View Full Version : Επανασύνδεση... τι να κοιτάξω;
sag_femme
10-02-2009, 02:09 PM
Καλημέρα σας και πάλι.
Το θέμα είναι γνωστό πλέον στους περισσότερους από εμάς. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας και δεν ξέρω πως να κοιτάξω ή να αναλύσω. Εχασα και λίγο το μπούσουλα όταν προσπάθησα να διαβάσω προηγούμενα ποστς...
Εχω μία σχέση 5 χρόνων. Πολλά τετράγωνα στη συναστρία αλλά μου έχουν πει ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό σημάδι. Αυτή η σχέση λοιπόν έκανε ένα μπαμ στις 5.10.08. Παρεπιμπτόντως πολύ άσχημη περίοδος για μένα και τη ζωή μου. Θα ήθελα λοιπόν να με βοηθήσετε για να δω πότε θα γίνει επανασύνδεση. Λόγω του ότι δεν έχω πάρα πολλές γνώσεις αν και το προσπαθώ, δεν ξέρω τι να κοιτάξω. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε τι να δω ή αν έχετε χρόνο και διάθεση να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας...
εγώ 30/11/74, 20.20, Αθήνα
το καμάρι μου 08/12/71, 09.40, Αθήνα
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια... Βοηθήστε και θυμηθείτε ότι ήσασταν κι εσείς κάποτε πρωτάρηδες και χαμένοι στη μετάφραση!!!
:cheesy:
Μητσάκος
10-02-2009, 02:33 PM
Καλημέρα σας και πάλι.
Το θέμα είναι γνωστό πλέον στους περισσότερους από εμάς. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας και δεν ξέρω πως να κοιτάξω ή να αναλύσω. Εχασα και λίγο το μπούσουλα όταν προσπάθησα να διαβάσω προηγούμενα ποστς...
Εχω μία σχέση 5 χρόνων. Πολλά τετράγωνα στη συναστρία αλλά μου έχουν πει ότι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό σημάδι. Αυτή η σχέση λοιπόν έκανε ένα μπαμ στις 5.10.08. Παρεπιμπτόντως πολύ άσχημη περίοδος για μένα και τη ζωή μου. Θα ήθελα λοιπόν να με βοηθήσετε για να δω πότε θα γίνει επανασύνδεση. Λόγω του ότι δεν έχω πάρα πολλές γνώσεις αν και το προσπαθώ, δεν ξέρω τι να κοιτάξω. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε τι να δω ή αν έχετε χρόνο και διάθεση να μου πείτε κι εσείς τη γνώμη σας...
εγώ 30/11/74, 20.20, Αθήνα
το καμάρι μου 08/12/71, 09.40, Αθήνα
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια... Βοηθήστε και θυμηθείτε ότι ήσασταν κι εσείς κάποτε πρωτάρηδες και χαμένοι στη μετάφραση!!!
Να προσπαθήσω να σε βοηθήσω, αλλά πώς το έδεσες κόμπο ότι ντε και καλά θα υπάρξει επανασύνδεση :nuts:
sag_femme
10-02-2009, 04:15 PM
Είσαι το ιδανικό άτομο για να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο!!!
:toung:
Οκ αφού το θέτεις έτσι... Θα υπάρξει επανασύνδεση και αν ναι, πότε;
(τώρα καλύτερα Μητσάκο;)
vivianna.
10-02-2009, 04:44 PM
κι εγώ κατι παρομοιο πέρασα την ιδια χρονική περίοδο και ακόμα βασανίζομαι. μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αλλά κι εγώ δεν ξέρω από αστρολογία. είμαι και καινούρια.
Μητσάκος
10-02-2009, 05:46 PM
Είσαι το ιδανικό άτομο για να κάνεις κάποιον ευτυχισμένο!!!
:toung:
Ε, το ξέρω, έχω Δία στον 12ο και Σελήνη στον 6ο :love:
Οκ αφού το θέτεις έτσι... Θα υπάρξει επανασύνδεση και αν ναι, πότε;
Τώρα, για το αν θα γίνει και πότε, δεν ξέρω. Αλλά από τη φύση της ερώτησης καταλαβαίνω ότι είσαι σε λάθος φόρουμ. Εδώ κουβεντιάζουμε για αστρολογικές τάσεις, ενδεχόμενα και ενδείξεις και όχι για ημερολογιακές βεβαιότητες. Μια καφετζού ίσως και να σου δώσει πιο συγκεκριμένη απάντηση.
Αναφορικά με τάσεις όμως και ενδείξεις στους χάρτες, μπορώ να σου πω τα εξής:
Ξεκινώντας από τον γενέθλιό σου χάρτη.
Κοίτα πρώτα τη Σελήνη σου. Αν κάνει συγκλίνουσα όψη με τον Ήλιο σου, οι "παλαιοί" λέγανε πως εσύ θα τρέχεις να τον πιάσεις. Αν είναι αποκλίνουσα η όψη, εσύ θα την κάνεις ενίοτε, αλλά θα έχεις τη δυνατότητα να ξανακολλήσεις.
Αν παίζουν τετράγωνο ή αντίθεση, έχεις τάση να μην ...επανασυνδέεσαι. Με θετικές όψεις όμως, έχεις τάση να επανασυνδεθείς :cheesy:
Μετά κοιτάς αν παίζει κάτι μεταξύ των κυβερνητών 1ου και 7ου. Αν παίζουν καλές όψεις, έχεις ελπίδα. Αν όχι, οι ελπίδες σου περιορίζονται.
Έχω διαβάσει δε ότι αν υπάρχουν ανάδρομοι σε 5ο, 7ο, είναι πιο πιθανό το άτομο να πετυχαίνει (!) επανασυνδέσεις.
Στη συνέχεια, δες τον χάρτη συναστρίας.Αν τα "φώτα" σας δεν έχουν όψεις μεταξύ τους, δεν υπάρχει και φως. Ακόμα, αν ο Κρόνος του ενός κάνει άσχημες όψεις με την Αφροδιτούλα του άλλου, είναι ένδειξη για ζόρι στην επανασύνδεση.
Πληροφορίες μπορείς να πάρεις και από τον σύνθετο.
Εκεί, αν η Αφροδιτούλα σας κάνει άσχημη όψη με τον Ήλιο, δεν χρειάζεται να στα λέω, έχουμε ένα θέμα. Τσεκάρεις όμως και το προοδευτικό σύνθετο, την περίοδο του χωρισμού: αν βαρούσε τον άξονα 1ου-7ου κανένας ...κακοποιός (πχ Κρόνος), ασ' το καλύτερα.
Στη συναστρία και στο σύνθετο, υποδεικνύουν επανασύνδεση οι θετικές όψεις του Δία με την Αφροδίτη.
Ακόμα, η Ρένα Μεντάκη, σε αντίστοιχη ερώτηση στο φόρουμ απάντησε ως εξής:
Έχω παρατηρήσει ότι μια σίγουρη ένδειξη επανασύνδεσης είναι όταν στον γενέθλιο χάρτη σου δέχεσαι μια ευνοϊκή όψη του Πλούτωνα. Επίσης αν στον ετήσιο χάρτη σου βγάζεις τρίγωνο Πλούτωνα - Αφροδίτης ή Πλούτωνα Άρη ή ακόμα και εξάγωνο.
Επιπλέον λόγω του ότι ο Δίας βρίσκεται στον Σκορπιό (ζώδιο του νερού - που επαναφέρει παλιές καταστάσεις αν αξίζουν) αν κάνει όψη με κάποιον προσωπικό σου πλανήτη (Ήλιο μέχρι Άρη) επίσης υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης. Επίσης και προοδευτικές όψεις που υπάρχουν μεταξύ αυτών των πλανητών δείχνουν το ίδιο. Αυτά όσον αφορά στην πρόβλεψη.
Για την συναστρία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, δεν έχω δει κάτι να συμβαίνει 100%, και να φαίνεται μόνο από την συναστρία.
Ακόμα, μπορείς να διαβάσεις αυτό http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/7239-%E5%F0%E1%ED%E1%F3%FD%ED%E4%E5%F3%E7-%F3%E5-%F3%FD%ED%E8%E5%F4%EF.html, που είναι μια κουβέντα που αναφέρει και πολλά για την επανασύνδεση και όχι μόνο. Δώσε κάποια σημασία σε όλα, αλλά μια και σε καίει η επανασύνδεση δώσε βάση στα ποστ νο 2, 3 και 36, αν και οι άλλες τοποθετήσεις στην ίδια κουβέντα θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις κάποιους ορίζοντες.
Ακόμα, μπορείς να κάνεις μια ωριαία ερώτηση, θα πάρεις άμεση απάντηση.
Επιπλέον, αν θεωρείς ότι όλα αυτά είναι ...τουματσίδικα μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον αστρολόγο της αρεσκείας σου και να λύσεις τις απορίες σου :bigsmile:
piccola
10-02-2009, 10:58 PM
"Μετά κοιτάς αν παίζει κάτι μεταξύ των κυβερνητών 1ου και 7ου." Καλησπέρα Μητσάκο! Εννοείς, π.χ. ποιος είναι ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου και ποιος του ζωδίου που έχει ακμή στον 7ο;
"Στη συνέχεια, δες τον χάρτη συναστρίας.Αν τα "φώτα" σας δεν έχουν όψεις μεταξύ τους, δεν υπάρχει και φως" Σε περίπτωση που δε γνωρίζουμε την ακριβή ώρα γέννησης κάποιου, μπορούμε να θεωρήσουμε κάποιες όψεις ως ακριβείς ή είναι όλος ο χάρτης (συναστρίας) "λανθασμένος";
Ευχαριστώ!:bigsmile:
Μητσάκος
11-02-2009, 09:26 AM
"Μετά κοιτάς αν παίζει κάτι μεταξύ των κυβερνητών 1ου και 7ου." Καλησπέρα Μητσάκο! Εννοείς, π.χ. ποιος είναι ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου και ποιος του ζωδίου που έχει ακμή στον 7ο;
Ναι.
Σε περίπτωση που δε γνωρίζουμε την ακριβή ώρα γέννησης κάποιου, μπορούμε να θεωρήσουμε κάποιες όψεις ως ακριβείς ή είναι όλος ο χάρτης (συναστρίας) "λανθασμένος";
Χωρίς σωστή ώρα σίγουρα δεν έχεις σωστή οικοθεσία και σωστή θέση Σελήνης. ¶ρα δεν μπορείς να ξέρεις για τις όψεις της Σελήνης. Οι όψεις των άλλων πλανητών ισχύουν, αλλά δεν θα ξέρεις τους Οίκους στους οποίους βρίσκονται. ¶ρα;
sag_femme
11-02-2009, 10:10 AM
Μητσάκο σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
Να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Δεν μ' ενδιαφέρει το αν θα μου πει κανείς για το αν θα γίνει επανασύνδεση ή όχι. Το τι θα κάνω εγώ στην πραγματικότητα είναι δικό μου θέμα. Εγώ αυτό που ήθελα να ζητήσω από την αρχή είναι να μου πει κάποιος το τι θα πρέπει να κοιτάξω για να δω αν αστρολογικά φαίνεται κάποια ΕΝΔΕΙΞΗ. Δεν περιμένω από κανέναν να μου πει το μέλλον. Και πόσο μάλλον όταν μπαίνω σε αστρολογικό site και όχι σε site καφετζούδων...
Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποιες διεκρινήσεις στην απάντηση σου αν μπορείς. Εγραψες να κοιτάξω στο γενέθλιο χάρτη μου αν η Σελήνη μου κάνει συγκλίνουσα όψη με τον Ηλιο μου. Εννοείς ότι πρέπει να κοιτάξω πλανητικές διελεύσεις από το γενέθλιο χάρτη μου; Και όλες αυτές τις πληροφορίες που μου έγραψες, θα πρέπει να τις δω βάσει προοδευμένων χαρτών;
Συγνώμη αν φάνηκα επιθετική στην αρχή (Αρης στον Σκορπιό γαρ... :cheesy: )
Σ' ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κοπο να μου γράψεις όλες αυτές τις πληροφορίες...
:bigsmile::bigsmile:
Μητσάκος
11-02-2009, 11:36 AM
.....................................
Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποιες διεκρινήσεις στην απάντηση σου αν μπορείς. Εγραψες να κοιτάξω στο γενέθλιο χάρτη μου αν η Σελήνη μου κάνει συγκλίνουσα όψη με τον Ηλιο μου. Εννοείς ότι πρέπει να κοιτάξω πλανητικές διελεύσεις από το γενέθλιο χάρτη μου; Και όλες αυτές τις πληροφορίες που μου έγραψες, θα πρέπει να τις δω βάσει προοδευμένων χαρτών;
Ο γενέθλιος χάρτης είναι η στατική σχηματική αποτύπωση της θέσης των πλανητικών σωμάτων, που υπολογίζονται στην αστρολογία, τη στιγμή της γέννησής σου. Μπορεί να δίνει στοιχεία για το πώς θα εξελιχθείς, αλλά οι θέσεις των σωμάτων παραμένουν σταθερές, δεν αλλάζουν. ¶ρα είναι συγκεκριμένες και οι όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους.
Ο χάρτης των διελεύσεων αποτυπώνει τη θέση των πλανητικών σωμάτων μια συγκεκριμένη στιγμή (τώρα, χθες, πριν 10 χρόνια, μετά 5 χρόνια κλπ).
Όταν αναφερόμαστε στον γενέθλιο χάρτη δεν μιλάμε για διελεύσεις, είναι άλλο πράγμα, μην τα μπερδεύεις.
Μία προγνωστική μέθοδος (και η πιο δημοφιλής) είναι να συγκρίνονται οι θέσεις των πλανητών τώρα με την αντίστοιχη του γενέθλιου χάρτη, αλλά αυτό είναι άσχετο. Μια άλλη μέθοδος είναι των προόδων (κυρίως των δευτερευουσών, που δεν είναι δημοφιλής αλλά είναι περισσότερο έγκυρη για το σκοπό που χρησιμοποιείται) αλλά είναι και αυτό εξίσου άσχετο για το συγκεκριμένο που σου έγραψα.
Για να γίνω πιο κατανοητός: Δες στον γενέθλιο χάρτη σου αν υπάρχει κάποια όψη μεταξύ του Ήλιου σου και της Σελήνης σου. Οποιαδήποτε. Αν υπάρχει, δες αν είναι ακριβείας (γωνία 60 μοιρών, 90 ή 120 πχ). Αν δεν είναι ακριβείας, παρατήρησε αν πάει να γίνει ακριβείας (συγκλίνουσα) ή ήταν ακριβείας και πάει να χαθεί (αποκλίνουσα), θεωρώντας ότι η κίνηση γίνεται αντίστροφα από αυτήν του ρολογιού.
Είναι βασικό να καταλάβεις ότι δεν υπάρχουν έτοιμες και άμεσες απαντήσεις και ότι για να μπορέσεις να αναλύσεις κάτι πρέπει να έχεις κάποια βάση. Έχοντας σύγχυση σε βασικούς όρους είναι προφανές ότι δεν θα μπορέσεις να την κάνεις.
Σου έγραψα όλα αυτά που αποτελούν ενδείξεις (και υπάρχουν άλλα τόσα που δεν έγραψα) για να καταλάβεις ότι είναι ένα σύνθετο ζήτημα η εξαγωγή μιας αστρολογικής εκτίμησης. Δεν υποστηρίζω ότι είναι πυρηνική φυσική, αλλά πρέπει κάποιος για να το κάνει να έχει βάσεις. Αν δεν έχει, θα πελαγοδρομεί, καθώς θα έχει κενά.
Πιο βασικό όμως είναι να καταλάβεις ότι είναι άλλο πράγμα να θες μια προσωπική απάντηση σε ένα θέμα που σε απασχολεί και άλλο το να θες να μάθεις. Το myhoroscope.gr προκρίνει τη μάθηση και όχι τη στείρα παράθεση ερμηνειών κάποιων όψεων ή τις απαντήσεις σε ερωτήσεις του τύπου "θα έχω επανασύνδεση ή όχι".
Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να μάθεις, βρίσκεσαι στον πιο σωστό χώρο και όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι θα σε βοηθήσουν, θα σε κατευθύνουν, θα χαρούν να προβληματιστούν μαζί σου.
Σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/4708-%E5%E9%F3%E1%E3%F9%E3%DE-%F3%F4%E7%ED-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1.html θα βρεις μια σειρά κατατοπιστικών άρθρων για να καταλάβεις καλύτερα το τι είναι αστρολογία, πώς λειτουργεί, ορισμένους βασικούς της όρους και γενικά για να σε βοηθήσει. Να ξέρεις όμως ότι θα σου πάρει καιρό. Τόσο που μπορεί και να έχεις ξεχάσει αυτόν που τώρα σε ενδιαφέρει :bigsmile:
Να είσαι καλά.
dnassib
13-02-2009, 01:07 PM
Μητσάκο καλημέρα!
Διάβαζα τις κατευθύνσεις που έδινες στην sag_femme και προσπάθησα να δω αν μπορώ να τις εφαρμόσω στον δικό μου χάρτη.
Αν έχω καταλάβει λοιπόν καλά... έχοντας θετική όψη Ήλιου-Σελήνης (εξάγωνο), Ποσειδώνα ανάδρομο στον 5ο (αλήθεια, αυτό για τους ανάδρομους σε 5ο-7ο να ευνοούν πιθανά επανασυνδέσεις πώς προκύπτει? και ισχύει λες για όποιους πλανήτες και αν έχεις σε αυτούς τους οίκους?), Δία στον καρκίνο (που αν καταλαβαίνω καλά από την απάντηση της κυρία Μεντάκη είναι επίσης ευνοϊκό λόγο της σχέσης ζωδίων νερού και θεμάτων παρελθόντος) βλέπουμε μια τέτοια τάση θετική προς επανασύνδεση -- ή επανασυνδέσεις γενικότερα με άτομα του παρελθόντος?
Πιο σημαντικό όμως ερώτημα - γιατί έτσι νομίζω μπορεί κάποιος αρχάριος όπως εγώ ν'αρχίσει να μαθαίνει - δεδομένου οτι όλα στην αστρολογία λειτουργούν συνδιαστικά, δίνουμε περισσότερη 'βαρύτητα' σε κάποιο από όλα αυτά -- και ειδικά κατόπιν στις όψεις μεταξύ των κυβερνητών 1ου και 7ου? (στην δική μου περίπτωση 'Ηλιος κυβερνήτης 1ου τρίγωνο με Ουρανό κυβερνήτης 7ου).
Αν πχ είχα τα παραπάνω στοιχεία αλλά πολύ δυσμενή όψη 1ου-7ου θα άλλαζε κάτι, κτλ?
Ελπίζω να μπορέσεις να με ... διαφωτίσεις!
Δ.
Μητσάκος
13-02-2009, 02:04 PM
Μητσάκο καλημέρα!.....
......
Αν έχω καταλάβει λοιπόν καλά... έχοντας θετική όψη Ήλιου-Σελήνης (εξάγωνο), Ποσειδώνα ανάδρομο στον 5ο (αλήθεια, αυτό για τους ανάδρομους σε 5ο-7ο να ευνοούν πιθανά επανασυνδέσεις πώς προκύπτει? και ισχύει λες για όποιους πλανήτες και αν έχεις σε αυτούς τους οίκους?), Δία στον καρκίνο (που αν καταλαβαίνω καλά από την απάντηση της κυρία Μεντάκη είναι επίσης ευνοϊκό λόγο της σχέσης ζωδίων νερού και θεμάτων παρελθόντος) βλέπουμε μια τέτοια τάση θετική προς επανασύνδεση -- ή επανασυνδέσεις γενικότερα με άτομα του παρελθόντος?
Καλά κατάλαβες. Έχεις τάση να ...επανασυνδέεσαι.
Οι 5ος και 7ος έχουν να κάνουν (συν τοις άλλοις) με τις γκομενικές και τις επίσημες σχέσεις. Οι ανάδρομοι (χοντρά χοντρά στο λέω τώρα) έχουν να κάνουν με παρελθόν, για να υπάρξει επανασύνδεση πρέπει να έχει προηγηθεί σύνδεση που διακόπηκε, άρα μιλάμε για κάτι παρελθοντικό.
Ο Ποσειδώνας βέβαια δεν είναι ...καλό πράμα, οπουδήποτε κι αν τον έχεις, αλλά κάπου πρέπει να μπαίνει κι αυτός :laugh:
Ο Δίας στον Καρκίνο νέτος σκέτος είναι σε καλή θέση αστρολογικά (έξαρση) και σε συνδέει και αυτό με το παρελθόν, είναι και συμπονετικός πολύ εκεί, είναι της οικογένειας, άρα θέλει να μην χωρίζει και αν χωρίζει θέλει να τα ξαναφτιάχνει.
Τώρα, αν μου εξηγήσεις πώς μπορείς να επανασυνδεθείς με άτομα από το ...μέλλον θα σου πω και για αυτό
βλέπουμε μια τέτοια τάση θετική προς επανασύνδεση -- ή επανασυνδέσεις γενικότερα με άτομα του παρελθόντος?
Όσον αφορά αυτά τώρα
.....οτι όλα στην αστρολογία λειτουργούν συνδιαστικά, δίνουμε περισσότερη 'βαρύτητα' σε κάποιο από όλα αυτά -- και ειδικά κατόπιν στις όψεις μεταξύ των κυβερνητών 1ου και 7ου? (στην δική μου περίπτωση 'Ηλιος κυβερνήτης 1ου τρίγωνο με Ουρανό κυβερνήτης 7ου).
Αν πχ είχα τα παραπάνω στοιχεία αλλά πολύ δυσμενή όψη 1ου-7ου θα άλλαζε κάτι, κτλ?
Οι όψεις των κυβερνητών αυτών των δύο θα μας δώσουν μια πιο άμεση και επίκαιρη εικόνα του πώς σχετίζεσαι με τους άλλους και πώς σε βλέπουν αυτοί.
Το τριγωνάκι αυτό μόνο του μας δείχνει ότι υπάρχει μια πιο έντονη διάθεση από εσένα για να ανανεώνεται η σχέση που έχεις, να μην είναι συμβατική και να μην βαλτώνει, καθώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Μπορεί ακόμα και να δείχνει μια βιασύνη από τη μεριά σου που αφήνει τον σύντροφό σου πίσω, αν δεν έχει τον ίδιο ρυθμό με εσένα. Όπως και να έχει, και η εικόνα των συντρόφων που σε τραβάνε μάλλον θα είναι διαφορετική σε κάτι από το μέσο όρο.
Αν η όψη ήταν δυσμενής, θα ήσουν εκρηκτική στις σχέσεις σου, μάλλον δεν θα στέριωνες σύντροφο, θα ήσουν πολύ εριστική και ξεροκέφαλη, με ιδιοτροπίες στο σεξ, ίσως όσο εύκολα έκανες σχέση τόσο εύκολα θα την χάλαγες και θα έπρεπε να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να αποδεχθείς ότι κάποιες φορές πρέπει να ακούς τον άλλο και ότι δεν έχεις πάντα δίκιο. Αυτά φυσικά στην περίπτωση που δεν θα υπήρχαν άλλες όψεις που να αντιστρέφουν την εικόνα και να λειτουργούν βοηθητικά. :bigsmile:
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7705-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%EA%E1%E9-%F3%FD%E6%F5%E3%EF%E9.html
moutro28
13-02-2009, 02:39 PM
Δεν θα σου δώσω αστρολογική συμβουλή (ενδείξεις κλπ). Θα σου πω όμως το εξης. Πρώτα πρέπει να δεις με αυτοκριτική διάθεση για ποιό λογο τα τσουγκρίσατε και για ποιο λόγο επιθυμείς την επανασύνδεση (πληγωμένος εγωισμός μήπως;).
Αν είναι τελιικά να συμβεί η επανασύνδεση θα συμβεί αλλά να έχει υπόψη σου ότι οταν η επιθυμία γίνεται εμμονή υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει απλός παρατηρητής της ζωής και όχι πρωταγωνιστής και συμμέτοχος
Μητσάκος
13-02-2009, 02:43 PM
Δεν θα σου δώσω αστρολογική συμβουλή (ενδείξεις κλπ). Θα σου πω όμως το εξης. Πρώτα πρέπει να δεις με αυτοκριτική διάθεση για ποιό λογο τα τσουγκρίσατε και για ποιο λόγο επιθυμείς την επανασύνδεση (πληγωμένος εγωισμός μήπως;).
Αν είναι τελιικά να συμβεί η επανασύνδεση θα συμβεί αλλά να έχει υπόψη σου ότι οταν η επιθυμία γίνεται εμμονή υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει απλός παρατηρητής της ζωής και όχι πρωταγωνιστής και συμμέτοχος
Σε εμένα αναφέρεσαι; :unsure:
dnassib
13-02-2009, 05:20 PM
Σ'ευχαριστώ πολύ Μητσάκο για την απάντηση.
Όσο για το
Τώρα, αν μου εξηγήσεις πώς μπορείς να επανασυνδεθείς με άτομα από το ...μέλλον θα σου πω και για αυτό
που φαντάζομαι 'κολλάει' στο
βλέπουμε μια τέτοια τάση θετική προς επανασύνδεση -- ή επανασυνδέσεις γενικότερα με άτομα του παρελθόντος? που είπα, αυτό που εννοούσα ήταν αν έχει να κάνει με πρόσωπα απο το παρελθόν γενικά (δηλαδή όχι μόνο με άτομα που υπήρχε ερωτική σχέση) αλλά η απάντησή σου με κάλυψε, αφού μιλάμε για 5ο και 7ο (αν και, φυσικά, για 7ο θα μπορούσε κάλλιστα να σημαίνει και εκ νέου συνεργασίες φαντάζομαι με πρώην συνεργάτες/συνέταιρους)
Τώρα για τα υπόλοιπα... έχω απλά να πω πως θεωρώ τον Ποσειδώνα παρεξηγημένο :laugh:΄και πως... όσο και αν έχει ο καθένας μας τάσεις συνδέσμων με το παρελθόν, επανασυνδέσεων και τα λοιπά, ε, it also takes two to tango. E?
Kαι πάλι ευχαριστώ!
Δ.
sag_femme
14-02-2009, 08:53 PM
Οχι Μητσάκο. Σε μένα αναφέρεται (αν κατάλαβα καλά...)
Ψαχνω να βρω λίγο χρόνο να αναλύσω λεπτομερώς όλα αυτά που είπαμε γιατί δυστυχώς αυτό το διάστημα είμαι πολύ πιεσμένη και χρειάζομαι χρόνο για να αφιερώσω...
Moutro αν αναφερόσουν σε μένα, ευχαριστώ για τη μη αστρολογική συμβουλή... Τις περισσότερες φορές χρειάζονται αυτές σε μεγαλύτερο βαθμό... :cheesy:
WHITE.HORSE
20-02-2009, 11:11 AM
Ε,
Αναφορικά με τάσεις όμως και ενδείξεις στους χάρτες, μπορώ να σου πω τα εξής:
Ξεκινώντας από τον γενέθλιό σου χάρτη.
Κοίτα πρώτα τη Σελήνη σου. Αν κάνει συγκλίνουσα όψη με τον Ήλιο σου, οι "παλαιοί" λέγανε πως εσύ θα τρέχεις να τον πιάσεις. Αν είναι αποκλίνουσα η όψη, εσύ θα την κάνεις ενίοτε, αλλά θα έχεις τη δυνατότητα να ξανακολλήσεις.
Αν παίζουν τετράγωνο ή αντίθεση, έχεις τάση να μην ...επανασυνδέεσαι. Με θετικές όψεις όμως, έχεις τάση να επανασυνδεθείς :cheesy:
Οπότε εγώ που έχω σελήνη σε σύνοδο με ήλιο στον τοξότη οίκο 4ο(θετική όψη) έχω την τάση να επανασυνδέομαι ή ίσχύει κάτι διαφορετικό ?
Μετά κοιτάς αν παίζει κάτι μεταξύ των κυβερνητών 1ου και 7ου. Αν παίζουν καλές όψεις, έχεις ελπίδα. Αν όχι, οι ελπίδες σου περιορίζονται.
7ος στους ιχθύες και 1ος στην παρθένο άρα ποσειδόνας και ερμής τους έχω σε σύνοδο
άρα επιβεβαιώνετε το παραπάνω?
:bigsmile:
σωστά τα έγραψα ?:embarrest μάλλον
οι οίκοι έχουν να κάνουν στην παραπάνω ερμηνεία ?
συγγνώμη ήθελα να κάνς πολλαπλή παράθεση αλλά δεν τα κατάφερα !
Τίνα Ζαχαριάδου
20-02-2009, 12:05 PM
σωστά τα έγραψα ?:embarrest μάλλον
οι οίκοι έχουν να κάνουν στην παραπάνω ερμηνεία ?
συγγνώμη ήθελα να κάνς πολλαπλή παράθεση αλλά δεν τα κατάφερα !
Κοριτσακι μου καλημερα πηγαινε στο θεμα επανασυνδεση σε συνθετο στην πρωτη σελιδα κ δες καποιες πληροφοριες γιατι δυστυχως δεν μπορω να σου το παραθεσω (που θα παει θα το μαθω κ αυτο):love:
water
20-02-2009, 12:59 PM
Καλημέρα σε όλους,
Κάτι έχει τον τελευταίο καιρό και όλοι χωρίζουν και θέλουν επανασύνδεση. Μια απο τα ίδια και γω.
Απλη ερώτηση, αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει περισσότερα απο μένα να μου πει. Όταν στη συναστρία ο Ηλιος μου και ό ήλιος του άλλου κάνουν τρίγωνο, αυτή θεωρείται όψη που κάνουν τα φώτα?
Μητσάκος
20-02-2009, 01:24 PM
Καλημέρα σε όλους,
Κάτι έχει τον τελευταίο καιρό και όλοι χωρίζουν και θέλουν επανασύνδεση. Μια απο τα ίδια και γω.
Απλη ερώτηση, αν μπορεί κάποιος που γνωρίζει περισσότερα απο μένα να μου πει. Όταν στη συναστρία ο Ηλιος μου και ό ήλιος του άλλου κάνουν τρίγωνο, αυτή θεωρείται όψη που κάνουν τα φώτα?
Ναι. :bigsmile:
water
20-02-2009, 01:30 PM
Ευχαριστώ, Μητσάκο!
Μια και σε βρήκα να ρωτήσω και άλλα... :embarrest
Μητσάκος
20-02-2009, 01:39 PM
Ευχαριστώ, Μητσάκο!
Μια και σε βρήκα να ρωτήσω και άλλα... :embarrest
Ρώτα :toung:
WHITE.HORSE
20-02-2009, 01:40 PM
Κοριτσακι μου καλημερα πηγαινε στο θεμα επανασυνδεση σε συνθετο στην πρωτη σελιδα κ δες καποιες πληροφοριες γιατι δυστυχως δεν μπορω να σου το παραθεσω (που θα παει θα το μαθω κ αυτο):love:
έρση καλημέρα !
και γω αυτό με την πολλαπλή παράθεση δεν το μπόρεσα !
αν ξαναδείς το μηνυμά μου ότι είναι υπογραμισμένο το γράφω εγώ .. προσπαθώντας να εφαρμόσω στο ωροσκοπιό μου όσα γράφη το μέλος Μητσάκος ..
βασικά ζήτησα επιβεβαίωση ότι έφάρμοσα στον γεννεθλιό μου σωστά !
ακόμα δεν ρωτησα για τον σύνθετο! ένα ένα :)
όσον αφορά τους οίκους διευκρινίζω ότι ήθελα να ρωτήσω αν τα φώτα (στο γεννέθλιο) το σε ποιούς οίκους είναι αν παίζει κάποιο ρόλο ! αν κ δεν προκύπτει από τα λεγόμενα το μέλους.
φιλικά:love:
water
20-02-2009, 02:07 PM
Μητσάκο,
Συνεχίζω.. (αφού μου έδωσες το οκ). Ούσα χωρισμένη λοιπόν που έγινε κοντά στην έκλειψη της 9/2, στο προσωπικό μου ωροσκόπιο σε λίγο καιρό ο Δίας κάνει σύνοδο με την αφροδίτη μου (σε 3 μοίρες από τώρα) και σε λίγο καθώς και η composite αφροδίτη μας στον κριο (15 μοίρες) θα επανέλθει.
Κάτι καλό διαφαίνεται στο στερέωμα... ή θα λειμοκτωνήσω και άλλο απο την στεναχώρια το ψάρι??
Ευχαριστώ... :love:
Τίνα Ζαχαριάδου
20-02-2009, 02:20 PM
έρση καλημέρα !
και γω αυτό με την πολλαπλή παράθεση δεν το μπόρεσα !
αν ξαναδείς το μηνυμά μου ότι είναι υπογραμισμένο το γράφω εγώ .. προσπαθώντας να εφαρμόσω στο ωροσκοπιό μου όσα γράφη το μέλος Μητσάκος ..
βασικά ζήτησα επιβεβαίωση ότι έφάρμοσα στον γεννεθλιό μου σωστά !
ακόμα δεν ρωτησα για τον σύνθετο! ένα ένα :)
όσον αφορά τους οίκους διευκρινίζω ότι ήθελα να ρωτήσω αν τα φώτα (στο γεννέθλιο) το σε ποιούς οίκους είναι αν παίζει κάποιο ρόλο ! αν κ δεν προκύπτει από τα λεγόμενα το μέλους.
φιλικά:love:
Εκει που σε παρεπεμψα να διαβασεις το θεμα, επανασυνδεση σε συνθετο,εκτος συνθετου δινει επιπλεον στοιχεια, με ποιους αλλους τροπους μπορουμε να ανιχνευσουμε δηλ. μια επανασυνδεση.
Μητσάκος
20-02-2009, 02:24 PM
Μητσάκο,
Συνεχίζω.. (αφού μου έδωσες το οκ). Ούσα χωρισμένη λοιπόν που έγινε κοντά στην έκλειψη της 9/2, στο προσωπικό μου ωροσκόπιο σε λίγο καιρό ο Δίας κάνει σύνοδο με την αφροδίτη μου (σε 3 μοίρες από τώρα) και σε λίγο καθώς και η composite αφροδίτη μας στον κριο (15 μοίρες) θα επανέλθει.
Κάτι καλό διαφαίνεται στο στερέωμα... ή θα λειμοκτωνήσω και άλλο απο την στεναχώρια το ψάρι??
Το myhoroscope.gr, προτρέπει τα μέλη του να μην αναλώνονται σε δημόσια ανάλυση του προσωπικού τους χάρτη, ιδίως όταν αυτή δεν έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και σκοπό, παρά μόνο προσωπικό ενδιαφέρον.
Παρ' όλα αυτά όμως, αν κάποιο μέλος επιθυμεί να σου πει κάτι είναι ελεύθερο να το κάνει. Θα είναι όμως "έγκλημα" , καθώς θα αντίκειται σε κάθε σοβαρή αστρολογική πρακτική (και όχι μόνο) να σου δώσει ο οποιοσδήποτε μια απάντηση βασιζόμενος σε μια μεμονωμένη όψη :bigsmile:
water
20-02-2009, 02:32 PM
Οκ, συμφωνώ και το θέτεις σωστα, αλλά όλοι λίγο πολύ εδώ που δεν είμαστε τόσο γνώστες του αντικειμένου σε βάθος, ρωτάμε και μαθαίνουμε πρώτα από όλα όταν μας αφορά κάποιο δικό μας θέμα.
Όταν κάποιοι έχω δει να παραθέτουν το χάρτη τους, δεν αφορά προσωπικό θέμα??
Τίνα Ζαχαριάδου
20-02-2009, 03:10 PM
Μητσάκο,
Νομιζω πως εχουμε υπερεκτιμησει τον Δια,ενας Διας δεν δειχνει επανασυνδεση,εκτος αν ειναι αναδρομος κ πεφτει σε οικο που αφορα τα αισθηματικα(5ος,7ος) η αν εχει αμεση σχεση με τα ερωτικα μεσα στον γενεθλιο χαρτη, ειναι δηλ. κυβερνητης 7ου οικου για παραδειγμα, σε γενικες γραμμες θα συμβαλλει στο να εχεις επανασυνδεση,μονο ομως αν το δειχνουν οι υπολοιπες θεσεις των πλανητων κ οι οψεις τους κ στα διαφορα συστηματα προβλεψης παντα, δηλ για να φανει μια επανασυνδεση νομιζω πως χρειαζεται κ ηλιακη επιστροφη, το προοδευτικο ωροσκοπιο κ οι διελευσεις. Τωρα για την Αφροδιτη, μια αναδρομη Αφροδιτη ειναι δεικτης επαναφορας σχεσης αλλα και αυτη σε συνδυασμο με αλλα, ειναι αυτο που λεμε οτι ολα λειτουργουν συνδυαστικα.
Απο μονη της θα μπορουσε να φερει συζητησεις με το ατομο που σε ενδιαφερει αλλα οχι απαραιτητα κ την ιδια την σχεση.
water
20-02-2009, 04:27 PM
Ευαχαριστώ πολύ Ερση,
Η αλήθεια είναι πως όταν ο ήλιος θα επανέλθει στη γενέθλια θέση του, συγχρόνως ο Διας θα κάνει σύνοδο με την γενέθλια αφροδίτη μου, (1 μοιρα πάνω κάτω) και η γενέθλια αφροδίτη μου θα κάνει εξάγωνο με composite αφροδίτη στον Κριό (σε επαναφορά 2 μοίρες πρίν βασικά). Ο ουρανός θα είναι πάνω στον ήλιο μου σε αντίθεση με διελευση κρόνου (που θα κάνει σλυνοδο με γενέθλιο βόρειο Δεσμό). Επίσης Ο ηλιος την ημέρα εκείνη θα κάνει εξάγωνο και με ωροσκόπο μου.
και ο κυβερνήτης του 5ου θα κανει σύνοδο με την διέλευση αφροδίτης.
Τώρα σε μπερδεψα???? :nuts:
Τίνα Ζαχαριάδου
20-02-2009, 11:53 PM
Ευαχαριστώ πολύ Ερση,
Η αλήθεια είναι πως όταν ο ήλιος θα επανέλθει στη γενέθλια θέση του, συγχρόνως ο Διας θα κάνει σύνοδο με την γενέθλια αφροδίτη μου, (1 μοιρα πάνω κάτω) και η γενέθλια αφροδίτη μου θα κάνει εξάγωνο με composite αφροδίτη στον Κριό (σε επαναφορά 2 μοίρες πρίν βασικά). Ο ουρανός θα είναι πάνω στον ήλιο μου σε αντίθεση με διελευση κρόνου (που θα κάνει σλυνοδο με γενέθλιο βόρειο Δεσμό). Επίσης Ο ηλιος την ημέρα εκείνη θα κάνει εξάγωνο και με ωροσκόπο μου.
και ο κυβερνήτης του 5ου θα κανει σύνοδο με την διέλευση αφροδίτης.
Τώρα σε μπερδεψα???? :nuts:
Kαλησπερα, λοιπον ας τα παρουμε απο το τελος,οταν λες εκεινη την ημερα ,υποθετω οτι εννοεις την ημερα των γενεθλιων σου, αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι συγκεκριμενοποιεις την επανασυνδεση ,βεβαια πιθανον να ξερεις κατι παραπανω,αστρολογικα ομως οτι ο Ηλιος επιστρεφει στην γενεθλια θεση του δεν ειναι ενδειξη επανασυνδεσης,δηλωνει ομως το ξεκινημα της νεας ηλιακης χρονιας κ τα γεγονοτα της ημερας λιγο εως πολυ θα καθορισουν την νεα χρονια.
Ο Διας με την Αφροδιτη οπως ειπα στο προηγουμενο ποστ πιθανον να δειξει μια υπεραισιοδοξια κ ευνοια τυχης στα θεματα τα ερωτικα,η Αφροδιτη σε καλη οψη με την Αφροδιτη του συνθετου δεν θα ελεγα οτι φερνει επανασυνδεση τοσο οσο το γεγονος οτι αν συναντηθειτε οτι θα υπαρχει μια ανεση μεταξυ σας κ σε σχεση με την παρεα σας,
Ο Ουρανος φερνει εκπληξεις ευχαριστες η δυσαρεστες,ο Κρονος με τον Β. δεσμο θα μπορουσε να δειξει κατι καρμικο, ενω ο Ηλιος σε εξαγωνο με τον Ωροσκοπο σου χαριζει λαμψη, δημοφιλια κ ευνοια απο επαφες με ατομα σημαντικα.
Ο κυβερνητης του 5ου τωρα σε συνοδο με την Αφροδιτη για εμενα πιο πολυ δειχνει πως μπορει να κανεις νεα γνωριμια παρα να επανασυνδεθεις με τον πρωην σου.
Με λιγα λογια για επανασυνδεση ψαχνεις λαθος πραγματα, εισαι σε λαθος δρομο, ολα αυτα που αναφεραμε ειναι μια χαρα οψεις ομως για το ζητουμενο σου, θα σε παραπεμψω στο θεμα "επανασυνδεση σε συνθετο κ εκει θα βρεις τι πρεπει να ψαξεις.
water συγκλίνω με την άποψη της Ερση ,σαν κάτι νέο να έρχεται στη ζωή σου δείχνουν οι όψεις που αναφέρεις
dnassib
22-02-2009, 04:12 PM
Καλησπέρα και πάλι.
Μια διευκρινιστική ερώτηση: όταν εξετάζουμε τα στοιχεία που έχουμε ήδη αναφέρει σε γενέθλιο, κοιτάμε ακριβώς τα ίδια και όταν πρόκειται για αντρικό ωροσκόπιο ή υπάρχει κάποια διαφορετική έμφαση?
Ευχαριστώ προκαταβολικά :-)
D.
κρασακι
22-02-2009, 04:40 PM
Καλησπέρα και πάλι.
Μια διευκρινιστική ερώτηση: όταν εξετάζουμε τα στοιχεία που έχουμε ήδη αναφέρει σε γενέθλιο, κοιτάμε ακριβώς τα ίδια και όταν πρόκειται για αντρικό ωροσκόπιο ή υπάρχει κάποια διαφορετική έμφαση?
D.
Αν εννοείς τα στοιχεία που αναφέρονται σε επανασύνδεση ναι κοιτάς τα ίδια! γιατί να αλλάζουν?:cheesy:
smaragdi
22-02-2009, 04:41 PM
Καλησπέρα και πάλι.
D.
Ειμαι καινουρια κ δεν ξερω πολλα,,,αλλα νομιζω πως η διαφορα στο αντρικο ωροσ. ειναι π.χ. οτι η σεληνη εκτος απο το συναισθηματικο κοσμο κ τη μητερα,μας δειχνει ισως κ την γυναικα που θα ηθελε διπλα που η'αυτη που τελικα θα εχει
οπως κ στο γυναικειο ηλιος η' πιο συνηθες ο αρης εκτος απο τη -δυναμικοτητα- του χαρακτηρα της γυναικας δειχνει κ τον τυπο αντρα που προσελκυει:embarrest:love:
dnassib
23-02-2009, 10:10 AM
Nαι - αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, αν πρέπει να δωθεί μεγαλύτερη έμφαση στη σελήνη, αλλά έχεις δίκιο κρασάκι -- αφού έτσι κι αλλιώς κοιτάμε όψεις 'Ηλιου-Σελήνης για αρχή ίσως να μην ήταν ιδιαίτερα... ευφυής η ερώτηση.
Ευχαριστώ πάντως.
WHITE.HORSE
06-03-2009, 09:32 AM
Ο κ.¶ρχος στο άρθρο του επανασύνδεση και αστρολογία (13/02/09) αναφέρει
σε ερωτική συναστρία ...
"Πολύ σημαντικό επίσης είναι να μην έχει ο Κρόνος όψη μισού τετραγώνου, τετραγώνου, ενάμιση τετραγώνου και αντίθεσης με τον Χείρωνα ή –ακόμη χειρότερα– να μην κάνει ο Κρόνος παραλληλία ή αντιπαραλληλία με αυτόν, " ..γιατί είναι δύσκολη η επανασύνδεση
δεν βλέπω να αναφέρονται οι όψεις χιαστί , συνόδου και τριγώνου
γιατί ?
δεν ισχύει για αυτές τις όψεις η παρεμποδιστική όψη μεταξύ κρόνου και χείρωνα για θέμα επανασύνδεσης ?
Μητσάκος
06-03-2009, 10:37 AM
Ο κ.¶ρχος στο άρθρο του επανασύνδεση και αστρολογία (13/02/09) αναφέρει
σε ερωτική συναστρία ...
"Πολύ σημαντικό επίσης είναι να μην έχει ο Κρόνος όψη μισού τετραγώνου, τετραγώνου, ενάμιση τετραγώνου και αντίθεσης με τον Χείρωνα ή –ακόμη χειρότερα– να μην κάνει ο Κρόνος παραλληλία ή αντιπαραλληλία με αυτόν, " ..γιατί είναι δύσκολη η επανασύνδεση
δεν βλέπω να αναφέρονται οι όψεις χιαστί , συνόδου και τριγώνου
γιατί ?
δεν ισχύει για αυτές τις όψεις η παρεμποδιστική όψη μεταξύ κρόνου και χείρωνα για θέμα επανασύνδεσης ?
Να στο πω διαφορετικά: Αν ο Κρόνος σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Χείρωνα (όψη μισού τετραγώνου, τετραγώνου, ενάμιση τετραγώνου ή αντίθεσης) είναι ένδειξη δυσκολίας στην επανασύνδεση. Αν κάνει θετική (τρίγωνο, εξάγωνο) ή ουδέτερη (σύνοδος) δεν αποτελεί ένδειξη δυσκολίας στην επανασύνδεση :cheesy:
(και η χιαστί είναι ...κακιά όψη)
WHITE.HORSE
06-03-2009, 10:47 AM
Να στο πω διαφορετικά: Αν ο Κρόνος σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Χείρωνα (όψη μισού τετραγώνου, τετραγώνου, ενάμιση τετραγώνου ή αντίθεσης) είναι ένδειξη δυσκολίας στην επανασύνδεση. Αν κάνει θετική (τρίγωνο, εξάγωνο) ή ουδέτερη (σύνοδος) δεν αποτελεί ένδειξη δυσκολίας στην επανασύνδεση :cheesy:
(και η χιαστί είναι ...κακιά όψη)
H χιαστή κακία ? οχι ουδέτερη ?
Μητσάκος
06-03-2009, 10:51 AM
Εγώ την έχω για κακιά. Αν εσύ την θες για ουδέτερη, ας την έχεις για ουδέτερη. Εγώ ξέρω ότι είναι κακιά και ...ύπουλη, γιατί την κατανοείς όταν πια εκδηλώνονται τα αποτελέσματά της και δεν μπορείς να κάνεις κάτι πια :bigsmile:
WHITE.HORSE
06-03-2009, 01:10 PM
Εγώ την έχω για κακιά. Αν εσύ την θες για ουδέτερη, ας την έχεις για ουδέτερη. Εγώ ξέρω ότι είναι κακιά και ...ύπουλη, γιατί την κατανοείς όταν πια εκδηλώνονται τα αποτελέσματά της και δεν μπορείς να κάνεις κάτι πια :bigsmile:
έχει σημασία τι θέλω ! :cry:
το σωστό πιο είναι !
ε και κάποιοι μεγαλύτεροι λόγο εμπειρίας έχουν κ μια γνώμη παραπάνω κ όποιος θέλει την ακούει:love:
voulatain
06-03-2009, 02:58 PM
Και εγω λογω προσωπικης εμπειριας,την χιαστη οψη την εχω για''κακη'':unsure:
Μητσάκος
06-03-2009, 03:07 PM
"Όψη Χιαστί (150 μοίρες)
Αυτή η όψη περιέχει δυο πλανήτες που βρίσκονται 150 μοίρες μακριά. Κάποιοι θεωρούν την όψη χιαστί ότι έχει επίδραση μόνο όταν είναι ακριβής ή με όχι περισσότερο από δυο μοίρες διαφορά. Οι λέξεις κλειδιά για την όψη χιαστί είναι προσαρμογή και συμβιβασμός, μερικές φορές ένταση και ασυμφωνία, γιατί αυτός ο συνδυασμός πλανητικών ενεργειών βάζει μερικά εμπόδια στο δρόμο μας. Μερικοί τη θεωρούν μια όχι και τόσο ισχυρή όψη, άλλοι ότι της έχει δοθεί μικρή σημασία.
Αν λέγαμε ότι η όψη των 150 μοιρών μοιάζει περισσότερο μ' αυτή των 180 μοιρών, ίσως βρισκόμαστε πιο κοντά στη φύση της λειτουργίας της. Διότι δείχνει, κατά κάποιον τρόπο, αποδιοργάνωση εξαιτίας κακών χειρισμών.
Στην προκειμένη όμως περίπτωση, η έλλειψη οργάνωσης και οι ανεξέλεγκτες ενέργειες, δε φαίνεται να ενοχλούν τον κάτοχο αυτής της όψης. Ακόμα και όταν έχει εμπλακεί σε χαώδεις καταστάσεις, ακόμα και τότε, θα συμπεριφερθεί με άνεση, σαν να μη συμβαίνει τίποτα το σοβαρό. Αυτή, όμως, η άποψη μπορεί να θεωρηθεί σχετική, γιατί, και η συγκεκριμένη όψη λειτουργεί σε δυο διαφορετικά επίπεδα.
Σε γενικές γραμμές, λοιπόν, η όψη των 150 μοιρών παρεμποδίζει τη συσσώρευση επιπρόσθετων ευθυνών είτε σε προσωπικό είτε σε συλλογικό επίπεδο.
Έτσι, λοιπόν, όταν υπάρχουν όψεις των 150 μοιρών -ανώτερες ή κατώτερες- στο ωροσκόπιο, ο κάτοχός του πρέπει να μάθει να υποχωρεί, να συμβιβάζεται και αν χρειαστεί, να θυσιαστεί για κάποια ιδανικά που αποτελούν τον πυρήνα των πεποιθήσεών του." :bigsmile:
Δείμων
06-03-2009, 09:25 PM
Κατά την δική μου άποψη η Χιαστί είναι το άθροισμα ενός τετραγώνου (90°) και ενός τριγώνου (60°). Οπότε φέρνει τα χαρακτηριστικά και της εύκολης και της δύσκολης όψης. Εξ αιτίας της διττής της αυτής χροιάς (χαρακτήρα) ξεκινάει και παραμένει για καιρό ισόρροπη στο μηδέν, δεν εκδηλώνεται άρα δεν δίνει «ίχνη» για να την αισθανθούμε και να την ανιχνεύσουμε, και περιμένει μέχρι να συγκεντρωθούν ικανές δυνάμεις που θα την «σπρώξουν» να εκτονωθεί είτε προς το θετικό είτε προς το αρνητικό της σκέλος. Γι αυτό λέμε ότι είναι μία κατ' εξοχήν υπόγεια όψη: προκλητική, διφορούμενη, και για αυτό τον λόγο επικίνδυνη.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, η μη-γνώση της μπορεί εύκολα να γίνει αρνητική με συγκεκριμένες δικές μας αρνητικές ενέργειες (που να μην γνωρίζουμε ότι την ωθούν προς το αρνητικό - τετραγωνικό της σκέλος) και έτσι, φαινομενικά ξαφνικά, ύστερα από καιρό να αρχίσουμε να βιώνουμε κάποια δύσκολη ή παρεμποδιστική ενέργεια είτε στην προσωπική μας ζωή (χιαστί σε προσωπικό ωροσκόπιο) είτε σε μία σχέση (χιαστί σε συναστρία).
Αντίστοιχα, με δικές μας θετικές ενέργειες μπορούμε να την φορτίσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να την «εξαναγκάσουμε» να εκδηλωθεί με τον θετικό - τριγωνικό της χαρακτήρα, κάτι που μπορεί να γίνει και χωρίς να το γνωρίζουμε (υποσυνείδητα ή τυχαία) είτε συνειδητά. Η χιαστί δηλαδή είναι σαν μία τραμπάλα. Στην αρχή αδρανής, και με τον καιρό πιθανόν να γείρει προς οποιαδήποτε πλευρά..
Η γνώση της ύπαρξής της λοιπόν μπορεί να μας γλυτώσει από πολλές κακοτοπιές. Μπορούμε εύκολα να την «γυρίσουμε» προς όφελός μας, ευκολώτερα από κάθε άλλη δύσκολη όψη, εάν ξέρουμε πού βρίσκεται και πώς θα εκδηλωθεί.
Π.χ. εάν έχουμε ένα χιαστί Σελήνης - Ερμή στον γενέθλιο, το άτομο μπλοκάρεται επικοινωνιακά επειδή νομίζει ότι αντιμετωπίζει πάντα έναν πολύ μεγαλύτερο όγκο πληροφοριών από το πραγματικό (σύγχυση μεταξύ του πραγματικού και της συναισθηματικά υπέρμετρης αποκωδικοποίησης). Με τον καιρό η ένδωσή του στην υπέρμετρη πρόσληψη πληροφορίας (δηλαδή το να νομίζει ότι πάντα τα πράγματα που αντιμετωπίζει είναι εξαιρετικά σύνθετα άρα δύσκολα άρα θα χρειάζονται πολλή ενέργεια//δουλειά) δημιουργεί έναν φόβο που το αναγκάζει να αμύνεται προς το περιβάλλον και να αποκόβεται από τα ερεθίσματα, απομονώνοντάς το σιγά σιγά. Εάν από την αρχή το άτομο στραφεί στην γρήγορη λύση των ερεθισμάτω, μακροχρόνια η όψη θα στραφεί προς όφελός του δίνοντας μία πολύ θετική αντίληψη του περιβάλλοντος: λογική με έναν διαισθητικά διεισδητικό τρόπο. Το ίδιο και εάν το γνωρίζουμε.
Λόγω πίεσης χρόνου θα πω μόνο ότι όλες οι όψεις είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν και να ανατραπούν, κάποιες δύσκολα κάποιες εύκολα. Οι χιαστί είναι αρχικά ουδέτερες και ρευστές, και γι αυτό από τις πλέον εύκολες εάν διαγνωστούν έγκαιρα και αντιμετωπιστούν κατάλληλα. Εάν όχι μπορεί να γίνουν επικίνδυνες σαν διάφανοι αδιαπέραστοι τοίχοι από πάγο.
moutro28
30-12-2009, 12:52 AM
Με ένα χρόνο καθυστέρηση σου απαντώ: Οχι δεν αναφερόμουν σε σένα.
Μητσάκος
30-12-2009, 07:28 AM
Με ένα χρόνο καθυστέρηση σου απαντώ: Οχι δεν αναφερόμουν σε σένα.
Το ήξερα :cheesy:
Δείμων
30-12-2009, 06:25 PM
¶ντε, και του χρόνου :toung:
afroditi03
20-07-2010, 04:50 PM
Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Ιχθύ και το ταίρι μου Ιχθύς με ωροσκόπο Ταύρο. Ειμαι γεννημένη 22/9, εχω δηλαδή τώρα σύνοδο Ηλιου-Κρόνου και τώρα ήρθε χωρισμός μετά από σχέση 1,5 χρόνου. Εχω την εντύπωση ότι στην περίοδο που έγινε ο χωρισμός είναι και οριστικός μιας και ο Κρόνος φεύγει πια από το ζωόδιο της Παρθένου και άφησε πίσω του είναι οριστικό. Ισχύει αυτό?
Μητσάκος
20-07-2010, 06:03 PM
Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Ιχθύ και το ταίρι μου Ιχθύς με ωροσκόπο Ταύρο. Ειμαι γεννημένη 22/9, εχω δηλαδή τώρα σύνοδο Ηλιου-Κρόνου και τώρα ήρθε χωρισμός μετά από σχέση 1,5 χρόνου. Εχω την εντύπωση ότι στην περίοδο που έγινε ο χωρισμός είναι και οριστικός μιας και ο Κρόνος φεύγει πια από το ζωόδιο της Παρθένου και άφησε πίσω του είναι οριστικό. Ισχύει αυτό?
Μια σύνοδος διελ. Κρόνου με γεν. Ήλιο από μόνη της δεν φέρνει τίποτα ιδιαίτερο, είτε ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο είτε όχι. Το θέμα είναι ότι εσύ είχες και τον Ουρανό απέναντι, που κατά πάσα πιθανότητα έβαλε το χεράκι του, έχεις και τον Πλούτωνα από δίπλα... Και ο δικός σου, ως Ψάρι, πιθανότατα την έφαγε την αντιθεσούλα.
Γενικά, δεν ήταν καλή περίοδος για αρκετό κόσμο -και εξακολουθεί να μην είναι. Όπως λέμε όμως, «κάθε εμπόδιο για καλό» και «ό,τι έχει κάνει τον κύκλο του ας φεύγει, για να δώσει το χώρο στο καινούργιο που έρχεται» :love: