View Full Version : Δίας – Ποσειδώνας – Χείρωνας. Θαύμα ή Ψευδαίσθηση;
Ζωή και Ζώδια
17-05-2009, 04:45 PM
Τον Μάιο (από τις 23 έως τις 27) θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά η αναμενόμενη και σπάνια σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα. Ο σχηματισμός αυτός θα γίνει δυο ακόμα φορές τον Ιούλιο (από τις 10 έως τις 22) και τον Δεκέμβριο (από τις 7 έως τις 21). Η όψη αυτή έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στον κύκλο των αστρολόγων καθώς λόγω της σπανιότητάς της δεν έχουν καταγραφεί αρκετά ιστορικά στοιχεία που να μας βοηθούν να προβλέψουμε τι μπορεί να φέρει. Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν αυτοί οι τρεις πλανήτες ήταν στο ζώδιο του Ζυγού το 1945 και συνέπεσε με το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου και την ανακούφιση του κόσμου από τις ταλαιπωρίες.
Από την Ρένα Μεντάκη
Η φύση του Δία, όπως γνωρίζουμε, είναι πληθωρική και επεκτατική, ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των οραμάτων αλλά και της ψευδαίσθησης, ενώ ο Χείρωνας είναι ο πλανήτης που βοηθάει να θεραπευτούν οι πληγές των ανθρώπων. Θα μπορούσε λοιπόν αυτή η σύνοδος να συντελέσει ώστε να βρεθεί μια λύση για να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τα προβλήματα που την βασανίζουν, θα μπορούσε όμως επίσης να δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες. Η θρησκεία που αντιπροσωπεύεται από τον Δία είναι ένας τομέας που θα ενεργοποιήσει αυτή η σύνοδος και μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις, ίσως και με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, αφού ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει τα σκάνδαλα. Μπορεί ακόμα να ενωθούν άνθρωποι από διαφορετικές θρησκείες, ή και να γίνουν κάποιες θρησκευτικές συγχωνεύσεις. Τα ιδανικά και οι αξίες των ανθρώπων θα αλλάξουν και ίσως υπάρξουν παγκόσμιες κινητοποιήσεις που θα οδηγήσουν στην δημιουργία νέων στρατηγικών συνεργασιών.
Ο σχηματισμός αυτός θα πραγματοποιηθεί στον 10ο οίκο του χάρτη της Ελλάδας και μάλιστα σε στενή σύνοδο με τον γενέθλιο Ερμή της. Ο 10ος οίκος στον χάρτη μιας χώρας, αντιπροσωπεύει την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, την ανώτερη διοίκηση και τα δημόσια πρόσωπα. Ο Δίας αντιπροσωπεύει τον θρησκευτικό κόσμο, τους δικαστές, τους κληρικούς, τους δικηγόρους, τους τραπεζίτες, τους εμπόρους. Ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει τα ιδεαλιστικά κινήματα, την εξέγερση και τις παράνομες δραστηριότητες, ενώ ο Ερμής τον κόσμο των γραμμάτων, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τους πρόξενους και το εμπόριο.
Έτσι, στον ελλαδικό χώρο θα συνεχιστούν οι οικονομικές δυσκολίες που θα προκαλέσουν κοινωνική αναστάτωση και εξεγέρσεις, ενώ δεν θα λείψουν και πάλι τα οικονομικά σκάνδαλα που θα βγουν στην επιφάνεια – αφού και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται λίγο νωρίτερα (στις 9/5) στο ζώδιο του Σκορπιού – θα ενεργοποιήσει αυτή την σύνοδο και θα κλονίσει ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη του κόσμου προς την κυβέρνηση.
Στο προσωπικό ωροσκόπιο η όψη αυτή θα επηρεάσει περισσότερο ή λιγότερο κάποιον τομέα. Τα άτομα που στο γενέθλιο ωροσκόπιό τους έχουν σύνοδο Δία – Ποσειδώνα ή Δία – Χείρωνα (γενιές του 1945, 1958, 1962, 1971, 1972, 1976, 1984, 1990, 1997) ίσως επηρεαστούν περισσότερο. Για καλύτερη προσέγγιση, διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.
Κριός
Το φαινόμενο πραγματοποιείται στον 11ο ηλιακό σας Οίκο και σηματοδοτεί ανακατατάξεις στους στόχους σας, στις επιθυμίες σας και στον φιλικό σας κύκλο. Πολλοί από σας θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κάποιες φιλοδοξίες, που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. ΠαρΆ όλο που ο σχηματισμός είναι θετικός για σας, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε κάποια άτομα που θα σας παρουσιαστούν σαν φίλοι, αλλά οι προθέσεις τους δεν θα είναι και τόσο καλές. Το εξωτερικό και θέματα που σχετίζονται με αυτό ευνοούνται από αυτή την όψη, καθώς επίσης και οι νομικές υποθέσεις. Οι μαθητές ή σπουδαστές που δίνουν εξετάσεις θα έχουν μεγάλη επιτυχία.
Ταύρος
Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα – Χείρωνα λαμβάνει χώρα στον 10ο Οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και πρόκειται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές ίσως τώρα σας δοθεί η ευκαιρία να τις κάνετε πραγματικότητα. Πολλοί από σας μπορείτε ακόμα και να χαράξετε μια καινούργια πορεία εντελώς διαφορετική από αυτή που είχατε μέχρι τώρα. Η επιρροή αλλά και η υποστήριξη φιλικών σας ατόμων θα είναι καθοριστική σΆ αυτή την διαδικασία. Θέματα επίσης που αφορούν κοινά περιουσιακά στοιχεία, δάνεια, ή την διεκδίκηση μιας διατροφής, θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να τα διευθετήσετε.
Δίδυμοι
Ο Δίας, ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας θα βρεθούν μαζί στον 9ο Οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, και θα δημιουργήσουν ένα ιδανικό κλίμα για να πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα και τις επιθυμίες. Η όψη αυτή σας ευνοεί πολύ σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής σας. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να καταξιωθείτε επαγγελματικά, να απολαύσετε την οικογενειακή θαλπωρή, αλλά και να ζήσετε μεγάλες αισθηματικές συγκινήσεις. Πολλοί από σας θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, ή θα ασχοληθείτε με μελέτες που σταδιακά θα αλλάξουν την φιλοσοφία σας.
Καρκίνος
Η σύνοδος των Δία, Ποσειδώνα και Χείρωνα θα ενεργοποιήσει τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά του συντρόφου σας, ή τα οικονομικά που μοιράζεστε με άλλους. Το ερχόμενο διάστημα είναι κατάλληλο για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά και να επενδύσετε κάποια ποσά στην δουλειά σας, που αργότερα θα σας φέρουν κέρδος. Η ίδια όψη ωστόσο μπορεί να σας βάλει σε ερωτικούς πειρασμούς και να μπλεχτείτε σε παράνομες σχέσεις, που θα απειλήσουν τον μόνιμο δεσμό σας. Προσέξτε πώς θα συμπεριφερθείτε αν δεν θέλετε να καταστρέψετε την οικογενειακή σας αρμονία.
Λέων
Η αισθηματική σας ζωή θα υποστεί σημαντικές αλλαγές από την σύνοδο που θα σχηματίσουν οι τρεις πλανήτες. Όσοι έχετε βιώσει την εμπειρία του Ποσειδώνα – που σας δημιουργούσε σύγχυση και σας αποπροσανατόλιζε – θα έχετε πάρει ήδη μια γεύση και θα είστε προετοιμασμένοι για το τι σας περιμένει. Τα πράγματα μπορούν είτε να γίνουν ακόμα χειρότερα για σας, είτε – με την βοήθεια του Δία και του Χείρωνα – να μπορέσετε να δείτε καθαρά τι ήταν αυτό που σας έκανε να νιώθετε ότι «έχετε χάσει την μπάλα». Έτσι, αφού ξυπνήσετε από τον λήθαργο που είχατε πέσει, θα μπορέσετε με καθαρό μυαλό να κάνετε μια αναδιάρθρωση και να ξεκινήσετε από την αρχή με νέα αισιοδοξία.
Παρθένος
Η σύνοδος Δία, Ποσειδώνα, Χείρωνα θα φέρει αλλαγή στις συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό σας χώρο και στην καθημερινότητά σας. Θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους με τους οποίους θα μπορείτε να διεκπεραιώνετε την δουλειά σας πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Έτσι θα σας μένει χρόνος για να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, με την οικογένειά σας και με πράγματα που σας χαλαρώνουν. Κάποιοι από σας θα βρείτε ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στο χώρο της δουλειάς σας και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώσετε την αποδοτικότητά σας.
Ζυγός
Η αισθηματική σας ζωή είναι αυτή που θα επηρεαστεί θετικά από την σύνοδο των τριών πλανητών που θα σχηματιστεί στον 5ο Οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Αν είστε ελεύθεροι, πρόκειται να κάνετε γνωριμίες – ίσως κατά την διάρκεια ταξιδιών – που θα σας συναρπάσουν και θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σας. Αν πάλι έχετε μια σταθερή σχέση, η όψη αυτή θα συμβάλλει στην επισημοποίησή της, η οποία δεν αποκλείεται να επισπευστεί εξαιτίας μιας εγκυμοσύνης. Όσοι έχετε ήδη παιδιά, ίσως εκπλαγείτε ευχάριστα με την πρόοδό τους ή σας κάνουν να νιώσετε περήφανοι με κάποια επιλογή τους.
Σκορπιός
Η σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί στον 4ο ηλιακό σας Οίκο θα επηρεάσει – θετικά ή αρνητικά – τον οικογενειακό τομέα και την ακίνητη περιουσία σας. Εάν στο παρελθόν είχατε βάλει ένα οικονομικό πλάνο το οποίο ακολουθήσατε προκειμένου να αποκτήσετε κάποια ακίνητο, τώρα είναι η ώρα που το όνειρό σας θα πραγματοποιηθεί. Αν πάλι αναζητούσατε ένα χώρο για να στεγάσετε τον έρωτά σας και να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια, οι συνθήκες θα σας ευνοήσουν ώστε να βρείτε το καλύτερο δυνατό, στην καλύτερη τιμή. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα καταφέρετε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας ώστε να εξακολουθήσετε να κινείστε με άνεση.
Τοξότης
Ο κυβερνήτης σας Δίας θα σχηματίσει σύνοδο με τον Χείρωνα και τον Ποσειδώνα στον 3ο σας Οίκο που σχετίζεται με τα αδέλφια σας, τους συγγενείς σας, την επικοινωνία σας και τις μετακινήσεις σας. Το ερχόμενο διάστημα θα ευνοηθούν όλα αυτά τα θέματα και κατά κάποιον τρόπο, οι συγγενείς ή οι επαφές που θα δημιουργήσετε θα αποβούν θετικές για την πρόοδό σας. Αφού σας ανοίξουν τον δρόμο, θα μπορέσετε να προβάλλετε το ταλέντο σας και τις ικανότητές σας, αλλά και να εκμεταλλευτείτε την επικοινωνιακή σας ικανότητα, ώστε να πείσετε τους πάντες ότι είστε αναντικατάστατοι.
Αιγόκερως
Ο Δίας, ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας, θα συναντηθούν στον 2ο Οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και θα φέρουν αλλαγές στα οικονομικά σας. Ο αυξημένος σας ιδεαλισμός θα σας ωθήσει να συνδυάσετε με κάποιο τρόπο τα ιδανικά σας με τον τρόπο που κερδίζετε τα χρήματά σας. Πολλοί από σας μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε δουλειά, ή να κλείσετε μια συμφωνία που θα σας αποφέρει περισσότερα χρήματα. Μπορείτε ακόμα να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή – αν ασχολείστε με εισαγωγές – εξαγωγές - να προσθέσετε στη λίστα σας ένα νέο προϊόν που θα σας φέρει πολλά έσοδα.
Υδροχόος
Το διάστημα που ο Δίας θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα πάνω στο δικό σας ζώδιο, εσείς θα ανακαλύψετε και θα εκμεταλλευτείτε όλα τα κρυφά σας ταλέντα. Η όψη αυτή θα σας κάνει να ανεβάσετε ψηλότερα τον πήχη και να θέσετε μεγαλύτερους στόχους για τον εαυτό σας. Η πνευματικότητά σας και η προθυμία σας να βοηθήσετε τους άλλους θα αυξηθεί και ίσως αποφασίσετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί με άλλους για ένα κοινό καλό, ακόμα και χωρίς προσωπικό ή οικονομικό όφελος.
Ιχθείς
Οι δυο κυβερνήτες σας – ο παραδοσιακός Δίας και ο μοντέρνος Ποσειδώνας – συναντιούνται με τον Χείρωνα στον 12ο Οίκο σας. Αυτός ο συνδυασμός θα σας ωθήσει να «ψαχτείτε» περισσότερο εσωτερικά, να κάνετε μια αυτοανάλυση και να ερευνήσετε τι πραγματικά θέλετε από την ζωή σας. Τα άτομα που θα γνωρίσετε αυτό το διάστημα θα συνδέονται μαζί σας με έναν καρμικό τρόπο, ενώ οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσετε θα συνδέονται με το πεπρωμένο σας και θα επηρεάσουν την πορεία της ζωής σας. Πολλοί από σας θα αλλάξετε ακόμα και επαγγελματική κατεύθυνση, καθώς θα θελήσετε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας εκφράζουν περισσότερο.
labtec
17-05-2009, 10:12 PM
Δλδ θα αναμένουμε ευχάριστα θέματα..? ΙΙμος β' 10ημερου (Δίας Rx 29ο Σκορπιος Ποσειδώνας Rx 1ο Τοξότης) .
Μακάρι κα Μεντάκη να κάνουμε κάνα ταξίδι, γιατί έχουμε βαλτώσει.
mayakovski
18-05-2009, 07:35 AM
Γεια σας,
Πολύ ενδιαφέρον - και ελπιδοφόρο - άρθρο :cheesy:
Εγώ έχω στο γενέθλιο σύνοδο Δία (Σκορπιού) με Ποσειδώνα (Τοξότη) στον 9ο. Οι δύο αυτοί πλανήτες κάνουν τρίγωνο με το Χείρωνα (Κριό) στον 1ο.
Θα είχατε να μου δώσετε κάποια παραπάνω στοιχεία, πέρα από τα γενικά που γράφετε για όλα τα ζώδια;
Ευχαριστώ θερμά!
nishabdo
18-05-2009, 05:00 PM
η γυναίκα μου είναι δίδυμος του 1ου δεκαημέρου και έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια.αυτές τις προβλέψεις δεν τις περιμέναμε.εγώ ΥΔΡΟΧΟΟΣ του 1ουπεριμενω και εγώ.πάντως το άρθρο σας είναι πολύ καλό . :bigsmile::bigsmile:
piccola
19-05-2009, 11:12 AM
Καλημέρα κυρία Μεντάκη,
πολύ καλό το άρθρο σας. :bigsmile: Να υποθέσω ότι η "εύνοια" δεν ισχύει σε περίπτωση εξαγώνου Δία - Χείρωνα;
:blink: ΙΙμος 2ου 10ημέρου υπέρ-ταλαίπωρος...:sad:
Δείμων
19-05-2009, 03:54 PM
Διαβάζοντας το άρθρο της κυρίας Μεντάκη, βλέπουμε ότι υπάρχουν δύο προτάσεις:
- Η όψη αυτή έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στον κύκλο των αστρολόγων καθώς λόγω της σπανιότητάς της δεν έχουν καταγραφεί αρκετά ιστορικά στοιχεία που να μας βοηθούν να προβλέψουμε τι μπορεί να φέρει.
- Θα μπορούσε λοιπόν αυτή η σύνοδος να συντελέσει ώστε να βρεθεί μια λύση για να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τα προβλήματα που την βασανίζουν, θα μπορούσε όμως επίσης να δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες.
Μην ξεχνάμε ότι η τελευταία τέτοια σύνοδος που έγινε σηματοδότησε μεν το τέλος του Β' παγκόσμιου πόλεμου αλλά και την διαίρεση του κόσμου δημιουργώντας μπλοκ και παραπετάσματα. Ο φανερός - εν θερμώ πόλεμος δηλαδή, έγινε ψυχρός. Μας πήρε άλλα 40 χρόνια να ξεφύγουμε από τον φόβο του πυρηνικού ολοκαυτώματος. 40 χρόνια που ο κάθε αξιοπρεπής Αμερικάνος έπρεπε να έχει ένα καταφύγιο κάτω από το σπίτι του για αυτόν και την οικογένειά του... Έτσι είναι η φύση του Χείρωνα: δίνει μαθήματα, θεραπεύει, όμως με κόστος και με πόνο.
Εάν το μεταφέρουμε αυτό σε πιο προσωπικό επίπεδο θα πρέπει να περιμένουμε μία εύνοια, όμως ούτε του τύπου ξαφνικά να γυρίσει τούμπα η ζωή μας προς το καλύτερο, δεν είναι αυτό ιδίωμα των αργών πλανητών, ούτε και του στιλ σε κάποιες μέρες όλα μας τα προβλήματα απλά θα εξαφανιστούν. Θα υπάρξει μεν μία αναδόμηση, μα για να πραγματοποιηθεί το πιθανότερο να περνάει και πάλι από δρόμους δυσάρεστους.
Θα αναρωτηθεί κάποιος: αφού και τώρα σε δυσάρεστους δρόμους βαδίζουμε ποιά η διαφορά? Η διαφορά είναι ότι με τον πλανητικό αυτό συνδυασμό θα δούμε, θα συνειδητοποιήσουμε τα αδιέξοδα της τωρινής πορείας μας, και θα στραφούμε κάπου αλλού.
Ο Δίας θα δώσει δύναμη να αλλάξουμε την πορεία μας προς ένα φως ελπιδοφόρο.
Ο Χείρωνας θα βοηθήσει να είναι πράγματι το φως χρήσιμο και θεραπευτικό.
Ο Ποσειδώνας θα επεκτείνει την αντίληψή μας να το δούμε σε απόσταση.
Αυτός ο τελευταίος όμως πλανήτης, είναι πιθανόν να μας παραπλανήσει. Εκεί, χρειάζεται εγρήγορση και προσοχή. Τέλος θα πρότεινα να κοιτάξουμε πρώτα τον χάρτη των διελεύσεων (στην κορυφή της σελίδας - Δωρεάν Ωροσκόποιο - Διελεύσεις & ανάλυση για όσους δεν το γνωρίζουν) για να δούμε σε ποιόν οίκο μας βρίσκονται οι πλανήτες, και ύστερα να διαβάσουμε το άρθρο βάσει του οίκου που θα επηρρεαστούμε προσωπικά επειδή οι παραπάνω προβλέψεις, όπως όλες οι προβλέψεις άλλωστε, είναι γενικές και βασίζονται μόνο στο ηλιακό ζώδιο. Για παράδειγμα εγώ μεν είμαι Δίδυμος με Ζυγό, αλλά η σύνοδος συμβαίνει στον 4° οίκο του χάρτη μου οπότε πρέπει να διαβάζω τον Σκορπιό.
WHITE.HORSE
19-05-2009, 04:11 PM
Διαβάζοντας το άρθρο της κυρίας Μεντάκη, βλέπουμε -
. Τέλος θα πρότεινα να κοιτάξουμε πρώτα τον χάρτη των διελεύσεων (στην κορυφή της σελίδας - Δωρεάν Ωροσκόποιο - Διελεύσεις & ανάλυση για όσους δεν το γνωρίζουν) για να δούμε σε ποιόν οίκο μας βρίσκονται οι πλανήτες, και ύστερα να διαβάσουμε το άρθρο βάσει του οίκου που θα επηρρεαστούμε προσωπικά επειδή οι παραπάνω προβλέψεις, όπως όλες οι προβλέψεις άλλωστε, είναι γενικές και βασίζονται μόνο στο ηλιακό ζώδιο. Για παράδειγμα εγώ μεν είμαι Δίδυμος με Ζυγό, αλλά η σύνοδος συμβαίνει στον 4° οίκο του χάρτη μου οπότε πρέπει να διαβάζω τον Σκορπιό.
αν αυτή η σύνοδος σύμβαίνει στον 1ο οίκο μας ή στον 6ο μας φέρνει στο προσκήνιο θέματα με τον εαυτό μας ή με την υγεία μας αντίστοιχα ??
Δείμων
19-05-2009, 05:39 PM
Επηρεάζει φυσικά τα θέματα των αντίστοιχων οίκων, μέσα απο το ζώδιο στο οποίο πραγματοποιείται (Υδροχόος = ανανεωση, ριζοσπαστισμός, επανάσταση, εκκεντρικότητα, πρωτοπορία). Για τον 1 και τον 6 διάβασε Υδροχόο και Παρθένο αντίστοιχα. Βλέπεις ότι το θέμα τέτοιων πολλαπλών συνόδων είναι αρκετά συνδυαστικό, και ακόμα δεν έχουμε βάλει στο παιχνίδι το θέμα των όψεων!
Εκείνο που έχω να πω πάντως, μιας και τα θέματα υγείας είναι ένας ευαίσθητος τομέας, όταν εμπλέκεται εκεί Ποσειδώνας καλό είναι να επιδιώκουμε πάντα μια δεύτερη ή και τρίτη, και τέταρτη ιατρική γνωμάτευση εάν και εφ' όσον προκύψει κάποιο πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος πλανήτης δεν φέρνει κλασικά προβλήματα υγείας (σχετίζεται περισσότερο με τις αρρώστειες του μυαλού και της ψυχής, τα δηλητήρια και τα τοξικά), αλλά παραπλανεί στη διάγνωσή τους.
μαλαμα
19-05-2009, 10:30 PM
Συγνωμη αλλα πως γινεται να εισαι διδυμος με ζυγο και να διαβαζεις τον σκορπιο?δεν το καταλαβα αυτο...
Δείμων
19-05-2009, 11:09 PM
Η σύνοδος γίνεται στον 4° οίκο μου και όχι στον 5 που θα αντιστοιχούσε κανονικά στον ωροσκόπο που έχω (29 Ζυγού). Οπότε διαβάζω τις ερμηνείες για το επόμενο ζώδιο... Δίδυμο και Σκορπιό. Το ηλιακό των προβλέψεων προφανώς θεωρεί τον Ήλιο και τον Ωροσκόπο στο κέντρο των ζωδίων.
piccola
19-05-2009, 11:13 PM
[/QUOTE] Τέλος θα πρότεινα να κοιτάξουμε πρώτα τον χάρτη των διελεύσεων (στην κορυφή της σελίδας - Δωρεάν Ωροσκόποιο - Διελεύσεις & ανάλυση για όσους δεν το γνωρίζουν) για να δούμε σε ποιόν οίκο μας βρίσκονται οι πλανήτες, και ύστερα να διαβάσουμε το άρθρο βάσει του οίκου που θα επηρρεαστούμε προσωπικά επειδή οι παραπάνω προβλέψεις, όπως όλες οι προβλέψεις άλλωστε, είναι γενικές και βασίζονται μόνο στο ηλιακό ζώδιο. Για παράδειγμα εγώ μεν είμαι Δίδυμος με Ζυγό, αλλά η σύνοδος συμβαίνει στον 4° οίκο του χάρτη μου οπότε πρέπει να διαβάζω τον Σκορπιό.[/QUOTE]
Γεια σου Δείμων,
δεν έχω καταλάβει πώς θα βρούμε σε ποιον οίκο βρίσκονται οι αντίστοιχοι πλανήτες...:wacko: φαντάζομαι ότι δεν εννοείς στον γενέθλιο μιας και παραθέτεις τις "Διελεύσεις". Θα μπορούσες να το εξηγήσεις αναλυτικά;:toung: Ευχαριστώ πολύ!:embarrest
Δείμων
19-05-2009, 11:28 PM
Πήγες επάνω στο Δωρεάν Ωροσκόπια να βρεις τον χάρτη των διελεύσεων όπως έγραψα? :) Εκεί θα δεις σε ποιόν οίκο είναι (δηλαδή από ποιόν οίκο του γενέθλιού σου διελαύνουν) οι τρεις πλανήτες αυτή τη στιγμή. Στις ερμηνείες του άρθρου τώρα θα συμβουλευτείς το ηλιακό σου ζώδιο συν για ωροσκόπο τον οίκο που συμβαίνει η σύνοδος.
WHITE.HORSE
20-05-2009, 09:54 AM
ευχαριστώ !
πάντως ναι η καθημερινή πρακτική διχνεί και 3η-4η γνώμη .. θέματα σοβαρά !
μαλαμα
21-05-2009, 11:34 AM
Κοιταζοντας τον χαρτη των διελευσεων η συνοδος γινεται στον 12οικο και κανει τετραγωνο με τον γενεθλιο κυβερνητη μου ποσειδωνα στον 9ο οικο.Θα μπορουσα να εχω μια εξηγηση?
island
21-05-2009, 04:24 PM
καλησπερα σ όλους. ειμαι ταυρος με σκορπιο στις τελευταίες μοιρες αλλά και οι τρεις πλανήτες( διας, ποσειδώνας και χειρων) από 23/5 θα βρίσκονται στον υδροχοο στον χάρτη μου. ποιο ζώδιο διαβάζω λοιπόν? του υδροχόου?
island
21-05-2009, 04:31 PM
καλησπερα σ όλους. ειμαι ταυρος με σκορπιο στις τελευταίες μοιρες αλλά και οι τρεις πλανήτες( διας, ποσειδώνας και χειρων) από 23/5 θα βρίσκονται στον υδροχοο στον χάρτη μου. ποιο ζώδιο διαβάζω λοιπόν? του υδροχόου?
και για να καταλάβω κοιτάζω τη διέλευση πλανητων τώρα στο χάρτη μου (απο τις 23/5 ) ή που βρίσκονται οι πλανήτες στον γενέθλιο? γιατί εγώ κοίταξα το πρώτο
Δείμων
21-05-2009, 08:05 PM
Στον Υδροχόο είναι η «φυσική» θέση των πλανητών στον ουρανό αυτή τη στιγμή. Εκεί βρίσκονται, και βρίσκονται για όλους. Εμάς για την ατομική πρόβλεψη μας ενδιαφέρει πώς επιδρούν επάνω στον προσωπικό μας γενέθλιο χάρτη. Θα κοιτάξεις λοιπόν το κανονικό, ηλιακό σου ζώδιο, και για συμπληρωματικές πληροφορίες θα βρεις τον οίκο από τον οποίο διελαύνουν στον χάρτη σου (κοιτώντας την εφαρμογή με τις διελεύσεις) ώστε να δεις πώς επηρρεάζουν και τον εν λόγω τομέα. Θα είναι ή το ζώδιο του ωροσκόπου σου, ή, εάν έχεις ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες κάποιου ζωδίου, το επόμενο από τον ωροσκόπο. Σε πολλά ζώδια στο άρθρο αναφέρονται οι οίκοι, π.χ. Κριός 11ος, Ταύρος 10ος, Δίδυμοι 9ος, Σκορπιός 4ος, Αιγόκερως 2ος κλπ. οπότε εάν κάπου δεν λέει το βρίσκεις εύκολα.
Δηλαδή ένας Σκορπιός με ωροσκόπο Ταύρο αλλά που η σύνοδος στον χαρτη του γίνεται στον ένατο οίκο, θα διαβάσει τον Σκορπιό σαν το Ηλιακό και τους Διδύμους σαν το ωροσκοπικό του ζώδιο. Οι προβλέψεις για τον Ταύρο σε αυτή την περίπτωση δεν τον αφορούν.
island
22-05-2009, 01:05 AM
εγω στον γενέθλιο έχω δία στον λεων στις 25 12 54 στον 9ο, ποσειδωνα στις 25 43 ' 20 R στο σκορπιο 12ο και χειρων στον κριό στις 01 18" 22 στον 4ο
ο γενέθλιος δίας κανει τετραγωνο με τον ποσειδωνα στον διελαύνων , ο ποσειδώνας αντιθεση με δια και ο χειρων αντίθεση με δια και τετραγωνο με ποσειδώνα! τι γίνεται?
μήπως πρεπει να φουνταρω για να ησυχάσω?
island
22-05-2009, 03:52 PM
εγω στον γενέθλιο έχω δία στον λεων στις 25 12 54 στον 9ο, ποσειδωνα στις 25 43 ' 20 R στο σκορπιο 12ο και χειρων στον κριό στις 01 18" 22 στον 4ο
ο γενέθλιος δίας κανει τετραγωνο με τον ποσειδωνα στον διελαύνων , ο ποσειδώνας αντιθεση με δια και ο χειρων αντίθεση με δια και τετραγωνο με ποσειδώνα! τι γίνεται?
μήπως πρεπει να φουνταρω για να ησυχάσω?
αναθεμά με αν κατάλαβα! πως βλέπουμε τη σύνοδο? εγώ στον χάρτη μου δεν καταλαβαίνω πως να τη βω. εκτός κι αν δεν κάνει στον χάρτη μου!
Δείμων
22-05-2009, 07:13 PM
island, έχεις διαβάσει όλη την προηγούμενη συζήτηση? :) ¶λλο ο γενέθλιος χάρτης μας (αυτός δείχνει τον χαρακτήρα μας) και άλλο οι διελεύσεις (χρησιμοποιούνται για την πρόγνωση). Έγραφα παραπάνω λοιπόν
Τέλος θα πρότεινα να κοιτάξουμε πρώτα τον χάρτη των διελεύσεων (στην κορυφή της σελίδας - Δωρεάν Ωροσκόποιο - Διελεύσεις & ανάλυση για όσους δεν το γνωρίζουν) για να δούμε σε ποιόν οίκο μας βρίσκονται οι πλανήτες.
Εάν πας σε αυτό τον χάρτη θα δεις μία σειρά πλανήτες με μπλε, που είναι ο γενέθλιός σου (εκεί που βρίσκονταν οι πλανήτες όταν γεννήθηκες), και μία με κόκκινο, που είναι οι διελεύσεις (εκεί που βρίσκονται οι πλανήτες τώρα που μιλάμε). Η τριπλή σύνοδος είναι με κόκκινο χρώμα, δες σε ποιον οίκο του ωροσκοπίου σου γίνεται, διάβασε το προηγούμενο μήνυμά μου, και δες τις προβλέψεις που σε αφορούν από το άρθρο :love:
penguin
23-05-2009, 12:23 AM
Απλα ενα σχολιο...
το εχω ψαξει αρκετα ως θεμα (πεφτει στα γενεθλια μου τρομαρα μου!!!) και απο οσο καταλαβα ειναι λιγο ασαφες πώς θα μας επηρεασει ολους η συνοδος αυτη. Απο το να πραγματοποιηθει καθε απιστευτο ονειρο μας μεχρι να φαμε εντελως τα μουτρα μας. Κρατηστε σημειωσεις, κανετε παρατηρησεις ωστε σε καμια εβδομαδα να πουμε ολοι τι παρατηρησαμε. Οχι τιποτα αλλο, για να ειμαστε προετοιμασμενοι τις αλλες 2 φορες που θα γινει η συνοδος φετος!:laugh::blink::wacko:
Καλησπερα και απο εμενα. Παρα πολυ καλο το άρθρο σας αλλα μιας και ειναι τόσο περιπλοκη η αναλυση μηπως μπορει να μου πει κι εμενα κάποιος τι μπορει να φερει αυτη η συνοδος που γινεται στον 6ο μου σε συνοδο με τον γενεθλιο Δία και Σεληνη και τρίγωνο με τον Ηλιο μου;;;;;;;;Εδω σας θελω!!!! (Ειμαι Ζυγος με ωροσκοπο Παρθενο για οσους δεν καταλαβαν) Ευχαριστω
Wind
sag_femme
25-05-2009, 01:22 PM
Καλημέρα κι από μένα!
Διάβασα προσεκτικά τις παραπάνω απαντήσεις αλλά δυστυχώς κάτι δεν καταλαβαίνω... Είμαι Τοξότης με ωροσκόπο Καρκίνο και η τριπλή σύνοδος γίνεται στον 8ο οίκο μου, η ακμή του οποίου είναι στις 14ο Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κοιτάξω στις ερμηνείες τον Τοξότη ως ηλιακό και τον Υδροχόο ως ακμή αντί για τον Καρκίνο ως ωροσκοπο;;;
Δείμων
25-05-2009, 03:37 PM
Αφού γίνεται στον 8° οίκο σου θα κοιτάξεις και τον Καρκίνο, δηλαδή τον κανονικό σου ωροσκόπο.
island
25-05-2009, 04:14 PM
γιατί τους διδύμους? αν είναι σκορπιός με ωροσκόπο ταύρο, τότε ο ένατος οίκος του είναι ο υδροχόος, έτσι δεν είναι?
island
25-05-2009, 04:18 PM
Στον Υδροχόο είναι η «φυσική» θέση των πλανητών στον ουρανό αυτή τη στιγμή. Εκεί βρίσκονται, και βρίσκονται για όλους. Εμάς για την ατομική πρόβλεψη μας ενδιαφέρει πώς επιδρούν επάνω στον προσωπικό μας γενέθλιο χάρτη. Θα κοιτάξεις λοιπόν το κανονικό, ηλιακό σου ζώδιο, και για συμπληρωματικές πληροφορίες θα βρεις τον οίκο από τον οποίο διελαύνουν στον χάρτη σου (κοιτώντας την εφαρμογή με τις διελεύσεις) ώστε να δεις πώς επηρρεάζουν και τον εν λόγω τομέα. Θα είναι ή το ζώδιο του ωροσκόπου σου, ή, εάν έχεις ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες κάποιου ζωδίου, το επόμενο από τον ωροσκόπο. Σε πολλά ζώδια στο άρθρο αναφέρονται οι οίκοι, π.χ. Κριός 11ος, Ταύρος 10ος, Δίδυμοι 9ος, Σκορπιός 4ος, Αιγόκερως 2ος κλπ. οπότε εάν κάπου δεν λέει το βρίσκεις εύκολα.
Δηλαδή ένας Σκορπιός με ωροσκόπο Ταύρο αλλά που η σύνοδος στον χαρτη του γίνεται στον ένατο οίκο, θα διαβάσει τον Σκορπιό σαν το Ηλιακό και τους Διδύμους σαν το ωροσκοπικό του ζώδιο. Οι προβλέψεις για τον Ταύρο σε αυτή την περίπτωση δεν τον αφορούν.
γιατί δίδυμος? αν έχει ωροσκόπο ταύρο όπως γράφεις, τότε ο ένατος οίκος του είναι ο υδροχόος, έτσι δεν είναι? εγώ είμαι ταύρος με σκορπιο αλλά η σύνοδος γίνεται στην 20' του υδροχόου στον τρίτο οίκο. διαβάζω τον ταύρο σαν το ηλιακό & τον υδροχόο λόγω του οίκου?
sag_femme
26-05-2009, 11:45 AM
Αφού γίνεται στον 8° οίκο σου θα κοιτάξεις και τον Καρκίνο, δηλαδή τον κανονικό σου ωροσκόπο.
Ευχαριστώ πολύ!!!!!
:bigsmile:
μπακαλιαράκι
26-05-2009, 12:54 PM
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο...
Η σύνοδος πραγματοποιέιται στον 4ο οίκο μου και τόσο οι ερμηνείες του ζωδίου όσο και του ωροσκόπου μου πέφτουν διάνα!!
cymbalta
26-05-2009, 04:10 PM
Για να καταλάβω λίγο γιατί έχω μπερδευτεί πολύ ...εγώ που είμαι Ζυγός με ωροσκόπο Ταύρο και γίνετε η σύνοδος στον 5ο οίκο που είναι στον Λέων τι κοιτάω ..?
Ζυγό με Ταύρο ?
Ζυγό με Διδυμο ?
Ζυγό με Λέων ?
Ευχαριστώ
black moon
26-05-2009, 04:32 PM
Για να καταλάβω λίγο γιατί έχω μπερδευτεί πολύ ...εγώ που είμαι Ζυγός με ωροσκόπο Ταύρο και γίνετε η σύνοδος στον 5ο οίκο που είναι στον Λέων τι κοιτάω ..?
Ζυγό με Ταύρο ?
Ζυγό με Διδυμο ?
Ζυγό με Λέων ?
Ευχαριστώ
O 5oς οίκος για όλους του Ζυγούς όταν μιλαμε για γενικη δηλαδή πρόβλεψη, είναι ο Υδροχόος ( Μετρώντας απο το ζώδιο που εχουμε τον Ήλιο + όσους οίκους χρειάζεται για να φτάσουμε στον Υδροχόο, βλέπουμε σε ποιον τομέα ΓΕΝΙΚΑ θα εχει το κάθε ζώδιο επιρροή. Επειδή στον Υδροχόο γινεται η συνοδος, λέμε λοιπόν οτι για ΟΛΟΥΣ τους Ζυγους αφορά τον 5ο οίκο τους ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΑ. Ειδικά όμως όχι! Γι' αυτό και οι γενικές προβλέψεις δεν βγαινουν επακριβώς σε όλους. Για τα γενικά λοιπόν, θα κοιτάξεις αυτα που λέει το αρθρο παραπάνω για τους Ζυγούς.
κρασακι
27-05-2009, 02:55 AM
Να κάνουμε έναν απολογισμό του τι μας έφερε η αγαπητή σύνοδος?:nuts:
Αν παρατηρήσατε κάτι βεβαίως...
Όντας στον 12ο μου κανονικά, ως Ιχθύς, την αυτοανάλυση την ένιωσα στο πετσί μου (εδώ και λίγο περισσότερο καιρό βέβαια)! Ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις..τι μας λες ..το βρήκα!
Τώρα η διέλευση απο τον 6ο στον χάρτη μου κανένα καλό νέο δεν μου φέρε ακόμη..ελπίζω στα προσεχώς...και να είναι και ξεκάθαρη!
Μητσάκος
27-05-2009, 08:53 AM
Να κάνουμε έναν απολογισμό του τι μας έφερε η αγαπητή σύνοδος?:nuts:
Αν παρατηρήσατε κάτι βεβαίως...
Όντας στον 12ο μου κανονικά, ως Ιχθύς, την αυτοανάλυση την ένιωσα στο πετσί μου (εδώ και λίγο περισσότερο καιρό βέβαια)! Ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις..τι μας λες ..το βρήκα!
Τώρα η διέλευση απο τον 6ο στον χάρτη μου κανένα καλό νέο δεν μου φέρε ακόμη..ελπίζω στα προσεχώς...και να είναι και ξεκάθαρη!
Θα πρότεινα ο απολογισμός να γίνει τον ...Ιανουάριο του 2010 :nuts:
Τον Μάιο (από τις 23 έως τις 27) θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά η αναμενόμενη και σπάνια σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα. Ο σχηματισμός αυτός θα γίνει δυο ακόμα φορές τον Ιούλιο (από τις 10 έως τις 22) και τον Δεκέμβριο (από τις 7 έως τις 21).
toniats
27-05-2009, 10:06 AM
Τον Μάιο (από τις 23 έως τις 27) θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά η αναμενόμενη και σπάνια σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα. Ο σχηματισμός αυτός θα γίνει δυο ακόμα φορές τον Ιούλιο (από τις 10 έως τις 22) και τον Δεκέμβριο (από τις 7 έως τις 21).
Ως εδώ καθαρή τη βγάλαμε!!!
Φυσικά....κινδύνεψα από την γρίππη των χοίρων (μόνο ο Ριζόπουλος εξέλαβε σοβαρά την ανησυχία μου για αυτή-ταύτη τη γρίππη, σε πρότερο χρόνο, όταν τίποτα δεν μαρτυρούσε πως θα αντιμετωπίσω άμεσα και καταπρόσωπο, το πρόβλημα του Μεξικού στο ημιορεινό χωρίον που έχω καταφύγει έδώ και δεκαπέντε χρόνια)......κάτι εγκέφαλοι θέλαν να φέρουν μεξικάνους φοιτητές στο γραφείο μου έτσι στο άνετο, χωρίς κανένας να εξεταστεί για τίποτα απο κανέναν φορέα.....αχ! Ελλάντα! (μέχρι και στο ρατσισμό το γύρισαν οι ανεύθυνοι, όταν συνάντησαν αντιρρήσεις). Είχαν ξεχάσει να ρωτήσουν και γενικώς (ελλην προϊστάμενος ή humus ilithious-ανθεκτικό είδος που εξαπλώνεται συνεχώς...απώτερος στόχος να εξαφανίσει τη χλωρίδα και πανίδα από προσώπου γης)
Ο Υδροχόος, που κλείστηκε το ραντεβού Δία Ποσειδώνα(ωχ) και Χείρωνα , είναι ο γενέθλιος 2ος οίκος μου, της εργασίας. Δύο μοίρες πιο κάτω είναι το σπίτι της μαμάς Σελήνης.
Πήρα έξι μέρες άδεια, πρώτη φορά στη ζωή μου για να κάτσω σπίτι μου και να μαγειρεύω στα παιδιά, κατα απόλυτη προτεραιότητα. Μαζεύω και τα χειμωνιάτικα, ρίχνω και κανένα σφουγγάρισμα στην κουζίνα. Αχ σελήνη! εντάξει ομολογώ ....η ένταση της ενδοσκοπίσης μου αυτό τον καιρό ίσως είναι υπεύθυνη για τον ανεμοστρόβιλο που έπληξε την Ηλεία...
cymbalta
27-05-2009, 03:24 PM
O 5oς οίκος για όλους του Ζυγούς όταν μιλαμε για γενικη δηλαδή πρόβλεψη, είναι ο Υδροχόος ( Μετρώντας απο το ζώδιο που εχουμε τον Ήλιο + όσους οίκους χρειάζεται για να φτάσουμε στον Υδροχόο, βλέπουμε σε ποιον τομέα ΓΕΝΙΚΑ θα εχει το κάθε ζώδιο επιρροή. Επειδή στον Υδροχόο γινεται η συνοδος, λέμε λοιπόν οτι για ΟΛΟΥΣ τους Ζυγους αφορά τον 5ο οίκο τους ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΑ. Ειδικά όμως όχι! Γι' αυτό και οι γενικές προβλέψεις δεν βγαινουν επακριβώς σε όλους. Για τα γενικά λοιπόν, θα κοιτάξεις αυτα που λέει το αρθρο παραπάνω για τους Ζυγούς.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου αλλά ειδικά ήθελα να δω περισσότερο και όχι γενικά ( το οποίο είχα ήδη δει) .
Απο το ότι κατάλαβα λοιπόν αυτό που πρέπει να βρώ είναι σε ποιον οίκο στον΄χάρτη μου γίνετε η σύνοδος αλλά αυτό είναι που με μπερδεύει και περισσότερο γιατί ναι μεν διακρίνω τις μπλέ και κόκκινεσ γραμμούλες στον χάρτη μου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα διακρίνω σε ποιόν οίκο γίνετε η σύνοδος ...υπάρχει κάποιο σύμβολο ή κάτι παρόμοιο ...? αντιλαμβάνομαι πως για κάποιον έμπειρο θα είναι παιχνιδάκι αλλά ώς αρχάρια μου φαίνεται βουνό ...αν μπορείς εσύ η κάποιο άλλο μέλος να λύσει την απορία μου τον ευχαριστώ εκ των προτέρων αν όχι ...τοτε θα μείνω στις γενικές προβλέψεις και με την απορία ...
island
27-05-2009, 04:55 PM
τελικά τους οίκους από που αρχίζουμε να τους μετράμε? από το ζώδιο του ήλιου ή του ωροσκόπου?
εγώ για παράδειγμα είμαι ταύρος με σκορπιό και η σύνοδος γίνεται στον τρίτο οίκο μου. ποιον να εκλάβω ως τρίτο οίκο?
island
27-05-2009, 04:57 PM
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου αλλά ειδικά ήθελα να δω περισσότερο και όχι γενικά ( το οποίο είχα ήδη δει) .
Απο το ότι κατάλαβα λοιπόν αυτό που πρέπει να βρώ είναι σε ποιον οίκο στον΄χάρτη μου γίνετε η σύνοδος αλλά αυτό είναι που με μπερδεύει και περισσότερο γιατί ναι μεν διακρίνω τις μπλέ και κόκκινεσ γραμμούλες στον χάρτη μου αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα διακρίνω σε ποιόν οίκο γίνετε η σύνοδος ...υπάρχει κάποιο σύμβολο ή κάτι παρόμοιο ...? αντιλαμβάνομαι πως για κάποιον έμπειρο θα είναι παιχνιδάκι αλλά ώς αρχάρια μου φαίνεται βουνό ...αν μπορείς εσύ η κάποιο άλλο μέλος να λύσει την απορία μου τον ευχαριστώ εκ των προτέρων αν όχι ...τοτε θα μείνω στις γενικές προβλέψεις και με την απορία ...
έχω την εντύπωση πως ο χάρτης στις διελεύσεις έχει αριθμημένους τους οίκους, ή κάνω λάθος?
cymbalta
28-05-2009, 01:02 PM
έχω την εντύπωση πως ο χάρτης στις διελεύσεις έχει αριθμημένους τους οίκους, ή κάνω λάθος?
Έχεις δίκιο ναι τους έχει τους οίκους και ναι μπορώ να πω μετά από πολύωρη μελέτη του χάρτη μου πως κατάφερα ( θέλω να πιστεύω ) επιτέλους να βρω που γίνετε η σύνοδος βέβαια μπορεί να έχω κάνει καμία πατάτα οπότε ας με διορφώσει κάποιος ...
Βάσει Δείμων η σύνοδος των 3 πλανητών είναι με κόκκινο χρώμα , οι 3 λοιπον αυτοί πλανήτες εμένα πέφτουν πάνω στον 11ο οίκο όμως διαβάζοντας μία απάντηση του Δείμων έλεγε :
«Θα κοιτάξεις λοιπόν το κανονικό, ηλιακό σου ζώδιο, και για συμπληρωματικές πληροφορίες θα βρεις τον οίκο από τον οποίο διελαύνουν στον χάρτη σου (κοιτώντας την εφαρμογή με τις διελεύσεις) ώστε να δεις πώς επηρρεάζουν και τον εν λόγω τομέα. Θα είναι ή το ζώδιο του ωροσκόπου σου, ή, εάν έχεις ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες κάποιου ζωδίου, το επόμενο από τον ωροσκόπο. Σε πολλά ζώδια στο άρθρο αναφέρονται οι οίκοι, π.χ. Κριός 11ος, Ταύρος 10ος, Δίδυμοι 9ος, Σκορπιός 4ος, Αιγόκερως 2ος κλπ. οπότε εάν κάπου δεν λέει το βρίσκεις εύκολα.»
Εμένα όμως γίνετε στον 11ο δηλαδή στον Κριό και έχω ωροσκόπο Ταύρο
Όποτε τι ισχύει τώρα…?
maroulaki23
30-05-2009, 06:58 PM
Eiμαι λέων γεννημένη στις 20/08/84. Το πόσο με έχει ταλαιπωρήσει ο Ποσειδώνας το Μάϊο, δε μπορώ να περιγράψω. Πραγματικά,δεν μπορούσα να πιστεψω πως οι πλανήτες μπορούσαν να με επηρεάσουν τόσο. Στο κομμάτι τοων σχέσεων φυσικά. Ξεκίνησα μια σχέση στις 9/02 με ενα άτομο που γνώριζα χρόνια. Αρχές Μαϊου χωρίσαμε και στις 27/05 έμαθα ότι ξεκίνησε μια σχέση με άλλη μια κοπέλα, γνωστή μου και αυτή, κατά πάσα πιθανότητα λίγο πριν χωρίσουμε. Επεσα απο τα σύννεφα. Δεν περίμενα σε καμμία περίπτωση κατι τέτοιο απο αυτόν...Φυσικά η αντίδρασή μου όταν το έμαθα ήταν ακαριαία. Είπα χοντρά πράγματα, αλλά δεν άντεχα να νομίζει ότι δεν ξέρω τίποτα...Είμαι πολύ πληγωμένη τώρα..Ψευδαίσθηση, Υπερβολή, Τραύμα- Ποσειδώνας, Διας, Χείρωνας...Πότε θα τελειώσει όλο αυτό για εμάς τους λεόντες του 3ο δεκαημέρου? Θα εκτιμούσα πολύ μια απάντηση δική σας...
Μητσάκος
31-05-2009, 12:36 AM
Eiμαι λέων γεννημένη στις 20/08/84. Το πόσο με έχει ταλαιπωρήσει ο Ποσειδώνας το Μάϊο, δε μπορώ να περιγράψω. Πραγματικά,δεν μπορούσα να πιστεψω πως οι πλανήτες μπορούσαν να με επηρεάσουν τόσο. Στο κομμάτι τοων σχέσεων φυσικά. Ξεκίνησα μια σχέση στις 9/02 με ενα άτομο που γνώριζα χρόνια. Αρχές Μαϊου χωρίσαμε και στις 27/05 έμαθα ότι ξεκίνησε μια σχέση με άλλη μια κοπέλα, γνωστή μου και αυτή, κατά πάσα πιθανότητα λίγο πριν χωρίσουμε. Επεσα απο τα σύννεφα. Δεν περίμενα σε καμμία περίπτωση κατι τέτοιο απο αυτόν...Φυσικά η αντίδρασή μου όταν το έμαθα ήταν ακαριαία. Είπα χοντρά πράγματα, αλλά δεν άντεχα να νομίζει ότι δεν ξέρω τίποτα...Είμαι πολύ πληγωμένη τώρα..Ψευδαίσθηση, Υπερβολή, Τραύμα- Ποσειδώνας, Διας, Χείρωνας...Πότε θα τελειώσει όλο αυτό για εμάς τους λεόντες του 3ο δεκαημέρου? Θα εκτιμούσα πολύ μια απάντηση δική σας...
Τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι σε επηρεάζουν οι πλανήτες και τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι η σύνοδος ενός ...πλανητοειδούς και ενός πλανήτη απελπιστικά αργών (Χείρων και Ποσειδώνας) με έναν σχετικά αργό πλανήτη (Δίας) συντέλεσε στο να πεις ...ψέματα επειδή σε κορόιδεψε κάποιος και πληγώθηκες.
Σε ρωτάω γιατί εγώ θεωρώ ότι δεν με επηρεάζει κανένας πλανήτης και επειδή αντίστοιχες περιπτώσεις συμβαίνουν καθημερινά εδώ και ...χιλιάδες χρόνια χωρίς απαραίτητα να υπάρχει η τριπλή αυτή σύνοδος. :bigsmile:
maroulaki23
31-05-2009, 01:00 AM
Mμμ...Ναι ..Αυτή είναι μία άλλη οπτική στα πράγματα... Λοιπόν προτού απαντήσω στην ερώτησή σου θα κάνω μία διόρθωση σε αυτό που είπες. Δεν είπα εγώ κανένα ψέμα, άλλος είπε! Και τώρα στο προκέιμενο.. Οι λέοντες του τρίτου δεκαημέρου απο τις αρχές της χρονιάς ακούνε συνέχεια για την επιρροή που θα έχει ο ποσειδώνας πάνω τους. Ψευδαισθήσεις, ακανοποίητα πάθη, ροζ φούσκες κτλ. Το ξέρω πως οι αργοί πλανήτες επηρεάζουν συλλογικά, γενιές και όχι προσωπικά..Αλλά και πάλι σου λέω πως για τον Ποσειδώνα άκουμε πολύ μεχρι τώρα. Εμένα προσωπικά νιώθω πως με επηρέασε για τον εξής λόγο. Το ατομο για το οποίο μιλάω, το ξέρω τα τελευταία 6 χρόνια. Το ζούσα σχεδόν καθημερινά.Δεν περίμενα με τίποτα αυτή την συμπεριφορά .Εντάξει συμβαίνουν γενικά αυτά, δε λέω, αλλά σε συνδυασμό με την αστρολογία, εσύ δεν πιστεύεις ότι ο Ποσειδώνας μπόρεσε και μου έβαλε ροζ γυαλάκια?? Εγώ μάλλον το πιστεύω!
giannas
31-05-2009, 08:07 AM
Από ότι διάβασα , πρώτα θα συμφωνήσω με τον Μητσάκο….συμβαίνουν αυτά.
Μετά θα σου πω ότι μπορεί και να μην έλεγε ψέματα , ότι σου είπε να τα εννοούσε την στιγμή που τα έλεγε και μετά από κάποιο διάστημα να του τελείωσε( αλήθεια τι όψεις κάνει ο έρμης του; )….Έπειτα τον γνώριζες ως φίλο και όχι ως ερωτικό σύντροφο. Τους φίλους τους κοιτάμε στον 11 οικο , τους συντρόφους στον 5 οικο, έχει διαφορά…Επίσης θα πρέπει να κοιτάξεις και την συναστρια αν έχετε όψεις με ποσειδώνα. 'Oσο για τα "ροζ γυαλιά " σου ,ο ποσειδώνας στον γενέθλιο σου, τι όψεις κάνει;
Και τέλος θα σου πω ότι την περίοδο που ξεκίνησε η σχέση είχε εκλείψεις και μάλιστα στις 9/2 είχε σεληνιακή….δεν ξεκινάμε τίποτα σε περίοδο εκλείψεων….εκτός αν θέλουμε να ολοκληρώσουμε κάτι.
Οπότε μήπως δεν έφταιγε μόνο η σύνοδος;
Μητσάκος
31-05-2009, 08:55 AM
Mμμ...Ναι ..Αυτή είναι μία άλλη οπτική στα πράγματα... Λοιπόν προτού απαντήσω στην ερώτησή σου θα κάνω μία διόρθωση σε αυτό που είπες. Δεν είπα εγώ κανένα ψέμα, άλλος είπε! Και τώρα στο προκέιμενο.. Οι λέοντες του τρίτου δεκαημέρου απο τις αρχές της χρονιάς ακούνε συνέχεια για την επιρροή που θα έχει ο ποσειδώνας πάνω τους. Ψευδαισθήσεις, ακανοποίητα πάθη, ροζ φούσκες κτλ. Το ξέρω πως οι αργοί πλανήτες επηρεάζουν συλλογικά, γενιές και όχι προσωπικά..Αλλά και πάλι σου λέω πως για τον Ποσειδώνα άκουμε πολύ μεχρι τώρα. Εμένα προσωπικά νιώθω πως με επηρέασε για τον εξής λόγο. Το ατομο για το οποίο μιλάω, το ξέρω τα τελευταία 6 χρόνια. Το ζούσα σχεδόν καθημερινά.Δεν περίμενα με τίποτα αυτή την συμπεριφορά .Εντάξει συμβαίνουν γενικά αυτά, δε λέω, αλλά σε συνδυασμό με την αστρολογία, εσύ δεν πιστεύεις ότι ο Ποσειδώνας μπόρεσε και μου έβαλε ροζ γυαλάκια?? Εγώ μάλλον το πιστεύω!
Αφού συμφωνήσω σε αυτά που λες και διορθώσω το ότι του είπες ψέματα, καθώς εκ παραδρομής το έγραψα, αφού δεν έγραφες για χοντρά ψέματα (όπως διάβασα λανθασμένα :toung: ) αλλά το ότι του είπες ...χοντράδες (έχεις και τετράγωνο Ερμή/Ουρανού :cheesy: ) να σου πω ότι είναι έτσι όπως τα λέει η Γιάννα στο πιο πάνω ποστ. Με την έννοια ότι ναι μεν ισχύει αυτό που λες για τους Λέοντες του 3ου Δεκαημέρου (αφού "τρώνε" Ποσειδώνα από αντίθεση) αλλά το ζήτημα είναι πιο σύνθετο, για να το εξηγήσουμε μόνο με τη σύνοδο των τριών αυτών και την αντίθεση με τον Ήλιο σου, και ας είναι και ακριβείας. Π.χ,, είχες και σύνοδο γεν. Αφροδίτης με διελ. Κρόνο και με τα πισωγυρίσματά του θεωρητικά την ταλαιπώρησε και την ταλαιπωρεί κάμποσο τον τελευταίο καιρό. Και αν συνυπολογίσουμε και τις απόψεις του κ. Ριζόπουλου σχετικά με τις αστρικές θέσεις των πλανητών, ταλαιπωρεί ακι τον Ήλιο σου ο Κρόνος :bigsmile:
maroulaki23
31-05-2009, 03:46 PM
Καταρχήν ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις σας...!Οι ισχυρές οψεις που κάνει ο ποσειδώνας στο χάρτη μου( είναι αναδρομος) είναι ένα τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. \Τώρα για συναστρίες και διελεύσεις, η αλήθεια είναι πως επειδή είμαι αρχάρια δεν σκαμπαζω για να κάνω μια μινι αναλυση...Πάντως εγω είμαι 20/08/84 ώρα 16:00 και εκείνος 3/09/84 και έχει ωροσκόπο σκορπιό. ( ώρα δεν ξέρω). Τελικά ρε παιδιά, δεν ξέρω αν φταίνε τα άστρα ή το κεφάλι μου το κούφιο, αλλά φως στο τούνελ δεν βλέπω...!
Μητσάκος
31-05-2009, 08:55 PM
Καταρχήν ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις σας...!Οι ισχυρές οψεις που κάνει ο ποσειδώνας στο χάρτη μου( είναι αναδρομος) είναι ένα τρίγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. \Τώρα για συναστρίες και διελεύσεις, η αλήθεια είναι πως επειδή είμαι αρχάρια δεν σκαμπαζω για να κάνω μια μινι αναλυση...Πάντως εγω είμαι 20/08/84 ώρα 16:00 και εκείνος 3/09/84 και έχει ωροσκόπο σκορπιό. ( ώρα δεν ξέρω). Τελικά ρε παιδιά, δεν ξέρω αν φταίνε τα άστρα ή το κεφάλι μου το κούφιο, αλλά φως στο τούνελ δεν βλέπω...!
:laugh::laugh:Verneigung:clapping::clapping:
Χρόνο να έχεις και καλή διάθεση και όλα θα γίνουν. Το βασικότερο, που είναι η διαπίστωση της άγνοιας, έχει γίνει :bigsmile:
μαλαμα
31-05-2009, 09:00 PM
Eγω αντιθετως ενω πριν δυο βδομαδες ειχα ασχημη ψυχολογια,τωρα εχει λιγες μερες που νιωθω πολυ καλα και δυνατη,και γεματη αγαπη για τον κοσμο και οτι ολα θα πανε καλα ,πολυ θετικη ενεργεια.Καπου διαβασα οτι αυτη η συνοδος επηρεαζει περισσοτερο οσους εχουν πλανητες στις 23-29 μοιρες των σταθερων.Οποτε αυτη η αγαλιαση ψυχης που νιωθω μπορει να οφειλετε στο οτι εχω την σεληνη μου στην 0 μοιρα παρθενου(σε μερικα συστηματα βγαινει στην 29ο μοιρα λεωντα.Οτι και να ειναι νιωθω πολυ καλα και ευχομαι να κρατησει!
κρασακι
31-05-2009, 11:15 PM
Η σύνοδος έγινε πάνω στον ερμή μου σχεδόν.
Συνδυαστικά με το ότι πραγματοποιήθηκε στον 6ο μου, ίσως να μου δωσε την χαλαρότητα και την αισιοδοξία, που είχα σε μεγάλο βαθμό, για να τα βγάλω πέρα με τα θέματα του 6ου που ήρθαν στην επιφάνεια..μπορεί ναι μπορεί όχι! :bigsmile:
Δείμων
02-06-2009, 01:04 AM
Εμένα όμως γίνετε στον 11ο δηλαδή στον Κριό και έχω ωροσκόπο Ταύρο
Όποτε τι ισχύει τώρα…?
Σαν συμπληρωματική πρόβλεψη ισχύει ο Κριός.
cymbalta
02-06-2009, 09:17 AM
Σαν συμπληρωματική πρόβλεψη ισχύει ο Κριός.
Ευχαριστώ Δείμων για την απάντηση σου .:bigsmile:
island
02-06-2009, 04:18 PM
γεια σ όλους. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. είμαι ταύρος με τοξότη ( μάλλον) και η σύνοδος γίνεται στον τριτο οίκο στο χάρτη μου. διαβάζω τον ταύρο και ποιο άλλο?
Μητσάκος
02-06-2009, 04:45 PM
γεια σ όλους. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. είμαι ταύρος με τοξότη ( μάλλον) και η σύνοδος γίνεται στον τριτο οίκο στο χάρτη μου. διαβάζω τον ταύρο και ποιο άλλο?
Αφού δεν είσαι σίγουρη για τον ωροσκόπο σου, πώς είσαι σίγουρη για τον 3ο Οίκο σου; :bigsmile:
island
04-06-2009, 01:23 AM
[QUOTE=Μητσάκος;84639]Αφού δεν είσαι σίγουρη για τον ωροσκόπο σου, πώς είσαι σίγουρη για τον 3ο Οίκο σου; :bigsmile:[/
είμαι ακριβως στην αλλαγη. το θέμα είναι άλλο. αν όντως γίνεται στον 3ο οίκο ποιο ζωδιο διαβάζω εκτος από τον ταύρο; ας παρουμε την περιπτωση να έχω ωροσκόπο τοξότη.
cymbalta
04-06-2009, 12:27 PM
[QUOTE=Μητσάκος;84639]Αφού δεν είσαι σίγουρη για τον ωροσκόπο σου, πώς είσαι σίγουρη για τον 3ο Οίκο σου; :bigsmile:[/
είμαι ακριβως στην αλλαγη. το θέμα είναι άλλο. αν όντως γίνεται στον 3ο οίκο ποιο ζωδιο διαβάζω εκτος από τον ταύρο; ας παρουμε την περιπτωση να έχω ωροσκόπο τοξότη.
Χωρίς να είμαι και εγώ ειδική island αλλά από όσα έχω καταλάβει διαβάζοντας τις απαντήσεις που έχουν δοθεί στο θέμα , θα σου πω να κοιτάξεις τον Τάυρο που είναι το ζώδιο σου και τον Τοξότη όχι επειδή είναι ωροσκόπος σου αλλά γιατί η σύνοδος γίνεται στον 3ο οικό . :bigsmile:
island
04-06-2009, 04:30 PM
σ ευχαριστώ
penguin
11-06-2009, 11:46 PM
Ειχα πει οτι θα παρατηρουσα τι θα γινοταν με την 1η αυτη συνοδο...
Ως Διδυμακι του 1ου δεκαημερου, αντιμετωπισα μια φοβία μου-κατι που περιμενα οτι μαλλον θα γινοταν εδω και 1,5 χρονο εγινε....πληρης απομυθοποιηση (καλα, αυτος ο Νευτωνας δεν επρεπε να τα ωραιοποιει λιγο???) Ελπιζω να προσγειωθηκα εντελως αυτο το διαστημα και να μην ξαναγινουν παρομοια στις υπολοιπες συνοδους. Βεβαια, το γεγονος οτι η τριαδα Δια κλπ εκανε τετραγωνο με τη σεληνη μου δεν βοηθησε....
Αντε καλα μυαλα να εχουμε!!!!!!!!!!!:cheesy::toung::laugh:
carmina
30-06-2009, 02:08 PM
Γεια σας!
Βλεποντας τον χαρτη μου διαπιστωνω οτι αυτη η συνοδος κανει τριγωνο με τον ηλιο μου αλλα κανει και τετραγωνο με τον γενεθλιο ποσειδωνα μου..μου φαινεται λιγο αλλοκοτο ολο αυτο και δεν μπορω να καταλαβω το ρολο αυτης της συνοδου στον χαρτη μου. Οι λογοι που μου φαινεται περιεργο ειναι: εχω ποσειδωνα στον 10ο και αυτον τον καιρο γκρεμιζονται ενα ενα τα σχεδια-ονειρα σε σχεση με την δουλεια μου, εδω υποψιαζομαι τον ρολο του τετραγωνου αλλα το τριγωνο δεν το ενοιωσα πουθενα γιατι γενικα εχω δυσκολιες και σε θεματα υγειας. Με μπερδευει γιατι δεν γνωριζω αρκετα για το ερμηνευσω σωστα:unsure:. Θα μπορουσατε να μου πειτε την γνωμη σας;
Ευχαριστω
Μητσάκος
30-06-2009, 02:39 PM
Γεια σας!
Βλεποντας τον χαρτη μου διαπιστωνω οτι αυτη η συνοδος κανει τριγωνο με τον ηλιο μου αλλα κανει και τετραγωνο με τον γενεθλιο ποσειδωνα μου..μου φαινεται λιγο αλλοκοτο ολο αυτο και δεν μπορω να καταλαβω το ρολο αυτης της συνοδου στον χαρτη μου. Οι λογοι που μου φαινεται περιεργο ειναι: εχω ποσειδωνα στον 10ο και αυτον τον καιρο γκρεμιζονται ενα ενα τα σχεδια-ονειρα σε σχεση με την δουλεια μου, εδω υποψιαζομαι τον ρολο του τετραγωνου αλλα το τριγωνο δεν το ενοιωσα πουθενα γιατι γενικα εχω δυσκολιες και σε θεματα υγειας. Με μπερδευει γιατι δεν γνωριζω αρκετα για το ερμηνευσω σωστα:unsure:. Θα μπορουσατε να μου πειτε την γνωμη σας;
Ευχαριστω
Στο τέλος της σελίδας που σου παραθέτω έχει 2-3 ποστ που μπορεί να σου ξεδιαλύνουν την απορία http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%F3%F4%DE%EC%E1%F4%E1-%F0%F1%FC%E2%EB%E5%F8%E7%F2/4410-%F4%E1-%EC%F5%F3%F4%E9%EA%DC-%F4%E7%F2-%F0%F1%EF%E2%EB%DD%F8%E7%F2-3.html
carmina
30-06-2009, 07:48 PM
Ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε αλλα τελικα ειμαι μαλλον σε πολυ αρχικο σταδιο ως προς την ερμηνεια και αντι να το ξεδιαλυνω μπερδευτηκα περισσοτερο..:sad2:..ωστοσο και παλι σας ευχαριστω πολυ:bigsmile: