PDA

View Full Version : ερώτηση για τα αισθηματικά μου

ntia
11-04-2005, 02:10 PM
γεια σας ειμαι γεννημενη στις 25-12-1985 και αυτος στις 29-4-1984 θα ηθελα να μου απαντησετε αω ταιριαζουμε και πιο θα ειναι το μελλον τις σχεσεις μας..
ευχαριστω πολυ για το χρονο σας

fillenia
11-04-2005, 08:26 PM
Αγαπητή Ντία,

Εχεις δημοσιεύσει την ερώτησή σου σε λάθος υποενότητα. Η σωστή είναι "Ο αστρολόγος στο σπίτι σας". Είναι πολύ πιθανόν οι συνεργάτες να μην προσέξουν το μήνυμά σου. Στην υποενότητα "Συζητήσεις, ερωτήσεις και απορίες" ρωτάμε για αστρολογικά θέματα γενικού ενδιαφέροντος όπως πλανητικές διελεύσεις κλπ και όχι προσωπικά, όπως είναι τα ερωτικά η οικονομικά θέματα. Στην αρχή κάθε υποενότητας υπάρχουν οδηγίες που μας βοηθάνε πολυ, έτσι ώστε να μην μπερδεύονται τα μέλη και να είναι και συνεπείς έγκαιρα οι συνεργάτες.
Πάνω από όλα όμως θα σου θυμίσω, αν δεν το έχεις προσέξει, πως είναι στην διακριτική ευχέρεια των αστρολόγων να μας απαντήσουν σε προσωπικά θέματα, αν δεν έχουμε συμπληρώσει 20 δημοσιεύσεις. Αυτό έγινε επειδή ο "μεγάλος συνωστισμός" που παρατηρήθηκε σε απορίες, αποσυντόνισε τους συνεργάτες εντελώς! Οπότε άρχισε από τώρα να διαβάζεις τα άρθρα που έχουν ήδη δημοσιευτεί και να θέτεις τους προβληματισμούς και τις απορίες σου. Με τον τρόπο αυτό θα διευρύνεις και τις αστρολογικές σου γνώσεις και θα είναι πιό εύκολο να εμπεδώσεις ορισμένες ερμηνείες. Εχει σημασία.

Φυλλένια

retrograde
11-04-2005, 09:54 PM
Σε ευχαριστώ Φυλλένια.
Ήδη έγινε η μεταφορά στη σωστή Θεματική Ενότητα της ερώτησης της φίλης μας, αλλά το πιθανότερο είναι να μην απαντηθεί διότι δεν πληρεί τα κριτήρια αυτά. (http://horoscope.gr/showthread.php?t=709)

fillenia
11-04-2005, 11:14 PM
Με ... σκοπιμότητα το έκανα, για να έχετε περισσότερο διαθέσιμο χρόνο να ανεβάζετε τα καταπληκτικά σας άρθρα!

Αστειεύομαι φυσικά!

Φυλλένια