Καλημέρα σας.
Θα ήθελα να γνωρίζω ποιες ενδειξεις ενος γενεθλειου χαρτη καταδεικνυουν οτι το ατομο θα ζησει στο εξωτερικο και ποιες καταδεικνυουν οτι καποια στιγμη στην ζωη του το ατομο θα ζησει σε απομονωση ( π.χ. φυλακες, ιδρυματα κλπ)
Τίνα Ζαχαριάδου
05-02-2009, 12:31 PM
Καλημέρα σας.
Θα ήθελα να γνωρίζω ποιες ενδειξεις ενος γενεθλειου χαρτη καταδεικνυουν οτι το ατομο θα ζησει στο εξωτερικο και ποιες καταδεικνυουν οτι καποια στιγμη στην ζωη του το ατομο θα ζησει σε απομονωση ( π.χ. φυλακες, ιδρυματα κλπ)
Καλημερα, τα στοιχεια που μπορεις να μελετησεις ειναι τα δυο φωτα αν βρισκονται στον Τοξοτη η στον 9ο οικο κ αν δεχονται οψεις απο τον Δια( εξωτερικο) η τον Ουρανο ( το διαφορετικο ) σε ατομα που ζουν στο εξωτερικο εχω αρκετα στοιχεια Υδροχοικα.
Γενικα αν υπαρχει εμπλοκη των δυο αυτων πλανητων με τους προσωπικους Πλανητες,
Ομως το αν θα ζησει η το ποτε θα γινει αυτο θα το δεις απο τα συστηματα προβλεψης κ παντα για συγκεκριμενο χρονο, αν για παραδειγμα κοιταξεις ενα Σεληνιακο αυτοματως παιρνουμε στοιχεια για ενα μηνα, αν θελεις για την επομενη χρονια να μαθεις θα το κοιταξεις απο την Ηλιακη επιστροφη κ οχι μονο
.Παντα ομως να γνωριζεις οτι μιλαμε για τασεις.
Για την απομονωση ειδικα, δεν νομιζω οτι μπορεις να παρεις συγκεκριμενες πληροφοριες,θα πρεπει να υπαρχει εμπλοκη Κρονου, Ποσειδωνα, κ 12ου οικου, δεν επεται ομως οτι οποιος εχει ενεργοποιημενα τα στοιχεια αυτα του χαρτη του μπαινει κ σε καποιο ιδρυμα η φυλακη,αυτα ολα τα κοιταζουμε συνδυαστικα.
Ο καθε Πλανητης ,η θεση του κ οι οψεις του μπορουν να μας δωσουν πολλα στοιχεια κ διαφορετικα επομενως καταλαβαινεις, οτι ακομα κ να κοιταξουμε ολα τα συστηματα με ακριβεια κανεις δεν μπορει να σου απαντησει.
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είναι χάρτης που με ενδιαφέρει ( το ταίρι μου βλέπετε) αλλά μάλλον μου απαντήσατε ακαριαία και με σαφήνεια. Συμβαίνει κάτι τέτοιο περίπου. Έχει στο γενέθλειό της χάρτη πολύ τοξότη ( σελήνη 8ος- αφροδίτη(9ος)-ποσειδώνας- 9ος). Ο Ήλιος της είναι στο Σκορπιό ( όπως και στη δική μου περίπτωση).
Και όψεις έχει Δία σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και Αφροδίτη.
Στο δε προοδευτικό της χάρτη ο Ήλιος της πέφτει στον Τοξότη και το MC στον Υδροχόο...