PDA

View Full Version : έκλειψη ηλιου στον υδροχόο

ZOUZOYNI
19-01-2009, 06:13 PM
Γεια σας,
Θα μπορούσε να μου πει κάποιος σχετικά με την έκλειψη ήλιου στον υδροχόο πως θα με επηρεάσει? Εχω στο γενέθλιο χάρτη μου στον υδροχόο τον ήλιο 10 32 , τον ερμή 24 58 και τον δία 21 15.Εχω ήδη αρχίσει και αισθάνομαι τους κλυδωνισμούς :unsure::blink:
Ευχαριστώ

cancerian
19-01-2009, 06:47 PM
Γεια σας,
Θα μπορούσε να μου πει κάποιος σχετικά με την έκλειψη ήλιου στον υδροχόο πως θα με επηρεάσει? Εχω στο γενέθλιο χάρτη μου στον υδροχόο τον ήλιο 10 32 , τον ερμή 24 58 και τον δία 21 15.Εχω ήδη αρχίσει και αισθάνομαι τους κλυδωνισμούς :unsure::blink:
Ευχαριστώ

Αγαπητη ZOUZOYNI ,

οι οψεις που αναφερεις εχουν μεγαλη ανοχη απο το σημειο που θα γινει η εκλειψη στον Υδροχοο. Επομενως δεν δινουμε τοση σημασια.

με εκτιμηση

ZOUZOYNI
19-01-2009, 07:16 PM
Σε ευχαριστώ cancerian.
Μάλλον επηρεάστηκα από τα πολλά που διάβασα τελευταία για την επικείμενη έκλειψη.:embarrest

strange
19-01-2009, 08:33 PM
το γεγονός ότι η έκλειψη γίνεται σε σύνοδο με το μεσουράνημά μου (την ακμή του εννοώ) έχει καμιά σημασία;:unsure:

Γεράκι
21-01-2009, 02:24 PM
Γεια σας,
Ευχαριστώ

Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ???? ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΟΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΕΚΛΕΙΨΗ...!!!!

Δ.Μέλλος
21-01-2009, 03:45 PM
Για να διευκολύνω λίγο, αναφορικά με την έκλειψη της 9ης Φεβρουαρίου.
Η σεληνιακή αυτή έκλειψη θα γίνει στον άξονα Λέοντα (Σελήνη) - Υδροχόου (Ήλιος), δηλαδή στον άξονα που συνδέει την συνειδητοποίηση του "εγώ" με την συνειδητοποίηση του "εμείς".
Αν αποδεχθούμε μία μέση ανοχή 5 μοιρών από την 20η μοίρα των δύο αυτών ζωδίων, τότε μεγάλο ενδιαφέρον έχει βασικά αυτή η έκλειψη για όσους Λέοντες έχουν γεννηθεί από 7 έως 24 Αυγούστου και για όσους Υδροχόους έχουν γεννηθεί από 5 έως 13 Φεβρουαρίου.
Θεωρητικά πάντα, αυτή η έκλειψη εκτός του ότι είναι σεληνιακή, άρα δεν πρέπει να περιμένει κανείς εξωτερικά γεγονότα έντονα αλλά περισσότερο εσωτερικές/συναισθηματικές διεργασίες, είναι και παρασκιάς (δεν έχει δηλαδή την βαρύτητα μιας ολικής), επιπλέον δε θα γίνει και σε ένα περιβάλλον που θα δεσπόζει η ακριβείας αντίθεση των Κρόνου - Ουρανού που θα γίνει λίγες ημέρες νωρίτερα (5/2).
Όπως είπε και ένας φίλος, πολύ καλός γνώστης της αστρολογίας, η συγκεκριμένη έκλειψη μάλλον θα "επιδράσει" μόνον ...σε όσους ασχολούνται με την αστρολογία :bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
21-01-2009, 05:20 PM
Όπως είπε και ένας φίλος, πολύ καλός γνώστης της αστρολογίας, η συγκεκριμένη έκλειψη μάλλον θα "επιδράσει" μόνον ...σε όσους ασχολούνται με την αστρολογία

Απο περιεργεια, γιατι μονο αυτους?

black moon
21-01-2009, 06:50 PM
Ε! Πιθανότατα γιατι γνωρίζοντας την ύπαρξή της θα αυθυποβάλλονται :cheesy: