Log in

View Full Version : ένα πολύ ενδιαφέρον ωροσκόπιο

Vasoula82
19-11-2008, 11:28 AM
καλημέρα σας, θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής άτομο, (γυναίκα, 9/11/81 Αθήνα 11.00πμ, και πως μπορεί να την επηρέασε η ημερομηνία 17/9/2003 αθήνα 00.00 τα μεσάνυχτα) με ενδιαφέρει πολύ η άποψή σας:embarrest

Μητσάκος
19-11-2008, 12:12 PM
καλημέρα σας, θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής άτομο, (γυναίκα, 9/11/81 Αθήνα 11.00πμ, και πως μπορεί να την επηρέασε η ημερομηνία 17/9/2003 αθήνα 00.00 τα μεσάνυχτα) με ενδιαφέρει πολύ η άποψή σας:embarrest

Εγώ θα έλεγα ότι είναι προτιμότερο να υπάρχει κάπως πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση, καθώς μόνο με τα στοιχεία γέννησης και μια ημερομηνία είναι πολύ επισφαλές να σου πει κάποιος οτιδήποτε. Στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο υπάρχουν και "καλές" και "σκληρές" όψεις. Δείχνει να ήταν μια ιδιαίτερη περίοδος για το άτομο. Εμένα μου κολλάνε περισσότερο οι "σκληρές" όψεις, αλλά χωρίς κάποια βάση τι να πω :unsure:

Επιπλέον, δεν είναι και τόσο καλό να ψάχνουμε στα άχυρα :cheesy:

Vasoula82
19-11-2008, 12:20 PM
ποια ακριβώς βάση μου ζητάς?

Vasoula82
19-11-2008, 12:22 PM
συγνώμη απλά τώρα ξεκινάω να ασχολούμαι και ίσως να μην τα πιάνω όλα κατευθείαν :)

Μητσάκος
19-11-2008, 12:30 PM
ποια ακριβώς βάση μου ζητάς?

συγνώμη απλά τώρα ξεκινάω να ασχολούμαι και ίσως να μην τα πιάνω όλα κατευθείαν :)

Εγώ, π.χ, βλέπω να έχουν ενδιαφέρον θέματα των οίκων 2, 3, 5, 7 , 8 και 11. Από εκεί και μετά πού να ψάξω;

Vasoula82
19-11-2008, 12:33 PM
πρεπει να φυγω για τη δουλειά, επανέρχομαι το βράδυ, ευχαριστώ πολύ

Τίνα Ζαχαριάδου
19-11-2008, 02:16 PM

Τι να πουμε τωρα για τις διελευσεις εκεινης της ημερας, εκεινης της περιοδου γενικα. Ο διελαυνων Ηλιος μεσα στον 8 τονιζει τα θεματα του οικου, η Σεληνη η διελαυνουσα κατα τις μια με δυο το μεσημερι εκανε τετραγωνο με τον γενεθλιο Αρη που βρισκεται στον 8 οικο(τονιζονται παλι θεματα του 8 οικου.Ο Ερμης αναδρονος σε Συνοδο με Αρη μεσα στον 8.(Ο Αρης κυβερνητης του 4 οικου)Η Α φροδιτη χιαστι με την γενεθλια Αφροδιτη(Αφροδ. κυβερνητης του 5, τα ερωτικα θα αλλαξουν με τροπο οχι τοσο εμφανη η με αναγκαστικο τροπο).Ο Αρης ο διελ.στις 0 Ιχθυων τετραγωνο με την ακμη του 8 στις ο Ζυγου(κρισιμη μοιρα παρορμητικων)ο Αρης ο διελ.οτι εχει αφησει απο τετραγωνο τον Ουρανο(απροβλεπτα γεγονοτα που επηρρεαζουν την οικογενεια),ο Διας μεσα στον 8,ο κρονος οτι αφησε την γενεθλια Σεληνη απο τετραγωνο και ειναι μεσα στον 7 και σε κακη θεση(Καρκινο)σε αξαγωνο με τιν Αρη τον γενεθ.Ο Ουρανος αναδρομος μεσα στον 1 οικο τετραγωνο με τον γενεθλιο ΟΥρανο που κυβερνα τον 2 οικο(υλικες και συναισθηματικες κτησεις) και πηγε να πιασει τριγωνο τον γενεθλιο Ερμη αλλα πισωδρομησε και δεν εγινε η θετικη οψη.Ο Ποσειδωνας στον 1 οικο φερνει τις απογοητευσεις του και κανει εξαγωνο με την Σεληνη την γενεθ.και ο πλουτωνας μεσα στον 12. Τα συμπερασματα δικα σας.

Μητσάκος
19-11-2008, 02:24 PM
Τι να πουμε τωρα για τις διελευσεις εκεινης της ημερας, εκεινης της περιοδου γενικα. Ο διελαυνων Ηλιος μεσα στον 8 τονιζει τα θεματα του οικου, η Σεληνη η διελαυνουσα κατα τις μια με δυο το μεσημερι εκανε τετραγωνο με τον γενεθλιο Αρη που βρισκεται στον 8 οικο(τονιζονται παλι θεματα του 8 οικου.Ο Ερμης αναδρονος σε Συνοδο με Αρη μεσα στον 8.(Ο Αρης κυβερνητης του 4 οικου)Η Α φροδιτη χιαστι με την γενεθλια Αφροδιτη(Αφροδ. κυβερνητης του 5, τα ερωτικα θα αλλαξουν με τροπο οχι τοσο εμφανη η με αναγκαστικο τροπο).Ο Αρης ο διελ.στις 0 Ιχθυων τετραγωνο με την ακμη του 8 στις ο Ζυγου(κρισιμη μοιρα παρορμητικων)ο Αρης ο διελ.οτι εχει αφησει απο τετραγωνο τον Ουρανο(απροβλεπτα γεγονοτα που επηρρεαζουν την οικογενεια),ο Διας μεσα στον 8,ο κρονος οτι αφησε την γενεθλια Σεληνη απο τετραγωνο και ειναι μεσα στον 7 και σε κακη θεση(Καρκινο)σε αξαγωνο με τιν Αρη τον γενεθ.Ο Ουρανος αναδρομος μεσα στον 1 οικο τετραγωνο με τον γενεθλιο ΟΥρανο που κυβερνα τον 2 οικο(υλικες και συναισθηματικες κτησεις) και πηγε να πιασει τριγωνο τον γενεθλιο Ερμη αλλα πισωδρομησε και δεν εγινε η θετικη οψη.Ο Ποσειδωνας στον 1 οικο φερνει τις απογοητευσεις του και κανει εξαγωνο με την Σεληνη την γενεθ.και ο πλουτωνας μεσα στον 12. Τα συμπερασματα δικα σας.

Ε, για αυτό λέω και εγώ :bigsmile: Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις :toung:

cancerian
19-11-2008, 02:59 PM
Mηπως το θεμα σου εχει να κανει με ζητημα του 8ου οικου ? (Σεξ , θανατος , χρηματα απο 2ους κτλ κτλ ) Συχγωρεσε με και εσυ και τα υπολοιπα μελη αλλα δεν θα προσπαθησω να μιλησω και να αναλυσω γενικοτητες..... Απλα εχω την ιδεα οτι περι 8ου προκειται

Vasoula82
19-11-2008, 05:17 PM
ναι περι 8ου οίκου πρόκειται

Μητσάκος
19-11-2008, 05:24 PM

Δηλαδή; Ο 8ος έχει κάμποσα θέματα :toung:

Τίνα Ζαχαριάδου
19-11-2008, 07:25 PM

Vasoula μου αυτο που κανεις δεν ειιναι σωστο κατα την γνωμη μου,νομιζω οτι σου παραθεσαμε τα στοιχεια και απο οτι καταλαβες κανεις δεν θελει να δωσει συγκεκριμενη απαντηση γιατι ολοι μας βλεπουμε δυσκολα πραγματα.Δεν ειμαστε μαντεις και πιστευω οτι λιγο λιγο να μας απαντας δεν βγαινει ακρη,η θα μας πεις τι εγινε και θα το αιτιολογησουμε αστρολογικα η ας μην συνεχισουμε το θεμα γιατι ειναι σαν να παιρναμε εξετασεις για το ποιος θα βρει πρωτος το γεγονος και δεν μου αρεσει καθολου,(χωρις παρεξηγηση)

cancerian
19-11-2008, 09:42 PM
Αγαπητη Vasoula82

Λογικα εκεινη την ημερα θα πρεπει να διαδραματιστηκε καποιο γεγονος το οποιο θα επηρεασε την ζωη της κοπελας.

Απορημενος λοιπον , ποιο θα ηταν εκεινο το γεγονος το οποιο θα επηρεασε την κοπελα κατεστρωσα το ωροσκοπιο εκεινης ακριβως της στιγμης που παραθετεις εσυ ως "εκκινηση" αλλαγης.

Aυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι υπαρχουν αρκετοι πλανητες σε αδυναμια και αν δεν κανω λαθος σε πτωση , πραγμα που μου δινει την εντυπωση οτι μαλλον το γεγονος αυτο θα ηταν αρνητικο.

Εντυπωση μου εκανε επισης οτι υπαρχει μια πλειαδα πλανητων στον 4ο (οικο του τελους ) απο τους οποιους Διας σε αδυναμια , Αφροδιτη σε πτωση και Ερμης αναδρομος καθως και οι δυο τελευταιοι πλανητες καιγονται απο τον Ηλιο.

Ο Διας σε αμοιβαια συγκλινουσα αντιθεση με τον Αρη ( ο οποιος Αρης "συνοδευει" τον Ουρανο - και οι δυο αναδρομοι - και μεσα σε οικο του οποιου η ακμη κυβερναται παραδοσιακα απο τον Κρονο)

Η Σεληνη στην αδυναμια της και στον 8ο οικο του οποιου ακμη κυβερναται απο τον Κρονο στον Καρκινο (επισης σε αδυναμια) - κανει συνοδο με τον κληρο της τυχης. Ετοιμαζεται να αλλαξει ζωδιο και οικο , των οποιων κυβερνητης ειναι επισης ο Κρονος.

Συνηθως στην δεν χρησιμοποιουνται οι Εξωκρονιοι στην Παραδοσιακη αλλα στην περιπτωση αυτη ο Πλουτωνας κανει συνοδο με την ακμη του 7ου στον Τοξοτη , του οοποιου ο κυβερνητης οπως προανεφερα ειναι στον 4ο και σε αδυναμια.
Εδω ο Ηλιος θα κανει συγκλινων τετραγωνο με τον Πλουτωνα , αποκλινων με Αφροδιτη και αμοιβαιο συγκλινων με τον Ερμη ......

Θα προτειμουσα να μην κανω καποιο περαιτερω σχολιασμο , τα αποτελεσματα και τις σκεψεις τις αφηνω για εσας

voulatain
19-11-2008, 10:01 PM
Εξαιρετικη αναλυση εκανες cancerian και μας εδωσες υλικο για δικες μας σχετικες αναλυσεις.

Λευκή
19-11-2008, 10:48 PM
cancerian τι εννοείς λέγοντας ότι ο 4ος είναι ο οίκος του τέλους;
Συμφωνώ με την Έρση και να προσθέσω πως το ένα "σχετίζεται με τον 8ο " δε λέει κάτι.Έχει τεράστια γκάμα,και επειδή η ώρα που μας δίνεις είναι και λίγο περίεργη καθώς σχετίζεται και με το ρομαντισμό και με τα εγκληματα περισσότερο απ ότι η αντίστοιχη του μεσημεριού,μπορεί κανείς να βγάλει διαφορα συμπεράσματα,απ το ότι η συγκεκρμένη κοπέλα έκανε σεξ για πρώτη φορά,ή την βίασε κάποιος,ή σκοτώθηκε σε δυστύχημα,ή δολοφονήθηκε,ή πέθανε κάποιος δικός της και θα πάρει κληρονομια,ή έφαγε καμιά χυλόπιτα και πέθαναν τα πάντα μέσα της ή αντίκρυσε τον αγαπημένο της με άλλη γυναίκα ή ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα μια άλλη γυναίκα ή έμαθε ότι έχει κάποια αρρώστια ή ή ή...

Δε σε κατηγορώ για την ερώτηση που έθεσες,άλλωστε είναι κάτι που πιστεύω το έχουμε κάνει όλοι όσοι ασχολούμαστε με την αστρολογία.Για να βρεις κάτι συγκεκριμένο όμως πρέπει να ξέρεις και που περίπου να ψάξεις :)

Vasoula82
19-11-2008, 10:59 PM
έχετε όλοι δίκιο και ζητώ συγνώμη που δεν ήμουν πιο κατατοπιστική. η κοπέλα εκείνη τη μέρα σκοτώθηκε σε τροχαίο. ζητώ συγνώμη και πάλι αλλά δεν ήξερα κατά πόσο έπρεπε να το αναφέρω καθώς γνωρίζω οτι ο θάνατος είναι κάτι περίεργο στην αστρολογία

ScP
19-11-2008, 11:11 PM
Μου άρεσε τη τοποθέτησή σου Μαρία και κάπως έτσι προσωπικά χρησιμοποιώ την αστρολογία :bigsmile:

Υ.Γ. Ο 4ος όπως γνωρίζουμε είναι θεμελιώδης οίκος, δείχνει το δεύτερο μέρος της ζωής και σε ερωτήματα ωριαίας το τέλος των πραγμάτων της ερώτησης.

Το θλιβερό γεγονός που μας περιέγραψε η φίλη μας, δεν θα έλεγα ότι εξετάζεται με τη μέθοδο που ο Γιάννης προσπάθησε.

cancerian τι εννοείς λέγοντας ότι ο 4ος είναι ο οίκος του τέλους;
Συμφωνώ με την Έρση και να προσθέσω πως το ένα "σχετίζεται με τον 8ο " δε λέει κάτι.Έχει τεράστια γκάμα,και επειδή η ώρα που μας δίνεις είναι και λίγο περίεργη καθώς σχετίζεται και με το ρομαντισμό και με τα εγκληματα περισσότερο απ ότι η αντίστοιχη του μεσημεριού,μπορεί κανείς να βγάλει διαφορα συμπεράσματα,απ το ότι η συγκεκρμένη κοπέλα έκανε σεξ για πρώτη φορά,ή την βίασε κάποιος,ή σκοτώθηκε σε δυστύχημα,ή δολοφονήθηκε,ή πέθανε κάποιος δικός της και θα πάρει κληρονομια,ή έφαγε καμιά χυλόπιτα και πέθαναν τα πάντα μέσα της ή αντίκρυσε τον αγαπημένο της με άλλη γυναίκα ή ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα μια άλλη γυναίκα ή έμαθε ότι έχει κάποια αρρώστια ή ή ή...

Δε σε κατηγορώ για την ερώτηση που έθεσες,άλλωστε είναι κάτι που πιστεύω το έχουμε κάνει όλοι όσοι ασχολούμαστε με την αστρολογία.Για να βρεις κάτι συγκεκριμένο όμως πρέπει να ξέρεις και που περίπου να ψάξεις :)

Τίνα Ζαχαριάδου
19-11-2008, 11:11 PM
έχετε όλοι δίκιο και ζητώ συγνώμη που δεν ήμουν πιο κατατοπιστική. η κοπέλα εκείνη τη μέρα σκοτώθηκε σε τροχαίο. ζητώ συγνώμη και πάλι αλλά δεν ήξερα κατά πόσο έπρεπε να το αναφέρω καθώς γνωρίζω οτι ο θάνατος είναι κάτι περίεργο στην αστρολογία

Δεν χρειαζεται να πω ποσο συγκλονιστικο ηταν ολο αυτο,και χαιρομαι που χωρις να το γνωριζουμε,του δωσαμε τον σεβα σμο που του αξιζε ως προς το θεμα της αναλυσης, απο την μια δεν θα ηθελα να το ξερω απο την αλλη νομιζω πως ειναι ενα ωροσκοπιο που μας δινει την δυνατοτητα ερευνας για ενα τοσο σημαντικο γεγονος. Αν γινεται θα ηθελα να ξερω με ποιον ηταν μαζι. Ευχαριστω .

Vasoula82
19-11-2008, 11:13 PM
στο αυτοκίνητο ήταν μόνη της και απο πίσω ακολουθούσε ο σύντροφος της με το δικό του αμάξι. το περίεργο είναι οτι εκείνη την ημέρα έκανε οτιδήποτε μπορούσε για να είναι μόνη της

cancerian
19-11-2008, 11:40 PM
Εχεις δικιο Σωκρατη ... Ηταν λαθος η αναλυση μου για το γεγονος που προσπαθησα να αναλυσω.
Λευκη , απλα προσπαθησα να το αναλυσω με βαση την ωριαια ρωτωντας "Ποιο ηταν το γεγονος αυτο που την επηρεασε" , ειδα μια εντονη δραστηριοτητα στον 8ο και ημουν 100% σιγουρος οτι προκειται για θανατο αλλα πως να ρωτησεις οτι προκειται για θανατο καποιον .... , εξου και ανεφερα οτι εχει να κανει με ζητημα του 8ου αλλα στην συνεχεια σκεφτηκα οτι ισως εκανα λαθος ως με πιο τροπο θα επρεπε να ψαξω ενα γεγονος το οποιο δεν γνωριζω και ετσι σκεφτηκα με οσες γνωσεις διαθετω να κανω εναν χαρτη Γεγονοτος για την στιγμη που συνεβει το δυστηχημα !!!
Αλλα αφου ο Σωκ λεει οτι ηταν λαθος , τοτε ηταν λαθος μιας και εχει περισσοτερες γνωσεις γυρω απο το θεμα ..:love:
Τελος παντων , προσπαθησα ομως !!! :bigsmile:
Οσο ζεις μαθαινεις!

Τίνα Ζαχαριάδου
19-11-2008, 11:56 PM
στο αυτοκίνητο ήταν μόνη της και απο πίσω ακολουθούσε ο σύντροφος της με το δικό του αμάξι. το περίεργο είναι οτι εκείνη την ημέρα έκανε οτιδήποτε μπορούσε για να είναι μόνη της

Σας παραθετω τα πιο σημαντικα για μενα στοιχεια της ηλιακης επιστροφης.Ωροσκοπος ηλικιακης στον Υδροχοο, του 1στον γενεθλιο 1 .Του 3 που αφορουν τις μετακινησεις της στον γενεθλιο 4,τελος ζωης απο μετακινηση,του 3 κυβερνητης η Αφροδιτη στον 8 της της ηλιακης.ο 4 της ηλιακης στον γενεθλιο5,θα μπορουσε να χασει το αγορι της και βασικα εγω αυτο νομιζα πως ειχε συμβει,και τελος ζωης μετα απο διασκεδαση (5) του 8 ηλιακη που πιστευω πως ειναι και το πιο σημαντικο η ακμη στην 0 Ζυγου(κρισιμη παρορμητικων μοιρα)η οποια ενεργοποιηθηκε απο τον διελαυνοντα Αρη με αρνητικη οψη,επιπλεον οΑρης ηλιακης μεσα στον 8 ηλιακης στον Ζυγο και σε πτωση και η Αφροδιτη εκει.Του 12 ηλιακη(κρισιμες καταστασεις )στον γενεθλιο ενα.Αλλο σημαντικο στοιχειο ο Β Δ. στον 4 οικο ηλιακης. Λενε οτι οι ανθρωποι που πεθαινουν στην ηλιακη ειναι σαν να φευγουν ταξιδι, ο Ηλιος της της ηλιακης στον 9 οικο με τον Ερμη σε ταυ τετραγωνο με Ωροσκοπο και Δια.(πιθανον εφυγε το κοριτσι με ευκολια. Καλο της ταξιδι.

Τίνα Ζαχαριάδου
20-11-2008, 12:02 AM
Να συμπληρωσω οτι ο Ουρανος της ηλιακης σε τετραγωνο με τον γενεθλιο Πλουτωνα και ο Ουρανος επισης χιαστι με τον γενεθλιο Β.δ

Vasoula82
20-11-2008, 10:02 AM
ναι ευτυχώς έφυγε πολύ εύκολα

Τίνα Ζαχαριάδου
20-11-2008, 10:44 PM
Ο Αρης ο διελ.στις 0 Ιχθυων τετραγωνο με την ακμη του 8 στις ο Ζυγου(κρισιμη μοιρα παρορμητικων)Εδω διορθωσω το λαθος μου,δεν ειναι τετραγωνο αλλα χιαστι.