E9.html

black moon
27-05-2009, 11:18 AM
Επίσης το σχετικό αρθρο ετοιμάζεται...υπομονή!

Summerwhisper
28-05-2009, 10:24 AM
Ευχαριστώ πολύ κρασάκι. Ήταν πολύ διαφωτιστική η κουβέντα .
black moon, στο άρθρο που ετοιμάζεται, εκτός από τη φύση του μεγάλου τριγώνου στα στοιχεία, θα ήταν εύκολο να περιλαμάνεται και η ερμηνεία αναλόγως των οίκων στους οποίους πραγματοποιείται? Ευχαριστώ!

black moon
28-05-2009, 10:32 AM
Ευχαριστώ πολύ κρασάκι. Ήταν πολύ διαφωτιστική η κουβέντα .
black moon, στο άρθρο που ετοιμάζεται, εκτός από τη φύση του μεγάλου τριγώνου στα στοιχεία, θα ήταν εύκολο να περιλαμάνεται και η ερμηνεία αναλόγως των οίκων στους οποίους πραγματοποιείται? Ευχαριστώ!

Εχεις υπόψη σου ποσοι τετοιοι συνδυασμοι μπορει να υπάρξουν, αν συνυπολογίσουμε και τους συνδυασμους των στοιχείων? Για να είμαι ειλικρινής πιο ευκολο θα ήταν απο κει και πέρα να βαλουμε και το μυαλό μας να ξεσκουριάσει :embarrest:embarrest :love: