View Full Version : Κρόνος σε συναστρία
Καλημέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο "άσχημες" είναι οι ακόλουθες όψεις με Κρόνο σε συναστρία:
Ερμής αντίθεση Κρόνο (αντίστροφα υπάρχει και Κρόνος εξάγωνο Ερμή)
Αφροδίτη αντίθεση Κρόνο
Κρόνος σύνοδο ¶ρη
Κρόνος τετράγωνο ΒΔ
Κρόνος τετράγωνο Πλούτωνα
Ξέρω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολες όψεις. Μπορούν να αντισταθμιστούν από κάποιες άλλες "καλές" όψεις ή φέρνουν προβλήματα που συνήθως φαίνονται σε βάθος χρόνου? Ειδικά η όψη Αφροδίτη αντίθεση Κρόνος ξέρω ότι δημιουργεί συναισθηματικά απόμακρη σχέση. Εάν αυτό δεν ισχύει, μπορεί να "ενεργοποιηθεί" αργότερα η όψη αυτή?
giannas
26-11-2008, 02:19 PM
Καλημέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο "άσχημες" είναι οι ακόλουθες όψεις με Κρόνο σε συναστρία:
Ερμής αντίθεση Κρόνο (αντίστροφα υπάρχει και Κρόνος εξάγωνο Ερμή)
Αφροδίτη αντίθεση Κρόνο
Κρόνος σύνοδο ¶ρη
Κρόνος τετράγωνο ΒΔ
Κρόνος τετράγωνο Πλούτωνα
Ξέρω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολες όψεις. Μπορούν να αντισταθμιστούν από κάποιες άλλες "καλές" όψεις ή φέρνουν προβλήματα που συνήθως φαίνονται σε βάθος χρόνου? Ειδικά η όψη Αφροδίτη αντίθεση Κρόνος ξέρω ότι δημιουργεί συναισθηματικά απόμακρη σχέση. Εάν αυτό δεν ισχύει, μπορεί να "ενεργοποιηθεί" αργότερα η όψη αυτή?
H αληθεια ειναι οτι οι προσωπικοι πλανητες του Α ατομου σε δυσκολες οψεις με τον κρονο του Β ατομου δεν εκφραζοντε ανετα.Ο κρονος εχει την ιδιοτητα να φερνει απομακρυνση και δυσκολια στην εκφραση (συναισθηματικη) καθως και αναστολη στην σεξουαλικη λιμπιντο.Παρολαυτα ομως πρεπει να δεις πως εκφραζονται και οι πλανητες σε προσωπικο επιπεδο(καθε χαρτης χωριστα)γιατι μια αφροδυτη στον αιγωκερο ή σε δυσκολη οψη με κρονο(γεννεθλιο) εχει την ποιοτητα του κρονου,οποτε στην συναστρια να μην ειναι τοσο δυσκολο.
Η όψη Αφροδίτη Α αντίθεση Κρόνο Β, γίνεται με Αφροδίτη σε Υδροχόο και Κρόνο σε Λέοντα. Η σύνοδος Κρόνου Β - ¶ρη Α γίνεται στον Καρκίνο. Οι όψεις αυτές είναι πολύ παρεμποδιστικές και φέρνουν απομάκρυνση σε βάθος χρόνου?
giannas
26-11-2008, 02:50 PM
Η όψη Αφροδίτη Α αντίθεση Κρόνο Β, γίνεται με Αφροδίτη σε Υδροχόο και Κρόνο σε Λέοντα. Η σύνοδος Κρόνου Β - ¶ρη Α γίνεται στον Καρκίνο. Οι όψεις αυτές είναι πολύ παρεμποδιστικές και φέρνουν απομάκρυνση σε βάθος χρόνου?
Αρχικα πρεπει να δεις πως εκφραζετε, στον γεννεθλιο χαρτη,η αφροδυτη.Μια αφροδυτη στον υδροχοο ειναι απο μονη της λιγο απροσυτη ,ψυχρη (για την φυση της αφροδυτης) και εγκεφαλικη.Λειτουργει με στοιχεια κρονου.Οι οψεις και ο οικος στον γεννεθλιο δινουν προσθετες πληροφοριες για τον τροπο εκφραση της.
Η αντιθεση ,στην συναστρια με τον κρονο, την περιοριζει αλλα δεν ειναι πολυ εξω απο την φυση της.Ετσι λοιπον πρεπει να κανεις και με τους υπολοιπους πλανητες και τοτε θα εχεις μια καλυτερη εικονα για το ποσο "δυσκολες" ειναι οι οψεις που εχεις ηδη αναφερεις.
Συνεπώς, επειδή η Αφροδίτη είναι στον Υδροχόο (ο οποίος εκτός από Ουρανό έχει συγκυβερνήτη και τον Κρόνο), η αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου σε συναστρία δεν έχει τόσο "αρνητικές" επιπτώσεις? Ή το αντίθετο? Η Αφροδίτη του ατόμου Α δεν σχηματίζει καμία όψη με Κρόνο στο γενέθλιό του (επιπλέον το άτομο Α έχει σύνοδο Κρόνου - Σελήνης στο γενέθλιο χάρτη του)
giannas
26-11-2008, 06:04 PM
Συνεπώς, επειδή η Αφροδίτη είναι στον Υδροχόο (ο οποίος εκτός από Ουρανό έχει συγκυβερνήτη και τον Κρόνο), η αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου σε συναστρία δεν έχει τόσο "αρνητικές" επιπτώσεις? Ή το αντίθετο? Η Αφροδίτη του ατόμου Α δεν σχηματίζει καμία όψη με Κρόνο στο γενέθλιό του (επιπλέον το άτομο Α έχει σύνοδο Κρόνου - Σελήνης στο γενέθλιο χάρτη του)
Η αφροδυτη στον υδροχοο καθως και η συνοδο σεληνη-κρονου δειχνει οτι εχει μια γευση του τι εστι επιρροη του κρονου(το Α ατομο εχει και τα δυο στοιχεια αν καταλαβα καλα).Επομενως στην συναστρια οταν οι προσωπικοι πλανητες(Α ατομο) κανουν οψεις με κρονο(Β ατομο) δεν ειναι εξω απο τα νερα τους.Το ποσο ομως θα αντεξει η σχεση καθως και το υφος αυτης, ειναι το αποτελεσμα του συνολου του χαρτη.
sempreviva24
16-01-2009, 09:13 AM
καλημερα θα ήθελα να μάθω τι σημαινει η αντίθεση ουρανου κρόνου σε συναστρια. Ο ουρανος του ενος ατόμου ειναι στην παρθενο και ο κρονος του άλλου στους ιχθεις..ειναι πραγματι πολυ ασχημη οσο πιστευω ?
Ευχαριστω
Roxanne
17-01-2009, 08:02 PM
κρόνος στη παρθενο 8 τετραγωνο με αφροδιτη στο τοξοτη στο 10 δειχνει κ αυτη η οψη απομακρυνση οπως η αντιθεση?ανοχη 7 μοιρες
στο γενεθλιο του ατομου Β υπαρχει αρμονικη οψη κρονου-αφροδιτης
Μητσάκος
17-01-2009, 09:14 PM
καλημερα θα ήθελα να μάθω τι σημαινει η αντίθεση ουρανου κρόνου σε συναστρια. Ο ουρανος του ενος ατόμου ειναι στην παρθενο και ο κρονος του άλλου στους ιχθεις..ειναι πραγματι πολυ ασχημη οσο πιστευω ?
Ευχαριστω
Εξαρτάται από το πόσο άσχημο είναι αυτό που πιστεύεις :bigsmile:
κρόνος στη παρθενο 8 τετραγωνο με αφροδιτη στο τοξοτη στο 10 δειχνει κ αυτη η οψη απομακρυνση οπως η αντιθεση?ανοχη 7 μοιρες
στο γενεθλιο του ατομου Β υπαρχει αρμονικη οψη κρονου-αφροδιτης
Η απομάκρυνση είναι ένα από τα ενδεχόμενα με βάση τα όσα αποδίδονται στον Κρόνο. Από την άλλη όμως, η ανοχή έχει αρχίσει να ...ξεχειλώνει, η όψη είναι αποκλίνουσα, άλλα στοιχεία δεν υπάρχουν, μεμονωμένες όψεις δεν λένε τίποτα, για ποιο λόγο να δώσεις σημασία σε αυτήν την όψη;
sempreviva24
19-01-2009, 10:29 AM
καλημερα...να ξαναρωτησω απλως τι σημαινει η αντίθεση ουρανου κρόνου σε συναστρια?. Ο ουρανος του άντρα ειναι στην παρθενο και ο κρονος της γυναίκας στους ιχθεις. Και αν αυτη η αντιθεση ενεργοποιειται πιο έντονα τωρα με την αντιθεση κρονου-ουρανου που συμβαινει αυτο τον καιρο...και τι μπορει να σημαινει αυτο για τη σχεση τους..Ευχαριστω
Μητσάκος
19-01-2009, 11:51 AM
καλημερα...να ξαναρωτησω απλως τι σημαινει η αντίθεση ουρανου κρόνου σε συναστρια?. Ο ουρανος του άντρα ειναι στην παρθενο και ο κρονος της γυναίκας στους ιχθεις. Και αν αυτη η αντιθεση ενεργοποιειται πιο έντονα τωρα με την αντιθεση κρονου-ουρανου που συμβαινει αυτο τον καιρο...και τι μπορει να σημαινει αυτο για τη σχεση τους..Ευχαριστω
Σε ποιες μοίρες;
venus74
19-01-2009, 01:35 PM
Mε το συζυγό μου έχουμε σύνοδο του κρόνου μου με τον άρη του και τετράγωνο του κρόνου του με την αφροδίτη μου . Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη σχέση μας?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Μητσάκος
19-01-2009, 01:40 PM
Mε το συζυγό μου έχουμε σύνοδο του κρόνου μου με τον άρη του και τετράγωνο του κρόνου του με την αφροδίτη μου . Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη σχέση μας?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Έτσι απλά όπως το θέτεις, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι εσύ περιορίζεις τη σεξουαλική του διάθεση για κάποιον λόγο και αυτός περιορίζει την έκφραση των συναισθημάτων σου προς αυτόν. :cheesy:
sempreviva24
19-01-2009, 01:51 PM
Κρόνος Αντίθεση Ουρανός με ανοχη 0.28
Κρόνος της γυναικας στους Ιχθύς 00° 00' 60" στον 10 οικο
Ουρανός του ανδρα στη Παρθένο 00° 17' 51" στον 12 οικο. Ελπιζω να ημουν ακριβης :bigsmile:
elpiniki
20-01-2009, 10:34 AM
Καλημέρα!:bigsmile:
Θα μπορούσε, κάποιος καλός άνθρωπος, να μου εξηγήσει τις παρακάτω όψεις του Κρόνου:
Κρόνος σε τετράγωνο με: Κρόνο, Ουρανό και Πολούτωνα;
Κρόνος α΄ ατόμου στον Τοξότη στον 5ο οιίκο και
β΄ ατόμου στους Ιχθείς στον 9ο οίκο
Ευχαριστώ πολύ!!!!!!:love::love:
WHITE.HORSE
23-01-2009, 01:47 PM
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για όψεις του κρόνου σε συναστρία
συγκεκριμένα
Κρόνος τετράγωνο με Ποσειδώνα
χιαστί με χείρων
τρίγωνο με μεσουράνημα
μάλλον το τετράγωνο με τον ποσειδώνα υπερισχύει !
αν χρειάζονται βοηθητικά αναφέρω ότι
κρόνος στον Λέων 2η μοίρα κ οικο 11ο
ποσειδώνας στον Σκορπιό 6η μοίρα οικος 8ος
giannas
23-01-2009, 08:13 PM
μάλλον το τετράγωνο με τον ποσειδώνα υπερισχύει !
αν χρειάζονται βοηθητικά αναφέρω ότι
κρόνος στον Λέων 2η μοίρα κ οικο 11ο
ποσειδώνας στον Σκορπιό 6η μοίρα οικος 8ος
Ο κρονος στον λεοντα και στον 11 μας διχνει ατομο με ανεπτυγμενη κοινωνικη συνειδηση,που θελει να ανηκει σε ομαδες αλλα που πολλες φορες ο εγωισμος και εγωκεντρισμος του λεοντα δεν του επιτρεπουν να ενταχθουν δυναμικα μεσα σε αυτες.Εχει αναγκη απο υψηλους στοχους αλλα και απο φιλους που μπορουν με ωριμοτητα να βοηθησουν στην επιτευση τους.Μερικες φορες (αναλογα τις οψεις) μπορει το ατομο να γινετε επιφυλακτικο και αυστηρο απεναντι τους με αποτελεσμα την απομακρυνση.Η θολη,ψευτικη και εξιδανικευμενη φυση του ποσειδωνα δημιουργει συγχηση στις ρεαλιστικες αντιληψεις του κρονου με αποτελεσμα ο δευτερος να βρησκετε "εξω απο τα νερα" του.Οι στοχοι αλλα και οι φιλοδοξιες του ατομου διασαλευονται απο τον ποσειδωνα που μπορει με ευκολια να διεισδυει στον εσωτερικο κοσμο του και να κινει τα νηματα υπογεια ,χωρις να γινετε αντιληπτος και αναγκαζοντας την μεταμορφωση των ιδεων-στοχων.
WHITE.HORSE
27-01-2009, 09:06 AM
καλημέρα !
επίσης το τετράγωνο κρόνος με πλούτωνα
κρόνος στον αιγόκερο οικος 11ος μοίρα 12η
πλούτωνας στο ζυγό οίκο 2 μοίρα 11η
αν ενεργοποιηθεί ένα τέτοιο τετράγωνο φέρνει διαμάχες ?
panemorfi
03-09-2010, 01:23 AM
καλησπερα !οταν σε συναστρια επισης υπαρχουν οψεις
κρονος τετραγωνο ηλιος
κρονος συνοδος σεληνη
κρονος τριγωνο αρης
κρονος τριγωνο β. δεσμος
κρονος εξαγωνο βερτεξ και ηλιος επισης
δειχνουν περιορισμο η διαρκεια ?
Μητσάκος
03-09-2010, 07:51 AM
καλησπερα !οταν σε συναστρια επισης υπαρχουν οψεις
κρονος τετραγωνο ηλιος
κρονος συνοδος σεληνη
κρονος τριγωνο αρης
κρονος τριγωνο β. δεσμος
κρονος εξαγωνο βερτεξ και ηλιος επισης
δειχνουν περιορισμο η διαρκεια ?
Περιορισμό, ο οποίος όμως μπορεί να διαρκέσει αρκετά.
panemorfi
03-09-2010, 12:21 PM
Περιορισμό, ο οποίος όμως μπορεί να διαρκέσει αρκετά.
α οκ , ευχαριστω !
τσεβω
06-09-2010, 07:49 AM
α οκ , ευχαριστω !
καλημερα εγω παλι τις προαλλες ειχα παρει ενα ντι βι ντι που μιλαγε για συναστρια και ελεγε οτι συνοδος αντιθεση και τετραγωνο αρη κρονου δηλωνει μια καρμικη σχεση και ειναι μια πολυ δυναστη οψη με εντονη σεξουαλικη ελξη στην αρχη...και μπορει αυτος ο δεσμος παρολο που εχει δυσκολια να γινει αλυσιδα που δεν σπαει με τιποτα......ειναι καθαρα καρμικη σχεση με το ατομο αυτο ησασταν μαζι στην προηγουμενη ζωη...
Τίνα Ζαχαριάδου
06-09-2010, 09:02 AM
καλημερα εγω παλι τις προαλλες ειχα παρει ενα ντι βι ντι που μιλαγε για συναστρια και ελεγε οτι συνοδος αντιθεση και τετραγωνο αρη κρονου δηλωνει μια καρμικη σχεση και ειναι μια πολυ δυναστη οψη με εντονη σεξουαλικη ελξη στην αρχη...και μπορει αυτος ο δεσμος παρολο που εχει δυσκολια να γινει αλυσιδα που δεν σπαει με τιποτα......ειναι καθαρα καρμικη σχεση με το ατομο αυτο ησασταν μαζι στην προηγουμενη ζωη...
Καλημέρα τσέβω.
Για αρχή να πω ακόμη μια φορά πως όλοι οι πλανήτες και όλες οι όψεις έχουν την καρμικότητα τους.
Ίσως όχι έτσι όπως την αντιλαμβάνεστε οι περισσότεροι ωστόσο πολύ θα ήθελα να μάθω ποιο είναι αυτό το DVD που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα για την συγκεκριμένη όψη.
Από ότι άκουσες στο DVD, σκέψου ακριβώς τα αντίθετα.
Ειδικά στην αρχή περιορίζεται η ερωτική έκφραση του ¶ρη, με τον Κρόνο διαρκώς να τον κριτικάρει και μάλιστα πολύ αυστηρά, τον περιορίζει και τον ψυχραίνει σε τέτοιο βαθμό που στο τέλος καταλήγει το σεξ αναγκαίο κακό.
Αντιθέτως με την πάροδο του χρόνου, ο ¶ρης ελέγχει τις παρορμήσεις του ενώ ο Κρόνος γίνεται περισσότερο δραστήριος χωρίς αυτό να σημαίνει πως η όψη αυτή δίνει έντονη σεξουαλική έλξη.
Μητσάκος
06-09-2010, 09:08 AM
Μάλλον στο dvd αυτό ή δεν τα λέγανε όλα ή εσύ δεν άκουσες όλα... Η φύση του Κρόνου είναι περιοριστική, δεσμευτική, καταπιεστική. Του ¶ρη είναι εξωστρεφής, δυναμική, σεξουαλική. Πώς μπορεί να δημιουργείται σεξουαλική έλξη με τον Κρόνο, δυσκολεύομαι να το καταλάβω. Στην περίπτωση της αντίθεσης, ίσως κάτι να μπορεί να γίνει. Στις περιπτώσεις της συνόδου και του τετραγώνου όμως....
Βέβαια, υπάρχει η πολύ πιθανή περίπτωση να μιλάμε για δύο εξελιγμένες ενσαρκώσεις, που έχουν πάρει τα μαθήματά τους από τις προηγούμενες ζωές και αξιοποιούν στο έπακρο την παγερή σοφία του Κρόνου για να εντάξουν τις φλογισμένες σεξουαλικές ορμές του ¶ρη σε ένα πλαίσιο οργανωμένης και υπεύθυνης δραστηριότητας στο κρεβάτι, οπότε πάω πάσο :cheesy:
κρασακι
06-09-2010, 02:09 PM
Βέβαια, υπάρχει η πολύ πιθανή περίπτωση να μιλάμε για δύο εξελιγμένες ενσαρκώσεις, που έχουν πάρει τα μαθήματά τους από τις προηγούμενες ζωές και αξιοποιούν στο έπακρο την παγερή σοφία του Κρόνου για να εντάξουν τις φλογισμένες σεξουαλικές ορμές του ¶ρη σε ένα πλαίσιο οργανωμένης και υπεύθυνης δραστηριότητας στο κρεβάτι, οπότε πάω πάσο :cheesy:
χαχαχα..ηταν πολύ καλό και άκρως Κρόνιο..:toung:
panemorfi
06-09-2010, 04:26 PM
καλησπερα !εμεις εχουμε ομως τριγωνο αρη κρονου ισχυει το ιδιο ?
Μητσάκος
06-09-2010, 04:36 PM
καλησπερα !εμεις εχουμε ομως τριγωνο αρη κρονου ισχυει το ιδιο ?
Για να καταλάβω, νομίζεις ότι θα ήταν καλύτερο να έχετε σύνοδο, ή αντίθεση, ή τετράγωνο ¶ρη-Κρόνου και όχι τρίγωνο, επειδή σε κάποιο dvd κάποιος(α) είπε ότι δείχνουν καρμικό δεσμό;
panemorfi
06-09-2010, 05:43 PM
Για να καταλάβω, νομίζεις ότι θα ήταν καλύτερο να έχετε σύνοδο, ή αντίθεση, ή τετράγωνο ¶ρη-Κρόνου και όχι τρίγωνο, επειδή σε κάποιο dvd κάποιος(α) είπε ότι δείχνουν καρμικό δεσμό;
οχι βεβαια καμμια σχεση !:bigsmile:απλα εμεις εχουμε τριγωνο κ οχι αυτες τις οψεις οποτε μαλλον δεν ισχυει κατι τετοιο σε αυτη τη περιπτωση αυτο θελω να επιβεβαιωσω !
Χρυσάνθη
06-09-2010, 05:55 PM
οχι βεβαια καμμια σχεση !:bigsmile:απλα εμεις εχουμε τριγωνο κ οχι αυτες τις οψεις οποτε μαλλον δεν ισχυει κατι τετοιο σε αυτη τη περιπτωση αυτο θελω να επιβεβαιωσω !
Νομίζω ότι ισχύουν σε κάποιο βαθμό τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης αλλά το τρίγωνο τις αμβλύνει κάπως... Και η καρμική σχέση δε θα έπρεπε να σε νοιάζει, αλλά το πως είναι τώρα η σχέση θα έπρεπε να σε καίει! Αυτό είναι το κάρμα, ή μάλλον εκεί οδηγεί... στην εξέλιξη. Πάντως αυτή δεν νομίζω ότι είναι από τις πολύ θετικές όψεις,..αλλά μην ανησυχείς, όλες οι σχέσεις έχουν κ δύσκολες όψεις, το τρίγωνο όμως βοηθάει!
panemorfi
06-09-2010, 07:33 PM
Νομίζω ότι ισχύουν σε κάποιο βαθμό τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης αλλά το τρίγωνο τις αμβλύνει κάπως... Και η καρμική σχέση δε θα έπρεπε να σε νοιάζει, αλλά το πως είναι τώρα η σχέση θα έπρεπε να σε καίει! Αυτό είναι το κάρμα, ή μάλλον εκεί οδηγεί... στην εξέλιξη. Πάντως αυτή δεν νομίζω ότι είναι από τις πολύ θετικές όψεις,..αλλά μην ανησυχείς, όλες οι σχέσεις έχουν κ δύσκολες όψεις, το τρίγωνο όμως βοηθάει!
ευχαριστω !
τσεβω
07-09-2010, 02:25 AM
το συγκεκριμενο ντο βι ντι ηταν της λιτσας πατερα και μιλαγε για συνστριες και συγκεκριμενε ελεγε
οτι η οψη αυτη παρ ολο που ο κρονος παγωνει δειχνει εωτονη σεξουαλικη ελξη στην αρχη το τονισε μαλιστα και οτι ειναι καθαρα καρμικη σχεση δηλ ο ενας πρεπει οπωσδηποτε να ξεπληρωσει κατι στον αλλον ......και οτι συνηθως αυτες οι σχεσεις εμπεριεχουν χωρισμο και ασχημα αποτελεσματα αλλα αν δεν γινει αυτο γινονται γινονται αλυσιδες που δεν σπανε...ακουσα πολυ καλα τι ειπε......:toung:
Χρυσάνθη
07-09-2010, 03:01 AM
το συγκεκριμενο ντο βι ντι ηταν της λιτσας πατερα και μιλαγε για συνστριες και συγκεκριμενε ελεγε
οτι η οψη αυτη παρ ολο που ο κρονος παγωνει δειχνει εωτονη σεξουαλικη ελξη στην αρχη το τονισε μαλιστα και οτι ειναι καθαρα καρμικη σχεση δηλ ο ενας πρεπει οπωσδηποτε να ξεπληρωσει κατι στον αλλον ......και οτι συνηθως αυτες οι σχεσεις εμπεριεχουν χωρισμο και ασχημα αποτελεσματα αλλα αν δεν γινει αυτο γινονται γινονται αλυσιδες που δεν σπανε...ακουσα πολυ καλα τι ειπε......:toung:
Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι συμπέρασμα θέλεις να βγάλεις ακριβώς και ξαναρωτάς... Προσωπικά όλα αυτά από άλλες ζωές και ξεπληρώματα κτλ,..τα βρίσκω λίγο μακρινά, δηλ αρέσκομαι να τα πιστεύω αλλά κανείς δε γύρισε να μας πει. Πιστεύω όμως ότι το κάρμα μας είναι ο χαρακτήρας μας. Υπάρχει μία πιθανότητα ο άνθρωπος αυτός να πυροδοτεί κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου που όμως ΕΣΥ θα πρέπει να δουλέψεις και τούμπαλιν. Η όψη δεν κάνει τίποτα από μόνη της ούτε οι αλυσίδες της μονιμότητας δημιουργούνται έτσι επειδή ήταν γραφτό (υπάρχουν βέβαια και μερικοί τυχεροι..) αλλά επειδή και τα δύο μέλη έχουν τη διάθεση να τα βρουν και φυσικά έχουν και αυτή την κρίσιμη μάζα αισθήματος και ταιριάσματος.
Ζωδιακά, μιλάμε για τους δύο κακεργέτες... καλό εύκολα δε βγαίνει από αυτούς,... κ η εν λόγω κυρία στο DVD μίλησε για αλυσίδες, όχι για τον σχεσικό παράδεισο! Επειδή λοιπόν έχω ζήσει από κοντά σχέση με τις εν λόγω όψεις σε τετράγωνο μάλιστα σου λέω ότι από ένα σημείο κ ύστερα όντως δεν ήταν εύκολο να αποχωρήσουν επισήμως από τη σχέση και τρώγανε τις σάρκες τους- ο όψη αυτή δηλ δε δίνει κανενός είδους αρμονία και ποιότητα στη σχέση (για να μην ταραχτείς ξαναλέω το δικό σου είναι τρίγωνο). Εσένα η ποιότητα θα έπρεπε να σε νοιάζει. Όσο για το μακροχρόνιο κ σοβαρό του πράγματος ψάξε να το βρεις σε όψεις Κρόνου/Ήλιου (αλλά όχι σε τετράγωνο...κάτι πιο light) αν κ το έχω δει να λειτουργεί κ σε σύνοδο.
Σεξουαλικά τώρα για να βγάλω στη φόρα και τα στατιστικά μου,... έχω περάσει καλά με αυτούς που οι ¶ρηδες και οι Αφροδιτούλες τους έκαναν (καλές συνήθως) όψεις με τους δικούς μου αντίστοιχους πλανήτες. Μπορεί να ταιριάζετε εκεί αλλά νομίζω ότι ο Κρόνος δε θα είναι ο πρώτος πλανήτης που θα αναζητήσουμε! Ψάξτο αλλού...για αρχή έστω... (¶ρης/Αφροδίτη- το αγαπημένο μου, ¶ρης/Σελήνη-φέρνει κ λίγα νευράκια αυτό αλλά ... ας όψεται, Ήλιος/¶ρης κτλ)
Μητσάκος
07-09-2010, 07:43 AM
Από ό,τι φαίνεται και στο πρώτο σου ποστ,παρέλειψες να αναφέρεις κάποια βασικά:
"ο ενας πρεπει οπωσδηποτε να ξεπληρωσει κατι στον αλλον", δηλαδή υποχρεωτική επιστροφή χρέους, δηλαδή με το στανιό θα σε βάλει ο άλλος να πληρώσεις, έχεις δεν έχεις, ξέρεις δεν ξέρεις τι είναι αυτό που πρέπει να του δώσεις...
"αυτες οι σχεσεις εμπεριεχουν χωρισμο και ασχημα αποτελεσματα", δηλαδή επώδυνες και βασανιστικές διαδικασίες, που δεν νομίζω να εντάσσονται στις εκούσιες επιλογές κάποιου...
Εσύ όμως, παρά την εμφανή αρνητική χροιά της όψης, τονίζεις το "αλλά", που εμφανέστατα δεν αφορά τον πολύ κόσμο παρά μόνον λίγους, στεκόμενη στην ...καρμικότητα της σχέσης...
Αν δεν το έχεις διαβάσει, διάβασέ το http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%E8%F1%E1-%EC%E5%EB%FE%ED/10207-%AB%EC%EF%E9%F1%E1%DF%EF%E9-%DD%F1%F9%F4%E5%F2-%EA%E1%F1%EC%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-%EA%E1%E9-%DC%EB%EB%E5%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EA%DD%F2-%F0%E5%F1%E9%F0%DD%F4%E5%E9%E5%F2-%BB.html
Και κάτι τελευταίο: έχε υπόψιν σου ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι δεκτικοί στην αλήθεια. Για την ακρίβεια, οι περισσότεροι θέλουν να ακούνε αυτό που τους αρέσει, παρά την αλήθεια. Στο πλαίσιο αυτό, έχει αναπτυχθεί και ένας τρόπος ήπιας έκφρασης κάποιων καταστάσεων που από τη φύση τους είναι πολύ σκληρές. Στην αστρολογία αυτό γίνεται με το στρογγύλεμα κάποιων ερμηνειών ορισμένων πολύ σκληρών όψεων, ακριβώς για αυτόν το λόγο, αλλά και επειδή μια όψη από μόνη της δεν λέει τίποτα σε έναν χάρτη: πώς να πεις σε κάποιον ότι (π.χ.) μια όψη υποδεικνύει (εκτός των άλλων) κάποιες φορές και ζητήματα στυτικής δυσλειτουργίας; Του το λες; Μάλλον όχι.
Μπορείς όμως να του πεις ότι ως ενδεχόμενο έχει τον περιορισμό της σεξουαλικής δραστηριότητας, επειδή ο ...Κρόνος "καταπιέζει" και "περιορίζει" τον δυναμισμό του ¶ρη... Και έτσι ο άλλος χαίρεται, επειδή δεν ακούει αυτό που έπρεπε να ακούσει και, επιπλέον, δεν είναι αυτός ο "φταίχτης" αλλά ο Κρόνος!
Αυτό, ιδίως στην TV γίνεται κατά κόρον, επειδή το ζητούμενό της είναι η θεαματικότητα, δηλαδή η παρακολούθηση από όσο το δυνατόν περισσότερους θεατές. Και επειδή στον πολύ κόσμο δεν αρέσει να ακούει άσχημα και μίζερα πράγματα, αυτά δεν λέγονται, το "χάπι χρυσώνεται" και χτίζονται εικόνες ειδώλων που θυσαυρίζουν παραμυθιάζοντας το πόπολο από τη μια, συντηρώντας και επεκτείνοντας μια στρεβλή εικόνα από την άλλη...
Έτσι και η ...Λίτσα. Πώς να πει ότι το πιθανότερο είναι η σεξουαλική ζωή που υποδεικνύει μια σκληρή όψη ¶ρη/Κρόνου είναι μάλλον ένα δράμα; Πετάει μια καρμικότητα, σου λέει ο άλλος "θα πονάω, αλλά θα μου αρέσει" και καθάρισε.
Την καλημέρα μου :bigsmile:
maria777
07-09-2010, 01:33 PM
Εγω πάντως που έχω στην συναστρια με τον φιλο μου την οψη αρη τετραγωνο κρονο μια χαρα σεξουαλικη ζωη εχουμε και μαλιστα πολυ εντονη και παθιαρικη χωρις οψη αφροδιτης αρη. ουτε τσακωνομαστε επειδη τον καταπιεζω και τον φρεναρω (εγω εχω τον κρονο) ισα ισα ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει βεβαια εχω και στον γενεθλιο μου κρονο τετραγωνο αρη.
Ολα λοιπον ειναι θεμα συνολου και οχι μιας οψης!
vikoza
07-09-2010, 02:25 PM
Εγω πάντως που έχω στην συναστρια με τον φιλο μου την οψη αρη τετραγωνο κρονο μια χαρα σεξουαλικη ζωη εχουμε και μαλιστα πολυ εντονη και παθιαρικη χωρις οψη αφροδιτης αρη. ουτε τσακωνομαστε επειδη τον καταπιεζω και τον φρεναρω (εγω εχω τον κρονο) ισα ισα ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει βεβαια εχω και στον γενεθλιο μου κρονο τετραγωνο αρη.
Ολα λοιπον ειναι θεμα συνολου και οχι μιας οψης!
Συμφωνώ μαζί σου και χωρίς να έχω γενέθλιο τετράγωνο Κρόνου- ¶ρη!
Κρατάει 25 χρόνια αυτή η κολόνια !!!!!!!!!!!!! :embarrest Να μην τα βγάλουμε κι όλα στη φόρα !
Σεμνά !!!!!:bigsmile:
maria777
07-09-2010, 07:08 PM
Καλα λες... οχι ολα στην φορα!!!! χαχαχαχα!!! απλα υπαρχουν παντα σε μια συναστρια και ευκολες και δυσκολες οψεις το θεμα ειναι τι εισαι διατεθιμενος να αντεξεις και ποσο. Εμεις βεβαια εχουμε και ενα Ηλιο συνοδο με σεληνη και μας βοηθαει προφανως....
παλίρροια
07-09-2010, 07:23 PM
:embarrest Αναρωτιέμαι τι να σημαίνει ακριβώς η όψη της Αφροδίτης της γυναίκας Χιαστί με τον Κρόνο του συντρόφου της στη συναστρία......:embarrest
Προβληματίζομαι γιατί η χιαστί δεν είναι απο τις εύκολες όψεις,εντάξει αν ήταν τρίγωνο,τετράγωνο,η καποια άλλη όψη θα μπορούσα να την ερμηνεύσω αλλά χιαστί.....:weird: δεν έχω βρεί :weird: ερμηνεία....σαφώς δεν είναι θετική.....τουλάχιστον αυτό.....το ξέρω!!!
Δείμων
07-09-2010, 11:14 PM
Πάρε τις ποιότητες (τα χαρακτηριστικά) Αφροδίτης - Κρόνου, πάρε την έννοια (σαν δεσμό μεταξύ των δύο) της χιαστί, και βγάλε μια πρώτη ιδέα :)
παλίρροια
07-09-2010, 11:19 PM
Πάρε τις ποιότητες (τα χαρακτηριστικά) Αφροδίτης - Κρόνου, πάρε την έννοια (σαν δεσμό μεταξύ των δύο) της χιαστί, και βγάλε μια πρώτη ιδέα :)
:laugh::laugh: Κατάλαβα τι κάνει ο Κρόνος στην Αφροδίτη......συμφωνα με τις ........ποιότητες....:laugh::laugh:
Συνεχώς....:rant::rant::rant:
Ασε μας επιτέλους Κρόνε!!!!!:nuts::nuts: