View Full Version : Μαύρη Σελήνη
jennoula
05-05-2005, 12:30 PM
Γειά σας και πάλι!!
Θα ήθελα παρακαλώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες για την μαύρη σελήνη ή λίλιθ, και τι ακριβώς συμβολίζει, γιατί διάβασα κάπου πως συμβολίζει το πάθος, την έντονη έλξη, τον μαγνητισμό.. ισχυει? Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται σε ποιο ζώδιο βρίσκεται στον αστρολογικό μας χάρτη εμένα και του συντρόφου μου..
Ημ/νια γεννησης δική μου: 16/07/1977 στην Αθήνα στις 12.50 το μεσημέρι
Ημ/νια γέννησης του συντρόφου μου: 07/09/1967 στην Αθήνα.
Ευχαριστώ πολύ!
Λίλιαν Σίμου
07-05-2005, 03:02 AM
Αγαπητή jennoula
Η Μαύρη Σελήνη σας είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη σας, στος 8 μοίρες των Διδύμων, στον 8ο οίκο. Η Μαύρη Σελήνη του συντρόφου σας είναι στον Κριό, σε ακριβή σύνοδο με τον Β. Δεσμό του και σε διάμετρο με τη Σελήνη του. Μεταξύ σας υπάρξει και μαγνητισμός μέσω της Μαύρης Σελήνης, καθώς του καθενός η Μ.Σ. τετραγωνίζει τον Ήλιο του άλλου οριακά (έχει κάποια ανοιχτή όψη). Είναι σημείο έλξης, αλλά όχι πολύ έντονο, κι αυτό το λέω πως σας συμβαίνει σαν ευτύχημα, καθώς δεν είναι θετικός οδηγός η Μαύρη Σελήνη, σαν σημείο προσέγγισης. Δείχνει πάθη και προσκόλληση, χωρίς έλεγχο και λογική. Πιστεύω πως αυτό δεν ευνοεί μία ορθή σχέση. Οδηγεί μόνο σε λάθη. Εκτός κι αν η σχέση στηρίζεται σε άλλα δεδομένα που την κρατούν.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
jennoula
09-05-2005, 02:30 PM
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω, αν είναι βέβαια δυνατόν, να γράψετε κάποιο αναλυτικό άρθρο σχετικά με την μαύρη σελήνη για να κατατοπιστούμε ακόμα καλύτερα...!
bookseller
09-05-2005, 04:11 PM
To Horoscope διαθέτει μια θαυμάσια σε αποτελεσματικότητα μηχανή αναζήτησης στα φόρουμς του όπου υπάρχουν άρθρα και λοιπά θέματα. Λίγο να ψάξετε και θα βρείτε πολύ περισσότερα απ' όσα βλέπει κανείς στην πρώτη σελίδα.
Για παράδειγμα το αναλυτικό άρθρο που ζητάτε υπάρχει εδώ. (http://myhoroscope.gr/showthread.php?t=7)
Φιλικά
jennoula
09-05-2005, 05:26 PM
εχετε δίκιο.. παρόλο που διαβάζω συχνά τα άρθρα που υπάρχουν στο site σας, ακόμα και τα παλαιότερα.. το συγκεκριμένο δεν έτυχε να το διαβάσω.. το διάβασα τώρα όμως και μπορω να πω πως είναι πολύ καλο και κατατοπιστικό!
Πάντως ευχαριστώ για όλα..!