PDA

View Full Version : Πλανήτες κοντά στον επόμενο οίκο...

Ερατώ
02-02-2009, 11:44 PM
Εχω ακούσει οτι όταν ένας πλανήτης είναι κοντά στο τέλος ενός οίκου τότε παίρνει τα χαρακτηριστικά του επόμενου οίκου. Ισχύει; Αν ναι, τότε πρέπει να συνδυάζουμε τις ερμηνείες και από τους δύο οίκους και ποιά είναι η ανοχή;

Ερατώ
02-02-2009, 11:52 PM
Εχω μάθει οτι όταν ένας πλανήτης είναι κοντά στο τέλος ενός οίκου τότε παίρνει τα χαρακτηριστικά του επόμενου οίκου.Ισχύει; Και εαν ναι, πρέπει να λαμβάνουμε υπ' όψιν στην ερμηνεία τα χαρακτηριστικά του προηγούμενου ή του επόμενου οίκου; Και, τέλος, πόση ανοχή μπορεί να υπάρχει;

giannas
03-02-2009, 08:34 AM
Αστρολογία για όλους - View Single Post - ΑΝΟΧΗ ΜΟΙΡΩΝ (http://www.myhoroscope.gr/67763-post4.html)
Και αν ψαξεις μεσα στο σαιτ,απο την αναζητηση επανω αριστερα,θα βρεις κι'αλλα....

cancerian
03-02-2009, 08:52 PM
Εχω ακούσει οτι όταν ένας πλανήτης είναι κοντά στο τέλος ενός οίκου τότε παίρνει τα χαρακτηριστικά του επόμενου οίκου. Ισχύει; Αν ναι, τότε πρέπει να συνδυάζουμε τις ερμηνείες και από τους δύο οίκους και ποιά είναι η ανοχή;

Oταν ο πλανητης ομως πεφτει ακριβως πανω στην ακμη ενος οικου , οι αξιες που αναφερει αναλογα με την θεση του στο ζωδιο , εξυπηρετει πραγματα του πρηγουμενου οικου για τον επομενο (ενα ειδος μεταφορεα)

Παραδειγμα
δηλαδη πανω στην ακμη του 4ου πεφτει ο Διας με καμμια ανοχη ( 0*), τοτε η οικογενεια θα εποφεληθει οικονομικα απο γειτονες , αδερφια κτλ ...

με εκτιμηση
Cancerian!