PDA

View Full Version : 7os Oίκος, Επανασύνδεση και Εμπεριεχόμενο

xrin2309
27-11-2008, 02:05 AM
Κάλημέρα σε όλο το φόρουμ που ξενυστάει, καταρχάς...:bigsmile:

Προσωπικά, είχα μια απορία όσον αφορά τον 7ο οίκο και την περίπτωση που βρίσκεται σε διπλό ζώδιο (στους ιχθείς ας πούμε...:cheesy:) το οποίο απόσο γνωρίζω εμφανίζει την τάση για δύο γάμους, σχέσεις κλπ....

Επειδή όλος μου ο χάρτης είναι full στις συμπτώσεις και μέχρι τώρα παρατηρώ ότι πάντα κάτι επιβεβαιώνει κάτι άλλο.....δεν μπορώ να βρω τπτ που να δίνει μια ένδειξη για το δεύτερο άτομο..!!...ούτε περιλαμβάνεται εμπεριεχόμενο στον 7ο:weird:....οπότε αυτό σημαίνει?>
Υπάρχει η πιθανότητα επανασύνδεσης με το πρώτο άτομο?? Υπάρχουν κάποιες τέτοιες ενδείξεις σε έναν χαρτη?Όσον αφορά τους κυβερνήτες? Ο κυβερνήτης μου π.χ., ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον τέταρτο οίκο και στον αιγόκαιρο...υποθέτω ότι μπορεί να δείχνει σταθερότητα ?...ενώ ο τέταρτος κοινή σιγκατοίκηση ή σπίτι? Επίσης ξέρω ότι ο 4ος συνδέεται με τα αρχικά αλλά και με τα τελευταία χρόνια....Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο.... πάντως για 2ο άτομο....
Γιατί...αναγνωρίζω τις όψεις ενός διαζυγίου δηλαδή τα εξάγωνα ή ημιεξάγωνα με ουρανό πχ. ¶ρης...αν θυμάμαι καλά...και αυτά με Δία που δίνουν σημαντικές αποφάσεις αν δεν απατώμαι...Αλλά όσον αφορά μια επανασύνδεση....μήπως μια ματιά σε άλλου είδους ωροσκόπιο θα βοηθούσε? Επιστροφής ή προοδευτικό?
Ηelp Please!:cry:

Τίνα Ζαχαριάδου
27-11-2008, 10:16 AM
Κάλημέρα σε όλο το φόρουμ που ξενυστάει, καταρχάς...:bigsmile:

Προσωπικά, είχα μια απορία όσον αφορά τον 7ο οίκο και την περίπτωση που βρίσκεται σε διπλό ζώδιο (στους ιχθείς ας πούμε...:cheesy:) το οποίο απόσο γνωρίζω εμφανίζει την τάση για δύο γάμους, σχέσεις κλπ....

Επειδή όλος μου ο χάρτης είναι full στις συμπτώσεις και μέχρι τώρα παρατηρώ ότι πάντα κάτι επιβεβαιώνει κάτι άλλο.....δεν μπορώ να βρω τπτ που να δίνει μια ένδειξη για το δεύτερο άτομο..!!...ούτε περιλαμβάνεται εμπεριεχόμενο στον 7ο:weird:....οπότε αυτό σημαίνει?>
Υπάρχει η πιθανότητα επανασύνδεσης με το πρώτο άτομο?? Υπάρχουν κάποιες τέτοιες ενδείξεις σε έναν χαρτη?Όσον αφορά τους κυβερνήτες? Ο κυβερνήτης μου π.χ., ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον τέταρτο οίκο και στον αιγόκαιρο...υποθέτω ότι μπορεί να δείχνει σταθερότητα ?...ενώ ο τέταρτος κοινή σιγκατοίκηση ή σπίτι? Επίσης ξέρω ότι ο 4ος συνδέεται με τα αρχικά αλλά και με τα τελευταία χρόνια....Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο.... πάντως για 2ο άτομο....
Γιατί...αναγνωρίζω τις όψεις ενός διαζυγίου δηλαδή τα εξάγωνα ή ημιεξάγωνα με ουρανό πχ. ¶ρης...αν θυμάμαι καλά...και αυτά με Δία που δίνουν σημαντικές αποφάσεις αν δεν απατώμαι...Αλλά όσον αφορά μια επανασύνδεση....μήπως μια ματιά σε άλλου είδους ωροσκόπιο θα βοηθούσε? Επιστροφής ή προοδευτικό?
Ηelp Please!:cry:

Καλημερα,καταρχην για να εχει καποιος διαζυγιο και παλι οχι σιγουρα δεν αρκει να εχει μονο κυβερνητη του 7 σε διπλο ζωδιο,θελουμε και τις οψεις για να φανει ,τον οικο που πηγαινει αλλα και τις οψεις της Αφροδιτης.Για επανασυνδεση γενικα στην ζωη μας θελουμε οψεις αφροδιτης με κρονο ,κυβερνητη του 7 σε οψεις με Κρονο και αναδρομους πλανητες.Για δευτερο γαμο κοιταμε τον 9 οικο αλλα και τον 7 επειδη ο 7 δειχνει παντα τις σχεσεις μας καθως και την Αφροδιτη αν ειναι σε διπλα ζωδια κτλ.Οι οψεις διαζυγιου η γενικοτερα ρηξεις στις σχεσεις δεν βγαινουν απο τις θετικες οψεις που αναφερεις αλλα απο τις δυσκολες.Επιστροφη η προοδευτικο κοιταμε για επανασυνδεση αλλα και οχι μονο.

xrin2309
27-11-2008, 01:20 PM
Έρση σ΄ευχαριστώ...Ο λόγος που ψάχνω το θέμα του διαζυγίου είναι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερο που είναι η σελήνη μου....και όπως παρατήρησα κατά την διέλευσή του εκείνη την εποχή, πάνω από τις ακριβείς της μοίρες, ο ¶ρης τετραγωνίζει την σελήνη μου στον 7ο, ενώ ο φίλος μου έχει διέλευση τετράγωνου Δία με Πλούτωνα...

Όσο για τις όψεις διαζυγίου έκανα λάθος, είναι ¶ρης (12ος) σε τετράγωνο με Ουρανό (3ο)...Ενώ η Αφροδίτη μου είναι στην Παρθένο στον 11ο σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, και σύνοδο με ¶ρη στον 12ο πάλι στην Παρθένο...και τρίγωνο με τον κυβερνήτη του 7ου Ποσειδώνα στον αιγόκερο....
Ο κυβερνήτης του 7ου μου ο Ποσειδώνας τετραγωνίζει Ήλιο και Ερμή στον ζυγό στον 2ο οίκο...Ο κυβερνήτης του 9ου οίκου μου είναι στον Ταύρο και δεν έχει κάτι άλλο εκτός από τον Χείρωνα στους Διδύμους μέσα στον οίκο....Επίσης έχω Πλούτωνα (στον 2ο)τετράγωνο με Δία Ανάδρομο (στον 5ο ...)που κάνει τρίγωνο με τον ερμή στον Ζυγό και σύνοδο ήλιο στον δεύτερο...(Την ίδια όψη τριγώνου με Ερμή στον αιγόκερο έχει ο φίλος μου...,( με τον οποίο έχουμε ήλιο και σελήνη σε σύνοδο..._) ο οποίος (τέλος):cheesy: έχει Πλούτωνα ανάδρομο στην παρθένο ...

Όποιος καταλαβαίνει κάτι:weird:
Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη....

Τίνα Ζαχαριάδου
30-11-2008, 05:09 PM
Έρση σ΄ευχαριστώ...Ο λόγος που ψάχνω το θέμα του διαζυγίου είναι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερο που είναι η σελήνη μου....και όπως παρατήρησα κατά την διέλευσή του εκείνη την εποχή, πάνω από τις ακριβείς της μοίρες, ο ¶ρης τετραγωνίζει την σελήνη μου στον 7ο, ενώ ο φίλος μου έχει διέλευση τετράγωνου Δία με Πλούτωνα...

Όσο για τις όψεις διαζυγίου έκανα λάθος, είναι ¶ρης (12ος) σε τετράγωνο με Ουρανό (3ο)...Ενώ η Αφροδίτη μου είναι στην Παρθένο στον 11ο σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, και σύνοδο με ¶ρη στον 12ο πάλι στην Παρθένο...και τρίγωνο με τον κυβερνήτη του 7ου Ποσειδώνα στον αιγόκερο....
Ο κυβερνήτης του 7ου μου ο Ποσειδώνας τετραγωνίζει Ήλιο και Ερμή στον ζυγό στον 2ο οίκο...Ο κυβερνήτης του 9ου οίκου μου είναι στον Ταύρο και δεν έχει κάτι άλλο εκτός από τον Χείρωνα στους Διδύμους μέσα στον οίκο....Επίσης έχω Πλούτωνα (στον 2ο)τετράγωνο με Δία Ανάδρομο (στον 5ο ...)που κάνει τρίγωνο με τον ερμή στον Ζυγό και σύνοδο ήλιο στον δεύτερο...(Την ίδια όψη τριγώνου με Ερμή στον αιγόκερο έχει ο φίλος μου...,( με τον οποίο έχουμε ήλιο και σελήνη σε σύνοδο..._) ο οποίος (τέλος):cheesy: έχει Πλούτωνα ανάδρομο στην παρθένο ...

Όποιος καταλαβαίνει κάτι:weird:
Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη....
Να σου πω οτι ουσιαστικα δεν εχω καταλαβει τι ρωτας; αν θα εχεις διαζυγιο και επανασυνδεση;η αν θα εχεις 2ο γαμο;Και ενω μιλας για διαζυγιο, λες ο φιλος μου:unsure:πρεπει να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη ως προς την απορια σου.

μπουκλα
02-12-2008, 04:08 PM
Γεια σας!θα ηθελα κι εγω να ρωτησω κατι.Εχω Σεληνη και Ποσειδωνα στον 7ο οικο με ακμη στο Σκορπιο αλλα οι πλανητες ειναι στον Τοξοτη.Οι οψεις που κανουν ειναι η Σεληνη τριγωνο με Κρονο,εξαγωνο με Μεσουρανημα και χιαστι με Χειρωνα.Και ο Ποσειδωνας κανει τετραγωνο με Ηλιο και Ερμη,τριγωνο με Κρονο,και εξαγωνο με Πλουτωνα.Στον 5ο οικο δεν εχω τιποτα.Απλα ειναι στον Παρθενο.Μπορει καποιος να μου πει τι δειχνουν ολ'αυτα για την περιπτωση δευτερου γαμου?(ο πρωτος μας τελειωσε!!!)Συγνωμη αν σας ταλαιπωρω...:wacko:

Δείμων
02-12-2008, 08:36 PM
Για τον δεύτερο γάμο μας εξετάζουμε τον ένατο οίκο και τον κυβερνήτη του. Ενδείξεις για το εάν θα υπάρξει δεύτερος γάμος δίνει ο 7ος, εάν εμπεριέχει κάποιο ζώδιο ή εάν βρίσκεται σε διπλό ζώδιο ο ίδιος. (Μην μπλέκουμε την εξέταση του δεύτερου γάμου με την λήξη του πρώτου, δηλαδή με το διαζύγιο.)

Σου εύχομαι τα καλύτερα καθώς συνήθως τέτοιες ρηξικέλευθες αλλαγές μπορεί να θεωρηθούν σαν ευκαιρίες για να καλυτερέψουμε τη ζωή μας, επανακαθορίζοντας την πορεία της με μεγαλύτερη σοφία και ωριμότητα.

μπουκλα
03-12-2008, 01:06 AM
Για τον δεύτερο γάμο μας εξετάζουμε τον ένατο οίκο και τον κυβερνήτη του. Ενδείξεις για το εάν θα υπάρξει δεύτερος γάμος δίνει ο 7ος, εάν εμπεριέχει κάποιο ζώδιο ή εάν βρίσκεται σε διπλό ζώδιο ο ίδιος. (Μην μπλέκουμε την εξέταση του δεύτερου γάμου με την λήξη του πρώτου, δηλαδή με το διαζύγιο.)

Σου εύχομαι τα καλύτερα καθώς συνήθως τέτοιες ρηξικέλευθες αλλαγές μπορεί να θεωρηθούν σαν ευκαιρίες για να καλυτερέψουμε τη ζωή μας, επανακαθορίζοντας την πορεία της με μεγαλύτερη σοφία και ωριμότητα.

Τοτε θα σας πω για τον 7ο,και αν θελετε πειτε μου που να ρωτησω για τον 9ο.
Ο 7ος ξεκιναει στο Σκορπιο και μετα απο 3 μοιρες παει Τοξοτη.Τις οψεις σας εχω πει στο προηγουμενο μηνυμα.Υπαρχει περιπτωση λογω Πλουτωνα(κυβερνητης) να ηταν τοσο συντομος ο πρωτος γαμος(και μια πολυ δυσκολη περιοδος της ζωης μου), η ειναι εντελως ακυρο αυτο που λεω? Α!Και σαφεστατα καλυτερεψε η ζωη μου απο τοτε...Αυτα τα λιγα και ευχαριστω που ασχοληθηκατε με την περιπτωση μου!:unsure:

giannas
03-12-2008, 06:31 AM
Τοτε θα σας πω για τον 7ο,και αν θελετε πειτε μου που να ρωτησω για τον 9ο.
Ο 7ος ξεκιναει στο Σκορπιο και μετα απο 3 μοιρες παει Τοξοτη.Τις οψεις σας εχω πει στο προηγουμενο μηνυμα.Υπαρχει περιπτωση λογω Πλουτωνα(κυβερνητης) να ηταν τοσο συντομος ο πρωτος γαμος(και μια πολυ δυσκολη περιοδος της ζωης μου), η ειναι εντελως ακυρο αυτο που λεω? Α!Και σαφεστατα καλυτερεψε η ζωη μου απο τοτε...Αυτα τα λιγα και ευχαριστω που ασχοληθηκατε με την περιπτωση μου!:unsure:

Εγω παλι πιστευω οτι δεν ηταν θεμα πλουτωνα το γεγονος οτι ο γαμος κρατησε λιγο.Η σεληνη στον τοξοτη και στον 7 οικο δειχνει οτι ψαχνεις την συναισθηματικη ολοκληρωση μεσα απο τον γαμο ή τις συνεργασιες σου, σε κανει αισοδοξη ,οτι ολα θα ειναι καλα και αναζητας και τον "χωρο" σου μεσα σε αυτες.Ο ποσειδωνας απο την αλλη σε κανει να εχεις την ταση να εξιδανικευεις καταστασεις και να μην μετρας τα πραγματα σωστα.Ετσι οταν ερχετε η συνειδητοποιηση (ποσειδωνας-σεληνη τριγωνο με κρονο) της πραγματικοτητας απογοητευεσε και ερχετε ρηξη στις σχεσεις.Ο αρης (κυβερνητης του 7 οικου) ειναι στον υδροχοο και απο εκει δειχνει οτι θες ανεξαρτησια μεσα απο τις σχεσεις σου.....

Επεισης πρεπει να δεις και την αφροδυτη(κυβερνητης του ωροσκοπου),καθως και για δευτερο γαμο ακμη 9 οικου ,πλανητες που υπαρχουν μεσα σε αυτων,που παει ο κυβερνητης του 9 ,οψεις,ζωδιο κτλ.

Και κατι τελευταιο,αφου σαφεστατα καλυτερεψε η ζωη σου μετα τον χωρισμο,γιατι θελεις να ξαναπαντρευτεις?

Μητσάκος
03-12-2008, 06:36 AM
Εγω παλι πιστευω οτι δεν ηταν θεμα πλουτωνα το γεγονος οτι ο γαμος κρατησε λιγο.Η σεληνη στον τοξοτη και στον 7 οικο δειχνει οτι ψαχνεις την συναισθηματικη ολοκληρωση μεσα απο τον γαμο ή τις συνεργασιες σου, σε κανει αισοδοξη ,οτι ολα θα ειναι καλα και αναζητας και τον "χωρο" σου μεσα σε αυτες.Ο ποσειδωνας απο την αλλη σε κανει να εχεις την ταση να εξιδανικευεις καταστασεις και να μην μετρας τα πραγματα σωστα.Ετσι οταν ερχετε η συνειδητοποιηση (ποσειδωνας-σεληνη τριγωνο με κρονο) της πραγματικοτητας απογοητευεσε και ερχετε ρηξη στις σχεσεις.Ο αρης (κυβερνητης του 7 οικου) ειναι στον υδροχοο και απο εκει δειχνει οτι θες ανεξαρτησια μεσα απο τις σχεσεις σου.....

Επεισης πρεπει να δεις και την αφροδυτη(κυβερνητης του ωροσκοπου),καθως και για δευτερο γαμο ακμη 9 οικου ,πλανητες που υπαρχουν μεσα σε αυτων,που παει ο κυβερνητης του 9 ,οψεις,ζωδιο κτλ.

Και κατι τελευταιο,αφου σαφεστατα καλυτερεψε η ζωη σου μετα τον χωρισμο,γιατι θελεις να ξαναπαντρευτεις?
Απαντάς η ίδια στην 2η πρότασή σου :bigsmile:

giannas
03-12-2008, 06:46 AM
Απαντάς η ίδια στην 2η πρότασή σου :bigsmile:

Σωστα, αλλα η σεληνη μονο απο οικο δεν λεει κατι, καθως ειναι στον τοξοτη και ο αρης οπως ηδη ανεφερα ειναι στον υδροχοο.Αυτα τα δυο απο μονα τους δειχνουν γενικα ποιο ελευθερες σχεσεις.Ο ηλιος ειναι στον 11 ,ταυτηζετε καλυτερα με ομαδες ανθρωπων.Και ισως να υπαρχουν και αλλα στοιχεια στον χαρτη που να δειχνουν οτι η κλασικη αποψη περι γαμου να μην της ταιριαζει απολυτα.

Μητσάκος
03-12-2008, 08:10 AM
Σωστα, αλλα η σεληνη μονο απο οικο δεν λεει κατι, καθως ειναι στον τοξοτη και ο αρης οπως ηδη ανεφερα ειναι στον υδροχοο.Αυτα τα δυο απο μονα τους δειχνουν γενικα ποιο ελευθερες σχεσεις.Ο ηλιος ειναι στον 11 ,ταυτηζετε καλυτερα με ομαδες ανθρωπων.Και ισως να υπαρχουν και αλλα στοιχεια στον χαρτη που να δειχνουν οτι η κλασικη αποψη περι γαμου να μην της ταιριαζει απολυτα.

Έχεις απόλυτο δίκιο, απλώς η Σελήνη ως βασική παράμετρος του χαρακτήρα του ατόμου, πάντα θα της δημιουργεί αυτήν την αίσθηση, έστω και λανθάνουσα. Στην ουσία όμως, ναι, έχει υδροχοϊκή αντίληψη για τις σχέσεις :bigsmile:

('ντάξει τώρα :love: )

μπουκλα
04-12-2008, 01:39 AM

Η αληθεια ειναι οτι δεν αντεχω καταπιεστικες σχεσεις.Αν αυτο εννοεις ως κλασικη αποψη περι γαμου.Ομως αυτο δε σημαινει οτι δε θελω σταθερες σχεσεις.Σαφως και παρασυρομαι απο τον Ποσειδωνα,αλλα με τις οψεις που προανεφερα και με ωροσκοπο στον Ταυρο,θεωρω πολυ σημαντικο πραγμα την ασφαλεια και συντροφικοτητα μιας σταθερης σχεσης.
Και συγνωμη απο τους διαχειριστες αν ξεφευγουμε απο το θεμα!:bigsmile:

afroditi03
27-07-2009, 11:41 AM
Καλημέρα! Θα παρακαλούσα πολύ για την βοήθεια σας όποιος μπορεί! Η σχέση μου τελείωσε 25/7/2009.Εχω γεννηθεί 22/9/62 ώρα 17.45,και εκείνος 23/2/1973 ώρα 09.50. Εχουμε τις παρακάτω όψεις (οι πρώτες αφορούν τον άνδρα και οι δεύτερες εμένα):
Ηλιος χιαστί Ηλιος
Σελήνη τρίγωνο Σελήνη
Σελήνη σύνοδος Αφροδίτη
Ουρανός τετράγωνο Αφροδίτη
Πλούτωνας σύνοδος Ηλιος
Ηλιος σύνοδος Χείρωνας
Ηλιος σύνοδος Δίας
Αρης εξάγωνο Αφροδίτη
Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης???

afroditi03
27-07-2009, 11:45 AM
Στο προηγούμενο ερώτημα διορθώνω Ουρανός τετράγωνο σελήνη και όχι Αφροδίτη!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
27-07-2009, 03:12 PM
Καλημέρα! Θα παρακαλούσα πολύ για την βοήθεια σας όποιος μπορεί! Η σχέση μου τελείωσε 25/7/2009.Εχω γεννηθεί 22/9/62 ώρα 17.45,και εκείνος 23/2/1973 ώρα 09.50. Εχουμε τις παρακάτω όψεις (οι πρώτες αφορούν τον άνδρα και οι δεύτερες εμένα):
Ηλιος χιαστί Ηλιος
Σελήνη τρίγωνο Σελήνη
Σελήνη σύνοδος Αφροδίτη
Ουρανός τετράγωνο Αφροδίτη
Πλούτωνας σύνοδος Ηλιος
Ηλιος σύνοδος Χείρωνας
Ηλιος σύνοδος Δίας
Αρης εξάγωνο Αφροδίτη

Στο προηγούμενο ερώτημα διορθώνω Ουρανός τετράγωνο σελήνη και όχι Αφροδίτη!

Aγαπητη Αφροδιτη
1] δεν εχεις δωσει τοπο γεννησης και για τους δυο.....
2]σε ποιους οικους ειναι τα παραπανω που λες και ποια ζωδια;

Δες λοιπον που ειναι και ξαναρωτα
και ισως παρεις καποια απαντηση απο καποιο μελος που ξερει ε;:bigsmile:
Σου προτεινω να ριξεις και μια ματια καλη μου Αφροδιτη
στην αναζητηση στις συναστριες εκει θα διαβασεις
πολλα και ενδιαφεροντα που θα σε βοηθησουν:bigsmile:

κουκι:love:

afroditi03
27-07-2009, 03:33 PM
[QUOTE=afroditi03;85879]Καλημέρα! Θα παρακαλούσα πολύ για την βοήθεια σας όποιος μπορεί! Η σχέση μου τελείωσε 25/7/2009.Εχω γεννηθεί 22/9/62 ώρα 17.45 Αθήνα και εκείνος 23/2/1973 ώρα 09.50 Αθήνα. Εχουμε τις παρακάτω όψεις (οι πρώτες αφορούν τον άνδρα και οι δεύτερες εμένα):
Ηλιος (11ος Ιχθείς) χιαστί Ηλιος (7ος Παρθένος)
Σελήνη (Σκορπιός 7ος) τρίγωνο Σελήνη (5ος [I]χθείς)
Σελήνη (Σκορπιός 7ος) σύνοδος Αφροδίτη (Σκορπιός 8ος)
Ουρανός(Ζυγός 6ος) τετράγωνο Αφροδίτη (Σκορπιός 8ος)
Πλούτωνας(Ζυγός 6ος) σύνοδος Ηλιος (Παρθέντος 7ος)
Ηλιος (11ος Ιχθείς)σύνοδος Χείρωνας (Ιχθείς 12ος)
Ηλιος (11ος Ιχθείς) σύνοδος Δίας (Ιχθείς 12ος)
Αρης (Αιγόκερος 9ος) εξάγωνο Αφροδίτη(Σκορπιός 8ος)

Μητσάκος
27-07-2009, 03:37 PM
[QUOTE=afroditi03;85879]Καλημέρα! Θα παρακαλούσα πολύ για την βοήθεια σας όποιος μπορεί! Η σχέση μου τελείωσε 25/7/2009.Εχω γεννηθεί 22/9/62 ώρα 17.45 Αθήνα και εκείνος 23/2/1973 ώρα 09.50 Αθήνα. Εχουμε τις παρακάτω όψεις (οι πρώτες αφορούν τον άνδρα και οι δεύτερες εμένα):
Ηλιος (11ος Ιχθείς) χιαστί Ηλιος (7ος Παρθένος)
Σελήνη (Σκορπιός 7ος) τρίγωνο Σελήνη (5ος [I]χθείς)
Σελήνη (Σκορπιός 7ος) σύνοδος Αφροδίτη (Σκορπιός 8ος)
Ουρανός(Ζυγός 6ος) τετράγωνο Αφροδίτη (Σκορπιός 8ος)
Πλούτωνας(Ζυγός 6ος) σύνοδος Ηλιος (Παρθέντος 7ος)
Ηλιος (11ος Ιχθείς)σύνοδος Χείρωνας (Ιχθείς 12ος)
Ηλιος (11ος Ιχθείς) σύνοδος Δίας (Ιχθείς 12ος)
Αρης (Αιγόκερος 9ος) εξάγωνο Αφροδίτη(Σκορπιός 8ος)
Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.

afroditi03
27-07-2009, 03:42 PM
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας. Αλλά έτσι ...τόσο χάλια?

Μητσάκος
27-07-2009, 03:55 PM
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας. Αλλά έτσι ...τόσο χάλια?
Ένα από τα καλά που έχει η αστρολογία, ανεξάρτητα από το αν λειτουργεί ή όχι, είναι ότι μας βάζει στη διαδικασία να σκεφτούμε αν αυτά που υποδεικνύονται από αυτήν αντιστοιχούν σε πραγματικές καταστάσεις και στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Καθόμαστε λοιπόν και με το προγραμματάκι που έχει σε αυτό το σύνδεσμο Ππροσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος (http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php) εξετάζουμε αρχικά κατά πόσο τα γενικά στοιχεία που αναφέρονται αντικατοπτρίζουν πτυχές του χαρακτήρα μας. Με βασική προϋπόθεση βέβαια, να μην λέμε ψέματα στον ίδιο μας τον εαυτό.

Στη συνέχεια, και στο βαθμό που μπορούμε να ξέρουμε τον άλλο, εξετάζουμε και τα δικά του στοιχεία. Αμερόληπτα, όπως κάναμε και με εμάς. Μετά σκεφτόμαστε, και με όσα στοιχεία έχουμε συλλέξει από τον κοινό μας βίο μαζί του, τα αρνητικά που ενυπάρχουν ως τάσεις αν είναι δυνατόν να μετουσιωθούν σε θετικά και τι έχουμε κάνει για αυτό. Αν η σχέση μας είχε διαρκέσει κάμποσο, μπορούμε, αν είμαστε αμερόληπτοι πάντα, να δούμε τι ήταν αυτό που μας έδενε αλλά και τι ήταν αυτό που μας απομάκρυνε. Συνυπολογίζοντας πάντα τη συμπεριφορά του άλλου από τη δική του σκοπιά και όχι από τη δική μας εννοείται, και με βάση τα δικά του πραγματικά χαρακτηριστικά και όχι μόνον αυτά που εμείς βλέπαμε ή θέλαμε να δούμε.

Πολλές φορές η αλήθεια είναι μπροστά μας, απλώς μας πονάει και δεν μας αρέσει :love:

afroditi03
27-07-2009, 04:05 PM
Ευχαριστώ και πάλι κατάλαβα απολύτως, απλά ήλπιζα να έχω μια ευκαιρία να διορθώσω κάποια πράγματα που θεωρώ ότι θα μπορούσα αλλά μάλλον είναι αργά!

ελσακι
27-07-2009, 05:59 PM
Μητσακο 1000 συγνωμη που παρεμβαινω.......
Κατανοω ολα αυτα που εδωσες στην afroditi03 ως απαντηση,αλλα δε μπορω να κατανοησω πως εισαι τοσο σιγουρος για τη μη επανασυνδεση.Κοιταξες το προσωπικο τουσ ωροσκοπιο και εβγαλες συμπερασμα?1000 συγμωμη και παλι γιατι ειμαι ασχετη και ρωταω με βαση τα οσα εχω διαβασει εδω στο site,αλλα οι οψεις που αναφερει δεν ειναι θεωριτικα καλες για ενα δεσμο?οπως οι σεληνες μεταξυ τους ή η αφροδιτη με τη σεληνη και τον αρη?Δειχνει καποια απο αυτες τις οψεις ξαφνικο και οριστικο χωρισμο?Αυτη με τον ουρανο πχ?ή μηπως η απαντηση που εδωσες εχει να κανει με την ημερομηνια χωρισμου?25/7?Περιεργη ημερομηνια ε?τι γινοταν τοτε αστρολογικα?και μενα ηρθαν τα πανω κατω στη σχεση μου....Ελπιζω σε μια απαντηση.Ευχαριστω

Fotini Christodoulou
27-07-2009, 07:27 PM
Nομίζω οτι στο ποστ 19 ο Μητσάκος ξεκαθαρίζει ποιά ειναι η αποψη του στο θέμα.:bigsmile:

Η αστρολογία δείχνει τάσεις. Το τί θα επιλέξουμε να πράξουμε σχετικά με τα στοιχεία που μας δίνει είναι απολύτως δική μας ευθύνη- επιλογή.:bigsmile:

Μητσάκος
27-07-2009, 07:34 PM
Μητσακο 1000 συγνωμη που παρεμβαινω.......
Κατανοω ολα αυτα που εδωσες στην afroditi03 ως απαντηση,αλλα δε μπορω να κατανοησω πως εισαι τοσο σιγουρος για τη μη επανασυνδεση.Κοιταξες το προσωπικο τουσ ωροσκοπιο και εβγαλες συμπερασμα?1000 συγμωμη και παλι γιατι ειμαι ασχετη και ρωταω με βαση τα οσα εχω διαβασει εδω στο site,αλλα οι οψεις που αναφερει δεν ειναι θεωριτικα καλες για ενα δεσμο?οπως οι σεληνες μεταξυ τους ή η αφροδιτη με τη σεληνη και τον αρη?Δειχνει καποια απο αυτες τις οψεις ξαφνικο και οριστικο χωρισμο?Αυτη με τον ουρανο πχ?ή μηπως η απαντηση που εδωσες εχει να κανει με την ημερομηνια χωρισμου?25/7?Περιεργη ημερομηνια ε?τι γινοταν τοτε αστρολογικα?και μενα ηρθαν τα πανω κατω στη σχεση μου....Ελπιζω σε μια απαντηση.Ευχαριστω
Αν εξαιρέσουμε το ...κληρονομικό μου χάρισμα :toung:, την εμπειρία μου σε σχέσεις :toung::toung: αλλά και τη γενικότερη εμπειρία λόγω ηλικίας:embarrest, και σκεφτούμε ότι ο άξονας Παρθένων-Ιχθύων τραβάει τον παθών του τον τάραχο εδώ και ένα χρόνο περίπου με την αντίθεση Κρόνου - Ουρανού, δούμε και την "προδιάθεση" της όψης Ουρανού-Αφροδίτης, τη σύνοδο Πλούτωνα-Ηλίου, τη χιαστί των Ήλιων (που όλα μαζί δείχνουν ότι υπέβοσκε μια ρήξη που αργά ή γρήγορα θα εμφανιζόταν) και συνυπολογίσουμε τις θέσεις των Σεληνών, που δεν είναι και οι καλύτερες και από Οίκο και από ζώδιο, και παράλληλα συνυπολογίσουμε και κάποιους κοινωνικούς παράγοντες, δεν νομίζω ότι θα βγάλουμε διαφορετικό συμπέρασμα από αυτό που ανέφερα εξαρχής.

Μια σχέση δεν αποκτά εχέγγυα σταθερότητας με ένα εξάγωνο ¶ρη-Αφροδίτης και με ένα τρίγωνο των Σεληνών. Επιπλέον, δεν είδα πουθενά να αναφέρεται "ξαφνικός" χωρισμός. Και επί της ουσίας ΔΕΝ υπάρχει ξαφνικός χωρισμός. Απλώς κάποιος δεν έχει δει έγκαιρα τα σημάδια. Το γεγονός ότι φθάνει στο σημείο κάποιος να πει "τέρμα" μπορεί να φαίνεται ξαφνικό στα μάτια του άλλου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο πρώτος δεν το "δούλευε" καιρό τώρα στο μυαλό του και μόλις δόθηκε κάποια αφορμή απλώς το είπε...
:bigsmile:

afroditi03
28-07-2009, 10:24 AM
Καλημέρα και ευχαριστώ που ασχοληθήκατε τόσο με το δικό μου θέμα. Μητσάκο ήθελα να διορθώσω ότι δεν είναι Ουρανός τετράγωνο Αφροδίτη αλλά Ουρανός τετράγωνο Σελήνη. Επίσης ήθελα να πω ότι εγώ είμαι αυτή που εξαφανίστηκα (δεν είπαμε χωρίζουμε - τέλος) γιατί θεωρώ ότι θα είναι μία σχέση με πολλά προβλήματα. ΄Ομως υπάρχει μια έλξη που δεν μπορώ να την εξηγήσω ούτε κι εγώ. Από την πλευρά του είναι ακόμα θετικός χωρίς όμως να υποχωρεί σε όσα με ενοχλούν!

δελφινι
28-07-2009, 02:33 PM
11/8/1984 14:30 nax γυναικα και 19/03/1976 09:15 ath αντρας βλεπετε κατι εσεις που γνωριζεται που να κανει πολυ μπαμ στη συναστρια? σχεση εγινε 22/03/2009 και χωρισμος 10/05/2009. το Ξερω ζηταω πολλα αλλα δεν μπορω να αποφυγω τον πειρασμο...:embarrest

ελσακι
28-07-2009, 07:26 PM
Thanks βρε Μητσακο που ασχοληθηκες.Και τι να κανεις στη τελικη??Εχεις μια συναστρια με αρνητικες οψεις,να τη παρατησεις μονο γιαυτο?Και μετα να αναρωτιεσαι γιατι δε προσπαθησες και τι θα γινοταν?Και αν μεινεις και προσπαθησεις και δε σου βγει να κλαις μετα με μαυρο δακρυ και να σκεφτεσαι...αφου το ηξερα!Τελος παντων μακαρι να ηξερα και γω...μαλλον θα ελεγα μη μετανιωνεις για κατι που εκανες αλλα για κατι που δεν εκανες.Κι επειτα δεν ειναι μονο τα αστρα....ειναι πολλα,καταβολες,εμπειρια,ω ιμοτητα σκεψης,αυτογνωσια....Ας χρησιμοποιησουμε την αστρολογια ως εξηγηση σε καποια ερωτηματα και οχι ως μαντειο...πχ γιατι δεν ειναι τοσο εκδηλωτικοσ?Ισως γιατι ενδεχομενως εχει αφροδιτη στον υδροχοο κλπ sorry που ολα αυτα ειναι ασχετα με το θεμα...Ευχαριστω ξανα

Μαρια31
28-07-2009, 08:11 PM
γεια σε ολη την παρεα...ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε αυτο το site αν και το επισκεφτομαι καθημερινα.. ειμαι σε αρκετα δυσκολη θεση εδω και καιρο και θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει τη γνωμη του και να με βοηθησει στο αν μπορει να υπαρξει επανασυνδεση με ενα ατομο(που δεν το βλεπω,αν και το θελω παρα πολυ) γιατι νομιζω οτι εχασα την ευκαιρια της ζωης μου..αυτος γεννημενος 14/02/1973 γυρω στις 11 το βραδυ(μαλλον)στα γιαννενα ..και εγω 31/08/1977 και ωρα 8 και μιση το βραδυ στην αθηνα..ο χωρισμος εγινε 5 μαιου του 2009..γνωριστηκαμε 08/08/2008 αλλα ουσιστικα ξεκινησαμε τη σχεση μας στις 29/08/2009..ζητω συγνωμη αν δεν επρεπε να γραψω εδω αλλα δεν ηξερα που αλλου μπορουσα..θα το εκτιμουσα πολυ αν με βοηθουσε καποιος..ευχαριστω εκ των προτερων..

Δείμων
29-07-2009, 04:21 PM
Nα υπενθυμίσω ότι στο MyHoroscope δεν κάνουμε προσωπικές αναλύσεις και προβλέψεις αλλά βοηθάμε τα μέλη μας να μελετήσουν βήμα βήμα και να καταννοήσουν μόνα τους χάρτες τους, άρα να δώσουν μόνοι και απαντήσεις στα ερωτήματα που τους εγείρονται - τις οποίες φυσικά και πάλι θα είμαστε εδώ να συζητήσουμε διδακτικά.

Οι ολοκληρωμένες προσωπικές προβλέψεις είναι ευθύνη (και δουλειά) των επαγγελματιών αστρολόγων, και σε αυτούς πρέπει να αποτανθούμε εάν θέλουμε κάτι τέτοιο και δεν είμαστε ακόμα σε θέση να το κάνουμε εμείς.

Ευχαριστώ. :-)

Μαρια31
29-07-2009, 08:44 PM
ναι το γνωριζω και ζητω συγνωμη...εχω διαβασει διαφορα αρθρα και εχω παρακολουθησει διαφορες συζητησεις που εχουν γινει αλλα για το θεμα το δικο μου δεν εχω βγαλει ακομα καποια συμπερασματα..ας ξενικησω ομως με καποια ερωτηματα και το βλεπουμε στην πορεια .στο συνθετο χαρτη μας βλεπω ηλιο στον 11 οικο σε συνοδο μαζι με τον βοριο δεσμο.κρονο και βερτεξ στον 7 οικο ...χειρων δια και αφροδιτη στον τεταρτο οικο..ουρανο στο μεσουρανημα..η αφροδιτη κανει τις εξης οψεις Αφροδίτη Χιαστί Ήλιος 6.03
Αφροδίτη Χιαστί Ερμής 4.77
Αφροδίτη Χιαστί Ποσειδώνας 2.19
Αφροδίτη Χιαστί Πλούτωνας 0.21
Αφροδίτη Εξάγωνο Κλήρος Τύχης 0.28
Αφροδίτη Τρίγωνο Λίλιθ 4.00
Αφροδίτη Τρίγωνο Ωροσκόπος 0.80
Αφροδίτη Χιαστί Μεσουράνημα 4.28

επισης οι κυβερνητες πρωτου (αιγοκερως)-εβδομου (καρκινος)δεν κανουν καμια οψη μεταξυ τους..επισης ηλιος (τοξοτης) σε αντιθεση με τη σεληνη,..ισως βεβαια ειναι λαθος που κοιταω το συνθετο..μηπως θα επρεπε να κοιταω τη συναστρια εφοσον δεν υπαρχει σχεση?

giannas
29-07-2009, 10:18 PM
Όπως και να εχει, αρχικα πρεπει να κοιταξεις την συναστρια ( αφου εχεις δει πρωτα τους γεννεθλιους)…..εγω με μια πολύ γρηγορη ματια ,ειδα ότι πιθανον να υπηρχε προβλημα επικοινωνιας….εν γενει….οποτε πώς να διατηρηθει μια σχεση; :embarrest

Μαρια31
30-07-2009, 09:34 AM
υποθετω οτι αυτο προκυπτει απο την αντιθεση ηλιου -ερμη..το χιαστι της αφροδιτης ..στην πραγματικοτητα ομως και παλι οσο αντικειμενικη μπορω να ειμαι εκτιμω οτι η επικοινωνια μας ηταν παρα πολυ καλη..μιλαγαμε ατελειωτες ωρες..το προβλημα ηταν αλλου και ηταν και δικο μου και οχι δικο του..τους γεννεθλιους μας και τη συναστρια τις εχω δει αρκετες φορες..απο τα αρθρα που εχω διαβασει το τετραγωνο του ουρανου μου με την αφροδιτη του,οπως και η αντιθεση της αφροδιτης μου με τον δια του μαλλον δεν ειναι καλοι οιωνοι για επανασυνδεση..

Μητσάκος
30-07-2009, 11:20 AM
υποθετω οτι αυτο προκυπτει απο την αντιθεση ηλιου -ερμη..το χιαστι της αφροδιτης ..στην πραγματικοτητα ομως και παλι οσο αντικειμενικη μπορω να ειμαι εκτιμω οτι η επικοινωνια μας ηταν παρα πολυ καλη..μιλαγαμε ατελειωτες ωρες..το προβλημα ηταν αλλου και ηταν και δικο μου και οχι δικο του..τους γεννεθλιους μας και τη συναστρια τις εχω δει αρκετες φορες..απο τα αρθρα που εχω διαβασει το τετραγωνο του ουρανου μου με την αφροδιτη του,οπως και η αντιθεση της αφροδιτης μου με τον δια του μαλλον δεν ειναι καλοι οιωνοι για επανασυνδεση..
Το γεγονός ότι εσύ εκτιμάς ότι η επικοινωνία σας ήταν πάρα πολύ καλή δεν λέει από μόνο του τίποτα, καθώς έπαιζε και Αφροδίτη-Ποσειδώνας, και ο Ποσειδώνας δεν φημίζεται για την συμβολή του στην καθαρότητα της αντίληψης. Μπορεί να μιλάγατε με τις ώρες αλλά το θέμα είναι και τι λέγατε τόσες ώρες :toung:

Μαρια31
30-07-2009, 11:32 AM
μιλαγαμε για τα παντα..οχι οτι δεν ειχαμε κοντρες και διαφορες...απλα να πω οτι το λεω σε συγκριση με αλλες σχεσεις μου..

giannas
30-07-2009, 08:18 PM
Αρχικα νομιζω ότι ο Μητσακος εννοει ποσειδωνας- ερμης σε τετραγωνο…και όχι αφροδυτη…εκτος αν εγω δεν καταλαβα καλα….:embarrest
Επειτα την αντιθεση ερμη με ερμη , ερμη τετραγωνο με κρονο ,και τον αρη στον 3 οικο του συνθετου( 0 κριου σε αντιθεση με πλουτωνα) τα βλεπω μονο εγω; Μηπως δεν εχω κανει καλα τους χαρτες;:embarrest
Και τελος θα ηθελα να σου πω ότι τοσο η αντιθεση οσο και τα τετραγωνα του δια με προσωπικους πλανητες θεωρουνται οψεις γαμου ( αν βοηθαει και η υπολοιπη συναστρια) , οσο για το ουρανο-αφροδυτη τετραγωνο…είναι δυσκολo… ειδικα όταν αρχιζει η ρουτινα…..

Μαρια31
30-07-2009, 10:04 PM
καλα εχεις δει τους χαρτες..δεν κανεις λαθος..εγω απο οτι εχω διαβασει για το τετραγωνο ουρανου αφροδιτης το οποιο το εχω και σαν οψη και στο δικο μο γεννεθλιο χαρτη ,μαλλον ειναι μια οψη που προκαλει γενικα εντασεις και ξεσπασματα..απο αυτα εχω πολλα..και επισης και στη σχεση μας ειχαμε αρκετη ενταση..αρα μονο για ρουτινα δεν παραπονιομουν..ο πλουτωνας εξαγωνο με αφροδιτη στη συναστρια τι μπορει να δειχνει..οπως και ο ηλιος στον εντεκατο σε συνοδο με τον β. δεσμο?

Μαρια31
30-07-2009, 10:15 PM
συμπληρωματικα θα πω οτι επισης εχω διαβασει οτι το τετραγωνο αφροδιτης -ουρανου δηλωνει διαζυγιο..στον δικο μου γεννεθλιο η αφοδιτη (5 οικος)κανει τετραγωνο με τον ουρανο στον (8 οικο)χαλια μαυρα μαλλον..

cancerian
31-07-2009, 12:31 PM
συμπληρωματικα θα πω οτι επισης εχω διαβασει οτι το τετραγωνο αφροδιτης -ουρανου δηλωνει διαζυγιο..στον δικο μου γεννεθλιο η αφοδιτη (5 οικος)κανει τετραγωνο με τον ουρανο στον (8 οικο)χαλια μαυρα μαλλον..

Κοιτα διαζυγιο καθ αυτο δεν νομιζω οτι οριζει η σχεση Ουρανου-Αφροδιτης. Η σχεση του τετραγωνου με αυτους τους δυο πλανητες διχνει την αναγκη της ελευθεριας μεσα στην σχεση. Υπαρχει μια βαθεια αναγκη για χωρο και για αναθεωρηση των κανονων , μεσα σε μια σχεση. Ειναι πολυ ευκολο με αυτο τον συνδιασμο των πλανητων το ατομο να αισθανεται πως υπαρχει ενας διακοπτης με το ανοιχτο και κλειστο να πατιεται συνεχεια. Η ερωτικη ενεργεια ανοιγοκλεινει συνεχως. Οι ριζοσπαστικες τους αντιληψεις σε ερωτικα θεματα και η ελευθερη ερωτικη φυση τους τους κατατασει στα ατομα τα οποια μπορουν να δημιουργησουν οσο και να τερματισουν μια σχεση με την ιδια ευκολια.
Στην δικη σου περιπτωση με τον ουρανο στον 8ο τα πραγματα ειναι πιο βαθεια. Η ελευθερη και ανεξαρτητη φυση του Ουρανου προαγει την αλλαγη , τον θανατο καθε τι παλιου και την γεννηση καινουριων πραγματων. Η αλλαγη που προσφερει ο Ουρανος μεσα στον 8ο ειναι αναζωογωνητικη. Και οι συχνες αλλαγες ειναι εκεινες που σου προσφερουν πνοη ζωντανιας. Βεβαια για τους "εξω" κατι τετοιο ισως να μην αντεχεται ή ακομα και να μην ανεχεται! Σε σχεση τωρα με την Αφροδιτη στον 5ο σε τετραγωνο. Οι ερωτικες σου σχεσεις θεωρω οτι ισως να ειναι υπεραρυθμες. Πρωτα θα εχουν "ληξει" στο μυαλο σου και μετα θα αποδεσμευτεις και φυσικα/ψυχολογικα. Οι ερωτικες σου σχεσεις μπορει να χαρακτηριζονται απο κατι ιδιαιτερο , ενδιαφερον , μοναδικο και εξαιρετικαι μη- παραδοσιακο. Ισως να υπαρχουν και μερικα στοιχεια του 8ου οικου που ν αχαρακτηριζουν τις σχεσεις σου, πχ. μεταφυσικη ή σκοτεινη χροια. Α! και να μην ξεχασω οτι συνηθως με τον συνδιασμο αυτο εισαι εσυ το ατομο το οποιο προσαψουν την κατηγορια οτι δεν εδωσες την αναλογη αξια στην σχεση αυτη!

Με εκτιμηση
Cancerian

Μαρια31
31-07-2009, 03:42 PM
Aγαπητε cancerian ,αν και εχουμε ξεφυγει απο το κυριως θεμα δεν θα διαφωνησω με ολα οσα λες περι ελευθεριας κτλ..ομως σιγουρα δεν ειμαι εγω αυτη που θα διαλυσω μια σχεση με μεγαλη ευκολια..εχω τεραστια υπομονη και σιγουρα δενομαι πολυ με τους ανθρωπους ακομα και οσους μπορει να με εχουν πληγωσει..η αφροδιτη μου επισης τετραγωνιζει με τον χειρων ..δεν ξερω αν αυτο το εξηγει..

black moon
31-07-2009, 05:19 PM
Λοιπόν Μαρία

Στην αρχή λές: "νομιζω πως εχασα την ευκαιρία της ζωής μου", μετα οτι "το προβλημα ηταν δικο μου, και οχι δικό του" και "δεν ειχαμε κοντρες και διαφορές, ισα ισα είχαμε καλη επικοινωνια". Εδω αναρωτιεμαι γιατι τοτε ψαχνεις οιωνους για επανασυνδεση, αφου αφηνεις να εννοηθει πως ειναι στο χερι σου η αποφαση :wacko: Παρακατω λες πως υπηρχε ενταση (με την καλη εννοια υποθετω), και οχι ρουτινα (Λογικο. Στην αρχη συμβαινει παντα) και οτι δεν αφηνεις εσυ καποιον ευκολα απαξ και εχεις δεθει μαζι του εστω κι αν σε πληγωνει. Αν σε πληγωσε ξανααναρωτιεμαι, γιατι το προβλημα ηταν δικο σου και οχι δικό του...? Αυτος δεν επρεπε να το εχει? ...γιατι εφυγες εσυ (αν εφυγες εσυ. Γιατι αυτο αφησες να εννοηθει).

Βεβαια ειναι δικαιωμα σου να μην αναλύσεις μια μπερδεμενη κατασταση ή οτιδηποτε δικο σου, αλλά οι σχεσεις δεν ειναι παντα τοσο απλες γιατι δεν μιλαμε ολοι στα ισια ή εστω οχι σε καθε περιπτωση (κατανοητο και ευνοητο!). Αυτο που εχω να πω εγω ειναι πως η σχεση που μας λες ηταν πολυ συντομη σε διαρκεια για να μπορεις να κρινεις το τι ακριβως σκεφτοταν κλπ...και δειχνεις μια σιγουρια για καποια πραγματα που πραγματικα με κανει να πιστευω πως ο Ποσειδωνας δεν εχει φυγει ακομα (ξερεις αυτος που ριχνει τα μελια στην αρχη καθε σχεσης). Εγω με τετραγωνο Αφροδίτης Ποσειδωνα στον γενεθλιο, κι ακόμα δεν εχω μαθει τον ιδιο μου τον εαυτο (ενταξει δεν ειναι με Ηλιο, αλλα λεμε τωρα!) :love:

Γενικα παντως, χιλια συγνωμη, αλλα εγω μπερδευτηκα :embarrest

Ανν Νικολαου
31-07-2009, 05:25 PM
Aς μην ξεχναμε ομως,οτι τις οψεις του γενεθλιου ενδεχεται και να τις προβαλουμε.Δηλαδη εσυ Μαρια31 μπορει να μην διαλυεις μια σχεση ευκολα αλλα να επιλεγεις ατομα που το κανουν.Την οψη θα την βιωσεις ειτε σαν χαρακτηριστικο δικο σου ειτε των αλλων. :cheesy: Φιλικα Ανν

Μαρια31
31-07-2009, 09:37 PM
λοπον black moon,στα 32 μου και μετα απο πολλα που εχω περασει μπορω να αξιολογω κατα καποιο τροπο τους ανθρωπους..χωρις να βαλώ και το χερι μου στη φωτια.ας πουμε οτι οι επιλογες που εκανα δεν ηταν σωστες και θα συμφωνησω με την ανν νικολαου ποθ ειπε το παραπανω..παντα με τραβαγε ενα προβλημα..αν ο αλλος δεν ειχε προβλημα δεν μου εκανε κλικ(τραγικο)ξαφνικα γνωριζω εναν ανθρωπο και ειναι normal,που η σχεση μαζι του ειναι normal ,που ολα ηταν φυσιολογικα...μου αλλαξε την ζωη μου ,,αυτο ειναι σιγουρο.. και καποια στιγμη μου λεει εισαι 32 ειμαι 37 ασ παμε παρακατω τη σχεση μας..ελα ομως που εγω αυτο το παρακατω δεν το ενιωθα ακομα επειδη ηταν νωρις..ανασφαλεια?φοβο?οτι εχς φρικαρει τον τελευταιο χρονο με ασθενεια του αδερφου μου και ειμαι συνεχως στην τσιτα...και αλλα πολλα..ετσι καποια στιγμη ενω εβλεπε οτι δεν επαιρνα μια αποφαση γιατι και εγω δεν ηξερα τι αποφαση να παρω ,την πηρε εκεινος..ομως ξερω οτι δεν ηθελα να τον χασω ..οπως ξερω και οτι δεν ημουν σε θεση ακομα να παω παρακατω..και θα ηθελα να ξερω αν θα εχω ποτε μια δευτερη ευκαιρια μαζι του.
επισης οταν ειπα οτι εχω πληγωθει πολυ δεν εννοουσα απο εκεινον αλλα γενικα στη ζωη μου.αυτα..

black moon
31-07-2009, 11:07 PM
Ισως τοτε τα πράγματα ειναι πιο απλα απ' ότι νομιζεις :blink: Καμια φορα το παρελθόν ειναι ενα βαρος που δεν μας αφηνει να ζησουμε οπως πρέπει το τωρα, αλλα ουτε και να παμε παρακάτω.

Ευχομαι οτι καλυτερο :love:

Μαρια31
31-07-2009, 11:35 PM
σε ευχαριστω πολυ..να εισαι καλα...

sousana
01-08-2009, 06:39 PM
γεια σε ολους σας.πρωτη φορα συμμετεχω και θα ηθελα να μαθω αν θα εχω επανασυνδεση με το ατομο που θελω αλλα δεν ξερω τι στοιχεια να σας αναφερω.καποια βοηθεια αν μπορειτε?

makis222
11-09-2009, 09:06 PM
Καλησπερα!θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση επανασυνδεσης με την πρωην μου.εγω γεννηθηκα 17-6-1974 στις 19 15.Αυτη γεννηθηκε 10-3-1970 στις 16 30.Επισης θελω να ρωτησω και κατι αλλο...εχω την ακμη του 7ου οικου μου στους διδυμους και εκει εχω και τον ηλιο μου.Στον καρκινο (επισης στον 7ο οικο) εχω τον Ερμη και τον Κρονο.Τι σημαινει αυτο?Αν ηταν μονο ο Ερμης θα ελεγα οτι θα παντρευτω σχετικα συντομα στη ζωη μου με μια αρκετα μικροτερης ηλικιας.Αν ηταν μονο ο Κρονος θα ελεγα πως θα παντρευτω σε σχετικα μεγαλη ηλικα καποια ισως μεγαλυτερη μου....αλλα τωρα τι μπορει να σημαινει η ταυτοχρονη παρουσια αυτων των δυο πλανητων?

MUROCHA
11-09-2009, 11:13 PM
Γεια σας ! θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις.. οταν λεμε κυβερνητης του 7ου οικου εννοουμε τον κυβερνητη του ζωδιου που βρισκεται εκει? εχω λεων στον 7ο οικο,αρα ο ηλιος ειναι ο κυβερνητης????Ειμαι ζυγος με αφροδιτη στο ζυγο και λεων στον 7ο. αν καποιος ειναι καρκινος με αφροδιτη στο λεων και ζυγο στον 7ο τι δειχνει για την σχεση? ποιοι παραγοντες καθοριζουν αν καποιος θα ξαναερθει στη ζωη μας??
ευχαριστω :-)