Log in

View Full Version : Κρόνος Αντίθεση Ερμής

mak_morfo@yahoo.gr
17-02-2009, 12:25 AM
Έχω να κάνω μια ερώτηση- δήλωση- παράπονο:
Αυτός ο συνδυασμός Κρόνος αντίθεση Ερμής ΄πόσο άτιμος μπορεί να είναι;
Με ήλιο στους Ιχθείς, Ερμή στον 7ο στους Ιχθείς όταν γίνεται αντίθεση, έχω άδικο να έχω τη χειρότερη άποψη;
Πότε θα ξαναγίνει με το καλό κάτι παρόμοιο; Όχι τίποτε άλλο για να προετοιμάζομαι..

Δείμων
17-02-2009, 02:58 AM
Xμ για τί ακριβώς μιλάς? Γενέθλιο, διέλευση, ηλιακή επιστροφή...

giannas
17-02-2009, 07:45 AM
Έχω να κάνω μια ερώτηση- δήλωση- παράπονο:
Αυτός ο συνδυασμός Κρόνος αντίθεση Ερμής ΄πόσο άτιμος μπορεί να είναι;
Με ήλιο στους Ιχθείς, Ερμή στον 7ο στους Ιχθείς όταν γίνεται αντίθεση, έχω άδικο να έχω τη χειρότερη άποψη;
Πότε θα ξαναγίνει με το καλό κάτι παρόμοιο; Όχι τίποτε άλλο για να προετοιμάζομαι..

Προφανως για να ρωταει ποτε θα ξαναγινει ,μιλαει για διελευση και αφου ο ηλιος και ο ερμης ειναι στους ιχθυς ,ο κρονος ειναι στην παρθενο(αντιθεση) και ο ουρανος στους ιχθυς(συνοδο).Μαλλον την επιασε η αντιθεση στον αξονα 1-7 οικου και δεν θα ειχε καλα αποτελεσματα......
Για το ποτε θα ξανα γινει εχω διαβασει αυτο,αλλα θα πρεπει να δεις αν σε πιανει στις μοιρες που βρισκετε ο ηλιος και ο ερμης σου:

Αναφέρετε ότι αυτή η Πανσέληνος-έκλειψη γίνεται κοντά στο τελευταίο χτύπημα της αντίθεσης Κρόνου-Ουρανού. Το 2009 θα ξαναέχουμε ακριβείας αντίθεση και συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου, χώρια που ξαναπαίζει το σενάριο και το 2010. Γιατί γράφετε ότι είναι το τελευταίο;

Μια διευκρινηση....;

Μητσάκος
17-02-2009, 08:45 AM
Προφανως για να ρωταει ποτε θα ξαναγινει ,μιλαει για διελευση και αφου ο ηλιος και ο ερμης ειναι στους ιχθυς ,ο κρονος ειναι στην παρθενο(αντιθεση) και ο ουρανος στους ιχθυς(συνοδο).Μαλλον την επιασε η αντιθεση στον αξονα 1-7 οικου και δεν θα ειχε καλα αποτελεσματα......
Για το ποτε θα ξανα γινει εχω διαβασει αυτο,αλλα θα πρεπει να δεις αν σε πιανει στις μοιρες που βρισκετε ο ηλιος και ο ερμης σου:

Μια διευκρινηση....;

Αστρολογία για όλους - View Single Post - <font color="#6699FF">Προβλέψεις</font> Σεληνιακό Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2008 (http://www.myhoroscope.gr/78858-post3.html) :bigsmile:

mak_morfo@yahoo.gr
17-02-2009, 11:50 AM

το καλά δε ,λέγεται και με ωροσκόπο επίσης Παρθένο, ξέχασα να αναφέρω...Ρωτάω για διελεύσεις