View Full Version : ΑΦΡΟΔΙΤΗ
camelblue
30-11-2008, 06:31 PM
Γεια σας..μια αφροδιτη στο 10ο οικο μπορει να ερμηνευεται και ως επιλογη συντροφου απο το χωρο εργασιας?
Χρήστος Άρχος
01-12-2008, 12:48 AM
Καλησπέρα σας.
Η ερμηνεία που δίνεται εμφανίζεται πολύ σπάνια και κάτω απο συγκεκριμένες καταστάσεις καθώς ο οίκος της εργασίας δεν είναι ο 10ος αλλά ο 6ος.
Συνήθως η Αφροδίτη θα μας δώσει πολλά στοιχεία στον 10ο σχετικά με τις αξίες της.
Μπορεί να είναι ένα άτομο κοινωνικό και να δίνει αξία στην επαγγελματική του πορεία με την έννοια της καριέρας. Επίσης κάποιες φορές μπορεί να σημαίνει ένα άτομο το οποίο μπορεί να εκφράσει τις καλλιτεχνικές του ιδιότητες ( αν το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη το ενισχύει ) μέσα απο το επάγγελμα του. Επίσης μπορεί να δείχνει και ένα φιλόδοξο άτομο που μπορεί να επιλέξει έναν σύντροφο με βάση την κοινωνική του δύναμη και εξουσία.
Πολλές φορές είναι τα άτομα που συνεργάζονται με τον σύντροφο τους για κάποιο σκοπό και το άτομο με την Αφροδίτη στο 10ο μπορεί να στηρίζει και να είναι πίσω απο ένα άλλο άτομο. ( το πιο κοντινό στην ερμηνεία που αναφέρατε παραπάνω)
Η Αφροδίτη στο 10ο μπορεί να μας δώσει επίσης στοιχεία και για τον τρόπο που χειριζόμαστε και έχουμε εμείς την κοινωνική μας εικόνα.
Για να καταλάβετε τι απο τα παραπάνω μπορεί να ισχύει οπωσδήποτε και θα πρέπει να αναλύσετε όχι μόνο το ζώδιο και τον δεκανό της Αφροδίτης αλλά τουλάχιστον και τις σημαντικότερες όψεις τις οποίες κάνει καθώς και τους οίκους που κυβερνά μιας και θα μας δώσουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες.
camelblue
01-12-2008, 05:13 PM
Σας ευχαριστω πολυ..καπου το ειχα διαβασει νομιζω και το ειχα συνδιασει με το γεγονος οτι τα τελευταια χρονια οι δυο σχεσεις που ειχα ηταν απο το χωρο εργασιας μου..στον 6ο οικο που ειναι στον τοξοτη εχω τον ποσειδωνα που κανει χιαστη με ηλιο,δια κ ωροσκοπο..ενω η αφροδιτη στον κριο στο 10ο κανει τετραγωνο με κρονο κ αρη..συνοδο με χειρωνα κ εξαγωνο με κληρο τυχης..εκτος απο την αφροδιτη στο 10ο εχω και σεληνη που κανει τετραγωνο με αρη κ ωροσκοπο, τριγωνο με ποσειδωνα,αντιθεση με πλουτωνα κ χιαστη με β.δεσμο..και λιλιθ σε τεραγωνο με αρη..ολα αυτα που εμενα ακομα μου φαινονται λιγο μπερδεμενα..αν ειχατε το χρονο και τη διαθεση θα χαιρομουν πολυ αν μου λεγατε τι σημαινουν ολα αυτα για μενα..σας ευχαριστω πολυ..