View Full Version : Διευκρίνηση ως προς την πόλη/ώρα γέννησης
locco
27-01-2009, 01:06 AM
Καλησπέρα...έχω μπερδευτεί γνωρίζοντας ότι οι συντεταγμένες παίζουν ρόλο και φυσικά η ώρα για τη διαμόρφωση ενός ωροσκόπου, τι συμβαίνει πραγματικά για κάποιον που έχει γεννηθεί χρονικά πάνω στο μεταίχμιο δύο οροσκόπων ....αλλά ο ωροσκόπος του διαφοροποιείται βάση των πόλεων με μικρή χιλιομετρική απόσταση...για παράδειγμα αν γεννήθηκε Πειραιά ο ωροσκόπος του είναι καρκίνος και αν γεννήθηκε Αθήνα ο ωροσκόπος του είναι δίδυμος...επηρρεάζεται κ απ΄τους δύο; ή μετά απο κάποια ηλικία τείνει η επιρροή να γίνει πιο έντονη και καθοριστική με τάσεις του ενός ωροσκόπου....; ελπίζω να ήμουν κατανοητή:embarrest...ευχαριστώ
Μητσάκος
27-01-2009, 07:27 AM
Καλησπέρα...έχω μπερδευτεί γνωρίζοντας ότι οι συντεταγμένες παίζουν ρόλο και φυσικά η ώρα για τη διαμόρφωση ενός ωροσκόπου, τι συμβαίνει πραγματικά για κάποιον που έχει γεννηθεί χρονικά πάνω στο μεταίχμιο δύο οροσκόπων ....αλλά ο ωροσκόπος του διαφοροποιείται βάση των πόλεων με μικρή χιλιομετρική απόσταση...για παράδειγμα αν γεννήθηκε Πειραιά ο ωροσκόπος του είναι καρκίνος και αν γεννήθηκε Αθήνα ο ωροσκόπος του είναι δίδυμος...επηρρεάζεται κ απ΄τους δύο; ή μετά απο κάποια ηλικία τείνει η επιρροή να γίνει πιο έντονη και καθοριστική με τάσεις του ενός ωροσκόπου....; ελπίζω να ήμουν κατανοητή:embarrest...ευχαριστώ
Αν γεννήθηκε στον Πειραιά, έχει ωροσκόπο στον Καρκίνο.
Αν γεννήθηκε στην Αθήνα, έχει ωροσκόπο στους Δίδυμους.
Σε 1 μέρος γεννήθηκε, αποκλείεται να γεννήθηκε σε 2 και μάλιστα ταυτόχρονα :nuts:
Πάντως ρίξε μια ματιά σε αυτήν την κουβέντα http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/6320-h-29%E7-%EC%EF%DF%F1%E1.html
και σε αυτήν http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/3892-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%F3%F4%E9%F2-%F4%E5%EB%E5%F5%F4%E1%DF%E5%F2-%EC%EF%DF%F1%E5%F2-%F4%F9%ED-%E6%F9%E4%DF%F9%ED.html
είμαι σίγουρος ότι θα σου λυθούν οι απορίες :bigsmile:
locco
28-01-2009, 10:21 AM
σας ευχαριστώ πάρα πολύ κύριε Μητσάκο για την απάντησή σας:bigsmile: