View Full Version : Ερώτηση ωριαίας αστρολογίας...
diavolina!
11-05-2009, 02:09 PM
Καλησπέρα!
Είναι η πρώτη φορά που κάνω δημοσίευση και αφορμή στάθηκε το άρθρο του κ. ¶ρχου, «Θα συναντηθώ με το άτομο που θέλω; Εισαγωγή και απλό παράδειγμα για την τέχνη της ωριαίας αστρολογίας.»
Συζητώντας με μία φίλη το σχετικό άρθρο και γνωρίζοντας ότι μου αρέσει κα ασχολούμαι με την αστρολογία μου έκανε την εξής ερώτηση: «Αν θα υπάρξει ερωτική συνεύρεση με το άτομο που την ενδιαφέρει τον Μάιο». Η ερώτηση έγινε την Τετάρτη 6 Μαΐου 2009 στις 12:44.
Από τους προειδοποιητικούς κανόνες δεν υπάρχει κάποιος που να ισχύει σε αυτό το χάρτη. Από όσο καταλαβαίνω.
Ακμή 1ου οίκου στον Λέοντα. Κυβερνήτης αυτού ο Ήλιος, που βρίσκεται στον Ταύρο στον 10ο οίκο.
Ακμή 7ου οίκου στον Υδροχόο. Κυβερνήτης αυτού ο Κρόνος, που βρίσκεται στην Παρθένο στον 2ο οίκο, ανάδρομος.
Ο Ήλιος και ο Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο. Ταύρος στις 16ο και ο Κρόνος στις 15ο αλλά ανάδρομος.
¶ρα η κοπέλα είναι ο Ήλιος και ο σύντροφος της ο Κρόνος και η όψη είναι θετική.
Δεν ξέρω αν η απάντηση είναι ναι, γιατί ο Κρόνος είναι ανάδρομος. Επειδή το θέμα είναι σεξουαλικό φαντάζομαι ότι πρέπει να κοιτάξουμε τον 8ο οίκο.
Ακμή 8ου οίκου στους Ιχθείς. Κυβερνήτης αυτού ο Δίας, που βρίσκεται στον Υδροχόο στον 7ο. Όπου δεν δέχεται κάποια όψη.
Τώρα, αν όντως είναι θετικό το αποτέλεσμα, για να δούμε το πότε δεν ξέρω αν πρέπει να δούμε την Σελήνη, που βρίσκεται στον 3ο οίκο, στον Ζυγό, σε αντίθεση με τον ¶ρη.
Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;
Τίνα Ζαχαριάδου
11-05-2009, 02:43 PM
Καλησπέρα!
Είναι η πρώτη φορά που κάνω δημοσίευση και αφορμή στάθηκε το άρθρο του κ. ¶ρχου, «Θα συναντηθώ με το άτομο που θέλω; Εισαγωγή και απλό παράδειγμα για την τέχνη της ωριαίας αστρολογίας.»
Συζητώντας με μία φίλη το σχετικό άρθρο και γνωρίζοντας ότι μου αρέσει κα ασχολούμαι με την αστρολογία μου έκανε την εξής ερώτηση: «Αν θα υπάρξει ερωτική συνεύρεση με το άτομο που την ενδιαφέρει τον Μάιο». Η ερώτηση έγινε την Τετάρτη 6 Μαΐου 2009 στις 12:44.
Από τους προειδοποιητικούς κανόνες δεν υπάρχει κάποιος που να ισχύει σε αυτό το χάρτη. Από όσο καταλαβαίνω.
Ακμή 1ου οίκου στον Λέοντα. Κυβερνήτης αυτού ο Ήλιος, που βρίσκεται στον Ταύρο στον 10ο οίκο.
Ακμή 7ου οίκου στον Υδροχόο. Κυβερνήτης αυτού ο Κρόνος, που βρίσκεται στην Παρθένο στον 2ο οίκο, ανάδρομος.
Ο Ήλιος και ο Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο. Ταύρος στις 16ο και ο Κρόνος στις 15ο αλλά ανάδρομος.
¶ρα η κοπέλα είναι ο Ήλιος και ο σύντροφος της ο Κρόνος και η όψη είναι θετική.
Δεν ξέρω αν η απάντηση είναι ναι, γιατί ο Κρόνος είναι ανάδρομος. Επειδή το θέμα είναι σεξουαλικό φαντάζομαι ότι πρέπει να κοιτάξουμε τον 8ο οίκο.
Ακμή 8ου οίκου στους Ιχθείς. Κυβερνήτης αυτού ο Δίας, που βρίσκεται στον Υδροχόο στον 7ο. Όπου δεν δέχεται κάποια όψη.
Τώρα, αν όντως είναι θετικό το αποτέλεσμα, για να δούμε το πότε δεν ξέρω αν πρέπει να δούμε την Σελήνη, που βρίσκεται στον 3ο οίκο, στον Ζυγό, σε αντίθεση με τον ¶ρη.
Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;
Αγαπητη φιλη με μια βιαστικη ματια που εριξα στον χαρτη,πρεπει να σου πω οτι το ολο ωριαιο το μελετας λαθος κ αυτο γιατι οι οψεις που πιανονται ειναι αυτες που προκειται να γινουν,που σημαινει οτι το τριγωνο του Ηλιου με τον Κρονο δεν πιανεται επειδη εχει γινει,οι οψεις που θα κανει ο Ηλιος ειναι συνοδος με τον Ερμη τον αναδρομο,εξαγωνο με τον Ουρανο,τετραγωνο με τον Δια κ τον Ποσειδωνα.
Ο Διας που αναφερεις εχει μπροστα του οψη με τον Ποσειδωνα κ τον Χειρωνα κ θα κανει τετραγωνο με τον Ερμη οταν θα προχωρησει αναδρομος στον Ταυρο
Η Σεληνη που ειναι συγκυβερνητης του ερωτηματος, εχει επισης κανει, την αντιθεση με τον Αρη κ οι οψεις που απομενουν να κανει ειναι τριγωνο με τον Δια κ τον Ποσειδωνα.
Εν ολιγοις οι οψεις που μελετας σε ενα ωριαιο ειναι αυτες που θα γινουν, γιατι αυτες που εχουν γινει,δινουν πληροφοριες για προηγηθεισες καταστασεις.
Fotini Christodoulou
11-05-2009, 07:39 PM
Αγαπητά μέλη,
Θα παρακαλέσω πριν θέσετε τις απορίες σας να διαβάζετε τα επισημασμένα κάθε ενότητας στην προκειμένη περίπτωση εδώ (http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/5177-%F0%FE%F2-%E3%F1%DC%F6%EF%F5%EC%E5-%F1%F9%F4%DC%EC%E5-%DE-%E1%F0%E1%ED%F4%DC%EC%E5-%E4%E9%E1%E2%DC%F3%F4%E5-%F3%E1%F2-%E5%ED%E4%E9%E1%F6%DD%F1%E5%E9.html) για να ξέρετε τί μπορείτε να ρωτήσετε και πού.:bigsmile:
Φιλικά,
Φωτεινή
diavolina!
11-05-2009, 07:52 PM
Ευχαριστώ πολύ Έρση!!! Πραγματικά πίστευα ότι ήταν πιο απλό... και ότι χρησιμοποιούμε την απόκλιση όπως στους γενέθλιους χάρτες.... :) Το μόνο που με μπέρδεψε σε αυτά που ανέφερες ήταν ότι ανέφερες και τις όψεις με τους πλανήτες που δεν χρησιμοποιούνται στην ωριαία... γιατί??? και απότι καταλαβαίνω δεν μπορούμε να πάρουμε απάντηση αφού δεν γίνονται όψεις... Σωστά;
diavolina!
11-05-2009, 07:54 PM
Αγαπητά μέλη,
Θα παρακαλέσω πριν θέσετε τις απορίες σας να διαβάζετε τα επισημασμένα κάθε ενότητας στην προκειμένη περίπτωση εδώ (http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/5177-%F0%FE%F2-%E3%F1%DC%F6%EF%F5%EC%E5-%F1%F9%F4%DC%EC%E5-%DE-%E1%F0%E1%ED%F4%DC%EC%E5-%E4%E9%E1%E2%DC%F3%F4%E5-%F3%E1%F2-%E5%ED%E4%E9%E1%F6%DD%F1%E5%E9.html) για να ξέρετε τί μπορείτε να ρωτήσετε και πού.:bigsmile:
Φιλικά,
Φωτεινή
Καλησπέρα και συγνώμη αν προκάλεσα κάποια αναστάτωση... αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να θέσω αυτό το θέμα ή πρέπει να βρω που να το εντάξω;
Ευχαριστώ πολύ!
Fotini Christodoulou
11-05-2009, 08:01 PM
Aγαπητή μας diavolina!,
Οι ερωτήσεις που αφορούν προσωπικές προβλέψεις δεν επιτρέπονται. Εδώ μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις που αφορούν την διευκόλυνση σας σε κάποιο θέμα, απορίες συγκεκριμένες δηλαδή πχ για όψεις, κανόνες αστρολογικούς ή και συγκεκριμένα ωριαίας που σας ενδιαφέρει και ότι σχετίζεται με την γνώση και όχι την πρόβλεψη και ερμηνεία.
Σκοπός της ενότητας είναι τα μέλη με περισσότερες γνώσεις να βοηθήσουν τα αρχάρια να μάθουν κι όχι να τους κάνουν πρόβλεψη.:bigsmile:
Καλή σας συνέχεια:bigsmile:
Φιλικά,
Φωτεινή
Τίνα Ζαχαριάδου
13-05-2009, 01:10 PM
Ευχαριστώ πολύ Έρση!!! Πραγματικά πίστευα ότι ήταν πιο απλό... και ότι χρησιμοποιούμε την απόκλιση όπως στους γενέθλιους χάρτες.... :) Το μόνο που με μπέρδεψε σε αυτά που ανέφερες ήταν ότι ανέφερες και τις όψεις με τους πλανήτες που δεν χρησιμοποιούνται στην ωριαία... γιατί??? και απότι καταλαβαίνω δεν μπορούμε να πάρουμε απάντηση αφού δεν γίνονται όψεις... Σωστά;
Αγαπητη diavolina,ωριαιο κ απλο δεν γινεται,καποια ωριαια πιθανον να δειχνουν πιο ευκολα την εκβαση απο οτι καποια αλλα,οι κανονες ομως ειναι πολλοι κ καποιοι αρκετα δυσκολοι θα ελεγα ως προς την εφαρμογη τους τουλαχιστον.
Ενα αλλο που πιθανον να μην εχει γινει κατανοητο ειναι το θεμα των εξωκρονιων πλανητων,δεν τους μελετουν για κυβερνητες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τους καταργουν,τους μελετουν απο οικο κ απο οψεις κ λεω τους μελετουν γιατι εγω δεν χρησιμοποιω μονο τους παραδοσιακους κυβερνητες αλλα κ τους υπολοιπους.
Οσο για την απαντηση φυσικα κ παιρνεις απαντηση,μονο που πρεπει να το ψαξεις πιο πολυ κ πιο σωστα.
cancerian
13-05-2009, 01:43 PM
και απότι καταλαβαίνω δεν μπορούμε να πάρουμε απάντηση αφού δεν γίνονται όψεις... Σωστά;
Θα συμφωνησω με την Ερση και θα προσθεσω οτι στην ωριαια καλη μου φιλη diavolina ,η εκβαση ενος θεματος μπορει να κριθει ειτε θετικα ειτε αρνητικα ακομα και χωρις να υπαρχουν οψεις μεταξυ σημαντικων πλανητων. Ειναι βασικα περιπλοκο κομματι αυτο της Αστρολογιας , αλλα σε διαβεβαιωνω οτι μολις μαθεις να το χειριζεσαι (θελει τρομερη υπομονη...) θα ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο ακριβεστατων προβλεψεων.
water
13-05-2009, 03:45 PM
Αν δηλαδή ο κρόνος με τον ήλιο στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν σε τρίγωνο που πάει να γίνει και όχι που ήδη εγινε, η απάντηση θα ήταν σίγουρα θετική στο ωριαίο ερώτημα?? :blink:
cancerian
13-05-2009, 04:47 PM
Αν δηλαδή ο κρόνος με τον ήλιο στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν σε τρίγωνο που πάει να γίνει και όχι που ήδη εγινε, η απάντηση θα ήταν σίγουρα θετική στο ωριαίο ερώτημα?? :blink:
Αγαπητη ,
η απαντηση, χωρις βεβαια να εχω κοιταξει το παραδειγμα που αναφερεις ,τοτε ισως ναι , να ηταν θετικη. Το ισως , προκειπτει απο το ποσο καλα οι πλανητες (Ηλιος - Κρονος) θα ηταν τοποθετημενοι στον ωριαιο χαρτη.
Οι σηματοδοτες πλανητες θα πρεπει να αναλυονται παρα πολυ (φυσεις - θεσεις - ταχυτητα - ορθοδρομια /αναδρομια , οικοθεσια ) .Γιατι εκει που μπορει δυο πλανητες να σχηματιζουν ενα συγκλινων τριγωνο και να νομιζουμε οτι θα εχουμε μια θετικη απαντηση (προς το μελλον) , ο ενας απο τους δυο να βρισκεται σε καποιο απο τους πλανητικους σχηματισμους με καποιον αλλο 3ο πλανητη , οπως πχ στον σχηματισμο που ονομαζεται , παρεμποδιση (Οταν ο ενας απο τους δυο πλανητες που ερχονται εις οψην "κοινωνιαν" και δινουν την απαντηση , παρεμποδιζεται απο εναν 3ο)
Σε μερικες περιπτωσεις ομως η απαντηση ειναι τρομερα απλη.
water
13-05-2009, 06:44 PM
Ευχαριστώ πολύ cancerian!
Αν και μου διμιουργούνται και άλλες ερωτήσεις, όπως το οτι ο κρόνος (στο συγκεκριμένο παραδειγμα) που είναι ο δευτερος σημειοδότης πλανήτης είναι αναδρομος, παίζει αρνητικά ρόλο στην απάντηση...
diavolina!
14-05-2009, 01:39 AM
Με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω την Έρση και τον Cancerian.
Όντως είναι δύσκολο η ανάλυση του χάρτη στην ωριαία! όχι ότι στο γενέθλιο είναι καλύτερα ή με τις διελεύσεις... Πάντως μου αρέσει πολύ... και είναι εξίσου δύσκολο με μία δύσκολη άσκηση μαθηματικών αλλά τουλάχιστον για μένα έχει περισσότερο ενδιαφέρον πως να βρεις τη λύση!!! σε όλους τους χάρτες!
Οι σηματοδοτες πλανητες θα πρεπει να αναλυονται παρα πολυ (φυσεις - θεσεις - ταχυτητα - ορθοδρομια /αναδρομια , οικοθεσια )
Στον συγκεκριμένο χάρτη οι σηματοδότες πλανήτες είναι ο Ήλιος για την ερωτούσα, στον Ταύρο και είναι στο 10ο οίκο! Δεν είναι ανάδρομος και δεν βρίσκεται σε κυριαρχία, έξαρση, αδυναμία ή πτώση. και είναι γρήγορος; Δεν έχω διαβάσει σε κάποιο άρθρο τι σημαίνει για τον ερωτών όταν ο σηματοδότης πλανήτης του είναι ο Ήλιος, αλλά λογικά δείχνει άτομο φωτεινό, εκφραστικό, ζωντανό...και όσον αφορά τις όψεις ακριβώς ταυτόχρονα γίνονται και το εξάγωνο με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Δία και αργότερα με τον Ποσειδώνα.
Ο άλλος πλανήτης σηματοδότης, για τον σύντροφο, είναι ο Κρόνος στην Παρθένο στον 2ο οίκο, αλλά είναι ανάδρομος και δεν βρίσκεται σε κυριαρχία, έξαρση, αδυναμία ή πτώση. Αυτός είναι σίγουρα αργός. Συνήθως ο Κρόνος δείχνει άτομο μεγαλύτερο, έμπειρο και σταθερό. Ο Κρόνος δεν έχει όψεις... Μετράνε οι όψεις με την Σελήνη; που είναι ο πιο γρήγορος πλανήτης έτσι κιαλλιώς... Επειδή όμως είναι ανάδρομος δείχνει αναποφασιστικότητα και καθυστέρηση?
Όσον αφορά στο ερώτημα όπως μου ανέφερε η αγαπητή Έρση, η Σελήνη είναι συγκυβερνήτης του ερωτήματος... και εδώ θέλω να ρωτήσω... γιατί; επειδή είναι αισθηματικής φύσεως κοιτάμε την Σελήνη ανεξαρτήτως σε ποιον οίκο είναι κυβερνήτης; δεν κοιτάμε την Αφροδίτη? επειδή είναι σεξουαλικής φύσεως το ερώτημα κοιτάμε τον κυβερνήτη του 8ου οίκου; στην προκειμένη περίπτωση τον Δία...
οι οψεις που θα κανει ο Ηλιος ειναι συνοδος με τον Ερμη τον αναδρομο,εξαγωνο με τον Ουρανο,τετραγωνο με τον Δια κ τον Ποσειδωνα.
Ο Διας που αναφερεις εχει μπροστα του οψη με τον Ποσειδωνα κ τον Χειρωνα κ θα κανει τετραγωνο με τον Ερμη οταν θα προχωρησει αναδρομος στον Ταυρο
Η Σεληνη που ειναι συγκυβερνητης του ερωτηματος, εχει επισης κανει, την αντιθεση με τον Αρη κ οι οψεις που απομενουν να κανει ειναι τριγωνο με τον Δια κ τον Ποσειδωνα. οι οψεις που θα κανει ο Ηλιος ειναι συνοδος με τον Ερμη τον αναδρομο,εξαγωνο με τον Ουρανο,τετραγωνο με τον Δια κ τον Ποσειδωνα.
Η Σεληνη που ειναι συγκυβερνητης του ερωτηματος, εχει επισης κανει, την αντιθεση με τον Αρη κ οι οψεις που απομενουν να κανει ειναι τριγωνο με τον Δια κ τον Ποσειδωνα.
ο ενας απο τους δυο να βρισκεται σε καποιο απο τους πλανητικους σχηματισμους με καποιον αλλο 3ο πλανητη
... και αν όντως πάρουμε ως συγκυβερνήτη του ερωτήματος τον Δία, απο την αρνητική όψη που κάνει με τον Ήλιο καταλαβαίνουμε ότι το πρόβλημα στο συγκεκριμένο θέμα το έχει η ερωτούσα; και ίσως είναι και θέμα επικοινωνίας; ....
η εκβαση ενος θεματος μπορει να κριθει ειτε θετικα ειτε αρνητικα ακομα και χωρις να υπαρχουν οψεις μεταξυ σημαντικων πλανητων
ισχύει και εδώ ότι κοιτάμε τον 4ο οίκο; . . .
Δεν ξέρω αν βρίσκομαι σε καλύτερο δρόμο... αλλά προσπαθώ να καταλάβω πως διαβάζεται... :)
και πάλι ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και που μοιράζεστε μαζί μας τις γνώσεις σας...
cancerian
14-05-2009, 03:01 AM
Στον συγκεκριμένο χάρτη οι σηματοδότες πλανήτες είναι ο Ήλιος για την ερωτούσα, στον Ταύρο και είναι στο 10ο οίκο! Δεν είναι ανάδρομος και δεν βρίσκεται σε κυριαρχία, έξαρση, αδυναμία ή πτώση. και είναι γρήγορος; Δεν έχω διαβάσει σε κάποιο άρθρο τι σημαίνει για τον ερωτών όταν ο σηματοδότης πλανήτης του είναι ο Ήλιος, αλλά λογικά δείχνει άτομο φωτεινό, εκφραστικό, ζωντανό
Πολυ σωστα υποθετεις , ειναι καααααπως ετσι , αλλα προσεχε , δεν κοιταμε μονο τον σημειοδοτη. Πολλες πληροφοριες για το ατομο μπορουμε να αντλησουμε απο τον οικο στον οποιο ανηκει ο σημειοδοτης (με τους πλανητες μεσα.. αν υπαρχουν) και ακομα απο την ακμη του οικου ( η οποια αναλογα στην μοιρα την οποια βρισκεται προσδιδει καποια χαρακτηριστικα. ). Συν , οτι οι οψεις του σημειοδοτη με τους αλλους πλανητες δινουν επιπλεον χαρακτηριστικα.
Μην φανταστεις οτι οι περισσοτεροι τα θυμουνται απο εξω.. Για αυτο αλλωστε υπαρχουν κ τα βιβλιαρακια... για να ανατρεχουμε...
Μετράνε οι όψεις με την Σελήνη; που είναι ο πιο γρήγορος πλανήτης έτσι κιαλλιώς... Επειδή όμως είναι ανάδρομος δείχνει αναποφασιστικότητα και καθυστέρηση?
Όσον αφορά στο ερώτημα όπως μου ανέφερε η αγαπητή Έρση, η Σελήνη είναι συγκυβερνήτης του ερωτήματος... και εδώ θέλω να ρωτήσω... γιατί; επειδή είναι αισθηματικής φύσεως κοιτάμε την Σελήνη ανεξαρτήτως σε ποιον οίκο είναι κυβερνήτης; δεν κοιτάμε την Αφροδίτη? επειδή είναι σεξουαλικής φύσεως το ερώτημα κοιτάμε τον κυβερνήτη του 8ου οίκου; στην προκειμένη περίπτωση τον Δία...
Φυσικα και μετρανε οι οψεις με την Σεληνη. Η Σεληνη θεωρειται στην Ωριαια ως ο 2ος σημειοδοτης του ατομου και εκτος αυτου , μεσα απο την Σ. μπορουμε να δουμε την εκβαση της καταστασης. Το πως θα καταληξει (συγκλινουσες οψεις ) και το πως ηταν μια κατασταση (αποκλινουσες οψεις).
Ο αναδρομος θα δειξει πισωγυρισματα , ενα γυρισμα σε παλιες καταστασεις , μια αναβολη , εναν αγνοουμενο , κατι χαμενο , μη ευνοικες συνθηκες , αδυναμια , καθυστερηση , επανασυνδεση κ.ο.κ.
Οταν αφορα τον ερωτα , κοιταμε την κατασταση της Αφροδιτης και φυσικα τον 5ο κ 7ο οικο (για τους ηδη δεσμευμενους ) ---> πολυ σε αυτο ομως εχουν αλλη αποψη.
Το σεξ με συναισθημα θεωρω οτι ειναι θεμα του 5ου οικου , το ωμο σεξ θεωρω οτι ειναι ζητημα του 8ου.
ισχύει και εδώ ότι κοιτάμε τον 4ο οίκο; . . .
Ο 4ος οικος εκτος των αλλων , σημειοδοτει το τελος και την εκβαση στην εκαστοτε ερωτηση και λαμβανεται σοβαρα υποψην σε καθε ωριαια ερωτηση. Μπορει να ληφθει υποψιν θεωρω σε καθε πιθανη ερωτηση ωστε να δουμε το τελος της υποθεσης.
Αν θελει να σου απαντησει η Ερση , γιατι μπορει να λεω κατι λαθος ή να εχει διαφορετικη αποψη. Ακομα μπορεις να παρεις μια ιδεα απο εδω http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/8276-%F3%F5%E6%DE%F4%E7%F3%E7-%E8%E1-%F3%F5%ED%E1%ED%F4%E7%E8%FE-%EC%E5-%F4%EF-%DC%F4%EF%EC%EF-%F0%EF%F5-%E8%DD%EB%F9%3B.html εδω http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%E8%F1%E1-%EC%E5%EB%FE%ED/7407-e%F1%F9%F4%E9%EA%E7-%F9%F1%E9%E1%E9%E1-%E1%ED%E1%EB%F5%F3%E7.html και εδω http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%E8%F1%E1-%EC%E5%EB%FE%ED/7737-%F9%F1%E9%E1%E9%E1-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%E7-%E1%ED%E1%EB%F5%F3%E7-ii.html για να εξασκηθεις ..
με εκτιμηση
Cancerian
Τίνα Ζαχαριάδου
14-05-2009, 01:22 PM
Αγαπητη diavolina, το κλειδι για την ερμηνεια της ωριαιας ειναι να βρουμε τους σωστους σημειοδοτες κ εδω ειναι που μπλεκονται τα πραγματα κ ψαχνουμε σε λαθος κατευθυνσεις,ετσι λοιπον συμφωνα με τον τροπο που εγω ερμηνευω τα ωριαια ο κυβερνητης του φιλου της ειναι ο Διας (5ος οικος) κ αυτο γιατι η κοπελα που εθεσε το ερωτημα,ουτε παντρεμενη ειναι,ουτε ρωτα για σχεση,επομενως ουτε 7ο θα κοιταξω ουτε την Αφροδιτη που σημειοδοτει σχεσεις,γαμο,κτλ.
Η Σεληνη οπως σωστα αναφερει ο Γιαννης,σε ολα μα σε ολα τα ωριαια ειναι ο δεικτης του ερωτηματος κ ειναι κ ο Πλανητης που θα δωσει πληροφοριες για τον θεμα που αφορα αμεσα τον ερωτων,επομενως με μια Σεληνη στον 3ο αυτο που θα ελεγα ειναι,οτι αυτο που την ενδιαφερει αμεσα ειναι το αν πρεπει η οχι να επικοινωνησει μαζι του,να συναντηθει μαζι του,η να του στειλει μην κ οχι τοσο το σεξουαλικο που υποτιθεται πως ρωτα.
Ο 4ος οικος εκτος των αλλων που δειχνει( οικογενεια,κατοικια,πατριδ α κτλ) μας προδιαθετει για το τελος των πραγματων,την τελικη εκβαση του ερωτηματος δηλ.
Το σεξ με συναισθημα θεωρω οτι ειναι θεμα του 5ου οικου , το ωμο σεξ θεωρω οτι ειναι ζητημα του 8ου
.
Γιαννη μου εδω θα διαφωνησω μαζι σου,το σεξ με συναισθημα ειναι ο 8ο οικος κ οχι ο 5ος που δηλωνει τα φλερτ,τα χαλαρα κ επιπολαια ερωτικα,αντιθετως ο 8ος ειναι αυτος που θα δειξει το δεσιμο ψυχης κ σωματος μεσα απο τα βαθια συναισθηματα με σκοπο οι δυο σαρκες να γινουν μια ωστε να συντελεστει η τελεια ταυτιση,οσο για το "ωμο σεξ" αυτο ειναι ιδιοτητα του του Αρη.
cancerian
14-05-2009, 01:58 PM
.
Γιαννη μου εδω θα διαφωνησω μαζι σου,το σεξ με συναισθημα ειναι ο 8ο οικος κ οχι ο 5ος που δηλωνει τα φλερτ,τα χαλαρα κ επιπολαια ερωτικα,αντιθετως ο 8ος ειναι αυτος που θα δειξει το δεσιμο ψυχης κ σωματος μεσα απο τα βαθια συναισθηματα με σκοπο οι δυο σαρκες να γινουν μια ωστε να συντελεστει η τελεια ταυτιση,οσο για το "ωμο σεξ" αυτο ειναι ιδιοτητα του του Αρη.
Χε χε χε... μαλλον εχεις δικιο στο θεμα του 5ου με τον 8ο τωρα που το ξανασκεφτομαι !!!!
Βασιλης Παπαδολιας
14-05-2009, 02:23 PM
συμφωνω με τους προλαλησαντες για τη σημασια που εχει η σωστη επιλογη των σημειοδοτων. ειδικα στο παραδειγμα δεν ειναι ευκολο να απαντηθει - και δε θα μπορουσα κι εγω να κανω προβλεψη - αν δε διευκρινιστει απο τον ερωτωντα τι ειναι το ατομο που την ενδιαφερει. ειναι καποιο νεο φλερτ, ενας ερωτας, μια κανονικη σχεση; καθε περιπτωση μπορει να αποδοθει και σε αλλο οικο και επομενως και αλλο σημειοδοτη.
diavolina!
14-05-2009, 03:00 PM
. . . ο κυβερνητης του φιλου της ειναι ο Διας (5ος οικος) κ αυτο γιατι η κοπελα που εθεσε το ερωτημα,ουτε παντρεμενη ειναι,ουτε ρωτα για σχεση,επομενως ουτε 7ο θα κοιταξω ουτε την Αφροδιτη που σημειοδοτει σχεσεις,γαμο,κτλ.
. . . μια Σεληνη στον 3ο αυτο που θα ελεγα ειναι,οτι αυτο που την ενδιαφερει αμεσα ειναι το αν πρεπει η οχι να επικοινωνησει μαζι του,να συναντηθει μαζι του,η να του στειλει μην κ οχι τοσο το σεξουαλικο που υποτιθεται πως ρωτα.
Ουάου!!! απλά ουάου!!! γιαυτό μου αρέσει η αστρολογία!!! Αγαπητή μου Έρση, νομίζω ότι έχεις βάλει κοριό στο τηλέφωνό μου :toung:. . . αυτά ακούω κάθε μέρα!!!! έτσι ακριβώς... ‘‘Θα πάρει; Να πάρω; και πήρε και δεν πήρε...‘‘ ¶σε!!! Όσον αφορά τον Δϊα γίνεται απόλυτα κατανοητό γιατί χρησιμοποιούμε τον Δία, αλλά εγώ που γνωρίζω τον φίλο της νομίζω ότι του ταιριάζει ο βαρύς Κρόνος, καθότι είναι μεγαλύτερός της και αρκετά σοβαρός και προσεκτικός! και γιαυτό μου καλάρεσε και τον χρησιμοποίησα όταν τον είδα κυβερνήτη του 7ου!
αν δε διευκρινιστει απο τον ερωτωντα τι ειναι το ατομο που την ενδιαφερει. ειναι καποιο νεο φλερτ, ενας ερωτας, μια κανονικη σχεση; καθε περιπτωση μπορει να αποδοθει και σε αλλο οικο και επομενως και αλλο σημειοδοτη.
Η κοπέλα γνωρίζεται με τον τύπο πολύ καιρό και πάντα υπήρχε κάτι στην ατμόσφαιρα! το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν αλλάξει και είναι πιο ξεκάθαρα και απο τις 2 μεριές τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνουμε! Και εκείνη όλο αυτό το λέει έρωτα!!!
Τίνα Ζαχαριάδου
14-05-2009, 03:43 PM
συμφωνω με τους προλαλησαντες για τη σημασια που εχει η σωστη επιλογη των σημειοδοτων. ειδικα στο παραδειγμα δεν ειναι ευκολο να απαντηθει - και δε θα μπορουσα κι εγω να κανω προβλεψη - αν δε διευκρινιστει απο τον ερωτωντα τι ειναι το ατομο που την ενδιαφερει. ειναι καποιο νεο φλερτ, ενας ερωτας, μια κανονικη σχεση; καθε περιπτωση μπορει να αποδοθει και σε αλλο οικο και επομενως και αλλο σημειοδοτη.
Βασιλη μου,ακομη κ να μην διευκρινιστει επακριβως το ερωτημα (που κανονικα θα επρεπε) τις περισσοτερες φορες φαινεται μεσα στο ωριαιο τι ακριβως ενδιαφερει τον ερωτων, στο συγκεκριμενο ωριαιο για εμενα φαινεται ξεκαθαρα,πως την κοπελα δεν την ενδιαφερει το σεξ, οσο η σχεση η καθ αυτη,κοιτα που πηγαινει ο κυβερνητης του 5ου,στον 7ο,που σημαινει οτι το επιπολαιο φλερτ θελει να το αναγαγει σε συντροφικη σχεση.:bigsmile:
diavolina!
14-05-2009, 07:20 PM
. . . στο συγκεκριμενο ωριαιο για εμενα φαινεται ξεκαθαρα,πως την κοπελα δεν την ενδιαφερει το σεξ, οσο η σχεση η καθ αυτη,κοιτα που πηγαινει ο κυβερνητης του 5ου,στον 7ο,που σημαινει οτι το επιπολαιο φλερτ θελει να το αναγαγει σε συντροφικη σχεση.:bigsmile:
Επιτρέψτε μου να υποβάλλω τα σέβη μου!!! ακριβώς έτσι!!! :bigsmile:
cancerian
14-05-2009, 08:07 PM
Προσθετοντας και το δικο μου μικρο λιθαρακι , ομολογω οτι στο συγκεκριμενο παραδειγμα , με μια γενικη ματια , δυστηχως ο Ερωτας αποτελει πληγη για την κοπελα αυτη. Τα ερωτικα αισθηματα που εισπρατει δυστηχως ειναι κατα κυριον λογο ψυχρα.
Αυτο το παρατηρησα διοτι ο κυβερνητης του 5ου κατευθυνεται σε συνοδο με τον Χειρωνα μεσα στον 7ο οικο. Θα μπορουσα να πω , οτι η ροη της ερωτικης ενεργειας μεταξυ των , κατευθυνεται περισσοτερο απο τον φιλο μας κ οχι την φιλη μας. Δηλαδη μεσα στον χαρτη φαινεται οτι η κοπελα περιμενει να κανει την κινηση ο φιλος μας κ γενικοτερα σαν εξαρτονται τα παντα απο αυτον.
Το καταπληκτικο στον χαρτη ειναι οτι η Αφροδιτη , προσπαθει να πιασει τον Αρη , σε ενα τρελο κυνηγητο , με τον Αρη να τρεχει λιγο γρηγορα στο δικο του γηπεδο (Κριος ) και η κακομοιρα η Αφροδιτη να εχει βρεθει να λαχανιαζει ( σε αδυναμια)... χεχεχε Μπορει να φαινεται οτι ετοιμαζεται για συνοδο αλλα πραγματικη συνοδος συμβαινει καπου στα μεσα του Ιουνιου.
diavolina!
14-05-2009, 08:40 PM
Προσθετοντας και το δικο μου μικρο λιθαρακι , ομολογω οτι στο συγκεκριμενο παραδειγμα , με μια γενικη ματια , δυστηχως ο Ερωτας αποτελει πληγη για την κοπελα αυτη. Τα ερωτικα αισθηματα που εισπρατει δυστηχως ειναι κατα κυριον λογο ψυχρα.
Αυτο το παρατηρησα διοτι ο κυβερνητης του 5ου κατευθυνεται σε συνοδο με τον Χειρωνα μεσα στον 7ο οικο. Θα μπορουσα να πω , οτι η ροη της ερωτικης ενεργειας μεταξυ των , κατευθυνεται περισσοτερο απο τον φιλο μας κ οχι την φιλη μας. Δηλαδη μεσα στον χαρτη φαινεται οτι η κοπελα περιμενει να κανει την κινηση ο φιλος μας κ γενικοτερα σαν εξαρτονται τα παντα απο αυτον.
Το καταπληκτικο στον χαρτη ειναι οτι η Αφροδιτη , προσπαθει να πιασει τον Αρη , σε ενα τρελο κυνηγητο , με τον Αρη να τρεχει λιγο γρηγορα στο δικο του γηπεδο (Κριος ) και η κακομοιρα η Αφροδιτη να εχει βρεθει να λαχανιαζει ( σε αδυναμια)... χεχεχε Μπορει να φαινεται οτι ετοιμαζεται για συνοδο αλλα πραγματικη συνοδος συμβαινει καπου στα μεσα του Ιουνιου.
και σε σένα cancerian υποβάλλω τα σέβη μου! όντως το πάνω χέρι το έχει το αρσενικό! και όντως είναι πληγή για εκείνη! όμως μπορώ να πω ότι είναι και πολύ δυνατή η φίλη μου και νομιζω ότι αυτό φαίνεται που αντιπροσωπεύεται από τον Ήλιο! . . .Ο Δίας όμως κάνει και σύνοδο με τον Ποσειδώνα! Αυτό μας δείχνει ότι όλο αυτό είναι ψευδαίσθηση; ή κάτι ονειρικό;
για μία σύντομα χρονικά, "ζεστή" ερωτική συνεύρεση!
α!!! δεν παίζω... το άλλαξες!!!! :toung:
φαντάζομαι ότι το σύντομα εννοούσες ότι θα γίνει σύντομα...έτσι όπως το άλλαξες μετά...
Μπορει να φαινεται οτι ετοιμαζεται για συνοδο αλλα πραγματικη συνοδος συμβαινει καπου στα μεσα του Ιουνιου.
αυτό που αναφέρεις...έτσι όπως το αναφέρεις μου δίνει την εντύπωση ότι λες και πότε μπορεί να γίνουν κάποια γεγονότα;;;; μέσα από την ωριαία μπορούμε να βγάλουμε και πότε θα γίνουν γεγονότα? δηλαδή αναλόγως πότε θα γίνουν οι όψεις τότε θα συμβούν και γεγονότα????
Τίνα Ζαχαριάδου
14-05-2009, 08:44 PM
Γιαννη μου οσο αποτελει πληγη για τα ερωτικα της ο Χειρωνας αλλο τοσο αποτελει κ για τον ιδιο,μην ξεχνας οτι Διας ειναι αυτος,εκεινη παλι απο την μερια της (Ηλιος) θα κανει τετραγωνο με αυτον, με τον Χειρωνα κ τον Ποσειδωνα,τις οψεις δηλαδη που δεχεται ο Ηλιος τις δεχεται εξισου κ ο Διας,με την διαφορα οτι εκεινη δειχνει πιο σταθερα αισθηματα(Ταυρος) κ αποζητα την συναισθηματικη καλυψη,ενω εκεινος μαλλον ζητα κατι πιο χαλαρο κ ελευθερο ( υδροχοος).
Οσο για την Αφροδιτη κακως την μελετας γιατι η κοπελα, μπορει να ηθελε να μαθει για θεμα Αφροδιτης ( σχεση) αλλα δεν το εθεσε ως ερωτημα.
Επισης, μην μπερδευεσαι με την Αφροδιτη κ τον Αρη γιατι δεν θα συναντηθουν με ιδιομοιρια στο ζωδιου του Κριου τουλαχιστον. οσο κ να τρεχει να τον "πιασει" εκεινος θα προλαβει να αλλαξει ζωδιο κ να παει στον Ταυρο πριν εκεινη τον φτασει.
Βασιλης Παπαδολιας
14-05-2009, 08:45 PM
σωστες οι παραρηρησεις σας ομως ο οίκος του προσωπου μας χρειαζεται και για να δουμε τους παραγωγους του και να δουμε αν υπαρχει ενδιαφερον κι απο τη δικη του πλευρα. Αν αυτός είναι ο έβδομος τι είναι γι' αυτόν ο ερωτών; φλερτ; σχέση; πάθος; κρυφό πάθος μηπως; αν ειναι φλερτ ο κυβερνητης ερμης κάνει τετραγωνο με το δια. καποιο πρόσωπο (φίλοι λόγω 11ου) που παρεμποδίζουν; επισης ο κρονος ειναι σε οίκο νερού και μαλιστα 8ο που δειχνει ότι μπορεί να έχει και συναισθηματικές δεσμεύσεις ή τουλάχιστον να είναι μπερδεμένος
οι ερωτησεις στον ερωτωντα εχουν και το νοημα να δουμε λιγο πιο ξεκαθαρα το αλλο προσωπο. με βαση τον 7ο μπερδευομαστε λιγο. κυβερνητης κρονος αλλα και συνοδος ποσειδωνα στον 7ο. τελικα το ατομο ειναι σοβαρό ή υπόσχεται; Ή εμείς νομίζουμε ότι υπάρχει κάτι που δεν... ; ας σημειωσουμε οτι με ήλιο κυβερνητη του ερωτωντα στο 10ο μπορει ο ερωτών να σκεφτεται επισημοποίηση, αλλά η όψη αν και θετική και ακόμα πρόσφατη (μία μοίρα) αποκλίνει, άρα μήπως ήταν κάτι και πάει; η επομενη οψη του ηλιου ειναι νομιζω με το δια αλλα θα αργησει (μεγαλη ανοχη). αν ο διας γυριζει αναδρομος συντομα ισως περιμενει να τον πλησιασει, but still...
cancerian
14-05-2009, 08:52 PM
α!!! δεν παίζω... το άλλαξες!!!! :toung:
φαντάζομαι ότι το σύντομα εννοούσες ότι θα γίνει σύντομα...έτσι όπως το άλλαξες μετά...
Χε χε χε !! Το αλλαξα γιατι στην συνεχεια σκεφτηκα αυτο που υπογραμμιζει η Ερση απο πανω...
αυτό που αναφέρεις...έτσι όπως το αναφέρεις μου δίνει την εντύπωση ότι λες και πότε μπορεί να γίνουν κάποια γεγονότα;;;; μέσα από την ωριαία μπορούμε να βγάλουμε και πότε θα γίνουν γεγονότα? δηλαδή αναλόγως πότε θα γίνουν οι όψεις τότε θα συμβούν και γεγονότα????
Στην ωριαια φυσικα μπορεις να δεις ποτε θα συμβουν τα γεγονοτα.
Οι συγκλινουσες οψεις οπως ειπαμε εκφραζουν μελλοντικες καταστασεις. Η ακριβεια τους θεωρειτε το σημειο το οποιο θα πραγματοποιηθει το ζητημα. Ο χρονος βεβαια ειναι λιγο δυσκολο κομματι διοτι εχει μεταβλητες την ταχυτητα των πλανητων , το ζωδιο , τον οικο , την Σεληνη. Οπου ολα αυτα μπορεις να τα συνδιασεις και να βρεις τον χρονο...
Πχ αν εχουμε μια συνοδο η οποια δεν επηρεαζεται απο αλλους παραγοντες , με θετικους πλανητες οι οποιοι ειναι οι σημειοδοτοτες της υποθεσης και ετοιμαζονται να κανουν συνοδο (πχ) σε παρορμητικο ζωδιο μεσα σε γωνιακο οικο , τοτε τα αποτελεσματα θα φανουν μεσα σε ημερες (οπου οι μερες ειναι η διαφορα των μοιρων οσπου να φτασουν σε ακριβη συνοδο)
cancerian
14-05-2009, 08:56 PM
Οσο για την Αφροδιτη κακως την μελετας γιατι η κοπελα, μπορει να ηθελε να μαθει για θεμα Αφροδιτης ( σχεση) αλλα δεν το εθεσε ως ερωτημα.
Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο Ερση μου αλλα λατρευω να ψαχουλευω εναν ωριαιο χαρτη , ωστε να βρω πραγματα που δεν αφορουν μονο την ερωτηση αυτη καθ'αυτη. :love:
cancerian
14-05-2009, 08:58 PM
σωστες οι παραρηρησεις σας ομως ο οίκος του προσωπου μας χρειαζεται και για να δουμε τους παραγωγους του και να δουμε αν υπαρχει ενδιαφερον κι απο τη δικη του πλευρα. Αν αυτός είναι ο έβδομος τι είναι γι' αυτόν ο ερωτών; φλερτ; σχέση; πάθος; κρυφό πάθος μηπως; αν ειναι φλερτ ο κυβερνητης ερμης κάνει τετραγωνο με το δια. καποιο πρόσωπο (φίλοι λόγω 11ου) που παρεμποδίζουν; επισης ο κρονος ειναι σε οίκο νερού που δειχνει ότι μπορεί να έχει και συναισθηματικές δεσμεύσεις ή τουλάχιστον να είναι μπερδεμένος
Σχετικα με τους θεμα φιλων που αναφερεις Βασιλη , σκεφτηκαμε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα!
Τίνα Ζαχαριάδου
14-05-2009, 09:06 PM
σωστες οι παραρηρησεις σας ομως ο οίκος του προσωπου μας χρειαζεται και για να δουμε τους παραγωγους του και να δουμε αν υπαρχει ενδιαφερον κι απο τη δικη του πλευρα. Αν αυτός είναι ο έβδομος τι είναι γι' αυτόν ο ερωτών; φλερτ; σχέση; πάθος; κρυφό πάθος μηπως; αν ειναι φλερτ ο κυβερνητης ερμης κάνει τετραγωνο με το δια. καποιο πρόσωπο (φίλοι λόγω 11ου) που παρεμποδίζουν; επισης ο κρονος ειναι σε οίκο νερού που δειχνει ότι μπορεί να έχει και συναισθηματικές δεσμεύσεις ή τουλάχιστον να είναι μπερδεμένος
οι ερωτησεις στον ερωτωντα εχουν και το νοημα βα δουμε λιγο πιο ξεκαθαρα το αλλο προσωπο. με βαση τον 7ο μπερδευομαστε λιγο. κυβερνητης κρονος αλλα και συνοδος ποσειδωνα στον 7ο. τελικα το ατομο ειναι σοβαρό ή υπόσχεται; Ή εμείς νομίζουμε ότι υπάρχει κάτι που δεν... ; ας σημειωσουμε οτι με ήλιο κυβερνητη του ερωτωντα στο 10ο μπορει ο ερωτών να σκεφτεται επισημοποίηση, αλλά η όψη αν και θετική και ακόμα πρόσφατη (μία μοίρα) αποκλίνει, άρα μήπως ήταν κάτι και πάει; η επομενη οψη του ηλιου ειναι νομιζω με το δια αλλα θα αργησει (μεγαλη ανοχη). αν ο διας γυριζει ναδρομος συντομα ισως περιμενει να τον πλησιασει, but still...
Βασιλη μου,διαφωνω σε καμμια περιπτωση δεν θα τον παρω κυβερνητη 7ου,θα τον επαιρνα 7ο μονο αν ρωτουσε για σχεση,κατι το οποιο δεν εκανε,οσο για τον δεκατο μπορει να δειχνει οτι θελει την επισημοποιηση,μπορει να δειχνει ομως την διαφορα ηλικιας η οτι κατα καποιο τροπο εμπλεκεται στα θεματα της καριερας της.
Γιαννη μου,γιατι λες οτι ολα εξαρτωνται απο εκεινον?
diavolina!
14-05-2009, 09:09 PM
Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο Ερση μου αλλα λατρευω να ψαχουλευω εναν ωριαιο χαρτη , ωστε να βρω πραγματα που δεν αφορουν μονο την ερωτηση αυτη καθ'αυτη. :love:
και ο συγκεκριμένος έχει ψωμί... όχι ότι ξέρω να τον αναλύω... αλλά εγώ ξέρω την ιστορία!!! και απλά εσείς μου την λέτε κομμάτι κομμάτι!!! πάντως πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένη!!!
Βασιλης Παπαδολιας
14-05-2009, 09:12 PM
Βασιλη μου,διαφωνω σε καμμια περιπτωση δεν θα τον παρω κυβερνητη 7ου,θα τον επαιρνα 7ο μονο αν ρωτουσε για σχεση
σωστα μιλας... αλλα δεν ξερουμε με σιγουρια τι ακριβως ειναι το αλλο προσωπο. οποτε υποθετικα μιλω για τον 7ο. Αν ειναι ο 5ος, τότε ο παράγωγος 5ος είναι ο 9ος με ¶ρη / Αφροδίτη μέσα (ο ¶ρης και κυβερνήτης), οπότε δείχνει κι αυτός να έχει στο μυαλό του κάτι... η όψη που εχει από δία όμως που συμβολίζει τον ίδιο μόλις έγινε (45) και δείχνει πάλι να αποκλινει. μήπως πέρασε;
diavolina!
14-05-2009, 09:15 PM
Βασιλη μου,διαφωνω σε καμμια περιπτωση δεν θα τον παρω κυβερνητη 7ου,θα τον επαιρνα 7ο μονο αν ρωτουσε για σχεση,κατι το οποιο δεν εκανε,οσο για τον δεκατο μπορει να δειχνει οτι θελει την επισημοποιηση,μπορει να δειχνει ομως την διαφορα ηλικιας η οτι κατα καποιο τροπο εμπλεκεται στα θεματα της καριερας της.
Γιαννη μου,γιατι λες οτι ολα εξαρτωνται απο εκεινον?
Έρση μου αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το δούμε σε αυτόν το χάρτη αν θα γίνει σχέση? Η διαφορά ηλικίας είναι 7 χρόνια και όντως εκείνη το βλέπει σοβαρά!
:toung: εγώ μπορώ να σου απαντήσω γιατί εξαρτώνται όλα απο αυτόν ... αλλά 1ον δεν είμαι ο Γιάννης και 2ον δεν ξέρω πως φαίνεται μέσα στο χάρτη! αλλά υποθέτω ότι κάτι θα κάνει ο Δίας!!!
Τίνα Ζαχαριάδου
14-05-2009, 09:19 PM
σωστα μιλας... αλλα δεν ξερουμε με σιγουρια τι ακριβως ειναι το αλλο προσωπο. οποτε υποθετικα μιλω για τον 7ο. Αν ειναι ο 5ος, τότε ο παράγωγος 5ος είναι ο 9ος με ¶ρη / Αφροδίτη μέσα (ο ¶ρης και κυβερνήτης), οπότε δείχνει κι αυτός να έχει στο μυαλό του κάτι... η όψη που εχει από δία όμως που συμβολίζει τον ίδιο μόλις έγινε (45) και δείχνει πάλι να αποκλινει. μήπως πέρασε;
Βασιλη μου ετσι περιπλεκονται τα πραγματα,το τι ειναι το αλλο προσωπο θα το δουμε απο τον ωροσκοπο κ μονο κ απο τις οψεις, υπαρχει κυβερνητης γιατι να την αναζητησουμε αλλου? ο παραγωγος οικος που κοιτας για τα ερωτικα του αντρα, ειναι για να δουμε αν υπαρχει αλλη σχεση.
Βασιλης Παπαδολιας
14-05-2009, 09:21 PM
χμ, δε συμφωνω σε αυτό... νομίζω χρειαζεται... αλλά πάλι δε θέλω να περιπλέξω τα πράγματα... ας τ' αφησουμε αν νομιζεις...
diavolina!
14-05-2009, 09:25 PM
Αγαπητέ Βασίλη, αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι η σχέση που εξετάζουμε είναι μία πλατωνική! Τα παιδιά δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι, ούτε είχαν σεξουαλική επαφή... και γιαυτό τέθηκε η ερώτηση! Υπάρχει κάτι μεταξύ τους πλατωνικό, όπου η κοπέλα γιατί γιαυτή μπορώ να ξέρω σίγουρα το βλέπει σοβαρά! Αλλά ο ¶ρης δεν θα κάνει (45) με τον Ποσειδώνα? αυτό όπως και η σύνοδος με τον Δία δείχνει ψευδαισθήσεις?
Τίνα Ζαχαριάδου
14-05-2009, 09:25 PM
Έρση μου αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το δούμε σε αυτόν το χάρτη αν θα γίνει σχέση? Η διαφορά ηλικίας είναι 7 χρόνια και όντως εκείνη το βλέπει σοβαρά!
:toung: εγώ μπορώ να σου απαντήσω γιατί εξαρτώνται όλα απο αυτόν ... αλλά 1ον δεν είμαι ο Γιάννης και 2ον δεν ξέρω πως φαίνεται μέσα στο χάρτη! αλλά υποθέτω ότι κάτι θα κάνει ο Δίας!!!
Καταρχην τα 7 χρονια δεν ειναι κ τοση διαφορα ηλικιας κατα δευτερον στο ωριαιο ειμαι πολυ αυστηρη,η ερωτηση ηταν αν θα συνευρεθουν ερωτικα μεσα στον Μαιο,που σημαινει ακομη κ ολες οι οψεις να ηταν θετικες η απαντηση θα ηταν, πως ναι θα συνευρεθουν ερωτικα,αλλο το ενα κ αλλο το αλλο.
Τωρα για το αν τα πραγματα εξαρτωνται απο αυτον,εχω καποιες υποψιες, τον Γιαννη τον ρωτησα για να δω τον τροπο σκεψης του.
Τίνα Ζαχαριάδου
14-05-2009, 09:28 PM
χμ, δε συμφωνω σε αυτό... νομίζω χρειαζεται... αλλά πάλι δε θέλω να περιπλέξω τα πράγματα... ας τ' αφησουμε αν νομιζεις...
Βασιλη μου αν δεν εχεις εσυ προβλημα με ενδιαφερει να μας πεις τι σκεφτεσαι
diavolina!
14-05-2009, 09:30 PM
Βασιλη μου ετσι περιπλεκονται τα πραγματα,το τι ειναι το αλλο προσωπο θα το δουμε απο τον ωροσκοπο κ μονο κ απο τις οψεις, υπαρχει κυβερνητης γιατι να την αναζητησουμε αλλου? ο παραγωγος οικος που κοιτας για τα ερωτικα του αντρα, ειναι για να δουμε αν υπαρχει αλλη σχεση.
Έρση μου αυτό σημαίνει ότι αφού ο Δίας θα κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο, ότι δεν υπάρχουν αισθήματα από τον Δία? από την μεριά του άντρα!
diavolina!
14-05-2009, 09:36 PM
Καταρχην τα 7 χρονια δεν ειναι κ τοση διαφορα ηλικιας κατα δευτερον στο ωριαιο ειμαι πολυ αυστηρη,η ερωτηση ηταν αν θα συνευρεθουν ερωτικα μεσα στον Μαιο,που σημαινει ακομη κ ολες οι οψεις να ηταν θετικες η απαντηση θα ηταν, πως ναι θα συνευρεθουν ερωτικα,αλλο το ενα κ αλλο το αλλο.
Τωρα για το αν τα πραγματα εξαρτωνται απο αυτον,εχω καποιες υποψιες, τον Γιαννη τον ρωτησα για να δω τον τροπο σκεψης του.
Το κατάλαβα γιατί ρώτησες τον Γιάννη. . . .:embarrest
οκ! κατάλαβα ότι η απάντηση που θα καταλήξουμε στον ωριαίο αφορά την ερώτηση! αλλά μπορούμε να δούμε και άλλα πράγματα;;;!
Βασιλης Παπαδολιας
14-05-2009, 09:39 PM
Αλλά ο ¶ρης δεν θα κάνει (45) με τον Ποσειδώνα? αυτό όπως και η σύνοδος με τον Δία δείχνει ψευδαισθήσεις?'
Μπορεί... αλλά ίσως κι αυτό το όμορφο πλατωνικό που περιγράφεις. κι ό,τι απομείνει μετά από αυτό σαν συναισθηματική εμπειρία..
Βασιλης Παπαδολιας
14-05-2009, 09:42 PM
Βασιλη μου αν δεν εχεις εσυ προβλημα με ενδιαφερει να μας πεις τι σκεφτεσαι
δε σκεφτομαι κατι ιδιαιτερο. απλα μεθολογικα ήξερα ως τωρα οτι αξιζει ειδικα στα ερωτηματα που αφορουν και αλλο προσωπο να βλεπεις και τον τρπο που κοιταει αυτος το θεμα με βαση τους παραγωγους. και μου φανηκε οτι αξιζει να το δουμε κι εδω.
Τίνα Ζαχαριάδου
14-05-2009, 09:46 PM
Έρση μου αυτό σημαίνει ότι αφού ο Δίας θα κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο, ότι δεν υπάρχουν αισθήματα από τον Δία? από την μεριά του άντρα!
Αισθηματα υπαρχουν διοτι του 5 ο κυβερνητης πηγαινει στον 7ο κ αυτο ειναι θετικο,επισης μεσα στον 5ο ειναι κ ο πλουτωνας που δειχνει παθος ενταση κτλ.,αυτο που φανταζομαι ειναι οτι ο τυπος ειναι κ 'αλλου' γιατι πρωτον, σε διπλο ζωδιο ειναι η ακμη του 5ου κ δευτερον,ο κυβερνητης ειναι στον Υδροχοο που δεν δειχνει να ψαχνεται για δεσμευση,επιπλεον ο 9ος του,εχει μεσα Αφροδιτη κ Αρη κ για εμενα αυτο ειναι σοβαρη ενδειξη οτι παιζεται κ αλλη σχεση.
diavolina!
14-05-2009, 09:59 PM
σε διπλο ζωδιο ειναι ο κυβερνητης του κ δευτερον στον Υδροχοο που δεν δειχνει να ψαχνεται για δεσμευση,επιπλεον ο 9ος του,εχει μεσα Αφροδιτη κ Αρη κ για εμενα αυτο ειναι σοβαρη ενδειξη οτι παιζεται κ αλλη σχεση.
ποιο είναι το διπλό ζώδιο του κυβερνήτη, ο Υδροχόος? Ο Δίας δεν είναι κυβερνήτης? . . . μπορεί και να χεις δίκιο για την άλλη σχέση, πάντως αν υπάρχει δεν είναι επίσημη η άλλη σχέση!
Τίνα Ζαχαριάδου
14-05-2009, 10:03 PM
ποιο είναι το διπλό ζώδιο του κυβερνήτη, ο Υδροχόος? Ο Δίας δεν είναι κυβερνήτης? . . . μπορεί και να χεις δίκιο για την άλλη σχέση, πάντως αν υπάρχει δεν είναι επίσημη η άλλη σχέση!
Ο Τοξοτης θεωρειται διπλο ζωδιο οχι ο Υδροχοος. με απλα λογια η ακμη του 5ου σκαει σε διπλο ζωδιο.
diavolina!
26-05-2009, 06:07 PM
. . . η οτι κατα καποιο τροπο εμπλεκεται στα θεματα της καριερας της.
Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι και το οικογενειακό περιβάλλον, αδέρφια, του άντρα που εμπλέκονται σε θέματα καριέρας της; . . . και κάτι ακόμα ότι ο κυβερνήτης του ερωτών πέφτει στον 10ο σημαίνει ότι αχολείται αυτή τη περίοδο με τα επαγγελματικά του;
diavolina!
26-05-2009, 06:10 PM
. . . αυτο που φανταζομαι ειναι οτι ο τυπος ειναι κ 'αλλου' γιατι πρωτον, σε διπλο ζωδιο ειναι η ακμη του 5ου κ δευτερον,ο κυβερνητης ειναι στον Υδροχοο που δεν δειχνει να ψαχνεται για δεσμευση,επιπλεον ο 9ος του,εχει μεσα Αφροδιτη κ Αρη κ για εμενα αυτο ειναι σοβαρη ενδειξη οτι παιζεται κ αλλη σχεση.
Απλά για να επιβεβαιώσω τα λεγομένα σου, είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχεις δίκιο! :bigsmile:
vana4
26-05-2009, 10:18 PM
Και αν κυβερνήτης και για τους δύο σημειοδότες είναι ο ίδιος πλανήτης, έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, ή απλά αρκούμαστε να μελετήσουμε τις αλληλεπιδράσεις με σελήνη, όψεις κλπ?
Και αν κυβερνήτης και για τους δύο σημειοδότες είναι ο ίδιος πλανήτης, έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, ή απλά αρκούμαστε να μελετήσουμε τις αλληλεπιδράσεις με σελήνη, όψεις κλπ?
γι΄αυτόν που ρωτάει πέρνουμε και τη Σελήνη αν εχω καταλάβει σωστά
τελευταία διαβάζω σετικά με ωριαία
Τίνα Ζαχαριάδου
27-05-2009, 11:50 PM
Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι και το οικογενειακό περιβάλλον, αδέρφια, του άντρα που εμπλέκονται σε θέματα καριέρας της; . . . και κάτι ακόμα ότι ο κυβερνήτης του ερωτών πέφτει στον 10ο σημαίνει ότι αχολείται αυτή τη περίοδο με τα επαγγελματικά του;
Αγαπητη diavolina, ακριβως γι αυτο ειπα οτι κατα καποιο τροπο εμπλεκεται,που σημαινει ειτε αμεσα ειτε εμμεσα θα μπορουσε να εμπλεκεται στα επαγγελματικα της,γιατι προσωπικα τα 7 χρονια διαφορας που τους χωριζουν δεν τα θεωρω"Κρονια",οσο για τον κυβ.του του 1ου στον 10ο οικο σαφως ειναι μια ενδειξη οτι αυτην την περιοδο την απασχολει η κοινωνικη κ επαγγελματικη της καταξιωση.
diavolina!
02-06-2009, 10:52 PM
Επισης, μην μπερδευεσαι με την Αφροδιτη κ τον Αρη γιατι δεν θα συναντηθουν με ιδιομοιρια στο ζωδιου του Κριου τουλαχιστον. οσο κ να τρεχει να τον "πιασει" εκεινος θα προλαβει να αλλαξει ζωδιο κ να παει στον Ταυρο πριν εκεινη τον φτασει.
Πέρασε λοιπόν ο Μάιος, η απάντηση στο ερώτημα ήταν αρνητική με πολύ έντονο το θέμα της επικοινωνίας μεταξύ τους, απλά για να ενημερώσω και όντως να επιβεβαιώσω τα αναγραφόμενα! Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το παραπάνω απόσπασμα τι σημαίνει ότι η Αφροδίτη θα κάνει σύνοδο με τον ¶ρη στον Ταύρο? δηλαδή έχει σημασία που δεν έγινε στον Κριό και αντίστοιχα στον 9ο? το ότι θα γίνει σε άλλο οίκο και ζώδιο το ακυρώνει? ή παίρνει ιδιότητες από τον οίκο που πηγαίνει δηλαδή στον 10ο στην συγκεκριμένη περίπτωση... και γενικά για πόσο καιρό μπορούμε να κοιτάμε έναν χάρτη ωριαίας αφού έχει περάσει το ερώτημα? . . . Ευχαριστώ!!!
Τίνα Ζαχαριάδου
03-06-2009, 12:22 AM
Η απαντηση μου αυτη δοθηκε στον Γιαννη γιατι η συνοδος αυτη δεν θα γινοταν,επομενως δεν θεωρειται οψη προς ερμηνεια, αν κ εφ οσον γινοταν θα την ερμηνευαμε οπως τις υπολοιπες.
Το οτι η συνοδος θα γινει η δεν θα γινει στον Ταυρο ειναι μια πληροροφορια που αφορα τις διελευσεις κ οχι το συγκεκριμενο ωριαιο.
Το οτι οι πλανητες θα αλλαξουν ζωδιο ειναι λογικο απ την στιγμη που κινουνται,το ωριαιο ομως δεν αλλαζει ,το ερμηνευουμε ως εχει.
Τωρα για το ερωτημα σου περι χρονου,νομιζω πως ο μονος λογος που πρεπει να κοιταζεται ο χαρτης ο συγκεκριμενος, ειναι για μελετη κ στατιστικη κ τιποτα παραπανω αφου η απαντηση δοθηκε,εστω κ αρνητικη,το αλλο που θα πρεπει να γνωριζεις ειναι οτι αν θελει μπορει να ξαναβαλει η φιλη σου την ιδια ερωτηση αμεσα κ αυτο γιατι οταν εθεσε το ερωτημα,προσδιορισε τον χρονο,αν για παραδειγμα δεν το ειχε κανει, τοτε θα επρεπε να περιμενει 2,5 μηνες τουλαχιστον για να ξαναθεσει το ιδιο ερωτημα.
Τίνα Ζαχαριάδου
03-06-2009, 10:57 AM
Καλημερα σε ολους.
Εφ οσον ο μηνας περασε αγαπητη diavolina κ η απαντηση ηρθε με το πληρωμα του χρονου,θα ηθελα να σου δωσω καποιες πληροφοριες για το αρνητικο της απαντησης.
Ο Κυβ. του 1ου ο Ηλιος σε τετραγωνο με τον κυβ. του 5ου,τον Δια,Χειρωνα,Ποσειδωνα ( κυβ. 8ου ) που σημαινει,αρνητικο για την μεταξυ τους σχεση ενω λεμε "αντιο" τουλαχιστον γι αυτο το μηνα στο δεσιμο ψυχης-σωματος.
Η αντισκια του Ηλιου,ακριβως επανω στον Ωροσκοπο,ειναι μια ενδειξη οτι η κοπελα δεν εκφραζει αυτο που πραγματικα θελει,που κατα την γνωμη μου ειναι,η συναισθηματικη κ υλικη καλυψη (Ταυρος),η επισημοποιηση κ κοινωνικη της καταξιωση (10ος οικος) μεσα απ αυτην την σχεση κ οχι η ξεπετα της μιας βραδυας.
Ο Κυβ. του 5ου οικου,Διας στο ζωδιου του Υδροχοου κ στον 7ο,δηλωνει σαφεστατα το ενδιαφερον της για σχεση ενω για τον ιδιο δειχνει οτι ναι μεν μας αρεσει,το διασκεδαζουμε,θελουμε την επαφη αρκει η οποιαδηποτε σχεση να ειναι αντισυμβατικη,χωρις να μας περιοριζει,οχι τιποτα αλλο μην μας κατσει βαρια στο στομαχι κ δυσκολευτουμε να την χωνεψουμε.
Σε Συνοδο με Ποσειδωνα,πιθανον, να την εχει εξιδανικευσει στο μυαλο του, να την σκεφτεται κ να θεωρει αρκετα ρομαντικη την ολη κατασταση,με κινδυνο ομως να της αραδιαζει ψεμματα κ να παραμυθιαζονται αμφοτεροι.
Η αντισκια του Δια στις 6 Σκορπιου,ακριβως στην ακμη του 4ου μας λεει οτι,η τελικη απαντηση θα δοθει απο αυτον,ειναι δηλαδη κατι το οποιο ειναι στο χερι του κ φυσικα λογω αντισκιας θα εδινε ο ιδιος την απαντηση οχι με ξεκαθαρο τροπο αλλα με εμμεσο.
Το αλλο στοιχειο που ηδη εχω αναφερει σε παραπανω ποστ ειναι,οτι η ακμη του 5ου οικου βρισκεται σε διπλο ζωδιο, ενω ο 5ος του οικος (Δηλ ο 9ος) εχει μεσα την Αφροδιτη κ τον Αρη που ειναι σαφης ενδειξη οτι κατι "μαγειρευεται" με αλλο προσωπο.
Κ επειδη πολλοι θα αναρωτηθουν τι ρολο επειξε η Σεληνη κ τα τριγωνα της με την τριπλη συνοδο στον Υδροχοο,θα πω,οτι αυτο το εχει ηδη απαντησει η diavolina οταν εδωσε την πληροφορια για την μεταξυ τους επικοινωνια η οποια οχι μονο υφισταται αλλα αυξηθηκε αν καταλαβα καλα κ επειδη η Σεληνη δεν ειναι μονο σημειοδοτης του ερωτηματος αλλα κ κυβ. του 8ου οικου του συντροφου,παιρνουμε πληροφορια για τα σεξουαλικα του κ τα οικονομικα του,τα οποια μαλλον ειναι αρκετα καλα.
Τελος το μεσοδιαστημα Ηλιου|Δια ειναι στις 5 Κριου επανω στην Αφροδιτη την αδυναμη, κανει ακομη δυσκολοτερο το ξεκινημα σχεσης,ερωτικου δεσμου κτλ.
diavolina!
25-06-2009, 07:17 PM
Γειά σας και πάλι!!! θα ήθελα να ρωτήσω πάλι σχετκά με την ωριαία! ... αν το ερώτημα είναι για διακοπές, δηλαδή αν θα πάμε διακοπές... τι κοιτάμε? ποιον οίκο? τον 3ο ή τον 9ο? κοιταμε τους κυβερνήτες τους ή τον Ερμή ή τον Ποσειδώνα? ... και αφού πάντα κοιτάμε την Σελήνη, αν δεν κάνει όψεις... αλλά κάνει αργότερα, το μετράμε? δηλαδή είναι στις 6ο του Σκορπιού και κάνει γωνίες στις 26ο του Σκορπιού! και τέλος το μεγάλο ερώτημα που αυτό το παλεύω... με τις σκιές και τις αντισκιές.... όταν η αντισκια του κυβερνήτη του ερωτών, Αφροδίτη, πέφτει στον 11ο του χάρτη, σημαίνει διακοπές με φίλους, αλλά είναι και στο ίδιο ζώδιο του άλλου προσώπου, απλά ο κυβερνήτης τού αλλάζει οίκο, δηλάδη 12ο! και τέλος όταν η αντισκιά του άλλου προσώπου, του Κρόνου πέφτει στον 7ο οίκο, δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα μπορούσε να σημαίνει... αλλά είναι και στο ίδιο ζώδιο του ερωτών, απλά ο κυβερνήτης τού αλλάζει οίκο, δηλάδη 8ο! και επειδή μποερί να σας μπέρδεψα... Αφροδίτη 28ο του Κριού, 8ος οίκος και Κρόνος 15ο της Παρθένου, 12ος οίκος! και οι αντισκιές 4ο Παρθένου, άρα 11ος οίκος και 18ο του Κριού, άρα 7ος οίκος. ελπίζω να μην σας μπέρδεψα... και γω μπερδεμένη είμαι....