PDA

View Full Version : Όταν ο Πλούτωνας συναντάει τον Ποσειδώνα



pigasos
13-12-2008, 11:37 PM
Καλησπέρα σας! Πολλές φορές σκέφτομαι τι αλλαγές μπορεί να φέρει ο Πλούτωνας όταν περνάει από τον γενέθλιο Ποσειδώνα. Γενικά έχω την άποψη πως οι αλλαγές θα είναι περισσότερο ασυνείδητες μόνο αν ο γενέθλιος Ποσειδώνας έχει όψη με κάποιο απο τα φώτα και φανερώνει στο άτομο τι έχει αλλάξει(εντάξει παίζουν ρόλο και οι όψεις). Αλλά επίσης αναρωτιέμαι πόσο καλά μπορεί να αναδιαμορφώσει ο Πλούτωνας τον Ποσειδώνα; Μπορεί ο Πλούτωνας να καταστρέφει και να δημιουργεί κάτι από την αρχή αλλά ο Ποσειδώνας είναι κάτι το άπιαστο και το ονειρικό. Τι γνώμη έχετε για αυτό το θέμα;:unsure::love:

giannas
14-12-2008, 08:27 AM
Επειδη η σχεση των δυο αυτων πλανητων είναι πολυπλοκη καλυτερα ειναι να μην αναφερθουμε σε προσωπικο επιπεδο ,μιας και πρεπει να εξεταστει ο τροπος που εκδηλωνεται ο ποσειδωνας παρα πολύ καλα.(οψεις,ζωδιο,οίκος κτλ)
Γενικα όμως μιλωντας ο ποσειδωνας είναι ,εκτος από το απιαστο και ονειρικο που ηδη ανεφερες, τα ιδανικα σαν θεωρια,το οραμα,η πνευματικοτητα,η διαισθηση ,η ανιδιοτελεια. Αλλα και η ψευδαισθηση, η απατη,η φυγη ,το ψεμα ,το θολο, η εξιδανικευση.Ετσι όταν ερχετε σε επαφη με τον πλουτωνα αναγκαζετε να φερει στην επιφανεια ,μετα από μια δυσκολη διαδικασια.,όλα οσα εκπροσωπει για κάθε ανθρωπο χωριστα.Ετσι μπορει να μας δωσει ητε τον ρομαντικο ιδεαλιστη που είναι ταγμενος στο κοινωνικο συνολο και που με ανιδιοτελεια,φιλανθρωπια και καλοσυνη θα ενταχθει σε αυτό, ητε το ατομο που ελενχετε από αυταπατες και εκδηλωνετε με φανατισμο και με διψα για κυριαρχια και ελεγχο των ιδανικων του συνολου.

Πιστευω οτι η γενια που εχει ποσειδωνα στον αιγωκερο (1985-1999) θα ειναι αυτη που θα φερει ή μεγαλους πνευματικους αρχηγους ή ανθρωπους που θα γυρισουν την ανθρωποτητα χρονια πισω σε πολλα επιπεδα.