PDA

View Full Version : αισθηματικά θέματα

vickynaf2004
23-05-2005, 10:15 PM
Γειά σας. Γεννήθηκα στην πάτρα 29/3/1982 και έχω σχέση με ένα αγόρι που γεννήθηκε στην αθήνα 15/2/1982. Θα ήθελα να ρωτήσω για το μέλλον αυτής της σχέσης, γιατί είναι κάπως επιφυλακτικός και συγκρατημένος μαζί μου και δεν ξέρω το λόγο. Αν και είχε να με δει για 4 μήνες καθότι είναι ναυτικός δεν ήταν τόσο ενθουσιώδης όταν γύρισε. Αρχίζω πλέον να αμφιβάλλω για το κατά πόσο του αρέσω. Παρεπιπτόντως υπάρχει ενδεχόμενο γάμου;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Λίλιαν Σίμου
24-05-2005, 01:33 AM
Αγαπητή vickynaff2004

Το θέμα σας δεν μπορεί να απαντηθεί με σαφήνεια στα στενά περιθώρια του φόρουμ και δεν έχουμε τα πλήρη στοιχεία και των δύο, για να δούμε καλύτερα. Από αυτά που παραθέτετε, υπάρχει στοιχείο έλξης που θα μπορούσε κάλλιστα να δημιουργήσει μία όμορφη σχέση μεταξύ σας. Αλλά ο σύντροφός σας περνά μία περίοδο προσωπικής αναζήτησης για το μέλλον του και την πορεία της ζωής του. Αυτό, πιθανόν, να είναι ένας παράγοντας της εγκράτειας που διακρίνετε. Επίσης, έχω τη γνώμη πως είστε κάπως παρορμητική κι ίσως απαιτητική ή μαχητική με τους συντρόφους σας. Εκείνος αναζητά μία πιο σοβαρή κι υπεύθυνη σχέση, χωρίς αντιπαραθέσεις.
Υπάρχουν καλά στοιχεία στη συναστρία σας, αλλά θα πρέπει να τα μελετήσετε με κάποιο αστρολόγο για λεπτομέρειες. Η επόμενη χρονιά για εκείνον φαίνεται να είναι μία χρονιά που έχει πιθανότητες να σκεφθεί σοβαρά μία σχέση.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

vickynaf2004
24-05-2005, 09:51 AM
Ευχαριστώ πολύ Κυρία Σίμου για την πολύ άμεση απόκρισή σας.