PDA

View Full Version : ¶ρης αντίθεση Κρόνος- συναστρία?

κρασακι
08-12-2008, 12:24 AM
Γεια σαςς...:bigsmile:

σε άλλη συζήτηση για όψεις συναστρίας είχα βρει για την όψη αυτή αλλά τώρα δεν μπορώ να το ξαναβρώ..:dizzy:! ψάχνω στην αναζήτηση αλλά ήταν μέσα σε κάποια συγκεκριμένη συζήτηση και δεν θυμάμαι ποια..

ερωτώ λοιπόν!
Πόσο άσχημη είναι αυτή η όψη σε μια συναστρία και γιατί τόσο πολύ? Ο κρόνος περιορίζει την ενεργητικότητα και τη δράση του ατόμου με τον άρη, το καταπιέζει εσωτερικά ή τελείως λάθος προσέγγιση? διάβασα ότι είναι πολύ πολύ άσχημη όψη και δυσκολεύει απίστευτα τη σχέση..ισχύει? και αν έχει ανοχή 0.17??
την αναφέρω μεμονωμένα βέβαια αλλά με ενδιαφέρει γενικά η ερμηνεία της όψης..ευχαριστώ!

Τίνα Ζαχαριάδου
08-12-2008, 01:05 AM
Γεια σαςς...:bigsmile:

σε άλλη συζήτηση για όψεις συναστρίας είχα βρει για την όψη αυτή αλλά τώρα δεν μπορώ να το ξαναβρώ..:dizzy:! ψάχνω στην αναζήτηση αλλά ήταν μέσα σε κάποια συγκεκριμένη συζήτηση και δεν θυμάμαι ποια..

ερωτώ λοιπόν!
Πόσο άσχημη είναι αυτή η όψη σε μια συναστρία και γιατί τόσο πολύ? Ο κρόνος περιορίζει την ενεργητικότητα και τη δράση του ατόμου με τον άρη, το καταπιέζει εσωτερικά ή τελείως λάθος προσέγγιση? διάβασα ότι είναι πολύ πολύ άσχημη όψη και δυσκολεύει απίστευτα τη σχέση..ισχύει? και αν έχει ανοχή 0.17??
την αναφέρω μεμονωμένα βέβαια αλλά με ενδιαφέρει γενικά η ερμηνεία της όψης..ευχαριστώ!

Κρασακι,λιγο πολυ την εχεις ερμηνευσει την οψη μονη σου.Να σου πω οτι απο την μια εχουμε εναν Αρη, παρορμητικο,ευερεθιστο, ετοιμο για δραση με εντονο σεξουαλικο ταπεραμεντο που τα θελει ολα εδω και τωρα, που δεν φοβαται να ρισκαρει. Απο την αλλη οχθη βρισκεται ο Κρονος που κρυβει μεγαλη ανασφαλεια με αποτελεσμα να βγαζει ψυχροτητα, με ελεγχομενα συναισθηματα,με υπομονη και επιμονη. Μια τετοια οψη οπως καταλαβαινεις σε συναστρια πιστευω οτι ουσιαστικα ζοριζει τον Αρη γιατι του κοβει την δραση και σε ερωτικη συναστρια μπλοκαρει και την σεξουαλικοτητα.Αυτη ειναι η αρνητικη εκδοχη που νομιζω αν την δουλεψει αρκετα ενα ζευγαρι, θα βγουν θετικα αποτελεσματα αφου ο Κρονος θα χαλαρωσει και ο Αρης με την σειρα του θα σταματησει να σπαταλα ασκοπα την ενεργεια του. :love::love: οσο για την ανοχη οσο λιγοτερη ειναι τοσο πιο δυνατη ειναι η οψη αναμεσα στο ζευγαρι.

κρασακι
08-12-2008, 01:20 AM
Merci merci Έρση!:bigsmile:

ήσουν άμεση και περιεκτική θα 'λεγα! χμμ..δύσκολη ακούγεται σαν όψη..άρα με τόσο μικρή ανοχή θα κάνει ιδιαίτερα εμφανή την παρουσία και τις δυσκολίες της..χμμ..οκ!όλα δουλειά θέλουν φυσικά!
Ευχαριστώ Έρση!
Καλό βραδάκι!:toung:

polyxenitsa
16-12-2008, 08:13 PM
Δυστυχως εχω την ιδια οψη σε συναστρια. Οντως μου μπλοκαρει τον αρη ο οποιος παρεπιπτοντως ειναι και στον κριο.Μπλοκαρει ολο τον αυθορμητισμο μου.Αισθανομαι πολυ περιορισμενη , ειναι σαν να με φρεναρει οταν παταω γκαζι!!!!

black moon
16-12-2008, 08:24 PM
Δυστυχως εχω την ιδια οψη σε συναστρια. Οντως μου μπλοκαρει τον αρη ο οποιος παρεπιπτοντως ειναι και στον κριο.Μπλοκαρει ολο τον αυθορμητισμο μου.Αισθανομαι πολυ περιορισμενη , ειναι σαν να με φρεναρει οταν παταω γκαζι!!!!

Αυτό ακριβώς ειναι ο Κρόνος - Αρης ... φρένο - γκάζι η μουσική :nuts:

Τίνα Ζαχαριάδου
17-12-2008, 12:37 AM

Μια αντιθεση λειτουργει αλληλοσυμπληρωματικα, οταν καταλαβεις πως λειτουργουν οι Πλανητες και απο ζωδιο και απο οικο, τοτε θα μπορεσετε να δωσετε ο ενας στον αλλον αυτο που του λειπει με αποτελεσμα να εξισορροπιστει η αντιθεση.
Ο Αρης σου στον Κριο ,σιγουρα ειναι ενας πολυ δυνατος Αρης ομως και ο Κρονος του στον Ζυγο ειναι επισης δυνατος αφου βρισκεται σε εξαρση.
Εσυ με τον Αρη εκει γινεσαι η του φαινεσαι τολμηρη, δραστηρια, ανταγωνιστικη,βιαστικη,εντ ονα παρορμητικη,ετοιμη να πολεμησεις με ολους και με ολα.
Εκεινος παλι,ειναι της δρασης αφου βρισκεται σε παρορμητικο ζωδιο αλλα με πιο αργα βηματα, σκαλι σκαλι το παει,θελει τον ελεγχο στην ζωη του και χειριζεται τα πραγματα με υπομονη και επιμονη.
Οτι λειπει απο εσενα το εχει εκεινος και οτι λειπει απο εκεινον το εχεις εσυ,πολλη πολλη προσπαθεια χρειαζεται και φυσικα καλη θεληση και απο τους δυο.:love:

penguin
17-12-2008, 12:46 AM
Να ρωτησω κατι? Σε τι διαφερει στην επιδραση της απο τη συνοδο? Παλι δυσκολο ειναι και εκει...

Τίνα Ζαχαριάδου
17-12-2008, 01:03 AM
Να ρωτησω κατι? Σε τι διαφερει στην επιδραση της απο τη συνοδο? Παλι δυσκολο ειναι και εκει...

Φυσικα και σε συνοδο ειναι δυσκολη οψη με την διαφορα οτι γινεται στο ιδιο ζωδιο συνηθως και λεω συνηθως γιατι μια συνοδος μπορει να ειναι και ασυμβατη.
Η διαφορα με την αντιθεση ειναι οτι οι Πλανητες ειναι σε αντιθετα Ζωδια με αποτελεσμα αυτο που λειπει απο τον ενα να υπαρχει στον αλλο, ετσι με προσπαθεια ο ενας θα συμπληρωσει τον αλλον.(αν δεις τι ειναι ο κρονος στον ζυγο και τι ο Αρης στον Κριο θα δεις και πως μπορει να αλληλοσυμπληρωθουν).Αν οι συγκεκριμενοι Πλανητες ηταν και οι δυο για πχ. στον Κριο θα ηταν τα πραγματα πιο δυσκολα γιατι εκει θα ειχανε συσωρευση ενεργειων και επομενως αυτη η οψη θα ηταν πιο δυνατη, οχι πιο θετικη αλλα πιο δυνατη.

κρασακι
17-12-2008, 01:08 AM
γειααα σαςςς!:bigsmile:

να ρωτήσω κι εγώ κάτι...
αν ο ¶ρης είναι στους Ιχθείς και ο Κρόνος στην Παρθένο ?
πάλι λειτουργεί αλληλοσυμπληρωματικά αλλά σίγουρα διαφορετικά απο άρη στον Κριό, καθώς στον Ιχθύ είναι πιο ήρεμη και αδύναμη η θέση του ¶ρη, σωστά?

Τίνα Ζαχαριάδου
17-12-2008, 01:17 AM
γειααα σαςςς!:bigsmile:

να ρωτήσω κι εγώ κάτι...
αν ο ¶ρης είναι στους Ιχθείς και ο Κρόνος στην Παρθένο ?
πάλι λειτουργεί αλληλοσυμπληρωματικά αλλά σίγουρα διαφορετικά απο άρη στον Κριό, καθώς στον Ιχθύ είναι πιο ήρεμη και αδύναμη η θέση του ¶ρη, σωστά?

Κρασακι μου,το ιδιο ισχυει αν για πχ σκεφτεις οτι η δραση του Αρη ειναι χαοτικη, αποφευγει συνηθως τις καθημερινες του ασχολιες με τον Κρονο απεναντι θα τον υποχρεωνει ο συντροφος να γινει πιο γηινος,πιο ρεαλιστης και φυσικα πιο αναλυτικος.(μεχρι που θα του σπασει τα νευρα και ο Αρης θα το ριξει στο ποτο:bigsmile:αστειευομαι φυσικα)

κρασακι
17-12-2008, 01:23 AM
χαχαχ..μου άρεσε η εξήγηση Έρση! merci...κάτι μου θύμισε το ''να του σπάσει τα νεύρα΄΄..:bigsmile: βέβαια νομίζω ότι ο ωροσκόπος στην Παρθένο (του ατόμου με τον ¶ρη στον Ιχθύ...ποιος να ναι άραγεε..:σφύριγμα) ίσως βοηθά τα πράγματα και εξομαλύνει την όψη..
ευχαριστώ πολύ πολύυ!:love:

ed77
17-12-2008, 07:36 AM
Να ρωτήσω κάτι αναφορικά με την παρατήρηση της Έρσης, ότι η σύνοδος των 2 πλανητών είναι πιο δύσκολη από την αντίθεση. Το ίδιο ισχύει εάν ο Κρόνος κάνει αντίθεση με την Αφροδίτη? (Κρόνος σε Λέων, Αφροδίτη σε Υδροχόο). Η αντίθεση αν και δύσκολη μπορεί να φέρει και αλληλοσυμπλήρωση όπως είπες Έρση ή επειδή εμπλέκεται η Αφροδίτη εδώ διαφοροποιείται η ερμηνεία?

giannas
17-12-2008, 08:04 AM
Να ρωτήσω κάτι αναφορικά με την παρατήρηση της Έρσης, ότι η σύνοδος των 2 πλανητών είναι πιο δύσκολη από την αντίθεση. Το ίδιο ισχύει εάν ο Κρόνος κάνει αντίθεση με την Αφροδίτη? (Κρόνος σε Λέων, Αφροδίτη σε Υδροχόο). Η αντίθεση αν και δύσκολη μπορεί να φέρει και αλληλοσυμπλήρωση όπως είπες Έρση ή επειδή εμπλέκεται η Αφροδίτη εδώ διαφοροποιείται η ερμηνεία?

Γενικα η συνοδος δεν ειναι παντα δυσκολη,υπαρχουν και ουδετερες(πχ ηλιος-σεληνη,ερμης-αρης) και συμβατες(πχ ηλιος-αφροδυτη,ερμης-αφροδυτη) συνοδοι,η Ερση αναφερετε στην σχεση κρονου-αρη που ειναι ασυμβατο ζευγος.Στην περιπτωση της αντιθεσης,οταν κατανοηθει μπορει να λειτουργησει ως μια ευνοικη συνοδος για το ατομο ή το ζευγαρι.
Στην περιπτωση του κρονου-αφροδυτης ισχυουν αυτα που ηδη ανεφερε η Ερση αλλα το παγωμα ερχετε σε συναισθηματικο επιπεδο,δυσκολια εκφρασης των συναισθηματων του αντιπροσωπου της αφροδυτης.Εδω ομως εχουμε μια αφροδυτη στον υδροχοο που ειναι λιγο ψυχρη και απροσωπη σε προσωπικο επιπεδο,με μια ταση ελευθεριας γενικοτερα(βεβαια πρεπει να δουμε και οψεις,οικο...),ο κρονος στον λεοντα ητε θα την περιορισει για να επιβεβαιωσει τον εγωισμο του ή θα της δωσει γνωση και σοφια για να επεκταθει(ο κρονος ειναι σε πτωση και η λειτουργια των ιδιοτητων και χαρακτηριστικων του ειναι καθαρα στο χερι του ατομου,για εμενα)

elpiniki
17-12-2008, 09:36 AM
Καλημέρα Γιάννα και Έρση :)
Καλημέρα σε όλους.
Θα ήθελα να κανω κι εγώ μια ερώτηση...
Όταν ο Κρόνος, βρίσκεται στον 9ο οίκο (ιχθύς 12ο και η ακμή του είναι 9ου είναι στον Υδροχόο) και οι όψεις που κάνει (Ο Κρόνος) είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο, τον ¶ρη, το Βέρτεξ και σε εξάγωνο με τον Ερμή;
Και επίσης όταν ο Κρόνος είναι στον 5ο οίκο στο Τοξότη και είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα;
Τότε; Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα; Ελπίζω να τα διατύπωσα σωστά.... :)
Ευχαριστώ πολύ!!!

Μητσάκος
17-12-2008, 09:49 AM
Καλημέρα σε όλους.
Όταν ο Κρόνος, είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο, τον ¶ρη, το Βέρτεξ και
σε εξάγωνο με τον Ερμή;
Και επίσης Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα;
Τότε; Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα;
Ευχαριστώ πολύ!!!

Ζώδια; Οίκοι;

Τίνα Ζαχαριάδου
17-12-2008, 09:52 AM
Καλημέρα σε όλους.
Όταν ο Κρόνος, είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο, τον ¶ρη, το Βέρτεξ και
σε εξάγωνο με τον Ερμή;
Και επίσης Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα;
Τότε; Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα;
Ευχαριστώ πολύ!!!

Βρε Ελπινικη που τον βρηκες αυτον τον συνδυασμο?:bigsmile:εγω προσωπικα θελω να το μελετησω λιγο και ειδικα το βερτεξ γιατι δεν το γνωριζω καλα.
Επιφυλασσομαι λοιπον!:love:

elpiniki
17-12-2008, 10:19 AM
Ζώδια; Οίκοι;

Καλημέρα Μητσάκο:)
Αν κοιτάξεις λίγο πιο πάνω... τα έχω προσθέσει. Αλλά μάλλον το είδες πριν τη διόρθωση. Ευχαριστώ!!!

elpiniki
17-12-2008, 10:23 AM
Βρε Ελπινικη που τον βρηκες αυτον τον συνδυασμο?:bigsmile:εγω προσωπικα θελω να το μελετησω λιγο και ειδικα το βερτεξ γιατι δεν το γνωριζω καλα.
Επιφυλασσομαι λοιπον!:love:

Έλα μου ντε....:bigsmile:
Είδες, τι ωραίους συνδυασμούς που κάνω; Μόνο εγώ, μπορώ να τα κάνω αυτά :bigsmile::toung: (αν τα έχω κάνει σωστά.....:toung:)
Ευχαριστώ βρε Έρση μου.... μου έφτιαξες το κέφι:love::love:

Αφροδίτη
17-12-2008, 11:33 AM
Γενικα η συνοδος δεν ειναι παντα δυσκολη,υπαρχουν και ουδετερες(πχ ηλιος-σεληνη,ερμης-αρης) και συμβατες(πχ ηλιος-αφροδυτη,ερμης-αφροδυτη) συνοδοι,η Ερση αναφερετε στην σχεση κρονου-αρη που ειναι ασυμβατο ζευγος.Στην περιπτωση της αντιθεσης,οταν κατανοηθει μπορει να λειτουργησει ως μια ευνοικη συνοδος για το ατομο ή το ζευγαρι.

Με αφορμή αυτό που ανέφερε η giannas θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει με ποιόν τρόπο μια αντίθεση που θεωρείται όψη δυναμική ή δυσαρμονική, μπορεί να λειτουργήσει σαν μια καλή σύνοδος? :unsure:
Ευχαριστώ :bigsmile:

Μητσάκος
17-12-2008, 11:41 AM
.....................................

Με αφορμή αυτό που ανέφερε η giannas θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει με ποιόν τρόπο μια αντίθεση που θεωρείται όψη δυναμική ή δυσαρμονική, μπορεί να λειτουργήσει σαν μια καλή σύνοδος? :unsure:
Ευχαριστώ :bigsmile:
Στο λέει: όταν κατανοηθεί :bigsmile:
Όταν δηλαδή τα άτομα συνειδητοποιήσουν τα τι και τα πώς και λειτουργήσουν με ωριμότητα και στη βάση της αμοιβαιότητας.

ed77
17-12-2008, 12:13 PM
"Λειτουργήσουν με ωριμότητα και στη βάση της αμοιβαιότητας"..

Πολύ σωστή παρατήρηση Μητσάκο. Ωριμότητα και αμοιβαιότητα. Τότε, ακόμα και οι δύσκολες όψεις αντιμετωπίζονται....

Roxanne
17-12-2008, 12:35 PM
να ρωτήσω κ γω..αρης στο τοξοτη <5οικο> συνοδο με κρονο στο τοξοτη<10>..εδω τι παιζει συσσωρευση ενεργειων πάλι,αφου είναι στο ιδιο ζώδιο?

και... αν ο αρης κνει εξαγωνο με το κρονο..δεν ειναι θετικη οψη?συγκεκριμενα ο αρης ειναι στον υδροχοο στο 1 οικο ο κρονος τοξοτη στο 10.

Τίνα Ζαχαριάδου
17-12-2008, 12:48 PM
Καλημέρα σε όλους.
Όταν ο Κρόνος, βρίσκεται στον 9ο οίκο (ιχθύς 12ο και η ακμή του είναι 9ου είναι στον Υδροχόο) και οι όψεις που κάνει (Ο Κρόνος) είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο, τον ¶ρη, το Βέρτεξ και σε εξάγωνο με τον Ερμή;
Και επίσης όταν ο Κρόνος είναι στον 5ο οίκο στο Τοξότη και είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα;
Τότε; Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα; Ελπίζω να τα διατύπωσα σωστά.... :)
Ευχαριστώ πολύ!!!

Ελπινικη ο Κρονος του δεν ξερουμε σε ποιον οικο του πεφτει γιατι δεν εχουμε την ωρα του.Επισης επειδη οι εξωκρονιοι ειναι γεννιας τους κοιταμε πιο πολυ σε οψεις με προσωπικους πλανητες και σε οικους.
Ο κρονος τωρα σε τετραγωνο με τον Κρονο ουσιαστικα δειχνει ενα χασμα ηλικιακο(εστω και μικρ) , γενικα δειχνει σε ποιους τομεις θα δοκιμαστουμε και απλα να σου πω οτι ο κρονος του συντροφου πεφτει στον 6ο σου οικο και δειχνει οτι πιθανον να σου περιοριζει την καθημερινοτητα,η πολυ απλα σου την βαραινει,επισης θα μπορουσες να τον εχεις γνωρισει σε χωρο εργασιας.
Ο κρονος με τον ουρανο μπορει να δειχνει πως οτι πηγαινει να χτισει ο ενας ο αλλος το γκρεμιζει και με Πλουτωνα εκει το μεταμορφωνει εξ ολοκληρου.
Το εξαγωνο του Ερμη με τον Κρονο δειχνει οτι κατα την διαρκεια της επικοινωνιας τα ατομα σεβονται το ενα το αλλο και οι συζητησεις τους ειναι σοβαρες και επικοδομητικες.
Για το βερτεξ θα αφησω αλλον να απαντησει γιατι θεωρω τις γνωσεις μου αρκετα ελλιπεις σε αυτο το θεμα.

Τίνα Ζαχαριάδου
17-12-2008, 01:37 PM
να ρωτήσω κ γω..αρης στο τοξοτη <5οικο> συνοδο με κρονο στο τοξοτη<10>..εδω τι παιζει συσσωρευση ενεργειων πάλι,αφου είναι στο ιδιο ζώδιο?

και... αν ο αρης κνει εξαγωνο με το κρονο..δεν ειναι θετικη οψη?συγκεκριμενα ο αρης ειναι στον υδροχοο στο 1 οικο ο κρονος τοξοτη στο 10.

Το ατομο που εχει τον αρη στον τοξοτη και στον 5 θα ειναι ενα ατομο περιπετειωδες, ενθουσιωδες,πληθωρικο που το ελκυουν οι πνευματικες δραστηριοτητες,θα εχει προβλημα εστιασμου με αποτελεσμα να σπαταλα τις δυναμεις του στα θεματα του 5ου οικου, σε συνοδο με τον Κρονο του αλλου θα αναγκαζεται να πειθαρχει,θα γινεται πιο ωριμος και θα αποκτα οργανωτικη ικανοτητα, θα μετριαζει τον εγωισμο του και τον αυθορμητισμο του.
Ο αρης στον Υδροχοο και στον 1ο θα ειναι ανεξαρτητος αντισυμβατικος, ατομο που θα αγωνιζεται για την ιδεολογια του και τις επιθυμιες του αν και στον 1ο οικο γινεται λιγο εγωκεντρικος με σκοπο να ξεχωρισει , σε εξαγωνο με Κρονο ειναι αρκετα καλος συνδυασμος γιατι ας μην ξεχναμε οτι ο Κρονος παντα μας διδασκει.:love:

elpiniki
17-12-2008, 08:01 PM
Ευχαριστώ πολύ Έρση μου:love::bigsmile::love:
Εδώ, μιλάμε για την "τέλεια" συναστρία, αν κατάλαβα καλά:toung::bigsmile:

Roxanne
18-12-2008, 02:52 PM
Eρση ευχαριστωωωω:love::bigsmile:

giannas
18-12-2008, 10:29 PM
1 Το ατομο που εχει τον αρη στον τοξοτη και στον 5 θα ειναι ενα ατομο περιπετειωδες, ενθουσιωδες,πληθωρικο που το ελκυουν οι πνευματικες δραστηριοτητες,θα εχει προβλημα εστιασμου με αποτελεσμα να σπαταλα τις δυναμεις του στα θεματα του 5ου οικου, σε συνοδο με τον Κρονο του αλλου θα αναγκαζεται να πειθαρχει,θα γινεται πιο ωριμος και θα αποκτα οργανωτικη ικανοτητα, θα μετριαζει τον εγωισμο του και τον αυθορμητισμο του.

2 Ο αρης στον Υδροχοο και στον 1ο θα ειναι ανεξαρτητος αντισυμβατικος, ατομο που θα αγωνιζεται για την ιδεολογια του και τις επιθυμιες του αν και στον 1ο οικο γινεται λιγο εγωκεντρικος με σκοπο να ξεχωρισει , σε εξαγωνο με Κρονο ειναι αρκετα καλος συνδυασμος γιατι ας μην ξεχναμε οτι ο Κρονος παντα μας διδασκει.:love:

Συμφωνω ως προς το δευτερο σχολιο ,αλλα κατα ποσο ενας αρης στον τοξοτη και στον 5 μπορει να πειθαρχησει και να γινει ωριμος και οχι να επαναστατησει και να εχει τασης φυγης οταν τον περιορισει ενας κρονος ,δεν μπορω να ειμαι σιγουρη.Η συνοδος αρη-κρονου ειναι ασυμβατο πλανητικο ζευγος και δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να βγει ενα καλο αποτελεσμα ειδικα οταν ο αρης ειναι στον τοξοτη και δεν δειχνει καμια ταση συμβιβασμου ως προς την ελευθερια του και τις πεποιθησεις του.Μονο αν κανει κανενα τριγωνο με κρονο στον γεννεθλιο μπορει....
Κανενας εκπροσωπος του ειδους........?:cheesy:

Τίνα Ζαχαριάδου
18-12-2008, 10:49 PM
Συμφωνω ως προς το δευτερο σχολιο ,αλλα κατα ποσο ενας αρης στον τοξοτη και στον 5 μπορει να πειθαρχησει και να γινει ωριμος και οχι να επαναστατησει και να εχει τασης φυγης οταν τον περιορισει ενας κρονος ,δεν μπορω να ειμαι σιγουρη.Η συνοδος αρη-κρονου ειναι ασυμβατο πλανητικο ζευγος και δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να βγει ενα καλο αποτελεσμα ειδικα οταν ο αρης ειναι στον τοξοτη και δεν δειχνει καμια ταση συμβιβασμου ως προς την ελευθερια του και τις πεποιθησεις του.Μονο αν κανει κανενα τριγωνο με κρονο στον γεννεθλιο μπορει....
Κανενας εκπροσωπος του ειδους........?:cheesy:

Gianna μου, ευλογη η απορια σου,οντως ο Αρης θα επαναστατησει και θα βγαλει τις συμπεριφορες που περιγραφεις,ομως επειδη ειναι συναστρια το τι θα συμβει δεν μπορουμε να το ξερουμε αφου δεν εχουμε και αλλες οψεις.
Επισης δεν ξερουμε τι οψεις εχει ο καθενας στον προσωπικο του χαρτη και κατα ποσο μπορει να περιοριστει το καθε μελος απο μονο του η και ποσο επαναστατικος μπορει να ειναι ο καθενας.
Ενα καλο αποτελεσμα ομως μπορει να βγει αν ο καθενας οχι εχει, αλλα τουλαχιστον προσπαθει να εξελιξει τον χαρτη του,δηλ. αν ο Αρης συνειδητοποιησει οτι με το να σπαταλα την ενεργεια του, με το να ειναι μονιμα ασυμβιβαστος, το μονο που καταφερνει ειναι να αποδυναμωνεται και αν ο Κρονος καταλαβει ποσο σκληρος και καταπιεστικος γινεται , τι λες δεν θα μπορουσε να βγει κατι θετικο ειδικα αν η σχεση εχει γερα θεμελια?
Ολα δουλεια θελουν gianna μου.

giannas
18-12-2008, 11:20 PM
Συμφωνω σε ολα οσα ειπες,δεχομαι οτι η λειτουργεια του χαρτη βασιζετε πανω και στην δουλεια που εχει κανει ο καθενας για την κατανοηση και την διορθωση του χαρακτηρα του,δεχομαι και οτι μπορουμε να κατανοησουμε και την συμπεριφορα μας απεναντι στους αλλους.
Αλλα μια δυσκολη οψη,ενας πλανητης αδυναμος ή σε εξαρση,μια οποιδηποτε ταση τελος παντων μεσα στον χαρτη καποια στιγμη θα φανει, ενας πχ ερμης συνοδο με αρη στον αιγοκερο οσο καλος ή χαζος να προσπαθησει να γινει ,καποια στιγμη δεν γινετε να μην εκτονωθει ,ενας ρομαντικος ανθρωπος δεν μπορει να "δουλεψει" για να γινει κυνικος,ενας επιφανιακος δεν μπορει να εμβαθυνει ,μια ελευθερη φυση ανθρωπου δεν μπορει να καταπιεστει για πολυ ,ειναι σαν να ζητας απο ενα κουτσο να πηδηξει.....θα πηδηξει μια,δυο την τριτη θα πεσει ,δεν γινετε,θα κουραστει να ειναι εξω απο τα νερα του.

Τίνα Ζαχαριάδου
18-12-2008, 11:36 PM
Συμφωνω σε ολα οσα ειπες,δεχομαι οτι η λειτουργεια του χαρτη βασιζετε πανω και στην δουλεια που εχει κανει ο καθενας για την κατανοηση και την διορθωση του χαρακτηρα του,δεχομαι και οτι μπορουμε να κατανοησουμε και την συμπεριφορα μας απεναντι στους αλλους.
Αλλα μια δυσκολη οψη,ενας πλανητης αδυναμος ή σε εξαρση,μια οποιδηποτε ταση τελος παντων μεσα στον χαρτη καποια στιγμη θα φανει, ενας πχ ερμης συνοδο με αρη στον αιγοκερο οσο καλος ή χαζος να προσπαθησει να γινει ,καποια στιγμη δεν γινετε να μην εκτονωθει ,ενας ρομαντικος ανθρωπος δεν μπορει να "δουλεψει" για να γινει κυνικος,ενας επιφανιακος δεν μπορει να εμβαθυνει ,μια ελευθερη φυση ανθρωπου δεν μπορει να καταπιεστει για πολυ ,ειναι σαν να ζητας απο ενα κουτσο να πηδηξει.....θα πηδηξει μια,δυο την τριτη θα πεσει ,δεν γινετε,θα κουραστει να ειναι εξω απο τα νερα του.

Δεν διαφωνω σε τιποτα απο οσα λες και φυσικα οι δυσκολες τασεις θα βγουν,ομως εκει θα παιξουν και αλλα πραγματα ρολο οπως πχ.ποσο ο αλλος μπορει να ανεχτει αυτον που βγαζει την δυσκολη οψη και ποσο θα κρατησει αυτη η δυσκολη οψη, δεν λειτουργουμε συνεχεια με τα αρνητικα μας και επιπλεον θελω να πιστευω οτι οσοι εξελισσονται καταφερνουν απο μονοι τους να περιοριζονται αν και οταν χρειαζεται για να καταφερουν να συνυπαρξουν με τους αλλους.

giannas
19-12-2008, 06:31 AM
Αν κανουμε αναλυση ενος χαρτη ή μιας συναστριας βαση της "καλης θελησης" των ατομων τοτε...παω πασο.

Roxanne
21-12-2008, 07:01 PM
αν ο Αρης συνειδητοποιησει οτι με το να σπαταλα την ενεργεια του, με το να ειναι μονιμα ασυμβιβαστος, το μονο που καταφερνει ειναι να αποδυναμωνεται και αν ο Κρονος καταλαβει ποσο σκληρος και καταπιεστικος γινεται , τι λες δεν θα μπορουσε να βγει κατι θετικο ειδικα αν η σχεση εχει γερα θεμελια?
Ολα δουλεια θελουν gianna μου.

εγω παντως συμφωνω απολυτα μια που το βιωνω:bigsmile:
ο αρης<εκεινος> οντως επαναστατικος...κ.τ.λ.... με τα χρονια εστρωσε:bigsmile:......αν δεν συνειδητοποιουσε πιστευω πως δεν θα γινοταν κατι θετικο
εγω σα κρονος γινομαι πιεστικη κατα πολυ κ προσπαθω να το ελεγχω οσο μπορω...:love:

Δείμων
21-12-2008, 07:40 PM
εγω παντως συμφωνω απολυτα μια που το βιωνω:bigsmile:
ο αρης<εκεινος> οντως επαναστατικος...κ.τ.λ.... με τα χρονια εστρωσε:bigsmile:

Εχμ.... Όταν λες «με τα χρόνια έστρωσε» για πόσα χρόνια μιλάμε αν επιτρέπεται? :love:

:)

Roxanne
21-12-2008, 07:42 PM
χιχι περιπου 3

Δείμων
21-12-2008, 07:52 PM
Ναι οκ κατάλαβα κάτι τέτοιο κοιτώντας το προφίλ σου http://www.dpgr.gr/forum/Smileys/dpgr/rolleyes.gif Επίτρεψέ μου να σου πω ότι τρία χρόνια δεσμού σε χωριστές ειδικά στέγες ή σε συνθήκες οικονομικής εξάρτησης από άλλους (γονείς κλπ). είναι ένα απόλυτο τίποτα (όπως ακριβως το διαβάζεις...) μπροστά σε μία πενταετή, επταετή, δεκαετή και βάλε ζωή δύο ανθρώπων που ζουν καθημερινά μαζί στο ίδιο σπίτι και μοιράζονται όλες τις ώρες τους αλλά και αντιμετωπίζουν τις ευθύνες της επιβίωσής τους στην κοινή πορεία στη ζωή.

Εκεί καμία μάσκα πλέον δεν μπορεί να κρατηθεί και γι αυτό πολλά νεαρά συνήθως ζευγάρια καταλήγουν δυστυχισμένα. Καλό είναι λοιπόν τις συμβουλές της αστρολογίας αν μη τι άλλο να τις έχουμε πάντα υπ' όψη μας, ότι δηλαδή ο Ρerfect σύντροφός μας στην πορεία ίσως πάψει να είναι και τόσο Ρerfect και να χρειαστεί να προσγειωθούμε όλοι κακήν-κακώς. Κοινώς να κρατάμε «καβάτζα» ένα μαξιλαράκι στον ποπάκο μας για να προλάβουμε τα χειρότερα :)

:love:

Roxanne
21-12-2008, 08:36 PM
Ναι οκ κατάλαβα κάτι τέτοιο κοιτώντας το προφίλ σου http://www.dpgr.gr/forum/Smileys/dpgr/rolleyes.gif Επίτρεψέ μου να σου πω ότι τρία χρόνια δεσμού σ χωριστές ειδικά στέγες ή σε συνθήκες οικονομικής εξάρτησης από άλλους (γονείς κλπ). είναι ένα απόλυτο τίποτα (όπως ακριβως το διαβάζεις...) μπροστά σε μία πενταετή, επταετή, δεκαετή και βάλε ζωή δύο ανθρώπων που ζουν καθημερινά μαζί στο ίδιο σπίτι και μοιράζονται όλες τις ώρες τους αλλά και αντιμετωπίζουν τις ευθύνες της επιβίωσής τους στην κοινή πορεία τους στη ζωή.
:
συμφωνω!!!μα δε καταλαβα γιατι το λες μιλησα για τασεις αστρολογιας στη συναστρια οπου ειτε ζουμε χωριστα, ειτε συμβιωσουμε καποια στιγμη :bigsmile: οι ιδιες θα υπαρχουν!!!:bigsmile::bigsmile: οχι για το αν θεωρειται σοβαρος ο δεσμος μου σε σχεση με καποια συμβιωση κ γαμο.

γενικα μιλάς ετσι? γιατι εγω δεν ειπα για κανεναν κυριο perfect:love::love::love:

Δείμων
21-12-2008, 08:52 PM
Ναι, οι τάσεις είναι οι ίδιες, και αυτό ακριβώς λέω - ότι σε χαλαρού τύπου σχέσεις όπως πχ περιέγραψες την με «εκείνον» μπορεί να καταφέρουμε να τις συγκαλυψουμε για μερικά χρόνια αλλά σε μακροχρόνιες δεσμεύσεις είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως κάποια στιγμή θα εκδηλωθούν. Γι αυτό είπα πως πρέπει να πρέπει είμαστε προετοιμασμένοι είτε για τις συνέπειες που μπορεί να «σκάσουν» ραγδαία πίσω από τις μάσκες αυτές σε κάποια δύσκολη περίοδο, είτε να τις έχουμε εκδηλώσει εξ αρχής χωρίς μάσκες ώστε να τις έχουμε υπ' όψη μας, να τις προσέχουμε και να τις αντιμετωπίζουμε εκ των προτέρων.

Από το μήνυμά σου κατάλαβα ότι τα έχεις 3 χρόνια με ένα αγόρι και παρ' ότι βλέπετε και οι δύο κάποια αρνητικά θέματα στη σχέση σας τα έχετε βελτιώσει (από εκείνον έγινε κάτι θετικό και εσύ ελέγχεις όσο μπορείς). Επάνω σε αυτό σου απάντησα ότι η πραγματική συνειδητοποίηση των δυσκολιών και της προόδου σας στην υπερπήδηση ή γεφύρωση, έρχεται μόνο ύστερα από μακρόχρονη και ανεξάρτητη συμβίωση.

koutsouni
06-01-2010, 04:43 PM
καλησπέρα στην όμορφη παρέα...εγώ εχω κρόνο στον αιγόκερο και ο σύντροφος μου άρη στο καρκίνο...στην συναστρία δημιουργούν αντίθεση με ανοχή 1,68 και συνοδεύεται μα μια ωραία αντίθεση του ουρανού(αιγόκερος) μ με τον άρη(καρκινος) του....υπάρχει αραγε σωτηρία??? :-D

Μητσάκος
06-01-2010, 06:44 PM
καλησπέρα στην όμορφη παρέα...εγώ εχω κρόνο στον αιγόκερο και ο σύντροφος μου άρη στο καρκίνο...στην συναστρία δημιουργούν αντίθεση με ανοχή 1,68 και συνοδεύεται μα μια ωραία αντίθεση του ουρανού(αιγόκερος) μ με τον άρη(καρκινος) του....υπάρχει αραγε σωτηρία??? :-D
Εγώ λέω πως όχι, δεν υπάρχει :bigsmile:

loulakopia
06-01-2010, 06:59 PM
καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους. στην συναστρια με τον συντροφο μου εχουμε μια αντηθεση αρη του με κρονο μου οι οποιο ειναι διδυμοι κ τοξοτης αντιστοιχα σχεδον ακριβειας 0,17 το οτι ειναι σε μεταβλητα ζωδια μετριαζει λιγο το περιορισμο του κρονου? παρεπιπτωντος ο κρονος μου κανει αντιθεση κ με τον οροσκοπο του δυπλο το χτυπημα..

koutsouni
07-01-2010, 09:00 AM
θα μπορούσατε να παραθέσετε κάτι πιο επηξηγηματικό ίσως? το όχι σαν απάντηση που το βασίζετε?ειναι πολύ έντονη μία τέτοια όψη?μπορει κάποια άλλη όψη στην συναστρία να την εξομαλύνει?

Μητσάκος
07-01-2010, 10:45 AM
θα μπορούσατε να παραθέσετε κάτι πιο επηξηγηματικό ίσως? το όχι σαν απάντηση που το βασίζετε?ειναι πολύ έντονη μία τέτοια όψη?μπορει κάποια άλλη όψη στην συναστρία να την εξομαλύνει?

Θα μπορούσα, αλλά από ό,τι έχω δει αυτό που σε ενδιαφέρει ουσιαστικά είναι μια συγκεκριμένη συναστρία και όχι γενικότερα η αστρολογία :love: Εν προκειμένω, και εφόσον ο σκοπός του φόρουμ δεν είναι να κάνει προσωπικές αναλύσεις, όπως ευκρινώς αναφέρεται και στους όρους συμμετοχής, αυτό που μπορώ να κάνω είναι να σε παραπέμψω στα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις μόνη σου τις αστρολογικές παραμέτρους της σχέσης σου :bigsmile:
Ξεκίνα από αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/116-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E5%F2.html
συνέχισε με αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/1022-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DE-%F3%F5%ED%E1%F3%F4%F1%DF%E1-%E3%E5%ED%E9%EA%EF%DF-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%E1%ED%DC%EB%F5%F3%E7%F2.html
και κατόπιν, για πιο εξειδικευμένα πράγματα σε αυτόν το σύνδεσμο Αστρολογία και ερωτικές σχέσεις - Αστρολογία για όλους (http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2) θα βρεις και άλλα. Θα σου πρότεινα να πάρεις με τη σειρά τα άρθρα με τίτλο "το ηλιοσεληνιακό δίπολο στις σχέσεις" και μετά να κοιτάξεις τα υπόλοιπα.
Να είσαι καλά :bigsmile:

loulakopia
07-01-2010, 01:34 PM
Aχου γιατι δεν μου απανταει κανεις...??

cancerian
07-01-2010, 02:19 PM
καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους. στην συναστρια με τον συντροφο μου εχουμε μια αντηθεση αρη του με κρονο μου οι οποιο ειναι διδυμοι κ τοξοτης αντιστοιχα σχεδον ακριβειας 0,17 το οτι ειναι σε μεταβλητα ζωδια μετριαζει λιγο το περιορισμο του κρονου? παρεπιπτωντος ο κρονος μου κανει αντιθεση κ με τον οροσκοπο του δυπλο το χτυπημα..

Αγαπητη loulakopia,

είμαι λίγο επιφυλακτικός προς την απορία σου επειδή διαλεγεις μια μεμονομένη οψή προς ανάλυση. Αναρωτιέμαι αν έχει προηγηθεί ανάλυση των "ελαφρυτερων" πλανητων καθως και ο,τι χρειαζεται να προηγηθει ως προς αναλυση (οικοθεσια κτλ.) σε μια συναστρια.
Ο Κρονος σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο του υποδηλωνει καποιο ειδος "δεσμου". Το άτομο με τον Κρονο "επιβαλει" με κάποιον τροπο τον εαυτο του ετσι το ατομο με το σημειο του Ωροσκοπου καταληγει συχνα στον σεβασμο( και ίσως στον φοβο). Μεσα απο τον 7ο οικο του (εκει φανταζομαι να βρισκεται ο Κρονος σου μιας και αναφερεις οτι κανει αντιθεση με τον Ωροσκοπο του) ο Κρονος σου υποδηλωνει κατι το σταθερο, το ακεραιο, το μακρυπροθεσμο. Συνηθως ακόμα και οι σκληρες οψεις μεταξυ ενος Κρονου και προσωπικων πλανητων ή Ωροσκοπου του αλλου ατομου οδηγουν στην μακροχρονια σχεση. Ωστοσο ο Κρονος συχνα νιωθει ανασφαλεια και προκειμενου να την εξαλειψει ορθωνει τοιχους και γινεται σκληρος. Συχνα φανταζει οτι η σταθεροτητα της σχεσης προκειπτει απο το ατομο με τον Κρονο. Αμ δε! Απλα η ανασφαλεια του ατόμου με τον Κρονο τον καθηλωνει στην σχεση. Μερικες φορες το ατομο με τον Κρονο μπορει να λειτουργισει και δυναστευτικα, περιοριζοντας το "οξυγονο" , δημιουργει ασφυκτικο περιβαλλον για το ατομο με το σημειου του Ωροσκοπου.

Η δραση του ατομου με τον Αρη συχνα περιοριζεται απο το ατομο με τον Κρονο. Φανταζει σαν μια σχεση οπου το ατομο με τον Αρη ειναι διαρκως υπολογο για τις πραξεις του στο ατομο με τον Κρονο και συχνα δεν λειπει η απογοητευση και τα ξεσπασματα.

με εκτιμηση
Cancerian

vikou
07-01-2010, 06:55 PM
Ο ¶ρης, σε ανδρικό ωροσκόπιο, εκφράζει εκτός των άλλων την ανδρική σεξουαλικότητα, το πάθος, την παρόρμηση.. Γι αυτό και δυσαρμονικές όψεις μεταξύ ¶ρη (του άνδρα) και Κρόνου (περιορισμός, ψυχρότητα) σε ερωτικές συναστρίες, όταν εκδηλώνονται στην πράξη (γιατί όλες οι όψεις δεν εκδηλώνονται σε όλους) είναι πλήγμα για μια σχέση...

loulakopia
07-01-2010, 09:50 PM
Εχεισ δικιο σε αυτα που λες ομως σκεφτηκα το εξης οτι ενας κρονος στον τοξοτη(ναι στον 7 του πεφτει κ στην ακμη του 7 του συγκεκριμενα) ειναι πιο ελαφρης δεν θα εχει συνεχεια στην τσιτα τον αρη...δεν τον θεωρω τοσο κολλημενο σαν κρονο ...

vikou
07-01-2010, 10:50 PM
Από όσο έχω καταλάβει, και εκφράζω προσωπική γνώμη, τα ζώδια χρωματίζουν την ενέργεια του κάθε πλανήτη και την κατευθύνουν..Δεν ξέρω κατά πόσον ένας Κρόνος στον Τοξότη είναι λιγότερο καταπιεστικός από έναν Κρόνο στην Αιγόκερο. Εξαρτάται και από την προσωπική δουλειά που κάνει καθένας για τη σχέση του. Από κεί και πέρα, η σχέση είναι ένας ζωντανός οργανισμός, και σύ ως μέρος του, είσαι η μόνη κατάλληλη να πεις αν ασκείς πίεση και πόση, σε ποιόν τομέα και πώς επιδρά αυτό στο σύντροφό σου...

loulakopia
08-01-2010, 06:12 PM
σωστα εχεις δικιο βεβαια την ερωτηση δεν την εκανα επειδη υπαρχει σαν οψη στην συναστρια που εχω με τον συντροφο μου απλα ηθελα να καταλαβω αν ο κρονος κ ο αρης επισης σε καθε ζωδιο λειτουργει αναλογα π.χ αλλιως ενασς αρης στον κριο δεν θα κανει πισω κ δεν θα δεχτει ευκολα τις απαιτησεισ του κρονου κ αλλιως ενας αρης στους ιχθυεις που ισως μπορει να δεχτει καποια πραγματα...

skorpion
08-01-2010, 08:43 PM
σωστα εχεις δικιο βεβαια την ερωτηση δεν την εκανα επειδη υπαρχει σαν οψη στην συναστρια που εχω με τον συντροφο μου απλα ηθελα να καταλαβω αν ο κρονος κ ο αρης επισης σε καθε ζωδιο λειτουργει αναλογα π.χ αλλιως ενασς αρης στον κριο δεν θα κανει πισω κ δεν θα δεχτει ευκολα τις απαιτησεισ του κρονου κ αλλιως ενας αρης στους ιχθυεις που ισως μπορει να δεχτει καποια πραγματα...

νομιζω το αν θα δεχτει καποια πραγματα ή οχι εξαρταται απο αλλους παραγοντες του ωροσκοπιου αλλα και της προσωπικοτητας του, οπως βεβαια και της σχεσης που εχει με το αλλο ατομο γιατι και ο αρης στους ιχθυς το ιδιο θα καταπιεστει με εναν κρονο απλα με διαφορετικο τροπο καθως ειναι διαφορετικος ο τροπος που λειτουργει

polyxenitsa
26-05-2010, 09:45 PM
Γεια σας κι απο μενα
Οντως ειναι πολυ καταπιεστικη η σχεση . Εχω ακουσει ομως οτι ειναι καρμικη και η δυσκολια της ενωνει πιο πολυ τα ατομα.

Μητσάκος
27-05-2010, 06:28 AM
Γεια σας κι απο μενα
Οντως ειναι πολυ καταπιεστικη η σχεση . Εχω ακουσει ομως οτι ειναι καρμικη και η δυσκολια της ενωνει πιο πολυ τα ατομα.
Όλες οι σχέσεις μας είναι καρμικές.