PDA

View Full Version : Απορίες σχετικά με ζώδια, ωροσκόπους κτλ

cliodilu
22-01-2009, 01:32 PM
Καλημέρα θα ήθελα βοήθεια σχετικά με τις απορίες μου.
Απορία 1)
Είμαι γεννημένη 28 Ιουλίου (λέων) στις 17:03 ( τοξότης) κι έχω μια δίδυμη αδελφή που μπορώ να πω πως μοιάζουμε τόσο όσο η μέρα με την νύχτα ( εκείνη γεννήθηκε 16:57).
Εκείνη είναι “γεννημένη λέων” με όλα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της που έμενα δεν με εκφράζουν, αστρολογικά πως εξηγείται αυτό?
απορία 2)
μέχρι πριν λίγο καιρό πίστευα ότι είχα ωροσκόπο καρκίνο κι αυτό εξηγούσε πολλά σημεία του χαρακτήρα μου (ως λέων με ωροσκόπο καρκίνο) τόσο που έχω αρχίσει να νιώθω πιο πολύ καρκίνος παρά λέων.
Ισχύει ότι μετά τα 30 χρόνια ο ωροσκόπος είναι πιο ισχυρός από το ζώδιο?
Απορία 3)
Με τον τοξότη δεν έχω καμία σχέση κι όσες φορές έχω διαβάσει χαρακτηριστικά του είναι σαν να διαβάζω για άλλον άνθρωπο, που οφείλετε αυτό?
Απορία 4)
Ο σύντροφος μου είναι γεννημένος 25 Αύγουστου ( παρθένος) στις 12:25 ( σκόρπιος)
σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει βάζοντας αυτά τα στοιχεία θα έπρεπε να “τρωγόμαστε” όλη μέρα, να μην αντέχαμε ο ένας τον άλλον και να ζούσαμε μια χλιαρότητα στο σεξ. Ευτυχώς ζούμε το άλλο άκρο αυτού που υποτίθεται ότι θα έπρεπε σύμφωνα με τα ζώδια μας.
Η γενικότερη απορία μου είναι, τι είναι αυτό που ισχύει προσωπικά για μένα?
Τι είναι αυτό που κάνει την διαφορά ανάμεσα σε όλα αυτά που διαβάζω και αυτά που ζω?
Σίγουρα ο καθένας είναι ξεχωριστός και κάτι ξεχωριστό τον ακολουθει και τον ορίζει, πιο είναι όμως αυτό?
Όσο αφορά τις προβλέψεις πως ξεχωρίζω τις προσωπικές με τις γενικές?
Πόσο προσωπικές μπορεί να είναι ανάμεσα στα άτομα που γεννήθηκαν την ίδια ημέρα ώρα χρόνο και τόπο καταγωγής από μένα?
Σας ευχαριστώ για την υπομονή και το κουράγιο σας μπροστά στις απορίες μου.

cancerian
22-01-2009, 01:50 PM
Καλημέρα θα ήθελα βοήθεια σχετικά με τις απορίες μου.
Απορία 1)
Είμαι γεννημένη 28 Ιουλίου (λέων) στις 17:03 ( τοξότης) κι έχω μια δίδυμη αδελφή που μπορώ να πω πως μοιάζουμε τόσο όσο η μέρα με την νύχτα ( εκείνη γεννήθηκε 16:57).
Εκείνη είναι “γεννημένη λέων” με όλα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της που έμενα δεν με εκφράζουν, αστρολογικά πως εξηγείται αυτό?

Δεν ειναι αναγκη καποια πραγματα να εκφραζουν και τις δυο , και μη αστρολογικα να το δεις το θεμα , ο καθενας λαμβανει δικα του βιωματα και μεσα απο αυτα συμπληρωνει την προσωπικοτητα του

απορία 2)
μέχρι πριν λίγο καιρό πίστευα ότι είχα ωροσκόπο καρκίνο κι αυτό εξηγούσε πολλά σημεία του χαρακτήρα μου (ως λέων με ωροσκόπο καρκίνο) τόσο που έχω αρχίσει να νιώθω πιο πολύ καρκίνος παρά λέων.
Ισχύει ότι μετά τα 30 χρόνια ο ωροσκόπος είναι πιο ισχυρός από το ζώδιο?

Οχι αυτη η προσεγγιση ειναι λαθος !

Απορία 3)
Με τον τοξότη δεν έχω καμία σχέση κι όσες φορές έχω διαβάσει χαρακτηριστικά του είναι σαν να διαβάζω για άλλον άνθρωπο, που οφείλετε αυτό?

Απορία 4)
Ο σύντροφος μου είναι γεννημένος 25 Αύγουστου ( παρθένος) στις 12:25 ( σκόρπιος)
σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει βάζοντας αυτά τα στοιχεία θα έπρεπε να “τρωγόμαστε” όλη μέρα, να μην αντέχαμε ο ένας τον άλλον και να ζούσαμε μια χλιαρότητα στο σεξ. Ευτυχώς ζούμε το άλλο άκρο αυτού που υποτίθεται ότι θα έπρεπε σύμφωνα με τα ζώδια μας.

Διαβαζεις λαθος πηγες ή η κριση σου ειναι λαθος , Λεων + Σκορπιος = :nuts:

Η γενικότερη απορία μου είναι, τι είναι αυτό που ισχύει προσωπικά για μένα?

Το προσωπικο σου ωροσκοπιο

Τι είναι αυτό που κάνει την διαφορά ανάμεσα σε όλα αυτά που διαβάζω και αυτά που ζω?

Αν διαβαζεις γενικες προβλεψεις λογικο ειναι.

Σίγουρα ο καθένας είναι ξεχωριστός και κάτι ξεχωριστό τον ακολουθει και τον ορίζει, πιο είναι όμως αυτό?

:blink:

Όσο αφορά τις προβλέψεις πως ξεχωρίζω τις προσωπικές με τις γενικές?

Γενικες = εκεινες που αφορουν εβδομαδα , μηνα , χρονο για τον ζωδιο σου
Προσωπικες = εκεινες που γινονται με βαση το προσωπικο σου ωροσκοπιο

Πόσο προσωπικές μπορεί να είναι ανάμεσα στα άτομα που γεννήθηκαν την ίδια ημέρα ώρα χρόνο και τόπο καταγωγής από μένα?

Πιστεψε με πολυ προσωπικες ! ! !

Σας ευχαριστώ για την υπομονή και το κουράγιο σας μπροστά στις απορίες μου.

Παρακαλω...

cliodilu
22-01-2009, 02:19 PM
Διαβαζεις λαθος πηγες ή η κριση σου ειναι λαθος , Λεων + Σκορπιος = :nuts:

Αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνω, πήρες το ζώδιο μου και τον ωροσκόπο του ( το αποτέλεσμα δεν το κατάλαβα ομολογώ :bigsmile: ) γιατί έβαλες τον σκορπιό κι όχι τον παρθένο?
Αυτό το άτομο είναι εντελώς παρθένος… πιο σπαστικός παρθένος δεν γίνετε :nuts:
Στο παρελθόν όμως ήμουν με κάποιον που ήταν σκορπιός ( δεν ξέρω ωροσκόπο)
Και γι’αυτην την εμπειρία (με τον σκορπιό) θα ήμουν πρόθυμη να υποστώ λοβοτομή :wacko:

cancerian
22-01-2009, 02:31 PM
Αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνω, πήρες το ζώδιο μου και τον ωροσκόπο του ( το αποτέλεσμα δεν το κατάλαβα ομολογώ :bigsmile: ) γιατί έβαλες τον σκορπιό κι όχι τον παρθένο?
Αυτό το άτομο είναι εντελώς παρθένος… πιο σπαστικός παρθένος δεν γίνετε :nuts:
Στο παρελθόν όμως ήμουν με κάποιον που ήταν σκορπιός ( δεν ξέρω ωροσκόπο)
Και γιΆαυτην την εμπειρία (με τον σκορπιό) θα ήμουν πρόθυμη να υποστώ λοβοτομή :wacko:

Aγαπητη cliodilu

δεν χρειαζεται να υποστεις λοβοτομη. Δεν υπαρχει επιστροφη μετα.. Περα απο την χαριτολογια , πριν βγαλεις συμπερασματα για καποιο ατομο , σχεση , κατασταση με βαση την Αστρολογια να μαθεις να κοιτας στην συνολοτητα και οχι σε κατι μεμονομενο. Εσυ κοιτας ωροσκοπο και το ζωδιου του Ηλιου , υπαρχουν ακομα αλλα 7 πλανητικα σωματα (πλανητες), 12 κομματια του ζωδιακου οι λεγομενοι οικοι , οπου εκφραζουν 12 διαφορετικους τομεις της ζωης και οι οψεις οπου σχετιζουν τις ενεργειες αυτων των δυο και τελος μυρια αλλα στοιχεια για εναν χαρτη. Αν θελεις να κατανοησεις την Αστρολογια δες τα πραγματα συνολικα, Η Αστρολογια ειναι σαν μια μεγαλη εξισωση , οπου καθε αγνωστος , εκφραζει κατι διαφορετικο. Δεν υπαρχει κανενα ωροσκοπιο που να μοιαζει με το αλλο . Ακομα και η γεννηση στο επομενο λεπτο δινει μια διαφορετικη προσωπικοτητα με βαση την Αστρολογια.
Οταν μιλαμε για αστρολογια , δεν λεμε "πες μου το ζωδιο σου και τον ωροσκοπο σου να σου πω ποιος εισαι " λεμε " Δειξε μου τον χαρτη σου να σου πω ποιος εισαι "

με εκτιμηση
cancerian

gavrina
30-04-2009, 07:40 PM
Εχω γεννηθεί 7-2-1979 στις 15:15μ.μ ποιος είναι ο ωροσκόπος μου?όλα χαλια μου πάνε:sad:

kiaRRa
30-04-2009, 07:56 PM
Εχω γεννηθεί 7-2-1979 στις 15:15μ.μ ποιος είναι ο οροσκόπος μου?όλα χαλια μου πάνε:sad:

Μπορείς να βάλεις τα στοιχεία σου στην εφαρμογή μας εδώ (http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php)για να δεις όλο το χάρτη σου και όχι μονο τον ωροσκοπο σου.

gavrina
30-04-2009, 08:09 PM
Μπορείς να βάλεις τα στοιχεία σου στην εφαρμογή μας εδώ (http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php)για να δεις όλο το χάρτη σου και όχι μονο τον ωροσκοπο σου.

Thanks....

92759
24-05-2009, 02:38 AM
Καλησπέρα!!!Εγώ δεν είμαι τόσο αρχάρια σε αστρολογικά θέματα....όμως με βασανίζει ο λόγος για τον οποίο είμαι τόσο παρορμητικό άτομο!!Είμαι καρκίνος και η σελήνη και κυβερνήτης μου είναι στον κριό, επίσης παρορμητικό ζώδιο. Μήπως για αυτό? Διαφορετικά πού αλλού στον χάρτη μου πρέπει να κοιτάξω για αυτό το ζήτημα? 26/06/89 10:15 αθήνα, αν και δεν νομίζω ότι θα σας χρειαστούν.....ουφ!ευχαριστώ !!!!!!!!:worried::worried::worried::worried:

Μητσάκος
24-05-2009, 08:17 AM
Καλησπέρα!!!Εγώ δεν είμαι τόσο αρχάρια σε αστρολογικά θέματα....όμως με βασανίζει ο λόγος για τον οποίο είμαι τόσο παρορμητικό άτομο!!Είμαι καρκίνος και η σελήνη και κυβερνήτης μου είναι στον κριό, επίσης παρορμητικό ζώδιο. Μήπως για αυτό? Διαφορετικά πού αλλού στον χάρτη μου πρέπει να κοιτάξω για αυτό το ζήτημα? 26/06/89 10:15 αθήνα, αν και δεν νομίζω ότι θα σας χρειαστούν.....ουφ!ευχαριστώ !!!!!!!!:worried::worried::worried::worried:
Απαντάς μόνη σου :cheesy:
Φαντάζομαι όμως ότι έχεις δει και τη συνοπτική ερμηνεία από εδώ Αστρολογία Δωρεάν προσωπικό ωροσκόπιο - Γενέθλιος χάρτης (http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php), ε; Αν όχι, ρίξε μια ματιά και δες ποια ιδιότητα υπερισχύει στο χάρτη σου με βάση την τοποθέτηση των πλανητών σε παρορμητικά-σταθερά-μεταβλητά ζώδια, δες τον Ερμή σου ακόμα, τον ¶ρη, τι όψεις κάνουν :bigsmile:

92759
25-05-2009, 05:48 PM
Απαντάς μόνη σου :cheesy:
Φαντάζομαι όμως ότι έχεις δει και τη συνοπτική ερμηνεία από εδώ Αστρολογία Δωρεάν προσωπικό ωροσκόπιο - Γενέθλιος χάρτης (http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php), ε; Αν όχι, ρίξε μια ματιά και δες ποια ιδιότητα υπερισχύει στο χάρτη σου με βάση την τοποθέτηση των πλανητών σε παρορμητικά-σταθερά-μεταβλητά ζώδια, δες τον Ερμή σου ακόμα, τον ¶ρη, τι όψεις κάνουν :bigsmile:
χμ..... συνολικα εχω 6 πλανητες σε παρορμητικα!το έχω δει ναι αλλά προφανώς πρεπει να κοιταξω πολυ βαθια στο πως λειτουργει ο ερμης μεσα στο μεταβλητο των διδυμων και ο αρης στο σταθερο του λεοντα.σωστά?
να ρωτήσω κάτι άλλο, πού μπορώ να διαβάσω για τις πτώσεις και τις εξάρσεις του κάθε πλανήτη αναλυτικά?ευχαριστώ!!:embarrest

Μητσάκος
25-05-2009, 06:36 PM
χμ..... συνολικα εχω 6 πλανητες σε παρορμητικα!το έχω δει ναι αλλά προφανώς πρεπει να κοιταξω πολυ βαθια στο πως λειτουργει ο ερμης μεσα στο μεταβλητο των διδυμων και ο αρης στο σταθερο του λεοντα.σωστά?
να ρωτήσω κάτι άλλο, πού μπορώ να διαβάσω για τις πτώσεις και τις εξάρσεις του κάθε πλανήτη αναλυτικά?ευχαριστώ!!:embarrest
Στην ενότητα που βρήκες τον Δία θα βρεις και για τους άλλους και θα δεις πού είναι σε πτώση, κυριαρχία και τα λοιπά. Κάπου πήρε το μάτι μου και μια σύνοψη σε χάρτη, αλλά δεν το βρίσκω τώρα. Σε αυτόν το σύνδεσμο έχει μια πρακτική και πανεύκολη λειτουργία πάντως για πιο άμεσες ...εξερευνήσεις http://www.myhoroscope.gr/?page=planets Πατάς κουμπάκια και σου βγαίνουν ερμηνείες και βλέπεις τουλάχιστον που είναι ποιος σε καλή θέση και που ...αδυνατίζει:toung:

Fotini Christodoulou
25-05-2009, 06:38 PM
Στην ενότητα Πλανήτες και πλανητοειδείς, υπάρχουν άρθρα για τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά όπου αναφέρονται οι θέσεις έξαρσης- πτώσης, κυβέρνησης και αδυναμίας και φυσικά αναλύεται η φύση του καθένα αστρολογικά.:bigsmile:

Πχ για τον Δία (http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/318-%E4%DF%E1%F2.html)

loulakopia
26-05-2009, 09:21 PM
καλησπερα ..εμενα ο οροσκοπος μου ο οποιος ειναι στο ζωδιο της παρθενου καταλαμβανει ξεκινα απο της 16 της παρθενου κ τελειωνει στις 16 του ζηγου αυτο συμαινει οτι παιρνω χαρακτιριστικα κ απο τα δυο ζωδια?

Μητσάκος
26-05-2009, 10:55 PM
καλησπερα ..εμενα ο οροσκοπος μου ο οποιος ειναι στο ζωδιο της παρθενου καταλαμβανει ξεκινα απο της 16 της παρθενου κ τελειωνει στις 16 του ζηγου αυτο συμαινει οτι παιρνω χαρακτιριστικα κ απο τα δυο ζωδια?
Εσύ πώς το βιώνεις; Παρατηρείς να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

loulakopia
26-05-2009, 11:29 PM
μμμ κοιτα υπαρχουν φορες που ασχολουμε με την εμφανιση μου κ γενικοτερα οτι εχει σχεση με την ομορφια κ το καλεσθητο που λεμε οσο δεν παει αλλο γινομαι αναποφασιστη ασχολουμε με πολλα πραγαμτα ταυτοχρονα κ τελικα δεν καταφερνω να τελειωνω κανενα ειμαι πιο γλυκια πιο θυληκη θελω ολοι να με προσεχουν κ να ειμαι το κεντρο του κοσμου κ να μου λενε πο πο τι ομορφη που εισαι η τι καταπληκτικο που ειναι αυτο που φορας κ υπαρχουν κ στιγμες που γινομαι τακτικοτατη τελειωμανης την εμφανιση την θεωρω το τελευταιο προσφερω στον αλλον ακομα κ αν δεν εχω να παρω κατι θελω να βρισκομαι πιο πολυ στο παρασκινιο ωταν νιωθω οτι τραβαω την προσοχη των αλλων προσπαθω να φυγω τρεχοντας γινομαι πολυ επικριτηκη με τους αλλους σε ολα βρισκω καπιο ελατωμα ..ουφ αυτα πανω κατω...

Μητσάκος
27-05-2009, 08:12 AM
μμμ κοιτα υπαρχουν φορες που ασχολουμε με την εμφανιση μου κ γενικοτερα οτι εχει σχεση με την ομορφια κ το καλεσθητο που λεμε οσο δεν παει αλλο γινομαι αναποφασιστη ασχολουμε με πολλα πραγαμτα ταυτοχρονα κ τελικα δεν καταφερνω να τελειωνω κανενα ειμαι πιο γλυκια πιο θυληκη θελω ολοι να με προσεχουν κ να ειμαι το κεντρο του κοσμου κ να μου λενε πο πο τι ομορφη που εισαι η τι καταπληκτικο που ειναι αυτο που φορας κ υπαρχουν κ στιγμες που γινομαι τακτικοτατη τελειωμανης την εμφανιση την θεωρω το τελευταιο προσφερω στον αλλον ακομα κ αν δεν εχω να παρω κατι θελω να βρισκομαι πιο πολυ στο παρασκινιο ωταν νιωθω οτι τραβαω την προσοχη των αλλων προσπαθω να φυγω τρεχοντας γινομαι πολυ επικριτηκη με τους αλλους σε ολα βρισκω καπιο ελατωμα ..ουφ αυτα πανω κατω...

Όλα αυτά που γράφεις μπορεί να οφείλονται και σε άλλους παράγοντες (πράγμα που είναι και το πιο πιθανό) και όχι στο ότι ο 1ος σου πιάνει και τον Ζυγό :bigsmile:

MUROCHA
13-09-2009, 09:29 PM
Γεια σας! οσο πιο πολυ ασχολουμε με την αστρολογια τοσο πιο πολλες αποριες εχω!! Μια απο αυτες ειναι..οταν μιλαμε για οικους και ζωδια εννοουμε την οικοθεσια που ξεκιναει απο τον 1ος(το σημειο του ωροσκοπου 2ος... κτλ και τους κυβερνητες των ζωδιων που βρισκονται σαυτους) ή αναλογα με τον πλατητη στα ζωδια και σε ποιον οικο βρισκονται πχ εχω ηλιο,ερμη,αφροδιτη στο ζυγο και ολα στον 8ο οικο..και στον 8ο οικο βρισκεται ο ζυγος!φανταζομαι ολα παιζουν ρολο..η απορια μου ειναι πως σχετιζονται αυτοι μεταξυ τους για τις οψεις!!
Επισης εχω τον γενεθλιο κρονο και ουρανο στον τοξοτη στον 10ο οικο,μεσουρανημα και 11ος στον τοξοτη . στον 4ος και 5ος οικο βρισκεται το ζωδιο των διδυμων ...πως ερμηνευεται αυτο??
Ευχομαι να εγινα κατανοητη κ μια απαντηση θα με βοηθουσε πολυ!!! :-)

loulakopia
23-11-2009, 04:52 PM
καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας σε μια απορια μου...χτες στην εκπομπη της Αση Μπηλιου μια ερωτηση τηλεθεατριας ηταν η εξης ...οταν εχουμε γεννηθει καλοκαιρινους μηνες προσθετουμε η αφερουμε?...η απαντηση ηταν οτι προσθετουμε 3 ωρες.....ΙΣΧΥΕΙ?

Δείμων
23-11-2009, 10:43 PM
murocha σωστά τα λες για την οικοθεσία που ξεκινάει από το σημείο του ωροσκόπου. Ύστερα κοιτάμε τους πλανήτες σε σχέση με το σημείο που ξεκινάει ο κάθε οικος (η ακμή του): ακόμα και αν ξεκινάει από την 29° ενός ζωδίου, ο οίκος θεωρείται ότι «ανήκει» σε αυτό άσχετα αν έχει μέσα πλανήτες και βρίσκονται σε επόμενο ζώδιο. Οι πλανήτες θα πάρουν τα χαρακτηριστικά του ζωδίου τους και θα τα εκφράσουν μέσα στον οίκο που βρίσκονται.

Κυβερνήτες: σε κάθε οίκο, ψάχνουμε ποιόν κυβερνήτη έχει το ζώδιο που βρίσκεται η ακμή του. Τον εντοπίζουμε και κοιτάμε τη θέση του, σε ποιον οίκο και ζώδιο βρίσκεται καθώς και τις όψεις που δέχεται. Έτσι παίρνουμε τις αστρολογικές πληροφορίες για τα θέματα του εκάστοτε οίκου - πώς θα εκφραστούν, δια μέσου ποιών καταστάσεων κλπ.

Είδες ότι οι όψεις είναι το τελευταίο που ψάχνουμε σε έναν χάρτη, έστω και αν συνήθως είναι το πιο πολύπλοκο (γι αυτό άλλωστε ακούγεται περισσότερο, επειδή δημιουργεί απορίες). Οι όψεις σαν όψεις είναι ανεξάρτητες από τις θέσεις - πάντα μία αντίθεση θα έχει τα χαρακτηριστικά μιας αντίθεσης άσχετα από τα ζώδια ή τους οίκους που βρίσκονται τα σώματα που τη σχηματίζουν. Υπάρχει εδώ μία μικρή υποπερίπτωση, αλλά δούλεψε πρώτα τα βασικά και μετά με το καλό τα επόμενα :)

Ρουλα 3 ώρες προσθέτουμε στην ώρα Γκρήνουιτς (GMT ή UTC) όταν έχουμε θερινό ωράριο και 2 όταν έχουμε χειμερινό. To υπολογιστικό μας πρόγραμμα το κάνει αυτόματα για την Ελλάδα.

leoma
24-11-2009, 12:52 PM
καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας σε μια απορια μου...χτες στην εκπομπη της Αση Μπηλιου μια ερωτηση τηλεθεατριας ηταν η εξης ...οταν εχουμε γεννηθει καλοκαιρινους μηνες προσθετουμε η αφερουμε?...η απαντηση ηταν οτι προσθετουμε 3 ωρες.....ΙΣΧΥΕΙ?

Επειδή δεν την είδα την εκπομπή, Υπόθεση Νο. 1: το θέμα ήταν ο υπολογισμός του ωροσκόπου, σωστά;

Η ερώτηση της τηλεθεάτριας, αν ετέθη έτσι, είναι ούτως ή άλλως λανθασμένη, γιατί δεν είναι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες που αλλάζει η ώρα (Υπόθεση Νο. 2: περί αλλαγής ώρας ο λόγος) -- η αλλαγή αυτή διαρκεί 7 ολόκληρους μήνες!!! Δηλαδή παραπάνω από μισή χρονιά πάμε με λάθος ώρα!! Ας το υποστούμε κι αυτό αφού εξοικονομούμε ενέργεια έτσι :cheesy:, αλλά όχι για τρεις ώρες..., μόνο μια ωρίτσα μπροστά πάμε τα ρολόγια μας, δηλαδή οι 3 γίνονται 4, οπότε για να βρούμε την κανονική ώρα ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ μία ώρα.

Τώρα, αν μου πεις ότι κάθησαν σε τηλεοπτική εκπομπή και περιέγραψαν ολόκληρη τη χειροκίνητη διαδικασία υπολογισμού του ωροσκόπου, τότε θα κόψω τις φλέβες μου:cry:

Συγνώμη, δεν διάβασα την τελευταία πρόταση του Δείμωνα στο προηγούμενο ποστ, αλλά και πάλι διαβάζοντάς την επανέρχομαι με τη δική μου προηγούμενη πρόταση: είναι δυνατόν να μιλούσαν σε εκπομπή για ώρα Γκρίνουιτς;;;;

skeletoula
24-11-2009, 01:56 PM
Σας παρακαλώ ας με ξεμπλοκάρει κάποιος γιατί έχω πάθει "κοκομπλόκο"!!! Σύμφωνα με το γενέθλιο χάρτη μου έχω 4ο οίκο στον Έρμή, στήν Αφροδίτη και στον πλούτωνα. Και 5ο οίκο στο Ποσειδώνα και στον Ουρανό. Ψάχνοντας στα κείμενα της "αστρολογίας για αρχάριους" βρήκα ότιο 4ος οίκος δηλώνει την ασφάλεια και ο 5ος τη δημιουργία. Τι σημαίνει όταν βρίσκεται ένας οίκος σε τόσους πλανήτες....:worried:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Fotini Christodoulou
24-11-2009, 02:16 PM
Σας παρακαλώ ας με ξεμπλοκάρει κάποιος γιατί έχω πάθει "κοκομπλόλο"!!! Σύμφωνα με το γενέθλιο χάρτη μου έχω 4ο οίκο στον Έρμή, στήν Αφροδίτη και στον πλούτωνα. Και 5ο οίκο στο Ποσειδώνα και στον Ουρανό. Ψάχνοντας στα κείμενα της "αστρολογίας για αρχάριους" οτι ο 4ος οίκος δηλώνει την ασφάλεια και ο 5ος τη δημιουργία. Τι σημαίνει όταν βρίσκεται σε όλους αυτους τους πλανήτες....:worried:
Ευχαριστώ εκ των προταίρων!!!

Αγαπητή Σκελετούλα,

Οι ακμές βρίσκονται σε κάποιο ζώδιο (και όχι σε κάποιον πλανήτη όπως αναφέρεις).

Μέσα στον οποιοδήποτε οίκο μπορεί να υπάρχουν, ή να μην υπάρχουν πλανήτες.
Η πρώτη κίνηση ειναι να δείς σε ποιο ζώδιο βρίσκεται μία ακμή. Έπειτα πού βρίσκεται , τι όψεις σχηματίζει, ο κυβερνήτης του ζωδίου της ακμής.
Έπειτα τους πλανήτες - εάν υπάρχουν- που βρίσκονται μέσα στον οίκο αυτό, ποιους οίκους κυβερνουν( να το πώ απλά τα θέματα των οίκων που κυβερνουν θα λειτουργούν μέσα απο τον οικο που βρίσκονται ) και τέλος τις όψεις που αυτοί σχηματίζουν.

Στα κείμενα που προτείνονται υπάρχει συνοπτική ερμηνεία των οίκων με πολλά απο τα θέματα που ο καθένας τους κυβερνά. Στην ενότητα των Πλανητών- Πλανητοειδών θα βρείς πληροφορίες για όλους τους πλανήτες, την φύση τους και τον συμβολισμό τους.

Ελπίζω να βοήθησα.Καλή συνέχεια:bigsmile:

skeletoula
24-11-2009, 02:21 PM
Θα μελετήσω εκεί που με παραπέμπεις και θα τα ξαναπούμε σύντομα...
Ευχαριστώ που απάντησες...!!!:bigsmile:

Δείμων
25-11-2009, 01:40 AM
έχω πάθει "κοκομπλόκο"!!!

Εγώ προτείνω να κάνεις ένα κιτκατ για να χωνέψεις πρώτα αυτά που ξέρεις και μετά συνεχίζεις, και συνεχίζεις, και συνεχίζεις...! :love::love::love:

:bigsmile:

skeletoula
26-11-2009, 05:30 PM
Ευχαριστώ Δείμων για τη συμβουλή αλλά όσα "κιτκατ" και να κάνω δε βοηθιέμαι... Είναι τόσα πολλά τα ερωτήματα που γεννιούνται με τήν διερεύνηση στην αστρολογία που κάποια στιγμή φτάνεις στο σημείο που λές "πελάγωσα"!!! Τουλάχιστον θα μου μείνει η γλυκάδα!!! Θα το παλέψω....:wacko:

loulakopia
26-11-2009, 06:02 PM
Καλησπερα σε μια απο τις κλασικες εκπομπες αστρολογιας ακουσα καποια αστρολογο να απαντα σε τηλεθεατη και να του λεει αν εχεις γεννιθει θερινει ωρα προσθετεις + 3 ωρες για να βρεις τον οροσκοπο...?ΙΣΧΥΕΙ?

Fotini Christodoulou
26-11-2009, 06:04 PM
Καλησπερα σε μια απο τις κλασικες εκπομπες αστρολογιας ακουσα καποια αστρολογο να απαντα σε τηλεθεατη και να του λεει αν εχεις γεννιθει θερινει ωρα προσθετεις + 3 ωρες για να βρεις τον οροσκοπο...?ΙΣΧΥΕΙ?

Διαβάστε το πόστ νούμερο 20, το μέλος μας leoma σας έχει ήδη απαντήσει.:bigsmile:

loulakopia
26-11-2009, 06:15 PM
Ευχαριστω πολυ δεν ειχα δει την απαντηση....