View Full Version : Ημερομηνία Γάμου
georgie
15-12-2008, 09:14 AM
Καλημέρα σε όλους!
Εχθές είχα ζητήσει συμβουλές σχετικά με την ημερομηνία γάμου που έχουμε επιλέξει, θέμα το οποίο πλέον για κάποιο λόγο δε βλέπω αναρτημένο.
Δεν ξέρω εάν έκανα κάτι και διεγράφη, καθώς είμαι νέο μέλος και ακόμη "ψάχνομαι"...
Όπως και να 'χει, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Έρση, η οποία μου είχε απαντήσει...
Μητσάκος
15-12-2008, 10:28 AM
Καλημέρα σε όλους!
Εχθές είχα ζητήσει συμβουλές σχετικά με την ημερομηνία γάμου που έχουμε επιλέξει, θέμα το οποίο πλέον για κάποιο λόγο δε βλέπω αναρτημένο.
Δεν ξέρω εάν έκανα κάτι και διεγράφη, καθώς είμαι νέο μέλος και ακόμη "ψάχνομαι"...
Όπως και να 'χει, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Έρση, η οποία μου είχε απαντήσει...
Αυτό το έχεις διαβάσει; http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/4877-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%E9%EF-%E5%F0%E9%EB%EF%E3%DE%F2-%E3%E9%E1-%DD%ED%E1v-%E5%F5%F4%F5%F7%E9%F3%EC%DD%ED%EF-%E3%DC%EC%EF.html
georgie
15-12-2008, 10:54 AM
Ευχαριστώ για το link.
Έχει τεράστιο ενδιαφέρον , αλλά τελικά επιβεβαίωσε την προσωπική αδυναμία μου να καταλήξω σε ασφαλή συμπεράσματα, αφού απαιτούνται γνώσεις τις οποίες εγώ δε διαθέτω, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.
stellastro
29-12-2008, 11:47 PM
Αφου εχεις ηδη στανταρντ ημερομηνια, αστο καλυτερα. Γιατι αν δεν αποδειχτει καταλληλη, τι θα κανεις? θα το αναβαλλεις?
Μητσάκος
30-12-2008, 06:40 AM
Αφου εχεις ηδη στανταρντ ημερομηνια, αστο καλυτερα. Γιατι αν δεν αποδειχτει καταλληλη, τι θα κανεις? θα το αναβαλλεις?
Μπορεί όμως να κάνει relocation και απλώς να αλλάξει εκκλησία :toung:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
30-12-2008, 03:35 PM
relocation
;;;;;;;;;;;;;;;;
Μητσάκος
30-12-2008, 05:36 PM
;;;;;;;;;;;;;;;;
Να αλλάξουν τόπο.
Σύμφωνα με τη μέθοδο της αστροχαρτογραφίας, σε κάποιους τόπους υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια από ό,τι σε άλλους :bigsmile:
Fotini Christodoulou
30-12-2008, 07:18 PM
...δεν προλαβαίνουμε να πάμε όμως όλοι στην Τζαμάικα,για να πετύχει το relocation...:toung:
Η επιλεκτική αστρολογία είναι ένας κλάδος της κλασσικής αστρολογίας με πολύ ενδιαφέρον, αλλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ περίπλοκη ειδικά για τους απλούς εραστές της αστρολογίας όπως εμείς που σαφώς δεν διαθέτουμε τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτείται.
Επιπλέον σε θέματα τόσο ευαίσθητα και τόσο προσωπικά, όπως γράφει και στους όρους χρησης δεν δυνάμεθα να τα απαντούμε γιατί πρόκειται για προσωπική πρόβλεψη.
Φιλικά,
Φωτεινή
Μητσάκος
30-12-2008, 07:49 PM
Η επιλεκτική αστρολογία είναι ένας κλάδος της κλασσικής αστρολογίας με πολύ ενδιαφέρον, αλλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ περίπλοκη ειδικά για τους απλούς εραστές της αστρολογίας όπως εμείς που σαφώς δεν διαθέτουμε τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτείται.
Επιπλέον σε θέματα τόσο ευαίσθητα και τόσο προσωπικά, όπως γράφει και στους όρους χρησης δεν δυνάμεθα να τα απαντούμε γιατί πρόκειται για προσωπική πρόβλεψη.
Φιλικά,
Φωτεινή
Αυτό λέει και το μέλος georgie :bigsmile:
Ευχαριστώ για το link.
Έχει τεράστιο ενδιαφέρον , αλλά τελικά επιβεβαίωσε την προσωπική αδυναμία μου να καταλήξω σε ασφαλή συμπεράσματα, αφού απαιτούνται γνώσεις τις οποίες εγώ δε διαθέτω, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.