View Full Version : Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο
jupiterios
05-04-2009, 05:49 PM
Καλημερα.
Ανοιγω αυτο το θεμα για να συζητησουμε τις αλλαγες που φερνει ο Πλουτωνας σε ολους εμας που εχουμε Ωροσκοπο ή Ηλιο στις πρωτες μοιρες του Αιγοκερω... Εγω προσωπικα εχω ωροσκοπο στην πρωτη του ζωδιου και οπως καταλαβαινετε με αφορα αμεσα να μαζεψω πληροφοριες για την επιδραση του Πλουτωνα απο συνοδο και στις δικες σας ζωες. Οσοι πιστοι λοιπον προσελθετε....
Θεωρητικα η διελευση αυτη υποσχεται ριζικη αναμορφωση σε ολα τα επιπεδα, εσωτερικο και εξωτερικο. Προκειται για μια επαναγεννηση που ομως θα λαβει χωρα με πολυ αργο ρυθμο, σχεδον ασυνειδητο. Σωματικα ισως φερει αλλαγη στο σωματοτυπο, αλλαγες (αυξηση ή μειωση) στο βαρος και στην ενεργεια μεσα μας, απαλλαγη απο οργανικες βλαβες, αναμορφωση εμφανισης. Ψυχολογικα δινει μια μανια ελεγχου των αλλων, να τους επιβαλλομαστε, τη διαθεση να οριζουμε τις ζωες τους, κτητικοτητα, χειραγωγηση, στην χειροτερη ισως αναδυση σκοτεινων ενστικτων. Επισης πολλοι θα νιωσουν ενα ξεσπασμα της λιμπιντο και σεξουαλικη αφυπνιση. Πρακτικα σηματοδοτει ειτε το σβησιμο μιας περιοδου και το περασμα σε μια νεα εποχη ειτε ενα αγωνα επιβιωσης που θα παιχτει με σκληρους ορους στον οποιο θα βγουμε τελικοι νικητες αλλα οχι χωρις απωλειες.
Αυτα μπορεσα προς το παρον να σκεφτω ως πιθανα ενδεχομενα της πλουτωνιας διελευσης. Εγω παντως ακομα δεν εχω βιωσει τιποτα απο τα παραπανω. Ακομα το ψαχνω... Εσεις που εχετε Ωροσκ. ή Ηλιο στις αρχες Αιγοκερω τι νομιζετε οτι θα μας φερει ο Πλουτωνας τωρα που περνα πανω απο το κεφαλι μας; Περιμενω να διαβασω τις προσωπικες σας εμπειριες κι αποψεις...
cancerian
05-04-2009, 10:52 PM
Καλημερα.
Ανοιγω αυτο το θεμα για να συζητησουμε τις αλλαγες που φερνει ο Πλουτωνας σε ολους εμας που εχουμε Ωροσκοπο ή Ηλιο στις πρωτες μοιρες του Αιγοκερω... Εγω προσωπικα εχω ωροσκοπο στην πρωτη του ζωδιου και οπως καταλαβαινετε με αφορα αμεσα να μαζεψω πληροφοριες για την επιδραση του Πλουτωνα απο συνοδο και στις δικες σας ζωες. Οσοι πιστοι λοιπον προσελθετε....
Θεωρητικα η διελευση αυτη υποσχεται ριζικη αναμορφωση σε ολα τα επιπεδα, εσωτερικο και εξωτερικο. Προκειται για μια επαναγεννηση που ομως θα λαβει χωρα με πολυ αργο ρυθμο, σχεδον ασυνειδητο. Σωματικα ισως φερει αλλαγη στο σωματοτυπο, αλλαγες (αυξηση ή μειωση) στο βαρος και στην ενεργεια μεσα μας, απαλλαγη απο οργανικες βλαβες, αναμορφωση εμφανισης. Ψυχολογικα δινει μια μανια ελεγχου των αλλων, να τους επιβαλλομαστε, τη διαθεση να οριζουμε τις ζωες τους, κτητικοτητα, χειραγωγηση, στην χειροτερη ισως αναδυση σκοτεινων ενστικτων. Επισης πολλοι θα νιωσουν ενα ξεσπασμα της λιμπιντο και σεξουαλικη αφυπνιση. Πρακτικα σηματοδοτει ειτε το σβησιμο μιας περιοδου και το περασμα σε μια νεα εποχη ειτε ενα αγωνα επιβιωσης που θα παιχτει με σκληρους ορους στον οποιο θα βγουμε τελικοι νικητες αλλα οχι χωρις απωλειες.
Αυτα μπορεσα προς το παρον να σκεφτω ως πιθανα ενδεχομενα της πλουτωνιας διελευσης. Εγω παντως ακομα δεν εχω βιωσει τιποτα απο τα παραπανω. Ακομα το ψαχνω... Εσεις που εχετε Ωροσκ. ή Ηλιο στις αρχες Αιγοκερω τι νομιζετε οτι θα μας φερει ο Πλουτωνας τωρα που περνα πανω απο το κεφαλι μας; Περιμενω να διαβασω τις προσωπικες σας εμπειριες κι αποψεις...
Aγαπητε,
θα συμφωνισω στα περισσοτερα με οσα παραθετεται σχετικα με την διελευση του Πλουτωνα σε ευαισθητες περιοχες (οπως ειναι ο Ηλιος ή ο Asc. ) . Θα ηθελα ομως να σας τονισω κατι που εχετε ηδη παραθεσει. Η ενεργεια του Πλουτωνα ειναι εξαιρετικα αργη και δεν συμβαινει απο την μια μερα στην αλλη. Η ενεργεια αυτη ειναι εξαιρετικα "υπογεια" και υποσυνειδητη. Η αλλαγη που επιφερει ο Πλουτωνας ειναι περισσοτερο (και ισως εξ'ολοκληρου) εσωτερικη. Διαλυει τον πυρηνα του εσωτερικου εαυτου μας για να ανα-δημιουργησει εναν ακομα πιο εξελιγμενο εαυτο , απαλλαγμενο απο παθη , μιση , δολοπλοκιες και αλλες τετοιες ιστοριες.
Μαλλον οι περισσοτεροι εχουν στον νου τους οτι ο Πλουτωνας μεσα απο την διελευση του θα επιφερει τα παραπανω ψυχολογικα χαρακτηριστικα που αναφερατε. Προσωπικα διαφωνω. Θεωρω οτι ο Πλουτωνας επιφερει τετοιες χαρακτηριστικες εικονες "ελεγχου" μονο οταν μπλοκαρεται. Στην ουσια ομως μια τετοια διελευση εχει σκοπο την αναγνωριση του εαυτου μας και τον ελεγχο του. Οχι τον ελεγχο των αλλων.
Ο Πλουτωνας ειναι ενας ιδιαιτερος πλανητης (οπου σιγουρα η φυση του προκαλει γοητεια - μιας και ειναι συνδεδεμενος με το σκοτεινο). Αλλα αυτο που εχει μεγιστη σημασια ειναι να καταλαβουμε οτι ο Πλουτωνας δρα μεσα απο τον σεβασμο της προσωπικης θελησης ( η θεληση ειναι χαρακτιριστικο του Πλτν.) και την μεταμορφωση μεσα απο την αναγνωριση του πραγματικου εαυτου (συνδεση με το Θειο) ο οποιος τελικα αποτιναζει καθε γηινη συμπεριφορα ...
με εκτιμηση
Cancerian.
jungle
05-04-2009, 11:27 PM
καλησπερα. εχω τον ηλιο μου στις 0 του ταυρου. Σε τριγωνο με τον πλουτωνα. Ισχυουν τα ιδια και
γι αυτην την οψη?
jupiterios
05-04-2009, 11:37 PM
Με βρισκεις συμφωνο αγαπητη φιλη cancerian.
Ο Πλ δρα με υπογειο και αργο ρυθμο και τα αποτελεσματα του ειναι καθαρως ορατα μετα το περας του "χτυπηματος" του, οταν κοιταζουμε προς τα πισω και μονολογουμε "βρε για δες ποσο πολυ αλλαξα απο τοτε!...αλλος ανθρωπος...".
Και σαφως το εργο του Πλ ειναι να αναμορφωσει την υπαρξη μας συθεμελα με σκοπο την παραπανω εξελιξη της ψυχης. Πολυ σωστα τονιζεις οτι σκοπος του ειναι να ανακτησουμε τον Ελεγχο του δικου μας εαυτου και κυριως να δαμασουμε τα εσωτερικα μας θηρια, τα παθη και να εξημερωσουμε τα ζωωδη ενστικτα μας. Και σε ενα αλλο επιπεδο να κυριαρχησουμε στην κουνταλινι αρχεγονη ενεργεια μεσα μας.
Ομως ο καθημερινος ανθρωπος οπως γνωριζουμε συνηθιζει να προβαλλει την εργασια που πρεπει να γινει εσωθεν σε εργασια εξωτερικη. Νομιζει οτι ειναι πιο ευκολο να ελεγχει τον κοσμο γυρω του απο το να ελεγχει τον εαυτο του τον ιδιο. Ετσι, δεν φταιω εγω που ειμαι οξυθυμος, φταιει ο αλλος που με κανει να εξοργιζομαι. Δεν εχω προβλημα εγω που ζηλευω αρρωστημενα το συντροφο μου αλλα το προβλημα ειναι ο συντροφος μου που δινει αφορμες να ζηλευω κ.ο.κ. Γι αυτον ακριβως το λογο παρατηρουμε σε πλουτωνιες περιοδους να μας καταλαμβανει μανια ελεγχου των αλλων σα να ηταν θεμα ζωης και θανατου. Πισω απο ολο αυτο κρυβεται η αναγκη να ελεγξουμε εμας τους ιδιους.
jupiterios
05-04-2009, 11:43 PM
καλησπερα. εχω τον ηλιο μου στις 0 του ταυρου. Σε τριγωνο με τον πλουτωνα. Ισχυουν τα ιδια και
γι αυτην την οψη?
Γεια σου φιλη jungle. Σαφως κι επηρεαζεται και ο δικος σου Ηλιος. Απλα για σενα νομιζω τα πραγματα θα ειναι μαλλον πιο ευκολα και πιο ανωδυνα λογω τριγωνου. Σεξουαλικη αφυπνιση και θεματα περιουσιακα θα εμφανιστουν στο προσκηνιο πιθανολογω.
jungle
06-04-2009, 12:00 AM
.Ισως και να εμφανιστουν περιουσιακα κληρονομικα θεματα μιας και ο ήλιος μου
εμφανιζεται στον 8 οικο μου (σε ακριβειας ομως τετραγωνο με κρονο μου απο 29 αιγοκερο)
ευχαριστω
wind*1
06-04-2009, 12:00 AM
Αγαπητέ Jupiterios,
ειμαι κι εγώ "συνάδελφος" Αιγόκερως:bigsmile:, αν και ο Ήλιος μου βρίσκεται στην 8η μοιρα, οπότε θεωρητικά θα νοίωσω πιο έντονα τις επιδράσεις του Πλούτωνα σε μερικά χρόνια. Παρολ΄αυτά, έχω την αίσθηση ήδη ότι ένας μεγάλος κύκλος κλείνει και ετοιμάζεται να ανοίξει ένας καινούριος (μόνο που δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι). Για να είμαι ειλικρινής, ακούω πολλά για τον Πλούτωνα και αρκετά από αυτά είναι κάπως...αγχωτικά. Προσπαθώ να διατηρήσω μια αισιοδοξία, άλλωστε η αναμόρφωση δεν συνοδεύεται απαραίτητα από πόνο όταν είναι κανείς έτοιμος να την δεχθεί (ελπίζω να είμαι). Αυτό που με προβληματίζει πάντως περισσότερο (ίσως αβάσιμα, δεν είμαι σίγουρη) είναι το τετράγωνο που κάνει ο Πλούτωνας με τον Asc μου που βρίσκεται στην 2η μοίρα του Κριού. ¶ραγε, τι θα μπορούσε να σημαίνει?
Φιλικά,
wind*1
cancerian
06-04-2009, 12:23 AM
Με βρισκεις συμφωνο αγαπητη φιλη cancerian.
Για εσενα μονο... αγαπητος φιλος :laugh:
jupiterios
06-04-2009, 12:24 AM
Αγαπητη wind1
Καταρχην πρεπει να τονισω οτι πριν προχωρησεις σε οποιαδηποτε ερμηνεια του τετραγωνου Πλ-Ωρ πρεπει να εισαι 100% σιγουρη για την ακριβεια της ωρας γεννησης και οτι ο Ωροσκ βρισκεται οντως στις 2 του κριου....
Οσον αφορα την ερμηνεια αυτης της θεσης σε παραπεμπω στο αρχικο μου μηνυμα. Φυσικα αυτη ειναι μια ερμηνεια που δινω εγω χωρις να ειναι απολυτη. Κι εχεις απολυτο δικιο οτι η αναμορφωση δεν ...ποναει οταν εισαι προθυμος να την δεχτεις στη ζωη σου.
jupiterios
06-04-2009, 12:26 AM
Για εσενα μονο... αγαπητος φιλος :laugh:
Ανοησια μου εκ παραδρομης!!
Να με συμπαθας φιλε μου!! :embarrest
Καλησπέρα στην παρέα σας!!!
Εγώ δεν είμαι Αιγόκερως αλλά έχω ωροσκόπο στην 15η του Τοξότη.Όταν πέρασε από τον ωροσκόπο μου ο Πλούτωνας αλλαξε η ζωή μου ριζικά!!Επειδή τριγώνιζε και με τον ήλιο μου στο Λέοντα παντρεύτηκα, έκανα παιδάκι, άλλαξα τόπο κατοικίας, αλλά αναγκάστηκα να αφήσω και τη δουλειά μου, κάτι που το πληρώνω μέχρι σήμερα.Έτσι ο Πλούτωνας μου έφερε και θετικά και αρνητικά, χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα, εάν οι επιλογές μου ήταν σωστές(αυτό μάλλον είναι δουλειά του Κρόνου).Τώρα τετραγωνίζει με το ΜC μου και η ανάγκη για εργασία είναι πιο έντονη από ποτέ.:worried:Σε λίγο θα τετραγωνίσει και με τον Ουρανό μου στον 10ο, κάτι που μάλλον δεν είναι για καλό!!!:scared:
jungle
06-04-2009, 12:53 AM
Eγω παντρευτηκα οταν ο πλουτωνας ηταν απεναντι απο τον ήλιο μου-0 ταυρου-
και εκανε ταφ-τετραγωνο με κρονο μου-29 αιγοκ.
και ακομα το πληρωνω (εχω ακομα τον ιδιο αντρα)
Και εγώ τον ίδιο έχω και παρά το ότι μου έκανε τρίγωνο με Ήλιο, δεν ξέρω για πόσο θα τον έχω ακόμη!!!:laugh:
jungle
06-04-2009, 01:24 AM
Σκεφτομαι οτι αν τον αφησω φετος που κανει ο πλουτωνας τριγωνο με ηλιο μου, ισως δεν δυσκολευτω
πολυ και θα κανει και την αλλαγη της ζωης του καθοτι αιγοκ. 3ης μοιρας (τα καταφεραμε να
το εξευτελισουμε το θεμα..)
Τίνα Ζαχαριάδου
06-04-2009, 02:34 AM
Καλησπερα, παρακολουθω με πολυ ενδιαφερον τον θεμα που ανοιξες φιλε Τοξοτη οχι μονο γιατι με αφορα αμεσα αλλα γιατι οι εξωκρονιοι πλανητες καθοριζουν τα σημαντικοτερα γεγονοτα στην ζωη μας κ οι οψεις τους με τους εσωτερικους χρωματιζουν εντονα τον χαρακτηρα κ την προσωπικοτητα μας.
Ειδικα για τον Πλουτωνα θα ηθελα να σας πω την φραση που λεει ενας γνωστος μου "Ο Πλουτωνας κ οι αλλοι πλανητες"τονιζοντας ετσι την δυσκολια του κ την πολυπλοκοτητα του.
Κ για να καταθεσω κ εγω την εμπειρια μου θα ξεκινησω απ την χρονια που ειχα σε ηλιακη επιστροφη τον Πλουτωνα σε συνοδο με τον Ωροσκοπο στον Τοξοτη.ηταν μια απο τις καλυτερες χρονιες μου απ πολλες πλευρες,γεννησα το δευτερο παιδι μου,θεραπευτηκα απ κατι που με ταλαιπωρουσε,ξεκινησα δουλεια αλλα κυριως με μετετρεψε σ εναν ανθρωπο που ημουν κ δεν το ειχα συνηδειτοποιησει.
Εφερε στην επιφανεια "θελω κ επιθυμιες" που ειχα καταχωνιασει καπου καποτε κ μου εφερε πραγματικη γνωση για ανθρωπους κ καταστασεις που νομιζα πως γνωριζα ενω ουσιαστικα, ειχα αγνοια.
Αυτο που ομως ομως εφερε κ θεωρω αρκετα σημαντικο (εκτος της γεννησης του παιδιου μου φυσικα) ηταν η ενεργοποιηση της γενεθλιας αντιθεσης που εχω μεταξυ Ηλιου Πλουτωνα κ που μεχρι εκεινη την περιοδο την βιωνα μεσω των αλλων.
Με λιγα λογια ξυπνησε το θηριο μεσα μου κ μπηκε το νερο στο αυλακι αργα κ σταθερα με αποτελεσμα αυτην την στιγμη που γραφω να εχω τον ελεγχο της ζωη μου εγω σε συναρτηση βεβαια με τους αλλους, φυσικα οπως καταλαβαινετε οι αλλαγες δεν ηρθαν με ανωδυνο τροπο, ηταν ομως αντιμετωπισιμες κ εν τελει ευπροσδεκτες.
Στην παρουσα φαση ο Πλουτωνας βρισκεται σε τετραγωνο ιδιομοιριας με τον Ηλιο μου κ πραγματικα συμβαινουν διαφορα γεγονοτα που με κανουν να νιωθω καπως "βαρια", επισης αλλαγες κυριως σε επαγγελματικο επιπεδο που κ αυτες τις ελεγχω κατα καποιο τροπο ωστε να ερχονται αργα κ σταθερα, ενω τις τελευταιες ημερες βιωσα κατι καθαρα Πλουτωνιο που ευτυχως δεν ηταν τραγικα μοιραιο.
Φυσικα εχω πολυ μελλον μπροστα με τον Πλουτωνα αφου την επομενη χρονια θα συναντησει τον Αρη μου, αλλα μεχρι τοτε εχει ο Θεος.
Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι οσοι εχουν ηδη οψεις Πλουτωνα στον γενεθλιο τους,την επιρροη του θα την βιωσουν πιο "ηπια"παρολο που θα ενεργοποιηθει η γενεθλια οψη, απ οτι εκεινοι που δεν εχουν κ αυτο γιατι λιγο εως πολυ ειναι γνωστη η ενεργεια κ επιρροη του Πλουτωνα κ πιθανον καποιοι να μπορουν να την χειριζονται κ να την ελεγχουν, οσο μπορουν βεβαια κ τελος καλο ειναι να γνωριζουμε πως δυστυχως η ευτυχως ο Πλουτωνας δεν φερνει τιποτα παραπανω απ οσα μπορουμε ν αντεξουμε γι αυτο αλλωστε μας προικιζει με τεραστια αποθεματα δυναμης,για να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε στις δυσκολες κ διαφορετικες καταστασεις που φερνει.
libraD
06-04-2009, 03:48 AM
Καλησπέρα,
Με τη σειρά μου κι εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει για τις όψεις του Πλούτωνα με τους γενέθλιους πλανήτες και δη τους προσωπικούς.Ο Πλούτωνας κάνει σύνοδο με την ακμή του Μεσουρανήματος μου και ήδη τις αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα τις έχω δει από το φθινόπωρο, όπου όχι μόνο άλλαξα εργασία αλλά νοοτροπία, πιστεύω και επιθυμίες όσον αφορά σε αυτά που θέλω και σε αυτά που θέλω να δώσω σε ένα εργασιακό περιβάλλον.Η Σελήνη μου είναι στις 05 35 του Αιγόκερω και ο Δίας στις 04 46 πάλι του Αιγόκερω.Καθώς η ερμηνεία των διελεύσεων είναι συνάρτηση πολλών δεδομένων, αν συμπεριλάβουμε ότι ο Ήλιος μου είναι στις 08 38 του Ζυγού (δλδ ο Κρόνος θα με επηρεάζει από το επόμενο φθινόπωρο-χειμώνα), να θεωρώ ότι οι αλλαγές που θα περιμένω να δω θα αρχίσουν να συμβαίνουν με την καινούρια χρονιά και ιδιαίτερα σε επίπεδο ψυχολογικό (Σελήνη) αλλά και στην προσωπικότητα (Ήλιος), γιατί όσον αφορά στα επαγγελματικά μπορώ να το επεξηγήσω. Νομίζω ότι επεξήγηση όσον αφορά τα επαγγελματικά συναρτήσει του Μεσουρανήματος ήταν ακριβής.
Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες γιατί όσο κι αν προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι Κρόνος δεν είναι τιμωρός, σε σχέση με την έντονη επίδραση του Πλούτωνα, τολμώ να πω ότι όχι μόνο φοβάμαι αλλά έχω τρομοκρατηθεί κιόλας. Η αντίδρασή μου, στρουθοκαμιλισμός, ίδιον των Ζυγών...χιχιχιχιχιχι
Φιλικά
libraD :love:
jupiterios
08-04-2009, 11:06 PM
Κ για να καταθεσω κ εγω την εμπειρια μου θα ξεκινησω απ την χρονια που ειχα σε ηλιακη επιστροφη τον Πλουτωνα σε συνοδο με τον Ωροσκοπο στον Τοξοτη.ηταν μια απο τις καλυτερες χρονιες μου απ πολλες πλευρες,γεννησα το δευτερο παιδι μου,θεραπευτηκα απ κατι που με ταλαιπωρουσε,ξεκινησα δουλεια αλλα κυριως με μετετρεψε σ εναν ανθρωπο που ημουν κ δεν το ειχα συνηδειτοποιησει.
Αγαπητη Ερση ευχαριστω για το μηνυμα σου.
Θελω να σημειωσω οτι ο Πλουτωνας πολλες φορες σε θεματα σωματικης υγειας λειτουργει καθαρτικα. Απαλλασει τον οργανισμο απο βλαβερες ουσιες, τοξινες, ακομα και απο μελη αρρωστα μεσω καποιας επεμβασης ή καυτηριασμου. Θα ηταν ενδιαφερον να μας πεις αν η θεραπεια σου αφορουσε κατι σχετικο.
Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι οσοι εχουν ηδη οψεις Πλουτωνα στον γενεθλιο τους,την επιρροη του θα την βιωσουν πιο "ηπια"παρολο που θα ενεργοποιηθει η γενεθλια οψη, απ οτι εκεινοι που δεν εχουν κ αυτο γιατι λιγο εως πολυ ειναι γνωστη η ενεργεια κ επιρροη του Πλουτωνα κ πιθανον καποιοι να μπορουν να την χειριζονται κ να την ελεγχουν, οσο μπορουν βεβαια κ τελος καλο ειναι να γνωριζουμε πως δυστυχως η ευτυχως ο Πλουτωνας δεν φερνει τιποτα παραπανω απ οσα μπορουμε ν αντεξουμε γι αυτο αλλωστε μας προικιζει με τεραστια αποθεματα δυναμης,για να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε στις δυσκολες κ διαφορετικες καταστασεις που φερνει.
Συμφωνω κι εγω οτι οσοι εχουν ηδη ισχυρη οψη με Πλουτωνα στο γενεθλιο τους ειναι πιο ευκολο να κουμανταρουν την πλουτωνια δυναμη. Εγω εχω ανοιχτη συνοδο σεληνης-Πλ και εχω ζησει στο πετσι μου τις επιρροες του. Οι πιο τραυματικες ηταν οποτε ο Διας διελαυνε τον 8ο Οικο μου. Ηταν εποχες που τα ειχα δει ολα. Βιωσα το πλουτωνιο βαρος να με καταπλακωνει και να με κανει να φτανω πατο....Ομως συρθηκα εξω ζωντανος!
Τίνα Ζαχαριάδου
09-04-2009, 12:22 AM
Αγαπητη Ερση ευχαριστω για το μηνυμα σου.
Θελω να σημειωσω οτι ο Πλουτωνας πολλες φορες σε θεματα σωματικης υγειας λειτουργει καθαρτικα. Απαλλασει τον οργανισμο απο βλαβερες ουσιες, τοξινες, ακομα και απο μελη αρρωστα μεσω καποιας επεμβασης ή καυτηριασμου. Θα ηταν ενδιαφερον να μας πεις αν η θεραπεια σου αφορουσε κατι σχετικο.
Καλησπερα, αγαπητε Τοξοτη,πραγματι σε θεματα υγειας ο Πλουτωνας λειτουργει καθαρτικα,γι αυτο κ οταν βλεπουμε μια διελευση του να εμπλεκεται στα της υγειας μας,αυτο που συμβουλευουμε ειναι να το ψαξουμε (ιατρικα παντα) ωστε οτιδηποτε ανακαλυφθει,να το προλαβουμε με σκοπο την εξαλειψη του.
Οσο για την θεραπεια μου, ηταν χειρουργειο στα θεματα που κυβερνα ο Πλανητης, δηλ. στην γεννετησια περιοχη με αποτελεσμα να μου φερει στην αγκαλια μου ενα υγιεστατο αγορακι κ απαλλαγη απο γυναικολογικα προβληματα που αντιμετωπιζα τα τελευταια χρονια.
jupiterios
09-04-2009, 01:33 AM
Αγαπητη Libra D
Οπως καταλαβαινω τα επομενα χρονια ο Πλουτωνας θα ασπεκταρει διαδοχικα καιρια σημεια του ωροσκοπιου σου. Θα ειναι περιοδος ανακαταταξεων σε ολα τα επιπεδα. Ηδη βλεπεις αλλαγες στα επαγγελματικα - αν βεβαια η μοιρα του MC ειναι ακριβης. Ταυτοχρονα ο Πλ κανει αντιθεση με το Ναδιρ σου που συμβολιζει ο,τι και η Σεληνη δηλ. τις βασεις σου. Φυσικα και δεν χρειαζεται να ανησυχεις καθοσον η επιδραση του Πλ ειναι ανεπαισθητη την ωρα που την δεχομαστε. Προσοχη θα σου επιστησω κυριως για το διαστημα που θα εχουμε το τετραγωνο Κρονου-Πλ το οποιο θα σε ταρακουνησει αρκετα.
Αλλα να ξερεις οτι θα εχεις προενδειξεις που χρειαζεσαι για να προλαβεις να λαβεις τα μετρα σου. Τιποτα δεν ερχεται αιφνιδιαστικα με τον Πλουτωνα, ο αιφνιδιασμος ειναι δουλεια του Ουρανου....
jupiterios
09-04-2009, 01:40 AM
Οσο για την θεραπεια μου, ηταν χειρουργειο στα θεματα που κυβερνα ο Πλανητης, δηλ. στην γεννετησια περιοχη με αποτελεσμα να μου φερει στην αγκαλια μου ενα υγιεστατο αγορακι κ απαλλαγη απο γυναικολογικα προβληματα που αντιμετωπιζα τα τελευταια χρονια.
Μπραβο ο Πλουτωνας! Τελικα μερικες φορες φερνει την ζωη αντι να την αφαιρει! Πες μου τωρα οτι ο γιοκας σου ειναι Σκορπιος να με στειλεις αδιαβαστο!
Τίνα Ζαχαριάδου
09-04-2009, 02:13 AM
Μπραβο ο Πλουτωνας! Τελικα μερικες φορες φερνει την ζωη αντι να την αφαιρει! Πες μου τωρα οτι ο γιοκας σου ειναι Σκορπιος να με στειλεις αδιαβαστο!
Φυσικα και φερνει την ζωη ακομη κ αν χρειαστει να σε πεθανει πρωτα αλλωστε αυτος ειναι ο σκοπος του, να σκοτωσει οτιδηποτε εχει αλλοιωθει για να το αναγεννησει.
Ο γιοκας μου πηρε ακριβως το απεναντι ζωδιο,μαλλον δεν ηθελε να αποφυγει τον αξονα.
Κοραλλία Μόζορα
09-04-2009, 04:17 PM
Αγαπητέ μου Τζουπιτέριος,
είμαι Σκορπιός και ο Πλούτωνας στο ωροσκόπιό μου κάνει κύριες όψεις, θετικές και αρνητικές, με όλους τους πλανήτες μου (και τα φώτα) εκτός από τον Ουρανό και την Αφροδίτη. Επίσης, ο τράνζιτ Πλούτωνας έχει περάσει μέχρι σήμερα από τον ωροσκόπο μου και απ' όλους τους πλανήτες μου εκτός από τον Ουρανό. Αυτή την στιγμή είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο μου.
Από την εμπειρία μου, όταν ο Πλούτωνας πέρασε διαδοχικά πάνω από τον ωροσκόπο, τον Ήλιο και την Σελήνη μου, σε διαβεβαιώ ότι το πέρασμά του δεν είναι καθόλου υπόγειο, ασυνείδητο ή ανεπαίσθητο. Αντίθετα, κάνει την παρουσία του πολύ αισθητή. Έτσι, αν δεν έχεις βιώσει τίποτε πλουτώνιο με τα δυο περάσματα του Πλούτωνα από τον ωροσκόπο σου εισηγούμαι να ξαναελέγξεις την ώρα γέννησής σου.
Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι οι εμπειρίες που φέρνει ο Πλούτωνας στις διελεύσεις του είναι τόσο έντονες που το άτομο δεν είναι σε θέση να τις επεξεργαστεί και να τις αξιολογήσει σ' όλη την διάστασή τους όσο αυτές διαρκούν. Έτσι, αφού καταλαγιάσει η ένταση μπορεί πιο ψύχραιμα να μετρήσει τα οφέλη και τις απώλειες και τι πήρε από την εμπειρία αυτή. Δηλαδή οι εμπειρίες που φέρνει είναι πολύ έντονες και αισθητές κι αυτό που γίνεται αργότερα είναι η αξιολόγησή τους και η συνειδητοποίηση της αλλαγής που έγινε. Και φυσικά ένα αίσθημα μεγάλης ανακούφισης όταν όλα τελειώσουν.
Εννοείται ότι στις θετικές όψεις η αλλαγή αυτή είναι πιο εύκολη ενώ στις δυσαρμονικές όψεις πιο δύσκολη. Την σύνοδο όμως του Πλούτωνα με τον ωροσκόπο ή τον Ήλιο δεν μπορώ να την θεωρήσω ανώδυνη, εκτός κι αν στηρίζονται πολύ καλά μέσα στο ωροσκόπιο.
Ο Πλούτωνας συνήθως μας ζητά να αφήσουμε κάτι στο οποίο είμαστε προσκολλημένοι συναισθηματικά επειδή ολοκλήρωσε τον κύκλο του ή δεν είναι πια λειτουργικό και χρήσιμο στην ζωή μας ή επειδή δεν είναι καλές οι βάσεις του. Αυτό μπορεί να είναι μια σχέση, ένα πρόσωπο, το σπίτι μας, η δουλειά μας, λεφτά, παλιές συνήθειες κ.λπ. Όσο πιο γρήγορα το αφήσουμε (κι αυτό είναι το όφελος των θετικών όψεων) τόσο πιο καλά για μας. Αυτό όμως δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, γιατί όσο πιο πολύ μας το παίρνει ο Πλούτωνας τόσο περισσότερο το θέλουμε εμείς. Π.χ. η ζήλεια, ο έλεγχος και η κτητικότητα προέρχονται από τον φόβο της απώλειας του άλλου.
Ο Πλούτωνας στον ωροσκόπο μπορεί να φέρει μια αναθεώρηση του τρόπου που λειτουργούμε και των στόχων μας, ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται. Αυτό όμως δεν γίνεται από μόνο του αλλά προκαλείται από εμπειρίες που συμβαίνουν στην ζωή του ατόμου. Επίσης ο Πλούτωνας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις ανάγκες μας από τους άλλους και τα κενά που υπάρχουν μέσα μας. Κι εδώ αρχίζει η κρίση. Αν οι ανάγκες μας καλά κάνουν να είναι αυτές που είναι τότε ο άλλος γιατί δεν τις εκπληρώνει; Τι κάνουμε εμείς και τι κάνει ο άλλος για να εκπληρωθούν; Αν δεν κάνουν καλά να είναι αυτές που είναι (κι αν το καταλαβαίνουμε αυτό) τι κάνουμε για να τις αλλάξουμε; Πόσο θεωρούμε ότι φταίει ο άλλος για πράγματα που στην πραγματικότητα φταίμε εμείς; Και το αντίθετο μπορεί να συμβεί με τις ανάγκες του άλλου προς εμάς. Κι εδώ μπορεί να παιχτούν τα παιχνίδια εξουσίας που αναφέρθηκαν.
Επίσης ο Πλούτωνας στον ωροσκόπο μπορεί να φέρει φόβο που να προέρχεται από την συνειδητοποίηση της συναισθηματικής προσκόλλησης και να αρνηθούμε να προχωρήσουμε μια σχέση στο επόμενο βήμα της. Όλα αυτά φυσικά δεν εξαντλούν το φάσμα των εμπειριών που μπορεί να φέρει ο Πλούτωνας στον ωροσκόπο. Τα αναφέρω μόνο ενδεικτικά.
kanina
11-04-2009, 12:24 AM
ο πλουτωνας ειναι ενας πλανητης που φερνει τρομερες αλλαγες αναλογα που βρισκεται και τι οψεις κανει .Μπορει να φερει αλλαγες στον χαρακτηρα μας αν ειναι στον ωροσκοπο η αλλαγες αναλογα σε ποιο οικο τον βρισκουμε.Μια περιπτωση που ηξερα το ατομο μετακομισε απο τον τοπο που γεννηθηκε αρον αρον με διελευση πλουτωνα απο τον ηλιο του στον τεταρτο οικο.Αυτο δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη γιατι ο πλουτωνας εχει τρια περασματα με την οπισθιδρομη πορεια του σε μεγαλα χρονικα διαστηματα οποτε μας δινει το περιθωριο να αλλαξουμε και εμεις οι ιδιοι.
Toksotaki
11-04-2009, 11:30 PM
O Πλουτωνας ειναι παντος πλανητης που αλλαζει τα παντα...εκανε συνοδο με τον Ηλιο μου μολις μπηκα στην εφηβεια...και τωρα κανει με την σεληνη μου,και μετα με την Αφροδιτη μου ...ειναι δυσκολο να εχεις ολους τους πλανητες στον Αιγοκαιρω ειναι τυχερος οποιος εχει μονο τον ωροσκοπο η τον ηλιο του....πραγματικα τυχερος.
οταν διελαύνων Πλούτωνς τετργώνισε τον γενέθλιο μοιραία η δυσκολότερη μέχρι τώρα περίοδος της ζωής μου, αργοτερα τετραγώνισε Αρη και Ηλιο αλλά πιο πολύ εσωτερικά λειτούργησε και με άλλαξε ριζικά
Βασιλης Παπαδολιας
12-04-2009, 05:21 PM
Καλημέρα στα μέλη...
να σας καταθέσω και τη δική μου προσωπική εμπειρία καθώς ο Πλούτωνας κάνει αυτή την περίοδο αντίθεση με το γενέθλιο Ήλιο μου. Πράγματι τελειώνουν πράγματα που ήταν να τελειώσουν. Προσωπικά παρατηρώ ότι τα πράγματα που τελειώνουν έχουν να κάνουν με τη θέση (οίκο) που έχει ο Πλούτωνας αυτη την περίοδο στον προοδευτικό μου χάρτη (αν θέλετε το επιβεβαιώνετε στα δικά σας βιώματα). Επίσης βγάζει μεγάλους φόβους αλλά και μεγάλο θάρρος να κάνει κανείς πράγματα που δεν είχε τολμήσει ως τώρα. Λίγη προσοχή χρειάζεται ωστόσο γιατί οδηγεί σε μεγαλύτερα ρίσκα και σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να έχει φροντίσει κανείς να έχει τις σχετικές πλάτες ή να έχει προετοιμαστεί σωστά και πρακτικά (ας κάνει και μία ασφάλεια για το σπίτι ή για τον ίδιο) και ψυχολογικά (για πρώτη φορά στη ζωή μου αυτόν τον καιρό φόρεσα σταυρό στο λαιμό, αν αυτό λέει κάτι σε κάποιον)... Σίγουρα πάντως καταλαβαίνει κανείς με το δύσκολο τρόπο ότι η ζωή δεν είναι ατελείωτη, ο χρόνος δεν είναι ανεξάντλητος κι αποκτά μία μεγαλύτερη εγρήγορση και ετοιμότητα για την επιβίωση...
Αυτά από μένα...Καλή συνέχεια σε όλους...
Μητσάκος
12-04-2009, 05:54 PM
Καλημέρα στα μέλη...
να σας καταθέσω και τη δική μου προσωπική εμπειρία καθώς ο Πλούτωνας κάνει αυτή την περίοδο αντίθεση με το γενέθλιο Ήλιο μου. Πράγματι τελειώνουν πράγματα που ήταν να τελειώσουν. ......
Λίγη προσοχή χρειάζεται ωστόσο γιατί οδηγεί σε μεγαλύτερα ρίσκα και σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να έχει φροντίσει κανείς να έχει τις σχετικές πλάτες ή να έχει προετοιμαστεί σωστά και πρακτικά (ας κάνει και μία ασφάλεια για το σπίτι ή για τον ίδιο) και ψυχολογικά (για πρώτη φορά στη ζωή μου αυτόν τον καιρό φόρεσα σταυρό στο λαιμό, αν αυτό λέει κάτι σε κάποιον)... Σίγουρα πάντως καταλαβαίνει κανείς με το δύσκολο τρόπο ότι η ζωή δεν είναι ατελείωτη, ο χρόνος δεν είναι ανεξάντλητος κι αποκτά μία μεγαλύτερη εγρήγορση και ετοιμότητα για την επιβίωση...
......
Ήτανε δώρο ή τον αγόρασες; Θέλω να πω, μπήκες στη διαδικασία να τον αγοράσεις ή μιας και στον είχαν κάνει δώρο κάποτε, είπες τώρα που υπάρχουν ζόρια να "ακουμπήσεις" και σε αυτόν :unsure:
Βασιλης Παπαδολιας
12-04-2009, 07:22 PM
Τον αγόρασα, Μήτσο. Δεν ξέρω αν έχει αστρολογική σημασία, αλλά γύρισα σε λίγο "τοτεμικά" πιστεύω. Πιθανόν και αυτό να έχει να κάνει με τον Πλούτωνα ως φορέα επιστροφής στη βασική (ζωική) φύση μας. Επιστρέφουμε στα ουσιώδη. Τα άλλα ας πάνε στο καλό.
lolitsa
12-04-2009, 07:52 PM
Καλησπερα σας και απο μενα,
Αν και ειμαι αρχαρια στο σπορ μπαινω στην διαδικασια να σας καταθεσω την αποψη μου για τον Πλουτωνα επειδη πιστευω οτι μου εχει δειξει τα δοντια του(με την καλη εννοια)
Ο Πλουτωνας στον γεννεθλιο χαρτη μου λοιπον κανει οψεις σχεδον με τους περισοτερους πλανητες πραγμα που οπως καταλαβα με κανει να "νοιωθω" περισοτερο οικεια μαζι του.
Τωρα σε οτι αφορα την διελευση του να σας πω οτι μπορει να εχω τον Ηλιο μου στις 8 και κατι μοιρες του Αιγοκερου αλλα ενοιωσα την ανασα του στο σβερκο μου εδω και 1,5 χρονο περιπου.
Εσεις θα μου πειτε αν αυτο οφειλεται στον αγαπητο Πλουτω η και καπου αλλου.
Σ'αυτο το διαστημα λοιπον αλλαξα δουλεια και εριξα μαυρη πετρα σε μια σχεση χρονων που με ταλαιπωρουσε και τουμπαλιν.Οχι τιποτε απ τα δυο δεν εγινε ευκολα και απλα.Χυθηκε ιδρωτας δακρυ και αιμα αλλα ολο αυτο με οδηγησε στο να ασκω το επαγγελμα που σπουδασα και μου αρεσει και στο να βρεθει στον δρομο μου ενας καινουργιος ερωτας ανελπιστα ωραιος.Ολα αυτα βεβαια τα καινουργια ειναι σε εξελιξη και ο χρονος θα δειξει.Να καταθεσω δε οτι δεν βρισκομαι και στην πρωτη μου νιοτη αλλα παρ ολα αυτα μαλλον ο τολμων νικα και ο Πλουτω βοηθα.
Καλη συνεχεια!!!
libraD
14-04-2009, 03:54 AM
Αγαπητη Libra D
Οπως καταλαβαινω τα επομενα χρονια ο Πλουτωνας θα ασπεκταρει διαδοχικα καιρια σημεια του ωροσκοπιου σου. Θα ειναι περιοδος ανακαταταξεων σε ολα τα επιπεδα. Ηδη βλεπεις αλλαγες στα επαγγελματικα - αν βεβαια η μοιρα του MC ειναι ακριβης. Ταυτοχρονα ο Πλ κανει αντιθεση με το Ναδιρ σου που συμβολιζει ο,τι και η Σεληνη δηλ. τις βασεις σου. Φυσικα και δεν χρειαζεται να ανησυχεις καθοσον η επιδραση του Πλ ειναι ανεπαισθητη την ωρα που την δεχομαστε. Προσοχη θα σου επιστησω κυριως για το διαστημα που θα εχουμε το τετραγωνο Κρονου-Πλ το οποιο θα σε ταρακουνησει αρκετα.
Αλλα να ξερεις οτι θα εχεις προενδειξεις που χρειαζεσαι για να προλαβεις να λαβεις τα μετρα σου. Τιποτα δεν ερχεται αιφνιδιαστικα με τον Πλουτωνα, ο αιφνιδιασμος ειναι δουλεια του Ουρανου....
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Νομίζω πως καταλαβαίνω τί λετε. Ήδη τα ξεκαθαρίσματα τα έχω ξεκινήσει από το επίπεδο οικογένειας, φίλων και εργασίας. Και μπορώ να πω ότι αφορούν σε ξεκαθαρίσματα που δε με πόνεσαν καθόλου. Έριξα "μαύρη πέτρα" πίσω μου χωρίς ενοχές. Αυτό που με φοβίζει κι εμένα είναι όντως το τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα και πραγματικά ελπίζω να μη με ταρακουνήσι τόσο όσο λέτε. Όπως έχω φτιάξει τη ζωή μου αυτή τη στιγμή, μ'αρέσει πάρα πολύ, έχω βρει την ηρεμία μου και νιώθω καλά με τον εαυτό μου και τη συνείδησή μου. Ελπίζω για όλα αυτά ο Χρόνος-Κρόνος να με ανταμείψει...:bigsmile:
Φιλικά
libraD :love:
jungle
14-04-2009, 06:28 PM
γεια σας! οταν ο διελαυνων πλουτωνας απο την 29 ζυγου, τετραγωνιζε τον γενεθλιο κρονο μου
στις 29.30 αιγοκ. (κ ηταν κ απενατι απο ηλιο μου)
παντρευτηκα και γεννησα το πρωτο παιδι.
Η ζωη μου αλλαξε ριζικα κ ο γαμος ηταν βαρυς κ δυσκολος
Νομιζω οτι ολα αυτα τα χρονια κουβαλαω το βαρος του πλουτωνα.(αυτης της δυσκολης
οψης (ταυ-τετραγωνο) που εκανε με τον κρονο κ τον ηλιο μου.)
jupiterios
15-04-2009, 01:22 AM
Από την εμπειρία μου, όταν ο Πλούτωνας πέρασε διαδοχικά πάνω από τον ωροσκόπο, τον Ήλιο και την Σελήνη μου, σε διαβεβαιώ ότι το πέρασμά του δεν είναι καθόλου υπόγειο, ασυνείδητο ή ανεπαίσθητο. Αντίθετα, κάνει την παρουσία του πολύ αισθητή. Έτσι, αν δεν έχεις βιώσει τίποτε πλουτώνιο με τα δυο περάσματα του Πλούτωνα από τον ωροσκόπο σου εισηγούμαι να ξαναελέγξεις την ώρα γέννησής σου.
Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι οι εμπειρίες που φέρνει ο Πλούτωνας στις διελεύσεις του είναι τόσο έντονες που το άτομο δεν είναι σε θέση να τις επεξεργαστεί και να τις αξιολογήσει σ' όλη την διάστασή τους όσο αυτές διαρκούν. Έτσι, αφού καταλαγιάσει η ένταση μπορεί πιο ψύχραιμα να μετρήσει τα οφέλη και τις απώλειες και τι πήρε από την εμπειρία αυτή. Δηλαδή οι εμπειρίες που φέρνει είναι πολύ έντονες και αισθητές κι αυτό που γίνεται αργότερα είναι η αξιολόγησή τους και η συνειδητοποίηση της αλλαγής που έγινε. Και φυσικά ένα αίσθημα μεγάλης ανακούφισης όταν όλα τελειώσουν.
Αγαπητη Κοραλια.
Αναφερεις οτι οι διελευσεις του Πλουτωνα εσενα προσωπικα σε στιγματισαν πολυ εντονα και το πιστευω. Σε εμενα ωστοσο οι διελευσεις του απο καιρια σημεια του ωροσκοπιου μου δεν εφεραν εντονα γεγονοτα που να με ταρακουνησαν παρα μονο μια προσωπικη, αργη εσωτερικη μεταλλαξη. Αντιθετα δραματικα εντονες κι οδυνηρες πλουτωνιες εμπειριες βιωνω οποτε ο Διας διελαυνει τον 8ο οικο μου. Απο προσωπικη πειρα λοιπον μιλωντας εξεφρασα την αποψη οτι ο Πλ δρα με τροπο υπογειο, αργο και εσωτερικο. Αλλωστε τετοια ειναι και η φυση του: σιγοβραζουσα... Τα εντονα και δραματικα χτυπηματα ειναι πιο πολυ αρμοδιοτητα του Ουρανου και του Κρονου νομιζω.
Οσον αφορα τη θεση του Ωροσκοπου μου (1* Αιγ) ειναι υπολογισμενη με ακριβεια και επιβεβαιωμενη απο διαφορες τεχνικες Διορθωσης Ωροσκοπιου. Να πω οτι οταν περνουσε απο πανω της ο κρονος ειχα την πρωτη κριση ταυτοτητας ενω με την διελευση του Ουρανου ειχα την παρθενικη μου ενασχοληση με αστρολογια και την κοινωνικοποιηση μου. Τωρα που διερχεται ο Πλουτωνας δεν εχω δει ακομα κατι σχετικο. Ομως αυτο δεν σημαινει οτι ειναι λαθος η μοιρα του Ωροσκοπου. Σημαινει ισως οτι ειναι νωρις ακομα. Αλλωστε ο Πλ θα τριγυρνα στον ωροσκοπο μου για μια μακρια περιοδο 2 ισως και 3 ετων. Ενδεχομενως αργοτερα να εμφανιστουν οι επιρροες του. Ιδωμεν...
Τελος θελω να πω οτι το πως θα χτυπησει ο καθε πλανητης και πως θα τον αντιληφθουμε εμεις ειναι κατι υποκειμενικο και διαφερει απο ατομο σε ατομο. Εξαρταται απο τη θεση που ειχε στο γενεθλιο ωροσκοπιο αλλα και απο το βαθμο στον οποιο εχουμε ενσωματωσει τις ενεργειες του απο προηγουμενες διελευσεις του. Αλλιως αντιλαμβανεται τα χτυπηματα του Πλ ενας σκορπιος (που τον εχει ηδη μεσα του) και αλλιως ενας διδυμος (που δεν καταλαβαινει και πολλα απο τα βαθη του Πλ).
Φιλικα jupiterios.
jupiterios
15-04-2009, 01:35 AM
γεια σας! οταν ο διελαυνων πλουτωνας απο την 29 ζυγου, τετραγωνιζε τον γενεθλιο κρονο μου
στις 29.30 αιγοκ. (κ ηταν κ απενατι απο ηλιο μου)
παντρευτηκα και γεννησα το πρωτο παιδι.
Η ζωη μου αλλαξε ριζικα κ ο γαμος ηταν βαρυς κ δυσκολος
Νομιζω οτι ολα αυτα τα χρονια κουβαλαω το βαρος του πλουτωνα.(αυτης της δυσκολης
οψης (ταυ-τετραγωνο) που εκανε με τον κρονο κ τον ηλιο μου.)
Αγαπητη jungle
Απ οσο καταλαβαινω το περασμα που αναφερεις εγινε πριν 2-3 δεκαετιες περιπου οταν ο Πλ εγκατελειπε τον ζυγο. Ειναι λυπηρο βεβαια που αναφερεις οτι ολα αυτα τα χρονια κουβαλας το βαρος του Πλ. Αλλα μηπως τελικα αυτο το βαρος δεν οφειλεται στην διελευση εκεινη του Πλ που εγινε πριν 3 δεκαετιες και στο κατω κατω παει και τελειωσε; Μηπως αυτο το βαρος που εχει μια πιο μονιμη θεση στη ζωη σου στην πραγματικοτητα οφειλεται το γενεθλιο τετραγωνο Ηλιου - Κρονου που εχεις στο Ωροσκοπιο σου και το οποιο απλα τοτε ενεργοποιηθηκε για τα καλα με εκεινη τη διελευση του Πλ; Για σκεψου το λιγο....Τετοια βαρη ταιριαζουν γαντι σε αρνητικες οψης Ηλιου-Κρονου που δεν αφηνουν να σηκωσουμε κεφαλι και μας κανουν να νιωθουμε εγκλωβισμενοι και περιορισμενοι.
jungle
15-04-2009, 11:20 AM
jupiterios. Μαλλον εχεις δικιο. Και ισως εκει γυρω στα 20 μου ενοιωσα εντονα
πια το βαρος αυτης της οψης ηλιου-κρονου, σα να καθεται καποιος επανω στο στηθος μου.
Και αυτο το βαρος δεν εφυγε ποτε.
Φετος που ο διελ.πλουτωνας τριγωνιζει τον ηλιο μου ( 0 ταυρου)
περιμενω να δω, τί θα δω!!!!!
jupiterios
09-05-2009, 05:41 AM
μμμμ..... Τωρα που το ξανασκεφτομαι διαπιστωνω εδω και ενα - δυο χρονια στη ζωη μου που περνα ο Πλ απο τον Ωροσκοπο συμβαινει μια πρωτοφανη απομακρυνση φιλων απο τη ζωη μου. Φιλιες πολλων ετων εχουν χαθει το τελευταιο χρονο κυριως λογω διαφοροποιησης στον τροπο ζωης και διασκεδασης, στις συνηθειες, στα γουστα. Η αισθηση της μοναξιας ειναι πολυ εντονη τωρα στη ζωη μου, περισσοτερο απο ποτε αλλοτε στο παρελθον που συνηθιζα να ειμαι περιτριγυρισμενος απο πολλους φιλους και παρεες. Και διερωτωμαι μηπως εβαλε εδω το χερακι του ο Πλ που περνα πανω απο τον Ωροσκοπο...Δεδομενου οτι ειναι ο κυβερνητης του 11ου οικου ισως να σημανει τον "θανατο" της Φιλιας;;...
Μητσάκος
09-05-2009, 07:35 AM
Αγαπητη Κοραλια.
........
Αντιθετα δραματικα εντονες κι οδυνηρες πλουτωνιες εμπειριες βιωνω οποτε ο Διας διελαυνει τον 8ο οικο μου. Απο προσωπικη πειρα λοιπον μιλωντας εξεφρασα την αποψη οτι ο Πλ δρα με τροπο υπογειο, αργο και εσωτερικο. Αλλωστε τετοια ειναι και η φυση του: σιγοβραζουσα... Τα εντονα και δραματικα χτυπηματα ειναι πιο πολυ αρμοδιοτητα του Ουρανου και του Κρονου νομιζω.
........
Τελος θελω να πω οτι το πως θα χτυπησει ο καθε πλανητης και πως θα τον αντιληφθουμε εμεις ειναι κατι υποκειμενικο και διαφερει απο ατομο σε ατομο. Εξαρταται απο τη θεση που ειχε στο γενεθλιο ωροσκοπιο αλλα και απο το βαθμο στον οποιο εχουμε ενσωματωσει τις ενεργειες του απο προηγουμενες διελευσεις του. Αλλιως αντιλαμβανεται τα χτυπηματα του Πλ ενας σκορπιος (που τον εχει ηδη μεσα του) και αλλιως ενας διδυμος (που δεν καταλαβαινει και πολλα απο τα βαθη του Πλ).
Φιλικα jupiterios.
Μιας και πιάσαμε τα ...προσωπικά, να καταθέσω ότι γεγονότα που άπτονται πλουτώνιων διαδικασιών βίωσα από σχηματισμούς τετραγώνων (και ταυ) στους οποίους συμμετείχαν διελ. Πλούτωνας, Δίας και ...Ποσειδώνας, με το που πιάναν τον 8ο, ή που πιάναν τον Ήλιο μου (8ος), ενεργοποιώντας έτσι μάλλον και τη γεν. σύνοδο Ουρανού/Πλούτωνα με τη βοήθεια φυσικά και του ¶ρη :bigsmile:
Μιλάμε για θανάτους, υλικές καταστροφές, πλημμύρες/πυρκαγιές, ατυχήματα που προκάλεσαν χρόνιες παθήσεις, εγκαύματα, εμπλοκές με τον νόμο και ό,τι τραβάει η όρεξή σας. :toung:
Φυσικά, μετά από κάθε ταράκουλο (συνειδητά πια- ασυνείδητα παλαιότερα) συνεχίζω ακάθεκτος, καθώς τα μότο που με συνοδεύουν (επιτρέψτε μου τις εκφράσεις :embarrest:love: ) είναι "ποτέ δεν θα πεθάνουμε, κουφάλα νεκροθάφτη" (Πλούτωνας) και "όσο υπάρχουν μπάτσοι, θά 'μαστε απάτσι" (Ουρανός) :nuts:
jupiterios
09-05-2009, 03:51 PM
Η δημοσιευση σου αυτη φιλε Μητσακο επιβεβαιωνει την υποψια μου οτι τελικα ο 8ος οικος -και οχι οπως νομιζα ο 12ος- ειναι ο πιο δυσκολος, ο πιο οδυνηρος και ο πιο σκοτεινος οικος του ωροσκοπιου.
Λενε οτι η πιο σκοτεινη ωρα της ημερας ειναι λιγο πριν ξημερωσει. Αστρολογικα πριν το ξημερωμα προηγειται ο 12ος οικος στον οποιο παραδοσιακα εχουν αποδοθει πλειστα μυρια κακα, βασανα και καταστροφες... Ομως απο προσωπικη πειρα θελω να πω οτι τελικα τα χειροτερα βιωματα τα ειχα οποτε διερχοταν ο Διας (κυβερνητης μου) απο τον αλλο υδατινο οικο, αυτον του Πλουτωνα, τον 8ο. Και σε αυτο μαλλον συνηγορει και η δικη σου μαρτυρια.
Αλλος με αναλογες εμπειριες που αφορουν Πλουτωνα ή 8ο οικο?...
Βασιλης Παπαδολιας
09-05-2009, 08:17 PM
Μια που ξαναπιάσαμε τα περί πλουτώνιων εμπειριών να προσθέσω την πικρή μου εμπειρία του δυστυχήματος πριν λίγες ημέρες με ΤΑΥ ¶ρη/Πλούτωνα από διέλευση με το γενέθλιο Ήλιο μου. Δυστύχημα με αρκετές σωματικές βλάβες. Σαν εμπειρία έμαθα να δίνω σεβασμό στις όψεις ¶ρη / Πλούτωνα όταν αγγίζουν προσωπικό πλανήτη μου. Το δυσάρεστο; Μέχρι το 2010 θα ξαναζήσω το ίδιο έργο αρκετές φορές ακόμα.
silvestro
09-05-2009, 10:34 PM
Να προσθεσω και γω οτι οταν περασε ο Πλουτωνας απο τον Οροσκοπο μου και μεσα στα επομενα χρονια μου συνεβησαν συγκλονιστικες αλλαγες στη ζωη μου.Πολλες δυσκολιες με πολυ πονο στην προσωπικη μου ζωη αρα και στον εσωτερικο μου κοσμο.Δυνατες μεταμορφωσεις που αφηναν τους γυρω μου μαλλον αφωνους.Παρολα αυτα ειχα μεσα μου τη βεβαιοτητα οτι ολα γινονταν για καλο.Ισως λογο του Οροσκοπου στο Σκορπιο?ποιος ξερει..
Βασιλη λυπαμαι για την περιπετεια σου..ευχομαι γρηγορα και ολα περαστικα;)
Μητσάκος
10-05-2009, 07:41 AM
Μια που ξαναπιάσαμε τα περί πλουτώνιων εμπειριών να προσθέσω την πικρή μου εμπειρία του δυστυχήματος πριν λίγες ημέρες με ΤΑΥ ¶ρη/Πλούτωνα από διέλευση με το γενέθλιο Ήλιο μου. Δυστύχημα με αρκετές σωματικές βλάβες. Σαν εμπειρία έμαθα να δίνω σεβασμό στις όψεις ¶ρη / Πλούτωνα όταν αγγίζουν προσωπικό πλανήτη μου. Το δυσάρεστο; Μέχρι το 2010 θα ξαναζήσω το ίδιο έργο αρκετές φορές ακόμα.
Καλωσήρθες στην ...παρέα :nuts:
Φαντάσου εμένα που το έχω στο γενέθλιο το τετράγωνο, πόσες φορές έγινε ταυ με ¶ρη τα τελευταία ...45 χρόνια :laugh:
Βασιλης Παπαδολιας
10-05-2009, 11:23 AM
Κι εγώ γενέθλιο το έχω, Μητσάκο :wacko: Γενέθλιο δυστυχώς...
jungle
11-05-2009, 12:08 AM
[QUOTE=jupiterios;83710]Η δημοσιευση σου αυτη φιλε Μητσακο επιβεβαιωνει την υποψια μου οτι τελικα ο 8ος οικος -και οχι οπως νομιζα ο 12ος- ειναι ο πιο δυσκολος, ο πιο οδυνηρος και ο πιο σκοτεινος οικος του ωροσκοπιου.
Λενε οτι η πιο σκοτεινη ωρα της ημερας ειναι λιγο πριν ξημερωσει. Αστρολογικα πριν το ξημερωμα προηγειται ο 12ος οικος στον οποιο παραδοσιακα εχουν αποδοθει πλειστα μυρια κακα, βασανα και καταστροφες... Ομως απο προσωπικη πειρα θελω να πω οτι τελικα τα χειροτερα βιωματα τα ειχα οποτε διερχοταν ο Διας (κυβερνητης μου) απο τον αλλο υδατινο οικο, αυτον του Πλουτωνα, τον 8ο. Και σε αυτο μαλλον συνηγορει και η δικη σου μαρτυρια.
Αλλος με αναλογες εμπειριες που αφορουν Πλουτωνα ή 8ο οικο?...[/QUOTE
γεια σας. Οσον αφορα τον 8ο θα παραθεσω κ τα δικα μου βιωματα για να επιβεβαιωσω
τη σκοτεινοτητα του Πλουτωνα. Εχω γενεθ. ηλιο στον 8ο ( σε ακριβειας
τετραγωνο με κρονο). Το 1999 δυο μερες μετα τα γενεθλια μου κ οταν ο διελαυνων κρονος ηταν σε συνοδο με τον ηλιο μου κ ο διας πλησιαζε, εχασα ξαφνικα κ σοκαριστικά
τον πατερα μου. Λιγο μετα η μητερα μου υπεστη εμφραγμα, σωθηκε, αλλα απο τοτε
ειμαι εγκλωβισμενη μαζι της.
Με αυτο το πρωτο περασμα του κρονου κ του δια απο τον 8ο μου εζησα τις πιο
οδυνηρες στιγμες μου. Κ δε θελω να σκεφτομαι το δευτερο περασμα......
Θα κλεισω αναφεροντας κ το τετραγωνο που εκανε με τον 8ο μου,
αρχες του 2006 οταν εχασα ενα αλλο αγαπητο μου προσωπο....
Συμφωνω λοιπον οτι ο 8ος ειναι ο πιο σκοτεινος κ οδυνηρος οικος του ωροσκοπιου...
toniats
11-05-2009, 07:42 AM
1) Τη μερα του γάμου μου (1-1-1995) ο διελαύνων Πλούτωνας (από 12ο οίκο και Σκορπιό) έκανε μια αντίθεση-επίθεση στον γενέθλιο Ήλιο μου κι ένα εξάγωνο με την γενέθλια Σελήνη. Τα φώτα μου βρίσκονται σε μια εξόχως υποστηρικτική τριγωνική γενέθλια σχέση.
Όπως ήταν αναμενόμενο ο γάμος ήταν εντελώς ξένος στη φύση μου. Μου ήταν και μου είναι δύσκολο να λειτουργήσω εντός του, ν’ ανταποκριθώ στις διαρκείς υποχρεώσεις, να μαγειρεύω, να κρατάω ένα σπίτι σε επίπεδο που δεν θα προκληθεί επέμβαση της Υγειονομικής Υπηρεσίας. Ομολογώ ότι τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια αυτός ο συνεχής αγώνας είναι ότι δυσκολότερο για μένα.
Εννοείται πως θα την είχα κοπανήσει με συνοπτικές διαδικασίες αν δεν υπήρχε το εξάγωνο της Σελήνης, τουτέστιν η ενεργοποίηση της θηλυκής μου πλευράς….που περιλαμβάνει την αφάνταστα ανακουφιστική συνύπαρξη με έναν έξυπνο άντρα που είναι πάντα υποστηρικτικός σε όλα τα δύσκολα και πονεμένα ενός σκληρού ωροσκοπίου σαν το δικό μου και κυρίως την ευχάριστη έκπληξη που είναι τα παιδιά μου.
Συνοψίζω ο διευλάνων Πλούτωνας με την αντίθεση του με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια διαρκή δοκιμασία της προσωπικότητας-Ήλιος και μια ευλογία για τη θηλυκή μου πλευρά-Σελήνη (η Σελήνη στον δεύτερο οίκο των αποκτημάτων και στον Αιγόκερω….πάντα αντιλαμβάνομαι αυτές τις εμπειρίες σαν ….περιουσία μου, άσε που χωρίς να γίνουμε πλούσιοι εγώ κι ο άντρας μου δημιουργήσαμε αρκετά καινούργια περιουσιακά στοιχεία.
2. Όταν ο συνήθης ύποπτος διευλάνων Πλούτωνας έκανε ένα ακριβές τετράγωνο με τον γενέθλιο Χείρωνα στον 4ο οίκο ( από κοντά κι ο σωματώδης φίλος του γενέθλιος Κρόνος) ο πατέρας μου βρέθηκε στο χείλος του θανάτου με ένα απίστευτο αυτοκινητιστικό ατύχημα(1-10-2000). Μια μακροχρόνια ταλαιπωρία. Όταν ο δεσποτικός αυτός άνθρωπος συνήλθε, μετά από 20 μέρες διασωλήνωση, ήταν ένα μωρό και ξεκίνησα να του μαθαίνω τη ζωή μας από την αρχή (αναγέννηση). Εννοείται πως η ζωή του κινδύνεψε στη συνέχεια σε μια επανάληψη της συνάντησης. Όμως βελτιώθηκε μακροπρόθεσμα, μεταμορφώθηκε σε ένα ευαίσθητο και γενναιώδωρο συναισθηματικό άνθρωπο.
3. Την ημέρα (29-3-1989) που η ψυχή της Ποσειδώνιας μητέρας μου αναχώρησε, επιτέλους ελεύθερη από μια ανίατη και επώδυνη αρρώστεια ο γνωστός διευλάνων βρισκόταν στην 15η του Σκορπιού (την καρδιά του Σκορπιού και στον 12ο γενέθλιο Οίκο-μη λέτε όλο για τον 8ο) και ενεργοποιούσε με εξάγωνο τη γενέθλια και μεσουρανούσα σύνοδο Πλούτωνα, ¶ρη και Ουρανού. Έκανε επίσης τρίγωνο με τον Κρόνο. Το οτι αυτό το γεγονός, το εξαιρετικά οδυνηρό, το βίωνα ταυτόγχρονα σαν ευτυχές και απελευθερωτικό μόνο η αστρολογία μπορεί να μου το ψυθιρίσει…
Την αγάπη μου ….:bigsmile:Βασίλη η αστρολογία σηματοδοτεί τα γεγονότα. Ταυτόχρονα όμως περιέχει και τους λόγους που συνέβησαν και το δρόμο που μας οδηγεί στην κατανόηση των συνθηκών. Μην αμελήσεις να το διερευνήσεις….το πεπρωμένο διαφοροποιείται με εναλλακτικά σενάρια ανάλογα με την εργασία που κάνουμε σε όσα μας συνέβησαν, με την κατανόηση τους κι όχι με το να επιτρέψουμε στο φόβο να εδραιωθεί εντός μας….
Βασιλης Παπαδολιας
11-05-2009, 11:05 AM
Ευχαριστώ για τις ευχές. Η διαδικασία προβλέπεται μακρά και επίπονη. Στο τέλος θα δούμε και το αποτέλεσμα... αθροιστικά...
Κοραλλία Μόζορα
11-05-2009, 02:12 PM
Αγαπητέ μου Τζουπιτέριος,
δεν μιλώ μόνο από προσωπική εμπειρία αλλά γενικά από τα περάσματα του Πλούτωνα που έχω δει σε πολλά ωροσκόπια. Απ' ότι έχω δει, μόνο όταν το σημείο ή ο πλανήτης που πιάνει ο Πλούτωνας στηρίζεται καλά στον χάρτη το πέρασμά του είναι ήπιο.
Δεν ξέρω τι εννοείς με την φράση "έντονα και δραματικά γεγονότα". Αν μια γυναίκα με τράνζιτ Πλούτωνα σε τετράγωνο με την Σελήνη της χάσει το σπίτι της, το μοναδικό της περιουσιακό στοιχείο, και βρεθεί στον δρόμο χωρισμένη με δυο παιδιά, η ίδια θα σου πει ότι ήταν μια έντονη και δραματική εμπειρία.
Πότε έγινε η αλλαγή στον τρόπο ζωής, διασκέδασης, στις συνήθειες και τα γούστα σου που αναφέρεις; Αυτό μοιάζει πλουτώνιο. Ίσως τώρα να βιώνεις σε πρακτικό επίπεδο τι σημαίνουν αυτές οι αλλαγές στην ζωή σου. Η αίσθηση της μοναξιάς και οι φιλίες χρόνων που χάθηκαν είναι μια αίσθηση αποκόλλησης και απώλειας.
Συμφωνώ μ' αυτά που λες για τον 8ο οίκο, και με τους άλλους φίλους που ανάφεραν εμπειρίες τους με τον οίκο αυτό. Ο 8ος οίκος αντιστοιχεί στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα και φέρνει παρόμοιες εμπειρίες.
Συμφωνώ επίσης μ' αυτό που λες ότι ο τρόπος που βιώνουμε τις διελεύσεις είναι και υποκειμενικός. Ακόμα και στην ίδια εμπειρία δεν αντιδρούν όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο. Μια γυναίκα, με τράνζιτ Πλούτωνα σε τετράγωνο με τον Ήλιο της, έχασε τον πατέρα της. Ο πατέρας της είχε φύγει από το σπίτι όταν ήταν πέντε χρόνων και από τότε δεν ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για την ζωή της. Δεν επέτρεψε στον εαυτό της να νιώσει πόνο για τον θάνατό του και αντίθετα ένιωσε θυμό γι' αυτόν. Στο τελευταίο όμως πέρασμα του Πλούτωνα της βγήκε πολύ έντονα ο πόνος της απώλειας που ένιωσε όταν ήταν πέντε χρόνων, χάνοντας τον πατέρα της, και που την ακολουθούσε σε όλη την ζωή της.
Μερικές φορές αργούμε να συνειδητοποιήσουμε τις συνέπειες μιας εμπειρίας μας επειδή τα συναισθήματά μας είναι βαθειά θαμμένα μέσα μας. Κι αυτό είναι πλουτώνειο πάλι.
jupiterios
12-05-2009, 02:46 AM
Αγαπητη Κοραλλια
Οι αλλαγες που ανεφερα ως προς τον τροπο ζωης, διασκεδασης, κλπ δεν αφορουσαν εμενα αλλα τους φιλους μου. Ενω εγω δεν εχω αλλαξει ιδιαιτερα, αυτοι εχουν χασει ολοκληρωτικα τον ενθουσιασμο που τους διεκρινε καποτε.
Ετυχε να λειψω για 2 χρονια (2006+2007) λογω μεταναστευσης σε μακρυνη περιοχη με αποτελεσμα να διακοπει η επαφη μου μαζι τους. Οταν επεστρεψα πισω τους βρηκα αλλαγμενους, με αλλες συνηθειες ...γεροντικες! Τους βρηκα πιο μιζερους χωρις τη νεανικη τρελα και τη διαθεση για ζωη, για περιπετεια και για διασκεδαση που ειχαν παλια. Ειχα παθει σοκ οταν παρατηρησα ποσο πολυ αλλαξαν μεσα σε μολις 2 χρονια λες και καποιος τους ρουφηξε ολη την ενεργεια....Καποτε βγαιναμε ολοι μαζι, διασκεδαζαμε, ξενυχτουσαμε. Τωρα ειναι κλεισμενοι στο σπιτι και στην βαρετη ρουτινα τους, αρνουνται τις εξοδους και προτιμουν τις συναντησεις σε σπιτια σα να ειμαστε γεροντακια. Και αυτη η μεταστροφη τους δεν βγαζει νοημα γιατι στο διαστημα που ελειπα δεν εγινε καμμια αλλαγη στις συνθηκες ζωης τους (πχ ενας γαμος ή κατι αλλο) που να την δικαιολογει. Και ναι, οι ανθρωποι αλλαζουν με τα χρονια, αλλά τοσο δραματικα? και οχι ενας ή δυο αλλά ολοι μαζι ταυτοχρονα λες ειχαν συνεννοηθει? Πολυ περιεργο....
Αυτη η μιζερια που ανεπτυξαν ηταν και ο λογος που δυσαρεστηθηκα και απομακρυνθηκα σταδιακα. Φυσικα, για πολυ καιρο προσπαθουσα να προσαρμοστω στα νεα δεδομενα τους και επεδιωκα συνεχως να τους εμφυσησω και παλι την ορεξη για ζωη αλλα εις ματην. Καποιος μπορει να πει οτι τους φιλους μου πρεπει να τους αγαπω οπως ειναι και οτι δεν ειναι σωστο που απομακρυνθηκα. Ομως σας διαβεβαιω οτι δεν ειναι οι ανθρωποι που ηξερα. Προκειται για τελειως διαφορετικες προσωπικοτητες και η μιζερη ρουτινα που ζουν με πνιγει σε τετοιο βαθμο που δεν μπορω να τους ακολουθησω πια...
Αν και ο Πλουτωνας δεν φημιζεται για τις τασεις μοναχικοτητας και απομονωσης (που ειναι επιρροες Κρονου και 12ου οικου) νομιζω ομως οτι εδω συμβολιζει την αποκοπη απο ανθρωπους που πλεον δεν συμπλεουν και ενα γενικοτερο ξεκαθαρισμα στις επαφες μου. Τα εχει αυτα ο Πλουτωνας. Το οτι κυβερνα τον 11ο μου παιζει αραγε ρολο?
Παρεπιπτοντως να πω οτι η περιοδος απομακρυνσης-απομονωσης ξεκινησε με Δια στον 12ο μου το 2008.
Βεβαια ο Πλουτωνας θα ειναι για αρκετο καιρο ακομα πανω απο το κεφαλι μου και δεν ξερω αν αυτη η απωλεια των φιλων και η μοναξια θα ειναι το μαθημα που εχω να παρω απο αυτη του τη διελευση ή αν ειναι να ζησω και κατι αλλο..... (χτυπα ξυλο!...)
Μητσάκος
12-05-2009, 10:24 AM
Αγαπητη Κοραλλια
...................................
Βεβαια ο Πλουτωνας θα ειναι για αρκετο καιρο ακομα πανω απο το κεφαλι μου και δεν ξερω αν αυτη η απωλεια των φιλων και η μοναξια θα ειναι το μαθημα που εχω να παρω απο αυτη του τη διελευση ή αν ειναι να ζησω και κατι αλλο..... (χτυπα ξυλο!...)
Ε, όσο νά 'ναι, Πλούτωνας είναι, αργές οι αλλαγές και όχι άμεσα αντιληπτές (ενίοτε) είναι, αφορά μοναδικά γεγονότα που όμως επηρεάζουν σε βάθος, τι να λέμε...:toung:
Μην το δένεις και εσύ κόμπο, ρε παιδί μου :bigsmile:
Κώστας
12-05-2009, 01:31 PM
Τι να πω κι εγώ ρε παιδιά που έχω γενέθλια σύνοδο ακριβείας Σελήνης-¶ρη-Κρόνου-Πλούτωνα στον 8ο οίκο??...΄μιλάμε για τον πρώτο αριθμό του λαχείου...στιγμή που βρήκα κι εγώ να ξεμυτίσω από τη μήτρα...δεν καθόμουνα λιγάκι παραπάνω?....φαίνεται θα έχω τίποτα χρέη από προηγούμενα παιχνίδια και ήταν Ανάγκη να βγω τότε:laugh:...α, και όλα αυτά σε τέλειο τετράγωνο με Αφροδίτη και Δεσμούς...και Δία στο Σκορπιό...τουλάχιστον τους κρονοπλούτωνες τους έχω σε τρίγωνο με τον Ήλιο στον 1ο...αν μη τι άλλο μου έχουν δώσει θάρρος οι θεοί να αντιμετωπίζω την άβυσσο:bigsmile:
Μητσάκος
12-05-2009, 01:55 PM
Τι να πω κι εγώ ρε παιδιά που έχω γενέθλια σύνοδο ακριβείας Σελήνης-¶ρη-Κρόνου-Πλούτωνα στον 8ο οίκο??...΄μιλάμε για τον πρώτο αριθμό του λαχείου...στιγμή που βρήκα κι εγώ να ξεμυτίσω από τη μήτρα...δεν καθόμουνα λιγάκι παραπάνω?....φαίνεται θα έχω τίποτα χρέη από προηγούμενα παιχνίδια και ήταν Ανάγκη να βγω τότε:laugh:...α, και όλα αυτά σε τέλειο τετράγωνο με Αφροδίτη και Δεσμούς...και Δία στο Σκορπιό...τουλάχιστον τους κρονοπλούτωνες τους έχω σε τρίγωνο με τον Ήλιο στον 1ο...αν μη τι άλλο μου έχουν δώσει θάρρος οι θεοί να αντιμετωπίζω την άβυσσο:bigsmile:
Κώστα, θα εισηγηθώ στο μελλοντικό μουσείο αστρολογίας να μπει και η φωτογραφία σου στην περίοπτη θέση που θα βρίσκεται ο χάρτης σου :nuts:
Κώστας
12-05-2009, 04:28 PM
bigsmile:...με κάνεις και κοκκινίζω Μητσάκο...αλλά πιστεύω πως το αξίζω...με τέτοιο σπάνιο δείγμα θα είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής που οφείλει να μου αποδοθεί...ή έστω βρε παιδί μου ένα ειδικό Pluto award, για τον πιο πλουτωνοχτυπημένο...
Maroulita
13-05-2009, 01:53 AM
Τί να πω... εγώ απλά αναμένω την όποια επιρροή του Πλούτωνα, μιας και βρίσκεται εδώ και κάμποσα χρονάκια στον 6ο μου και ο Ήλιος μου (που βρίσκεται εκεί) -υποτίθεται- "ένιωσε" το πέρασμά του. Απλά αναμένω όμως... γιατί τη ριζική αλλαγή ή ό,τι ό,τι ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει....! Απορώ όμως τί θα γίνει όταν σε μερικά χρονάκια που θα βρίσκεται και στον 7ο, θα περάσει πάνω από τον γενέθλιο Αρη μου και θα ενεργοποιηθεί και το τετράγωνο που έχω με τον γενέθλιο Πλούτωνα... :) Είμαι αισιόδοξη... (:wacko:)
jupiterios
14-05-2009, 12:40 AM
Τι να πω κι εγώ ρε παιδιά που έχω γενέθλια σύνοδο ακριβείας Σελήνης-¶ρη-Κρόνου-Πλούτωνα στον 8ο οίκο??...
και ζεις ακομα?....:toung:
Αυτο δεν ειναι ωροσκοπιο ανθρωπου αλλα βρικολακα!!!!....:laugh:
Κώστας
14-05-2009, 03:42 AM
Η αλήθεια είναι jupiterios πως μετά τους δυο-τρεις πρώτους αιώνες εμείς οι απέθαντοι αρχίζουμε να βαριόμαστε...χάνουμε κάθε ενδιαφέρον....αυτό λέγαμε και προχθές με τον παλιόφιλο το Μητσοτάκη, εκεί που πίναμε τα κονιάκ μας και γελάγαμε σαν παιδιά (μπρρρ...) θυμούμενοι τις παλιές καλές εποχές....αλήθεια, το χάρτη του Μητσοτάκη τον ξέρουμε?? όχι τίποτα άλλο, μπας και βρούμε το αστρολογικό μυστικό του βαμπιρισμού...
Μητσάκος
14-05-2009, 12:36 PM
και ζεις ακομα?....:toung:
Αυτο δεν ειναι ωροσκοπιο ανθρωπου αλλα βρικολακα!!!!....:laugh:
Αυτός μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα... Με τις γυναίκες γύρω του μάλλον θα υπάρχει ένα ζήτημα :toung:
Κώστας
14-05-2009, 10:23 PM
Και το καλύτερο δεν το είπα...γεννημένος Σάββατο και 13 Φλεβάρη....δεν κάνω πλάκα...όχι μόνο ένα ζήτημα Μητσάκο, πολλά ζητήματα....τέσπα, αρκετά θυμήθηκα το ζοφερό αυτό χάρτη...πείτε τίποτα άλλο περί Πλούτωνος γιατί μου φαίνεται το ελάφρυνα λιγάκι το θέμα...
Χρυσάνθη
15-05-2009, 06:43 AM
Εγώ έχω ακούσει ότι ο Πλούτωνας φέρνει και απώλειες....παντός είδους...εάν ειναι στον Ηλιο, ο οποίος σχετίζεται με το αρσενικό στοιχείο γενικότερα ίσως επιφέρει κάποια απώλεια σε αυτόν τον τομέα...Δε θέλω να γίνω μακάβρια αλλά εγώ για παράδειγμα έχασα τον πατέρα μου όταν τον ειχα στις μοίρες μου..( Τοξότης είμαι...) Βέβαια για άλλους μπορεί να αλλάξει τη σχέση που έχει κάποια με το σύζυγο ή τον πατέρα..Πάντως το σίγουρο είναι ότι μετά το πέρασμά του έχει συντελεστεί μία σημαντική αλλαγή...Επίσης έχω διαβάσει πως αυτό που μένει μετά τον Πλόυτωνα είναι και αυτό που άξιζε να μείνει.....
Σαλώμη
15-05-2009, 05:28 PM
Καλησπέρα σε όλους,
εγώ έχω στον Αιγόκαιρω μόνο τον Ν,δεσμό στην 13η μοίρα.Επηρεαζομαι καθόλου από τον Πλούτωνα ή όχι;
Ευχαριστώ,
Σαλώμη
Μητσάκος
15-05-2009, 05:33 PM
Καλησπέρα σε όλους,
εγώ έχω στον Αιγόκαιρω μόνο τον Ν,δεσμό στην 13η μοίρα.Επηρεαζομαι καθόλου από τον Πλούτωνα ή όχι;
Ευχαριστώ,
Σαλώμη
Όχι.:bigsmile:
Σαλώμη
15-05-2009, 05:52 PM
ευχαριστώ Μητσάκοαπ΄ότιείδα Ο πλούτωνας κάνει σύνοδο με την Λίλιθ μου, χιαστί με Ήλιο και ωροσκόπο και εξαγωνο με Δία .Επηρεάζομαι ή είμαι καλά;
Ευχαριστώ.
Μητσάκος
16-05-2009, 09:26 AM
ευχαριστώ Μητσάκοαπ΄ότιείδα Ο πλούτωνας κάνει σύνοδο με την Λίλιθ μου, χιαστί με Ήλιο και ωροσκόπο και εξαγωνο με Δία .Επηρεάζομαι ή είμαι καλά;
Ευχαριστώ.
Σαλώμη μου, με προκαλείς να επιβεβαιώσω μια παλαιότερη ιδιότητα (Είρων) που μου είχε προσάψει η διαχείριση (η οποία για κάποιον άγνωστο σε εμένα λόγο παρεμβαίνει στη διαμόρφωση της εικόνας μου, της υπογραφής μου και του προφίλ μου :cheesy: Πχ, τώρα στην ιδιότητα πάνω από το άβαταρ αναφέρομαι ως ΣύμβουλΑς (υπο)Σχέσεων ενώ παράλληλα στην υπογραφή μου έχει προστεθεί και μια διαχειριστική παρέμβαση που απαιτεί χαρτομάντιλα για τις ρέγγες :nuts: )
Επί του προκειμένου τώρα.
Αναφέροντας εσύ ότι ο διελ. Πλούτωνας παίζει μπάλα μόνος στο χάρτη σου, υπέθεσα ότι, για να μην το αναφέρεις, μάλλον δεν κάνει καμια όψη της προκοπής, για αυτό και σου είπα ξερά "όχι".
Για τη χιαστί, τώρα, Πλούτωνας είναι, απελπιστικά αργός είναι, η όψη από μόνη της αναφέρεται σε καταστάσεις που υποδεικνύουν αλλαγές στο μέλλον, μιλάμε δλδ για πράματα που θα συμβούν (αν συμβούν) σε καμιά 20αριά χρόνια σκάρτα. Για να γίνει η 150άρα κύρια όψη της λείπουν 30 μοίρες, υπολόγισε τις 2-3 μοίρες που προχωράει ο Πλούτωνας τον χρόνο και θα καταλάβεις.
Το εξάγωνο μού αρέσει, έχει καλή δυναμική.
Τη Λίλιθ δεν την γνωρίζω και για λόγους αγωγής, δεν ασχολούμαι με την κυρία. Δεν ξέρω και τι μπορεί να προσθέσει στον Πλούτωνα που από μόνος του είναι μαύρος και άραχνος.
Από εκεί και πέρα όμως και πέρα από το γεγονός ότι για να μπορέσει κάποιος να πει πέντε πράγματα πρέπει να ξέρει και τους Οίκους που εμπλέκονται, συν μια εικόνα του χάρτη (γιατί πχ άλλο να κάνει σύνοδο ο Ήλιος σου με τον ωροσκόπο και άλλο να μην κάνει), τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν είσαι καλά ΔΕΝ επηρεάζεσαι, ενώ αν επηρεάζεσαι είναι για ...κακό; :nuts:
Επηρεάζομαι ή είμαι καλά;
Σαλώμη
16-05-2009, 05:59 PM
Σαλώμη μου, με προκαλείς να επιβεβαιώσω μια παλαιότερη ιδιότητα (Είρων) που μου είχε προσάψει η διαχείριση (η οποία για κάποιον άγνωστο σε εμένα λόγο παρεμβαίνει στη διαμόρφωση της εικόνας μου, της υπογραφής μου και του προφίλ μου :cheesy: Πχ, τώρα στην ιδιότητα πάνω από το άβαταρ αναφέρομαι ως ΣύμβουλΑς (υπο)Σχέσεων ενώ παράλληλα στην υπογραφή μου έχει προστεθεί και μια διαχειριστική παρέμβαση που απαιτεί χαρτομάντιλα για τις ρέγγες :nuts: )
Επί του προκειμένου τώρα.
Αναφέροντας εσύ ότι ο διελ. Πλούτωνας παίζει μπάλα μόνος στο χάρτη σου, υπέθεσα ότι, για να μην το αναφέρεις, μάλλον δεν κάνει καμια όψη της προκοπής, για αυτό και σου είπα ξερά "όχι".
Για τη χιαστί, τώρα, Πλούτωνας είναι, απελπιστικά αργός είναι, η όψη από μόνη της αναφέρεται σε καταστάσεις που υποδεικνύουν αλλαγές στο μέλλον, μιλάμε δλδ για πράματα που θα συμβούν (αν συμβούν) σε καμιά 20αριά χρόνια σκάρτα. Για να γίνει η 150άρα κύρια όψη της λείπουν 30 μοίρες, υπολόγισε τις 2-3 μοίρες που προχωράει ο Πλούτωνας τον χρόνο και θα καταλάβεις.
Το εξάγωνο μού αρέσει, έχει καλή δυναμική.
Τη Λίλιθ δεν την γνωρίζω και για λόγους αγωγής, δεν ασχολούμαι με την κυρία. Δεν ξέρω και τι μπορεί να προσθέσει στον Πλούτωνα που από μόνος του είναι μαύρος και άραχνος.
Από εκεί και πέρα όμως και πέρα από το γεγονός ότι για να μπορέσει κάποιος να πει πέντε πράγματα πρέπει να ξέρει και τους Οίκους που εμπλέκονται, συν μια εικόνα του χάρτη (γιατί πχ άλλο να κάνει σύνοδο ο Ήλιος σου με τον ωροσκόπο και άλλο να μην κάνει), τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν είσαι καλά ΔΕΝ επηρεάζεσαι, ενώ αν επηρεάζεσαι είναι για ...κακό; :nuts:
Μητσάκο ευχαριστώ πολύ .
Λοιπόν Ο Ηλιος μου στον Λέοντα 12ος οίκος κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο μου στο Λιοντάρι 1ος οίκος. Ο δίας μου είναι στον Σκορπιό στον 4ο οίκο κάνει τετράγωνο με (ηλιο, ερμη 1ος , ωροσκόπο στο Λιοντάρι), κάνει σύνοδο με σελήνη και Αρη στον ζυγό 4ος οίκος, εξάγωνο με λιλιθ (με την οποία είπαμε δεν ασχολε'ισαι, αλλά πληροφοριακά στο γράφω) και χιαστι με χείρων στον ταύρο στον 10ο οίκο μου...
Διαφωτίστε με λιγάκι αν έχουν σημασία όλα αυτά ή είναι άσχετα με τον διελαύνων Πλούτωνα και πως μπορεί να επηρεάζουν.
Ευχαριστω,
Σαλώμη.
diavolina!
16-05-2009, 08:23 PM
Καλησπέρα! Εδω και περίπου ένα χρόνο όπου ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω, κάνοντας μπρος και πίσω, παρατηρώ τον φίλο μου, Σκορπιό με ωροσκόπο Ζυγό, όπου έχει Αφροδίτη στις 0.50° του Αιγόκερου στον 3ο οίκο του και όποιες όψεις κάνει πιστεύω απόσο έχω διαβάσει έχουν αρκετή ανοχή, εκτός ίσως από το εξάγωνο με το Β.Δεσμό του στο Σκορπιό... παρατηρώ αλλαγές... τι μπορεί να σημαίνει αυτή η σύνοδος; αλλαγές στα αιθηματικά; σταθερότητα;
και απόσο έχω διαβάσει τις τελικές αλλαγές γίνονται όταν ο διελαύνων πλανήτης περνάει τελευταία φορά από τον γενέθλιο... Ισχύει;
labtec
16-05-2009, 08:45 PM
Καλησπέρα και από μένα.!
Εδώ ωροσκόπος Αιγόκερως βέβαια αρκετά μακριά ακόμα (στις 22ο και 50'), οπότε έχουμε πολύ ψωμί ακόμα.Αλλά επειδη είμαι και ΙΙμος β΄10ημέρου και για αρκετά χρόνια που ήταν στον Τοξότη απέναντι από τους ΙΙμους, θάθελα να πω ότι οι καταστάσεις που βιώνεις με τον Πλούτωνα ναι μεν είναι αργές και βασανιστικές, αλλά πολύ έντονες με πάθος/δύναμη, βγαίνουν από μέσα σου δυνάμεις που ούτε είχες φανταστεί ότι είχες.
Αναγεννιέσαι από τις στάχες σου εν ολίγοις.
Αραγε η διέλευση από τον ωροσκόπο έχει την ίδια επίδραση και αν ναι, σε καθιστά πιο δυνατό ακόμα και σε σημείο ώστε όταν μπει πλέον στον 1ο οίκο σου (συγκεριμένα στον Υδροχόο) αυτή η δύναμη να είναι καταλυτική για την μετέπειτα πορεία στην ζωή μας?
nataliap
19-05-2009, 06:19 PM
Γεια σας, είμαι Αιγόκερως 2η μοίρα και αυτή τη περίοδο ο Πλούτωνας κάνει σύνοδο με τον Ήλιο που είναι στο 12ο οίκο. Επίσης στο ωροσκόπιο μου, ο Πλούτωνας που είναι στον 9ο οίκο κάνει εξάγωνο με Ερμή (12ο οίκο), με Κρόνο (12ο οίκο) και με Ποσειδώνα (πάλι 12ο οίκο) καθώς και σύνοδο με MC.Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνουν αυτές οι όψεις;
evapico
20-05-2011, 12:54 AM
γειασας ειμαι και εγω αιγοκερως με ωροσκοπο καρκινο και ερμη στις 8 του αιγοκερου αφροδιτη στις 9 του αιγοκερου στον 7 οικο Ηλιο στις 29 του αιγοκερου στον12 οικο .Τρομοκρατηθηκα λιγο μιας και ειμαι στα πολυ αρχικα βηματα στη μελετη της αστρολογιας και ενω η ζωη μουπερνα με σκληρη δουλεια και προβληματα, η σχεση μου και η προσωπικη μου ζωη δεν εχει επηρεαστει και αν καποιος μπορει να μου πει που θα βρω περισσοτερες πληροφοριες γιαυτες τις διελευσεις θα ημουν πολυ ευγνομων.Ευχαριστω.
Atrapos
20-05-2011, 12:49 PM
γειασας ειμαι και εγω αιγοκερως με ωροσκοπο καρκινο και ερμη στις 8 του αιγοκερου αφροδιτη στις 9 του αιγοκερου στον 7 οικο Ηλιο στις 29 του αιγοκερου στον12 οικο
Είναι κάπως δύσκολο να συμβαίνει αυτό. Μάλλον εννοείς ότι ο Ήλιος σου βρίσκεται στον 8ο οίκο. Στο Site θα βρεις αρκετά θέματα για τον Πλούτωνα, στα άρθρα, τις μεταφράσεις, τις συζητήσεις κλπ. Για παράδειγμα, ένα άρθρο / μετάφραση είναι το
«Πλούτωνας: ένα κρυμμένο ηφαίστειο...»
Ο Ήλιος σου είναι ακόμα αρκετά μακριά από τον Πλούτωνα αλλά Ερμής και Αφροδίτη επηρεάζονται άμεσα. Εκτός από τα γενικά της διέλευσης του Πλούτωνα από τον 7ο οίκο, θα πρότεινα να εξετάσεις τους οίκους που κυβερνούν αυτοί οι δύο πλανήτες (οίκους που έχουν στις ακμές τους Ταύρο, Δίδυμους, Παρθένο, Ζυγό) καθώς και τη θέση του Πλούτωνα στο γενέθλιο ωροσκόπιο σου. Το ζώδιο και ο γενέθλιος οίκος του Πλούτωνα θα σε πληροφορήσουν για το πως λειτουργεί στον χάρτη σου.
Η τρομοκρατία και ο φόβος δεν βοηθάνε.
divor
20-05-2011, 01:59 PM
Εχω ήλιο στον αιγοκερω 09ο
απο το 2008 και μετα ηρθαν τα πανω κατω(για να μην πω τιποτα αλλο) με κορυφωση τον περασμενο Οκτώβριο!!!!!
Σχεδον όλα τα δεδομένα άλλαξαν στην ζωη μου, ολοι οι τομεις επηρρεαστηκαν
Η αλλαγη που βιώνω δεν είναι αργή--αντιθέτως θα την χαραστήριζα καταιγισμο!!!!
και πειτε μου τωρα και οτι την μοιρα μου δεν την εχει επηρρεασει ακόμα!!!!!!!
τι να πεις;; Verneigung
kassy
20-05-2011, 02:29 PM
Αναρωτιέμαι και για τον δικό μου γενέθλιο χάρτη που ναι μεν δεν έχω ήλιο ή ωροσκόπο στον αιγόκερω, αλλά έχω τόσους πλανήτες στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, τη σελήνη στην 24η μοίρα του αιγόκερω, τον ήλιο, ερμή και κρόνο στον καρκίνο, το δία στον κριό, τον ουρανό, πλούτωνα στο ζυγό και οι περισσότεροι από αυτούς τους πλανήτες σχηματίζουν μεταξύ τους αντιθέσεις, τετράγωνα και συνόδους. Θα επηρρεαστεί τόσο έντονα και η δική μου ζωή από τη διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω άραγε; Μέχρι στιγμής αυτό που βίωσα ήταν η σοβαρή αρρώστια της μητέρας μου που ευτυχώς ήταν περαστική και ο χωρισμός μου που επίσης ευτυχώς ήταν προσωρινός (βέβαια ο χωρισμός αυτός συνέβει την περίοδο που ο κρόνος μπήκε στο ζυγό). Σ αυτή τη φάση της ζωής μου όλα είναι μια χαρά. Να σημειώσω ότι όλοι αυτοί οι γενέθλιοι πλανήτες δεν βρίσκονται στις πρώτες των ζωδίων αυτών, αλλά κάπου στη μέση ή στις τελευταίες μοίρες. ¶ραγε, ο πλούτωνας θα επιφέρει δραματικές αλλαγές στη ζωή μου;
katiakiss
20-05-2011, 03:23 PM
Αναρωτιέμαι και για τον δικό μου γενέθλιο χάρτη που ναι μεν δεν έχω ήλιο ή ωροσκόπο στον αιγόκερω, αλλά έχω τόσους πλανήτες στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, τη σελήνη στην 24η μοίρα του αιγόκερω, τον ήλιο, ερμή και κρόνο στον καρκίνο, το δία στον κριό, τον ουρανό, πλούτωνα στο ζυγό και οι περισσότεροι από αυτούς τους πλανήτες σχηματίζουν μεταξύ τους αντιθέσεις, τετράγωνα και συνόδους. Θα επηρρεαστεί τόσο έντονα και η δική μου ζωή από τη διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω άραγε; Μέχρι στιγμής αυτό που βίωσα ήταν η σοβαρή αρρώστια της μητέρας μου που ευτυχώς ήταν περαστική και ο χωρισμός μου που επίσης ευτυχώς ήταν προσωρινός (βέβαια ο χωρισμός αυτός συνέβει την περίοδο που ο κρόνος μπήκε στο ζυγό). Σ αυτή τη φάση της ζωής μου όλα είναι μια χαρά. Να σημειώσω ότι όλοι αυτοί οι γενέθλιοι πλανήτες δεν βρίσκονται στις πρώτες των ζωδίων αυτών, αλλά κάπου στη μέση ή στις τελευταίες μοίρες. ¶ραγε, ο πλούτωνας θα επιφέρει δραματικές αλλαγές στη ζωή μου;Αν οι πλανήτες σου βρίσκονται από την μέση και πέρα , όπως αναφέρεις, αυτό που βίωσες ήταν το πέρασμα του Κρόνου. Ο Πλούτωνας ούτε καν που έγινε αντιληπτός. Είναι τόσο αργός πλανήτης που θα αργήσει αρκετά ακόμα να κάνει κάποια όψη που θα μπορούσε να σε επηρεάσει.
Divor, κι εσύ αυτό που ένιωσες ήταν η επιρροή του Κρόνου που ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει το πέρασμά του από το ζώδιο του Ζυγού και δεν έχει πραγματοποιήσει το τετράγωνο με την Σελήνη σου. Ο Πλούτωνας δεν έχει κάνει ακόμα την σύνοδο με τον Ήλιο σου, οπότε την επιρροή του θα την νιώσεις αργότερα.
Για το πώς επηρεάζεστε μπορείτε πιο πάνω να διαβάσετε τις οδηγίες της λογικής που πρέπει να ακολουθήσετε στο ποστ του atrapos και να τις προσαρμόσετε στα δικά σας δεδομένα.
Ούτε ο Πλούτωνας αλλά ούτε και ο Κρόνος μπορούν να καταστρέψουν την ζωή κανενός, αν ο ίδιος πρώτα δεν έχει δημιουργήσει τέτοιες προϋποθέσεις.
:offtopic: ειμαι off topic το ξερω! δεν βρίσκω όμως το σωστό! ήθελα να ρωτήσω το εξης . Ειμαι καρκίνος (ηλιος στην 4η μοιρα) με αφροδίτη καρκίνο στην 6η μοίρα και επομένως σε αντίθεση με τον διελαύνοντα πλούτωνα! Μπορεί κάποιος να μου πεί πόσο καιρό θα ταλαιπωρούμαι ακόμα απο αυτήν την αντίθεση ? έεεελεος ! Απίστευτο συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Ο,τι πάει να ξεκινήσει χαλάει ως δια μαγείας... μπορει κάποιος να μου εξηγήσει αν φταίει ο παλιοπλούτωνας και για πόσο ακόμα θα μου σπάει τα νεύρα ? :mad::blink:
katiakiss
21-05-2011, 04:48 PM
:offtopic: ειμαι off topic το ξερω! δεν βρίσκω όμως το σωστό! ήθελα να ρωτήσω το εξης . Ειμαι καρκίνος (ηλιος στην 4η μοιρα) με αφροδίτη καρκίνο στην 6η μοίρα και επομένως σε αντίθεση με τον διελαύνοντα πλούτωνα! Μπορεί κάποιος να μου πεί πόσο καιρό θα ταλαιπωρούμαι ακόμα απο αυτήν την αντίθεση ? έεεελεος ! Απίστευτο συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Ο,τι πάει να ξεκινήσει χαλάει ως δια μαγείας... μπορει κάποιος να μου εξηγήσει αν φταίει ο παλιοπλούτωνας και για πόσο ακόμα θα μου σπάει τα νεύρα ? :mad::blink:Έχεις δύο πλανήτες στον Καρκίνο (4η και 6η μοίρα) που θα πει ότι πέρασες τον Κρόνο και τώρα δέχεσαι τις συντονισμένες όψεις του Πλούτωνα από αντίθεση και του Ουρανού με τετράγωνο.
Αυτό σημαίνει ότι στον χάρτη σου γίνεται ένα ταυ-τετράγωνο που είναι μια αρκετά δυσμενής όψη και δύσκολη στον χειρισμό της.
Ψάξε τι άλλες γενέθλιες όψεις κάνουν η Αφροδίτη και ο Ερμής σου και με την λογική που περιγράφεται στα προηγούμενα ποστ , κάνε τους συνειρμούς και τους συνδυασμούς σου.
Για σχεδόν ένα χρόνο ακόμα θα έχεις δρόμο. Καλό κουράγιο. :bigsmile:
Ευχαριστώ πολύ Katiakiss για την απάντησή σου! Περίμενα πώς και πώς μια εξήγηση γιατί όλα μου πάνε στρβά! Πραγματικά είναι σαν να συνομοτεί το σύμπαν να χαλάει ότι πας να ξεκινήσεις χωρίς κανένα λόγο! Ευτυχώς στον γενέθλιο χάρτη οι όψεις τις αφροδίτης είναι θετικές όπως και του ερμή. Αυτές είναι και οι όψεις που θα πρέπει να κοιτάζω και στο χάρτη πρόγνωσης με τους διελαύνοντες πλανήτες ?
το ταυ-τετράγωνο είναι χειρότερο απο το τετράγωνο ?
Μπορώ να ρωτήσω και κάτι τελευταίο ? στον γενέθλιο χάρτη μου με τους διελαύνοντες πλανήτες φαίνεται οτι ο πλούτωνας διελάνει τον 10ο οίκο μου και ο κρόνος τον 7ο. Αυτό συμαίνει οτι οι δύσκολες όψεις αφορούν τους συγκεκριμένους οίκους? Δηλαδή η αντιθέσεις του πλούτωνα αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και ο κρόνος τις συνεργασίες ?
katiakiss
23-05-2011, 11:31 AM
Μπορώ να ρωτήσω και κάτι τελευταίο ? στον γενέθλιο χάρτη μου με τους διελαύνοντες πλανήτες φαίνεται οτι ο πλούτωνας διελάνει τον 10ο οίκο μου και ο κρόνος τον 7ο. Αυτό συμαίνει οτι οι δύσκολες όψεις αφορούν τους συγκεκριμένους οίκους? Δηλαδή η αντιθέσεις του πλούτωνα αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και ο κρόνος τις συνεργασίες ?
Καλημέρα. Καταλαβαίνω ότι είσαι αρχάρια και κάποια πράγματα μοιάζουν ακόμα μπερδεμένα. Αυτό που έχω να σου πω, είναι ότι πρέπει να κρατήσεις στο μυαλό σου ότι στην αστρολογία όλα λειτουργούν διπολικά. Έτσι, όταν μιλάμε για τον 10ο οίκο, αυτόματα πρέπει να σκεφτούμε τον 4ο που βρίσκεται απέναντί του και αποτελούν έναν άξονα.
Αφού ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 10ο οίκο σου, έτσι κι αλλιώς επηρεάζει τις υποθέσεις του οίκου που είναι απέναντι, εκτός του 10ο στον οποίο βρίσκεται φυσικά. Πόσο μάλλον όταν ο 4ος έχει μέσα πλανήτες με τους οποίους έρχεται σε αντίθεση.
Το συμπέρασμα είναι ότι επηρεάζεται ο άξονας 10ου\4ου . Αφού οι πλανήτες που βρίσκονται μέσα στον 4ο είναι καλά υποστηριγμένοι από την γενέθλια θέση τους, έχουμε ένα καλό δεδομένο, ως ένα το κρατούμενο. (Για να δεις ποιοι άλλοι οίκοι επηρεάζονται, θα βρεις ποιους άλλους οίκους κυβερνάνε οι πλανήτες που βρίσκονται μέσα στον 4ο ).
Όμως η γωνιακή τους θέση και η επιρροή που δέχονται από επίσης γωνιακή θέση, κάνει τις όψεις αυτές καθοριστικές.
Για να στο δώσω να το καταλάβεις καλύτερα, θα στο πω με παράδειγμα.
Οι γωνιακοί οίκοι (1ος, 4ος, 7ος, 10ος) είναι σαν τα ζωτικά όργανα ενός ανθρώπου. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο 4ος είναι η καρδιά και ο 10ος το κεφάλι. Και ας υποθέσουμε ότι ο 9ος είναι το καλάμι. Είναι αλλιώς να χτυπήσεις άσχημα στο καλάμι και αλλιώς στο κεφάλι.
Αφού έχεις πλανήτες μέσα στον 4ο (την καρδιά του παραδείγματος) και αυτοί δέχονται χτυπήματα από τον 10ο (Πλούτωνας στον Αιγόκερω) , από τον 7ο (Κρόνος στον Ζυγό) , αλλά και από τον 1ο (Ουρανός στον Κριό) , το πλανητικό σκηνικό λέει ότι μάλλον πας για μεταμόσχευση καρδιάς.
Αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε τρομάζει, άσχετο αν πράγματι είναι μια επίπονη και κουραστική διαδικασία. Σημαίνει ότι η ζωή σου αλλάζει συθέμελα και μετά το πέρας αυτών των διελεύσεων, τίποτα δεν θα είναι ίδιο, μέσα σου και γύρω σου.
ΥΓ: Δεν υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες όψεις. Υπάρχουν όψεις που μεταφέρουν μεγαλύτερη ενέργεια και άλλες λιγότερη. Το ταυ-τετράγωνο διακινεί μεγαλύτερη ενέργεια γιατί αποτελείται από μία αντίθεση και δύο τετράγωνα.
Καλησπέρα! Αποφάσισα να καταθέσω κ τη δική μου εμπειρία από τον πλούτωνα. Στο γεννέθλιο χάρτη μου στο ζώδιο του αιγόκερου βρίσκονται ο ποσειδώνας στις 03,23R, ο άρης στις 11,30R κ ο ωροσκόπος στις 17,41 μοίρες.
Τους τελευταίους λοιπόν μήνες δεν έχει μείνει τίποτα ίδιο. Ό,τι θεωρούσα σίγουρο και δεδομένο (λανθασμένα ίσως) ανατράπηκε. Αφορμή στάθηκαν σκληρά γεγονότα (αρρώστεια, εξέλιξη δουλειάς, "συγγενείς"), τα οποία μετά το πρώτο σοκ, την ταυτόχρονη γείωση και τη συνειδητοποίηση της νέας πραγματικότητας έφεραν καινούργιες απαιτήσεις, άγχος, στεναχώρια κλπ. Ήρθα έτσι σε μια πρώτη γνωριμία με τα όριά μου και με πτυχές του εαυτού μου που δεν γνώριζα.
Θέλω να σταθώ σε μια ημερομηνία. Στις 24/7/10 μάθαμε για τη σοβαρή ασθένεια μέλους της οικογένειας κ τότε ξεκίνησαν αυτά που περιέγραψα παραπάνω. Ο διελαύνον πλούτωνας ήταν στις 03,24R του αιγόκερου κάνοντας σύνοδο ακριβείας με το γεννέθλιο ποσειδώνα. Αυτοί οι δύο βρίσκονταν ακόμη σε τετράγωνο με το διελαύν. κρόνο στις 00,14 του ζυγού ( ο κρόνος σε σύνοδο με τη γεννέθλια αφροδίτη στις 00,51 του ζυγού) και σε τετράγωνο με τους διελαυν. ουρανό (00,26 κριού) κ δία(03,23R κριού). Ένα ωραιότατο ταυ τετράγωνο. Δυστυχώς δεν έχω εισχωρήσει σε βάθος στην αστρολογία κ γι'αυτό θα ήθελα να δω κ τις δικές σας παρατηρήσεις.
Πιστεύω πάντως πως αλώβητοι μπορεί να μη βγούμε από τις διελεύσεις του πλούτωνα, σίγουρα όμως θα βγούμε πιο δυνατοί!
divor
24-05-2011, 11:05 AM
ευχαριστω πολυ katiakiss
δεν ξερω και παρα πολλά αλλά βλέποντας τον χαρτη μου να βάλομαι απο παντού!!!!
θα ηθελα να σερωτησω αν γνωριζεις τι επίδραση μπορει να έχει οτι η σεληνη ειναι σε συνοδο τωρα με την γενεθλια λιλιθ στον 11ο;
ο χαρτης ειναι ενα παζλ εκει που νομιζεις οτι κατι εχεις καταλαβει ολα ανατρεπονται;;;;;;
katiakiss
24-05-2011, 03:08 PM
ευχαριστω πολυ katiakiss
δεν ξερω και παρα πολλά αλλά βλέποντας τον χαρτη μου να βάλομαι απο παντού!!!!
θα ηθελα να σερωτησω αν γνωριζεις τι επίδραση μπορει να έχει οτι η σεληνη ειναι σε συνοδο τωρα με την γενεθλια λιλιθ στον 11ο;
ο χαρτης ειναι ενα παζλ εκει που νομιζεις οτι κατι εχεις καταλαβει ολα ανατρεπονται;;;;;;Γεια σου divor. Η ερώτησή σου σχετικά με την σύνοδο Λίλιθ\Σελήνης , φοβάμαι ότι δεν θα λάβει ικανοποιητική απάντηση, τουλάχιστον από μένα.
Στο βάθος του συστήματος αξιολόγησής μου, η Λίλιθ , σαν ένδειξη μέσα σε ένα χάρτη, δεν έχει παγιωθεί. Στην πραγματικότητα, από περιέργεια την παρακολουθώ, αλλά δεν έχω σχηματίσει κάποια ολοκληρωμένη εικόνα για τον ρόλο της. Με απλά λόγια, δεν με έχει πείσει για τίποτα και δεν την έχω βρει πουθενά αναμεμιγμένη με τον τρόπο που οι κανονισμοί ορίζουν.
Δεν έχω επισημάνει την επιρροή της ούτε καν σε συνόδους μέσα σε συναστρίες. Και δεν μιλώ για συναστρίες τρίτων που μπορεί να σου αποκρύψουν κάτι. Μιλώ για δική μου. Αρκετές εντάσεις και ανεξέλεγκτα είχα από μόνη μου. Δεν περίμενα την Λίλιθ. Με ήξερα και πριν. Τι να πω…
Έτσι θα περιοριστώ να σου πω ότι στο βαθμό που η Λίλιθ σχετίζεται με την σκοτεινή πλευρά του ψυχισμού μας και τα ανεξέλεγκτα πάθη, επιθυμίες κτλ, λογικά η σύνοδός της με την Σελήνη θα πρέπει να είναι μεγάλης και ιδιαίτερης σημασίας.
Αν λοιπόν τα όσα λέγονται για εκείνη είναι πραγματικά, τότε φαντάζομαι πως θα έχεις μερικές ενδιαφέρουσες εμπειρίες να μοιραστείς μαζί μας, μετά το πέρας της όψης και όταν όλα καταλαγιάσουν μέσα σου. Λογικά θα φέρει θέματα φύσης 11ου , φύσης του οίκου που κυβερνά η Σελήνη σου, αλλά και συναισθηματικής φύσης γενικότερα, αφού η Σελήνη είναι ένα από τα δύο μας φώτα και κάθε επαφή μαζί της, είναι έτσι κι αλλιώς σημαντική και σπουδαία, ανεξάρτητα από οίκους και είδος όψης. :bigsmile:
Πραγματικά είμαι περίεργη να ακούσω εμπειρία ανθρώπου από επιρροή της Λίλιθ. (επιρροή που να μην σχετίζεται με άλλες 100 διελεύσεις που θα υποστήριζαν έτσι κι αλλιώς μια υποτιθέμενη επιρροή της!)
aygerinos
24-05-2011, 05:13 PM
Έχω ωροσκόπο κριό στις 17 μοίρες..Το μεσουράνημα μου στις 10 μοίρες του Αιγόκερω και ο Πλούτωνας σε σύνοδο με αυτό θα τριγωνίζει τον Ηλιο μου στις 11 μοίρες Παρθένου.. και στη συνέχεια τους υπόλοιπους πλανήτες..(έχω μπόλικους εκεί..) αλλά έχω και τους δεσμούς μου στις 9 μοίρες κριού-ζυγού..οπότε..!! Αστα..!!
Καταλαβαίνετε τι πέρασα τη περασμένη δεκαετία αρκεί μόνο να σας πω οτι είμαι Παρθένος του '68 με τέσσερις γεννέθλιους πλανήτες πάνω μου..Ηλιο-Δία-Πλούτωνα-Ουρανό..και δίπλα ακριβώς..1η μοίρα ζυγού Αφροδίτη και 3η μοίρα ζυγού Ερμή..ουφ τελείωσα..!! Έλεος..!!
Το τετράγωνο..Πλουτώνιο Πάρτυ γίνεται....!! Το πως πέρασα και περνώ ακόμα..είναι πέρα απο πλάκα..ΟΔΥΝΗΡΟ!! Αναμορφωτικό πολύ μέν..αλλά..και πονάει πολύ..!!
Κάτι γενικό μου είπαν παλιότερα για τους επερχόμενους τριγωνισμούς..αλλά..ήταν πολύ γενικό..:unsure: Ξέρει κάποιος κάτι..?? Μητσάκο μου..??..Κυρα Κοραλλία..??..λίγα ψίχουλα αγάπης σας γυρεύω..κι ως την άλλη μου ζωή..
katiakiss
24-05-2011, 05:24 PM
..εγώ έχω το μεσουράνημα μου..στις 10 μοίρες του αιγόκερω και τριγωνίζει τον ήλιο μου στις 11 μοίρες παρθένου..κάτι γενικό μου είπαν παλιότερα..αλλά..πολύ γενικό..:unsure: Ξέρει κάποιος κάτι..??Ξέρω ότι είσαι μια χαρά και ότι όταν φτάσει ο Πλούτωνας στις μοίρες εκείνες, θα είσαι ακόμα καλύτερα! Αργεί όμως, γι' αυτό, χαλαρά...:bigsmile:
ΥΓ:Επανέρχομαι για να πω ότι ο Κρόνος ταλαιπωρεί λιγάκι τις σχέσεις σου και τα επαγγελματικά σου θέματα, αλλά σου δίνει και την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και στους δύο τομείς. Δεν είναι για τρέλα και για πανικό. Όλοι οι άνθρωποι περνάμε τέτοιες καμπές ζωής.
Μέσα από όψεις και θέσεις αποκομμένες, είναι λάθος να εξετάζεται ένα ωροσκόπιο που μόνο στο σύνολό του μπορεί να μας πει κάτι.
Ένα, ένα μας τα λες κι εσύ... Που πας με μία όψη;
¶λλα όπως είπες... Μητσάκο; Κοραλλία; (Η κλήση σας προωθείται....)
aygerinos
24-05-2011, 06:13 PM
Ξέρω ότι είσαι μια χαρά και ότι όταν φτάσει ο Πλούτωνας στις μοίρες εκείνες, θα είσαι ακόμα καλύτερα! Αργεί όμως, γι' αυτό, χαλαρά...:bigsmile:
ΥΓ:Επανέρχομαι για να πω ότι ο Κρόνος ταλαιπωρεί λιγάκι τις σχέσεις σου και τα επαγγελματικά σου θέματα, αλλά σου δίνει και την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και στους δύο τομείς. Δεν είναι για τρέλα και για πανικό. Όλοι οι άνθρωποι περνάμε τέτοιες καμπές ζωής.
Μέσα από όψεις και θέσεις αποκομμένες, είναι λάθος να εξετάζεται ένα ωροσκόπιο που μόνο στο σύνολό του μπορεί να μας πει κάτι.
Ένα, ένα μας τα λες κι εσύ... Που πας με μία όψη;
¶λλα όπως είπες... Μητσάκο; Κοραλλία; (Η κλήση σας προωθείται....)
Σ' ευχαριστώ Κατια..:love:..στη συνέχεια αποφάσισα να προσθέσω όλο το..αστρολογικό ιστορικό μου..!! Το θεώρησα απαραίτητο μήπως και βοηθήσει και μου πούνε κάτι παραπάνω..:unsure:
katiakiss
24-05-2011, 06:40 PM
Σ' ευχαριστώ Κατια..:love:..στη συνέχεια αποφάσισα να προσθέσω όλο το..αστρολογικό ιστορικό μου..!! Το θεώρησα απαραίτητο μήπως και βοηθήσει και μου πούνε κάτι παραπάνω..:unsure:Ο Πλούτωνας και ο Δίας από την θέση του στον Ταύρο που από τον Ιούνιο θα βρίσκεται εκεί, θα σε αποζημιώσουν για πολλά από τα δεινά των περασμένων χρόνων και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο! Μόνο οι αναπάντεχες αναστατώσεις και εντάσεις του Ουρανού θα σε έχουν συνέχεια στην αναζήτηση ισορροπιών, αλλά οκ. Δεν θυμάμαι στην ζωή των ανθρώπων γύρω μου περιόδους που να μην υπήρχε κάποιο πρόβλημα να λύσουν. Αυτή είναι η ζωή.
Έχω κι εγώ ωροσκόπο Κριό και πίστεψέ με σε καταλαβαίνω μια χαρά! Όλα μας τα πήρε! Υπάρχει και σχετικό τραγούδι του Διονυσίου (όχι του Αρεοπαγίτου :laugh:) .
aygerinos
24-05-2011, 06:58 PM
Ο Πλούτωνας και ο Δίας από την θέση του στον Ταύρο που από τον Ιούνιο θα βρίσκεται εκεί, θα σε αποζημιώσουν για πολλά από τα δεινά των περασμένων χρόνων και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο! Μόνο οι αναπάντεχες αναστατώσεις και εντάσεις του Ουρανού θα σε έχουν συνέχεια στην αναζήτηση ισορροπιών, αλλά οκ. Δεν θυμάμαι στην ζωή των ανθρώπων γύρω μου περιόδους που να μην υπήρχε κάποιο πρόβλημα να λύσουν. Αυτή είναι η ζωή.
Έχω κι εγώ ωροσκόπο Κριό και πίστεψέ με σε καταλαβαίνω μια χαρά! Όλα μας τα πήρε! Υπάρχει και σχετικό τραγούδι του Διονυσίου (όχι του Αρεοπαγίτου :laugh:) .
Εχεις ωροσκόπο κριόοο???? :embarrest Πως σε νιώθω..!!!!! Τί πέρασα όταν ήταν ο ουρανός στους ιχθείς..!!!!:wacko: Αυτό το ξέχασα να το αναφέρω..Αστα..θα ξέρεις κι εσύ..!! Σ' ευχαριστώ πολύ Κάτια μου!! :bigsmile:
SAGIVI
24-05-2011, 10:49 PM
Κατια μου, την ημερα που εχασα τον πατερα μου, η διελαυνουσα Λιλιθ βρισκοταν σε συνοδο ιδιομοιριας με τον προοδευμενο ηλιο.(μερα-χρονος).
Δεν εννοω οτι δεν υπηρχαν αλλες σημαντικες οψεις, ηταν ομως η μοναδικη συνοδος και χαρακτηριζε εξαιρετικα το συνοθυλευμα των συναισθηματων μου, εξ αιτιας της απωλειας που βιωνα.
Επισης, στις περιοδους που <ειμαι στις μαυρες μου> η στις <κακες μου>, εχω παρατηρησει οτι συμμετεχει σε δυσμενη οψη με τον ερμη μου. Υπ οψιν ομως, οτι στο γενεθλιο υπαρχει συνοδος ερμη-λιλιθ.
Αυτα εχω προσεξει, μεσα απο το δικο μου ωροσκοπιο.
taurine
24-05-2011, 11:26 PM
Μέχρι ώρας, κι εγώ πιστεύω πως η λίλιθ μικρη σημασία έχει.
Γεννήθηκα με αντίθεση ακριβείας λίλιθ-σελήνης σε 5ο/11ο, διδυμο τοξότη, αντίστοιχα.
Παρόλα αυτά, όταν η σελήνη "περπατάει" διδυμο και τοξότη, νιώθω δυνατή, ακούραστη, και εξαιρετικά ευδιάθετη.
Προβλήματα συνήθως δημιουργούνται υπό μορφής άγχους και πίεσης, όταν η σελήνη συναντά το γενεθλιο Πλούτωνα μου στο Ζυγό.
Επίσης έχω να σας πω πως όταν ο Πλούτωνας πέρασε πάνω από τον ωροσκόπο μου, στις 28 και κάτι του Τοξότη, μεταμορφώθηκα εσωτερικά και εξωτερικά προς το καλύτερο και άλλαξα τα ΠΑΝΤΑ, δηλαδή όσα ίσχυαν στη ζωή μου.(Ανήκω στους Ταύρους που ζουν για αλλαγές)
Ελπίζω, μετά από χρόνια, όταν ο Πλούτωνας φτάσει στις 14 του Αιγόκερω και τριγωνίσει τον Ήλιο μου,να μου κάνει το ίδιο καλό όπως τότε. Προς το παρόν, τριγωνίζει τον Ερμή μου και δεν με αφήνει να βαριέμαι καθόλου!:bigsmile:
Εχω να σας πω να μην φοβάστε τον Πλούτωνα!
Χαλαρώστε και απολαύστε, η ζωή είναι μικρή!:bigsmile:
divor
25-05-2011, 09:19 AM
Eχεις ενα πολυ ωραιο τροπο να εξηγεις αυτα που δεν ξερεις και τοσο καλα!!!!!!
Σε ευχαριστω πολυ--:bigsmile:
taurine
25-05-2011, 12:14 PM
Eχεις ενα πολυ ωραιο τροπο να εξηγεις αυτα που δεν ξερεις και τοσο καλα!!!!!!
Σε ευχαριστω πολυ--:bigsmile:
Σίγουρα δεν γνωρίζω πως να εξηγήσω την αστρολογία τόσο καλά όσο πολλά άλλα μέλη, αλλά αυτό που σίγουρα ξέρω, είναι να εξηγήσω πως ΝΙΩΘΩ ύστερα από όλα αυτά τα περάσματα των τελευταίων χρόνων.
Καλημέρα. Καταλαβαίνω ότι είσαι αρχάρια και κάποια πράγματα μοιάζουν ακόμα μπερδεμένα. Αυτό που έχω να σου πω, είναι ότι πρέπει να κρατήσεις στο μυαλό σου ότι στην αστρολογία όλα λειτουργούν διπολικά. Έτσι, όταν μιλάμε για τον 10ο οίκο, αυτόματα πρέπει να σκεφτούμε τον 4ο που βρίσκεται απέναντί του και αποτελούν έναν άξονα.
Αφού ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 10ο οίκο σου, έτσι κι αλλιώς επηρεάζει τις υποθέσεις του οίκου που είναι απέναντι, εκτός του 10ο στον οποίο βρίσκεται φυσικά. Πόσο μάλλον όταν ο 4ος έχει μέσα πλανήτες με τους οποίους έρχεται σε αντίθεση.
Το συμπέρασμα είναι ότι επηρεάζεται ο άξονας 10ου\4ου . Αφού οι πλανήτες που βρίσκονται μέσα στον 4ο είναι καλά υποστηριγμένοι από την γενέθλια θέση τους, έχουμε ένα καλό δεδομένο, ως ένα το κρατούμενο. (Για να δεις ποιοι άλλοι οίκοι επηρεάζονται, θα βρεις ποιους άλλους οίκους κυβερνάνε οι πλανήτες που βρίσκονται μέσα στον 4ο ).
Όμως η γωνιακή τους θέση και η επιρροή που δέχονται από επίσης γωνιακή θέση, κάνει τις όψεις αυτές καθοριστικές.
Για να στο δώσω να το καταλάβεις καλύτερα, θα στο πω με παράδειγμα.
Οι γωνιακοί οίκοι (1ος, 4ος, 7ος, 10ος) είναι σαν τα ζωτικά όργανα ενός ανθρώπου. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο 4ος είναι η καρδιά και ο 10ος το κεφάλι. Και ας υποθέσουμε ότι ο 9ος είναι το καλάμι. Είναι αλλιώς να χτυπήσεις άσχημα στο καλάμι και αλλιώς στο κεφάλι.
Αφού έχεις πλανήτες μέσα στον 4ο (την καρδιά του παραδείγματος) και αυτοί δέχονται χτυπήματα από τον 10ο (Πλούτωνας στον Αιγόκερω) , από τον 7ο (Κρόνος στον Ζυγό) , αλλά και από τον 1ο (Ουρανός στον Κριό) , το πλανητικό σκηνικό λέει ότι μάλλον πας για μεταμόσχευση καρδιάς.
Αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε τρομάζει, άσχετο αν πράγματι είναι μια επίπονη και κουραστική διαδικασία. Σημαίνει ότι η ζωή σου αλλάζει συθέμελα και μετά το πέρας αυτών των διελεύσεων, τίποτα δεν θα είναι ίδιο, μέσα σου και γύρω σου.
ΥΓ: Δεν υπάρχουν καλύτερες και χειρότερες όψεις. Υπάρχουν όψεις που μεταφέρουν μεγαλύτερη ενέργεια και άλλες λιγότερη. Το ταυ-τετράγωνο διακινεί μεγαλύτερη ενέργεια γιατί αποτελείται από μία αντίθεση και δύο τετράγωνα.
σας ευχαριστω πολύ για την κατανόηση και τον χρόνο που διαθέσατε για να μου απαντήσετε. Είναι λίγο πιο καθαρα τα πράγματα τώρα αν και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το περνάω όλο αυτό και ιδιαίτερα σε αυτή την ηλικία και την φάση της ζωής μου. Ευχομαι να περάσουν όλα όσο πιο ανώδυνα και όσο πιό γρήγορα γίνεται! Μετά την καταιγίδα βγαίνει πάντα ένας λαμπερός ήλιος, έτσι δεν είναι ? Ευχαριστώ και πάλι !
Κοραλλία Μόζορα
26-05-2011, 11:15 PM
Έχω ωροσκόπο κριό στις 17 μοίρες..Το μεσουράνημα μου στις 10 μοίρες του Αιγόκερω και ο Πλούτωνας σε σύνοδο με αυτό θα τριγωνίζει τον Ηλιο μου στις 11 μοίρες Παρθένου.. και στη συνέχεια τους υπόλοιπους πλανήτες..(έχω μπόλικους εκεί..) αλλά έχω και τους δεσμούς μου στις 9 μοίρες κριού-ζυγού..οπότε..!! Αστα..!!
Καταλαβαίνετε τι πέρασα τη περασμένη δεκαετία αρκεί μόνο να σας πω οτι είμαι Παρθένος του '68 με τέσσερις γεννέθλιους πλανήτες πάνω μου..Ηλιο-Δία-Πλούτωνα-Ουρανό..και δίπλα ακριβώς..1η μοίρα ζυγού Αφροδίτη και 3η μοίρα ζυγού Ερμή..ουφ τελείωσα..!! Έλεος..!!
Το τετράγωνο..Πλουτώνιο Πάρτυ γίνεται....!! Το πως πέρασα και περνώ ακόμα..είναι πέρα απο πλάκα..ΟΔΥΝΗΡΟ!! Αναμορφωτικό πολύ μέν..αλλά..και πονάει πολύ..!!
Κάτι γενικό μου είπαν παλιότερα για τους επερχόμενους τριγωνισμούς..αλλά..ήταν πολύ γενικό..:unsure: Ξέρει κάποιος κάτι..?? Μητσάκο μου..??..Κυρα Κοραλλία..??..λίγα ψίχουλα αγάπης σας γυρεύω..κι ως την άλλη μου ζωή..
Γεια σου, Αυγερινέ.
Βασικά συμφωνώ με αυτά που σου είπε η Κάτια.
Η σύνοδος Ήλιου/Πλούτωνα/Ουρανού που έχεις δείχνει ότι δεν χρειάζονται δυνατά τράνζιτς για να περάσεις κρίσεις ή δυσκολίες ανατρεπτικές και ψυχοφθόρες αλλά και ανανεωτικές στην ζωή σου. Κουβαλάς μέσα σου ψυχικά τις έννοιες αυτές των πλανητών. Κουβαλάς μέσα σου ψυχολογικά τις δυσκολίες και μπορούν αυτές εύκολα να ενεργοποιηθούν και να εκφραστούν. Πόσο μάλλον όταν ενεργοποιούνται από δυνατές διελεύσεις.
Τι συμβαίνει τώρα με το τρίγωνο του τράνζιτ Πλούτωνα προς τον Ήλιο σου που θα γίνει κάποια στιγμή. Το τρίγωνο αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις τις ψυχολογικές συγκρούσεις και δυσκολίες της συνόδου αυτής του Ήλιου σου. Σε ποιο βαθμό θα τις λύσεις εξαρτάται από σένα κι όσο πιο συνειδητά το κάνεις τόσο το καλύτερο.
Μετά απ' αυτό το τρίγωνο του Πλούτωνα, θα δεις ότι η ζωή σου και η ψυχολογία σου σταδιακά θα εξομαλυνθούν περισσότερο. Δεν θα νιώθεις το ίδιο ψυχικό βάρος πια και κατ' επέκταση τα δύσκολα τράνζιτ πάνω στην σύνοδο αυτή του Ήλιου σου δεν θα σε επηρεάζουν πια το ίδιο στο μέλλον.
taurine
27-05-2011, 01:53 AM
Πέρα από όλα όσα λέμε, πραγματικά πιστεύω πως η γενιά που θα νιώσει να τριζουν συθέμελα τα πάντα γύρω της είναι η γενιά του 89/90, ιδίως με τη μεγάλη σύνοδο στον Αιγόκερω σε αντίθεση με το Δία στον Καρκίνο.
Φανταστείτε τον Πλούτωνα που βαδιζει τώρα στον Αιγόκερω και τον Ουρανό που παρελαύνει στον Κριό...
Μήπως τελικά αυτή η γενιά ΠΡΕΠΕΙ να πάρει αποφάσεις για όλη την υφήλιο?
Μήπως το "ξύπνημα" του Πλούτωνα τους αφορά άμεσα, ειδικά αν τα παρορμητικά είναι σε εξέχοντα σημεία στο χάρτη τους, ή αν υπάρχει ωροσκόπος / ήλιος στον Αιγόκερω?
aygerinos
28-05-2011, 02:19 PM
Γεια σου, Αυγερινέ.
Βασικά συμφωνώ με αυτά που σου είπε η Κάτια.
Η σύνοδος Ήλιου/Πλούτωνα/Ουρανού που έχεις δείχνει ότι δεν χρειάζονται δυνατά τράνζιτς για να περάσεις κρίσεις ή δυσκολίες ανατρεπτικές και ψυχοφθόρες αλλά και ανανεωτικές στην ζωή σου. Κουβαλάς μέσα σου ψυχικά τις έννοιες αυτές των πλανητών. Κουβαλάς μέσα σου ψυχολογικά τις δυσκολίες και μπορούν αυτές εύκολα να ενεργοποιηθούν και να εκφραστούν. Πόσο μάλλον όταν ενεργοποιούνται από δυνατές διελεύσεις.
Τι συμβαίνει τώρα με το τρίγωνο του τράνζιτ Πλούτωνα προς τον Ήλιο σου που θα γίνει κάποια στιγμή. Το τρίγωνο αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις τις ψυχολογικές συγκρούσεις και δυσκολίες της συνόδου αυτής του Ήλιου σου. Σε ποιο βαθμό θα τις λύσεις εξαρτάται από σένα κι όσο πιο συνειδητά το κάνεις τόσο το καλύτερο.
Μετά απ' αυτό το τρίγωνο του Πλούτωνα, θα δεις ότι η ζωή σου και η ψυχολογία σου σταδιακά θα εξομαλυνθούν περισσότερο. Δεν θα νιώθεις το ίδιο ψυχικό βάρος πια και κατ' επέκταση τα δύσκολα τράνζιτ πάνω στην σύνοδο αυτή του Ήλιου σου δεν θα σε επηρεάζουν πια το ίδιο στο μέλλον.
Σας ευχαριστώ πολύ κυρία Κοραλλία μου..!! :love: :love:
paraskeyh
29-06-2011, 12:24 AM
Ax αυτός ο Πλούτωνας εμενα περνώντας από τον δευτερο οίκο (απέναντι από τον 8ο) και σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα και Κρόνο στον 8ο διελαύνων με τσάκισε πριν 8 περίπου χρόνια. Είναι ακόμα στον 2ο και για τα οικονομικά δεν το συζητάω τώρα είμαι χαλαρα στο μηδέν:bigsmile: αλλά η επίδραση του στην ψυχολογία ήταν και είναι αστα να πάνε ακόμα άσχημα,κάποια στιγμή έκανε 2 τρίγωνα με σελήνη κ ερμή και δύο εξάγωνα με αρη και δια η αλήθεια είναι οτι δεν τα πολυκατάλαβα Ομως ,τώρα που ειναι ανάδρομος και ξανασχηματίζει αυτές τις θεσεις καθώς και μια αντίθεση με τον βόρειο δεσμό στον 8ο αλλά και ένα εξάγωνο με τον ωροσκόπο το οποίο θα φανει όταν γυρίσει ορθοδρομος άρχισα να ψάχνομαι πιο πολύ σε εσωτερικό επίπεδο συν το οτι αρχίζω να συνειδητοποιώ τί μου συμβαίνει και κατά πόσο ευθύνομαι εγω αλλά και άλλοι.Σημειωτέον οτι ο Πλούτωνας είναι κυβερνήτης του Ωροσκόπου και στον 12ο στον γενέθλιο,οπότε καταλαβαίνετε τις δοκιμασίες.Σε εμένα ήρθε με την μορφή φοβιών,βγήκαν στην επιφάνεια πράγματα που δεν πίστευα και εγώ η ίδια οτι με έχουν στοιχιώσει τόσο πολύ.Τόσα χρόνια ανακούφιση πουθενά.Εδώ όμως και εναμυσι μήνα παραδόξως έχω αρχίσει και αλλάζω την διατροφή μου προς το καλύτερο,νιώθω σαν κάτι να με σπρώχνει προς το καλύτερο παρόλα αυτά έρχονται έτσι οι συνθήκες που αναγκάζομαι να διακόψω μετα από χρόνια και φαρμακευτική αγωγή αλλά και καφέ:nuts:περιττό να σας πω οτι τα νεύρα μου είναι κρόσια.Το θέμα είναι το εξής οτι όλα αυτά γίνονται μέσα από άσχετες καταστάσεις σαν να με πιέζει ένα αόρατο χερι.Δεν έχω ιδιαίτερο έλεγχο απλά προκύπτουν.Αυτό που με απασχολεί περισσότερο από όλα είναι οτι ξεκίνησα μια νέα θεραπεία για όλα τα ψυχολογικά που με βαραίνουν και θέλω να ελπίζω οτι τωρα θα επέλθει η πολυπόθητη αναγέννηση.Για αυτό θα ήθελα και την γνώμη των ειδικών αλλά και όποιου θέλει .Να σημειώσω οτι ο Διας ,ο Αρης ,ο Πλουτωνας και ο Κρόνος βρίσκονταν στον 12ο στον γενέθλιο(Αρης κυβερνήτης του 6ου σε αντίθεση με σελήνη στον 6ο εξ'ου και τα μακροχρόνια ψυχολογικά προβλήματα.)Ελπίζω τώρα που έκανα την κίνηση με τον Δία σε σύνοδο με την σελήνη στον 6ο και σε αντίθεση με τον γενέθλιο Δία και Αρη στον 12ο να δω μια καλύτερη ημέρα.Συγνώμη αν σας κούρασα και περιμένω την γνώμη σας :love:
katiakiss
29-06-2011, 12:51 AM
Ax αυτός ο Πλούτωνας εμενα περνώντας από τον δευτερο οίκο (απέναντι από τον 8ο) και σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα και Κρόνο στον 8ο διελαύνων με τσάκισε πριν 8 περίπου χρόνια. Είναι ακόμα στον 2ο και για τα οικονομικά δεν το συζητάω τώρα είμαι χαλαρα στο μηδέν:bigsmile: αλλά η επίδραση του στην ψυχολογία ήταν και είναι αστα να πάνε ακόμα άσχημα,κάποια στιγμή έκανε 2 τρίγωνα με σελήνη κ ερμή και δύο εξάγωνα με αρη και δια η αλήθεια είναι οτι δεν τα πολυκατάλαβα Ομως ,τώρα που ειναι ανάδρομος και ξανασχηματίζει αυτές τις θεσεις καθώς και μια αντίθεση με τον βόρειο δεσμό στον 8ο αλλά και ένα εξάγωνο με τον ωροσκόπο το οποίο θα φανει όταν γυρίσει ορθοδρομος άρχισα να ψάχνομαι πιο πολύ σε εσωτερικό επίπεδο συν το οτι αρχίζω να συνειδητοποιώ τί μου συμβαίνει και κατά πόσο ευθύνομαι εγω αλλά και άλλοι.Σημειωτέον οτι ο Πλούτωνας είναι κυβερνήτης του Ωροσκόπου και στον 12ο στον γενέθλιο,οπότε καταλαβαίνετε τις δοκιμασίες.Σε εμένα ήρθε με την μορφή φοβιών,βγήκαν στην επιφάνεια πράγματα που δεν πίστευα και εγώ η ίδια οτι με έχουν στοιχιώσει τόσο πολύ.Τόσα χρόνια ανακούφιση πουθενά.Εδώ όμως και εναμυσι μήνα παραδόξως έχω αρχίσει και αλλάζω την διατροφή μου προς το καλύτερο,νιώθω σαν κάτι να με σπρώχνει προς το καλύτερο παρόλα αυτά έρχονται έτσι οι συνθήκες που αναγκάζομαι να διακόψω μετα από χρόνια και φαρμακευτική αγωγή αλλά και καφέ:nuts:περιττό να σας πω οτι τα νεύρα μου είναι κρόσια.Το θέμα είναι το εξής οτι όλα αυτά γίνονται μέσα από άσχετες καταστάσεις σαν να με πιέζει ένα αόρατο χερι.Δεν έχω ιδιαίτερο έλεγχο απλά προκύπτουν.Αυτό που με απασχολεί περισσότερο από όλα είναι οτι ξεκίνησα μια νέα θεραπεία για όλα τα ψυχολογικά που με βαραίνουν και θέλω να ελπίζω οτι τωρα θα επέλθει η πολυπόθητη αναγέννηση.Για αυτό θα ήθελα και την γνώμη των ειδικών αλλά και όποιου θέλει .Να σημειώσω οτι ο Διας ,ο Αρης ,ο Πλουτωνας και ο Κρόνος βρίσκονταν στον 12ο στον γενέθλιο(Αρης κυβερνήτης του 6ου σε αντίθεση με σελήνη στον 6ο εξ'ου και τα μακροχρόνια ψυχολογικά προβλήματα.)Ελπίζω τώρα που έκανα την κίνηση με τον Δία σε σύνοδο με την σελήνη στον 6ο και σε αντίθεση με τον γενέθλιο Δία και Αρη στον 12ο να δω μια καλύτερη ημέρα.Συγνώμη αν σας κούρασα και περιμένω την γνώμη σας :love:Παρασκευή, με όλα αυτά τα 6ος\12ος κα τους πλανήτες που γράφεις, η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως κουραστικό γιατί δεν υπάρχει ένας χάρτης και ο καθένας προσπαθεί να σχηματίσει μια υποτυπώδη εικόνα που την εμπλουτίζεις με πάρα πολλές πληροφορίες. Δεν γίνεται έτσι να βγάλεις εύκολα άκρη και φυσικά δεν γίνεται έτσι μια σωστή πρόβλεψη. Το σίγουρο είναι ότι ο ψυχισμός σου είναι από γενέθλια θέση ευάλωτος και χωρίς να έχω καταλάβει τι αγωγή έπαιρνες και για ποια πάθηση, σου λέω να είσαι προσεκτική με τα φάρμακα και τους γιατρούς, με τέτοιο άξονα 6ου\12ου .
Μιλάς για την ύπαρξη πλανητών σε αντίθετη θέση και δεν διευκρινίζεις ποιοι πλανήτες από αυτούς είναι σε αντίθεση. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο ¶ρης κυβ. 6ου είναι στον 12ο και κάνει αντίθεση με την Σελήνη στον 6ο , αντίθεση που τώρα ενισχύεται από την σύνοδο του Δία. (Να προσέχεις το στομάχι σου αυτόν τον καιρό και να αποφεύγεις λιπαρές τροφές ή το να τρως εκνευρισμένη. Το ίδιο και τα εντερικά σου. Καλά κάνεις και είσαι σε διατροφή.Φαίνεται ότι τα περισσότερα προβλήματα της υγείας, έχουν ψυχογενή χαρακτήρα. ).
Δεν ξέρω λοιπόν για τι πράγμα μιλάς, αλλά μπορώ να σου πω ότι η ενεργοποίηση του άξονα 6ου \12ου είναι συχνό να κινητοποιεί τους ανθρώπους να ασχοληθούν με την υγεία τους. Θα σου πρότεινα να ασχοληθείς σε βάθος και να ελέγχεις φάρμακα και γιατρούς. Θέλει σοβαρή αντιμετώπιση το θέμα αυτό, αυτό τον καιρό και με τέτοιο γενέθλιο σχηματισμό. Ίσως να είναι μια καλή στιγμή να λύσεις χρόνια προβλήματα. Ίσως να έρθουν στην επιφάνεια για να βρεθούν οι λύσεις. Είναι θαυμάσια εποχή να κοιτάξεις και την ψυχική σου υγεία. Τα κρυμμένα τραύματα είναι πιο εύκολο να εντοπιστούν και να εκφραστούν.
paraskeyh
29-06-2011, 11:14 PM
Παρασκευή, με όλα αυτά τα 6ος\12ος κα τους πλανήτες που γράφεις, η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως κουραστικό γιατί δεν υπάρχει ένας χάρτης και ο καθένας προσπαθεί να σχηματίσει μια υποτυπώδη εικόνα που την εμπλουτίζεις με πάρα πολλές πληροφορίες. Δεν γίνεται έτσι να βγάλεις εύκολα άκρη και φυσικά δεν γίνεται έτσι μια σωστή πρόβλεψη. Το σίγουρο είναι ότι ο ψυχισμός σου είναι από γενέθλια θέση ευάλωτος και χωρίς να έχω καταλάβει τι αγωγή έπαιρνες και για ποια πάθηση, σου λέω να είσαι προσεκτική με τα φάρμακα και τους γιατρούς, με τέτοιο άξονα 6ου\12ου .
Μιλάς για την ύπαρξη πλανητών σε αντίθετη θέση και δεν διευκρινίζεις ποιοι πλανήτες από αυτούς είναι σε αντίθεση. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο ¶ρης κυβ. 6ου είναι στον 12ο και κάνει αντίθεση με την Σελήνη στον 6ο , αντίθεση που τώρα ενισχύεται από την σύνοδο του Δία. (Να προσέχεις το στομάχι σου αυτόν τον καιρό και να αποφεύγεις λιπαρές τροφές ή το να τρως εκνευρισμένη. Το ίδιο και τα εντερικά σου. Καλά κάνεις και είσαι σε διατροφή.Φαίνεται ότι τα περισσότερα προβλήματα της υγείας, έχουν ψυχογενή χαρακτήρα. ).
Δεν ξέρω λοιπόν για τι πράγμα μιλάς, αλλά μπορώ να σου πω ότι η ενεργοποίηση του άξονα 6ου \12ου είναι συχνό να κινητοποιεί τους ανθρώπους να ασχοληθούν με την υγεία τους. Θα σου πρότεινα να ασχοληθείς σε βάθος και να ελέγχεις φάρμακα και γιατρούς. Θέλει σοβαρή αντιμετώπιση το θέμα αυτό, αυτό τον καιρό και με τέτοιο γενέθλιο σχηματισμό. Ίσως να είναι μια καλή στιγμή να λύσεις χρόνια προβλήματα. Ίσως να έρθουν στην επιφάνεια για να βρεθούν οι λύσεις. Είναι θαυμάσια εποχή να κοιτάξεις και την ψυχική σου υγεία. Τα κρυμμένα τραύματα είναι πιο εύκολο να εντοπιστούν και να εκφραστούν.
Κάτια μου έχεις δίκιο τα στοιχεία ειναι 11-08-1982 14:00 Λαμία αν το κοιτάξεις θα καταλάβεις πολλά,όσον αφορά τη θεραπεία είναι αγωγή για ψυχολογικα(φοβίες κ.α) πάρα πολύ μεγάλη ταλαιπωρία και τα φάρμακα προκάλεσαν παρενέργειες όπως σωστά το κατάλαβες,το θέμα είναι αν φαίνεται οτι θα δωθεί λύση σε αυτό γιατί 9 χρόνια με εξάντλησε.Δεν θέλω να πιστεύω οτι έτσι θα κυλήσει το θέμα γι αυτό και τώρα με τις όψεις του Πλούτωνα στρέφομαι σε μια εντελώς καινούρια θεραπεία(ομοιοπαθητική) και λέω μήπως επιτέλους αυτό ήταν και αρχίζει να τελειώνει πια.
katiakiss
29-06-2011, 11:48 PM
Κάτια μου έχεις δίκιο τα στοιχεία ειναι 11-08-1982 14:00 Λαμία αν το κοιτάξεις θα καταλάβεις πολλά,όσον αφορά τη θεραπεία είναι αγωγή για ψυχολογικα(φοβίες κ.α) πάρα πολύ μεγάλη ταλαιπωρία και τα φάρμακα προκάλεσαν παρενέργειες όπως σωστά το κατάλαβες,το θέμα είναι αν φαίνεται οτι θα δωθεί λύση σε αυτό γιατί 9 χρόνια με εξάντλησε.Δεν θέλω να πιστεύω οτι έτσι θα κυλήσει το θέμα γι αυτό και τώρα με τις όψεις του Πλούτωνα στρέφομαι σε μια εντελώς καινούρια θεραπεία(ομοιοπαθητική) και λέω μήπως επιτέλους αυτό ήταν και αρχίζει να τελειώνει πια.Παρασκευή μου, χωρίς να δω καν τον χάρτη σου (κάτι που είναι και ενάντια σους κανονισμούς του site) , θα σου πρότεινα να συνεχίσεις την ομοιοπαθητική αν βλέπεις βελτίωση. Τα ψυχολογικά προβλήματα αυτού του είδους -που σωματοποιούνται- δεν λύνονται με τα φάρμακα. Τα φάρμακα είναι για άλλες ψυχικές νόσους και σοβαρές καταστάσεις. Το ζητούμενό σου δεν είναι να κουκουλώσεις μια κατάσταση, αλλά να την λύσεις.
Για σένα το καλύτερο από όλα είναι η ψυχοθεραπεία. Οι πλανητική επιρροή του Πλούτωνα είναι ίσως η κορυφαία επιρροή για να εμβαθύνεις σε ότι άφησε τραύματα στην ψυχή σου. Θα έχεις την καθαρότητα και την διεισδυτικότητα που απαιτείται, αλλά και το θάρρος να αντικρίσεις την αλήθεια που σε πόνεσε. Είναι καιρός κάθαρσης! Μην τον αφήσεις να πάει ανεκμετάλλευτος.
Καταλαβαίνω ότι οι εποχές που περνάμε είναι δύσκολες και μπορεί ένας καλός ψυχολόγος να είναι απαγορευτικό του οικονομικού προϋπολογισμού σου, αλλά νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση θα βοηθούσε να στραφείς στην επικοινωνία και την σε βάθος συζήτηση με καλούς φίλους , που κρίνεις ότι έχουν το χάρισμα να σε καταλάβουν και να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.
¶λλωστε οι φίλοι , σε κάτι τέτοιες στιγμές κρίνονται. Αν είσαι τυχερή να έχεις κάποιο φίλο ή φίλη με βάθος ψυχής, να στραφείς σε αυτόν\την. (ιδιαίτερα αν ο Ερμής ή ο Πλούτωνας κάποιου έρχεται σε θετική επαφή με την Σελήνη σου, αυτός μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος στην αποσαφήνιση του ψυχισμού σου. Γενικά είναι καλό να υπάρχουν καλές όψεις προς την Σελήνη σου, γιατί αυτό θα σε κάνει να νιώθεις άνετα στο να ανοιχτείς. Και μόνο να μιλάμε για συναισθήματα αποθεμένα, λειτουργεί άκρως θεραπευτικά!) :cheesy:
Προχώρα και εδώ είμαστε.
ΥΓ: Νομίζω ότι πρέπει να ήσουν εσύ που πριν πολλούς μήνες είχαμε μιλήσει για ένα θέμα με τον πατέρα σου. Τώρα το θυμήθηκα. Αν θέλεις, θα είχε ενδιαφέρον να μας διηγηθείς την εμπειρία σου, τώρα που έχει περάσει αρκετός καιρός που βιώνεις την όψη Ήλιου (πατέρας) \Πλούτωνα.
paraskeyh
30-06-2011, 12:18 AM
Κάτια για ψυχολόγο ή κάποιον γνωστό μου δεν το βλεπω να γίνεται για πολλούς λόγους και την θεραπεία τώρα την ξεκίνησα για αυτό θέλω να δω αν θα πετύχει.Για τον πατέρα μου ισχύει αλλά χωρίς την σύνδεση του Ηλίου Πλούτωνα(δεν έχει δημιουργηθει ακόμα) προφανώς μάλλον η σύνδεση Πλούτωνα -Ωροσκόπου έπαιξε ρόλο με καλά αποτελέσματα,ναι γνώρισα τον πατέρα μου μετά από 28 χρόνια και αυτό δεν ήταν τόσο τρομακτικό όσο νόμιζα τουλάχιστον.Ξέρω οτι είναι πολύ δύσκολο να απαντήσει κάποιος στο ερώτημα γιατι θα βγούμε και εκτός θέματος αλλά ειναι απο τα μοναδικά θεματα που δεν μου έχει απαντήσει κάποιος και καταλαβαίνω οτι όλοι μαθαίνουμε ακόμα αστρολογία όποιος έχει ποτέ την διάθεση εδώ είμαι,πιο πολύ για να μάθω αν ποτέ θα τελειώσει αυτή η περίοδος και θα την θυμάμαι σαν μια άσχημη Πλουτώνια ανάμνηση:unsure:
katiakiss
30-06-2011, 12:44 AM
Κάτια για ψυχολόγο ή κάποιον γνωστό μου δεν το βλεπω να γίνεται για πολλούς λόγους και την θεραπεία τώρα την ξεκίνησα για αυτό θέλω να δω αν θα πετύχει.Για τον πατέρα μου ισχύει αλλά χωρίς την σύνδεση του Ηλίου Πλούτωνα(δεν έχει δημιουργηθει ακόμα) προφανώς μάλλον η σύνδεση Πλούτωνα -Ωροσκόπου έπαιξε ρόλο με καλά αποτελέσματα,ναι γνώρισα τον πατέρα μου μετά από 28 χρόνια και αυτό δεν ήταν τόσο τρομακτικό όσο νόμιζα τουλάχιστον.Ξέρω οτι είναι πολύ δύσκολο να απαντήσει κάποιος στο ερώτημα γιατι θα βγούμε και εκτός θέματος αλλά ειναι απο τα μοναδικά θεματα που δεν μου έχει απαντήσει κάποιος και καταλαβαίνω οτι όλοι μαθαίνουμε ακόμα αστρολογία όποιος έχει ποτέ την διάθεση εδώ είμαι,πιο πολύ για να μάθω αν ποτέ θα τελειώσει αυτή η περίοδος και θα την θυμάμαι σαν μια άσχημη Πλουτώνια ανάμνηση:unsure:Όχι άσχημη κοριτσάκι μου! Μπορεί να είναι επίπονη η μετάλλαξη που συμβολίζει η όψη, αλλά μετά από καιρό δεν θα μπορείς να πιστέψεις ότι μπορούσες να ζεις χωρίς την κάθαρση και την αποκατάσταση του Πλούτωνα. Είναι νωρίς να μιλάμε γι’ αυτό, αλλά έτσι είναι. :unsure: