View Full Version : επαγγελματικά θέματα
vickynaf2004
27-05-2005, 06:57 PM
Γειά σας. Έχω γεννηθεί στις 29/3/1982 στην Πάτρα στις 4:20 το πρωί. Επειδή έχω κάνει αίτηση για δουλειά σε κάποιο υπουργείο θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο θα γίνει η αίτησή μου αποδεκτή. Η δουλειά για την οποία πρόκειται είναι για τους μήνες ιούλιο-αύγουστο. Αυτή τη στιγμή είμαι φοιτήτρια στην πάτρα.
Σας ευχαριστώ πολύ,
Με εκτίμηση vickynaf2004.
Γιαννης4366
21-06-2005, 10:22 PM
Ειμαι κατοικος, σχεδον μονιμος, ιταλιας. Θα ηθελα να μαθω γιατι τα θεματα που αφορουν τα επαγγελματικα μου και κατα συνεπεια τα οικονομικα, παρουσιαζουν φετος μεταβολες ευρειας κλιμακας. Ενω ξεκινησαν θετικα, απο το Φεβρουαριο μεχρι και σημερα δεν καταφερνω να σταθεροποιηθω καπου, παρολες τις προσπαθειες. Εχω γεννηθει στις 29 Αυγουστου 1979 στο Ηρακλειο της Κρητης στις 03.30 (πρωι). Θα αλλαξει κατι μετα τα επομενα γεννεθλια μου? Η μηπως πρεπει εγω να αλλαξω τροπο αντιμετωπισης της πραγματικοτητας?? Μηπως φταιει ο κρονος? ο αρης..? ποιος...?
Ευχαριστω προκαταβολικα ¨
ευχες, Γιαννης4366
Αγαπητό μέλος Γιαννης4366,
Καλωσήρθατε στο φόρουμ μας. Όσον αφορά την ερώτησή σας, παρακαλώ διαβάστε το επισημασμένο (sticky) "Δικαίωμα συμμετοχής στην Ενότητα" (http://horoscope.gr/showthread.php?t=709)
φιλικά,
lena