Log in

View Full Version : πλουτωνας

KALIANA
06-12-2008, 04:13 PM
καλησπέρα!
η είσοδος του πλούτωνα στον αιγόκερω στον 5 οικο μου μπορει να οφείλεται για νεύρα και παρεξηγήσεις στις σχέσεις μου με τους άλλους.απο εκει μπορει να προερχεται η επαναστατικη μου διαθεση? και ποσο μπορει να κρατησει αυτο?

giannas
06-12-2008, 04:29 PM
Εχω την εντυπωση οτι η επαναστατικη σου διαθεση οφειλετε στην αντιθεση κρονου-ουρανου που πρεπει να πεφτει στον 1-7 οικο σου(γεννεθλιο). Η αντιθεση αυτη πηγενε-ελα θα κρατηση κανα δυο χρονακια απο οτι λενε οι εμπειροι.Υπομονη.:bigsmile:

KALIANA
06-12-2008, 04:31 PM
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.αληθεια η αντιθεση κρονου ουρανου ειναι στον 1-7! δυο χρονια?????:scared:

roh
08-12-2008, 11:54 PM
Καλησπερά σε ολούς!! Να ρωτήσω και γω κάτι; Μέχρι τώρα ο πλούτωνας ήταν στον ήλιο μου (Τοξότης), τώρα θα περάσει στον ωροσκόπο μου (Αιγοκαίρως). Στον αιγόκαιρω έχω εκτος απο τον ωροσκόπο εχώ και τον ποσειδώνα. Αν ειμαί σώστα ενημερωμένη (αν οχι διορθώστε με), όταν μπαίνει ο Πλούτωνας σε ένα ζώδιο φέρνει αλλάγες στο άτομο που δεν γινονταί και με πολυ ευκολό τρόπο με την εννοία οτι περναει πολλά μεχρί να συμβει η αλλάγη. Τώρα που ο πλούτωνας βρισκεται στον ωροσκόπο μου θα φέρει κι αλλες αλλάγες ή παιζει να τη γλιτώσω επειδή μολίς έχει περάσει από τον ηλίο μου; Αν φερει αλλαγες σε πιο επίπεδο τις φέρει; θα είναι η αλλαγή σχετική με την έκφραση της προσωπικότητα μου (αυτο το λέω γιατι ειναι ο ωροσκόπος μου στον αιγόκαιρω);

Ζητώ συγνώμη αν έχω γράψει καμιά βλακία ακι ζήτω τα φώτα σας!

Plutwnian
09-12-2008, 05:02 AM
Προσωπικά πιστεύω πως ο διελευμενος πλουτωνας αγγίζοντας τον γενέθλιο ήλιο σου σε ώθησε σε εκ βαθέων αναθεωρήσεις και έφερε βαθιές και ριζικες αλλαγές στον ίδιο σ τον ψυχισμό καθως σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσες ο ήλιος πρέπει να βρίσκεται στον 12 οίκο!μια θέση ιδαιτερη καθως ο ήλιος που από την φύση του θέλει να σκορπιζει την εκτυφλωτική του λάμψη παντού στον δωδεκατο γίνεται εσωστρεφής ασχολείται με έντανα ψυχολογικές πτυχές φωτίζει τις βαθύτερες και πιο σκοτείνες πτυχές σου με μία χροιά έντονα φιλοσοφική και αισιόδοξη αυτή του τοξότη.Όλα αυτά αφορούν τον ήλιο σου.Όσον αφορά τωρα την διευλεση απο τον ωροσκόπο ετοιμάσου για ριζικές αλλαγές, να γνωρίσεις ποια πραγματικά είσαι,μέσα από μία Πλουτώνια διαδικασία όπου θα ωθηθείς σε αυστηρή (αιγωκερική) αξιολόγηση και ό,τι ψεύτικο σαθρό η γενικότερα αδικο η ανήθικο θα γκρεμιστεί....όσον αφορά τον διελευομενο πλούτωνα με τον ποσειδωνα του γενεθλιου προκειται για όψη με ακραιες εκδηλώσεις θετικές η αρνητικές όπου ρέπουν προς την απόλυτη απόκτηνωση η την συνειδητοποιηση της βαθιάς και ανιδιοτελής αγάπης....Οπως και να έχει να λάβεις ως βασική προυπόθεση ότι η ποιότητα και ποσότητα όλων αυτών θα εξάρτηθεί από το πόσο ενεργοποιημένος είναι ο πλούτωνας στον γενέθλιο σου...να θυμάσαι ότι είναι στο χέρι σου να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο...η θεία διάνοια θα ξέρει πιο πολλα αυτό είναι το μόνο σίγουρο....δέξου το σαν ευλογία γιατι κατάρα είναι απλώς μια ευλογία σε λανθάνουσα κατάσταση...δές το λοιπόν τοξοτίσια και αισιόδοξα και σε μερικά χρόνια θα καμαρώνεις τον μεταμορφωμένο σου εατο στον καθρέπτη...αύτά για αρχή... παρακαλώ όποιος θέλει να διωρθώσει η να προσθέσει κατι σε αυτά που είπα ευπρόσδεκτος θα είναι να γίνουμε καλύτεροι όλοι μαζί γιατί μπορούμε...

Με αγάπη ανιδιοτελή

Plutwnian

roh
09-12-2008, 09:53 AM
Ευχαριστώ πάρα πολύ Plutwnian! Εχείς πολύ δικιό σε αυτά που γραφείς οσό ανάφορα τον πλουτώνα στον τοξότη! Όταν λες ότι " οι αλλάγες που θα συμβούν εξαρτώνται από το πόσο ο πλούτωνας είναι ενεργοποιήμενος στο ωροσκοπιο μου" τι εννοείς; Από το πόσες και το τι όψεις κάνει αρμονικές ή δυσαρμονικες; Πως μπορούμε να διακρίνουμε αν είναι ενεργοποιήμενος είναι ο πλούτωνας; Αααα... και κατι άλλο οι αλλάγες αυτέσ ολοκλήρώνονται το 2024 όταν ο Πλούτωνας φεύγει απο τον αιγόκαιρω ή εξαρταταί αυτό και από αλλους παράγοντες όπως το ποσό ευκολά αλλάζει το ατομο;:bigsmile:

Sorry αν σε ζαλίζω με τισ ερώτησεις μου!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:love:

Κοραλλία Μόζορα
09-12-2008, 05:11 PM
Καλησπερά σε ολούς!! Να ρωτήσω και γω κάτι; Μέχρι τώρα ο πλούτωνας ήταν στον ήλιο μου (Τοξότης), τώρα θα περάσει στον ωροσκόπο μου (Αιγοκαίρως). Στον αιγόκαιρω έχω εκτος απο τον ωροσκόπο εχώ και τον ποσειδώνα. Αν ειμαί σώστα ενημερωμένη (αν οχι διορθώστε με), όταν μπαίνει ο Πλούτωνας σε ένα ζώδιο φέρνει αλλάγες στο άτομο που δεν γινονταί και με πολυ ευκολό τρόπο με την εννοία οτι περναει πολλά μεχρί να συμβει η αλλάγη. Τώρα που ο πλούτωνας βρισκεται στον ωροσκόπο μου θα φέρει κι αλλες αλλάγες ή παιζει να τη γλιτώσω επειδή μολίς έχει περάσει από τον ηλίο μου; Αν φερει αλλαγες σε πιο επίπεδο τις φέρει; θα είναι η αλλαγή σχετική με την έκφραση της προσωπικότητα μου (αυτο το λέω γιατι ειναι ο ωροσκόπος μου στον αιγόκαιρω);

Ζητώ συγνώμη αν έχω γράψει καμιά βλακία ακι ζήτω τα φώτα σας!

Ο ωροσκόπος δεν είναι ένα μεμονωμένο σημείο αλλά είναι άξονας (1ο/7ο). Οι αλλαγές που έρχονται στο άτομο με το πέρασμα του Πλούτωνα από εκεί προκύπτουν συνήθως από μια βαθιά κρίση και επαναξιολόγηση μιας σοβαρής μας σχέσης. Αν το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Ήλιο ζητά από μια γυναίκα να επαναξιολογήσει, μέσα από μια κρίση με κάποιον άντρα στην ζωή της, το αντρικό πρότυπο που δημιούργησε στην παιδική της ηλικία στην σχέση της με τον πατέρα της (να κατανοήσει τι είδους άντρες την ελκύουν και γιατί και πώς να βελτιώσει τα πρότυπα και τις επιλογές της), το πέρασμα του Πλούτωνα από το 1ο/7ο μας ζητά να επαναξιολογήσουμε την ισορροπία ανάμεσα σε μας και τον σύντροφό μας (ανάμεσα στο εγώ και το εσύ). Δοκιμάζονται οι προσκολλήσεις μας, οι συναισθηματικές μας εξαρτήσεις και τα αρνητικά μας συναισθήματα που κρατούν δέσμιο το εγώ μέσα από έντονα συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας ή πάλης ελέγχου και εξουσίας. Συνήθως αισθάνομαστε έντονα τα πράγματα που μας λείπουν από την συγκεκριμένη σχέση και απαιτούμε από τον άλλο να γεμίσει τα κενά μας. Μερικές φορές, εκφράζεται φόβος για δέσμευση (να μην προχωρήσει η σχέση σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο), άλλες φορές ο σύντροφος μας θέλει να φύγει και εμείς μένουμε αντιμέτωποι με τον πόνο, την εγκατάλειψη και την μοναξιά ή μπορεί να θέλουμε να φύγουμε εμείς και ο άλλος να ασκεί όσο έλεγχο και εξουσία μπορεί για να μας εμποδίσει. Αν η σχέση επιβιώσει πάντως θα είναι πολύ δυνατή και ανανεωμένη. Σ' αυτή την περίοδο βοηθά πολύ το να είμαστε όσο πιο συγκροτημένοι και ψύχραιμοι γίνεται, να ερευνούμε τα συναισθηματικά κίνητρα πίσω από τις πράξεις τις δικές μας και του συντρόφου μας και να αφήνουμε με σεβασμό προσωπικό χώρο ο ένας στον άλλο.

WHITE.HORSE
10-12-2008, 09:29 AM
Kαλημέρα !

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και γω ...:bigsmile:

σε ερωτική συναστρία όταν ο Πλούτωνας είναι σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο κ την Σελήνη του άλλου προσώπου ??
πως ερμηνεύται αυτό :unsure:

Μητσάκος
10-12-2008, 09:50 AM
Kαλημέρα !

θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και γω ...:bigsmile:

σε ερωτική συναστρία όταν ο Πλούτωνας είναι σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο κ την Σελήνη του άλλου προσώπου ??
πως ερμηνεύται αυτό :unsure:

Αν εξετάζαμε μόνο αυτήν την όψη, ο εκπρόσωπος του Ήλιου θα έπρεπε να την κάνει με ...ελαφρά πηδηματάκια :laugh:

WHITE.HORSE
10-12-2008, 11:41 AM
Αν εξετάζαμε μόνο αυτήν την όψη, ο εκπρόσωπος του Ήλιου θα έπρεπε να την κάνει με ...ελαφρά πηδηματάκια :laugh:

Αλήθεια ? κάπου στο φόρουμ δίαβασα πως τα άτομα με αυτή την όψη δύσκολα ξεφεύγουν το ένα από το άλλο ! και υπάρχουν πολλές κρίσεις στο σχήμα αυτό !!
τα λέω καλά ??
μπορείς να μου πείς κάτι παραπάνω ??

και φυσικά αυτή η όψη από μόνη της δεν λέει τίποτα αν δεν έχουμε εικόνα για το σύνολο των γεννέθλιων των 2 ατόμων και της συναστρίας τους ?? αυτό θέλεις να πεις μια και τονίζεις το μονο δηλαδή μπορει και να μην εκδηλώνει την δυσκολία αυτή ?? ανάλογα με τον υπόλοιπο χάρτη και στοιχεία ? έτσι θέλω να πω να την παιρνάει πιο χαλαρά αυτός που έχει τον ήλιο κ την σελήνη (ο ήλιος και η σελήνη είναι στον δικό μου χάρτη :))))
ευχαριστώ:love:

Τίνα Ζαχαριάδου
10-12-2008, 01:38 PM
Αλήθεια ? κάπου στο φόρουμ δίαβασα πως τα άτομα με αυτή την όψη δύσκολα ξεφεύγουν το ένα από το άλλο ! και υπάρχουν πολλές κρίσεις στο σχήμα αυτό !!
τα λέω καλά ??
μπορείς να μου πείς κάτι παραπάνω ??

και φυσικά αυτή η όψη από μόνη της δεν λέει τίποτα αν δεν έχουμε εικόνα για το σύνολο των γεννέθλιων των 2 ατόμων και της συναστρίας τους ?? αυτό θέλεις να πεις μια και τονίζεις το μονο δηλαδή μπορει και να μην εκδηλώνει την δυσκολία αυτή ?? ανάλογα με τον υπόλοιπο χάρτη και στοιχεία ? έτσι θέλω να πω να την παιρνάει πιο χαλαρά αυτός που έχει τον ήλιο κ την σελήνη (ο ήλιος και η σελήνη είναι στον δικό μου χάρτη :))))
ευχαριστώ:love:

Τα ατομα δυσκολα ξεφευγουν γιατι εχουν αποκτησει εντονους δεσμους εξαρτησης.
Φυσικα μια οψη απο μονη της δεν λεει για την συναστρια πολλα πραγματα,αλλα δεν υπαρχει περιπτωση μια οψη να μην εκδηλωθει καποια στιγμη κατα την πορεια μιας σχεσης μακροχονης.
Και σιγουρα μια οψη με πλουτωνα Ηλιου και Σεληνης δεν περνιεται χαλαρα, στην δικια σου περιπτωση τωρα που πιανει και τα δυο φωτα ειναι ακομα πιο εντονη γιατι δειχνει οτι ο Πλουτωνας θελει να σε μεταμορφωσει και σαν προσωπικοτητα και σαν ψυχισμο

WHITE.HORSE
10-12-2008, 02:26 PM
:love:
Τα ατομα δυσκολα ξεφευγουν γιατι εχουν αποκτησει εντονους δεσμους εξαρτησης.

Ευχαριστώ .. και κάτι τελευταίο ποιοί ξεφεύγουν ??
ισχύει και για τα δύο εμπλεκόμενα άτομα ? ή μόνο για αυτόν που έχει τα φώτα ??

Τίνα Ζαχαριάδου
10-12-2008, 02:36 PM
:love:

Ευχαριστώ .. και κάτι τελευταίο ποιοί ξεφεύγουν ??
ισχύει και για τα δύο εμπλεκόμενα άτομα ? ή μόνο για αυτόν που έχει τα φώτα ??

Κοριτσι μου ποιοι ξεφευγουν δεν μπορω να ξερω,φανταζομαι οι πιο δυνατοι χαρακτηρες και αυτοι που πραγματικα το θελουν αφου ομως πρωτα εχουν υποστει την βαθια μεταμορφωση.:love:

WHITE.HORSE
10-12-2008, 02:41 PM
Κοριτσι μου ποιοι ξεφευγουν δεν μπορω να ξερω,φανταζομαι οι πιο δυνατοι χαρακτηρες και αυτοι που πραγματικα το θελουν αφου ομως πρωτα εχουν υποστει την βαθια μεταμορφωση.:love:

Nαι οκ νομοίζω ότι τώρα κατάλαβα Έρση :love:
.. εξαρχής θεώρησα πως η όψη αυτή λειτουργούσε μόνο για αυτόν που έχει τα φώτα
προφανώς είναι αφμίδρομη η αντίδραση !!

Τίνα Ζαχαριάδου
10-12-2008, 11:55 PM
Nαι οκ νομοίζω ότι τώρα κατάλαβα Έρση :love:
.. εξαρχής θεώρησα πως η όψη αυτή λειτουργούσε μόνο για αυτόν που έχει τα φώτα
προφανώς είναι αφμίδρομη η αντίδραση !!

Ειναι μια αμφιδρομη αντιδραση απο την αποψη οτι αυτος που εχει τον Πλουτωνα θα προσπαθησει με καθε μεσο, θεμιτο η αθεμιτο να κυριαρχησει και να επιβληθει στον συντροφο με αποτελεσμα να εχει εμμονη και εξαρτηση της βαθιας μεταμορφωσης που θα φερει μεσα στην σχεση απο αυτην την συμπεριφορα του και να εισαι σιγουρη οτι αν δεν το καταφερει δεν θα φυγει ακομα και αν καταστραφει και ο ιδιος.
Οσο για αυτον που εχει τους αλλους Πάνητες εχει καταφερει τοσο καλα ο πλουτωνας να διεισδυσει στην προσωπικοτητα του, να τον κανει τοσο εξαρτημενο που δυσκολα ο αλλος θα το καταλαβει, ποσο να μαλλον να τολμησει να φυγει απο κοντα του.:xmas-smiley-029:

repose
11-12-2008, 03:53 AM
καλημερα! να ρωτησω κι εγω?
αν ο πλουτωνας μπενει στον δεκατο οικο μου (αιγοκερο) και κανει συνοδο με τον αρη μου εκει και τετραγωνο με τον γενεθλιο πλουτωνα στον 6 συμαινει κατι για την εργασια μου η την υγεια μου?

WHITE.HORSE
11-12-2008, 10:00 AM
Ειναι μια αμφιδρομη αντιδραση απο την αποψη οτι αυτος που εχει τον Πλουτωνα θα προσπαθησει με καθε μεσο, θεμιτο η αθεμιτο να κυριαρχησει και να επιβληθει στον συντροφο με αποτελεσμα να εχει εμμονη και εξαρτηση της βαθιας μεταμορφωσης που θα φερει μεσα στην σχεση απο αυτην την συμπεριφορα του και να εισαι σιγουρη οτι αν δεν το καταφερει δεν θα φυγει ακομα και αν καταστραφει και ο ιδιος.
Οσο για αυτον που εχει τους αλλους Πάνητες εχει καταφερει τοσο καλα ο πλουτωνας να διεισδυσει στην προσωπικοτητα του, να τον κανει τοσο εξαρτημενο που δυσκολα ο αλλος θα το καταλαβει, ποσο να μαλλον να τολμησει να φυγει απο κοντα του.:xmas-smiley-029:

καλημέρα σε όλους !
τελικά από αυτά που είπαμε Έρση αλλά και από αυτά που δίαβασα στο φορουμ η λειτουργία του Πλούτωνα είναι υπόγεια και καταλυτηκή .. είναι η λάβα από το ηφαίστειο πριν καταλάβεις τι έγινε σε έχει διαβρώσει.. :bigsmile:
από όπου παιρνάει φέρνει μόνιμες αλλάγες

αυτή η δράση του ενεργοποιήτε από συγκεκριμένες όψεις διελεύσεις ή δεν ξέρω τι άλλο .. κάποια στιγμή παύει να λειτουργεί ?

Τίνα Ζαχαριάδου
11-12-2008, 11:40 AM
καλημερα! να ρωτησω κι εγω?
αν ο πλουτωνας μπενει στον δεκατο οικο μου (αιγοκερο) και κανει συνοδο με τον αρη μου εκει και τετραγωνο με τον γενεθλιο πλουτωνα στον 6 συμαινει κατι για την εργασια μου η την υγεια μου?

Καλημερα νομιζω οτι θα βγαλεις μια τεραστια δυναμικη μεσα στην εργασια σου,θα εχεις τεραστια αποθεματα ενεργειας και ριζικες μεταμορφωσεις σε θεματα καριερας.πιθανον να φερει και καποιες εντονες καταστασεις με ατομα κυρους,αρκετο ανταγωνισμο στον οποιο θα μπορεις να ανταπελθεις,αξαιτιας του δυναμισμου που φερνει αυτη η οψη.:bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
11-12-2008, 12:35 PM
καλημέρα σε όλους !
τελικά από αυτά που είπαμε Έρση αλλά και από αυτά που δίαβασα στο φορουμ η λειτουργία του Πλούτωνα είναι υπόγεια και καταλυτηκή .. είναι η λάβα από το ηφαίστειο πριν καταλάβεις τι έγινε σε έχει διαβρώσει.. :bigsmile:
από όπου παιρνάει φέρνει μόνιμες αλλάγες

αυτή η δράση του ενεργοποιήτε από συγκεκριμένες όψεις διελεύσεις ή δεν ξέρω τι άλλο .. κάποια στιγμή παύει να λειτουργεί ?

Βρε κοριτσακι μου πως θα παψει να λειτουργει αφου ειναι στην συναστρια αυτη η οψη;δεν μπορει ετσι απλα να εξαφανιστει.Καποιες περιοδους αναλογα με τις διελευσεις ενεργοποιουνται οι γενεθλιοι πλανητες και τους αισθανομαστε πιο εντονα και μεσα στην σχεση μας.Οταν για πχ ενεργοποιειται ο γενεθλιος πλουτωνας θα ειναι και πιο ενεργος μεσα στην συναστρια αφου πιανει καποιον πλανητη του αλλου μελους.:love:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
11-12-2008, 02:45 PM
θελεις γερο στομαχι και να εχεις αντερα για να συμβιωσεις με πλουτωνιο αντρα...
Εγω προσωπικα το βιωσα ...
Δουλεψα πανω στις αλλες καλες οψεις που ειχαμε και σιγα σιγα τον τραβουσα απο τα σκοταδια της εξουσιομανιας ,της κτητικοτητας και του ελεγχου που ηθελε να ασκουσε πανω μου...
Ο δυνατος ηλιος μου [εγω]και η ελευθερη σεληνη μου [ψυχη] παλευαν για χρονια για να ερθει σε ενα καλο επιπεδο η σχεση ..
Το πρωτο και κυριοτερο ισως ακουγεται κοινοτυπο επρεπε να του μαθω να με σεβεται .
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ηταν η αρχη των ολων και αρχισα να ριχνω σιγα σιγα και με πολυ δουλεια τους τοιχους του πλουτωνα

Τον κοιταγα στα ματια θυμαμαι και ουρλιαζα οτι εγω δεν θα γινω εσυ ..
αλλα εγω και εσυ μαζι χωρις να με πνιγεις θα τα καταφερουμε ...
Με βοηθησε και ο Αρης μου στον τοξοτη ειναι λενε ο αρης του ηρωα ...
και φυσικα ενα πολυ καλο τριγωνο αναμεσα μας ακριβειας με τις αφροδιτες μας
υπηρχε αγαπη και προσπαθεια και απο τους δυο ..
Μετα απο 30 χρονια μπορω να πω οτι εξελιχθηκαμε και μαθαμε πολλα σαν ανθρωποι αλλα με πολυ δουλεια .

Το ψιλοκουσουρι του εχει μεινει να με ελεγχει αλλα του ριχνω ενα χαμογελο ζεστασιας και εμπιστοσυνης και το σταματαει αμεσως και με τυλιγει στη αγκαλια
του χωρις ομως τον πλουτωνιο μανδια του...

με εκτιμηση:love:

Τίνα Ζαχαριάδου
11-12-2008, 11:54 PM
θελεις γερο στομαχι και να εχεις αντερα για να συμβιωσεις με πλουτωνιο αντρα...
Εγω προσωπικα το βιωσα ...
Δουλεψα πανω στις αλλες καλες οψεις που ειχαμε και σιγα σιγα τον τραβουσα απο τα σκοταδια της εξουσιομανιας ,της κτητικοτητας και του ελεγχου που ηθελε να ασκουσε πανω μου...
Ο δυνατος ηλιος μου [εγω]και η ελευθερη σεληνη μου [ψυχη] παλευαν για χρονια για να ερθει σε ενα καλο επιπεδο η σχεση ..
Το πρωτο και κυριοτερο ισως ακουγεται κοινοτυπο επρεπε να του μαθω να με σεβεται .
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ηταν η αρχη των ολων και αρχισα να ριχνω σιγα σιγα και με πολυ δουλεια τους τοιχους του πλουτωνα

Τον κοιταγα στα ματια θυμαμαι και ουρλιαζα οτι εγω δεν θα γινω εσυ ..
αλλα εγω και εσυ μαζι χωρις να με πνιγεις θα τα καταφερουμε ...
Με βοηθησε και ο Αρης μου στον τοξοτη ειναι λενε ο αρης του ηρωα ...
και φυσικα ενα πολυ καλο τριγωνο αναμεσα μας ακριβειας με τις αφροδιτες μας
υπηρχε αγαπη και προσπαθεια και απο τους δυο ..
Μετα απο 30 χρονια μπορω να πω οτι εξελιχθηκαμε και μαθαμε πολλα σαν ανθρωποι αλλα με πολυ δουλεια .

Το ψιλοκουσουρι του εχει μεινει να με ελεγχει αλλα του ριχνω ενα χαμογελο ζεστασιας και εμπιστοσυνης και το σταματαει αμεσως και με τυλιγει στη αγκαλια
του χωρις ομως τον πλουτωνιο μανδια του...

με εκτιμηση:love:

Συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα θα ηθελα να πω ενα μπραβο στην Δεσποινα,
ειναι ενα πολυ καλο "αστρολογικο"πχ(ας μου επιτραπει αυτη η εκφραση,δεσποινα)
του πως ενας ανθρωπος καταφερε μεσα απο τις δυσκολες οψεις να φερει τις ισορροπιες και να συντηρησει και να διατηρησει την οικογενεια του κατ επεκταση την ιδια του την ζωη.
Κατα την γνωμη αυτο ειναι και ενα απο τα μεγαλεια της Αστρολογιας, να μπορει μεσα απο τις δυσκολιες να σε εξελισσει.
Και παλι συγνωμη:offtopic:

WHITE.HORSE
12-12-2008, 11:29 AM
Βρε κοριτσακι μου πως θα παψει να λειτουργει αφου ειναι στην συναστρια αυτη η οψη;δεν μπορει ετσι απλα να εξαφανιστει.Καποιες περιοδους αναλογα με τις διελευσεις ενεργοποιουνται οι γενεθλιοι πλανητες και τους αισθανομαστε πιο εντονα και μεσα στην σχεση μας.Οταν για πχ ενεργοποιειται ο γενεθλιος πλουτωνας θα ειναι και πιο ενεργος μεσα στην συναστρια αφου πιανει καποιον πλανητη του αλλου μελους.:love:

:love::love::love:

αν σε μια ερωτική συναστρία πλούτωνας με πλούτωνα είναι σε σύνοδο ?αυτό πως λειτουργεί ?
και ο πλούτωνας το ενός σε 6/γωνο με σελήνη δία και ποσειδώνα ?

ευχαριστώ πολύ πάντως

Plutwnian
15-12-2008, 01:56 AM
Αγαπητη ROH

ο πλουτωνας ειναι γενικοτερα μια υποθεση πολυπλοκη σημαδευει στο αχρονο και στο απειρο ειναι πιο δυνατος απο ολους τους πλανητες απλα γιατι κινειται σε αλλα χωροχρονικα επιπεδα και οι αλλαγες που προκαλει συνηθως γινονται αντιληπτες μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα και συνηθως εφοσον η μεταβατικη περιοδος εχει ληξει και εχεις ηδη μπει σε αλλη, νεα κατασταση.το πολυ χαρακτηριστικο ειναι οτι ειναι μοιρεες οι αλλαγες που προκαλει και στηριζονται σε αδυτες ψυχολογικες ριζες. Οσο πιο πολυ δουλευει κανεις με τον εαυτο του τοσο πιο π[ολλα καταλαβαινει
.Οσον αφορα την ενεργοποιηση τωρα πολυ σωστα πιστευεισ πως εχει να κανει με τισ οψεις που κανει στο γενεθλιο αλλα και πως λειτουργει το ολο συστημα μαζι με τις διελευσεις .Μπορει μια γωνια να ενεργοποιηθει απο μια πλανητικη διελευση μπορει να ειναι ηδη ενεργποιημενη. Να θυμασαι πως ανθρωπο περνουν
και φευγουν χωρισ να βιωσουν τον πλουτωνα τους νομιζω πως σου δινετε η ευκαιρια ν το κανεις δουλεψε οσο πιο πολυ μπορεις μονο κερδος θα εχεις.οσον αφορα τις οψεισ δεν υπαρχουν ευνοικες και μη υπαρχουν μονο οψεις που μιλουν για προδιαθεσεις εσυ θ τις καθορισεις.Οσο περνά βεβαια απο τ χερι σου.αλλα πιστευω οτι τ ποσοστο ελευθερης βουλησης και μοιρας ειναι απολυτα κατανεμημενα με τροπο τοσο ηθικο και σωστο που ενα μυαλο π χανετε σε διπολικες πλανες δυσκολα η και καθολου κατανοει..

Με αγαπη ανιδιοτελη

Plutwnian

Plutwnian
15-12-2008, 02:11 AM
Καλησπερα παρακαλω να μ εξηγησει καποιος αναλυτικα οσο μπορει το παρακατω συνδεσμο πλουτωνα στο σκορπιο στον 5 οικο σε τετραγωνο μ ηλιο στο λεοντα στο τριτο οικο(βοηθητικα συμπληρωνω ο ηλιος κανει τριγωνο μ τον αρη στον κριο στο 11,ο οποιος αρης κανει τετραγωνο με τον ποσειδωνα στο 7 στον αιγοκερο,που κανει εξαγωνο με τον πλουτωνα παλι)σχηματιζεται δλδ ενα τετραπλευρο....μπορει κανεισ να μ φωτισει επι τ θεματος.πιστευω οτι ο πλουτωνας παιζει πρωταρχικο ρολο στο συστημα και το χρωματιζει εντονα...αλλα θελω λιγο βοηθεια

Ευχαριστω

roh
15-12-2008, 03:52 PM
Αγαπητη ROH

ο πλουτωνας ειναι γενικοτερα μια υποθεση πολυπλοκη σημαδευει στο αχρονο και στο απειρο ειναι πιο δυνατος απο ολους τους πλανητες απλα γιατι κινειται σε αλλα χωροχρονικα επιπεδα και οι αλλαγες που προκαλει συνηθως γινονται αντιληπτες μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα και συνηθως εφοσον η μεταβατικη περιοδος εχει ληξει και εχεις ηδη μπει σε αλλη, νεα κατασταση.το πολυ χαρακτηριστικο ειναι οτι ειναι μοιρεες οι αλλαγες που προκαλει και στηριζονται σε αδυτες ψυχολογικες ριζες. Οσο πιο πολυ δουλευει κανεις με τον εαυτο του τοσο πιο π[ολλα καταλαβαινει
.Οσον αφορα την ενεργοποιηση τωρα πολυ σωστα πιστευεισ πως εχει να κανει με τισ οψεις που κανει στο γενεθλιο αλλα και πως λειτουργει το ολο συστημα μαζι με τις διελευσεις .Μπορει μια γωνια να ενεργοποιηθει απο μια πλανητικη διελευση μπορει να ειναι ηδη ενεργποιημενη. Να θυμασαι πως ανθρωπο περνουν
και φευγουν χωρισ να βιωσουν τον πλουτωνα τους νομιζω πως σου δινετε η ευκαιρια ν το κανεις δουλεψε οσο πιο πολυ μπορεις μονο κερδος θα εχεις.οσον αφορα τις οψεισ δεν υπαρχουν ευνοικες και μη υπαρχουν μονο οψεις που μιλουν για προδιαθεσεις εσυ θ τις καθορισεις.Οσο περνά βεβαια απο τ χερι σου.αλλα πιστευω οτι τ ποσοστο ελευθερης βουλησης και μοιρας ειναι απολυτα κατανεμημενα με τροπο τοσο ηθικο και σωστο που ενα μυαλο π χανετε σε διπολικες πλανες δυσκολα η και καθολου κατανοει..

Με αγαπη ανιδιοτελη

Plutwnian

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!Συμφώνω απόλυτα μάζι σου σε οτι αφορά το κέρδος!

Plutwnian
15-12-2008, 11:50 PM
Δεν κανει τιποτα ευχαριστηση μου...ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ....οι επιθυμιες σ να γινονται σιωπηλες εντολες..

Με αγαπη ανιδιοτελη

Plutwnian

Κοραλλία Μόζορα
16-12-2008, 04:36 PM
Καλησπερα παρακαλω να μ εξηγησει καποιος αναλυτικα οσο μπορει το παρακατω συνδεσμο πλουτωνα στο σκορπιο στον 5 οικο σε τετραγωνο μ ηλιο στο λεοντα στο τριτο οικο(βοηθητικα συμπληρωνω ο ηλιος κανει τριγωνο μ τον αρη στον κριο στο 11,ο οποιος αρης κανει τετραγωνο με τον ποσειδωνα στο 7 στον αιγοκερο,που κανει εξαγωνο με τον πλουτωνα παλι)σχηματιζεται δλδ ενα τετραπλευρο....μπορει κανεισ να μ φωτισει επι τ θεματος.πιστευω οτι ο πλουτωνας παιζει πρωταρχικο ρολο στο συστημα και το χρωματιζει εντονα...αλλα θελω λιγο βοηθεια

Ευχαριστω

Αγαπητέ Πλουτώνιαν, πολύ ενδιαφέρον ωροσκόποιο. Είναι αντρικό ή γυναικείο; Πιστεύω ότι αυτό έχει σημασία γιατί το κεντρικό σημείο νομίζω ότι είναι ό Ήλιος και έχει σχέση με το πώς θα βιώσει το άτομο το πατρικό και γενικά αντρικό πρότυπο (αφού συμμετέχει και ο ¶ρης), Αυτό θα εκφραστεί πολύ έντονα στις σχέσεις του ατόμου αφού οι όψεις αυτές γίνονται στο 3ο, 5ο, 7ο και 11ο.

Plutwnian
16-12-2008, 04:57 PM
Κορραλια μ ειναι αντρικο το ωροσκοπιο ειναι ενα κομματι του γενεθλιου μου ...
ως σκορπινα τ πιανεισ σιγουρα τ νοημα!!!!εχω διαβασει σχετικα με το πατρικο προτυπο ξερω ποια ειναι τα αποτελεσματα στην καθημερινατητα
και τα βιωνω.....πλεον διχως πονο....θελω σε παρακαλω να κανεις μια διειδυση απο πιο μεταφυσικης αποψεως παραμεριζοντας λιγο τα επιγεια χωρισ να τα αποριπτουμε βεβαια πιστευω οτι ετσι θα φανει η αξια του τετραπλευρου η ντακου λεει οτι τα τετραπλευρα προσδιδιδουν τασεις αποκρυφιστικες και μυστικιστκες και βιωματικα σε διαβεβαιω ισχυει...σκορπινα εσυ πλουτωνιος εγω θα την βρουμε την ακρη...:) απλα πες τι σου λεει τ ενστικτο σου...και οι γνωσεις σου

Ευχαριστω πολυ πολυ προκαταβολικα....

Με αγαπη ανιδιοτελη

Plutwnian

Κοραλλία Μόζορα
17-12-2008, 08:11 PM
Κορραλια μ ειναι αντρικο το ωροσκοπιο ειναι ενα κομματι του γενεθλιου μου ...
ως σκορπινα τ πιανεισ σιγουρα τ νοημα!!!!εχω διαβασει σχετικα με το πατρικο προτυπο ξερω ποια ειναι τα αποτελεσματα στην καθημερινατητα
και τα βιωνω.....πλεον διχως πονο....θελω σε παρακαλω να κανεις μια διειδυση απο πιο μεταφυσικης αποψεως παραμεριζοντας λιγο τα επιγεια χωρισ να τα αποριπτουμε βεβαια πιστευω οτι ετσι θα φανει η αξια του τετραπλευρου η ντακου λεει οτι τα τετραπλευρα προσδιδιδουν τασεις αποκρυφιστικες και μυστικιστκες και βιωματικα σε διαβεβαιω ισχυει...σκορπινα εσυ πλουτωνιος εγω θα την βρουμε την ακρη...:) απλα πες τι σου λεει τ ενστικτο σου...και οι γνωσεις σου

Ευχαριστω πολυ πολυ προκαταβολικα....

Με αγαπη ανιδιοτελη

Plutwnian

Αγαπητέ Πλουτώνιαν, δεν ξέρω το υπόλοιπο ωροσκόπιό σου γι' αυτό θα σου γράψω κάποιες σκέψεις μου μεμονωμένα γι' αυτό το τετράπλευρο. Κατ' αρχήν, δεν πιστεύω πως ένα τετράπλευρο από μόνο του δείχνει αποκρυφιστικές και μυστικιστικές τάσεις. Αν ήταν π.χ. με Κρόνο, Δία, Ήλιο και ¶ρη σίγουρα δεν θα έδειχνε το ίδιο πράγμα. Αν υπάρχουν σε σένα οι τάσεις αυτές είναι λόγω του Πλούτωνα και του Ποσειδώνα. Κι έπειτα, για να αξιοποιήσεις θετικά τις τάσεις αυτές πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσεις και να ελέγξεις όσο γίνεται τις όψεις αυτές σε ψυχολογικό επίπεδο αλλιώς μπορούν να σε οδηγήσουν σε επικίνδυνους δρόμους στις μεταφυσικές σου αναζητήσεις. Πιστεύω ότι οι κλειστές όψεις, όπως τα τετράπλευρα, ο σταυρός κ.λπ. είναι κάτι σαν κλειστά "ενεργειακά κυκλώματα" για να το πω έτσι, όπου ο ένας πλανήτης επηρεάζει τον άλλο με ένα τρόπο ανακύκλωσης. Δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής της ενέργειας γι' αυτό το άτομο αναγκάζεται να το δουλέψει όπως είναι, όλο μαζί. Αν μάλιστα δεν συμμετέχουν σ' αυτό άλλοι πλανήτες, δείχνουν μια πλευρά του ατόμου που λειτουργεί αυτόνομα και ξεχωριστά από την υπόλοιπη ύπαρξή του και μάλιστα με έντονο τρόπο. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι 3 από τους 4 πλανήτες είναι στα ζώδια που κυβερνούν πράγμα που κάνει την όλη κατάσταση πιο δυνατή αλλά και πιο εύκολη να την χειριστείς, αφού τουλάχιστο οι πλανήτες λειτουργούν σωστά. Το τετρ. Ήλιου Πλούτωνα γίνεται σε σταθερά ζώδια κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εστιαστείς και να εμβαθύνεις σ' αυτό για να βοηθηθείς ενώ το τετράγωνο ¶ρη Ποσειδώνα στα παρορμητκά πρέπει να το διοχετεύσεις σε κάποιου είδους δράση. Για τον όλο πλανητικό σχηματισμό οι σκέψεις μου είναι οι εξής: το τεράγωνο Ήλιου Πλούτωνα δίνει μια πολύ βασανιστική και δύσκολη σχέση με τον πατέρα. Ο πατέρας, για δικούς του ψυχολογικούς λόγους, αισθάνεται υποσυνείδητα τον γιο του ως απειλή για την ύπαρξή του κι έτσι ενεργεί απέναντί του ανταγωνιστικά (μερικές φορές ακόμα και σε ερωτικό επίπεδο), χειριστικά, αυταρχικά και απορριπτικά, σε σημείο ψυχολογικής, μερικές φορές ακόμα και σωματικής, βίας. Φοβάται τον άντρα που βλέπει μέσα στον μικρό του γιο μήπως τον επισκιάσει, τον ξεπεράσει κι αυτό θα τον κάνει να νιώσει αδύναμος και εκμηδενισμένος. Έτσι βιάζεται να του κόψει την δύναμη. Το μικρό αγόρι, χωρίς άμυνες ακόμα και με την φυσιολογική εξάρτηση από τον πατέρα, νιώθει αποδυναμωμένο, αδύναμο και κυριολεχτικά να συνθλίβεται κάτω από το βάρος αυτής της τρομακτικής επίδειξης δύναμης του πατέρα. Νιώθει μεγάλη απόρριψη και ότι δεν αξίζει ως άτομο κι έτσι αρχίζει πια να υπονομεύει το ίδιο τον εαυτό του με αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις. Νιώθει ηττημένο πριν του δωθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί. Λόγω της μεγάλης του αγάπης για τον πατέρα, νιώθει ταυτόχρονα και ενοχές για τον υποσυνείδητο, και δικαιολογημένο, θυμό που αισθάνεται απέναντί του. Ο θυμός που δεν εκφράζεται, στρέφεται προς τον εαυτό και οδηγεί με την σειρά του σε αυτοκαταστροφικές τάσεις. Οι αυτοκαταστροφικές τάσεις είναι και ένα είδος εκδίκησης, αφού καταστρέφοντας τον εαυτό μας με κάποιο τρόπο (π.χ. να μην είμαστε καλοί μαθητές, να κάνουμε επικίνδυνα πράγματα κ.λπ.) πιστεύουμε ότι θα πληγώσουμε μαζί και αυτόν που μας πλήγωσε. Και το αγόρι βυθίζεται σ' ένα κυκεώνα βασανιστικών συναισθημάτων ενώ ο Ήλιος στον Λέοντα τι ήθελε; Ήθελε μόνο να χαίρεται την ζωή και την ύπαρξή του, να βιώνει την χαρά της έκφρασης και της προσωπικής δημιουργίας. Κι αντί να βγει στο φως και να φωνάξει δέστε με, υπάρχω! ο Πλούτωνας τον ρίχνει στα σκοτάδια. Από την άλλη το τρίγωνο του Ήλιου με τον ¶ρη από τον Κριό θα μπορούσε να λειτουργήσει υποστηριχτικά αφού αυξάνει τον δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση και την ανταγωνιστικότητα του ατόμου ώστε να αντεπεξέλθει καλύτερα στον ανταγωνισμό του πατέρα και να σταθεί πιο εύκολα στα πόδια του (σ' αυτό βοηθά κι ο δυνατός Ήλιος). Όμως εδώ έρχεται ο Ποσειδώνας να υπονομεύσει υπόγεια τα κίνητρα και το αποτέλεσμα της δράσης του ¶ρη. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της ανιδιοτελούς και χωρίς όρους αγάπης, μιας αγάπης που είναι δύσκολο να χειριστούμε και να εκφράσουμε στις ανθρώπινες σχέσεις όπως τις ζούμε. Ο Ποσειδώνας κάνει τον ¶ρη να μην μπορεί να "κτυπήσει" με αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και έτσι να τον θυματοποιεί. Ο ¶ρης βρίσκεται σε μια κατάσταση ασάφειας και αβεβαιότητας ως προς τα κίνητρα και το αποτέλεσμα της δράσης του, έτσι είναι ανασφαλής και συχνά αναποφάσιστος. Είναι ο ¶ρης που λυπάται μήπως πληγώσει τους άλλους. Από την άλλη ο ¶ρης αντιδρά (τετράγωνο) γιατί δεν θέλει να απαρνηθεί την φύση του (να εξυπηρετεί το εγώ) κι έτσι ο Ποσειδώνας, επειδή διαταράσσεται η συμπαντική ροή της απόλυτης αγάπης και συμπόνοιας, οδηγεί τον ¶ρη σε ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση και σε ακραίες εμπειρίες, ερωτικές, σεξουαλικές και άλλες (ο Ποσειδώνας είναι στο 7ο σπίτι). Και το τετράπλευρο κλείνει με το εξάγωνο Ποσειδώνα Πλούτωνα, όπου ο Πλούτωνας μπορεί να εμβαθύνει και να γνωρίσει, στο μέτρο του δυνατού, την άπειρη πνευματική διάσταση και έτσι το άτομο να έχει την ευχέρεια να θέσει την αυτογνωσία και την τεράστια εξαγνισμένη ενέργειά του στην υπηρεσία των άλλων. Ο Πλούτωνας όμως είναι απασχολημένος με τις δικές του ψυχολογικές μάχες, στο τετράγωνό του με τον Ήλιο... και η ανακύκλωση συνεχίζεται.
Πιστεύω θα βοηθούσε πολύ αν συνειδητοποιήσεις σε βάθος την σχέση σου με τον πατέρα σου και τις συνέπειες που είχε πάνω σου. Επίσης θα ήταν καλό να δουλέψεις με τον θυμό που έχεις μέσα σου και αν καταφέρεις να τον συγχωρέσεις ειλικρινά θα μπορέσεις να ξαναβρείς όλη την δύναμη και την πίστη στον εαυτό σου που σου στέρησε. Επίσης, όλη αυτή η θεραπευτική διαδικασία και η αυτογνωσία που αποκτάς θα σε βοηθήσει να απελευθερώσεις τον θεραπευτή μέσα σου. Τόσο ο Πλούτωνας όσο και το τετράγωνο ¶ρη Ποσειδώνα δείχνουν μεγάλες θεραπευτικές ικανότητες είτε σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε εσωτερικό πνευματικό επίπεδο (εναλλακτική ιατρική, ενεργειακές θεραπείες, πρανοθεραπεία, θεραπεία με κρυστάλλους κ.ά). Κι αυτή μπορεί να είναι η υπηρεσία και η αγάπη που μπορείς να προσφέρεις στους άλλους, καθώς και η δράση που μπορεί να δώσει δημιουργική και πνευματική διέξοδο στο τετράπλευρο αυτό. Να προσέχεις πολύ τις σχέσεις σου που έχουν να κάνουν με το 3ο, 5ο, 7ο και 11ο. Οι σχέσεις αυτές είναι το πεδίο των εμπειριών που σου δίνουν την ευκαιρία να εκφράσεις και να γνωρίσεις αυτές τις πλευρές του εαυτού σου και ταυτόχρονα είναι το μέτρο με το οποίο θα κρίνεις κάθε φορά πόσο καλά δούλεψες με τον εαυτό σου.
Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω τι επάγγελμα κάνεις, Πλουτώνιαν.
Σου έγραψα τις σκέψεις μου όσο πιο περιληπτικά μπορούσα και εύχομαι να σου φανούν χρήσιμες.

Μητσάκος
17-12-2008, 10:07 PM
Αγαπητέ Πλουτώνιαν, ..........
Σου έγραψα τις σκέψεις μου όσο πιο περιληπτικά μπορούσα και εύχομαι να σου φανούν χρήσιμες.

Με όλο το θάρρος, και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ουσία, αλλά :wacko::wacko::wacko::wacko::nuts::nuts::nuts:

Τίνα Ζαχαριάδου
18-12-2008, 12:32 AM
Aυτο που καταλαβαινω εγω και απο αλλη συζητηση μεταξυ μας αυτο που σε ενδιαφερει κυριως ειναι η εσωτερικη αστρολογια και οχι η κλασικη ερμηνεια των θεσεων και των οψεων.
Στην εσωτερικη αστρολογια ο ηλιος ειναι η πηγη της γνωσης και της σοφιας.
Ο Ιαβλιχος αποκαλει τομ ηλιο, ως την εικονα της Θειας διανοιας.
Σαν κυβερνητη του Λεοντα τον ειχαν συνδυασει με τον Θεο Απολλωνα κ τις 4 χαρακτηριστικες δυναμεις που ειχε την Μουσικη,την Ιατρικη, την Μαντικη και την Τοξικη.Μεσα στον 3ο οικο απο εσωτερικης πλευρας η σκεψη αφυπνιζεται, μετμορφωνεται, δεν λειτουργει εγωιστικα,καλλιεργει το ατομο την πνευμα τικη του ευαισθησια και η σκεψη του γινεται πιο συμπαντικη.
Σε τετραγωνο με Πλουτωνα η σκεψη, η ψυχη, η γνωση και η σοφια αποπροσανατολιζονται γιατι περνουν, μεσα απο δοκιμασιες.
Ετσι το ατομο μπορει να χανει καθε επαφη με την ψυχη του και να ξεχναει το νοημα της υπαρξης του, με αποτελεσμα να καταφευγει σε σκοτεινα μονοπατια και δυναμεις που μπορει να μην ειναι σε θεση να ελεγξει και πιθανον να καταλωνει πολλη ενργειαγια να κρυβει τον εαυτο του και την δυνατη κραση που εχει.
Γενικα αυτο το τετραγωνο δειχνει βια, καταθλιψη,διαφορετικη σεξουαλικοτητα,πολλα ταμπου,σχεση με τον πατερα ιδιαιτερα ισχυρη, ακομα κ οταν ο πατερας πεθανει,υπαρχει παντα στην ψυχη του ατομου σαν ζωντανος.
Ο Αρης αντιπροσωπευει την συνεχη μας μεταμορφωση κ εξελιξη μεσα απο την δραση, ειναι η αρχη της διεισδυσης ,της μεταμορφωσης και της δυναμης.
Ενας Πλανητης επισης σε πολλη δυνατη θεση στον Κριο που αναλογικα στην εσωτερικη αστρ. αντιστοιχει στο Σκορπιο.
Ανεξελεγκτες δυναμεις που πρεπει να τις ελεγξεις γιατι με το τετραγωνο του Ποσειδωνα διοχετευονται σε λαθος τομεις.
Ο Ποσειδωνας ειναι η πυλη του αγνωστου,η πυλη της σκοτεινης συλλογικης ασυνειδητοτητας και η εισοδος σε αλλους κοσμους.
Επειδη ειναι θηλυκος Πλανητης τα κοριτσια ειναι πιο ανθεκτικα ενω τα αγορια ειναι πιο ευαλωτα και πρεπει να δινουν συνεχεις αγωνες επιβιωσης.
Η μητερα πρεπει να εχει τον πρωτο ρολο κ να βοηθησει το παιδι της αν και στην ουσια δεν μπορει γιατι υποφερει και η ιδια.
Τελος στο εξαγωνο του Πλουτωνα με τον Ποσειδωνα πρεπει να δωσεις βαρυτητα γιατι αυτο ειναι που βοηθαει ωστε να βρεθει η ισορροπια , η αρμονια μεσα βεβαια απο ενδοσκοπηση και αυτογνωσια και ετσι πιθανον ν α ανακαλυψεις την συμπαντικη ροη της απολυτης αγαπης κ συμπονοιας οπως ειπε και πρωτυτερα η Κορραλια.

Plutwnian
18-12-2008, 12:58 AM
Λατρεμενη Ερση...

Ειλικρινα δεν εχω λογια....σε ευχαριστω απεριοριστα εχω διαβασει σχετικα αλλα εμαθα και αλλα πραγματα που με ενθουσιασαν ακομα περισσοτερο οσο για τα τεσσερα του απολλωνα μου λειπει η τοξικη...:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigs mile::bigsmile:αλλα μου αρεσει πολυ και ισως ξεκινησω....αγω προσωπικα εμαθα απο τον πλουτωνα και τον ηλιο οτι το φως γεννιεται μεσα στο σκοταδι και ο ηλιος μ εκφραζεται πρωτα στο βυθο και μετα στην επιφανεια αλλα μολις βγει στην επιφανεια δυσκολα κλονιζεται...μου δινει μεγαλη ψυχικη αντοχη, απο την αλλη με κανει απομακρο αλλα και απροσιτο για τους αλλους και η αληθεια ειναι πως δεν μισω την μοναξια την αγαπω οπως ομως αγαπω και τη ζωη απλα ισορροπω αναμεσα στην ατομικοτητα μ και στις σχεσεις μ με τους αλλους που θελω να ειναι ομορφες και ανιδιοτελεις πραγμα δυσκολο πραγματικα για αυτην την εποχη....αλλα πιστευω απλα και μονο επειδη το θελω τραβαω του σωστους ανθρωπους και εννοειται με ενδιαφερει μονο η ποιοτητα στο συγκεκριμενο θεμα!με λιγα λογια το σκοταδι προστατευει τους αδαεις για να μην τυφλωθουν και τελικα ανοιγει σαν αυλαια θεατρου προς τη φωτιση για οσους θελουν να μυηθουν τα υπολοιπα ειναι απλως πλανες που προκυπτουν απο την προσπαθεια της ανσωματωσης μια τοσο μεταφυσικης ιδεας σε πλαισιο προκλητικα υλικο...αυτο πιστευω προσωπικα και αυτος ειναι και μονο αυτος ο στοχος μου...

ακομη μια φορα θερμα ευχαριστηρια για την ανιδιοτελη προσφορα σου

Με αγαπη ανιδιοτελη

Plutwnian

agri0gata
18-12-2008, 02:25 AM
Γειά σας!!
Είμαι σχετικά καινούρια στο άθλημα αυτό.
Κοιτάω και ξανακοιτάω τους χάρτες αλλά δεν καταλαβαινω και πολλά
Θα μπορουσε να με βοηθήσει καποιος να δω αν η σχέση που έχω είναι ταιριαστή και αν μπορουμε να συνυπαρξουμε;
Εγώ έχω γεννηθεί στις 20/3/67 στις 05:15 και εκείνος στις 10/3/66 (ώρα δεν γνωρίζουμε) στην Αλεξανδρούπολη και οι δύο.

Σας ευχαριστώ εξ αρχής.

Δείμων
18-12-2008, 12:17 PM
Καλωσόρισες αθλήτρια!!! Για την ερώτησή σου διάβασε το πρώτο μήνυμα στο φόρουμ

Οι εραστές της αστρολογίας (http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2)

και πιθανόν θα χρειαστείς και το πρώτο μήνυμα από το φόρουμ

Αστρολογία για αρχάριους. (http://www.myhoroscope.gr/85-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%E3%E9%E1-%E1%F1%F7%E1%F1%DF%EF%F5%F2)

Οι αναλύσεις χαρτών & συναστρίας είναι δουλειά των επγγελματιών αστρολόγων και εμείς δεν τους υποκαθιστούμε. Σε όποια όμως αστρολογική απορία σου καθώς θα προχωράς μόνη επάνω στις ερμηνείες θα είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε. Καλές προπονήσεις. (Α, και η ερώτησή σου είναι άσχετη με το εδώ θέμα μας - περί Πλούτωνα :love:).

Δείμων
18-12-2008, 01:12 PM
με λιγα λογια το σκοταδι προστατευει τους αδαεις για να μην τυφλωθουν και τελικα ανοιγει (...)

Σε παρακαλώ πολύ, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, διάβασε την αλληγορία του σπηλαίου του Πλάτωνα (είναι από την Πολίτεία). Φυσικά θα ενδιαφερθείς και για τις αλληγορίες του Ήλιου και της γραμμής, είναι όμως άσχετες με την παραπάνω φράση σου. Το ταξίδι στον Σωκρατικό Λόγο πιστεύω πως θα σε γοητεύσει.

Καλόβουλα ιδιοτελώς (θέμα υπό συζήτηση),

Γιάννης.

(¶ρτι αφιχθέν: Πλάτων - Πλούτων? :weird::cry:)

Plutwnian
18-12-2008, 05:41 PM
Σε ευχαριστω πολυ Δειμων για την προταση...

το χω διαβασει αυτο οπως και πολλα αλλα...αλλα ο τροπος που αρθρωνεις το θεμα(διφορουμενα)και ολη αυτη η ειρωνεια με αφηνει αδιαφορο και με κανει να αμφιβαλλω για τις προθεσεις σου..παρακαλω δειξε τον αναλογο σεβασμο.και αν θες να πεις κατι ασε τις ειρωνιες δεν διατιθεμαι να κανω κανενα διαλογο και να διαφωνησω με καποιον που δεν μου δειχνει σεβασμο...αυτο μαλλον θα σου ξεφυγε απο την διαλεκτικη του πλατωνα...την επομενη φορα λοιπον που θελεις να κανεις υποδειξεις απλα μιλα καθαρα και ειλικρινα θα τ εκτιμησω απεριοριοστα.

Δείμων
18-12-2008, 06:52 PM
Ειλικρινά μιλάω (γι αυτό χαρακτήρισα το θέμα υπό συζήτηση :)) Θεωρώ αδύνατον να προσφέρει κάποιος το παραμικρό χωρίς την ελπίδα της παραμικρής ανταπόδωσης. Έστω και εάν αυτή είναι η προσωπική του επιβεβαίωση ότι η γνώση//πληροφορία που δίνει εκτιμάται από τους άλλους ως θετική, σημάδι ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο της αυτοβελτίωσης (ή και αρνητική ακόμα - μάθημα για το μέλλον και την θωράκισή του απέναντι στα λάθη). Φυσικά αυτό είναι εντελώς αγαθό αγαστό και μη κατακριτέο γιατί η προσφορά συμβάλλει στο κοινό καλό και την από κοινού ανάταση, όμως δεν παύει να είναι ιδιοτελές. Καλοπροαίρετα.

Και φυσικά επίσης δεν μπορώ να γνωρίζω την μελέτη που έχεις κάνει (απαραίτητη διόρθωση - συμπλήρωση: για την οποία ειλικρινά χαίρομαι). Είμαστε όμως εδώ για να μαθαίνουμε - διφορούμενο αυτό και αμοιβαίο, και διόλου ειρωνικό.

Plutwnian
18-12-2008, 07:03 PM
Ok Δειμων

την χρειαζομουν αυτην τη διευκρινιση....συμφωνω με ολα αυτα π ειπες και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα ισα ισα πιστευω πως σιγουρα μπορω να μαθω πολλα απο σενα οπως και απο ολους απλα με προβληματισε η διδυμικη προσεγγιση και διατυπωση αλλα τωρα νομιζω καταλαβα απολυτα τι εννοεις..:)

υπο παραγωγικη συζητηση λοιπον Δειμωνα....και πιστευω σιγουρα θα καταληξουμε καπου αλλα ακομα και οχι το ταξιδι μετραει..

Μητσάκος
19-12-2008, 10:43 AM
Έχω Πλούτωνα στον 5ο σε τρίγωνο με σύνοδο ¶ρη - Αφροδίτης - Ερμή στον 9ο. Πώς ερμηνεύεται αυτή η όψη; Έψαξα στο site αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Μήπως θα μπορούσε κάποιο μέλος να με βοηθήσει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με σεβασμό και εχτίμηση :bigsmile:

black moon
19-12-2008, 11:32 PM
Έχω Πλούτωνα στον 5ο σε τρίγωνο με σύνοδο ¶ρη - Αφροδίτης - Ερμή στον 9ο. Πώς ερμηνεύεται αυτή η όψη; Έψαξα στο site αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Μήπως θα μπορούσε κάποιο μέλος να με βοηθήσει;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Με σεβασμό και εχτίμηση :bigsmile:

Ναι αλλά νομίζω πως, πρέπει να αναφέρεις και την τοποθετηση τους στα ζώδια, όπως και τυχόν αλλες όψεις των συγκεκριμένων πλανητών, που μπορεί να αλλάζουν όλη την ερμηνεία...αν φυσικά εχει την διαθεση κάποιος πιο εμπειρος να προσπαθήσει! :nuts:

cancerian
19-12-2008, 11:49 PM
Ναι αλλά νομίζω πως, πρέπει να αναφέρεις και την τοποθετηση τους στα ζώδια, όπως και τυχόν αλλες όψεις των συγκεκριμένων πλανητών, που μπορεί να αλλάζουν όλη την ερμηνεία...αν φυσικά εχει την διαθεση κάποιος πιο εμπειρος να προσπαθήσει! :nuts:

Ε ναι !:cheesy:

Μητσάκος
20-12-2008, 07:16 AM
Ο 5ος στην Παρθένο και ο 9ος στον Αιγόκερω. Ήλιος στον 8ο σε τετράγωνο με σύνοδο Πλούτωνα/Ουρανού :toung:
Τώρα θα έχω την απάντησή μου;
Καημό τό 'χω, να μου πει και μένα κάποιος :cry:.

(Με ενδιαφέρει το πώς θα εξελιχθώ καρμικά και παράλληλα
θέλω να δω τη δυνατότητά σας στον εξωραϊσμό και στην στρογγυλοποίηση :nuts:)

Μητσάκος
20-12-2008, 04:06 PM
Κάποια απάντηση; :cry:

black moon
20-12-2008, 04:38 PM
Σκουρα τα πράγματα.:cry: Ας απαντησει καποιος πιο αισιόδοξος!

Τίνα Ζαχαριάδου
20-12-2008, 06:00 PM
Κάποια απάντηση;

Σκουρα τα πράγματα. Ας απαντησει καποιος πιο αισιόδοξος!

Kατι μουλεει οτι οι περισσοτεροι δεν θελουν να σου απαντησουν?
Και τωρα εγω τι κανω προσπαθω να βρω τον μπελα μου?(αστειευομαι φυσικα.):bigsmile:
Με κυβερνητη του 5ου τον ερμη στην Παρθενο θα ελεγα οτι γινεσαι αρκετας αναλυτικος, ορθολογιστικος και απαιτητικος οσο αναφορα τις σχεσεις και τα παιδια,επισης θα ελεγα οτι ολη αυτη η μιζερια παει να χαλαρωσει πηγαινοντας στον 9ο οικο αλλα που να τολμησω να το πω αφου ειναι στον Αιγοκερω.
Σε γενικες γραμμες εχεις μπολικη δοση απο εγωισμο,μια εμμονη με τα παιδια,τα δημιουργηματα σου αλλα και τις ερωτικες σχεσεις αφου εχεις την ταση να τους ελεγχεις και να τους μεταμορφωνεις συμφωνα με αυτο που εσυ θελεις.
Για εμενα εισαι λιγο διφορουμενος με την εννοια οτι ενω εισαι αρκετα φιλοσοφημενο ατομο και με αισιοδοξη και καλοπροαιρετη φυση, δεν βοηθαει και πολυ ο 8ος οικος και οι πλανητες στον Αιγοκερω γιατι σε βαραινουν.
Ανθρωπος που κατα την γνωμη μου παντα θα κρυβει πραγματα και σπανια θα εκδηλωνει αυτα που νιωθει αφου με τοσο κρονια στοιχεια,θα υψωνεις παντα τοιχους.
με τα τριγωνα του Πλουτωνα με την Αφροδιτη αλλα και απο την συνοδο με Ερμη και Αρη,οι κατακτησεις δεν θα σου λειπουν,απο την μια θα σε διακρινει μια ευγενεια και απο την αλλη μια σκληροτητα και ενας παρορμητισμος παντα ελεχγομενος.
Επιβλητικη, εξουσιαστικη προσωπικοτητα που πιθανον να ερχεται σε αντιπαραθεση με την πατρικη φιγουρα, ανθρωπος που εμβαθυνει, που δεν αφηνει τιποτα στην τυχη του και που πανω απο ολα θα πρεπει να μετριασει τον εγωισμο και τις καταστροφικες και αυτοκαταστροφικες τασεις που μπορει να εχει.

ΥΓ. ελπιζω οταν θα ασκησεις κριτικη στην απαντηση μου να λειτουργει η συνοδος του Ερμη με την Αφροδιτη και οχι η Συνοδος με τον Αρη, οχι τιποτα αλλο εισαι και εκρηκτικος με τον Ηλιο ουρανο.:wacko:

Μητσάκος
21-12-2008, 09:19 AM
...
Kατι μουλεει οτι οι περισσοτεροι δεν θελουν να σου απαντησουν?
Και τωρα εγω τι κανω προσπαθω να βρω τον μπελα μου?(αστειευομαι φυσικα.):bigsmile:
Με κυβερνητη του 5ου τον ερμη στην Παρθενο θα ελεγα οτι γινεσαι αρκετας αναλυτικος, ορθολογιστικος και απαιτητικος οσο αναφορα τις σχεσεις και τα παιδια,επισης θα ελεγα οτι ολη αυτη η μιζερια παει να χαλαρωσει πηγαινοντας στον 9ο οικο αλλα που να τολμησω να το πω αφου ειναι στον Αιγοκερω.

Και καλά κάνεις :bigsmile:

Σε γενικες γραμμες εχεις μπολικη δοση απο εγωισμο,μια εμμονη με τα παιδια,τα δημιουργηματα σου αλλα και τις ερωτικες σχεσεις αφου εχεις την ταση να τους ελεγχεις και να τους μεταμορφωνεις συμφωνα με αυτο που εσυ θελεις.
Perfect
(ιδίως στις ερωτικές σχέσεις, απλώς δεν είναι όλες οι γυναίκες ...εξελιγμένες ενσαρκώσεις ώστε να απολαύσουν αυτό που τους δίνεται από το ...Σύμπαν. Εκεί βγαίνει και το ζόρι του Πλούτωνα στο να εκφραστεί, οπότε καταφεύγει, αναγκαστικά, στον καταναγκασμό, μέχρι η ύπαρξη να εξελιχθεί :toung: )

Για εμενα εισαι λιγο διφορουμενος με την εννοια οτι ενω εισαι αρκετα φιλοσοφημενο ατομο και με αισιοδοξη και καλοπροαιρετη φυση, δεν βοηθαει και πολυ ο 8ος οικος και οι πλανητες στον Αιγοκερω γιατι σε βαραινουν.
Perfect
(αλλά όπως καταλαβαίνεις και από τα παραπάνω, για εμένα αυτό είναι πρόβλημα των άλλων και όχι δικό μου :toung: )

Ανθρωπος που κατα την γνωμη μου παντα θα κρυβει πραγματα και σπανια θα εκδηλωνει αυτα που νιωθει αφου με τοσο κρονια στοιχεια,θα υψωνεις παντα τοιχους.
Perfect

με τα τριγωνα του Πλουτωνα με την Αφροδιτη αλλα και απο την συνοδο με Ερμη και Αρη,οι κατακτησεις δεν θα σου λειπουν,απο την μια θα σε διακρινει μια ευγενεια και απο την αλλη μια σκληροτητα και ενας παρορμητισμος παντα ελεχγομενος.

Perfect

Επιβλητικη, εξουσιαστικη προσωπικοτητα που πιθανον να ερχεται σε αντιπαραθεση με την πατρικη φιγουρα, ανθρωπος που εμβαθυνει, που δεν αφηνει τιποτα στην τυχη του και που πανω απο ολα θα πρεπει να μετριασει τον εγωισμο και τις καταστροφικες και αυτοκαταστροφικες τασεις που μπορει να εχει.
Perfect
Με την "πατρική φιγούρα" ποτέ δεν είχα πρόβλημα, απεναντίας ο σεβασμός που έδειχνα στον πατέρα μου, όπως και γενικά δείχνω σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, είναι χαρακτηριστικός. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι έχω πρόβλημα να σταθώ απέναντι στον οποιονδήποτε, οψέποτε χρειάζεται :bigsmile:
Όσον αφορά τις ...καταστροφικοαυτοκαταστρ φικές τάσεις, όπως έχω ξαναγράψει σε θέμα για τον Πλούτωνα, έχω μετατρέψει την καταστροφή της χαράς σε χαρά της καταστροφής :bigsmile:

ΥΓ. ελπιζω οταν θα ασκησεις κριτικη στην απαντηση μου να λειτουργει η συνοδος του Ερμη με την Αφροδιτη και οχι η Συνοδος με τον Αρη, οχι τιποτα αλλο εισαι και εκρηκτικος με τον Ηλιο ουρανο.

Το ... Σύμπαν κανόνισε να γράφεται η "κριτική" με τον διελ. Ερμή πάνω από την γεν. Αφροδίτη που κάνει τρίγωνο με Πλούτωνα/Ουρανό, οπότε:
:clapping: Εύγε, η στρογγυλοποίηση και η αποφυγή αναφοράς σκληρών ερμηνειών είναι χαρακτηριστικές.
Επειδή όμως θα μπορούσες να με "φτιάξεις" περισσότερο αλλά δεν το έκανες, θα σου βάλω 8 (με άριστα το 10). Περνάς στην επόμενη φάση όπου θα έχεις να διαγωνιστείς με άλλους αξιόλογους συμπαίκτες και να διεκδικήσεις το έπαθλο!
:bigsmile:

ΥΓ: η giannas, πού είναι, γιατί δεν μου γράφει :unsure:
Εννοείται ότι αν γράψει, θα πρέπει να γράψει μόνο για αυτές τις όψεις γιατί αυτές εξετάζουμε.:bigsmile:

WHITE.HORSE
09-01-2009, 11:08 AM
καλημέρα ! σε όλους

να ρωτήσω και γω κάτι αν ο Πλούτωνας είναι στην Παρθένο σε οίκο 7ο
και σε σύνοδο με ήλιο κ σελήνη , 6γωνο με ποσειδώνα , αντίθεση χείρωνα
είναι ενας πλούτωνας ιδιαίτερα αναλύτικος σε ότι αφορά τις προσωπικές σχέσεις ? και τι .. αλλό !!

πλούτωνας όμως στον ζυγό και σε οίκο 2ο ? σε όψεις 6γώνου με ηλιο σελήνη ερμή κ ποσειδώνα . ενώ σε αντίθεση με Δία ?
μάλλον ήρεμος είναι ο πλούτωνας στον ζυγό ! αλλά πολλές οψεις με προσωπικούς πλανήτες ?? αυτό δίνει μια δυναμική ή μάλλον μια καταστολή στην έκφραση των παραπάνω πλανητών ?

ευχαριστώ!! με εκτίμηση :love:

alex00
09-01-2009, 03:55 PM
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ (ΖΥΓΟΣ) ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΑΙΡΩ?ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΛΟΓΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΩΝΑΣ (ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ?)!!!!

tzortzia
15-02-2009, 12:54 AM
Καλησπέρα,θα ήθελα την βοήθεια σας.. έχω τον πλούτωνα στον 11ο στον σκορπιό και κάνει τετράγωνο με αφροδίτη στον 8ο(που είναι στον καρκίνο) και τετράγωνο με σελήνη στον 2ο(που είναι στον αιγόκερω).... είμαι 27/8/1985 με ωροσκόπο τοξότη!!
γιατί έχω την εντύπωση ότι έχω τις χειρότερες όψεις που υπάρχουν??δυσκολία στο συναίσθημα δυσκολία και στα ερωτικά??τα λέω καλά

ευχαριστώ:mad:

cancerian
15-02-2009, 01:09 AM
γιατί έχω την εντύπωση ότι έχω τις χειρότερες όψεις που υπάρχουν??δυσκολία στο συναίσθημα δυσκολία και στα ερωτικά??τα λέω καλά

ευχαριστώ:mad:

Aγαπητη tzortzia

εχει γινει ηδη αναλυση της παραπανω οψης (και μαλιστα εκτενης....) στα φορουμς της ιστοσελιδας αυτης. Θα σε παρακαλουσα να ριξεις μια ματια. Δυστηχως εχεις λανθασμενη εντυπωση και θα ηταν καλο να περιηγηθεις λιγο στο site προτου θεσεις μια ερωτηση , διοτι η επαναληψη των ιδιων οψεων καταντα κουραστικη για τα παλιοτερα μελη.

με εκτιμηση
Cancerian

sellana
19-02-2009, 02:38 PM
:love:Μηπως ειναι ευκολο να μου πει και μενα καποιος τι σημαινει να εχεις ενα μεγαλο τριγωνο στο γενεθλιο χαρτη σου με Πλουτωνα (1ος οικος ) , Ερμη (5ος οικος) και Σεληνη (9ος οικος):love::love::love:

Μητσάκος
19-02-2009, 04:15 PM
:love:Μηπως ειναι ευκολο να μου πει και μενα καποιος τι σημαινει να εχεις ενα μεγαλο τριγωνο στο γενεθλιο χαρτη σου με Πλουτωνα (1ος οικος ) , Ερμη (5ος οικος) και Σεληνη (9ος οικος):love::love::love:

Έχω το αντίστοιχο με τον Ωροσκόπο, χωρίς τη Σελήνη Μια χαρά είναι :toung:

sellana
19-02-2009, 04:27 PM
Έχω το αντίστοιχο με τον Ωροσκόπο, χωρίς τη Σελήνη Μια χαρά είναι :toung:

:bigsmile:Η Σεληνη ειναι στον Ταυρο, μηπως ειναι καλυτερη :unsure:η χαλια μαυρα

GIRL
22-02-2009, 10:01 AM
:bigsmile:Η Σεληνη ειναι στον Ταυρο, μηπως ειναι καλυτερη :unsure:η χαλια μαυρα

γιατί, μήπως βαρέθηκες

sellana
24-02-2009, 02:47 PM
γιατί, μήπως βαρέθηκες

:bigsmile:λες να φταιει ηΣεληνη που καποιες φορες βαριεμαι τη ζωη μου :cheesy: Μητσακο μπορεις να μου πεις αν η Σεληνη στον Ταυρο κανει το τριγωνο λιγο καλυτερο ,εχω την εντυπωση οτι αυτο το τριγωνο δινει διαισθηση η κανω λαθος ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

κρασακι
13-03-2009, 04:07 PM
Όταν ο διελαύνων πλούτωνας κάνει ένα πέρασμα απο τον 5ο οίκο, μια αναθεώρηση στις σχέσεις διαφαίνεται. αλλαγή, ίσως κάτι καινούριο, ίσως μέσα απο πόνο ίσως και όχι σωστά???
Κάπου διάβασα ότι πρέπει η ανοχή να είναι μικρή, τάξης 1-2 μοίρες ας πούμε για να κάνει φανερή την επίδρασή του, αν την κάνει φυσικά..ισχύει??

Επίσης, μια άλλη απορία..
Αν η ακμή 5ου είναι στον Τοξότη, αλλά ο Αιγόκερως είναι εμπεριεχόμενος στον 5ο οίκο πως εκλαμβάνω την επιρροή της διέλευσης αυτής? Θα έχει κάποια επιρροή και αν ναι μήπως θα είναι κάπως υπόγεια λόγω εμπεριέχομενου? Με μπερδεύει κάπως αυτό το τελευταίο...:weird:

Μητσάκος
14-03-2009, 12:35 PM
Όταν ο διελαύνων πλούτωνας κάνει ένα πέρασμα απο τον 5ο οίκο, μια αναθεώρηση στις σχέσεις διαφαίνεται. αλλαγή, ίσως κάτι καινούριο, ίσως μέσα απο πόνο ίσως και όχι σωστά???
Κάπου διάβασα ότι πρέπει η ανοχή να είναι μικρή, τάξης 1-2 μοίρες ας πούμε για να κάνει φανερή την επίδρασή του, αν την κάνει φυσικά..ισχύει??

Επίσης, μια άλλη απορία..
Αν η ακμή 5ου είναι στον Τοξότη, αλλά ο Αιγόκερως είναι εμπεριεχόμενος στον 5ο οίκο πως εκλαμβάνω την επιρροή της διέλευσης αυτής? Θα έχει κάποια επιρροή και αν ναι μήπως θα είναι κάπως υπόγεια λόγω εμπεριέχομενου? Με μπερδεύει κάπως αυτό το τελευταίο...:weird:
1ον. Σωστά
2ον. Ισχύει
3ον. Βασίζεσαι στον Τοξότη

κρασακι
14-03-2009, 01:14 PM
1ον. Σωστά
2ον. Ισχύει
3ον. Βασίζεσαι στον Τοξότη

Bonjourrr!:bigsmile:

merci για δύο πρώτα.Αλλά για το τρίτο δεν έχει καμία επιρροή? περίεργο μου κάνει, να είναι ο Τοξότης στην 29η και όλος ο Αιγόκερως μέσα και να μην λαμβάνεται καθόλου υπ 'όψιν..τι να πω!:unsure:

smaragdi
14-03-2009, 02:07 PM

merci για δύο πρώτα.Αλλά για το τρίτο δεν έχει καμία επιρροή? περίεργο μου κάνει, να είναι ο Τοξότης στην 29η και όλος ο Αιγόκερως μέσα και να μην λαμβάνεται καθόλου υπ 'όψιν..τι να πω!:unsure:

Απ οτι καταλαβα απλα παιρνεις 'περισσοτερο' υποψιν σου τον τοξοτη .Στην 29η των παρορμητικων λεει οτι μπορει να δειξει δυσκολιες στην υγεια κ χρωματιζεται απο αιγοκερω . ε????(ειμαι ασχετη αλλα το κοιταξες ετσι???

κρασακι
14-03-2009, 04:42 PM
Απ οτι καταλαβα απλα παιρνεις 'περισσοτερο' υποψιν σου τον τοξοτη .Στην 29η των παρορμητικων λεει οτι μπορει να δειξει δυσκολιες στην υγεια κ χρωματιζεται απο αιγοκερω . ε????(ειμαι ασχετη αλλα το κοιταξες ετσι???

Ναι υποτίθεται ότι η ακμή είναι και η σημαντική παρά το εμπεριεχόμενο..αλλά δεν ξέρω αν πείθομαι τόσο γι 'αυτό..ποιος μου λέει ότι είναι πιο σημαντική και ποιος ότι δεν είναι και να'ναι σίγουρος..εεεε??:nuts:
Τότε ποιος ο σκοπός του Placidus αν το πάρουμε έτσι? Γιατί να μην χρησιμοποιώ σύστημα ίσων οίκων..έτσι ναι αν χρησιμοποιούσα να έλεγα δεν παίζει τόσο ρόλο!Αλλά με placidus χμμμμ ναι προβληματίζομαι....

Η 29η των παρορμητικών ναι λένε ότι και καλά δείχνει κάποια ευαισθησία αναλόγως στο ζώδιο που είναι, αλλά η 29η των μεταβλητών αφορά πιο πνευματικά ζητήματα, πιο εσωτερικά.

Απλώς στην προκειμένη ξαναλέω μου κάνει εντύπωση που δεν λαμβάνεται καμία επιρροή σημαντική απο το εμπεριεχόμενο.

Μητσάκος
15-03-2009, 12:47 AM

Γιααα πες μου. Πόσο σίγουρη είσαι για την ώρα γέννησής σου; :bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
15-03-2009, 01:25 AM
Ναι υποτίθεται ότι η ακμή είναι και η σημαντική παρά το εμπεριεχόμενο..αλλά δεν ξέρω αν πείθομαι τόσο γι 'αυτό..ποιος μου λέει ότι είναι πιο σημαντική και ποιος ότι δεν είναι και να'ναι σίγουρος..εεεε??:nuts:
Τότε ποιος ο σκοπός του Placidus αν το πάρουμε έτσι? Γιατί να μην χρησιμοποιώ σύστημα ίσων οίκων..έτσι ναι αν χρησιμοποιούσα να έλεγα δεν παίζει τόσο ρόλο!Αλλά με placidus χμμμμ ναι προβληματίζομαι....

Η 29η των παρορμητικών ναι λένε ότι και καλά δείχνει κάποια ευαισθησία αναλόγως στο ζώδιο που είναι, αλλά η 29η των μεταβλητών αφορά πιο πνευματικά ζητήματα, πιο εσωτερικά.

Απλώς στην προκειμένη ξαναλέω μου κάνει εντύπωση που δεν λαμβάνεται καμία επιρροή σημαντική απο το εμπεριεχόμενο.

Γεια σου κρασακι, φυσικα κ εχει επιρροη ο εμπεριεχομενος,κοιτας πρωτα τον κυβερνητη τον Δια που πηγαινει κ τι οψεις κανει κ στην συνεχεια κοιτας τα ιδια πραγματα κ για τον Κρονο, τον κυβερνητη δηλ. του Αιγοκερω.
Ομως ο Μητσακος εχει δικιο για την ωρα λιγο νωριτερα να εισαι η λιγο αργοτερα γεννημενη αλλαζουν τα δεδομενα.!

κρασακι
15-03-2009, 12:26 PM
Αγαπητέ Μητσάκο πάμε δια της πλαγίου σαν τον κάβουρα και αποφεύγουμε έτσι εεε..:toung:
Έρση μου ναι τα γνωρίζω για κυβερνήτες ότι τους κοιτάμε.
Το θέμα μας δεν είναι η ακριβής ώρα ..δες το σαν μια απορία που έχω και που την έχω και θέλω να τη λύσω!
Ωραία η ώρα μου παίζει μέσα σε ένα συγκεκριμένο μισάωρο και το ξέρεις..όπως και να τη βάλω 2 περιπτώσεις υπάρχουν..α)5ος με ακμή τοξότη 28η ή 29η και ο Αιγόκερως έτσι και αλλιώς εμπεριεχόμενος, β)5ος με ακμή Αιγόκερως στην 3η μοίρα. Πιο πιθανό το α) βάση λεγόμενα μητέρας:toung:

Η απορία μου είναι για Πλούτωνα. Ρώτησα για διέλευσή του και αν έχει 1-2 μοίρες ανοχή η επιρροή του, που είπαμε ισχύει.
¶ν όμως ο Αιγόκερως είναι εμπεριεχόμενος πώς εκλαμβάνω την επιρροή, μιας και δεν έχω ακριβή μοίρα που να πω ότι θα περάσει απο εκεί ο Πλούτωνας για να πω κάνει εμφανή την επίδρασή του? Γι 'αυτό ρωτούσα αν επηρεάζει και αν επηρεάζει ίσως το κάνει κάπως υπόγεια ή μήπως δεν επιδρά και τόσο..Με ενδιαφέρει η διέλευση πλανήτη απο εμπεριεχόμενο εν ολίγοις να μην το παιδεύω!:bigsmile:

Μητσάκος
15-03-2009, 01:22 PM
Αγαπητέ Μητσάκο πάμε δια της πλαγίου σαν τον κάβουρα και αποφεύγουμε έτσι εεε..:toung:
Έρση μου ναι τα γνωρίζω για κυβερνήτες ότι τους κοιτάμε.
Το θέμα μας δεν είναι η ακριβής ώρα ..δες το σαν μια απορία που έχω και που την έχω και θέλω να τη λύσω!
Ωραία η ώρα μου παίζει μέσα σε ένα συγκεκριμένο μισάωρο και το ξέρεις..όπως και να τη βάλω 2 περιπτώσεις υπάρχουν..α)5ος με ακμή τοξότη 28η ή 29η και ο Αιγόκερως έτσι και αλλιώς εμπεριεχόμενος, β)5ος με ακμή Αιγόκερως στην 3η μοίρα. Πιο πιθανό το α) βάση λεγόμενα μητέρας:toung:

Η απορία μου είναι για Πλούτωνα. Ρώτησα για διέλευσή του και αν έχει 1-2 μοίρες ανοχή η επιρροή του, που είπαμε ισχύει.
¶ν όμως ο Αιγόκερως είναι εμπεριεχόμενος πώς εκλαμβάνω την επιρροή, μιας και δεν έχω ακριβή μοίρα που να πω ότι θα περάσει απο εκεί ο Πλούτωνας για να πω κάνει εμφανή την επίδρασή του? Γι 'αυτό ρωτούσα αν επηρεάζει και αν επηρεάζει ίσως το κάνει κάπως υπόγεια ή μήπως δεν επιδρά και τόσο..Με ενδιαφέρει η διέλευση πλανήτη απο εμπεριεχόμενο εν ολίγοις να μην το παιδεύω!:bigsmile:
Στη διέλευση, βασικά εξετάζουμε τον οίκο και τα θέματα που αυτός αντιπροσωπεύει. Λίγο νοιάζει αν η ακμή του 5ου είναι στον Τοξότη ή στον Αιγόκερα. :cheesy:

afroditi03
20-03-2009, 05:57 PM
Γεια σας! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό! Ο Πλούτωνάς του κάνει σύνοδο με την Ηλιο μου και την Λίλιθ μου, και ο Πλούτωνάς τρίγωνο με τον ¶ρη του, εξάγωνο με τη σελήνη του, τρίγωνο με τον Β.Δεσμό του, τρίγωνο με τον ωροσκόπο του και χιαστί με τον Χείρωνά του. Πολύ Πλούτωνας!!!

cancerian
20-03-2009, 08:22 PM
Γεια σας! Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό! Ο Πλούτωνάς του κάνει σύνοδο με την Ηλιο μου και την Λίλιθ μου, και ο Πλούτωνάς τρίγωνο με τον ¶ρη του, εξάγωνο με τη σελήνη του, τρίγωνο με τον Β.Δεσμό του, τρίγωνο με τον ωροσκόπο του και χιαστί με τον Χείρωνά του. Πολύ Πλούτωνας!!!

Aγσπητη afroditi

ειμαι σιγουρος οτι αν ψαξεις ακομα καλυτερα θα δεις περισσοτερες οψεις με αλλους πλανητες...

με εκτιμηση
Cancerian

loulakopia
24-07-2009, 09:49 PM
καλησπερα οι παρακατω οψεις πλουτωνας στον 2ο στο σκορπιο σε τριγωνο με ηλιο στον καρκινο στον 10ο τριγωνο με σεληνη στους ιχθυεις στον 6ο εξαγωνο με ποσειδωνα στον αιγωκαιρο στον 4ο κ τετραγωνο με ερμη τελευταια μοιρα καρκινου στον 11ο περα απο τις βασικες ερμεινιες σαν οψεις προσδιδουν και στο ατομο εντονο μανητισμο...?

ΤΑΚΜΑΝ
25-07-2009, 03:24 PM
Καλησπέρα.
Είμαι λέων με ωροσκόπο (σε σύνοδο με την αφροδίτη) στον καρκίνο. Η νέα θέση του Πλούτωνα τι μακροχρόνιες αλλαγές θα μου φέρει?

storyteller
22-10-2009, 02:17 PM
Γεια σας!!
Σε λίγο καιρό ο πλούτωνας στον αιγόκερω θα τετραγωνίζει τον γεννέθλιο πλούτωνά μου που είναι στο ζυγό και στον 11ο οίκο, ενώ ο κρόνος θα κάνει σύνοδο μαζί του. Μπορίτε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες γι'αυτές τις όψεις;
Ευχαριστώ!

leoma
22-10-2009, 03:22 PM
Γεια σας!!
Σε λίγο καιρό ο πλούτωνας στον αιγόκερω θα τετραγωνίζει τον γεννέθλιο πλούτωνά μου που είναι στο ζυγό και στον 11ο οίκο, ενώ ο κρόνος θα κάνει σύνοδο μαζί του. Μπορίτε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες γι'αυτές τις όψεις;
Ευχαριστώ!

Τη σύνοδο του διελαύνοντος Κρόνου με το γενέθλιο Πλούτωνα την πέρασα κι εγώ πριν από ένα χρόνο, όταν έγραψα αυτό το ποστ:

http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/7122-%F0%EB%EF%F5%F4%F9%ED%E1%F2-%F3%F4%E7%ED-%F0%E1%F1%E8%E5%ED%EF.html#post68140

Την ίδια περίοδο είχα και το τετράγωνο διελαύνοντα με γενέθλιο Πλούτωνα. Αυτό το τελευταίο έρχεται στην περίοδο της μέσης ηλικίας περίπου (ανάλογα βέβαια με το ποιον αιώνα γεννήθηκε κανείς). Είναι μια περίοδος "ξεκαθαρίσματος" όχι ιδιαίτερα ευχάριστη ψυχολογικά, αλλά έχει σκοπό να μας κάνει "καινούργιους". Πρόκειται για τις παλιές κακές μη παραγωγικές συνήθειες που έχουμε και που δεν τις κόβουμε μόνοι μας. Βγαίνουν με κάποιον τρόπο στην επιφάνεια, κι επειδή όλοι μας λίγο πολύ είμαστε κολλημένοι με αυτές και δεν τις αποχωριζόμαστε, όσο βλαβερές, άχρηστες, και οπισθοδρομικές και να είναι, γι' αυτό μας φαίνεται δύσκολη αυτή περίοδος, ενώ θα'πρεπε να τη δούμε σαν ευεργετική. Είναι σαν να χάνεις κάτι που νόμιζες ότι το χρειάζεσαι, ενώ στην πραγματικότητα μπορείς κάλλιστα να το αντικαταστήσεις με κάτι άλλο, πιο καινούργιο, πιο μοντέρνο. Οπότε, δεν χρειάζεται να κλαψουρίζεις και να μεμψιμοιρείς γι' αυτό που έχασες, αλλά να χαίρεσαι γι' αυτό το καινούργιο που σου'ρχεται. Αρκεί να το συνειδητοποιήσεις. Κλάψε λίγο το "νεκρό", όχι πολύ, και προχώρα μπροστά.:love:

Όσον αφορά τον οίκο όπου γίνεται η διέλευση, αφορά κυρίως στόχους για το μέλλον (11ος), αλλά κοίτα και ποιον οίκο κυβερνάει ο Πλούτωνας γιατί κι εκεί θα έχεις αποτελέσματα. Το ίδιο και για τον Κρόνο βέβαια.

Είναι δύσκολη περίοδος, και κρατάει και πολύ για να σε βοηθήσει να εμπεδώσεις... Ψυχραιμία πάνω απ' όλα και μην αντιστέκεσαι!

storyteller
22-10-2009, 04:01 PM
leoma, σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!
Είμαι 35 χρονών, δεν αισθάνομαι και πολύ έτοιμη για την κρίση της μέσης ηλικίας :bigsmile:, αλλά οκ θα το καταπιώ. Επειδή είμαι άσχετη, τί εννοείς ποιόν οίκο κυβερνάει ο πλούτωνας; Ο γεννέθλιός μου πλούτωνας είναι στον 11ο κι ο γεννέθλιος κρόνος στον 9ο.
Σ'ευχαριστώ!!

kiaRRa
22-10-2009, 06:58 PM
leoma, σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!
Είμαι 35 χρονών, δεν αισθάνομαι και πολύ έτοιμη για την κρίση της μέσης ηλικίας :bigsmile:, αλλά οκ θα το καταπιώ. Επειδή είμαι άσχετη, τί εννοείς ποιόν οίκο κυβερνάει ο πλούτωνας; Ο γεννέθλιός μου πλούτωνας είναι στον 11ο κι ο γεννέθλιος κρόνος στον 9ο.
Σ'ευχαριστώ!!

Όταν λέμε ότι ενας πλανητης κυβερνά έναν οίκο εννοούμε ότι επειδη βρίσκεται στην ακμή του οίκου τον χρωματίζει ανάλογα. Εν προκειμένω λοιπόν ο Πλούτωνας κυβερνά τον 11ο οίκο στο χάρτη σου.:bigsmile:

storyteller
22-10-2009, 07:21 PM
Ευχαριστώ kiarra, αλλά μάλλον μπερδεύτηκα περισσότερο :bigsmile: Ο κυβερνήτης του οίκου δεν έχει να κάνει με το ποιό ζώδιο βρίσκεται στην ακμή του οίκου; Και αν σε έναν οίκο έχεις μέσα 4 πλανήτες, ποιός είναι ο κυβερνήτης; Ο πλούτωνάς μου είναι στον 11ο αλλά όχι στην ακμή.
Κι έχω ξεφύγει κι απ'την ερώτησή μου...:bigsmile:

kiaRRa
22-10-2009, 07:28 PM
Ευχαριστώ kiarra, αλλά μάλλον μπερδεύτηκα περισσότερο :bigsmile: Ο κυβερνήτης του οίκου δεν έχει να κάνει με το ποιό ζώδιο βρίσκεται στην ακμή του οίκου; Και αν σε έναν οίκο έχεις μέσα 4 πλανήτες, ποιός είναι ο κυβερνήτης; Ο πλούτωνάς μου είναι στον 11ο αλλά όχι στην ακμή.
Κι έχω ξεφύγει κι απ'την ερώτησή μου...:bigsmile:

Εγώ σε μπέρδεψα περισσότερο.
Κάθε ακμή βρίσκεται σε ενα ζώδιο, κάθε ζώδιο αντιστοιχεί σε έναν πλανήτη. Πχ ο πλούτωνας είναι κυβερνήτης του σκορπιου, άρα θες τον οίκο που η ακμή του είναι στον σκορπιο.

(είδες τι κάνει η έλλειψη καφε? σορρυ :embarrest)

storyteller
22-10-2009, 07:53 PM
Νά'σαι καλά Kiarra!!:bigsmile: Οπότε με ωροσκόπο σκορπιό ο φίλος πλούτωνας κυβερνάει τον 1ο μου και τα θέματα του 1ου θα επηρεαστούν απ'το τετράγωνο που μ'απασχολεί, αν κατάλαβα καλά.

kiaRRa
22-10-2009, 08:01 PM
Έτσι ακριβώς! :bigsmile:

storyteller
22-10-2009, 08:20 PM
Μάλιστα. Από τη μία δύσκολη περίοδο στην άλλη δηλαδή. Είμαι λιοντάρι με σελήνη στον υδροχόο, δεν πρόλαβα να βγω απ'τις εκλείψεις σ'αυτόν τον άξονα -τις οποίες τις πήρα λίγο προσωπικά :laugh:-και τώρα αρχίζουν τα παρορμητικά στα οποία έχω 5 πλανήτες, εκ των οποίων οι 3 στον καρκίνο. Ευτυχώς δηλαδή που έχω ωροσκόπο σκορπιό και αντέχω :bigsmile: Αν ο 11ος πάντως έχει να κάνει μεταξύ άλλων, με τους στόχους, το μεγαλύτερό μου πρόβλημα αυτή τη στιγμή, είναι ότι έχω μείνει χωρίς στόχο (να η κρίση της μέσης ηλικίας ;) ) κι αυτό με τρομάζει πολύ περισσότερο απ'οποιαδήποτε δυσκολία.
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας!!!

loulakopia
22-10-2009, 10:14 PM
καλησπερα οταν εχω ακμη 3 ου στο σκορπιο συμαινει οτι στα του τριτου θα συμπεριφεροαμαι σκορπισια?

athinoula85
23-10-2009, 01:40 PM
καλησπερα οταν εχω ακμη 3 ου στο σκορπιο συμαινει οτι στα του τριτου θα συμπεριφεροαμαι σκορπισια?

Για την ακμή του 3ου και την σημασία του στα ζώδια μπορείς να διαβάσεις εδώ : http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/8214-3%EF%F2-%EF%DF%EA%EF%F2-%E5%F0%E9%EA%EF%E9%ED%F9%ED%DF%E1-%E5%EA%F0%E1%DF%E4%E5%F5%F3%E7-%E4%E9%DC%ED%EF%E9%E1.html?garpg=2

Επιπρόσθετα για την πιθανή παρουσία κάποιου πλανήτη στον 3ο μπορείς να βρείς πληροφορίες εδώ: http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%EA%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F2-%F4%FD%F0%EF%E9-%F9%F1%EF%F3%EA%FC%F0%EF%F5/6606-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%F3%F4%EF%ED-3%EF-%EF%DF%EA%EF.html

Και επειδή ο 3ος σου έχει ακμή στον Σκορπιό, θα πρέπει να εξετάσεις και τον κυβερνήτη του που ειναι ο Πλούτωνας. Για την θέση του Πλούτωνα στους οίκους μπορείς να ρίξεις μια( και δυο και τρείς )ματιές , εδώ: http://www.myhoroscope.gr/16-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%EA%E1%E9-%F0%EB%E1%ED%E7%F4%EF%E5%E9%E4%E5%DF%F2/5420-%E7-%F3%E7%EC%E1%F3%DF%E1-%F4%EF%F5-%F0%EB%EF%FD%F4%F9%ED%E1-%F3%F4%EF%F5%F2-%EF%DF%EA%EF%F5%F2.html

Και μη ξεχάσεις να εξετάσεις τις πιθανές όψεις του Πλούτωνα με τους υπολοιπους πλανήτες στον χάρτη σου. Για να έχεις μια σχετικά ( πιο ολοκληρωμένη εικόνα ) με βάση την ερώτηση που έθεσες.

loulakopia
23-10-2009, 10:24 PM
Σε ευχαριστω πολυ Αθηνα απο αυτα που διαβασα καταλαβαινω γιατι γενικα μου βγαινει κατι σκορπισιο ενω γενικα δεν εχω κανενα προσωπικο πλανητη στον σκορπιο αλλα και μονο απο τις οψεις του με ολους του προσωπικους μου πλανητες.....:bigsmile: