PDA

View Full Version : 7ος οίκος

Lydiulet
26-11-2008, 02:15 AM
Γεια σας. Είμαι σχετικά καινούρια και έχω πολλές έρωτήσεις. Μία από αυτές είναι τι σημαίνει όταν στο γενέθλιο χάρτη στον 7ο οίκο είναι το 20 λεων. Ευχαριστώ που με ακούσατε και συγχαρητήρια για το site σας.

kiaRRa
26-11-2008, 02:17 AM
Γεια σας. Είμαι σχετικά καινούρια και έχω πολλές έρωτήσεις. Μία από αυτές είναι τι σημαίνει όταν στο γενέθλιο χάρτη στον 7ο οίκο είναι το 20 λεων. Ευχαριστώ που με ακούσατε και συγχαρητήρια για το site σας.

Γιατί τώρα εγω δεν καταλαβα τι εννοείς?:weird:

Lydiulet
26-11-2008, 02:33 AM
Τι δεν καταλαβες?

Τίνα Ζαχαριάδου
26-11-2008, 02:38 AM
Τι δεν καταλαβες?

Εννοεις οτι η ακμη του 7 οικου πεφτει στις 20 του Λεοντα;

Lydiulet
26-11-2008, 02:52 AM
Ναι η ακμή πέφτει στις 20 του λέοντα. Τι σημαίνει αυτο?

Τίνα Ζαχαριάδου
26-11-2008, 02:56 AM
Ναι η ακμή πέφτει στις 20 του λέοντα. Τι σημαίνει αυτο?

Σημαινει οτι ο πλανητης που κυβερνα τον οικο των σχεσεων, του γαμου και των συνεργασιων ειναι ο ηλιος.Αρα πρεπει να δεις σε ποιον οικο παει και τις οψεις κανει για να καταλαβεις τι γινεται στα θεματα αυτα.

Aries&Libra
26-11-2008, 10:23 PM
Κι όχι μόνο! Πρέπει να δεις που βρίσκεται ο φυσικός κυβερνήτης του 7ου - δηλαδή η Αφροδίτη - και τι όψεις κάνει. Επίσης, το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η ακμή δείχνει τα χαρακτηριστικά του ατόμου που μας αρέσει να σχετιζόμαστε. Για να καταλάβεις, η ακμή του 7ου μου βρίσκεται τον Κριό, και ο άντρας μου έχει τον ¶ρη του στον ωροσκόπο του ( ο ¶ρης είναι ο κυβερνήτης του Κριού και του 1ου οίκου )

Lydiulet
27-11-2008, 12:49 AM
Ρε παιδια σοβαρα δε μπορεσα να καταλαβω πολλα. Θα σας τα πω λιγο πιο αναλυτικα...Εκεί που λέει ακμη οίκου, πιο κατω λέει στον 7ο οικο διπλα λέει λέων 20 02΄08'' . Τι πρεπει να κάνω μετά, για να καταλάβω τι συμβαίνει? Σόρυ αν σας παιδευω...

athinoula85
27-11-2008, 01:00 AM
Ρε παιδια σοβαρα δε μπορεσα να καταλαβω πολλα. Θα σας τα πω λιγο πιο αναλυτικα...Εκεί που λέει ακμη οίκου, πιο κατω λέει στον 7ο οικο διπλα λέει λέων 20 02΄08'' . Τι πρεπει να κάνω μετά, για να καταλάβω τι συμβαίνει? Σόρυ αν σας παιδευω...

Καλησπέρα Lydiulet . Εκεί που λέει 20 02' 08'' , σημαίνει οτι ο 7ος οίκος σου έχει ακμή στην 20η μοίρα 02 λεπτων και 08 δευτερολέπτων του Λέοντα. Στην περίπτωση σου ο 7ος οίκος σου έχει ακμη , ξεκινά δλδ στην 20η μοίρα του Λέοντα. Αν πάλι δεν κατάλαβες κάτι , μην διστάσεις να το εκφράσεις .. :bigsmile:

Lydiulet
27-11-2008, 02:18 AM
Ευχαριστω Αθηνα! Αυτή την ακμή που να την βρω?

athinoula85
27-11-2008, 11:36 AM
Ευχαριστω Αθηνα! Αυτή την ακμή που να την βρω?

Καλημέρα Lydiulet. Με απλά λογάκια .... :embarrest
Φτιάχνοντας τον χάρτη σου , παρατηρείς πως είναι χωρισμένος σε 12 οίκους , σε 12 κομμάτια ας πούμε . Ο κάθε οίκος , έχει ακμή , από κάπου αρχίζει δηλαδή . Και μπροστά από τον κάθε οίκο γράφει 1,2,3,4,5,6,7,κτλ ... μέχρι τον 12ο οίκο .
Απο ότι κατάλαβα όμως , σε προβληματίζει η ''λέξη'' ακμή , έτσι ? Ας πάρουμε τον 1ο οίκο σου , ο οποίος είναι και ο ωροσκόπος σου .. έχει ενα χαρακτηριστικό βελάκι το οποίο συμβολίζει την ακμή του και δίπλα στο ζώδιο γράφει κάποιες μοίρες. Για να έχεις ακμή 7ου στην 20η μοίρα του Λέοντα , σημαίνει πως ο 1ος σου οίκος έχει ακμη στην 20η μοίρα του Υδροχόου. Ο ωροσκόπος σου δηλαδή είναι στον Υδροχόο και λογικά δίπλα στο ζώδιο του Υδροχόου γράφει 20 02' 08'' , έτσι δεν είναι ?? Κοίταξε το. :bigsmile:

Lydiulet
28-11-2008, 12:18 AM
Γεια σου Αθηνά! Μπράβο! Ετσι είναι. Οπως κατάλαβες είμαι εντελώς ασχετη με αυτά. Είμαι αιγόκαιρως οπως κατάλαβες με ωροσκόπο υδροχοο και μου έκανε εντύπωση που εχω κάτι στο λέων και ήθελα να μάθω τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Ο ¶ντρας μου είναι Λέων με ωροσκοπο ζυγό :bigsmile: Οπως βλέπεις έχω πολλα να μαθω και θα χαιρομουν αν με βοηθούσες. Είδα ότι είσαι παρθένος.
Να ξέρεις χαιρομαι που μιλάω με κάποιον για αστρολογια.επειδή με ενδιαφέρει όντως.
Φιλικά
Λυδία

athinoula85
28-11-2008, 01:23 AM
Γεια σου Αθηνά! Μπράβο! Ετσι είναι. Οπως κατάλαβες είμαι εντελώς ασχετη με αυτά. Είμαι αιγόκαιρως οπως κατάλαβες με ωροσκόπο υδροχοο και μου έκανε εντύπωση που εχω κάτι στο λέων και ήθελα να μάθω τι ακριβώς σημαίνει αυτό. Ο ¶ντρας μου είναι Λέων με ωροσκοπο ζυγό :bigsmile: Οπως βλέπεις έχω πολλα να μαθω και θα χαιρομουν αν με βοηθούσες. Είδα ότι είσαι παρθένος.
Να ξέρεις χαιρομαι που μιλάω με κάποιον για αστρολογια.επειδή με ενδιαφέρει όντως.
Φιλικά
Λυδία

Φυσικά και να σε βοηθήσω καλή μου! :bigsmile:
Να είσαι καλά!

Αθηνά

Lydiulet
12-12-2008, 11:25 PM
Γεια σου Αθηνά απλώς μπήκα να σου πω ένα γεια. Πως είσαι?
Λυδία:cheesy: