View Full Version : Διόρθωση ωροσκοπίου
delyunus
13-04-2009, 03:16 PM
Καλησπέρα σε όλους, ;)
Θα ήθελα παρακαλώ να μου πειτε πόσο δύσκολη είναι μια διόρθωση οροσκοπίου και αν έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Δεν ξέρω καθόλου τι χρόνος απαιτείτε και αν αυτό μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε αστρολόγο ή αυτός θα πρέπει να έχει συγκεκριμένες γνώσεις και εμπειρία...
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων
delyunus :bigsmile:
Μητσάκος
13-04-2009, 03:22 PM
Καλησπέρα σε όλους, ;)
Θα ήθελα παρακαλώ να μου πειτε πόσο δύσκολη είναι μια διόρθωση οροσκοπίου και αν έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Δεν ξέρω καθόλου τι χρόνος απαιτείτε και αν αυτό μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε αστρολόγο ή αυτός θα πρέπει να έχει συγκεκριμένες γνώσεις και εμπειρία...
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων
delyunus :bigsmile:
Λένε ότι για να καταλάβεις αν ένας αστρολόγος είναι καλός, δεν πρέπει να του ζητήσεις να σου πει πράγματα που θα γίνουν αλλά πράγματα που ήδη έγιναν.
Με βάση αυτό, ένας καλός αστρολόγος, με γνώσεις και εμπειρία, μπορεί να "διορθώσει" το ωροσκόπιό σου.
Ο χρόνος φυσικά είναι σχετικός, ανάλογα με τους ρυθμούς που δουλεύει ο καθένας. Ως εργασία όμως δεν είναι από αυτές που ένας καλός αστρολόγος θα την χαρακτήριζε δύσκολη. Φυσικά, όσο περισσότερο τον "βοηθήσεις" τόσο πιο γρήγορα θα σου πει. Ο αστρολόγος δεν έχει ...μαντικές ικανότητες, χρειάζεται τη συμβολή σου προκειμένου να καταλήξει κάπου. :bigsmile:
water
13-04-2009, 03:44 PM
Γεια σας...
Πρωτη φορά ακούω για κάτι τέτοιο. Διόρθωση???
Δηλαδή να σε βοηθήσει να εξομαλύνεις χαρακτηριστικά δύσκολα του χάρτη??
delyunus
13-04-2009, 03:53 PM
Μητσάκο ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου... το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται για μένα αλλά για τρίτο πρόσωπο οπότε δεν ξέρω αν σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει ελπίδα διόρωθσης οροσκοπίου και επιτυχίας... ξέρω αρκετά καλά το άτομο ... αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να μπω στη διαδικασία, φοβάμαι μήπως καταλήξουμε σε λάθος ώρα
Water η διόρθωση οροσκοπίου έχει να κάνει με την ώρα γέννησης κάποιου... αν δηλαδή δεν γνωρίζεις την ώρα γέννησής σου ή την ώρα γέννησης κάποιου άλλου, με αυτήν την μέθοδο έχεις τη δυνατότητα να την προσεγγίσεις...
περιμένω απαντήσεις σας
ευχαριστω :bigsmile:
apolonia
14-04-2009, 12:04 PM
Kalimera ke apo emena!
Nai eiparxi tropos diortosis,ke gia ayto xriazonde 4-5 megala gegonota tou parelton mesa apo ayta enas astrologos pou einai edikeymenos s ayto to metodo mpori na pi me akrivia mexri deyterolepta.Episis ksero gia kapio programa pou eiparxi ke einai poli petiximeno/diavaza kapote /to vivlio tou astronomo-fiziko opios dimiurgise to programa ayto.
Mesa sto vivlio analitika exi dosi kapia paradigmata oroskopia ta opia eixai meletisi ke evgenan mexri deyterolepta/diladi mexri imera/ .Elpizo na se voitisa
delyunus
14-04-2009, 02:32 PM
Σας ευχαριστω ολους... τωρα πρεπει να βρω εναν καλο αστρολογο για να μπω στη διαδικασια ευρεσης της ωρας... :worried:
Μου δημιουργηθηκε αλλο ενα ερωτημα... η ωριαια αστρολογια μπορει να βοηθησει αραγε; :huh:
Ευχαριστω και παλι
Τίνα Ζαχαριάδου
14-04-2009, 03:36 PM
Σας ευχαριστω ολους... τωρα πρεπει να βρω εναν καλο αστρολογο για να μπω στη διαδικασια ευρεσης της ωρας... :worried:
Μου δημιουργηθηκε αλλο ενα ερωτημα... η ωριαια αστρολογια μπορει να βοηθησει αραγε; :huh:
Ευχαριστω και παλι
Ειδικα η ωριαια δεν μπορει να σε βοηθησει, ειναι κατι πολυ διαφορετικο κ για να θεσει καποιος ερωτημα δεν ειναι απαραιτητο να χει γνωση του γενεθλιου χαρτη.
delyunus
14-04-2009, 05:28 PM
Ειδικα η ωριαια δεν μπορει να σε βοηθησει, ειναι κατι πολυ διαφορετικο κ για να θεσει καποιος ερωτημα δεν ειναι απαραιτητο να χει γνωση του γενεθλιου χαρτη.
Ερση ευχαριστω για την απαντηση... εννοω να γινει το ερωτημα και να απαντησει η ωριαια, τουλαχιστον κατα προσεγγιση... ή μηπως δεν καταλαβα τι ακριβως εννοουσες :blink:
Τίνα Ζαχαριάδου
14-04-2009, 08:58 PM
Ερση ευχαριστω για την απαντηση... εννοω να γινει το ερωτημα και να απαντησει η ωριαια, τουλαχιστον κατα προσεγγιση... ή μηπως δεν καταλαβα τι ακριβως εννοουσες :blink:
Καλησπερα η γνωμη μου ειναι πως η διορθωση ωροσκοπιου δεν ειναι αντικειμενο ωριαιας αστρολογιας,κ τι θα μπορουσες να βαλεις ωριαιο, για παραδειγμα εχω Ωροσκοπο Κριο? κ εστω οτι βγαινει θετικο κ βρηκες Ωροσκοπο,με τις μοιρες του Ωροσκοπου κ των ακμων τι γινεται? Οπως καταλαβαινεις ειναι κατι που δεν μπορει να ευδοκιμησει, οποτε καλο ειναι να βρεις επαγγελματια αστρολογο για την δουλεια αυτη.
delyunus
15-04-2009, 01:26 PM
Καλησπερα η γνωμη μου ειναι πως η διορθωση ωροσκοπιου δεν ειναι αντικειμενο ωριαιας αστρολογιας,κ τι θα μπορουσες να βαλεις ωριαιο, για παραδειγμα εχω Ωροσκοπο Κριο? κ εστω οτι βγαινει θετικο κ βρηκες Ωροσκοπο,με τις μοιρες του Ωροσκοπου κ των ακμων τι γινεται? Οπως καταλαβαινεις ειναι κατι που δεν μπορει να ευδοκιμησει, οποτε καλο ειναι να βρεις επαγγελματια αστρολογο για την δουλεια αυτη.
Καταλαβα τι εννοεις Ερση και ευχαριστω πολυ για τη διευκρινηση :bigsmile:
delyunus
21-05-2009, 01:12 PM
Τελικά όντως ένας επαγγελματίας αστρολόγος μπορεί να βοηθήσει πολύ και σε πολλά πράγματα. Είχα τύχη και βρήκα κάτι καλό. Κατάλαβα ότι η αστολογία λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα. Είμαι εντυπωσιασμένη...
Ευχαριστώ το site σας για τις πληροφορίες που μας δίνει κάθε μέρα.
;)
Victory
28-01-2011, 06:09 PM
Επανέρχομαι σε αυτη την ενότητα γιατί η αλήθεια ειναι οτι προσπαθώ να μάθω την ακριβή ώρα γέννησης μου. Από κάποια ερευνα που έκανα στο χάρτη μου σύμφωνα με κάποια σημαντικά γεγονότα στην ζωή μου ανακάλυψα ότι οι μεγάλες ανατροπές και αλλαγές στην ζωή μου έγιναν όταν εξωτερικοί πλανήτες, Κρόνος -Ουρανός- ήταν στην 26ο ζωδίων που τριγωνίζαν η τετραγωνιζαν ή ειχαν συνοδο με Υδροχόο ή Ιχθύ στην συγκεκριμένη μοιρα. Για να δώσω καποια σημεία έχω κάποια σημεία του Ιχθύ έντονα αλλά μπορεί να φταίει η Αφροδίτη. Η ερώτηση μου τώρα είναι εαν είναι πολύ πρόχειρη αυτή η ανάλυση και λανθασμένη. Αλλά για παράδειγμα , όταν χώρησα από τον γάμο μου ο Κρόνος ηταν στην 25ο των Διδύμων , οταν άλλαζα πόστα στην δουλειάμου, πάντα σ΄αυτή την μοιρα γινόνταν οι αλλαγές με τον Ουρανό ή τον Πωσειδώνα. Αν δεν σας μπέρδεψα ....
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
28-01-2011, 07:13 PM
Επανέρχομαι σε αυτη την ενότητα γιατί η αλήθεια ειναι οτι προσπαθώ να μάθω την ακριβή ώρα γέννησης μου. Από κάποια ερευνα που έκανα στο χάρτη μου σύμφωνα με κάποια σημαντικά γεγονότα στην ζωή μου ανακάλυψα ότι οι μεγάλες ανατροπές και αλλαγές στην ζωή μου έγιναν όταν εξωτερικοί πλανήτες, Κρόνος -Ουρανός- ήταν στην 26ο ζωδίων που τριγωνίζαν η τετραγωνιζαν ή ειχαν συνοδο με Υδροχόο ή Ιχθύ στην συγκεκριμένη μοιρα. Για να δώσω καποια σημεία έχω κάποια σημεία του Ιχθύ έντονα αλλά μπορεί να φταίει η Αφροδίτη. Η ερώτηση μου τώρα είναι εαν είναι πολύ πρόχειρη αυτή η ανάλυση και λανθασμένη. Αλλά για παράδειγμα , όταν χώρησα από τον γάμο μου ο Κρόνος ηταν στην 25ο των Διδύμων , οταν άλλαζα πόστα στην δουλειάμου, πάντα σ΄αυτή την μοιρα γινόνταν οι αλλαγές με τον Ουρανό ή τον Πωσειδώνα. Αν δεν σας μπέρδεψα ....
η διορθωση ωροσκοπιου
ειναι δυσκολη δουλεια αγαπητο μελος Victory
που μονο αστρολογος μπορει να κανει