PDA

View Full Version : Επιρροή Πανσελήνου Απριλίου στο Ζυγό σε γενέθλιο



water
07-04-2009, 07:52 PM
καλησπέρα,

Να ρωτήσω κάτι... όποιος μπορεί να με διαφωτίσει. :love:
Η πανσέληνος που γίνεται στον Ζυγό στις 9/4, επηρεάζει τα άτομα που έχουν γεννηθεi πχ. 9/7, καθότι κάνει τετράγωνο με τον ήλιο τους???? Αυτό έχει ετήσια επιρροή επάνω τους?
Και αν η πανσέληνος κάνει σύνοδο μέσα στον 8ο οίκο (με διαφορά 1 μοίρας) με γενέθλιο ¶ρη & γενέθλιο Κρόνο (με διαφορά 2 μοίρες), τι σημαίνει?

συγνώμη για τον όγκο πληροφοριών.. αλλά επίσης να ρωτήσω αν η πανσέληνος ενεργοποιεί σε αυτήν την περίπτωση και τις εξής γενέθλιες όψεις:
- '¶ρης/Κρόνος τετράγωνο ήλιος
- ¶ρης/Κρόνος τρίγωνο Αφροδίτη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιν απαντήσει στο σύνθετο ερώτημα μου!!




(...Μητσάκο ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!):bigsmile::bigsmile:

Γιάννης Ριζόπουλος
08-04-2009, 10:22 AM
Αγαπητή Water
Η απάντηση σε όλα αυτά, που ρωτάτε θα ...μπορούσε να είναι δραματικά καταφατική: Ναι, επηρεάζει. Και τον Ήλιο και τον Κρόνο και τον ¶ρη και τον 8ο οίκο... Αντιλαμβάνεστε, βέβαια, ότι κάτω από το βάρος αυτής της άτυχης επιρροής, διακυβεύονται τα οικονομικά, η σεξουαλικότητα και το μέλλον αυτού του ανθρώπου πάνω στον πλανήτη Γη. Δυστυχώς, από ότι φαίνεται , ελοχεύουν τεράστιοι κίνδυνοι μέχρι την επόμενη Πανσέληνο... Το άτομο στο οποίο αναφέρεστε ενδέχεται να προβεί στις ακόλουθες ολέθριες ενέργειες:
1) Θα ποντάρει 1 ευρώ σε κουτσό άλογο, που μάλιστα θα λέγεται "¶ρης"
2) Χάνοντας θα προσπαθήσει να ρεφάρει με τη νίκη του ¶ρη Θεσσαλονίκης, όμως το ματς θα είναι στημένο-πάει κι άλλο ένα ευρώ...
3) Το κακό θα τριτώσει όταν θα συναντήσει το φίλο του τον ¶ρη, που θα του αρπάξει ένα ακόμη ευρώ, για κουλούρι
Φουρκισμένο και απένταρο θα ξεσπάσει την οργή του ...εξολοθρεύοντας ένα ταψί μουσακά. Από τη βιασύνη και την τσαπατσουλιά του, όμως, δεν θα προσέξει τα λάδια, που έπεσαν στο πάτωμα και ζντουπ... να ένα καρούμπαλο... Χώρια που το-άδειο-ταψί σκάζοντας πάνω στον κάλο του δεξιού του ποδιού (ο διελαύνων Κρόνος στην Παρθένο, σε πολικότητα με τους Ιχθύες) θα το κάνουν να αναφωνήσει Όϊ, όϊ μάνα μου...
Θα υπάρξουν βέβαια και άλλες παράπλευρες απώλειες... Η κοιλιά του θα πρηστεί και το κρίσιμο ερωτικό ραντεβού που είχε προγραμματίσει, θα αναβληθεί-πάει και το σεξ...

Ζητώ συγγνώμην για το ...χιουμοράκι αλλά σε κάθε περίπτωση, η βαρύτητα αυτής της επιρροής είναι συνάρτηση τόσο της γενικής κατάστασης του γενέθλιου χάρτη (μια αποσπασματική εικόνα δεν φτάνει), όσο και των ενδείξεων από τα συστήματα πρόβλεψης. Αν ψάχνετε η ανησυχείτε για κάτι "μεγάλο"δεν θα το βρείτε σε μια Πανσέληνο.
Όσο για την "ετήσια επίδραση" ούτε λόγος να γίνεται...

water
08-04-2009, 10:49 AM
Καλημέρα,

Ευχαριστώ πολύ για την.. ευχαριστη:cheesy: απάντηση σας! Μου αρέσει ο τρόπος που γράφετε!
Γνωρίζω ότι μόνο μια όψη σε ένα χάρτη δεν απεικονιζει το σύνολο της πρόβλεψης. Απλά για να μην παραθέσω χάρτη, είπα να ρωτήσω για όψη που είχα απορία.
Οπότε μικρό το κακό.. εως καθόλου κακό ίσως! Εξαρτάται..

Σχετικά με την ετήσια επιρροή είναι κάτι που το άκουσα απο tv persona αστρολόγο... και είπα να ρωτήσω!

με εκτιμηση!
water