Log in

View Full Version : Καταραμένη γενιά;

evi
25-11-2008, 05:32 PM
Καλησπέρα σας,
Είμαι γεννημένη στις 20.11.1965 (12 το μεσημ.). Ακούω εδώ και χρόνια ότι η γενιά η δικιά μας , του '60-'65 ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι παλιά δεν το δεχόμουν και δεν το πίστευα. Φτάνοντας όμως αισίως στην ηλικία των 43 ετών σήμερα, βλέπω ότι ακόμη κυνηγάω θέματα με τα επαγγελματικά μου, κι ακόμα δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Ακόμη δίνω σε διαγωνισμούς, κάνω σεμινάρια, προσπαθώ να βρω την καλή δουλειά και τρέχω όπου κάνουν προσλήψεις. Δυστυχώς, παρόλο που προοδεύω σε θέματα κατάρτισης και γνώσης, δεν βλέπω να είναι καθόλου εύκολο να βρω αυτό που μου ταιριάζει, αν υπολογίσουμε ότι είμαι μητέρα και δεν μπορώ να έχω ανεξέλεγκτα ωράρια. Βλέπω συνομήλικές μου, να έχουν σχεδόν τις ίδιες δυσκολίες και πράγματα που οι άλλοι έκαναν πιο γρήγορα , εμείς δυσκολευόμαστε πολύ για να τα πραγματοποιήσουμε. Υπάρχει, ας πούμε, μια καθυστέρηση στην εκπλήρωση των στόχων. Συμφωνείτε ότι φταίει η γενιά μας για αυτό; Κι αν ναι, τι μπορούμε να κάνουμε για να το "ξορκίσουμε" μια ώρα αρχίτερα. Αυτό θα μας ακολουθεί όλη μας τη ζωή , ή κάπου σταματάει;
Ευχαριστώ για την υπομονή σας:bigsmile:

Λίλιαν Σίμου
27-11-2008, 02:08 AM
Αγαπητή evi

Ο τίτλος του θέματος αδικεί μία γενιά. Ο Δημιουργός δεν καταριέται το δημιούργημά του. Συχνά το δημιούργημα νομίζει πως είναι θεός και γίνεται βλάσφημο!

Δεν είναι δυνατόν να σας έχουν καταραστεί ως γενιά, όλοι έχετε την ομορφιά σας. Επομένως μην αδικείτε τόσο τον εαυτό σας γιατί είναι κρίμα. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει στην γενιά σας η σύνοδος Πλούτωνα/Ουρανού σε αντίθεση με τον Κρόνο/Χείρωνα και συχνά σε δύσκολη όψη με τον ¶ρη. Έχω γνωρίσει αρκετά άτομα αυτής της γενιάς και δεν κρύβω πως όντως υπάρχουν δυσκολίες. Αλλά βιώνουμε και δύσκολες συγκυρίες. Εξ άλλου αυτή τη διετία ειδικά σε όσους έχουν τον συνδυασμό που αναφέρω, υπάρχουν πιέσεις από την αντίθεση Κρόνου και ΟΥρανού. Κάθε ωροσκόπιο έχει τα προσωπικά του δεδομένα και λεπτομέρειες, δεν μπορώ να γενικεύσω.
Αλλά είναι μία κρίσιμη περίοδος πραγματικά, όπου ξεκαθαρίζουν ουτοπίες, προβάλλονται συμπλέγματα και τραυματικές καταστάσεις και προσπαθούν κάποιοι να τις μεταφέρουν σε άλλους, κρίνονται η ηθική και οι αξίες, άρα είμαστε σε μία αναστάτωση. Θέλει υπομονή και καρτερικότητα, γιατί μόνο έτσι ξεπερνιέται ο Κρόνος.

Σίγουρα υπάρχει στον χάρτη σας η προσωπική πινελιά, που μπορεί να εξεταστεί μεμονωμένα για πιο προσωπική απάντηση, αλλά αυτό το κλίμα επικρατεί στους συνομηλίκους σας. Ευτυχώς σε σας βλέπω τον ¶ρη να μην εντείνει τις όψεις.

Κάτι έχει να σας διδάξει αυτή τη φάση της ζωής. Μην βλέπετε μόνο τα αρνητικά, αν και κατανοώ πως είναι δύσκολα. Συμμετέχουν τρεις ακόμη Κένταυροι εκτός του Χείρωνα και γενικά η κατάσταση είναι επώδυνη. Αλλά πάντα υπάρχει θεραπεία. Μην το βάζετε κάτω. Ολα είναι κύκλος στη ζωή.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Σύμβουλος Αστρολογίας
-Συγγραφέας