PDA

View Full Version : Είσοδος πλανήτη+πεσμένη ψυχολογία?

dinula
06-02-2009, 02:34 AM
Καλησπέρα..
Θέλω να ρωτήσω κάτι.
Υπάρχουν κάποιοι πλανήτες που εισέχρχονται σε κάποιο ζώδιο και επηρεάζουν το δικό σου???
δλδ τι θέλω να πω.
όταν πχ. μπαίνει ένας πλανήτης στο προηγούμενο ζώδιο απο σένα(ας πούμε τον Κρόνο)
επηρεάζει κάπως εσένα?που είσαι το επόμενο ζώδιο?
υπάρχει κάποια τέτοια είσοδος πλανητών σε ζώδιο που να σε κάνει να νιώθεις ασχημα ψυχολογικά?να επηρεάζει την ψυχολογία σου?
ή να σε κάνει να απομακρύνεσαι απο άλλους-να κλείνεσαι μέσα??

ή δεν υπάρχει κάποια τέτοια επηροή και λέω βλακείες???:unsure::weird:

georgetto
06-02-2009, 04:08 AM
Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω...είμαι αρχάρια...μόλις έγινα μέλος.

giannas
06-02-2009, 06:26 AM
Φυσικα και υπαρχουν οψεις μεσα σε εναν γεννεθλιο που δινουν το αισθημα της μοναξιας,αλλα μπορει και καποιος πλανητης απο διελευση να δημιουργησει τετοιες οψεις, οι οποιες ομως ειναι παροδικες αλλα σε "αναγκαζουν" να βιωσεις ενα ειδος εσωτερικης μοναξιας ,μπαινοντας σε μια διαδικασια αναθεωρησεων ,ριζικων αλλαγων,απομυθοποιησεων και διαφορα αλλα τετοια "ωραια" ,δημιουργοντας σου ενα ειδος εγκλοβισμου.
Ο πλουτωνας θεωρω οτι ειναι αυτος,την συγκεκριμενη στιγμη και οχι ο κρονος,που κανει συνοδο με τον ποσειδωνα,τετραγωνο με ηλιο-σεληνη και αρη.Οι οικοι που βρησκοντε οι πλανητες θα σου δειξουν τους τομεις που θα γινουν ολα αυτες οι εκβαθεων αλλαγες.Μπορει να ειναι ακομα πιο εντονο το αισθημα της απομακρηνσης αν οι πλανητες βρισκοντε στον 8 ή και στον 12 οικο.

http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/3667-%E7-%EC%EF%ED%E1%EE%E9%DC.html

Μητσάκος
06-02-2009, 07:08 AM
Καλησπέρα..
Θέλω να ρωτήσω κάτι.
Υπάρχουν κάποιοι πλανήτες που εισέχρχονται σε κάποιο ζώδιο και επηρεάζουν το δικό σου???
δλδ τι θέλω να πω.
όταν πχ. μπαίνει ένας πλανήτης στο προηγούμενο ζώδιο απο σένα(ας πούμε τον Κρόνο)
επηρεάζει κάπως εσένα?που είσαι το επόμενο ζώδιο?
υπάρχει κάποια τέτοια είσοδος πλανητών σε ζώδιο που να σε κάνει να νιώθεις ασχημα ψυχολογικά?να επηρεάζει την ψυχολογία σου?
ή να σε κάνει να απομακρύνεσαι απο άλλους-να κλείνεσαι μέσα??

ή δεν υπάρχει κάποια τέτοια επηροή και λέω βλακείες???:unsure::weird:
Πολύ καλά στα λέει η Giannas πιο πάνω, αλλά από τη φύση της ερώτησής σου εγώ εκτιμώ ότι πρώτα πρέπει να διαβάσεις αυτό http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/2662-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%F4%E1-%F0%F1%FE%F4%E1-%F3%F4%EF%E9%F7%E5%DF%E1.html
και μετά οτιδήποτε άλλο :bigsmile:

teetyna
06-02-2009, 07:30 PM
Γεια κ απο εμενα.Οπως βλεπετε διπλα ειμαι καρκινακι με ωροσκοπο τοξοτη κ τον τελευταιο μηνα περιπου η ψυχολογικη μου διαθεση ειναι χαλια που κανονικα δεν θα μου εκανε εντυπωση γιατι ειμαι γενικα κυκλοθιμικο ατομο κ απο την τρελη χαρα πεφτω στα κατεργα χωρις λογο κ το αντιθετο.Αλλα αυτη τη φορα αυτο το αισθημα μοναξιας κ καταθλιψης εχει κρατησει πολυ χωρις να εχει γινει καποια βασικη αλλαγη στην καθημερινοτητα μου.κ αναρωτιεμαι τωρα αν θα μπορουσε αυτο να εξηγηθει μεσα απο καποια πλανητικη διελευση, ειναι πιθανο να οφειλεται στον συνωστισμο πλανητων στον 8ο ηλιακο μου οικο(υδροχοος) η ο ηλιακος οικος δεν εχει κ τοση σημασια στις διελευσεις?κ αν οχι τι αλλες διελευσεις γενικα θα μπορουσαν να προκαλεσουν τετοιου ειδους συναισθηματικη κατασταση?..σας ζηταω μια ψυχολογικη προσεγγιση μαλλον μεσα απο την αστρολογια.αν θελετε καποιο αλλο στοιχειο απο τον χαρτη μου ευχαριστως να σας δωσω εκτος κ αν θελετε να εξετασετε γενικοτερα το θεμα κ οχι ειδικα.ευχαριστω εκ των προτερων.

teetyna
07-02-2009, 02:40 PM
κανεις?οκ,φιλια..

kiaRRa
07-02-2009, 02:48 PM
Γεια κ απο εμενα.Οπως βλεπετε διπλα ειμαι καρκινακι με ωροσκοπο τοξοτη κ τον τελευταιο μηνα περιπου η ψυχολογικη μου διαθεση ειναι χαλια που κανονικα δεν θα μου εκανε εντυπωση γιατι ειμαι γενικα κυκλοθιμικο ατομο κ απο την τρελη χαρα πεφτω στα κατεργα χωρις λογο κ το αντιθετο.Αλλα αυτη τη φορα αυτο το αισθημα μοναξιας κ καταθλιψης εχει κρατησει πολυ χωρις να εχει γινει καποια βασικη αλλαγη στην καθημερινοτητα μου.κ αναρωτιεμαι τωρα αν θα μπορουσε αυτο να εξηγηθει μεσα απο καποια πλανητικη διελευση, ειναι πιθανο να οφειλεται στον συνωστισμο πλανητων στον 8ο ηλιακο μου οικο(υδροχοος) η ο ηλιακος οικος δεν εχει κ τοση σημασια στις διελευσεις?κ αν οχι τι αλλες διελευσεις γενικα θα μπορουσαν να προκαλεσουν τετοιου ειδους συναισθηματικη κατασταση?..σας ζηταω μια ψυχολογικη προσεγγιση μαλλον μεσα απο την αστρολογια.αν θελετε καποιο αλλο στοιχειο απο τον χαρτη μου ευχαριστως να σας δωσω εκτος κ αν θελετε να εξετασετε γενικοτερα το θεμα κ οχι ειδικα.ευχαριστω εκ των προτερων.

κανεις?οκ,φιλια..

Δεν εισαι λιγο βιαστικη? Δεν γινεται να παιρνουμε απαντησεις αμεσως... :embarrest

dinula
07-02-2009, 06:28 PM
giannas, το διάβασα το άρθρο.. πάρα πολύ ωραίο!
να ρωτήσω κ κάτι άλλο?
ένα άτομο πλουτώνιο που λέει ή με έντονο ποσειδώνα ή Κρόνο
αυτό εξαρτάται αν έχουμε ΄τετράγωνα-αντιθέσεις και γενικά κάποια απ'τις όψεις σε αυτό το πινακάκι του άρθρου?

teetyna
07-02-2009, 06:49 PM
Δεν εισαι λιγο βιαστικη? Δεν γινεται να παιρνουμε απαντησεις αμεσως... :embarrest
σορυ,μπορει οντως να βιαστηκα..:unsure:ελπιζω να απαντησει καποιος εστω κ πολυ συνοπτικα!.

cancerian
07-02-2009, 06:56 PM
σορυ,μπορει οντως να βιαστηκα..:unsure:ελπιζω να απαντησει καποιος εστω κ πολυ συνοπτικα!.

Αγαπητη teetyna

τυχγανει ο Ηλιος σου να ειναι στις πρωτες μοιρες του ζωδιου σου ?

dinula
07-02-2009, 07:26 PM
cancerian αυτό που ρωτάς ίσχύει για όλα τα παρορμητικά?
δλδ εμένα που είναι 2η μοίρα με επηρεάζει?(ψυχολογικά που λέει κ η κοπέλα που είναι καρκίνος?
ή μόνο τους καρκίνους?

cancerian
07-02-2009, 08:09 PM
cancerian αυτό που ρωτάς ίσχύει για όλα τα παρορμητικά?
δλδ εμένα που είναι 2η μοίρα με επηρεάζει?(ψυχολογικά που λέει κ η κοπέλα που είναι καρκίνος?
ή μόνο τους καρκίνους?

Αγαπητη dinula

φυσικα και τα παρορμητικα επηρεαζονται. Το καθε ενα σε εναν συγκεκριμενο τομεα λογω της εισοδου του Πλουτωνα στον Αιγοκερω. Βεβαια τα ζωδια του Καρκινου και του Αιγοκερω στις αρχικες μοιρες επηρεαζονται περισσοτερο αυτη την διελευση του Πλουτωνα. Επειδη ομως η διελευση "αντιτιθεται" στους γεννημενους των πρωτων ημερων Καρκινων ισως τους δινει το αισθημα της απογοητευσης και της καταθλιψης. Η αντιθεση ειναι μια οψη της οποιας η ενεργεια εξωτερικευεται προς τα "εξω" και το ατομο για να εξισορροπησει ψαχνει να βρει ισορροπιες προς τα "εξω" . Το εξω , μπορει να σημαινει καταστασεις των οποιων το κεντρο βαρους βρισκεται σε αλλους. Η συμμετοχη του Πλουτωνα , ενος πλανητη ο οποιος προκαλει καποιο ειδος μοναξιας (σκοτεινων σκεψεων κ.ο.κ.) και σε συνδιασμο με την αντιθεση στον Ηλιο στον Καρκινο δημιουργει περιοδους οπου το ατομο οντως να νιωθει μοναξια , απομακρυσμενο χωρις να νιωθει οτι αυτο απομακρυνεται αλλα οτι οι αλλοι απομακρυνονται απο αυτο...

με εκτιμηση
Cancerian

giannas
07-02-2009, 08:31 PM
giannas, το διάβασα το άρθρο.. πάρα πολύ ωραίο!
να ρωτήσω κ κάτι άλλο?
ένα άτομο πλουτώνιο που λέει ή με έντονο ποσειδώνα ή Κρόνο
αυτό εξαρτάται αν έχουμε ΄τετράγωνα-αντιθέσεις και γενικά κάποια απ'τις όψεις σε αυτό το πινακάκι του άρθρου?

Δεν χρειαζετε να υπαρχουν αυτες οι οψεις στον γεννεθλιο μονο,μπορουν να δημιουργηθουν και απο στους διερχομενους πλανητες με τους προσωπικους,οπως ανεφερε ηδη ο cancerian.
Και εκτος απο τα παραρμητικα ,που εχει ηδη αναφερθει, επιρρεαζοντε και τα σταθερα(υδροχοος,λεων,ταυρ ς,σκορπιος) απο τον ποσειδωνα(23 υδροχοου -/+ 2-3μοιρες),καθως και μεταβλητα (τοξοτης,διδυμοι,παρθενος,ι χθυς)απο τον κρονο(20 παρθενου +/- 2-3 μοιρες)

teetyna
08-02-2009, 09:17 PM
Αγαπητη teetyna

τυχγανει ο Ηλιος σου να ειναι στις πρωτες μοιρες του ζωδιου σου ?
ειναι στην 6-7 μοιρα.προφανως θελεις να καταλαβεις αν επιρεαζει ο πλουτωνας απο τον αιγοκερω σωστα?νομιζω πως οχι ακομα ε?..