SONIA64
09-05-2005, 11:39 PM
Αγαπητοί Αστρολόγοι θα ήθελα να ρωτήσω αν θα κάνω παιδί.Γεννήθηκα στις 30/3/64 και ώρα 18:15.Παρακαλώ αν μπορείται να με βοηθήσετε να ξέρω αν θα πρέπει να κάνω κάποιες κινήσεις ή να μην προσπαθήσω κάν.Ευχαριστώ πολύ :confused:
Δείξτε λίγο έλεος κυρία μου!!!
Εχθές, συντονιστής του Horoscope προσπάθησε ευγενικά να σας εξηγήσει ότι γράφετε όπου και όπως νομίζετε. Ανοχές υπάρχουν πέραν του δέοντος για τα νέα μέλη και δεν υπάρχουν απαιτήσεις όλοι να εγκλιματίζονται σε ένα «ξένο» περιβάλλον όπως είναι ο δικτυακός μας τόπος άμεσα.
Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο έχουμε κατασπαταλήσει άπειρες ώρες να γράφουμε οδηγίες προς «ναυτιλλομένους» τις οποίες και ΔΕΝ μας κάνατε να τιμή να τις διαβάσετε.
Τουναντίον επανέρχεστε σε ένα ερώτημα το οποίο ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα απαντηθεί γιατί δεν πληρούνται κάποιοι όροι συμμετοχής σας στην ενότητα που την υποβάλλατε.
Τέλος, -γιατί τα πολλά λόγια- είναι φτώχεια και εγώ προσωπικά δεν δέχομαι να εμπαίζομαι από κανέναν ούτε να θεωρούμαι αφελής, ερωτήσεις αυτού του τύπου ΔΕΝ «χωράνε» στο δικό μας δικτυακό τόπο και ο νοών νοείτο.
Την επόμενη φορά που θα επανέλθετε με τον ίδιο τρόπο θα αποκλειστείτε οριστικά και αμετάκλητα.
Το ίδιο ισχύει για όποιον δεν σέβεται μια μεγάλη ομάδα που πασχίζει να προσφέρει γνώση, που δουλεύει ακατάπαυστα και ιδιαιτέρως όποιον δεν σέβεται τις εκατοντάδες των μελών που εκτιμούν και συμπορεύονται διακριτικά, ενεργά αλλά και με αγάπη μαζί μας.
SONIA64
10-05-2005, 01:48 AM
"Αγαπητέ κύριε" (ελπίζω)
λυπάμαι για την δύσκολη θέση που σας έφερα.Ειμαι ανίδεη το παραδέχομαι όχι όμως γιατί θέλω να προσβάλω εσάς η το site αλλα μόνο επειδή δεν έχω την σχετική πείρα με sites internet κλπ.Νόμισα πώς έκανα στο σωστό μέρος την ερωτησή μου με λίγα λόγια, γιατί αυτό που αντελύφθηκα εγώ είναι ότι δεν σας αρέσουν τα πολλά λόγια όσον αφορά τις ερωτήσεις που θα απαντηθούν από Αστρολόγους.Αν έσφαλα ζητώ συγνώμη και ιδιαιτέρως αν προσέβαλα την νοϋμοσύνη σας.Δέν ήταν προθεσή μου.Επειδή όμως τα λόγια σας με πλήγωσαν κρατήστε το site ή όπως αλλιώς το λέτε για αυτούς που έχουν γνώση, εμπειρία και δεν κάνουν ηλίθιες ερωτήσεις σε "λάθος περιοχές".Υπάρχει και περιφάνεια αν σας λέι κάτι η λέξη κύριε μου
Καλό σας βράδυ
fillenia
10-05-2005, 10:11 PM
Αγαπητή Sonia
Ελπίζω να μου επιτρέπεις μερικά φιλικά σχόλια!
Κατανοώ απόλυτα τις ανησυχίες σου για διάφορα προσωπικά σου θέματα, άλλωστε έχουν δημοσιευθεί και απαντηθεί αρκετές εκατοντάδες άλλων μελών. Οπως έχεις διαπιστώσει, γι αυτό και έγινες μέλος, πρόκειται για ένα site ξεχωριστό, τουλάχιστον όσον αφορά την παροχή γνώσεων στην οποία δίνεται η μεγαλύτερη βαρύτητα. Επιπλέον, σαν μέλη μπορούμε να έχουμε την δυνατότητα απάντησης από Αστρολόγους σε ορισμένα ερωτήματά μας, κάτι που απ' όσο γνωρίζω δεν συμβαίνει αλλού και μάλιστα δωρεάν. Ο χώρος, αλλά και ο χρόνος των Αστρολόγων, δεν επιτρέπει μακροσκελείς αναλύσεις (για τις οποίες απαιτείται επίπονη εργασία αλλά και ευθύνη). Υπάρχουν υπηρεσίες επί πληρωμή αν κάποιος ενδιαφέρεται. Εύλογο, δεν νομίζεις?
Δεν φαίνεσαι άσχετη με το αντικείμενο της Αστρολογίας και γνωρίζεις αρκετά βασικά.
Ομως, προσπάθησε να έρθεις στη θέση του Αστρολόγου ο οποίος καλείται να ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ για ένα τόσο ευαίσθητο και σημαντικό ερώτημα. Αν θα αποκτήσεις παιδί, αν θα πρέπει να κάνεις ή όχι κάποια προσπάθεια! Και αν η απάντηση είναι αρνητική? Και άν είναι θετική? Ο ρόλος ενός ευσυνείδητου αστρολόγου είναι κυρίως συμβουλευτικός! Ειδάλλως κάνει κακή χρήση ενός ισχυρού εργαλείου, της δυνατότητας πρόβλεψης (όχι μαντικής), δεν σέβεται την δεοντολογία αφού θα κάνει τον "γιατρό" που δεν είναι, και επιπλέον, αν έχεις πληρώσει κιόλας για τις υπηρεσίες του, εκμεταλλεύεται την ψυχολογική σου κατάσταση, τις ανησυχίες σου και το πορτοφόλι σου. Καταστρατηγεί, εν ολίγοις, τις αρχές της Αστρολογίας! Το Horoscope εξ αρχής θέλησε να "ανεβάσει" το γόητρο της Αστρολογίας στην Ελλάδα, έστω με αυτόν τον τρόπο και οι συνεργάτες του (καταξιωμένοι επαγγελματίες, ακαδημαϊκοί, επιστήμονες κλπ) προσπαθούν να συμβάλλουν ανιδιοτελώς. Ρίξε μια ματιά στην κεντρική σελίδα στο ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ. Η μεγάλη του επιτυχία δεν είναι τυχαία!
Δεν τίθεται λοιπόν ζήτημα "ηλίθιων ερωτήσεων", ούτε φυσικά "σφαλμάτων" αλλά απλής λογικής και μόνο, όπως επίσης και καλής χρήσης του δικτυακού τόπου.
Θα ζητούσες θεραπευτική αγωγή για κάποια σοβαρή ασθένεια, από τον Αστρολόγο?
Και κατά πως λέει και η Αστρολογία, το πεπρωμένο μας το διαχειριζόμαστε 99% εμείς οι ίδιοι και 1% τα τυχαία γεγονότα, η διαχείριση των οποίων πάλι δική μας είναι!
Θα χαρώ να σε ξαναδώ να συμμετέχεις ενεργά και να αυξάνεις στις γνώσεις σου
Φιλικά
Φυλλένια