PDA

View Full Version : Τι είναι τηλεπάθεια;

Margaret
12-05-2005, 11:05 PM
Η ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ είναι η έκτη αίσθηση μας, ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μας. Τηλεπάθεια είναι η λήψη και η εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων του περιβάλλοντος (μέσα στο οποίο και το σύνολο των ανθρώπων της κάθε περιοχής που βρισκόμαστε), της ανθρώπινης «αύρας», που έχει ήδη φωτογραφηθεί με τη μέθοδο Κιρλιάν, αλλά και των διαφόρων ακτινοβολιών του σύμπαντος.

Διαβάστε το

Τι είναι τηλεπάθεια; | αστρολογια ζώδια (http://www.horoscope.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%B5%C E%B9%CE%B1/)

ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ
17-05-2005, 07:59 PM
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ.

Amelie
18-05-2005, 05:26 PM
Μέσα απ' τα όνειρα το δίδυμο "πομπός-δέκτης" λειτουργεί τηλεπαθητικά;

Lady_SnowBlood
21-05-2005, 10:01 AM
Πολύ όμορφο το κείμενο , αν και προσωπικά το βρήκα αστήριχτο στο μεγαλύτερο ποσοστό του .
Η τηλεπάθεια είναι ένας τομέας που πράγματι εξετάζετε γενικότερα από την επιστημονική κοινότητα διεθνώς . Με έκπληξη όμως είδα να υπάρχουν στο κείμενο πολλές αστήρικτες εικασίες
Αναφέρετε σε κάποιο σημείο μια ρήση του Δρ. Χάνς Μπέντερ και αφήνετε να εννοηθεί ότι τα ζώα έχουν έκτη αίσθηση καθώς και το παράδειγμα με τις πάπιες. Να υπενθυμίσω ότι τα ζώα έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά διαφορετικά από τον άνθρωπο , όπως για παράδειγμα ότι ακούν σε συχνότητες διαφορετικές από ότι ο άνθρωπος .Γενικότερα οι αισθήσεις τον ζωών όπως η όσφρηση η ακοή και οι γεύση είναι περισσότερο αναπτυγμένη σε κατώτερα ζώα, σε σύγκριση με τον άνθρωπο, γιατί χωρίς αυτές η διαβίωση τους θα ήταν μάλλον αδύνατη.
Στον άνθρωπο, η ευαισθησία και η διακριτικότητα της όσφρησης βρίσκονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο σε σύγκριση, για παράδειγμα, με τον σκύλο, στον οποίο φαίνεται ότι η διακριτικότητα φτάνει ή και πιθανότατα ξεπερνά το ένα εκατομμύριο διαφορετικές μυρουδιές, η δε ευαισθησία βρίσκεται σε αφάνταστα για τον άνθρωπο υψηλά επίπεδα . Το ίδιο συμβαίνει και με την ακοή , στην οποία στηρίζεται το παράδειγμα με τις πάπιες , και όχι σε κάποια παραπέρα τηλεπαθητική ιδιότητα τους.
Αναφέρετε στο κείμενο : «Ακόμη μπορεί να συμβεί απόλυτη «μετάγγιση» συναισθημάτων, ιδεών και απόψεων από τον πομπό στο δέκτη, ώστε ο δέκτης να τελέσει ακόμα και αξιόποινες πράξεις, βρίσκοντάς τες σωστές, όπως τις βρίσκει και ο δέκτης. Παράδειγμα ο φύλακας του γκαράζ που πυροβόλησε τη φίλη του οδοντίατρο Γιόλα Βαγενά για να πεθάνει, επειδή εκείνη το επιθυμούσε. Τη «μετάγγιση» είχε δεχτεί και το δικαστήριο.» το παραπάνω κομμάτι είναι η κατακλείδα του κειμένου . Μετάγγιση συναισθημάτων γίνεται με τη συχνή προσωπική επαφή των δυο ατόμων . Δεν ξέρω κανένα επιστημονικά στηριζόμενο παράδειγμα για μεταφορά συναισθημάτων χωρίς να υπάρχει γνωριμία και προσωπική επαφή μεταξύ τον δυο ατόμων .Όσον αφορά το παράδειγμα της Γιολας Βαγενα αυτό που είχε κατά κόρον χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο ήταν ότι υπήρχε συχνότατη επαφή μεταξύ τον δυο , του θύματος και του θύτη , και αυτή ήταν τόσο τόσο έντονη που ουσιαστικά ο θύτης υπέστηκε ένα είδος πλύσης εγκέφαλου από το θύμα και έφτασε στο σημείο να προέβη στην αποτρόπαια εκείνη πράξη του (τουλάχιστον αυτό υποστήριξε η υπεράσπιση στο δικαστήριο και όχι την μετάγγιση συναισθημάτων έτσι όπως το κείμενο εννοεί ).

Lady_SnowBlood
21-05-2005, 11:18 AM
Ας παραθέσω ένα link όπου πιστεύω ότι δίνετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το τι αποτελεί την 6τη αίσθηση του ανθρώπου (ελπίζω ότι αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για το site και το forum μια που το παρακάτω link είναι ελεγμένο για ιούς και δεν υπάρχει καμία παραπάνω αξίωση έγγραφης στην ιστοσελίδα με ή χωρίς χρήματα ) .

http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=97740

glikoulinaa
21-05-2005, 07:36 PM
Πολύ καλό και προσεγμένο το άρθρο για την τηλεπάθεια.Προσωπικά έχω αυτή την εμπειρία πολύ συχνά και πιστεύω ότι είναι κάτι το φανταστικό....βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο σχετίζεται με την έκτη αίσθηση, γιατί για μένα αυτά τα δύο αποτελούν κάτι το διαφορετικό...
;) ;)

Λίλιαν Σίμου
24-05-2005, 12:51 AM
Θα ήθελα να συμπληρώσω στο ενδιαφέρον άρθρο και τις παρατηρήσεις που δέχθηκε σχετικά με την 6η αίσθηση των ζώων, πως έχουν γίνει πολλές μελέτες και πειράματα. Το ίδιο και με φυτά και τις ιδιαίτερες δυνάμεις που κρύβουν. Μία άλλη ύπαρξη στον πλανήτη, δεν σημαίνει πως είναι κατώτερη της ανθρώπινης επ' ουδενί, καθώς έχουμε μάθει να μετράμε τις δυνατότητες ενός όντος με τα ανθρώπινα δεδομένα. Δεν είναι όμως το μέτρο σύγκρισης για κάθε ζωή στον πλανήτη ή και εκτός πλανήτη.

Τα ζώα και τα φυτά διαθέτουν πολύ περισσότερες δυνάμεις από όσες νομίζουμε και σίγουρα δεν θα πρέπει να τα θεωρούμε κατώτερα. Έχουν διαφορετικές δονήσεις. Δύο βιβλία που έχω πρόχειρα κατά νου, για όσους θέλουν να δουν τι έχει ανακαλύψει η επιστήμη έως τώρα για τις δυνατότητες αυτές, είναι :
"Ψυχικές δυνάμεις των ζώων" Bill Schull εκδ Διόπτρα
"Η μυστική ζωή των Φυτών" Tompkins and Bird εκδ Χατζηνικολή.
Θα κπλαγείτε από τα αποτελέσματα πειραμάτων και θα δούμε όλοι πόσο ίσως στενά είναι τα όρια που θέτουμε σε άλλες μορφές ζωής.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

HELEN
24-05-2005, 11:49 AM
πολυ ενδιαφερον θεμα και χρησιμο,διοτι καποια τετοια φαινομενα παρουσιαζονται σε αρκετους απο εμας ,με αλλοτε θετικα και αλλοτε αρνητικα αποτελεσματα.βεβαια σε ολα αυτα απαραιτητη προυποθεση ειναι και το κατα ποσον τα πιστευει καποιος ,διοτι η δυνατη πιστη παιζει πρωτευοντα ρολο σε ολες τις εκφανσεις της ζωης μας.παντως ,εγω θα ηθελα στην κατασταση που βρισκομαι τωρα ,να ειχα την δυναμη να μετακινησω ατομα και να τα φερω κοντα μου.ζηταω παρα πολλα,ε???

Lady_SnowBlood
24-05-2005, 09:50 PM
Τα βιβλία που αναφέρονται απο την Λιλιαν Σιμου δεν τα ξέρω.
Ξέρω όμως ότι το φάσμα ακουστικών συχνοτήτων διαφοροποιείται από ζώο σε ζώο. Οι γάτες για παράδειγμα, που έχουν για σειρά αιώνων κατηγορηθεί σαν όργανα του σατανά, ακούν σε πολύ ψηλότερες συχνότητες από ότι ο άνθρωπος. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν θα βρούμε ποτέ γάτες κοντά σε περιοχή που έχει κεραίες τηλεοπτικής εκπομπής. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να δώσει στον κάθε ένα από εμάς ένας οποιοσδήποτε κτηνίατρος για τις ιδιαίτερες φυσικές ικανότητες κάθε ζώου, που εν κατακλείδι χάρη σε αυτές έχει καταφέρει να επιβιώσει.

Margaret
24-05-2005, 10:48 PM
Μέσα απ' τα όνειρα το δίδυμο "πομπός-δέκτης" λειτουργεί τηλεπαθητικά;

Φίλη μου

Τα όνειρα είναι ένα κεφάλαιο μεγάλο για να περιγραφεί σε μία απάντηση. Θα έλεγα, σε γενικές γραμμές, πως μέσα από αυτά, άλλες φορές έχουμε προβολή ιδεών, αναγκών και άγχους της καθημερινότητας, άλλες φορές, είναι αστρικά ταξίδια κι άλλες φορές μπορεί να λειτουργήσουν τηλεπαθητικά. Το τελευταίο συμβαίνει όταν το υποσυνείδητο απελευθερώνεται κατά την διάρκεια του ύπνου και τότε δεν αποκλείεται να έχουμε "συλλήψεις" τηλεπαθητικές με άλλους που είναι στην ίδια συχνότητα με εμάς. Μέσα από όνειρα έχω πάρει απαντήσεις που δεν μπορούσα να πάρω όταν ήμουν ξύπνια.
Πιστεύω πως κάπως έτσι λειτουργεί, για να το περιγράψω σύντομα.

Μάργκαρετ

Margaret
24-05-2005, 10:52 PM
πολυ ενδιαφερον θεμα και χρησιμο,διοτι καποια τετοια φαινομενα παρουσιαζονται σε αρκετους απο εμας ,με αλλοτε θετικα και αλλοτε αρνητικα αποτελεσματα.βεβαια σε ολα αυτα απαραιτητη προυποθεση ειναι και το κατα ποσον τα πιστευει καποιος ,διοτι η δυνατη πιστη παιζει πρωτευοντα ρολο σε ολες τις εκφανσεις της ζωης μας.παντως ,εγω θα ηθελα στην κατασταση που βρισκομαι τωρα ,να ειχα την δυναμη να μετακινησω ατομα και να τα φερω κοντα μου.ζηταω παρα πολλα,ε???

Θα ήθελα, αν μου επιτρέπετε, να σας σημειώσω, κάποια φράση του Ρ. Μπαχ από το βιβλίο του "Ψευδαισθήσεις":
"Όταν επιθυμείτε πολύ κάτι, τότε όλο το Σύμπαν συνομωτεί να σας το προσφέρει!"
Ίσως μπορείτε να σκεφθείτε πάνω σ' αυτό και να δείτε πόσα μπορείτε να πετύχετε. Σίγουρα η πίστη και η σταθερότητα της επιδίωξης είναι σημαντικά. Συμφωνώ απόλυτα με σας.

Μάργκαρετ

Sol_Luna
25-05-2005, 11:19 AM
Εγω πιστευω οτι τα ονειρα και η τηλεπαθεια ειναι ακριβως το ιδιο!

Κατι που θελουμε να μαθουμε, ακουσουμε, καποιον που θελουμε να γνωρισουμε ή να ερθουμε ποιο κοντα σε εκεινον, πιστευω οτι η τηλεπαθεια ειναι τα ονειρα που βλεπουμε τις νυχτες! Οταν ειμαστε ξυπνοι δεν πιστευω οτι γινετε τηλεπαθεια μεταξυ ανθρωπων, ή ζωων κτλ. Πιστευω οτι δεν γινετε τηλεπαθεια αλλα οτι ειναι το μυαλο μας που τα δημιουργει και οι σκεψεις μας! Λιγο πολυ η φαντασια μας! Οι πολλες σκεψεις, το πολυ αγχος, η εννοια για κατι που μας ενδιαφερει, κατι που θελουμε να δουμε ή να μαθουμε τοσο πολυ και επειγον, με "συμπτωσεις" και καταστάσεις που δημιουργουμε εμεις ή το περιβάλλον μας, ή με αλλα ατομα που θα δουμε και θα μιλησουμε μαζί τους τοτε λεμε οτι υπαρχει τηλεπαθεια! Ετσι αφου την νυχτα πεσουμε για υπνο εκεινα που εχουμε στο μυαλο μας, τα γεγονοτα που συνεβησαν κατα την διαρκεια της ημερας, ξαναπερνουν και ξαναβλέπουμε στα ονειρα μας αυτα που θα θελαμε ή εχουν γινει ηδη και απλα θελουμε καποιες ποιο σαφης ερμηνειες και απαντησεις στα προβλήματα που εχουμε!

Αυτη ειναι η δικη μου ερμηνεια και γνωμη για την τηλεπαθεια!

Ευχαριστω πολυ

Φιλικα
Sol_Luna

Grecodom
25-03-2006, 11:15 PM
Καλησπέρα σας !!

Πολύ ενδιαφέρον τό άρθρο σας, καί μπορώ νά πώ μέ βεβαιότητα -
αρκετά επίκαιρο στήν εποχή μας - καί ειδικά όσοι έχουν σχέση μέ
τήν "διόραση" όπως έχει νά κάνη τό τμήμα WGX-37 τής ΝΑΣΑ.

Δέν θέλω νά σάς κουράσω,αλλά επειδή είμαι τακτικός ...πελάτης
τού καζίνου τής Θεσσαλονίκης, θά μού επιτρέψτε νά σάς
αναφέρω τό ακόλουθω, πού μέ συνέβη τίς προάλλες,καί
μάλιστα γιά ένα διάστημα επί 2 ημερών μόνον.

Ενας κύριος γύρω στά 50 χρονών, μέ πλησίασε καί μέ υφος
σοβαρό, μέ παρότρυνε νά παίξω τό νούμερο 11.Δέν τόν
άκουσα,αφού ώς συνήθως υπάρχουνε αρκετά τέτοια άτομα
μέσα στό καζίνο, πού..."πετάνε" έναν αριθμό,και άμα πιάση
σέ ζητάνε καί...προμήθεια,ότι δήθεν σέ βοήθησαν.
Γιά νά μήν πολυλογώ, ο κύριος αυτός, ενώ παρατηρούσε
ότι δέν τόν "άκουγα", τόν είδα νά δυσανασχετή μέ τήν
αδιαφορία μου,οπότε, στήν επόμενη στροφή τής ρουλέττας,
μέ λέει επιτακτικά, βάλε στό 11 ξανά. Αρχισα νά τόν "κόβω"
όλο νόημα,αφού δέν τόν άκουσα καί γιά τήν δεύτερη φορά.
Μέ είπε μέ ένα τόνο όλο απορία "γιατί νεαρέ μου δέν μέ
ακούς ?"....Τελικά στήν τρίτη στροφή τής ρουλέττας, μέ παροτρύνη
νά παίξω τό νούμερο 20,οπότε αυτήν τήν φορά τόν
άκουσα,αφού είπα τί έχω νά χάσω.Πράγματι, βγήκε
τό νούμερο 20.Επαιξα άλλες 2 στροφές μέ νούμερα
πού μέ παρότρυνε νά παίξω.Σταμάτα μέ λέει μετά.
Αύριο πάλι. Πράγματι, πήγα τήν επομένη, καί μέ
διευκρίνησε πώς μόνον γιά 5 στροφές θά μέ παρότρυνε.
Χάρηκα πού έβγαλα χασούρα ....4 μηνών.
Εξαφανήστηκε, όπως είχε παρουσιαστή !!!
Μελαγχόλησα γιά νά είμαι ειλικρινής,αφού δέν τόν
ξαναείδα πλέον...(αμ!! είναι νά μήν μελαγχολήση κανείς??)....

Μέ εκτίμηση
Grecodom (Δημήτρης)

iroulita
28-03-2006, 03:38 PM
πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας. Παλαιότερα είχα πολύ πολύ συχνά τέτοιες εμπειρίες που πλέον είναι πολύ σπάνιες. Θέλω να ''εξασκηθώ'' πάλι αν και τότε ήτανε κάτι που ερχότανε από μόνο του.

Lianax5
29-03-2006, 02:49 PM
Τελικά τηλεπάθεια έχουμε όλοι οι άνθρωποι, ή είναι θείο δώρο σε μερικούς?
Και εάν ναι, πώς μπορούμε να αυξήσουμε αυτή την ικανότητα?
Όλα αυτά είναι πολύ ενδιαφέρον θέματα και καλό θα ήταν όχι μόνο να τα
διαβάζουμε αλλά και να προσπαθούμε να τα κάνουμε πράξη στην καθημερινότητα μας με λίγη καλή θέληση, και ακόμη καλύτερη θετική άποψη για την ζωή μας.

Grecodom
15-04-2006, 10:53 AM
Καλησπέρα σας !!

Θά επιθυμούσα αν πράγματι γνωρίζη κάποιος επί τού θέματος,
τόν τρόπο η τούς τρόπους μέ τούς οποίους μπορεί κάποιος
νά αποκτήση "μορφές" τηλεπαθητικής ενέργειας.

Σάς ευχαριστώ

Grecodom (Δημήτρης)

stabie
15-04-2006, 06:30 PM
πολύ ωραίο το άρθρο,απόλυτα σαφες και ακριβες...
εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι έχω τηλεπάθεια ή έστω κάποιο μέρος της όπως η διαίσθηση αλλά το παρατήρησα πρόσφατα και μάλιστα με το πιο μη αναμενόμενο άτομο...

katrin82
19-06-2006, 05:28 PM
Πάρα πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σου!
Ήθελα μόνο να ρωτήσω κάτι......
Με μία μου φίλη είμαστε πάρα πολύ κοντά. Έχουμε μοιραστεί άπειρες σκέψεις και συναισθήματα και έχουμε αρκετά κοινά βιώματα. Μας έχει τύχει λοιπόν μία φορά που κοιμόμασταν μαζί στο ίδιο κρεβάτι να δούμε ακριβώς το ίδιο όνειρο και την επομένη να το συζητήσουμε. Μια ακόμα φόρα που κοιμόμασταν μαζί, έτοιχε να δούμε συμπληρωματικά όνειρα. Η μία δηλάδή έμπενε στο όνειρο της άλλης και κατά κάποιον τρόπο σημεία του ονείρου που είχε δει η φίλη μου και δεν τα θυμότανε τα θυμόμουνα εγώ γιατι τα έβλεπα εγω το ίδιο εκείνο βράδυ στο δικό μου όνειρο και αντίστοιχα.
Έρώτηση λοιπόν..... Σημαίνει αυτό πως με τη συγγεκριμένη φίλη μου έχουμε ίσως κάποιο είδος τελεπάθειας, ή συμβαίνει κάτι τέτοιο συχνά σε ανθρώπους που κοιμούντε στο ίδιο κρεβάτι ή είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους?????

Christin1989
16-04-2007, 04:13 AM
Τηλεπάθεια μπορώ να πω ότι εμφανίζω περισσότερο με άτομα με ανεπτυγμένες ψυχικές δυνάμεις.. Το πιο καλό παράδειγμα για να σας δώσω είναι το παρακάτω..
Ημουν σε μια καφετέριαμε την παρέα..Στην παρέα ήταν κ μια πάρα πολύ κοντινή μου φίλη η οποία έχει και εκείνη ανεπτυγμένες ψυχικές ικανότητες..Είχε παραγγείλει τσαι και παρατήρησα ότι ήταν αρκετή ώρα στην οποία δεν είχε πιει γουλιά..Και σκέφτομαι και γώ λοιπόν από μέσα μου "μα γιατί δεν πίνεις το τσαι σου?".. Εκείνη τη στιγμή ακριβώς έπιασε το ποτήρι της και ήπιε..

Unicorn_82
02-06-2007, 11:43 AM
Πολύ ενδιαφέρον!!!!
Συνήθως μου συμβαίνει με άτομα που είμαι πολύ δεμένη συναισθηματικά μαζί τους... Καμιά φορά όμως μου δημιουργούν συναισθήματα που με μπερδεύουν...