View Full Version : Θεση της Ηρας
jennoula
03-05-2005, 12:31 PM
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Θα ήθελα να μάθω ποια είναι η θέση της Ηρας στον αστρολογικό μου χάρτη.
Εχω γεννηθεί στις 16 Ιουλίου 1977, στην Αθήνα, στις 12.50 το μεσημέρι.
Ευχαριστώ
Athena
03-05-2005, 07:20 PM
Με τις φτωχές μου γνώσεις θα έλεγα ότι η θέση του Αστεροειδούς Ήρα είναι στις 29 μοίρες 47΄του Καρκίνου στον 10ο οίκο σου.
Με πάσα επιφύλαξη όμως διότι δεν είμαι επαγγελματίας.
Υ.Γ. Οι όροι του Horoscope λένε ότι απαντούν και καταθέτουν γνώσεις και άποψη και τα μέλη και ελπίζω ότι δεν θα θυμώσουν οι συντονιστές ή οι Αστρολόγοι σας :)
jennoula
04-05-2005, 04:55 PM
Σ' ευχαριστω παρα πολύ athena που μου απάντησες...Μήπως όμως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις τι σημαίνει η θέση που έχει η Ηρα στον αστρολογικό μου χάρτη?
Λίλιαν Σίμου
05-05-2005, 12:08 AM
Αγαπητή jennoula
Θα λυπήσω τη φίλη μας την Athena, αλλά ίσως μπερδεύτηκε με κάποιο άλλο σώμα ή το πρόγραμμα που διαθέτει δεν είναι αξιόπιστο.
Η Ήρα σας είναι στον Σκορπιό, σττις 14 μοίρες 28' και στον δεύτερο οίκο.
Σε γενικές γραμμές, δείχνει πως στο γάμο σας, έχετε την τάση να έλκεστε από άτομα με χαρακτηριστικά του Σκορπιού (όχι απαραίτητα Σκορπιό στο ηλιακό ζώδιο ή αυτό του ωροσκόπου - αλλά και με έντονη παρουσία του Πλούτωνα στο χάρτη τους) και θέλτε να σας παρέχουν ασφάλεια.
Επίσης, θα έλεγα, πως επιζητάτε έντονα την διακιοσύνη μέσα στη σχέση, θέλτε να έχετε προσωπικά - ιδιωτικά θέματα που δεν θα ανακοινώνετε προς τα έξω, είστε ευαίσθητη στις υποχρεώσεις της δέσμευσης, και έλκετε άτομα δυναμικά, αλλά αρκετά σιωπηλά ή λιγόλογα. Ωστόσο, ας είστε προσεκτική στην κτητικότητα ή κάποια ιδιοτέλεια που μπορεί να παρουσιαστεί σε μία τέτοια σχέση, επιδιώκετε να έχετε ένα ισορροπημένο "δούναι-λαβείν".
Αυτά λέει η Ήρα σας, η οποία όμως σας δυσκολεύει, καθώς κάνει και όψη δύσκολη με τον Κρόνο σας, άρα, ό,τι προκύψει, θα προκύψει με κόπο ή θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για επεξεργασία και ανάπτυξη. θα είναι κι ένα καρμικό σας μάθημα όμως.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Athena
05-05-2005, 01:37 PM
Αγαπητή μου κυρία Σίμου,
Η Athena, δεν μπερδεύτηκε με κάποιο άλλο σώμα, απλώς χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα που της υπέδειξε κάποιος τεχνικός σας και απ' ότι αποδείχθηκε δεν ήταν ακόμα σωστά ρυθμισμένο. Αυτά συμβαίνουν με κάποιες εφαρμογές του Internet. Κατόπιν παραπόνων μου το πρόγραμμα το οποίο απ' ότι με ενημέρωσαν οι τεχνικοί σας ήταν αρύθμιστο φαίνεται ότι σήμερα τελειοποιήθηκε κατά 90%, αλλά και πάλι εμφανίζει απόκλιση. Προφανώς χρειάζονται τις συμβουλές σας για να ρυθμίσουν σωστά τον αλγόριθμό του.
Όσο για την φίλη μας την jennoula αφού της ζητήσω συγγνώμη για τη βιασύνη μου, ελπίζω ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία θα πάρει το μάθημα έτσι ώστε να μην εμπιστευτεί ποτέ ξανά ΜΗ επαγγελματίες αστρολόγους.
Υ.Γ. Για του λόγου το αληθές παραθέτω το χάρτη με τα αποτελέσματα από την εφαρμογή που διορθώνεται (ελπίζω).
jennoula
05-05-2005, 02:12 PM
αγαπητη athena!
Κατ΄αρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω για την προθυμία σου να με βοηθήσεις και να με κατατοπίσεις στο ερώτημα μου.
Αυτο που μετράει είναι η πρόθεση σου και όχι το λάθος που έγινε.
Πάντως μέχρι στιγμής εγω προσωπικα είμαι πολύ ικανοποιημένη απο το site και απο τους αστρολόγους του..
Και πάλι χίλια ευχαριστώ!