View Full Version : Ημερομηνια Γενεθλιων σε Πανσεληνο ?
Aquarius78
23-12-2008, 04:21 AM
Καλημερα σε ολους!
Μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος αν υπαρχει καμια ιδιαιτερη ερμηνεια γι αυτους που εχουν γεννηθει ακριβως πανω σε πανσεληνο?
Ευχαριστω προκαταβολικα:bigsmile:
Μητσάκος
23-12-2008, 05:49 AM
Καλημερα σε ολους!
Μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος αν υπαρχει καμια ιδιαιτερη ερμηνεια γι αυτους που εχουν γεννηθει ακριβως πανω σε πανσεληνο?
Ευχαριστω προκαταβολικα:bigsmile:
Η πανσέληνος είναι ουσιαστικά όψη αντίθεσης του Ήλιου με τη Σελήνη. ¶ρα έχουμε να κάνουμε με μια προσπάθεια που απαιτείται για την εξισορρόπηση μεταξύ της προσωπικότητας (Ήλιος) και του συναισθήματος (Σελήνη). Αυτά μέσα από τα χαρακτηριστικά που αποκτούν τα 2 αυτά φώτα από τους Οίκους και τα ζώδια στα οποία βρίσκονται.
Φυσικά, η απάντηση είναι συνοπτική. Αν κάνεις μια αναζήτηση-περιήγηση στο site θα βρεις από αστρολογικές έως και μεταφυσικές ερμηνείες, όρεξη να έχεις :bigsmile:
Aquarius78
23-12-2008, 11:58 AM
Σευχαριστω πολυ Μητσακο για μια πρωτη ερμηνεια στο ερωτημα μου! Θα συνεχισω την περιηγηση κ ειμαι σιγουρη οτι θα βρω αρκετα ενδιαφεροντα θεματα πανω σε αυτο.
Εξισορροπηση λοιπον του Υδροχοου με τον Λεωντα! Ε σιγα , δε θα ειναι κ δυσκολο..
Καλημερα!!