PDA

View Full Version : Κλήρος τύχης και όψεις πλανητών

Triantafyllia*
02-12-2008, 07:09 PM
Εχω ηλιο στον τοξοτη σε μοιρες 15 53' 18'', κρονο στον τοξοτη 22 42' 06'', ουρανο στον τοξοτη 26 14' 49'', κληρο τυχης (δεν ξερω τι σημαινει αυτος ο κληρος) στον τοξοτη 18 05' 13'' κ ολα αυτα στον 8 οικο.Τι μπορει να σημαινει αυτο? 8-12-1987, 14.52 ωρα

Δείμων
02-12-2008, 07:56 PM
Χμμμμμ.... Γιατί δεν τα βάζεις όλα αυτά εδώ

http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php

για να δεις τι σημαίνουν αυτά και άλλα πολλά στον χάρτη σου? :):love:

Ο κλήρος της τύχης δεν σημαίνει κάτι σε σχέση με τους παραπάνω πλανήτες, αφού επιδρά μαζί τους μόνο όταν είναι πολύ κοντά - συνήθως λιγότερο από 1 με 1½ μοίρα. Αφορά ένα σημείο εύνοιας, είτε υλικής είτε προσωπικής, και είναι συνδυασμός Ήλιου, Σελήνης και Ωροσκόπου. Έχει και καρμική σημασία. Όπως όλοι οι κλήροι (υπάρχουν και άλλοι) μπορεί να λειτουργήσει μόνο αν δεν δέχεται αρνητικές όψεις.

Στον Τοξότη προάγει την ευθύτητα, ειλικρίνεια, την ανάληψη ρίσκων χωρίς τον φόβο της περιπέτειας από το αποτέλεσμά τους, συμβιβασμό με την φυσιή υπόσταση των πραγμάτων. Πολύ πιθανόν η τύχη να βρίσκεται σε μακρινά μέρη. Στον 8 βοηθαει στην ανάληψη της χαράς της αναγέννησης καθώς και στην αποδοχή της απώλειας (του θανάτου) που τελεολογικά προηγείται από αυτήν σαν αναπόσπαστο κομμάτι της.

μπουκλα
03-12-2008, 01:35 AM
Να ρωτησω κι εγω για τον Κληρο Τυχης μου?Καταρχας ουτε εγω ξερω τι σημαινει.Οτι διαβασα στην προηγουμενη σας απαντηση.Ειναι στο 10ο οικο μου στον Υδροχοο και κανει αντιθεση με Κρονο,τετραγωνο με Ουρανο και τριγωνο με Πλουτωνα.:huh:

giannas
03-12-2008, 05:39 AM
Να ρωτησω κι εγω για τον Κληρο Τυχης μου?Καταρχας ουτε εγω ξερω τι σημαινει.Οτι διαβασα στην προηγουμενη σας απαντηση.Ειναι στο 10ο οικο μου στον Υδροχοο και κανει αντιθεση με Κρονο,τετραγωνο με Ουρανο και τριγωνο με Πλουτωνα.:huh:

http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/224-%EF-%EA%EB%DE%F1%EF%F2-%F4%E7%F2-%F4%FD%F7%E7%F2.html

MARJORY
26-04-2009, 05:01 AM
οταν δηλ. ο κλ.τυχης κανει συνοδο με αρη?

Μητσάκος
26-04-2009, 07:17 AM
οταν δηλ. ο κλ.τυχης κανει συνοδο με αρη?

Με πόση ανοχή;
:bigsmile:

DONNNIE
26-04-2009, 06:06 PM
Καλησπέρα, το οτι έχω κλήρο τύχης και βέρτεξ στους ιχθείς στον 6 οίκο επηρεάζει την ψυχολογία μου;Η δεν εχει καμια σχέση με το πως αισθάνεται καποιος ,παρεμπιπτόντως ο κλήρος τυχης τετραγωνίζει με τη λιλιθ μου(στον τοξότη) και το βέρτεξ τετραγώνιζει με τον ουρανό μου(επίσης στον τοξότη).

Δείμων
26-04-2009, 10:08 PM
Καλησπέρα, το οτι έχω κλήρο τύχης και βέρτεξ στους ιχθείς στον 6 οίκο επηρεάζει την ψυχολογία μου;Η δεν εχει καμια σχέση με το πως αισθάνεται καποιος ,παρεμπιπτόντως ο κλήρος τυχης τετραγωνίζει με τη λιλιθ μου(στον τοξότη) και το βέρτεξ τετραγώνιζει με τον ουρανό μου(επίσης στον τοξότη).

Nα υποθέσω ότι όοοοοολες τις άλλες πληροφορίες του χάρτη σου (στοιχεία, ζώδια, Ωροσκόπους, οίκους, Ήλιους, Σελήνες, Αφροδίτες, Δίες, Κρόνους, Πλούτωνες...) τις έχεις μελετήσει διεξοδικά και τις έχεις κατανοήσει? :love:

DONNNIE
27-04-2009, 05:35 PM
Ναι και δεν μπορώ να δικαιόλογησω τον τρόπο που νιωθω πολλές φορές χωρίς να υπάρχει συγκέκριμενος λόγος,λες να ειναι το οτι έχω σεληνη στον λέοντα στον 12 οικο?Η θα μου απαντησεις παλι με ερώτηση:love:

MARJORY
28-04-2009, 01:52 AM
κληρος τυχης 15.20 ιχθεις και αρης 16.

giannas
28-04-2009, 05:07 AM

Ναι και δεν μπορώ να δικαιόλογησω τον τρόπο που νιωθω πολλές φορές χωρίς να υπάρχει συγκέκριμενος λόγος,λες να ειναι το οτι έχω σεληνη στον λέοντα στον 12 οικο?Η θα μου απαντησεις παλι με ερώτηση:love:

Δεν ξέρω τι ακριβώς νιώθεις….και χωρίς συγκεκριμένο λόγο όπως λες…
Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν οφείλετε στον κλήρο της τύχης ,στο βέρτεξ κτλ
Μήπως να ξανά εξετάσεις τον χάρτη σου;;;;;;;:love:

kiaRRa
28-04-2009, 12:51 PM
Μήπως έχουμε αφησει όλα τα πρωτευοντα στοιχεία ενος χάρτη και ασχολούμαστε με τα δευτερεύοντα?
Θα συμφωνήσω και εγώ με τη Γιάννα.
Θα έπρεπε να έχετε εξετάσει λεπτομερέστατα τον χάρτη σας και ίσως και τις εκάστοτε διελεύσεις μιας και όπως λες νιώθεις κάπως ανεξηγητα, οπότε δεν μιλάμε για χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σου να το ψάχνεις με στοιχεία του γενέθλιου.:bigsmile:

WHITE.HORSE
28-04-2009, 01:09 PM
ερώτηση :love:
διαβάζοντας το άρθρο σχετικά με τον κληρο της τύχηςκαι τον υπολογισμό του πως βγαίνει κατάλαβα πως οι θέσεις που μπορεί να βρίσκετε είναι 1ος 4ος 7ος κ 10ος οικος

δηλαδή σε 1ος οίκο δίχνει ανάπτυξη του ατόμου μέσω μιας εσωτερικής αναζήτησης δηλαδή σαν να λέμε βρίσκεις βοήθεια -δύναμη από τον ίδιο σου τον ευατό ! αντίστοιχα δηλαδή στον 4ο από το πατρικό οικογενειακό περιβάλον 7ος από σχέσης γάμο κλπ ενώ 10 στα επαγγελματικά ..
σηματοδοτεί δηλαδή τον χώρο που το άτομο δέχετε έυνοια ή συμβαίνουν αλλαγές ? κατάλαβα σωστά ?:love::love::embarrest:embarrest

leen
28-04-2009, 01:30 PM
Εαν ο κλήρος της τύχης κάνει σύνοδο με τη Λίλιθ στο 7ο {και στον Ταύρο...} (?) Μετριάζεται η καλή σημασία του ή μήπως σημαίνει ότι μέσα από καταστάσεις «ατυχείς» και «περιοριστικές» στις σχέσεις του ατόμου συνυπάρχει τύχη?

Μητσάκος
30-04-2009, 08:49 AM
ερώτηση :love:
διαβάζοντας το άρθρο σχετικά με τον κληρο της τύχηςκαι τον υπολογισμό του πως βγαίνει κατάλαβα πως οι θέσεις που μπορεί να βρίσκετε είναι 1ος 4ος 7ος κ 10ος οικος

δηλαδή σε 1ος οίκο δίχνει ανάπτυξη του ατόμου μέσω μιας εσωτερικής αναζήτησης δηλαδή σαν να λέμε βρίσκεις βοήθεια -δύναμη από τον ίδιο σου τον ευατό ! αντίστοιχα δηλαδή στον 4ο από το πατρικό οικογενειακό περιβάλον 7ος από σχέσης γάμο κλπ ενώ 10 στα επαγγελματικά ..
σηματοδοτεί δηλαδή τον χώρο που το άτομο δέχετε έυνοια ή συμβαίνουν αλλαγές ? κατάλαβα σωστά ?:love::love::embarrest:embarrest
Ναι. Σωστά κατάλαβες.

Εαν ο κλήρος της τύχης κάνει σύνοδο με τη Λίλιθ στο 7ο {και στον Ταύρο...} (?) Μετριάζεται η καλή σημασία του ή μήπως σημαίνει ότι μέσα από καταστάσεις «ατυχείς» και «περιοριστικές» στις σχέσεις του ατόμου συνυπάρχει τύχη?

Αφού σου πω ότι και τα δύο σημεία που αναφέρεις προϋποθέτουν ακριβή ώρα γέννησης (ειδάλλως πάνε στράφι οι όποιες εκτιμήσεις) και ότι αποτελούν ούτως ή άλλως συμπληρωματικά στοιχεία και όχι κύρια (άρα και να έχεις ακριβή ώρα γέννησης, πάλι δεν είναι ουσιώδης η συνεισφορά τους στην ανάλυση του χάρτη) θα σου πω ότι εμένα δεν μου φαίνεται για κάτι ... κακό.
Απεναντίας, αν υπάρχουν τάσεις υπερβολής ή βιασύνης στις προσδοκίες που διαμορφώνονται αναφορικά με τις σχέσεις, ή τάσεις κτητικότητας προς τους συντρόφους/συνεργάτες, αυτές μπορεί να μετριαστούν από τις αντίρροπες τάσεις της σταθερότητας και της διάθεσης για συνεργασία. :bigsmile:

mayakovski
30-04-2009, 06:49 PM
[QUOTE=Μητσάκος;83284]Ναι. Σωστά κατάλαβες.

Είστε σίγουροι; Γιατί εγώ δε νομίζω ότι υπάρχει αυτός ο περιορισμός στους οίκους - απόδειξη, ότι ο δικός μου κλήρος τύχης είναι στον 5ο.
Φιλικά.

Μητσάκος
30-04-2009, 09:46 PM
[QUOTE=Μητσάκος;83284]Ναι. Σωστά κατάλαβες.

Είστε σίγουροι; Γιατί εγώ δε νομίζω ότι υπάρχει αυτός ο περιορισμός στους οίκους - απόδειξη, ότι ο δικός μου κλήρος τύχης είναι στον 5ο.
Φιλικά.
Το "σωστά κατάλαβες" πήγαινε στο "δηλαδή σε 1ος οίκο δίχνει ανάπτυξη του ατόμου μέσω μιας εσωτερικής αναζήτησης δηλαδή σαν να λέμε βρίσκεις βοήθεια -δύναμη από τον ίδιο σου τον ευατό ! αντίστοιχα δηλαδή στον 4ο από το πατρικό οικογενειακό περιβάλον 7ος από σχέσης γάμο κλπ ενώ 10 στα επαγγελματικά ..
σηματοδοτεί δηλαδή τον χώρο που το άτομο δέχετε έυνοια ή συμβαίνουν αλλαγές ? κατάλαβα σωστά ?"
Δικαιολογημένη η ένστασή σου :bigsmile:

elessa
22-06-2009, 08:22 PM
Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινει να εχεις σεληνη, κληρο της τυχης και βερτεξ σε συνοδο στον 7ο οικο.?

Alaia
08-11-2009, 10:58 PM
παιδιά γειά σας! μια μικρή διευκρίνηση: κλήρος της τύχης στον 8ο, στον κριό, σε εξάγωνο με το μεσου΄ρανημα που είναι στους διδύμους. η ανοχή της όψης είναι 1.5 . αν κατάλαβα καλά, "βοηθάει" την επαγγελματική σταδιοδρομία αυτό το εξάγωνο? μέσα από τη δράση του κριού( πρωτοβουλίες, νέες ιδέες και δράση κτλ, λόγω κριού). η οικοθεσία τι ακριβώς μας δείχνει?

Δείμων
09-11-2009, 01:05 PM
Και το μεσουράνημα και οι κλήροι είναι μαθηματικά σημεία σε έναν χάρτη (προκύπτουν μέσα από υπολογισμούς) και η όψη εξαγώνου ανήκει στις θετικές μεν αλλά δευτερεύουσες (μη-Πτολεμαϊκη). Πιστεύεις ότι αυτά θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά σου? :love:

Διόρθωση: από την άλλη, εάν πιστεύεις ότι θα τα βοηθήσουν, θα βοηθηθείς πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε αστρολογική όψη!!!

loulakopia
09-11-2009, 01:27 PM
Οταν ο κληρος τησ τυχης του ενος σε συναστρια κανει συνοδο με τον ηλιο του αλου τι συμαινει?

hattie23
18-12-2009, 07:55 PM
καλησπερα!ηλιος στο 5 οικο στον τοξοτη σε τετραγωνο με τον κληρο τυχης στον 8 οικο πως μπορει να ερμηνευτει?