View Full Version : Κυβερνητης 10 οικου
Toksotaki
19-04-2009, 02:40 AM
Ο κυβερνητης του 10 οικου μου ειναι η Αφροδιτη,τον Μαιο δινω εξετασεις και η γενεθλια Αφροδιτη μου την περιοδο εκεινη δν θα κανει καμια οψη....απο την αλλη η Αφροδιτη σε διευλευση θα κανει τριγωνο με τον Δια και τον ωροσκοπο μου....μπορω να θεωρησω την Αφροδιτη σε διελευση ως δεικτη για την αισια εκβαση των εξετασεων παρολου που δεν ειναι η γενεθλια?
Δείμων
19-04-2009, 04:55 AM
Για αρχή περί σπουδών ανωτέρου επιπέδου θα κοιτούσα τον 9 (εκτός κι αν πηγαίνεις ακόμα σχολείο) και μάλλον τον Ερμή. Ύστερα, τη συγκεκριμένη διέλευση της Αφρό θα την εκμεταλλευόμουν για να κάνω κανένα καινούργιο φίλο ή μια νέα σχέση - θα έχεις αυξημένη αυτοπεποίθηση και θα είσαι γλυκιά. Ή πολύ καλές διακοπές - σηματοδοτείται ένα αίσθημα ραστώνης. Απ' ότι καταλαβαίνεις, θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο από το κανονικό για να συγκεντρωθείς στο διάβασμα και να έχεις τη ζητούμενη επιτυχία....
Toksotaki
28-04-2009, 09:16 PM
Για τον 10 οικο μου κοιτω τι οψεις κανει η Αφροδιτη μου στον Αιγοκαιρω(κυβερνητης 10ου) η τις οψεις κανει η Αφροδιτη στον Κριο οπου θα ειναι τον Μαιο???αυτη ειναι βασικα η απορια μου