View Full Version : Μεγάλο Τρίγωνο..δείχνει?
κρασακι
22-01-2009, 11:08 PM
γεια σαςςς..:toung:
έχω απορία πως λειτουργεί ένα μεγάλο τρίγωνο σε ένα γενέθλιο χάρτη.
προσδίδει τύχη? ίσως πιο εύκολη επιτυχία στους τομείς που υποδεικνύουν οι πλανήτες και οι οίκοι? ευκολία έκφρασης και διοχέτευσης της ενέργειας αυτής?
βγάζει ούτως ή άλλως τις καλές του ιδιότητες ή πρέπει να ενεργοποιηθεί με κάποια διέλευση?
giannas
22-01-2009, 11:26 PM
Το μεγαλο τριγωνο θεωρειται ως ενδειξη μεγαλης τυχης μια και συνδιαζει τρια τριγωνα μαζι.Ετσι το ατομο μπορει να εξασφαλισει πολλες καλες προοπτικες για την εξελιξη της ζωης του(αναλογα τους οικους και τα ζωδια).
Οταν το τριγωνο αυτο βρησκετε σε ζωδια της φωτιας το ατομο δρα χωρις μετριοφροσυνη και ταπεινοτητα και το κυνηγη της τυχης γινετε με ριψικυνδυνο τροπο.
Στα ζωδια της γης το ατομο ειναι πιο προσγειωμενο ,εχει την ικανοτητα της αξιολογησης των ευκαιριων και την δημιουργια συγκεκριμενων στοχων.
Στα ζωδια του αερα η τυχη ερχετε μεσα απο την πολυσυνθετη και μεθοδικη σκεψη καθως και απο την ευκολια στην επικοινωνια.
Πολλες φορες ομως η τυχη που παρεχει αυτος ο σχηματισμος, δεν χρεισημοποιητε απο το ατομο γιατι επεναπαυετε στην ευκολια, με αποτελεσμα να μην δραστηριοποιητε την καταλληλη στιγμη και ετσι να μενει στην αδρανεια.
black moon
22-01-2009, 11:28 PM
γεια σαςςς..:toung:
έχω απορία πως λειτουργεί ένα μεγάλο τρίγωνο σε ένα γενέθλιο χάρτη.
προσδίδει τύχη? ίσως πιο εύκολη επιτυχία στους τομείς που υποδεικνύουν οι πλανήτες και οι οίκοι? ευκολία έκφρασης και διοχέτευσης της ενέργειας αυτής?
βγάζει ούτως ή άλλως τις καλές του ιδιότητες ή πρέπει να ενεργοποιηθεί με κάποια διέλευση?
Γειάααα σου!
Είναι ενας σχηματισμός οπου η ροη της ενεργειας των πλανητων δρα ανεμπόδιστη εξαιτιας των τριγώνων. Αυτο μπορει να ειναι και καλο και κακο καποιες φορες! Εξαρταται απο την φυση των πλανητων που το απαρτίζουν. Το στοιχειο στο οποίο ειναι τοποθετημένο παίζει σημαντικό ρόλο στην ερμηνεία του. Σημαντικό ειναι να πουμε πως επειδή η ομοιογένεια του στοιχείου ειναι που βοηθαει στην καλή ροη ενεργειας των τριγώνων, αν τυχει ενα μεγαλο τριγωνο οπου ο ενας πλανήτης ειναι σε αλλο στοιχειο τοτε δεν ειναι το ιδιο ευκολο. Οποτε η "αυθεντικότητα" του κρινεται απο αυτο!
Πιο ευκολη επιτυχία ισως, αλλα το προβλημα ειναι οτι το ατομο συνήθως βολεύεται και δεν θελει και να πολυζορίζεται. Επομένως καποιες φορες ίσως... και αρκετες ευκαιρίες του ξεγλιστράνε. Οταν υπάρχει στον γενεθλιο χαρτη ναι. Ειναι πάντα ενεργό. Δεν ειναι σαν το Yod δηλ
Χρήστος Άρχος
22-01-2009, 11:31 PM
Ένα μεγάλο τρίγωνο πάντα υποδηλώνει μία μεγάλη έκφραση ενέργειας και ευκολία σε ζητήματα του στοιχείου στο οποίο βρίσκεται το τρίγωνο.
Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επιφέρει τύχη στα θέματα που αναφέρονται μέσα απο τους οίκους που βρίσκονται οι πλανήτες στο τρίγωνο.
Παρόλα αυτά είναι πολύ σημαντικό να δούμε τους οίκους που κυβερνούν αυτοί οι πλανήτες γιατί μπορεί να παρουσιαστούν πολλά προβλήματα μέσα απο δυσαρμονικούς μεταξύ τους οίκους.
Πολύ σημαντικό είναι και η φύση των πλανητών που σχηματίζουν τα τρίγωνα να είναι φιλική και συμβατή μεταξύ τους.
Πολλά άτομα με τρίγωνα επειδή έχουν ένα χάρισμα για το οποίο και δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ δυστυχώς δεν κάνουν τίποτα και τελικά χάνουν την ευκαιρία να προχωρήσουν.
Σε αυτό βοηθά αν στο μεγάλο τρίγωνο έχουμε ένα τετράγωνο η μία αντίθεση όπου λειτουργεί σαν έξοδος δυναμικού στον χάρτη. Στην περίπτωση της αντίθεσης βέβαια πια δεν έχουμε μεγάλο τρίγωνο αλλά χαρταετό.
Τα άτομα με μεγάλα τρίγωνα χτίζουν πολύ εύκολα αμυντικά block που τους προστατεύουν απο κάτι.
Για παράδειγμα τα μεγάλα τρίγωνα της φωτιάς προκαλούν μία έλλειψη συγκαταβατικότητας στο άτομο και μία τάση να ξεκινά πράγματα μόνο του χωρίς να ζητάει βοήθεια απο άλλους.
Στο τρίγωνο της γης αυτό που συμβαίνει είναι τα άτομα που καθαρίζουν, χτίζουν η κάνουν πράγματα πάλι μόνο τους και δεν ζητούν βοήθεια όπως και της φωτιάς μόνο που εδώ είναι σε καθαρά υλικό επίπεδο.
Στο τρίγωνο του αέρα έχουμε ένα σνομπισμό και μία ιδέα ότι είμαστε πολύ εξυπνοι χωρίς να θέλουμε να συζητήσουμε με άλλους ανθρώπους περιφρονώντας της ξένες ιδέες.
Τέλος στο τρίγωνο του νερού έχουμε το άτομο που πιστεύει ότι μπορεί να επιβιώσει μόνο του και χωρίς να λαμβάνει αγάπη η συναίσθημα απο άλλους.
Και στις 4 περιπτώσεις είναι αμυντικοί μηχανισμοί που θα πρέπει το άτομο που εξετάζει ένα χάρτη να τους προσέξει αρκετά ειδάλλως θα υπάρξουν προβλήματα και αίσθηση ανικανοποίητου.
Χρήστος Άρχος
22-01-2009, 11:33 PM
Να συμπληρώσω επίσης πώς την περίοδο που το μεγάλο τρίγωνο δέχεται όψεις τετραγώνου η αντιθέσεων είναι περίοδοι όπου το άτομο μπορεί να βρεί ευκαιρίες να εξελίξει τα ταλέντα του ενώ στις συνόδους η στα τρίγωνα με διελεύσεις και προόδους έχουμε την περίοδο που μπορούμε να προοδεύσουμε εσωτερικά στους τομείς του τριγώνου.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος ¶ρχος
κρασακι
22-01-2009, 11:40 PM
Σας ευχαριστώ πάααρα πολύ και τους τρεις !:bigsmile:
merci Γιάννα, Ράνια και εσάς κύριε ¶ρχο!
πολύ ενδιαφέροντα! ήξερα ότι είναι τυχερό αλλά δεν ήξερα πως λειτουργεί στο κάθε στοιχείο αντίστοιχα και αν είναι πάντα ενεργό! επίσης δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να λειτουργήσει και ανατρεπτικά λόγω εφησυχασμού του ατόμου..:weird:
το δικό μου είναι στο στοιχείο του αέρα και περιλαμβάνει σελήνη, ερμή και πλούτωνα και οι 3 σε αέρινα ζώδια.
απλώς είχα απορία αν ο διελαύνων δίας στον υδροχόο φέτος μπορεί να το ενεργοποιήσει σχηματίζοντας αντίστοιχα τρίγωνα με τον κάθε πλανήτη ανα κάποιο διάστημα. αλλά μου είπατε ότι είναι πάντα ενεργό οπότε αποσύρω τη σκέψη μου.
ευχαριστώ πολύ!:love:
κρασακι
22-01-2009, 11:44 PM
Να συμπληρώσω επίσης πώς την περίοδο που το μεγάλο τρίγωνο δέχεται όψεις τετραγώνου η αντιθέσεων είναι περίοδοι όπου το άτομο μπορεί να βρεί ευκαιρίες να εξελίξει τα ταλέντα του ενώ στις συνόδους η στα τρίγωνα με διελεύσεις και προόδους έχουμε την περίοδο που μπορούμε να προοδεύσουμε εσωτερικά στους τομείς του τριγώνου.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος ¶ρχος
Μόλις είδα αυτό που συμπληρώσατε..δηλαδή και ένα τετράγωνο το ενεργοποιεί!
αν για παράδειγμα ο διελαύνων πλούτωνας στον αιγόκαιρω τετραγωνίζει τον γενέθλιο πλούτωνα στον ζυγό επηρεάζει όλο το τρίγωνο αυτή η όψη ή κοιτάζουμε μεμονωμένα την μία όψη?
Χρήστος Άρχος
22-01-2009, 11:48 PM
Μόλις είδα αυτό που συμπληρώσατε..δηλαδή και ένα τετράγωνο το ενεργοποιεί!
αν για παράδειγμα ο διελαύνων πλούτωνας στον αιγόκαιρω τετραγωνίζει τον γενέθλιο πλούτωνα στον ζυγό επηρεάζει όλο το τρίγωνο αυτή η όψη ή κοιτάζουμε μεμονωμένα την μία όψη?
Επηρεάζει όλο το τρίγωνο η όψη απλά κυρίως θα εκφραστεί απο την συγκεκριμένη όψη που σχηματίζεται.
Κάθε μεγάλο τρίγωνο έχει τρεις εξόδους κάθε φορά ενεργοποιείτε και μία συγκεκριμένη έξοδος. Αυτή λοιπόν τη στιγμή θα ενεργοποιηθεί η μία απο τις τρείς σας εξόδους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να λειτουργήσετε το ταλέντο σας η τη εσωτερική σας δύναμη και πλεονεκτήματα στην κατεύθυνση της όψης που υπάρχει αυτή τη στιγμή για καλύτερη αποτελεσματικότητα.
black moon
22-01-2009, 11:48 PM
Αν αγγιξει βεβαια ο Διας καποιο ακρο του, θα αλλαξει το χρώμα της ερμηνειας του προσωρινα. Τον βαζεις στο παιχνιδι δηλ. αλλα θα ξερεις πως η αισιοδοξία του μάλλον θα σε εφησυχάσει κι αλλο :embarrest Το καλύτερο ειναι να γινει χαρταετος απο διελευση οπως ειπε και ο κ. Αρχος για να δραστηριοποιηθείς :love:
κρασακι
22-01-2009, 11:58 PM
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια όλους! :bigsmile:
Καλησπερα!Το μεγαλο τριγωνο αν το χωριζει μια αντιθεση σχηματιζοντας και δυο εξαγωνα δινει το χαρταετο ετσι δεν ειναι?Ο χαρταετος δεν μπορει να μας κανει να εκμεταλλευτουμε το μεγαλο τριγωνο,δεν περιοριζει καπως την 'τεμπελικη' διαθεση?Ενα μεγαλο τριγωνο στον αερα με την αντιθεση του χαρταετου απο στοιχειο της φωτιας πως θα μπορουσε να ερμηνευτει γενικα?
Κοραλλία Μόζορα
23-01-2009, 05:00 PM
Σας ευχαριστώ πάααρα πολύ και τους τρεις !:bigsmile:
merci Γιάννα, Ράνια και εσάς κύριε ¶ρχο!
πολύ ενδιαφέροντα! ήξερα ότι είναι τυχερό αλλά δεν ήξερα πως λειτουργεί στο κάθε στοιχείο αντίστοιχα και αν είναι πάντα ενεργό! επίσης δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να λειτουργήσει και ανατρεπτικά λόγω εφησυχασμού του ατόμου..:weird:
το δικό μου είναι στο στοιχείο του αέρα και περιλαμβάνει σελήνη, ερμή και πλούτωνα και οι 3 σε αέρινα ζώδια.
απλώς είχα απορία αν ο διελαύνων δίας στον υδροχόο φέτος μπορεί να το ενεργοποιήσει σχηματίζοντας αντίστοιχα τρίγωνα με τον κάθε πλανήτη ανα κάποιο διάστημα. αλλά μου είπατε ότι είναι πάντα ενεργό οπότε αποσύρω τη σκέψη μου.
ευχαριστώ πολύ!:love:
Σοφία μου, για να παραφράσω μια ατάκα του βασιλιά Ληρ: "Το βασίλειό μου για... ένα μεγάλο τρίγωνο" και μάλιστα να το ενεργοποιεί ο Δίας τράνζιτ!!! Έχουμε τόσα προβλήματα και δυσκολίες στην ζωή μας που δεν καταλαβαίνω γιατί να μην χαρούμε και τις ευκολίες και την τύχη. Απόλαυσέ το όσο μπορείς!!!
giannas
23-01-2009, 07:30 PM
Καλησπερα!Το μεγαλο τριγωνο αν το χωριζει μια αντιθεση σχηματιζοντας και δυο εξαγωνα δινει το χαρταετο ετσι δεν ειναι?Ο χαρταετος δεν μπορει να μας κανει να εκμεταλλευτουμε το μεγαλο τριγωνο,δεν περιοριζει καπως την 'τεμπελικη' διαθεση?Ενα μεγαλο τριγωνο στον αερα με την αντιθεση του χαρταετου απο στοιχειο της φωτιας πως θα μπορουσε να ερμηνευτει γενικα?
Ο χαρταετος ειναι ακριβως ο σχηματισμος που ανεφερες,με το καλο και το κακο οτι αυτη η αντιθεση ενεργοποιει το ατομο σε θεματα ανολογα των οικων και των ζωδιων.Καλο γιατι το αποτελεσμα της ενεργοποιεισεις εχει ολη την ευχερια και την ευνοια του μεγαλου τριγωνου ,κακο γιατι οτιδηποτε μας ενεργοποιει ειναι αυτο που μας προκαλει,μας αναστατωνει και μας πληγωνει.
Ετσι αυτος ο σχηματισμος δεινει μια ευνοια στο ατομο σε θεματα επικοινωνιας αλλα και οργανωμενης και πολυπλευρης σκεψης και ολη την δυναμικη,την κινητηκοτητα και την τολμη της φωτιας να φερει εις περας τον στοχο του.
Και για εμενα αυτος ο σχηματισμος καθε αλλο παρα τεμπελικη διαθεση εχει.....
κρασακι
23-01-2009, 10:25 PM
Σοφία μου, για να παραφράσω μια ατάκα του βασιλιά Ληρ: "Το βασίλειό μου για... ένα μεγάλο τρίγωνο" και μάλιστα να το ενεργοποιεί ο Δίας τράνζιτ!!! Έχουμε τόσα προβλήματα και δυσκολίες στην ζωή μας που δεν καταλαβαίνω γιατί να μην χαρούμε και τις ευκολίες και την τύχη. Απόλαυσέ το όσο μπορείς!!!
μου άρεσε η παράφραση..:bigsmile:
αν είναι να μου φέρει τύχη φέτος το κρατώ στα υπόψη σοβαρά!
αλλαγές σίγουρα θα ρθουν αν είναι και τυχερές θα δούμε..
θα προσπαθήσω να το απολαύσω..:toung:
κρασακι
23-01-2009, 10:30 PM
είδα να αναφέρεται στα προηγούμενα ποστ ο σχηματισμός του χαρταετού..
να ρωτήσω κάτι και πάλι..
το τρίγωνο μου είναι με σελήνη, ερμή και πλούτωνα
επίσης ο ποσειδώνας μου κάνει εξάγωνο με τον ερμή μου και εξάγωνο με τον πλούτωνα (μιας και είναι γενιάς)
σελήνη στους διδύμους στις 15 και κάτι κοντά 16
και ποσειδώνας στον τοξότη στις 24
δεν μου βγάζει όψη αντίθεσης μιας και οι μοίρες απέχουν.
δεν θεωρείται χαρταετός αυτό, σωστά? μιας και δεν είναι καθαρή η αντίθεση ακριβείας....ή θεωρείται??
Τίνα Ζαχαριάδου
23-01-2009, 10:46 PM
είδα να αναφέρεται στα προηγούμενα ποστ ο σχηματισμός του χαρταετού..
να ρωτήσω κάτι και πάλι..
το τρίγωνο μου είναι με σελήνη, ερμή και πλούτωνα
επίσης ο ποσειδώνας μου κάνει εξάγωνο με τον ερμή μου και εξάγωνο με τον πλούτωνα (μιας και είναι γενιάς)
σελήνη στους διδύμους στις 15 και κάτι κοντά 16
και ποσειδώνας στον τοξότη στις 24
δεν μου βγάζει όψη αντίθεσης μιας και οι μοίρες απέχουν.
δεν θεωρείται χαρταετός αυτό, σωστά? μιας και δεν είναι καθαρή η αντίθεση ακριβείας....ή θεωρείται??
Kρασακι μου νομιζω πως πιανεται κ δεν πιανεται αυτη η αντιθεση,ο λογος που με βλεπεις διστακτικη ειναι γιατι ειναι η Σεληνη, αν ηταν αλλος Πλανητης θα σου ελεγα οτι δεν πιανεται.
Παντως να ξερεις κ χωρις να θελω να βγω οφ τοπικ οτι σε συναστρια αν ο αλλος εχει πλανητης κοντα στις 15 μοιρες του Τοξοτη σου κλεινει τον σχηματισμο κ ειναι πολυ θετικη ενδειξη.
κρασακι
23-01-2009, 10:54 PM
Kρασακι μου νομιζω πως πιανεται κ δεν πιανεται αυτη η αντιθεση,ο λογος που με βλεπεις διστακτικη ειναι γιατι ειναι η Σεληνη, αν ηταν αλλος Πλανητης θα σου ελεγα οτι δεν πιανεται.
Παντως να ξερεις κ χωρις να θελω να βγω οφ τοπικ οτι σε συναστρια αν ο αλλος εχει πλανητης κοντα στις 15 μοιρες του Τοξοτη σου κλεινει τον σχηματισμο κ ειναι πολυ θετικη ενδειξη.
Έρση μου ευχαριστώ..τώρα τι να πω εγώ δεν έχω καθόλου ιδέα..
όσο για το δεύτερο που είπες..αν είμαστε οφ τόπικ να μας συγχωρέσουν με μια επισήμανση θα μεταφέρουμε τη συζήτηση, αλλά δεν το έπιασα καλά..μια παρακληση παρακαλώ για να καταλάβω αυτό που λες μόνο..
να έχει ο άλλος ποσειδώνα στις 15 του τοξότη για να μου κλείνει τον σχηματισμό ή οποιονδήποτε πλανήτη εκεί? αυτό δεν κατάλαβα..:toung:
Τίνα Ζαχαριάδου
23-01-2009, 11:43 PM
Έρση μου ευχαριστώ..τώρα τι να πω εγώ δεν έχω καθόλου ιδέα..
όσο για το δεύτερο που είπες..αν είμαστε οφ τόπικ να μας συγχωρέσουν με μια επισήμανση θα μεταφέρουμε τη συζήτηση, αλλά δεν το έπιασα καλά..μια παρακληση παρακαλώ για να καταλάβω αυτό που λες μόνο..
να έχει ο άλλος ποσειδώνα στις 15 του τοξότη για να μου κλείνει τον σχηματισμό ή οποιονδήποτε πλανήτη εκεί? αυτό δεν κατάλαβα..:toung:
καλα καταλαβες, οποιονδηποτε πλανητη.:love:
κρασακι
23-01-2009, 11:58 PM
καλα καταλαβες, οποιονδηποτε πλανητη.:love:
ευχαριστώ έρση!
ναι εεε..?χμμ..:weird:
έχω ένα τέτοιο άτομο που χρόνια έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του και συνεχίζει να το αφήνει Τοξότης με σελήνη στον τοξότη στις 13...με προβλημάτισες ευχάριστα!
χαίρομαι να μαθαίνω καινούρια πράγματα!
δεν φανταζόμουν ότι μπορεί ένας άνθρωπος να κλείσει έναν τέτοιο σχηματισμό!
να υποθέσω ότι μπορεί να ωθήσει τον άλλον να διοχετεύσει σωστά όλη αυτή την ενέργεια και γενικά να τον βοηθήσει να εξελιχθεί..
:toung::love:
Aries&Libra
30-05-2009, 01:08 AM
Μια και μιλάμε για ενεργοποίηση μεγάλου τριγώνου από διέλευση, έχω Σελήνη στην 1η Λέοντα (10ος οίκος) και Ποσειδώνα στην 1η Τοξότη (2ος οίκος). Τον Ιούνιο του 2010, ο Ουρανός στον Κριό από τον 6ο (αλλά και ο Δίας), θα ενεργοποιήσει το ήδη υπάρχον τρίγωνο του γενέθλιου, και εύχομαι να μου δώσει κάποιο "άνοιγμα" σε πνευματικό επίπεδο εξαιτίας της φύσης Σελήνης-Ποσειδώνα.Μπορεί βέβαια να σημαίνει κάτι άλλο καθώς ο άντρας μου έχει Δία-Ποσειδώνα στην 1η Τοξότη και ο γιός μου Δία στην 1η Κριού. Η ιδιομοιρία (η οποία εμφανίζεται συχνά σε άτομα της ίδιας οικογένειας, μας επηρρεάζει όλους μας.