View Full Version : ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ...
LIBRARINA
18-11-2008, 09:07 PM
Μήπως κάποιος εραστής της αστρολογίας έχει την δίαθεση να μου απαντήσει εάν βλέπει επανασύνδεση σε αυτήν την σχέση???
Α άτομο 21/10/1974 13:00 Αθήνα
Β άτομο 26/09/1971 18:30 Αθήνα
Φιλικά και ταπεινά ευχαριστώ:embarrest:embarrest
Μητσάκος
18-11-2008, 10:27 PM
Μήπως κάποιος εραστής της αστρολογίας έχει την δίαθεση να μου απαντήσει εάν βλέπει επανασύνδεση σε αυτήν την σχέση???
Α άτομο 21/10/1974 13:00 Αθήνα
Β άτομο 26/09/1971 18:30 Αθήνα
Φιλικά και ταπεινά ευχαριστώ:embarrest:embarrest
Ποιο αντιστοιχεί στον άνδρα και ποιο στη γυναίκα :unsure:
Τίνα Ζαχαριάδου
18-11-2008, 10:46 PM
Εγω θα ηθελα και μια αλλη διευκρινηση,ποτε χωρισατε?Να υποθεσουμε αρχες του μηνα, γιατι ειπες οτι ειναι προσφατο?
LIBRARINA
18-11-2008, 11:01 PM
Α άτομο γυναίκα
Βάτομο άντρας
LIBRARINA
18-11-2008, 11:02 PM
Εγω θα ηθελα και μια αλλη διευκρινηση,ποτε χωρισατε?Να υποθεσουμε αρχες του μηνα, γιατι ειπες οτι ειναι προσφατο?
2 Μήνες μετά από συμβίωση 5 ετών σχεδόν
Τίνα Ζαχαριάδου
19-11-2008, 01:53 AM
2 Μήνες μετά από συμβίωση 5 ετών σχεδόν
Αγαπητη Νικολετα καταρχην να πουμε οτι εισαι Ζυγος με Ωροσκοπο Αιγωκερο αρα ο κυβερνητης του 1 ειναι ο Κρονος και παει στον 7 οικο και μας δειχνει οτι τα θεματα των σχεσεων αλλα και του γαμου τα βλεπεις πολυ σοβαρα επειδη ομως ειναι Κρονος σε αυτα τα θεματα θα αντιμετωπιζεις προβληματα που ομως θα σε ωριμαζουν.Η Αφροδιτη σου κανει Συνοδο με Αρη που σημαινει σχεσεις εντονες,επισης Συνοδο με Ουρανο δηλ συναρπαστικες σχεσεις με ξαφνικες και απροβλεπτες καταστασεις και ενα τετραγωνο με Κρονο που μπορει να φερει ψυχροτητα και αποσταση σε μια σχεση ειναι ομως και μια ενδειξη επαναφορας συντροφου.Καπου στα μεσα του Σεπτεμβρη που χωρισες(2 μηνες Πριν ειπες) ο Αρης περασε απο την πολυαστρια σου και ενεργοποιεισε τις δυσκολες οψεις της Αφροδιτης.Απο ηλιακη επιστροφη ο κυβερνητης του 5(ερωτικα)παει στον γενεθλιο 8 που σημαινει και τελος σχεσης,η Αφροδιτη της ηλιακης εκανε τετραγωνο με τον Ποσειδωνα τον γενεθλιο και φερνει απογοητευσεις αισθηματικες και οικονομικες και τελος ο 5 οικος εχει μεσα Κρονο και δηλωνει προβληματα και αποξενωση στα ερωτικα.:love:Ο συντροφος τωρα ειναι Ζυγος με Ωροσκοπο Κριο(ελπιζω να τα εχω βγαλει σωστα και να μην τα γραφω αδικα και να σε μπερδευω πιο πολυ.)Τις μερες που χωρισατε Ο Κρονος εκανε χιαστι με τον Αρη τον κυβερνητη του 1 και μας δειχνει μια αναγκαστικη προσαρμογη σε σχεση με την συνειδητη του προσωπικοτητα,ο Αρης ο διελαυνων περασε πανω απο τον Ουρανο του μεσα στον 7 οικο και εφερε εντασεις και εκρηκτικες καταστασεις καθως και ρηξη του δεσμου.Ολο εκεινο το διαστημα ο αρης περνουσε τον 7 του οικο και πυροδοτουσε εντασεις.Απο την Ηλιακη του επιστροφη ο Ουρανος στον 1 οικο ειναι ενδειξη αλλαγης απο την εμφανιση του μεχρι και στις σχεσεις με τροπο επαναστατικο και αντιδραστικο.Ο κυβερνητης του 5 παει στον γενεθλιο 4 και δειχνει τρεις μηνες πανω κατω απο τα γενεθλια του οτι θα συνεβαινε κατι σε σχεση με τα ερωτικα του,θα μπορουσε να ειναι και τρεις μηνες πριν τα επομενα γενεθλια.Ο 7 της ηλιακης σε Συνοδο με κρονο βγαζεις αποσταση, κρισεις αλλα και επιστροφη παλιας σχεσης.Μεσα στον 7ηλιακης ο Ηλιος, που πολλες φορες φερνει χωρισμο γιατι μεταφερει φως και βγαινουν τα προβληματα στην επιφανεια,ο Ερμης στον 7 εφερε συζητησεις γυρω απο την σχεση και ο Αρης εκει να δημιουργει τις δικες του προκλησεις και διαμαχες. Στον συνθετο τωρα εκεινη την περιοδο χτυπηθηκε ο Ηλιος απο διελευση με Αρη που σημαινει οτι ο συντροφος προκαλεσε τις εντασεις και στην συνεχεια περασε απο τον κυβερνητη του Ωροσκοπου τον Ουρανο και την διελυσε. Λιγο πολυ αυτα ειναι τα στοιχεια,μακαρι να μπορουσα να σου δωσω πιο συγκεκριμενη απαντηση, ελπιζω και καποια μελη να μας δωσουν την γνωμη τους γιατι εγω με σιγουρια δεν μπορω να σου πω αν θα εχεις επανασυνδεση η οχι.:love::love::love:
LIBRARINA
19-11-2008, 10:31 AM
Αγαπητη Νικολετα καταρχην να πουμε οτι εισαι Ζυγος με Ωροσκοπο Αιγωκερο αρα ο κυβερνητης του 1 ειναι ο Κρονος και παει στον 7 οικο και μας δειχνει οτι τα θεματα των σχεσεων αλλα και του γαμου τα βλεπεις πολυ σοβαρα επειδη ομως ειναι Κρονος σε αυτα τα θεματα θα αντιμετωπιζεις προβληματα που ομως θα σε ωριμαζουν.Η Αφροδιτη σου κανει Συνοδο με Αρη που σημαινει σχεσεις εντονες,επισης Συνοδο με Ουρανο δηλ συναρπαστικες σχεσεις με ξαφνικες και απροβλεπτες καταστασεις και ενα τετραγωνο με Κρονο που μπορει να φερει ψυχροτητα και αποσταση σε μια σχεση ειναι ομως και μια ενδειξη επαναφορας συντροφου.Καπου στα μεσα του Σεπτεμβρη που χωρισες(2 μηνες Πριν ειπες) ο Αρης περασε απο την πολυαστρια σου και ενεργοποιεισε τις δυσκολες οψεις της Αφροδιτης.Απο ηλιακη επιστροφη ο κυβερνητης του 5(ερωτικα)παει στον γενεθλιο 8 που σημαινει και τελος σχεσης,η Αφροδιτη της ηλιακης εκανε τετραγωνο με τον Ποσειδωνα τον γενεθλιο και φερνει απογοητευσεις αισθηματικες και οικονομικες και τελος ο 5 οικος εχει μεσα Κρονο και δηλωνει προβληματα και αποξενωση στα ερωτικα.:love:Ο συντροφος τωρα ειναι Ζυγος με Ωροσκοπο Κριο(ελπιζω να τα εχω βγαλει σωστα και να μην τα γραφω αδικα και να σε μπερδευω πιο πολυ.)Τις μερες που χωρισατε Ο Κρονος εκανε χιαστι με τον Αρη τον κυβερνητη του 1 και μας δειχνει μια αναγκαστικη προσαρμογη σε σχεση με την συνειδητη του προσωπικοτητα,ο Αρης ο διελαυνων περασε πανω απο τον Ουρανο του μεσα στον 7 οικο και εφερε εντασεις και εκρηκτικες καταστασεις καθως και ρηξη του δεσμου.Ολο εκεινο το διαστημα ο αρης περνουσε τον 7 του οικο και πυροδοτουσε εντασεις.Απο την Ηλιακη του επιστροφη ο Ουρανος στον 1 οικο ειναι ενδειξη αλλαγης απο την εμφανιση του μεχρι και στις σχεσεις με τροπο επαναστατικο και αντιδραστικο.Ο κυβερνητης του 5 παει στον γενεθλιο 4 και δειχνει τρεις μηνες πανω κατω απο τα γενεθλια του οτι θα συνεβαινε κατι σε σχεση με τα ερωτικα του,θα μπορουσε να ειναι και τρεις μηνες πριν τα επομενα γενεθλια.Ο 7 της ηλιακης σε Συνοδο με κρονο βγαζεις αποσταση, κρισεις αλλα και επιστροφη παλιας σχεσης.Μεσα στον 7ηλιακης ο Ηλιος, που πολλες φορες φερνει χωρισμο γιατι μεταφερει φως και βγαινουν τα προβληματα στην επιφανεια,ο Ερμης στον 7 εφερε συζητησεις γυρω απο την σχεση και ο Αρης εκει να δημιουργει τις δικες του προκλησεις και διαμαχες. Στον συνθετο τωρα εκεινη την περιοδο χτυπηθηκε ο Ηλιος απο διελευση με Αρη που σημαινει οτι ο συντροφος προκαλεσε τις εντασεις και στην συνεχεια περασε απο τον κυβερνητη του Ωροσκοπου τον Ουρανο και την διελυσε. Λιγο πολυ αυτα ειναι τα στοιχεια,μακαρι να μπορουσα να σου δωσω πιο συγκεκριμενη απαντηση, ελπιζω και καποια μελη να μας δωσουν την γνωμη τους γιατι εγω με σιγουρια δεν μπορω να σου πω αν θα εχεις επανασυνδεση η οχι.:love::love::love:
Ερση σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την φιλότιμη προσπάθειά σου..
Από την πείρα σου στην συναστρία μας βλέπεις να έχει στουχεία επανασύνδεσης από την μεριά του....δύο ζυγοί μαζί τα καταστρέψαμε όλα...
LIBRARINA
19-11-2008, 11:11 AM
Ερση σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την φιλότιμη προσπάθειά σου..
Από την πείρα σου στην συναστρία μας βλέπεις να έχει στουχεία επανασύνδεσης από την μεριά του....δύο ζυγοί μαζί τα καταστρέψαμε όλα...
Ερση να διορθώσω την προηγούμενη απάντηση..είναι ερώτηση:βλέπεις από την μεριά του επανασύνδεση μέσω της συναστρίας μας?????:embarrest:embarrest
Τίνα Ζαχαριάδου
19-11-2008, 12:43 PM
Ερση να διορθώσω την προηγούμενη απάντηση..είναι ερώτηση:βλέπεις από την μεριά του επανασύνδεση μέσω της συναστρίας μας?????:embarrest:embarrest
Νικολετα μου, στον χαρτη του τον γενεθλιο υπαρχει οψη Αφροδιτης Κρονου και επισης στην Συναστρια σας η Αφροδιτη του κανει οψη με τον Κρονο σου. Αυτο θα ελεγα οτι μπορει να δωσει επαναληψη σχεσης σε συγκεκριμενη ομως περιοδο με τις καταλληλες διελευσεις ωστε να ενεργοποιηθουν οι συγκεκριμενες οψεις.
LIBRARINA
19-11-2008, 01:00 PM
Νικολετα μου, στον χαρτη του τον γενεθλιο υπαρχει οψη Αφροδιτης Κρονου και επισης στην Συναστρια σας η Αφροδιτη του κανει οψη με τον Κρονο σου. Αυτο θα ελεγα οτι μπορει να δωσει επαναληψη σχεσης σε συγκεκριμενη ομως περιοδο με τις καταλληλες διελευσεις ωστε να ενεργοποιηθουν οι συγκεκριμενες οψεις.
Ερση..σε ευχαριστώ πάρα πολύ....μακάρι να βρεί το κουράγιο να με συγχωρήσει...:cry::cry:
Μητσάκος
19-11-2008, 01:29 PM
Φαντάζομαι ότι πέρα από τις αστρολογικές ενδείξεις υπάρχουν και οι άλλες, αυτές που βιώνει ο καθένας. Προσωπικά πιστεύω, με βάση αυτά που είδα, διάβασα και ξέρω από άλλες περιπτώσεις, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούνε. Και αν τα ξαναβρούνε, αργά ή γρήγορα θα ξαναχωρίσουνε.
Δείμων
19-11-2008, 01:37 PM
...να με συγχωρήσει...:cry::cry:
(Eχμ) Δεν ξέρω τι έχει γίνει και ούτε ρωτάω για να μάθω, αλλά κάποιες φορές οι παρελθούσες πράξεις μας μπορεί να είναι ισχυρότερες από τα μελλοντικά άστρα. Λέω τώρα.
(Με πρόφτασε ο Μητσάκος)
LIBRARINA
19-11-2008, 01:39 PM
Φαντάζομαι ότι πέρα από τις αστρολογικές ενδείξεις υπάρχουν και οι άλλες, αυτές που βιώνει ο καθένας. Προσωπικά πιστεύω, με βάση αυτά που είδα, διάβασα και ξέρω από άλλες περιπτώσεις, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούνε. Και αν τα ξαναβρούνε, αργά ή γρήγορα θα ξαναχωρίσουνε.
Έχεις δίκιο για τα βιώματα του καθενός..εραστή της αστρολογίας Μητσάκο...
Αστρολογικά τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις τον χωρισμό σε περίπτωση επανασύνδεσης?????:embarrest:embarres t
Τίνα Ζαχαριάδου
19-11-2008, 01:46 PM
Αστρολογικά τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις τον χωρισμό σε περίπτωση επανασύνδεσης?????:embarrest:embarres t
Νομιζω οτι το λεει απο τα στοιχεια που εδωσα αλλα θα αφησω εκεινον να απαντησει ,παντως και γω πιστευω οτι μεσα σ αυτην την ηλιακη χρονια αν τα ξαναβρειτε θα χωρισετε γιατι Αστρολογικα εφετος τουλαχιστον δεν εχεις ευνοικες επιρροες αλλα και παλι κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια
LIBRARINA
19-11-2008, 02:00 PM
[QUOTE=Δείμων;72450](Eχμ) Δεν ξέρω τι έχει γίνει και ούτε ρωτάω για να μάθω, αλλά κάποιες φορές οι παρελθούσες πράξεις μας μπορεί να είναι ισχυρότερες από τα μελλοντικά άστρα. Λέω τώρα.
Δεν άντεξα σε συνθήκες πίεσης και τα βρόντηξα όλα και πίστεψέ με δεν ήταν λίγα....
Ίσως η σελήνη στον αιγόκαιρω και στον 12ο οίκο να με κάνει λιγότερο δυνατή απο όσο πίστευα ότι είμαι...
Μητσάκος
19-11-2008, 02:17 PM
Ο τύπος του είναι τέτοιος που δύσκολα θα συνδεόταν με τον τρόπο θα ήθελες, είναι πιο "φιλελεύθερος" στις σχέσεις του. Επιπλέον είναι σε μια ηλικία που θέλει να κάνει άλλα πράγματα και σχεδόν σίγουρα όχι μαζί σου. Στο βαθμό που μου πέφτει λόγος, θα σου πρότεινα να δεις τα πράγματα πιο συγκροτημένα και με βάση τη λογική.
LIBRARINA
19-11-2008, 02:30 PM
Ο τύπος του είναι τέτοιος που δύσκολα θα συνδεόταν με τον τρόπο θα ήθελες, είναι πιο "φιλελεύθερος" στις σχέσεις του. Επιπλέον είναι σε μια ηλικία που θέλει να κάνει άλλα πράγματα και σχεδόν σίγουρα όχι μαζί σου. Στο βαθμό που μου πέφτει λόγος, θα σου πρότεινα να δεις τα πράγματα πιο συγκροτημένα και με βάση τη λογική.
Εννοείς επαγγελματικά εραστή της αστολογίας...????
ή μήπως οικογένεια με άλλου τύπου γυναίκας..????:embarrest:embarrest
roxan
19-11-2008, 08:45 PM
με συγκίνησε ειλικρινά πάρα πολύ η θέρμη με την οποία σπεύσατε να δώσετε τα φώτα σας στην LIBRARINA, και εξεπλάγει με τις γνώσεις σας και την ανάλυση που κανατε!
αν δε σας κάνει κόπα θα μπορούσα να θέσω και εγώ ένα ερώτημα....?
πρόκειται για κάποιο άτομο που θα τολμούσα να πω οτι νιώθουμε (και οι 2) οτι είμαστε κάτι σαν "αδερφές ψυχές.." Η επικοινωνία κατα περιόδους και η επαφή είναι δύσκολη κ αλλοτε όχι.
θα μπορουσατε να μου πείτε αν βλεπετε κάτι το αξιοσημείωτο ή έστω το περίεργο σε αυτα τα ατομα?
28/6/86 (16:25) γυναίκα θεσ/νίκη
5/6/86 (11:00) άνδρας ρόδο
με σεβασμό και εκτίμηση..
Ρωξάνη
Μητσάκος
19-11-2008, 09:34 PM
με συγκίνησε ειλικρινά πάρα πολύ η θέρμη με την οποία σπεύσατε να δώσετε τα φώτα σας στην LIBRARINA, και εξεπλάγει με τις γνώσεις σας και την ανάλυση που κανατε!
πρόκειται για κάποιο άτομο που θα τολμούσα να πω οτι νιώθουμε (και οι 2) οτι είμαστε κάτι σαν "αδερφές ψυχές.." Η επικοινωνία κατα περιόδους και η επαφή είναι δύσκολη κ αλλοτε όχι.
θα μπορουσατε να μου πείτε αν βλεπετε κάτι το αξιοσημείωτο ή έστω το περίεργο σε αυτα τα ατομα?
Ρωξάνη
Έχετε χωρίσει;
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
20-11-2008, 09:02 AM
Έχετε χωρίσει;
Αγαπημενε μου που πηγε το κληρονομικο σου χαρισμα ....;:bigsmile::bigsmile:
Μητσάκος
20-11-2008, 10:00 AM
Αγαπημενε μου που πηγε το κληρονομικο σου χαρισμα ....;:bigsmile::bigsmile:
Το κληρονομικό μου δουλεύει μια χαρά. Το ερώτημα είναι ρητορικό, επειδή το υπό διαπραγμάτευση θέμα αφορά "επανασύνδεση" (=υπάρχει χωρισμός και εξετάζουμε το αν θα τα ξαναφτιάξουν) και όχι "σχέση με σκαμπανεβάσματα" :bigsmile:
Με δεδομένο ότι το 92% περίπου των μελών είναι γυναίκες και το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτές αντιμετωπίζει ένα ζήτημα (μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία) στη σχέση του, μπορεί εύκολα να μας οδηγήσει στο να ασχολούμαστε μόνο με θέματα σχέσεων.
Το ζήτημα είναι να αναλυθούν 3-4 περιπτώσεις χωρισμών που κατέληξαν ή δεν κατέληξαν σε επανασύνδεση, έτσι ώστε όποιος ενδιαφέρεται να ανατρέχει εκεί και να ψάχνει μόνος του και όχι να ασχολούμαστε όλη την ώρα με αυτό το θέμα :bigsmile:
roxan
20-11-2008, 03:12 PM
Το κληρονομικό μου δουλεύει μια χαρά. Το ερώτημα είναι ρητορικό, επειδή το υπό διαπραγμάτευση θέμα αφορά "επανασύνδεση" (=υπάρχει χωρισμός και εξετάζουμε το αν θα τα ξαναφτιάξουν) και όχι "σχέση με σκαμπανεβάσματα" :bigsmile:
Με δεδομένο ότι το 92% περίπου των μελών είναι γυναίκες και το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτές αντιμετωπίζει ένα ζήτημα (μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία) στη σχέση του, μπορεί εύκολα να μας οδηγήσει στο να ασχολούμαστε μόνο με θέματα σχέσεων.
Το ζήτημα είναι να αναλυθούν 3-4 περιπτώσεις χωρισμών που κατέληξαν ή δεν κατέληξαν σε επανασύνδεση, έτσι ώστε όποιος ενδιαφέρεται να ανατρέχει εκεί και να ψάχνει μόνος του και όχι να ασχολούμαστε όλη την ώρα με αυτό το θέμα :bigsmile:
ναι,δίκιο έχετε ήταν δική μου παράλειψη να το αναφέρω, ναι στην εν λόγω περίπτωση υπάρχει χωρισμός(πιο συγκεκριμένα προ 2εβδομάδων)...
colibri
20-11-2008, 03:34 PM
Να προσθέσω Μητσάκο μου ότι δυστυχώς ο πιο διαδεδομένος χωρισμός είναι αυτός της λάθος επιλογής συντρόφου που πηγάζει από τη φοβία των περισσότερων γυναικών να μη μείνουν μόνες....
Μετά έρχεται και η συνήθεια του άλλου με ότι στραβα και ανάποδα έχει, του κάνουμε εμεις του άλλου τη ζωή δύσκολη γιατι δεν τον γουστάρουμε πραγματικά ( σημ. κανένας άντρας δε μπορεί να κάνει τη ζωή δύσκολη σε μια γυναίκα αν δεν του το επιτρέψει εκείνη), τέλος βρίσκει ο άλλος κάποια άλλη ή μια ασχολία που τον χαλαρώνει απομακρύνεται απο τη σύντροφο η σύντροφος νιώθει οτι η αξία της είναι ίση με το πάτωμα και ψάχνει διαρκώς κάτι που να διαψεύσει αυτή τη λάθος αντίληψη για τον εαυτό της. Το περίεργο είναι ότι παρόλο που δεν είμαστε ευτυχισμένες σ μια σχέση και χωρίζουμε, εμείς οι γυναίκες σε μεγαλύτερο ποσοστό ψάχνουμε επανασύνδεση με το ίδιο λάθος άτομο, που το άτομο στην ουσία μπορεί και να μην είναι λάθος αλλά δεν είναι το κατάλληλο για εμάς... Δυστυχώς δεν αφήνουμε τα πράγματα να παίρνουν από μόνα τους το δρόμο τους, πιεζουμε καταστάσεις και όταν πιέζουμε καταστάσεις τότε είναι η πρώτη ενδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά... Και δεν υπάρχει δικαιολογία ότι ο έρωτας τυφλώνει γιατί είναι το πιο υπέροχο αίσθημα, η καψούρα ίσως, όχι ο έρωτας (εμπευσμένο από την πατρινιά πεθερά Mega channel).
Τίνα Ζαχαριάδου
20-11-2008, 05:11 PM
Ρωξάνη
Kαλησπερα, δεν θα ηθελα να σου πω αν βλεπω κατι αξιοσημειωτο η οχι,θα σου δωσω καποια στοιχεια και αυτο θα το κρινεις εσυ.Στο γενεθλιο του χαρτη,στον 5 οικο(τα ερωτικα του)εχει Ουρανο και Ποσειδωνα που δειχνει οτι οι σχεσεις που του ταιριαζουν ειναι οι ελευθερες οι ασυμβιβαστες,οι ιδιορρυθμες που ομως διαθετουν αρκετο ιδεαλισμο.Ειναι ο τυπος που ελκεται απο τις πλατωνικες σχεσεις και ως ενα μεγαλο βαθμο τις ονειροφανταζεται.Σ αυτον τον οικο τωρα απο διελευση εχει μεσα Πλουτωνα και δειχνει εντονη ερωτικη σχεση που αν ομως δεν ειναι η πλεον καταλληλη ειναι δυσκολο να διατηρηθει,επισης εχει Δια στον πεμπτο, διελευση που δειχνει ευνοια και ποσοτικες σχεσεις αλλα επιπολαιου ισως χαρακτηρα.Ο διελαυνων Ποσειδωνας πριν 2 εβδομαδες περιπου εγινε ορθοδρομος και αγγιξε την ακμη του 7 οικου με αποτελεσμα να διμιουργησει προβληματα ειτε γιατι νομιζουμε οτι ο συντροφος μπορει να μας εχει εξαπατησει ειτε γιατι δεν ειναι ο καταλληλος για εμας.Στον δικο σου τον χαρτη τωρα ο Αρης ο διελαυνων τις μερες που χωρισατε ηταν στον 1 οκο με αποτελεσμα να βγαζεις επιθετικη συμπεριφορα και να προκαλεις διαμαχες.Ο διελαυνων,Ουρανος σε συνοδο με την ακμη του 5 οικου ευνοει τις ιδιορρυθμες σχεσεις αλλα μπορει και να τις διαλυσει ξαφνικα.Στην ηλιακη σου επιστροφη εχεις Κρονο και Αρη στον 7 οικο,ο Αρης στις σχεσεις φερνει απωθυμενα,εριστικοτητα και ανταγωνισμο ενω ο Κρονος απο την μερια του φερνει δοκιμασιες με σκοπο να δοκιμασει τις βασεις και τα θεμελια του δεσμου.Αν οι βασεις ειναι γερες οι σχεσεις δεν καταστρεφονται αντιθετως αντεχουν στον χρονο.Αν οι σχεσεις καταστραφουν σημαινει οτι τα θεμελια ισως να μην ηταν τοσο γερα οσο νομιζαμε.:love:
LIBRARINA
20-11-2008, 08:10 PM
Kαλησπερα, δεν θα ηθελα να σου πω αν βλεπω κατι αξιοσημειωτο η οχι,θα σου δωσω καποια στοιχεια και αυτο θα το κρινεις εσυ.Στο γενεθλιο του χαρτη,στον 5 οικο(τα ερωτικα του)εχει Ουρανο και Ποσειδωνα που δειχνει οτι οι σχεσεις που του ταιριαζουν ειναι οι ελευθερες οι ασυμβιβαστες,οι ιδιορρυθμες που ομως διαθετουν αρκετο ιδεαλισμο.Ειναι ο τυπος που ελκεται απο τις πλατωνικες σχεσεις και ως ενα μεγαλο βαθμο τις ονειροφανταζεται.Σ αυτον τον οικο τωρα απο διελευση εχει μεσα Πλουτωνα και δειχνει εντονη ερωτικη σχεση που αν ομως δεν ειναι η πλεον καταλληλη ειναι δυσκολο να διατηρηθει,επισης εχει Δια στον πεμπτο, διελευση που δειχνει ευνοια και ποσοτικες σχεσεις αλλα επιπολαιου ισως χαρακτηρα.Ο διελαυνων Ποσειδωνας πριν 2 εβδομαδες περιπου εγινε ορθοδρομος και αγγιξε την ακμη του 7 οικου με αποτελεσμα να διμιουργησει προβληματα ειτε γιατι νομιζουμε οτι ο συντροφος μπορει να μας εχει εξαπατησει ειτε γιατι δεν ειναι ο καταλληλος για εμας.Στον δικο σου τον χαρτη τωρα ο Αρης ο διελαυνων τις μερες που χωρισατε ηταν στον 1 οκο με αποτελεσμα να βγαζεις επιθετικη συμπεριφορα και να προκαλεις διαμαχες.Ο διελαυνων,Ουρανος σε συνοδο με την ακμη του 5 οικου ευνοει τις ιδιορρυθμες σχεσεις αλλα μπορει και να τις διαλυσει ξαφνικα.Στην ηλιακη σου επιστροφη εχεις Κρονο και Αρη στον 7 οικο,ο Αρης στις σχεσεις φερνει απωθυμενα,εριστικοτητα και ανταγωνισμο ενω ο Κρονος απο την μερια του φερνει δοκιμασιες με σκοπο να δοκιμασει τις βασεις και τα θεμελια του δεσμου.Αν οι βασεις ειναι γερες οι σχεσεις δεν καταστρεφονται αντιθετως αντεχουν στον χρονο.Αν οι σχεσεις καταστραφουν σημαινει οτι τα θεμελια ισως να μην ηταν τοσο γερα οσο νομιζαμε.:love:
'Αραγε στις σχέσεις που οδηγούν σε χωρισμό μπορούν να χτιστούν νέα θεμέλια????
Ισως να μην ταιριάζει στην συγκεκριμένη ενότητα η ερώτηση...
Αλλά πολλοί από εμας χωρίζουμε και ψάχνουμε επανασύνδεση..είναι μόνο θέμα ανασφάλειας και συνήθειας μόνο??
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
20-11-2008, 08:27 PM
ναι,δίκιο έχετε ήταν δική μου παράλειψη να το αναφέρω, ναι στην εν λόγω περίπτωση υπάρχει χωρισμός(πιο συγκεκριμένα προ 2εβδομάδων)...
Αγαπημενη Ρωξανη ακριβως ιδια στοιχεια γεννησεως με το αγορι σου εχει και η κορη μου ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΕ πριν δυο εβδομαδες και αυτη...
Οπως εγραψε το μελος Ερση για το αγορι καπως ετσι ειναι και για την κορη μου γιατι εχουν τις ιδιες οψεις ....
φιλικα Δεσποινα κουκι
veatriki
20-11-2008, 11:25 PM
ερση καλησπερα, θα ηθελα και εγω σε παρακαλω την πολυτιμη συμβουλη σου,
χωρισαμε στις 5/8/2008 εγω 20/1/66 0900 αθηνα αυτος 10/6/65 αγνωστη ωρα.
υπαρχει καποια πιθανοτητα προσεγγησεις η τελειωσαν ολα οριστικα?
Τίνα Ζαχαριάδου
20-11-2008, 11:37 PM
Καλησπερα Veatriki μου, ευχαριστως να τα κοιταξω αλλα οπως καταλαβαινεις χωρις την ωρα του συντροφου μισα πραγματα θα δουμε,εδω με ωρα και διατηρουμε ολοι τις επιφυλαξεις μας οταν προκειται για προβλεψη γιατι οταν ρωταμε για επανασυνδεση ουσιαστικα ζηταμε προβλεψη.:cheesy:
veatriki
20-11-2008, 11:42 PM
ερση σε ευχαριστω για την ανταποκριση εστω κατι σε ποιο γενικο πλανο θελω να ξερω η μαλλον να βεβαιωθω για να προχωρισω την ζωη μου αλλα πριν το κανω θελω να ειμαι σιγουρι -οσο μπορω-
libraD
21-11-2008, 01:31 AM
Καλησπέρα,
Και ποια διέλευση θα μπορούσε να ενεργοποιήσει μια τέτοια όψη σε μια συναστρία;;;:love: Έχω μπερδευτεί λιγάκι γιατί μέχρι τώρα ερμήνευα τις διελεύσεις βάσει γενέθλιων ωροσκοπίων.Θέλω να πω ότι έπαιρνα το ένα ωροσκόπιο, έβλεπα τί όψεις δημιουργούνται με τους διελαύνοντες πλανήτες εκείνης της περιόδου και κουτσά-στραβά με τα λίγα που ξέρω έβγαζα ένα συμπέρασμα.Το ίδιο έκανα και για το άλλο ωροσκόπιο.
Αλλά τώρα νομίζω ότι μπερδεύτηκα εντελώς. Και για να θέσω το ερώτημα για τη δική μου περίπτωση, θα σου πω ότι η Αφροδίτη του στον Αιγόκερω κάνει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο μου στο Σκορπιό με ανοχή 4,96 μοιρών και αντίστοιχα ο Κρόνος του στο Σκορπιό είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη μου στο Σκορπιό με ανοχή 4,69 μοιρών.
Έστω λοιπόν ότι αυτή την περίοδο ο Δίας είναι στον Αιγόκερω και σχηματίζει σύνοδο με τη δική του Αφροδίτη και εξάγωνο με τη δικιά μου Αφροδίτη και τον Κρόνο. Τί "συνδυασμό" πρέπει να κάνω (αν το λέω σωστά) για να δω πώς θα ενεργοποιηθούν αυτές οι δυο συγκεκριμένες όψεις της συναστρίας μας;:wacko:
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα τώρα...:unsure: Πάντως εγώ έχω μπερδευτεί εντελώς...:wacko:
Φιλικά,
libraD :love: :toung:
Δείμων
21-11-2008, 02:00 AM
¶σχετο, τη σύνοδο Αφροδίτης - Κρόνου στο σύνθετό σας την έχεις αναλύσει?
libraD
21-11-2008, 02:09 AM
¶σχετο, τη σύνοδο Αφροδίτης - Κρόνου στο σύνθετό σας την έχεις αναλύσει?
Δείμωνα σε ποιόν μιλάς τώρα; Μπερδεύτηκα πάλι:wacko: είναι και προχωρημένη η ώρα :toung:.
Πάντως αν μιλάς σε 'μένα, οι όψεις που ανέφερα αφορούν σε χάρτη συναστρίας και όχι σε σύνθετο.Όσον αφορά στο σύνθετο, η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει σύνοδο με το Δία, τον Ουρανό και το Νότιο Δεσμό και τετράγωνο με Σελήνη και Βέρτεξ(στην Παρθένο).
Αλλά όπως και να 'χει σε ένα σύνθετο νόμιζα ότι αναλύαμε τις όψεις που κάνουν οι οίκοι με τους πλανήτες και όχι οι πλανήτες μεταξύ τους.
Τώρα πάλι αν βιάστηκα να μιλήσω και όντως δεν απευθύνεσαι σε 'μένα θα φταίει το έντονα παρορμητικό πνεύμα μου που προκύπτει από το ταυ τετράγωνο Ήλιου(Ζυγός)-Ωροσκόπου(Κριός)-Σελήνης(Αιγόκερως)...χαχαχα αχα :laugh:
Φιλικά,
libraD :toung:
Δείμων
21-11-2008, 02:23 AM
Ναι η άτιμη η ώρα, είδες. Σκεφτόμουν να μη γράψω σύνθετο και τελικά αυτό έβαλα :toung: στη συναστρία εννοούσα.
Η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου ωθεί το άτομο της Αφροδίτης να προσφέρει τρυφερότητα στον Κρόνο όμως εμποδίζει το άτομο του Κρόνου να επιστρέψει τα ίδια συναισθήματα στο άτομο της Αφροδίτης. Δηλαδή μιλάμε για μια μονόδρομη ροή τρυφερότητας. Γενικά, όπως και το αντίστοιχο εξάγωνο, σηματοδοτεί δέσιμο αλλά όχι τόσο συναισθηματικό όσο επαγγελματο-οικονομικό.
libraD
21-11-2008, 02:27 AM
Ναι η άτιμη η ώρα, είδες. Σκεφτόμουν να μη γράψω σύνθετο και τελικά αυτό έβαλα :toung: στη συναστρία εννοούσα.
Η σύνοδος Αφροδίτης - Κρόνου ωθεί το άτομο της Αφροδίτης να προσφέρει τρυφερότητα στον Κρόνο όμως εμποδίζει το άτομο του Κρόνου να επιστρέψει τα ίδια συναισθήματα στο άτομο της Αφροδίτης. Δηλαδή μιλάμε για μια μονόδρομη ροή τρυφερότητας. Γενικά, όπως και το αντίστοιχο εξάγωνο, σηματοδοτεί δέσιμο αλλά όχι τόσο συναισθηματικό όσο επαγγελματο-οικονομικό.
Οκ συγχωρεμένος χαχαχαχαχα :toung:
Αλλά όπως και να έχει η απορία μου αφορούσε στις διελεύσεις σε σχέση με τις όψεις μιας συναστρίας και συγκεκριμένα με αυτές που έχει προαναφέρει.
Πάντως ευχαριστώ πολύ για την ερμηνεία των όψεων αυτών καθεαυτών, έπεσες ακριβώς "μέσα". Πιο ακριβής δε θα μπορούσες να ήσουν!!!!:toung: merci!!!
Φιλικά,
libraD :cheesy:
Δείμων
21-11-2008, 02:32 AM
Πιο ακριβής δε θα μπορούσες να ήσουν!!!
Όχι εγώ, η αστρολογία! :laugh: (Στο είπα οτι ήτανε ολίγον άσχετον :cheesy:)
Και η αντίθεση Αφροδίτης - Κρόνου σε συναστρία, τι μπορεί να δείχνει?
Τίνα Ζαχαριάδου
21-11-2008, 10:00 AM
Καλησπέρα,
Και ποια διέλευση θα μπορούσε να ενεργοποιήσει μια τέτοια όψη σε μια συναστρία;;;:love: Έχω μπερδευτεί λιγάκι γιατί μέχρι τώρα ερμήνευα τις διελεύσεις βάσει γενέθλιων ωροσκοπίων.Θέλω να πω ότι έπαιρνα το ένα ωροσκόπιο, έβλεπα τί όψεις δημιουργούνται με τους διελαύνοντες πλανήτες εκείνης της περιόδου και κουτσά-στραβά με τα λίγα που ξέρω έβγαζα ένα συμπέρασμα.Το ίδιο έκανα και για το άλλο ωροσκόπιο.
Αλλά τώρα νομίζω ότι μπερδεύτηκα εντελώς. Και για να θέσω το ερώτημα για τη δική μου περίπτωση, θα σου πω ότι η Αφροδίτη του στον Αιγόκερω κάνει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο μου στο Σκορπιό με ανοχή 4,96 μοιρών και αντίστοιχα ο Κρόνος του στο Σκορπιό είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη μου στο Σκορπιό με ανοχή 4,69 μοιρών.
Έστω λοιπόν ότι αυτή την περίοδο ο Δίας είναι στον Αιγόκερω και σχηματίζει σύνοδο με τη δική του Αφροδίτη και εξάγωνο με τη δικιά μου Αφροδίτη και τον Κρόνο. Τί "συνδυασμό" πρέπει να κάνω (αν το λέω σωστά) για να δω πώς θα ενεργοποιηθούν αυτές οι δυο συγκεκριμένες όψεις της συναστρίας μας;:wacko:
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα τώρα...:unsure: Πάντως εγώ έχω μπερδευτεί εντελώς...:wacko:
Φιλικά,
libraD :love: :toung:
Καλημερα,σωστα ερμηνευεις γενεθλιους διελευσεις, μεχρι τωρα.Καταρχην να πω οτι ο λογος που ανεφερα οψεις Κρονου με Αφροδιτη, ειναι γιατι μας δειχνουν την μακροβιοτητα αλλα και την επαναληψη μιας σχεσης .Οταν λεμε επαναληψη και καταλληλες διελευσεις εννοουμε οτι πρεπει απο διελευση να περασει μια Αφροδιτη η ενας Κρονος για να ενεργοποιησει την γενεθλια οψη Αφροδιτης Κρονου.Ο Διας που αναφερεις οτι κανει οψη με την Αφροδιτη το μονο που μπορει να ενεργοποιησει ειναι μια γενεθλια οψη Αφροδιτης Δια.Τωρα για επανασυνδεση αυτο που πρεπει να δεις δεν ειναι μονο αυτα, ειναι κατα την γνωμη μου συνδυασμος πολλων πραγματων γι αυτο θα σε παραπεμψω στο θεμα συνθετος και επανασυνδεση(δυστυχως ακομα δεν μπορω να βρω τον τροπο να στο εβαζα κατευθειαν:bigsmile:)και τοτε θα δεις οτι τις περισσοτερες φορες αν οχι και ολες, χρειαζονται πολλα παραπανω απο μια Αφροδιτη Κρονο. Ελπιζω να σε ξεμπερδεψα. :love:
mousik_h
21-11-2008, 10:28 AM
βρε παιδια ποσοι παρθενοι χψρισαν τη τελευταια εβδομαδα?τι εγινε? μας εφτυσε μυγα ολους?
Μητσάκος
21-11-2008, 10:42 AM
βρε παιδια ποσοι παρθενοι χψρισαν τη τελευταια εβδομαδα?τι εγινε? μας εφτυσε μυγα ολους?
Παίζει αντίθεση με Ουρανό, για αυτό :toung:
(για τσατ πάει και το βλέπω να κλειδώνει :toung: )
roxan
21-11-2008, 02:15 PM
ναι δίκιο έχετε,έτσι είναι εξ άλλου όλα έρχονται κ γίνονται για κάποιο λόγο στη ζωή,κ προσωπικά πιστεύω οτι γίνονται για καλο!!!!:toung:
ευτυχώς που υπάρχει και ο κρόνος!δηλώνω fun!!!
ειλικρινά ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση:bigsmile::bigsmile::bigsmile::big smile::bigsmile:!
φιλικά
Ρωξάνη
roxan
21-11-2008, 02:27 PM
Αγαπημενη Ρωξανη ακριβως ιδια στοιχεια γεννησεως με το αγορι σου εχει και η κορη μου ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΕ πριν δυο εβδομαδες και αυτη...
Οπως εγραψε το μελος Ερση για το αγορι καπως ετσι ειναι και για την κορη μου γιατι εχουν τις ιδιες οψεις ....
φιλικα Δεσποινα κουκι
με λίγα λόγια δηλαδή και εγώ κ η κόρη σας πετύχαμε λαχείο...:toung::toung:!!!!!
ολόψυχα συμπάσχω!
τι να κάνουμε,όλα για καλό γίνονται...:amuse:
φιλικά
Ρωξάνη
Τίνα Ζαχαριάδου
21-11-2008, 03:18 PM
Γεια σου Veatriki μου, το αν θα επιλεξεις να συνεχισεις την ζωη σου και να πας ενα βημα παραπερα, νομιζω οτι δεν μπορει να στο πει κανεις,ουτε και η αστρολογια ειναι δικη σου καθαρα η επιλογη.:bigsmile:Τωρα αυτο που ειδα εγω στον χαρτη σου ειναι πως η Αφροδιτη σου(ο Πλανητης της αγαπης,του ερωτα και των οικονομικων σου, σε συναστρια δειχνει τον βαθμο που ταιριαζουν δυο αναθρωποι, ερωτικη ελξη κτλ)ειναι αναδρομη, στον Υδροχοο,και στον 12,αυτο συνηθως σημαινει καρμικες οφειλες και οτι ελκυεις συνηθως,ακαταλληλα ατομα και φυσικα σχεσεις υδροχοικες δηλ. αντισυμβατικου χαρακτηρα.Το καλο ειναι οτι αυτη η αναδρομη Αφροδιτη δεν μενει εφ ορου ζωης αναδρομη,ετσι την χρονια που ορδοδρομει σε προοδευτικο χαρτη,το ατομο εχει την δυνατοτητα να βελτιωσει τα αισθηματικα του (εσενα αυτο συνεβει γυρω στα 27 σου)Αυτη η Αφροδιτη τωρα ειναι στον 12 οικο σε καρμικο οικο παλι και ενω ειναι σε καλη θεση πρεπει να μαθεις να διαχειριζεσαι,αυτα τα στοιχεια, αυτη τωρα η Αφροδιτη κανει τετραγωνο με την δικη του Αφροδιτη που ειναι στον Ταυρο και δεν ειναι και οτι καλυτερο για συναστρια.Στην ηλιακη σου επιστροφη τωρα δεν νομιζω οτι εχεις επανασυνδεση, ο κυβερνητης του 7 στο 8 συνηθως δινει τελος σχεσης,του 5 (ερωτικα) παει στον υδροχοο σημαινει οτι ευνοουνται οι πιο ελευθερες σχεσεις .Απο διελευση την περιοδο που χωρισες ο Κρονος ηταν στον 7 οικο που σημαινει οτι οι γερες σχεσεις δοκιμαζονται και αντεχουν,ενω οι αλλες διαλυονται.Στην ηλιακη του 2009 αν εχεις επανασυνδεση νομιζω πως θα περασεις παλι κρισεις αν και γενικα θα εχεις περισσοτερη αυτοπεποιθηση και ισως και ξεκινημα νεας σχεσης αφου ο αρης θα ειναι στον 5 οικο,πολυ πιθανο μεσα απο φιλους η συλλογικους χωρους γιατι παει στον 11 οικο.:love::love::love:
veatriki
21-11-2008, 04:51 PM
ερση μου σε ευχαριστω παρα πολυ. καλο σου απογευμα.
libraD
25-11-2008, 12:14 AM
Καλημερα,σωστα ερμηνευεις γενεθλιους διελευσεις, μεχρι τωρα.Καταρχην να πω οτι ο λογος που ανεφερα οψεις Κρονου με Αφροδιτη, ειναι γιατι μας δειχνουν την μακροβιοτητα αλλα και την επαναληψη μιας σχεσης .Οταν λεμε επαναληψη και καταλληλες διελευσεις εννοουμε οτι πρεπει απο διελευση να περασει μια Αφροδιτη η ενας Κρονος για να ενεργοποιησει την γενεθλια οψη Αφροδιτης Κρονου.Ο Διας που αναφερεις οτι κανει οψη με την Αφροδιτη το μονο που μπορει να ενεργοποιησει ειναι μια γενεθλια οψη Αφροδιτης Δια.Τωρα για επανασυνδεση αυτο που πρεπει να δεις δεν ειναι μονο αυτα, ειναι κατα την γνωμη μου συνδυασμος πολλων πραγματων γι αυτο θα σε παραπεμψω στο θεμα συνθετος και επανασυνδεση(δυστυχως ακομα δεν μπορω να βρω τον τροπο να στο εβαζα κατευθειαν:bigsmile:)και τοτε θα δεις οτι τις περισσοτερες φορες αν οχι και ολες, χρειαζονται πολλα παραπανω απο μια Αφροδιτη Κρονο. Ελπιζω να σε ξεμπερδεψα. :love:
Καλησπέρα,
Ααααααααααααααα, τώρα κατάλαβα....Σε ευχαριστώ πολύ, δεν είχα καταλάβει ότι όταν γενικά θέλουμε να δούμε την ενεργοποίηση όψεων σε συναστρία ότι πέρνουμε τον έναν από τους δύο πλανήτες σε κάθε "ζευγαράκι" όψεων. Όπως π.χ. Αφροδίτης - Δία να υπολογίσω το Δία. Αλήθεια σε μια όψη Σελήνης - Ήλιου, τί υπολογίζω τη Σελήνη ή τον Ήλιο που μένει περισσότερο σε ένα ζώδιο; Γενικά, να φροντίζω κάθε φορά να κοιτώ τον πλανήτη που είναι πιο αργός από τους δυο σε κάθε ζευγάρι όψεων;
Σε ευχαριστώ κι ελπίζω να μη σε ζαλίζω πολύ με τις ερωτήσεις μου.
Φιλικά
Τίνα Ζαχαριάδου
25-11-2008, 01:00 AM
Καλησπέρα,
Ααααααααααααααα, τώρα κατάλαβα....Σε ευχαριστώ πολύ, δεν είχα καταλάβει ότι όταν γενικά θέλουμε να δούμε την ενεργοποίηση όψεων σε συναστρία ότι πέρνουμε τον έναν από τους δύο πλανήτες σε κάθε "ζευγαράκι" όψεων. Όπως π.χ. Αφροδίτης - Δία να υπολογίσω το Δία. Αλήθεια σε μια όψη Σελήνης - Ήλιου, τί υπολογίζω τη Σελήνη ή τον Ήλιο που μένει περισσότερο σε ένα ζώδιο; Γενικά, να φροντίζω κάθε φορά να κοιτώ τον πλανήτη που είναι πιο αργός από τους δυο σε κάθε ζευγάρι όψεων;
Σε ευχαριστώ κι ελπίζω να μη σε ζαλίζω πολύ με τις ερωτήσεις μου.
Φιλικά
Ομολογω πως με μπερδεψες:unsure:οταν ειπα για ενεργοποιηση οψεων εννοουσα γενεθλιου χαρτη.δηλ.παιρνουμε ενα ενα πλανητη απο διελευση και κοιταμε σε ποιον οικο του γενεθλιου μας χαρτη πεφτει και τι οψεις κανει με τους γενεθλιους πλανητες.Δεν μιλησα για ενεργοποιηση συναστριας, αλλα για ενεργοποιηση γενεθλιων οψεων, στον δικο σου τον χαρτη και μετα στον χαρτη του συντροφου ξεχωριστα.
libraD
27-11-2008, 12:44 AM
Ομολογω πως με μπερδεψες:unsure:οταν ειπα για ενεργοποιηση οψεων εννοουσα γενεθλιου χαρτη.δηλ.παιρνουμε ενα ενα πλανητη απο διελευση και κοιταμε σε ποιον οικο του γενεθλιου μας χαρτη πεφτει και τι οψεις κανει με τους γενεθλιους πλανητες.Δεν μιλησα για ενεργοποιηση συναστριας, αλλα για ενεργοποιηση γενεθλιων οψεων, στον δικο σου τον χαρτη και μετα στον χαρτη του συντροφου ξεχωριστα.
Καλησπέρα,
Αααααααααααααααααα, τώρα τελικά κατάλαβα. Συγγνώμη δεν ειμαι αργόστροφη αλλά ξεσπάει απλά η κούραση της ημέρας.:embarrest Ευχαριστώ πολύ για την ανοχή σου και συγγνώμη και πάλι.:love:
Φιλικά,
Caladriel
27-11-2008, 03:33 AM
Καλησπέρα!
Μ'αρέσει πολύ που βλέπω αναλυτικές συμβουλές..:)
Θα ήθελα να μάθω και εγώ αν υπάρχει επανασύνδεση με τον πρώην μου...Χωρίσαμε 30Αυγούστου με δική του απόφαση γιατί η σχέση είχε γίνει φορτική και για τους δύο. Τρείς μήνες τώρα μιλάμε..Πότε συχνά, πότε αραιά. Αυτός μία έρχεται, μία φεύγει και επειδή εμενα αυτό με κούρασε αποφάσισα να του κλείσω την πόρτα μία για πάντα. Δεν το δέχτηκε αυτός όμως και έτσι και πάλι μιλάμε. Ειναι καλός άνθρωπος και με σέβεται, θεωρεί ότι έχει βρει σε μένα οτι θα ήθελε (κάτι που το νιώθω και εγώ γι'αυτον) όμως αυτή τη στιγμή κάτι τον κρατάει πίσω..Δεν θέλει σχέση τόσο με μένα, όσο με καμία.
Δεν την αντέχω αυτή τη κατάσταση και θα ήθελα να πραγματικά να μάθω αφενός τι του συμβαίνει και αφετέρου αν θα υπάρξει επανασύνδεση.
Σε ποιον/ποιους θα μπορουσα να στειλω με pm τα στοιχεια μας?
Ευχαριστώ απο καρδιάς εκ των προτέρων!!
Caladriel
28-11-2008, 03:11 PM
Καλησπέρα
Δίνω τις ημερομηνίες μας και όποιος μπορει ας βοηθησει...
Εγώ 8/1/83 και ώρα 3.35
αυτός 30/5/77 ώρα 19.00
Ευχαριστώ πολυ!!
Caladriel
29-11-2008, 05:43 PM
Να προσθέσω οτι και οι δύο Αθήνα έχουμε γεννηθεί...
Καλημέρα σας και από μένα..
Βλέπω ότι το θέμα της επανασύνδεσης είναι κάτι που μας καίει.. :-)
Και επειδή καίει και εμένα, θα ήθελα να δώσω και γω τα στοιχεία μου και όποιος μπορέσει άς βοηθήσει!
Ανδρας: 17/2/82 15:30
Γυναίκα: 09/11/83 09:00
ο χωρισμός έγινε περίπου πριν 3 μήνες..
ευχαριστώ!..
Μητσάκος
06-12-2008, 01:26 PM
Καλησπέρα!
Μ'αρέσει πολύ που βλέπω αναλυτικές συμβουλές..:)
Θα ήθελα να μάθω και εγώ αν υπάρχει επανασύνδεση με τον πρώην μου...Χωρίσαμε 30Αυγούστου με δική του απόφαση γιατί η σχέση είχε γίνει φορτική και για τους δύο. Τρείς μήνες τώρα μιλάμε..Πότε συχνά, πότε αραιά. Αυτός μία έρχεται, μία φεύγει και επειδή εμενα αυτό με κούρασε αποφάσισα να του κλείσω την πόρτα μία για πάντα. Δεν το δέχτηκε αυτός όμως και έτσι και πάλι μιλάμε. Ειναι καλός άνθρωπος και με σέβεται, θεωρεί ότι έχει βρει σε μένα οτι θα ήθελε (κάτι που το νιώθω και εγώ γι'αυτον) όμως αυτή τη στιγμή κάτι τον κρατάει πίσω..Δεν θέλει σχέση τόσο με μένα, όσο με καμία.
Δεν την αντέχω αυτή τη κατάσταση και θα ήθελα να πραγματικά να μάθω αφενός τι του συμβαίνει και αφετέρου αν θα υπάρξει επανασύνδεση.
Σε ποιον/ποιους θα μπορουσα να στειλω με pm τα στοιχεια μας?
Ευχαριστώ απο καρδιάς εκ των προτέρων!!
Κοπέλα μου, Δίδυμο με σύνοδο Ήλιου - Δία στον 7ο και σύνοδο Αφροδίτης - ¶ρη στον 5ο και στον Κριό, κομματάκι δύσκολο το βλέπω να μη θέλει να κάνει σχέση με ...καμία. Είσαι σίγουρη για αυτά που σκέφτεσαι; :cheesy:
Caladriel
06-12-2008, 02:09 PM
Δεν τα σκεφτομαι εγώ...Αυτός τα λέει....Μπορεί να ακουστεί χαζό αυτό που θα πω, μπορεί να με πεις και κορόιδο ή θύμα δεν ξέρω, αλλά τον ξέρω καλα...Αμα αυτό λέει, αυτό εννοεί...Δεν έχει λόγο να μου πει ψέματα...
Εκτός αν δεν έχει επαφή με τον εσωτερικό του κόσμο, και άλλα λέει αλλά, άλλα θέλει στην ουσία. Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω...
Μητσάκος
06-12-2008, 02:18 PM
Δεν τα σκεφτομαι εγώ...Αυτός τα λέει....Μπορεί να ακουστεί χαζό αυτό που θα πω, μπορεί να με πεις και κορόιδο ή θύμα δεν ξέρω, αλλά τον ξέρω καλα...Αμα αυτό λέει, αυτό εννοεί...Δεν έχει λόγο να μου πει ψέματα...
Εκτός αν δεν έχει επαφή με τον εσωτερικό του κόσμο, και άλλα λέει αλλά, άλλα θέλει στην ουσία. Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω...
Ένα καλό άρθρο έχει εδώ http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/1527-%EF%E9-14-%E5%F0%E9%EA%DF%ED%E4%F5%ED%EF%E9-%F4%FD%F0%EF%E9-%E1%ED%E4%F1%FE%ED.html
με τίτλο "Οι 14 επικίνδυνοι τύποι ανδρών" αλλά επειδή είναι μεγάλο και μπορεί να βαρεθείς, διάβασε αυτό το απόσπασμα.
Να είσαι καλά :bigsmile:
"2ος Τύπος: Ο Πολυλογάς
ζώδια συγγενή με αυτόν: Δίδυμοι, Τοξότης
Πολύ επικοινωνιακός και ζωηρός τύπος, γεμάτος ζωντάνια και ενεργητικότητα. Θα παρουσιαστεί σαν επιστήμονας πυρηνικής φυσικής (τουλάχιστον), πολυταξιδεμένος. Θα εντυπωσιάσει με τις γνώσεις του και με το πόσο in είναι, θα νομίσετε ότι είστε δίπλα σε έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο. Θα ήταν καλύτερο βέβαια να πιστεύατε το πολύ 20% από όσα σας πει. Κάποιες περίεργες αλλά καλά δικαιολογημένες εξαφανίσεις (π.χ., «έπιασε φωτιά το σπίτι του γείτονα και αποκλείστηκε όλη η περιοχή») θα είναι η αρχή.
Στη συνέχεια θα διαπιστώσατε ότι τα λόγια λίγη σχέση έχουν με την πράξη και παράλληλα οι «εξαφανίσεις» θα γίνουν πλέον σταθερές καθώς θα υπάρχει τουλάχιστον άλλη μία στη ζωή του! Πίσω δε από τα «μεγαλεία» και τις θεωρίες μπορεί και να ανακαλύψετε ότι είναι μπερδεμένος και με ...απατεωνιές, έστω και μικρές.
Θα διαπιστώσετε με επώδυνο τρόπο λοιπόν ότι πρόκειται για τον τύπο που αρνείται να μεγαλώσει και να ωριμάσει, να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και θα υποχρεωθείτε πια να είστε εσείς ο «άνδρας» και να βιώνετε μια σχέση «ψυχολογικής παιδεραστίας», με αποτέλεσμα να γίνεστε κουρέλι. Και κατά βάση μάλλον θα πιστεύετε ότι δεν φταίει αυτός που είναι «αδύναμος» χαρακτήρας. Για σκεφτείτε όμως, θα φταίει αυτός που σας ...παραμύθιασε ή εσείς που ...παραμυθιαστήκατε; "
Caladriel
06-12-2008, 02:31 PM
Δικιο έχεις, αλλά παραδέξου οτι είναι μία γενίκευση αυτο.....Και εμένα αν ακουσει κάποιος οτι ειμαι Αιγόκερως θα βγάλει ένα δύο συμπερασματα, όμως στην πραγματικότητα δεν νιωθω καθόλου ως Αιγόκερως...
Τα αστρά λένε για τάσεις..Αλλά το πως θα διαμορφωθεί εν τέλει η προσωπικότητα κάποιου έχει να κάνει και με κάποια βιώματα.
Τέλος πάντων, θα πω ότι έχεις δίκιο, γιατί και εγώ εν τέλει δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στην φωτιά για κανέναν άνθρωπο...
Μητσάκος
06-12-2008, 03:06 PM
Δικιο έχεις, αλλά παραδέξου οτι είναι μία γενίκευση αυτο.....Και εμένα αν ακουσει κάποιος οτι ειμαι Αιγόκερως θα βγάλει ένα δύο συμπερασματα, όμως στην πραγματικότητα δεν νιωθω καθόλου ως Αιγόκερως...
Τα αστρά λένε για τάσεις..Αλλά το πως θα διαμορφωθεί εν τέλει η προσωπικότητα κάποιου έχει να κάνει και με κάποια βιώματα.
Τέλος πάντων, θα πω ότι έχεις δίκιο, γιατί και εγώ εν τέλει δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στην φωτιά για κανέναν άνθρωπο...
Το ότι έχεις Ήλιο στον Αιγόκερω σημαίνει ότι έχεις ένα (βασικό μεν αλλά ένα) πλανητικό αστρολογικό σώμα στο ζώδιο του Αιγόκερω. Εγώ με τρεις (3) πλανήτες προσωπικούς στον Αιγόκερω είμαι, ίσως, πιο ...Αιγόκερως από εσένα :toung:
Και όσον αφορά τη συμβολή των "βιωμάτων" στην ψυχοσύνθεση και το χαρακτήρα του ατόμου, είμαι της άποψης ότι και αυτά έχουν την αντανάκλασή τους στο χάρτη μας. Αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο :cheesy:
Caladriel
06-12-2008, 03:16 PM
Και όσον αφορά τη συμβολή των "βιωμάτων" στην ψυχοσύνθεση και το χαρακτήρα του ατόμου, είμαι της άποψης ότι και αυτά έχουν την αντανάκλασή τους στο χάρτη μας. Αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο :cheesy:
Ισχύει αυτό. Τόσο ο δικός μου όσο και ο δικός του χάρτης το δείχνουν αυτό. Γι'αυτο αυτον τον άνθρωπο δεν τον κατατάσω στους κλασικούς "ανεύθυνους" Δίδυμους :toung:
Αλλά και πάλι είπαμε...Στην τελική δεν βάζω το χέρι μου για κανέναν στην φωτιά....
giannas
06-12-2008, 03:43 PM
Δεν τα σκεφτομαι εγώ...Αυτός τα λέει....Μπορεί να ακουστεί χαζό αυτό που θα πω, μπορεί να με πεις και κορόιδο ή θύμα δεν ξέρω, αλλά τον ξέρω καλα...Αμα αυτό λέει, αυτό εννοεί...Δεν έχει λόγο να μου πει ψέματα...Εκτός αν δεν έχει επαφή με τον εσωτερικό του κόσμο, και άλλα λέει αλλά, άλλα θέλει στην ουσία. Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω...
http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/3801-%E1%ED%F4%DF%E8%E5%F3%E7-%E7%EB%DF%EF%F5-%F0%EF%F3%E5%E9%E4%FE%ED%E1.html
Αυτο το αρθρο θα σε βοηθησει να καταλαβεις
1. οτι δεν πρεπει να βαζεις το χερι σου στην φωτια για κανενα,
2.οτι λαμπει δεν ειναι παντα χρυσος!!!και
3. οτι προφανως ο Μητσακος,εχει δει τους χαρτες, και δεν γενικευει οσο νομιζεις.
Επισης καλο ειναι να δεις και οτι ο ερμης του κανει χιαστι με ποσειδωνα,μια οψη που δεν ειναι εμφανης απο την αρχη αλλα στην πορεια βγαινει με καποιο τροπο.
http://www.myhoroscope.gr/32-%E1%ED%DC%E4%F1%EF%EC%EF%E9-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2/440-%E1%ED%DC%E4%F1%EF%EC%EF%F2-%F0%EF%F3%E5%E9%E4%FE%ED%E1%F2.html
Επισης καλο ειναι να προσεξεις οτι ο ποσειδωνας ειναι αναδρομος και οτι βρησκετε στον 1 οικο,πραγμα που του δεινει επιπλεον χαρακτηριστηκα.
Caladriel
06-12-2008, 04:25 PM
http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%E8%F1%E1-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/3801-%E1%ED%F4%DF%E8%E5%F3%E7-%E7%EB%DF%EF%F5-%F0%EF%F3%E5%E9%E4%FE%ED%E1.html
Αυτο το αρθρο θα σε βοηθησει να καταλαβεις
1. οτι δεν πρεπει να βαζεις το χερι σου στην φωτια για κανενα,
2.οτι λαμπει δεν ειναι παντα χρυσος!!!και
3. οτι προφανως ο Μητσακος,εχει δει τους χαρτες, και δεν γενικευει οσο νομιζεις.
Επισης καλο ειναι να δεις και οτι ο ερμης του κανει χιαστι με ποσειδωνα,μια οψη που δεν ειναι εμφανης απο την αρχη αλλα στην πορεια βγαινει με καποιο τροπο.
http://www.myhoroscope.gr/32-%E1%ED%DC%E4%F1%EF%EC%EF%E9-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2/440-%E1%ED%DC%E4%F1%EF%EC%EF%F2-%F0%EF%F3%E5%E9%E4%FE%ED%E1%F2.html
Επισης καλο ειναι να προσεξεις οτι ο ποσειδωνας ειναι αναδρομος και οτι βρησκετε στον 1 οικο,πραγμα που του δεινει επιπλεον χαρακτηριστηκα.
Καλά το ότι δεν πρέπει να βάζεις το χέρι σου στην φωτιά για κανέναν και ότι λάμπει δεν είναι χρυσός πρώτη εγώ το είπα...(μπορεί να έχω μόνο την ήλιο στον Αιγόκερω, όμως η ρεαλιστικότητα και μην σου πω και η απαισιοδοξία δεν μου λείπουν...:toung:)
Μια χάρη...Εξηγησέ μου τι εννοείς, γιατί το άρθρο είναι μεγάλο...(διαβάζω παράλληλα και για το μαστερ...:toung: Θα κατσω να το διαβάσω σίγουρα, αλλά τώρα δεν μπορώ...)
Υ.Γ. Δεν είπα ότι κάνει ο Μητσάκος γενικεύσεις...Το άρθρο είναι γενικο...
Caladriel
06-12-2008, 06:02 PM
To διάβασα εν τέλει το άρθρο...Τρόμαξα είναι η αλήθεια λίγο....
Αλλά η το χάσιμο της επαφής με την πραγματικότητα πιστεύω οτι είναι και αυτό που μας χώρισε..(είναι μεγάλη ιστορία....:toung:)
Τέλος πάντων, δεν γίνεται αυτοί οι άνθρωποι να είναι καταδικασμένοι....Κάποιος θα βρεθεί να ταιριάξει μαζί τους και να τα πηγαίνουν καλα...Ολοι ανθρωποι έχουν καποιο κακο...Εγώ είμαι παρορμητική σε σημείο να μην με αντέχω :cheesy:
Το καλό είναι οτι τόσο εγώ όσο και αυτός επιδιώκουμε σχέσεις που βοηθούν στην προσωπική εξέλιξη...Σχέσεις καθαρκτικές ας πουμε...Εκεί πάνω πιστεύω οτι αυτός ο άνθρωπος αν μη τι άλλο προσπαθεί πολύ με την προσωπικότητα του και δεν τα αφήνει όλα στην τύχη...
WHITE.HORSE
30-04-2009, 02:03 PM
μια πρακτική πλήν χαριτωμένη απορία:bigsmile:
αν στον γεννεθλιό μας δεν μας πέφτει επανασύνδεση ... αλλά πεφτει στο άτομο που αγαπάμε :love: επανασύνδεση :
με ποιον θα επανασυνδεθεί με μας ?? ή με όποια από το παρελθόν του ή με καμία :wacko:
εχει νόημα να κοιτάμε τον χάρτη του ατομου που μας ενδιαφέρει για ένα τέτοιο ζήτημα ?
Μητσάκος
30-04-2009, 03:25 PM
μια πρακτική πλήν χαριτωμένη απορία:bigsmile:
αν στον γεννεθλιό μας δεν μας πέφτει επανασύνδεση ... αλλά πεφτει στο άτομο που αγαπάμε :love: επανασύνδεση :
με ποιον θα επανασυνδεθεί με μας ?? ή με όποια από το παρελθόν του ή με καμία :wacko:
εχει νόημα να κοιτάμε τον χάρτη του ατομου που μας ενδιαφέρει για ένα τέτοιο ζήτημα ?
Ναι, έχει νόημα, για να ξέρεις τι έχασες (ή τι ...κέρδισες :toung: )
ZOELINA
01-05-2009, 12:22 AM
Καλησπερα σε οσους ξενυκτουν στον υπολογιστη.... Εδω και ωρες προσπαθω να βγαλω ακρη με τα συστηματα προβλεψης αλλα δεν τα καταφερνω...Θελω τη βοηθεια καποιου πιο εμπειρου αν γινεται παρακαλω...Μηπως η Ερση; η Giannas ;,o Mητσακος;...η καποιος αλλος μπορει να μου πει τι ακριβως κοιταω στο χαρτη του ηλιακου τοξου[ αν ειναι αυτο το σωστο ] για να δω αν θα εχω επανασυνδεση με το ατομο που μ ενδιαφερει; Σας δινω τα στοιχεια στην περιπτωση που θελει καποιος να με βοηθησει...
Εγω 18-2-63 14.00 και αυτος 10-12-60 00.10 μεσανυχτα.... Μηπως κανω μαυρα μεσανυχτα τελικα;:blink: Ευχαριστω και καλο 3ημερο...
Τίνα Ζαχαριάδου
01-05-2009, 01:13 AM
Καλησπερα σε οσους ξενυκτουν στον υπολογιστη.... Εδω και ωρες προσπαθω να βγαλω ακρη με τα συστηματα προβλεψης αλλα δεν τα καταφερνω...Θελω τη βοηθεια καποιου πιο εμπειρου αν γινεται παρακαλω...Μηπως η Ερση; η Giannas ;,o Mητσακος;...η καποιος αλλος μπορει να μου πει τι ακριβως κοιταω στο χαρτη του ηλιακου τοξου[ αν ειναι αυτο το σωστο ] για να δω αν θα εχω επανασυνδεση με το ατομο που μ ενδιαφερει; Σας δινω τα στοιχεια στην περιπτωση που θελει καποιος να με βοηθησει...
Εγω 18-2-63 14.00 και αυτος 10-12-60 00.10 μεσανυχτα.... Μηπως κανω μαυρα μεσανυχτα τελικα;:blink: Ευχαριστω και καλο 3ημερο...
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/7239-%E5%F0%E1%ED%E1%F3%FD%ED%E4%E5%F3%E7-%F3%E5-%F3%FD%ED%E8%E5%F4%EF.html
Μπορεις να παρεις μια γευση για την επανασυνδεση απο εδω.:bigsmile:
Μητσάκος
01-05-2009, 06:55 AM
Εδώ http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7870-%E5%F0%E1%ED%E1%F3%FD%ED%E4%E5%F3%E7-%EA%E1%E9-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1.html μπορείς να βρεις συνοπτικά κάποια στοιχεία που μπορεί να σε βοηθήσουν :bigsmile:
ZOELINA
01-05-2009, 09:44 AM
Καλημερα.... Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Το εχω δει το αρθρο αλλα δυσκολευομαι...
Να σαι καλα Ερση μου... αλλα δεν βγαζω ακρη....
Εσυ Μητσακο μου που εισαι και Τοξοτης σαν τον καλο μου... πες λιγα για το ζωδιο σας σε τετοια περιπτωση τι κανουμε.... ν αγαπας τον αλλον αλλα τις τασεις φυγης δεν τις αφηνεις.... :love:
Μητσάκος
01-05-2009, 11:46 AM
Καλημερα.... Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Το εχω δει το αρθρο αλλα δυσκολευομαι...
Να σαι καλα Ερση μου... αλλα δεν βγαζω ακρη....
Εσυ Μητσακο μου που εισαι και Τοξοτης σαν τον καλο μου... πες λιγα για το ζωδιο σας σε τετοια περιπτωση τι κανουμε.... ν αγαπας τον αλλον αλλα τις τασεις φυγης δεν τις αφηνεις.... :love:
Τον χάρτη του δεν τον κοίταξα, αλλά από τη μοίρα του Ήλιου του συμπεραίνω ότι έδω και ένα 6μηνο περίπου τρώει Κρόνο/Ουρανό, χώρια τα υπόλοιπα. Όπως και να έχει, μάλλον δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο της ζωής του :toung:
Αγαπάς κάποιον για αυτό που είναι και όχι για αυτό που θα ήθελες να είναι (πολύ κοινότοπο αυτό, αλλά έτσι είναι :cheesy: )...
Είμαι Τοξότης, αλλά έχω ωροσκόπο Ταύρο, οπότε μην με ρωτάς, είμαι ...αλλιώς:bigsmile:
Δείμων
01-05-2009, 04:13 PM
Αγαπάς κάποιον για αυτό που είναι και όχι για αυτό που θα ήθελες να είναι (πολύ κοινότοπο αυτό, αλλά έτσι είναι :cheesy: )...
Αυτό είναι ένα ολόκληρο θέμα (να μην πω ολόκληρο σάιτ) από μόνο του... http://www.dpgr.gr/forum/Smileys/dpgr/rolleyes.gif
ZOELINA
01-05-2009, 05:28 PM
Τον χάρτη του δεν τον κοίταξα, αλλά από τη μοίρα του Ήλιου του συμπεραίνω ότι έδω και ένα 6μηνο περίπου τρώει Κρόνο/Ουρανό, χώρια τα υπόλοιπα. Όπως και να έχει, μάλλον δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο της ζωής του :toung:
Είμαι Τοξότης, αλλά έχω ωροσκόπο Ταύρο, οπότε μην με ρωτάς, είμαι ...αλλιώς:bigsmile:
Κι αυτος εχει - νομιζω ωροσκοπο στην Παρθενο και σεληνη....
Υπεροχο το μαγιατικο στεφανι σου, καλο μηνα...κι ευχαριστω.:bigsmile:
ZOELINA
25-09-2010, 07:07 PM
Εναμισυ σχεδον χρονο μετα απο την τελευταια φορα που ξαναρωτησα...ναμαι παλι εδω να ρωταω και παλι...Δειξτε επιεικια σας παρακαλω...και αν μπορει καποιος να μου πει τι πιθανοτητες εχω για αλλη μια επενασυνδεση με το ιδιο ατομο... Τοτε υπηρξε οντως επιστροφη..τωρα;
Χωρισαμε πριν 6 μηνες...
Προσπαθησα να δω απο τις διελευσεις αλλα δυστυχως δεν τα καταφερνω..
Θα μπορουσα να καταχραστω και παλι τις γνωσεις σας;
Οι ημερομηνιες μας,εγω 18-2-63 ωρα 14,00
αυτος 10-12-60, 23.50
Ευχαριστω!!!!