PDA

View Full Version : Είναι για όλους το ίδιο?

Sol_Luna
10-05-2005, 03:11 PM
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το θέμα των προβλέψεων.

Για εμάς που είμαστε από άλλες χώρες εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα εγώ που γεννήθηκα και κατοικώ στην Κύπρο, οι προβλέψεις των ζωδίων, ωροσκοπίων Κινέζικων ή άλλων, αριθμολογίας και τα λοιπά, ισχύουν οι προβλέψεις που γίνονται ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία ή χρονιαία το ίδιο για όλους μας? Δηλ. πχ όταν εγώ διαβάσω την εβδομαδιαία πρόβλεψη, του ζωδίου μου και είμαι γέννημα θρέμμα της Κύπρου θα ισχύει η πρόβλεψη και για την Κύπρο, ή θα πρέπει να γίνετε πρόβλεψη διαφορετική για την Κύπρο, αλλά και για άλλες χώρες?

Επίσης όταν εγώ είμαι από Κύπρο και διαβάζω τα ωροσκόπια που προβλέπονται από Έλληνες αστρολόγους, αξίζει να τα διαβάζω κι εγώ ή η πρόβλεψη είναι μόνο για άτομα που βρίσκονται γεννήθηκαν και κατοικούν στην Ελλάδα?

Παρακαλώ μπορείτε να μου λύσετε αυτή την απορία?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Λίλιαν Σίμου
11-05-2005, 02:50 AM
Αγαπητή Sol_Luna

Εύλογη η απορία σας, αλλά δεν έχει τόση σημασία η απόσταση, όταν κοιτάμε τις γενικές προβλέψεις για Κύπρο ή Ελλάδα, καθώς είμαστε αρκετά κοντά. Οι γενικές προβλέψεις έχουν ένα κέντρο βάρους την πρωτεύουσα του τόπου, αλλά αφορούν τις διελεύσεις των πλανητών και τις μεταξύ τους όψεις ανά περίοδο έρευνας. Δεν έχουμε το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός για να έχουμε πλήρη εικόνα. Είναι μία γενική εικόνα, που μάλιστα ανταποκρίνεται καλύτερα στο ζώδιο του ωροσκόπου, αν κάποιος γνωρίζει τον ωροσκόπο του. Αυτό το αναφέρουμε σε κάθε τομέα πρόβλεψης. Θα ήταν καλό να μελετάτε και το ζώδιο του Ήλιου παράλληλα, αλλά συχνά ο Ωροσκόπος είναι πιο εμφανής.
Το Κινέζικο σύστημα, έχει λίγο διαφορετική φιλοσοφία από το δυτικό, αλλά ωστόσο κι εκεί, δεν έχουμε τα πλήρη προσωπικά στοιχεία του ενδιαφερομένου. Συνδυάζουμε με κάποιο τρόπο στοιχεία της εποχής που μας ενδιαφέρει με τις ιδιότητες και τις ποιότητες του εκάστοτε ζωδίου.

Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την προσωπική ανάλυση. Οι γενικές προβλέψεις ενδιαφέρουν πολύ κόσμο, αλλά παραμένουν μόνο γενικές.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

Sol_Luna
11-05-2005, 02:41 PM
Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας!

Αυτο με χαροποιει γιατι πιστευα τοσο καιρο οτι εαν διαβαζα προβλεψη ειτε απο Ελληνες αστρολογους είτε απο ξενους οτι δεν αξιζε το κοπο και πως δεν θα με βοηθουσε η θα με ενημερωνε για τιποτα εαν τα διαβαζα!

Ευχαριστω και παλι!