Log in

View Full Version : Επανασύνδεση σε σύνθετο

nikiGC
10-11-2008, 08:34 AM
Καλημέρα σε όλους!

Ήθελα να ρωτήσω, δεδομένου ότι τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού σε σύνθετο δείχνει χωρισμό, υπάρχει κάποια αντίστοιχη όψη που δείχνει επανασύνδεση;

Ευχαριστώ!

Τίνα Ζαχαριάδου
10-11-2008, 02:02 PM
Καλημέρα σε όλους!

Ήθελα να ρωτήσω, δεδομένου ότι τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού σε σύνθετο δείχνει χωρισμό, υπάρχει κάποια αντίστοιχη όψη που δείχνει επανασύνδεση;

Ευχαριστώ!

O συνθετος χαρτης ειναι η οντοτητα της σχεσης, αυτο που παραγεται απο τα δυο ατομα, ειναι το πως ειναι η σχεση, πως ζει πως υπαρχει. Το τετραγωνο της Αφροδιτης με τον Ουρανο που αναφερεις δεν δηλωνει τον χωρισμο αλλα οτι τα γουστα σας πχ. μπορει να ειναι εκκεντρικα,οτι οι επαφες σας μπορει να ειναι με ατομα που ανηκουν σε συλλογικους χωρους,οτι μπορει να ειναι περιθωρικα ατομα, οτι ξαφνικα τα σπαμε μαζι τους και ξαφνικα τα βρισκουμε. Το αλλο που μπορει να δειχνει ειναι οτι στα οικονομικα του ζευγαριου θα επικρατουν απροβλεπτες καταστασεις η,οι οικονομικες σας πηγες ειναι υδροχοικου τυπου. Για να δεις πως ειναι η σχεση, η ζωτικοτητα της, ο χαρακτηρας της, πως συντηρειται θα κοιταξεις τον Ηλιο σε ποιο Ζωδιο ειναι σε ποιον και τις οψεις κανει. Ελπιζω να σε καλυψα.:love:

Τίνα Ζαχαριάδου
11-11-2008, 02:07 AM
Να σημπληρωσω, οτι για τα θεματα χωρισμου και επανασυνδεσης τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα κατα την γνωμη μου, αντιθετως ειναι περιπλοκα.Σαφως στον συνθετο, το ζωδιο που βρισκεται ο Ηλιος, η οικοθεσια του και τελος οι οψεις του δινουν μια εικονα, αλλα εξισου σημαντικο ειναι να παρακολουθουμε τους τρανζιτ αν πιανουν γωνιακους οικους. Αν για πχ.ο Κρονος περνα απο εκει, σημαινει οτι η σχεση περνα κριση που μπορει να φερει χωρισμο. Αν το ζευγαρι ειναι ηδη χωρισμενο μπορει να επανασυνδεθει με δεδομενο οτι ο Κρονος ειναι το παλιο. Αν περνα ο Ουρανος μπορει να φερει ξαφνικη ρηξη η ξαφνικη επανασυνδεση. Γενικα οι διελευσεις απο γωνιακους οικους δειχνουν κατι σημαντικο για την σχεση. Τωρα αν εχουμε τρανζιτ αναδρομους σε 5 οικο το ζευγαρι παλι μπορει να επανασυνδεθει. Αλλες ενδειξεις βλεπουμε και στον Προοδευμενο συνθετο και μπορουμε να παρουμε σημαντικα στοιχεια απο το Ωροσκοπιο της σχεσης παντα βεβαια σε συναρτηση με τους γενεθλιους, πραγμα που δεν ειναι συνηθως εφικτο αφου οταν ξεκιναμε μια σχεση δεν ειμαστε με το ρολοι στο χερι. Επισης , απο την συναστρια κοιταμε τις οψεις με Κρονο που ειναι δεικτης μακροβιοτητας. Αν δουμε εντονες οψεις με Ουρανο τοτε θα εχουμε μια συναρπαστικη σχεση με αβεβαιο μελλον Αν μετα απο ολα αυτα δεν βγαλατε ακρη, εχει σειρα η Ηλιακη επιστροφη που δινει αρκετα στοιχεια.-Ακομα δεν ικανοποιηθεικατε? Επιτελους βαλτε ενα ΩΡΙΑΙΟ!!! και αν δεν υπαρχουν απαγορευτικοι κανονες ισως παρετε ευθεια απαντηση!

Δείμων
11-11-2008, 02:11 AM
Σα να λέμε δύσκολοι (αστρολογικοί) καιροί για χωρισμένους! :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

cancerian
11-11-2008, 02:14 AM
Επιτελους βαλτε ενα ΩΡΙΑΙΟ!!! και αν δεν υπαρχουν απαγορευτικοι κανονες ισως παρετε ευθεια απαντηση!

Αγαπητη Ερση

ετσι απλα θα παρουν απαντηση ? Οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν οτι αλλαζει το συστημα της οικοθεσιας στον ωριαιο.

με εκτιμηση
cancerian

Τίνα Ζαχαριάδου
11-11-2008, 02:16 AM
Σα να λέμε δύσκολοι (αστρολογικοί) καιροί για χωρισμένους! :bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Εξαρταται απο ποια οπτικη γωνια το βλεπει κανεις:toung:

Τίνα Ζαχαριάδου
11-11-2008, 02:19 AM
Αγαπητη Ερση

ετσι απλα θα παρουν απαντηση ? Οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν οτι αλλαζει το συστημα της οικοθεσιας στον ωριαιο.

με εκτιμηση
cancerian

Τι να κανω βρε canserian? να αναλυσω τι γινεται και με το Ωριαιο?

cancerian
11-11-2008, 02:20 AM

Οσοι το δουν "ωριαικα" ας προτειμησουν να την "δουν" Regiomontanus :laugh:

cancerian
11-11-2008, 02:25 AM
Τι να κανω βρε canserian? να αναλυσω τι γινεται και με το Ωριαιο?

Οχι βρε ... Αν πιασουμε τον ερωτικο τομεα σε σχεση με την ωριαια δεν θα τελειωνουμε ουτε το Πασχα ..... :toung:

Δείμων
11-11-2008, 03:14 AM

Προφανώς από εκείνου που ψάχνει να ξαναβρεί τον χαμένο έρωτά του κοιτώντας (σ)τα άστρα... :bigsmile:

Το θέμα της επανασύνδεσης απασχολεί πάρα πολλές κοπέλες -γιατί αγόρια δεν βλέπουμε και πολύ στα φόρουμ και δη να ζητάνε ερωτικά θέματα (μάλλον εμείς την παλεύουμε αλλοιώς)- οπότε καλό είναι να υπάρχει κάπου μία πληροφόρηση για τον τρόπο με τον οποίο η αστρολογία μπορεί (ή δεν μπορεί) να προβλέψει τη συγκεκριμένη τάση. Καταλαβαίνω ότι το μήνυμα της Έρσης ήταν ηθελημένα «πυκνό» και επιθετικό, ακριβώς για να δείξει πως η απάντηση στο ερώτημα βγαίνει πολύπλοκα και δύσκολα. Για την ακρίβεια θα έλεγα τόσο, όσο πολύπλοκος και δύσκολος είναι ο χωρισμός τον οποίον καλείται να διαπραγματευτεί. Αφού τα δεδομένα της Γης αντικατοπτρίζονται στον ουρανό και αντιστρόφως, (διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατή η πρόβλεψη), ο αστρολόγος καλείται να τα συνδιαλλαγεί και μέσα από αυτά να οδηγηθεί στο μέλλον. Χμ. Διόλου εύκολο ε?

:love:

Τίνα Ζαχαριάδου
11-11-2008, 08:14 AM
Προφανώς από εκείνου που ψάχνει να ξαναβρεί τον χαμένο έρωτά του κοιτώντας (σ)τα άστρα... :bigsmile:

Το θέμα της επανασύνδεσης απασχολεί πάρα πολλές κοπέλες -γιατί αγόρια δεν βλέπουμε και πολύ στα φόρουμ και δη να ζητάνε ερωτικά θέματα (μάλλον εμείς την παλεύουμε αλλοιώς)- οπότε καλό είναι να υπάρχει κάπου μία πληροφόρηση για τον τρόπο με τον οποίο η αστρολογία μπορεί (ή δεν μπορεί) να προβλέψει τη συγκεκριμένη τάση. Καταλαβαίνω ότι το μήνυμα της Έρσης ήταν ηθελημένα «πυκνό» και επιθετικό, ακριβώς για να δείξει πως η απάντηση στο ερώτημα βγαίνει πολύπλοκα και δύσκολα. Για την ακρίβεια θα έλεγα τόσο, όσο πολύπλοκος και δύσκολος είναι ο χωρισμός τον οποίον καλείται να διαπραγματευτεί. Αφού τα δεδομένα της Γης αντικατοπτρίζονται στον ουρανό και αντιστρόφως, (διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατή η πρόβλεψη), ο αστρολόγος καλείται να τα συνδιαλλαγεί και μέσα από αυτά να οδηγηθεί στο μέλλον. Χμ. Διόλου εύκολο ε?

Kαλημερα. Βλεπω οτι μαλλον παρερμηνευτηκαν καποιες απαντησεις μου
και ισως φταιω εγω. παιδια η τελευταια μου προταση για το ωριαιο ειχε δοση χιουμορ και οχι επιθετικοτητα οπως μπορει να φανηκε, ακριβως για να καταλαβουμε καποιοι πως ειναι πολυπλοκο το ολο το θεμα και δεν βγαινει απλα με ενα χαρτη αλλα με συνδυασμο πολλων:toung:Ειλικρινα δεν ειχε ουτε επιθετικοτητα, ουτε ειρωνεια ουτε οτιδηποτε αλλο.

nikiGC
11-11-2008, 08:16 AM
Για να δεις πως ειναι η σχεση, η ζωτικοτητα της, ο χαρακτηρας της, πως συντηρειται θα κοιταξεις τον Ηλιο σε ποιο Ζωδιο ειναι σε ποιον και τις οψεις κανει. Ελπιζω να σε καλυψα.:love:

Ο Ήλιος στον σύνθετο είναι στους Ιχθύς και στον 11ο οίκο. Οι όψεις που κάνει είναι:

Ήλιος Εξάγωνο Σελήνη
Ήλιος Σύνοδος Ερμής
Ήλιος Χιαστί Κρόνος
Ήλιος Τετράγωνο Ουρανός
Ήλιος Εξάγωνο Λίλιθ
Ήλιος Χιαστί Β. Δεσμός
Ήλιος Χιαστί Βέρτεξ

Απ' όλ' αυτά, βγαίνει κάτι χρήσιμο;

Ευχαριστώ!!!

Δείμων
11-11-2008, 10:03 AM
Έρση δεν παρερμηνεύτηκε κάτι, το ίδιο πράγμα λέμε - ίσως η λέξη «επιθετικό» να χρησιμοποιήθηκε λίγο υπερβολικά και να έπρεπε να πω «χειμαρρώδες» ή «ορμητικό» (Κριός κτλπ :bigsmile:) γι αυτό άλλωστε και ευχαρίστησα.

WHITE.HORSE
11-11-2008, 12:18 PM
αν μου επιτρέπεται παρακαλώ μια μικρή παρέμβαση .. μέσα από την εμπειρία σας .. ένα έμπειρο μάτι σε ένα γεννέθλιο η σε μια ερωτική συναστρία ή σε ένα σύνθετο μπορεί να διαγνώση χωρισμούς , συνδέσεις , επανασυνδέσεις και γενικότερα την πορεία μιας ερωτικής σχέσης ? δηλαδή αν γνωρίσω κάποιον και πάω σε έναν ειδικό μπορεί να μου πει αν θα είναι ο άνθρωπός της ζωής μου .. ή όχι ( να μην χάνω και χρόνο - αστειευομαι εξάλλου δεν θα ήμουν εδώ)
πραγματικά με ενδιαφέρει η γνώμη από όσους έχουν μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους μελέτες .. κυρίως τα στατιστίκα αποτελέσματα .

ευχαριστώ :love:

Μητσάκος
11-11-2008, 12:26 PM
αν μου επιτρέπεται παρακαλώ μια μικρή παρέμβαση .. μέσα από την εμπειρία σας .. ένα έμπειρο μάτι σε ένα γεννέθλιο η σε μια ερωτική συναστρία ή σε ένα σύνθετο μπορεί να διαγνώση χωρισμούς , συνδέσεις , επανασυνδέσεις και γενικότερα την πορεία μιας ερωτικής σχέσης ? δηλαδή αν γνωρίσω κάποιον και πάω σε έναν ειδικό μπορεί να μου πει αν θα είναι ο άνθρωπός της ζωής μου .. ή όχι ( να μην χάνω και χρόνο - αστειευομαι εξάλλου δεν θα ήμουν εδώ)
πραγματικά με ενδιαφέρει η γνώμη από όσους έχουν μεγάλη εμπειρία από τέτοιου είδους μελέτες .. κυρίως τα στατιστίκα αποτελέσματα .

ευχαριστώ :love:

Το μόνο που μπορεί να σου πει κάποιος είναι ορισμένες τάσεις, τις οποίες εσύ θα αξιολογήσεις μαζί με άλλα χίλια δύο που δεν ξέρει ο ...ειδικός. :bigsmile:

WHITE.HORSE
11-11-2008, 12:32 PM
Το μόνο που μπορεί να σου πει κάποιος είναι ορισμένες τάσεις, τις οποίες εσύ θα αξιολογήσεις μαζί με άλλα χίλια δύο που δεν ξέρει ο ...ειδικός. :bigsmile:

Αγαπητέ μου ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση ..

να επιμείνω λίγο και να ξαναρωτήσω .. με την ίδια λογική αλλά κάπως ανάποδα ... μπορεί να συμβεί κάτι το οποίο το ωροσκόπιο δεν δίχνει ?? δεν καταγράφει αυτή την τάση ..?
ελπίζω να είμαι κατανοητή :love:

φιλικά

Μητσάκος
11-11-2008, 01:03 PM
Αγαπητέ μου ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση ..

να επιμείνω λίγο και να ξαναρωτήσω .. με την ίδια λογική αλλά κάπως ανάποδα ... μπορεί να συμβεί κάτι το οποίο το ωροσκόπιο δεν δίχνει ?? δεν καταγράφει αυτή την τάση ..?
ελπίζω να είμαι κατανοητή :love:

φιλικά

Φυσικά και μπορεί να συμβεί κάτι που δεν το δείχνει ο χάρτης. Μάλλον, τα περισσότερα τα βλέπουμε μετά, αφού έχουν συμβεί.
Πάντως με την ίδια λογική που δείχνει τάσεις αυτών που θα συμβούν, δείχνει και τις τάσεις αυτών που δεν θα συμβούν :bigsmile:

Δείμων
11-11-2008, 01:08 PM
Εγώ θα προτιμούσα να ΜΗΝ σου απαντήσω εδώ γιατί θα γίνω κυνικός ( ..... τον σκορπιό μου :toung:) αλλά επειδή δεν γίνεται ( ..... τον Δίδυμό μου :laugh:) έτσι απλά θα πω πως εκ των υστέρων όλο και κανέναν κοσμικό κοκκο σκόνης θα ανακαλύψουμε που θα ερμηνεύει το γεγονός!

WHITE.HORSE
11-11-2008, 01:58 PM
Φυσικά και μπορεί να συμβεί κάτι που δεν το δείχνει ο χάρτης.
:bigsmile:

ναι αυτό ήθελα να πω ...

ευχαριστώ που μου απαντάς πάντα με ευγένια και χωρίς ασάφειες :love::love::love:

tigre
27-11-2008, 01:23 PM
hi
ερση <η οποιο αλλο μελος μπορει να με βοηθήσει>

στο 1ο συνθετο ο ηλιος ειναι στον αιγοκερω στον 8 οικο κ κανει τις εξης οψεις
αντιθεση με σεληνη,συνοδο με ερμη,συνοδο με αφροδιτη συνοδο με ποσειδωνα κ τριγωνο με ωροσκοπο...ολα αυτα καλα δεν ειναι??ελα ομως που στη συναστρια ο ηλιος τετραγωνιζει πλουτωνα κ μπουμ!!!

στο 2ο χαρτη συνθετου που δεν καταλαβαινω:ηλιος υδροχοος στο 1 αντιθεση με σεληνη,μισο τετραγωνο με αφροδιτη,τετραγωνο με κρονο,εξαγωνο με ουρανο,τετραγωνο με πλουτωνα...να συμπληρωσω οτι ο 7 οικος ειναι στο λεων αρα παλι σημαντικος ειναι ο ηλιος

τι λετε?κ οι 2 χαρτες ειναι για κλαμματα??

Τίνα Ζαχαριάδου
27-11-2008, 02:27 PM
hi

αντιθεση με σεληνη,συνοδο με ερμη,συνοδο με αφροδιτη συνοδο με ποσειδωνα κ τριγωνο με ωροσκοπο...ολα αυτα καλα δεν ειναι??ελα ομως που στη συναστρια ο ηλιος τετραγωνιζει πλουτωνα κ μπουμ!!!

στο 2ο χαρτη συνθετου που δεν καταλαβαινω:ηλιος υδροχοος στο 1 αντιθεση με σεληνη,μισο τετραγωνο με αφροδιτη,τετραγωνο με κρονο,εξαγωνο με ουρανο,τετραγωνο με πλουτωνα...να συμπληρωσω οτι ο 7 οικος ειναι στο λεων αρα παλι σημαντικος ειναι ο ηλιος

Βρε κοριτσι μου επειδη ειμαι λιγο ζαλισμενη, τι εννοεις ο 1ο συνθετος και στο 2ο χαρτη συνθετου;Ενας ειναι ο συνθετος εκτος αν δεν καταλαβαινω :unsure:

Μητσάκος
27-11-2008, 02:32 PM
hi

Ναι, και καλό θα ήταν να έχουν μπόλικα χαρτομάντιλα :nuts:
Μα τι λέμε τώρα; :wacko:
Όσον αφορά τον 1ο χάρτη, ένα τετράγωνο Ήλιου -Πλούτωνα σε συναστρία πόση ...καταστροφή μπορεί να φέρει;
Αναφορικά με το 2ο, δείχνει δύσκολο ωροσκόπιο, αλλά και πάλι δεν σημαίνει τίποτα, έτσι νέτο σκέτο που παρουσιάζεται.

tigre
27-11-2008, 09:32 PM
Βρε κοριτσι μου επειδη ειμαι λιγο ζαλισμενη, τι εννοεις ο 1ο συνθετος και στο 2ο χαρτη συνθετου;Ενας ειναι ο συνθετος εκτος αν δεν καταλαβαινω :unsure:

σορυ εγραφα γρηγορα.. 2 χαρτες ειναι.ηθελα να γραψω στο 1ο χαρτη συνθετου ω κ στο 2ο χαρτη συνθετου:bigsmile:

tigre
27-11-2008, 09:36 PM
Ναι, και καλό θα ήταν να έχουν μπόλικα χαρτομάντιλα :nuts:
Μα τι λέμε τώρα; :wacko:
Όσον αφορά τον 1ο χάρτη, ένα τετράγωνο Ήλιου -Πλούτωνα σε συναστρία πόση ...καταστροφή μπορεί να φέρει;
Αναφορικά με το 2ο, δείχνει δύσκολο ωροσκόπιο, αλλά και πάλι δεν σημαίνει τίποτα, έτσι νέτο σκέτο που παρουσιάζεται.

ευχαριστω μητσακο:love:
στο 1ο χαρτη εχω διαβασει οτι το τετραγωνο ηλιου-πλουτωνα φερνει συνεχεις καυγαδες κ αρρωστη κατασταση λογω ζηλιας-κτητικοτητας

στο 2ο τι αλλο θες?αφου εχει τοσα τετραγωνα:cheesy: για χαρτομαντιλα ειναι...:bigsmile: κ αφου ο ηλιος δειχνει τη προσωπικοτητα της σχεσης.............
thanks

giannas
28-11-2008, 06:00 AM
σορυ εγραφα γρηγορα.. 2 χαρτες ειναι.ηθελα να γραψω στο 1ο χαρτη συνθετου ω κ στο 2ο χαρτη συνθετου:bigsmile:

Μηπως τελικα ηθελες να γραψεις 1 χαρτης συναστριας και 2 χαρτης composite?:wacko:

gargoyle
28-11-2008, 07:06 AM
Πολύ της μοδός και πάλι το σύνθετο.

Επανασυνδέσεις ή χωρισμοί δεν φαίνονται πουθενά. Και ειδικά σε "χάρτες" όπως το επονομαζόμενο Σύνθετο (αυτό το πράγμα να θεωρείται χάρτης και μάλιστα αξιώσεων τούτο το μπακαλίκι, ποτέ δεν θα το χωνέψω, το ομολογώ).

Το να θεωρεί κανείς πως η πορεία μιας σχέσης είναι προδιαγεγραμμένη και ποια χαρακτηριστικά θα έχει, εκτός από αφελές είναι και επικίνδυνο. Οι χάρτες δείχνουν τάσεις όσον αφορά την ανθρώπινη συμπεριφορά και μόνο. Βάσει αυτών των τάσεων επί της συμπεριφοράς υποτίθεται πως γίνονται οι προβλέψεις. Συνεπώς κανείς δεν μπορεί να πει κατά πόσον θα υπάρξει μια επανασύνδεση ή ένας χωρισμός. Έλεος πια.

Αυτό που μπορεί να φανεί ανα περιόδους είναι αν κάποιο εκ των δύο (ή και τα δύο) μέλη της σχέσης εμφανίζει την τάση να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις είτε όχι τόσο ψύχραιμα, είτε με κάποια διάθεση κούρασης, είτε με εκνευρισμό, ή αντίθετα με πολύ θετικές προδιαθέσεις, κτλ.

Η όποια "πρόβλεψη" μπορεί να προκύψει από τον πιθανό συνδυασμό των τάσεων που παρουσιάζονται στο κάθε ωροσκόπιο μεμονωμένα, και όχι τάχα μου επάνω σε κάποιο χάρτη που αφορά υποτίθεται την σχέση.

tigre
28-11-2008, 01:06 PM
Μηπως τελικα ηθελες να γραψεις 1 χαρτης συναστριας και 2 χαρτης composite?:wacko:

οχι οχι κ τα 2 ειναι composite καλε:cheesy:
αν το ξαναδιαβασεις γραφω στο συνθετο γινεται αυτο κ αυτο.... καλες οψεις αλλα στη συναστρια υπαρχει μια δυσκολη οψη:bigsmile:

τεσπα σας ευχαριστω:love:

Τίνα Ζαχαριάδου
28-11-2008, 10:44 PM
Επανασυνδέσεις ή χωρισμοί δεν φαίνονται πουθενά. Και ειδικά σε "χάρτες" όπως το επονομαζόμενο Σύνθετο (αυτό το πράγμα να θεωρείται χάρτης και μάλιστα αξιώσεων τούτο το μπακαλίκι, ποτέ δεν θα το χωνέψω, το ομολογώ)

Kαλησπερα, μηπως θελεις να μας πεις τι εννοεις με τον ορο ¨μπακαλικι;¨

libraD
07-12-2008, 01:56 AM
Πολύ της μοδός και πάλι το σύνθετο.

Επανασυνδέσεις ή χωρισμοί δεν φαίνονται πουθενά. Και ειδικά σε "χάρτες" όπως το επονομαζόμενο Σύνθετο (αυτό το πράγμα να θεωρείται χάρτης και μάλιστα αξιώσεων τούτο το μπακαλίκι, ποτέ δεν θα το χωνέψω, το ομολογώ).

Το να θεωρεί κανείς πως η πορεία μιας σχέσης είναι προδιαγεγραμμένη και ποια χαρακτηριστικά θα έχει, εκτός από αφελές είναι και επικίνδυνο. Οι χάρτες δείχνουν τάσεις όσον αφορά την ανθρώπινη συμπεριφορά και μόνο. Βάσει αυτών των τάσεων επί της συμπεριφοράς υποτίθεται πως γίνονται οι προβλέψεις. Συνεπώς κανείς δεν μπορεί να πει κατά πόσον θα υπάρξει μια επανασύνδεση ή ένας χωρισμός. Έλεος πια.

Αυτό που μπορεί να φανεί ανα περιόδους είναι αν κάποιο εκ των δύο (ή και τα δύο) μέλη της σχέσης εμφανίζει την τάση να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις είτε όχι τόσο ψύχραιμα, είτε με κάποια διάθεση κούρασης, είτε με εκνευρισμό, ή αντίθετα με πολύ θετικές προδιαθέσεις, κτλ.

Η όποια "πρόβλεψη" μπορεί να προκύψει από τον πιθανό συνδυασμό των τάσεων που παρουσιάζονται στο κάθε ωροσκόπιο μεμονωμένα, και όχι τάχα μου επάνω σε κάποιο χάρτη που αφορά υποτίθεται την σχέση.

Καλησπέρα,

Εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι και χωρίς να παρεξηγηθείς. Η ερώτηση μου είναι μετά από παρατήρηση όλων των απαντήσεων που έχεις δώσει κατά καιρούς στο forum και ορμώμενη του τελευταίου σου post, θα ήθελα να σε ρωτήσω: Τελικά υπάρχει κάποιος που να μπορείς να συμφωνήσεις μέσα σε όλο το Myhoroscope ;
Συγγνώμη και πάλι για την ενδεχόμενη επιθετικότητα της ερώτησής μου. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου και ίσα-ίσα που συμπαθώ πολύ τους Αιγόκερους, αλλά πραγματικά με εκπλήσσει το γεγονός ότι ποτέ δεν έχω δει (εγώ τουλάχιστον) μια απάντηση σου μέσα στο forum όπου να συμφωνείς με κάποιον. Με εντυπωσιάζει πραγματικά που πάντα λες το αντίθετο ή έστωκάτι το διαφορετικό!!!! :weird:

Πάντα φιλικά
libraD :toung:

Μητσάκος
07-12-2008, 05:11 AM
Επανασυνδέσεις ή χωρισμοί δεν φαίνονται πουθενά. Και ειδικά σε "χάρτες" όπως το επονομαζόμενο Σύνθετο (αυτό το πράγμα να θεωρείται χάρτης και μάλιστα αξιώσεων τούτο το μπακαλίκι, ποτέ δεν θα το χωνέψω, το ομολογώ)

Kαλησπερα, μηπως θελεις να μας πεις τι εννοεις με τον ορο ¨μπακαλικι;¨
Με μια απλή αναζήτηση στις δημοσιεύσεις του μέλους, μπορούν εύκολα να βρεθούν τουλάχιστον 2 καταθέσεις απόψεών του στις οποίες αναλύονται και οι θέσεις του επί του σύνθετου και των αυθερεσιών που τον χαρακτηρίζουν :bigsmile:

Καλησπέρα,
Εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι και χωρίς να παρεξηγηθείς. Η ερώτηση μου είναι μετά από παρατήρηση όλων των απαντήσεων που έχεις δώσει κατά καιρούς στο forum και ορμώμενη του τελευταίου σου post, θα ήθελα να σε ρωτήσω: Τελικά υπάρχει κάποιος που να μπορείς να συμφωνήσεις μέσα σε όλο το Myhoroscope ;
Συγγνώμη και πάλι για την ενδεχόμενη επιθετικότητα της ερώτησής μου. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου και ίσα-ίσα που συμπαθώ πολύ τους Αιγόκερους, αλλά πραγματικά με εκπλήσσει το γεγονός ότι ποτέ δεν έχω δει (εγώ τουλάχιστον) μια απάντηση σου μέσα στο forum όπου να συμφωνείς με κάποιον. Με εντυπωσιάζει πραγματικά που πάντα λες το αντίθετο ή έστωκάτι το διαφορετικό!!!! :weird:
Πάντα φιλικά
libraD :toung:
Αν χάσουμε τη δυνατότητά μας να προσεγγίζουμε κριτικά οτιδήποτε μας πασάρουν, είμαστε ένα σκαλί πριν αρχίσουμε να ανάβουμε λαμπάδες (πράγμα όχι και τόσο κακό, μπορεί να συμβάλλει και στον ρομαντικό εξωραϊσμό ενός μέρους) και να προσκηνάμε λιβανίζοντας διάφορους "γκουρού" (πράγμα που είναι ανεγκέφαλο):bigsmile:

Τίνα Ζαχαριάδου
07-12-2008, 08:46 AM
[B] Καλημερα[COLOR="DarkOrange"]

Με μια απλή αναζήτηση στις δημοσιεύσεις του μέλους, μπορούν εύκολα να βρεθούν τουλάχιστον 2 καταθέσεις απόψεών του στις οποίες αναλύονται και οι θέσεις του επί του σύνθετου και των αυθερεσιών που τον χαρακτηρίζουν

Αν χάσουμε τη δυνατότητά μας να προσεγγίζουμε κριτικά οτιδήποτε μας πασάρουν, είμαστε ένα σκαλί πριν αρχίσουμε να ανάβουμε λαμπάδες (πράγμα όχι και τόσο κακό, μπορεί να συμβάλλει και στον ρομαντικό εξωραϊσμό ενός μέρους) και να προσκηνάμε λιβανίζοντας διάφορους "γκουρού" (πράγμα που είναι ανεγκέφαλο

Εχεις δικιο, εκ των εστερων ανακαλυψα τις δημοσιευσεις οπου καταθετονται οι αποψεις του συγκεκριμενου μελους για τον Συνθετο.
Ακριβως γι αυτο και εφοσον ακουστηκε η γνωμη της για το Συνθετο τα περαιτερω σχολια δεν εχουν να κανουν με την κριτικη προσεγγιση των οποιων μας πασαρουν οπως χαρακτηριστικα αναφερεις,αλλα προσβαλουν την δουλεια καποιων αστρολογων(βλεπε τον Συνθετο της Κας Σιμου για τον Ναπολεων και την Ιωσηφινα ,που ειναι μια καταπληκτικη δουλεια και φανταζομαι οτι της πηρε αρκετες ωρες) και στην συνεχεια προσβαλουν ολους τους υπολοιπους που ζητουν επιπλεον πληροφοριες, ειτε γιατι βρισκονται σε μια συναισθηματικη συγχυση, ειτε απλα για αστρολογικη μελετη:bigsmile::bigsmile:

Μητσάκος
07-12-2008, 11:12 AM
[B] Καλημερα[COLOR="DarkOrange"]

Εχεις δικιο, εκ των εστερων ανακαλυψα τις δημοσιευσεις οπου καταθετονται οι αποψεις του συγκεκριμενου μελους για τον Συνθετο.
Ακριβως γι αυτο και εφοσον ακουστηκε η γνωμη της για το Συνθετο τα περαιτερω σχολια δεν εχουν να κανουν με την κριτικη προσεγγιση των οποιων μας πασαρουν οπως χαρακτηριστικα αναφερεις,αλλα προσβαλουν την δουλεια καποιων αστρολογων(βλεπε τον Συνθετο της Κας Σιμου για τον Ναπολεων και την Ιωσηφινα ,που ειναι μια καταπληκτικη δουλεια και φανταζομαι οτι της πηρε αρκετες ωρες) και στην συνεχεια προσβαλουν ολους τους υπολοιπους που ζητουν επιπλεον πληροφοριες, ειτε γιατι βρισκονται σε μια συναισθηματικη συγχυση, ειτε απλα για αστρολογικη μελετη:bigsmile::bigsmile:

Η κριτική, ακόμα και η σκληρή, ενίοτε και η υπερβολική, είναι προτιμότερη από την αποδοχή της όποιας αυθεντίας ή "αυθεντίας". Κανονικά η ίδια η ...αυθεντία θα πρέπει όσους ασχολούνται μαζί της να τους προτρέπει στην κριτική προσέγγιση των απόψεών της και όχι στην ως θέσφατα αποδοχή των λόγων της. :bigsmile:

Για να μην υπάρχουν και παραξηγήσεις, δεν ...δικηγορώ υπέρ του μέλους gargoyle, δεν μπορώ και δεν είναι του τύπου μου να μιλώ εξ ονόματος κάποιων, το συγκεκριμένο μέλος μπορεί μια χαρά να εκφράσει τις απόψεις του και ενίοτε το κάνει.

Και όσον αφορά τα περί προσβολών, δεν νομίζω ότι ταιριάζουν, εκτός και αν αποκτήσουμε και εμείς την εμετικά απαίσια και γλοιώδη πολιτικά ορθή αμερικάνικου τύπου έκφραση, στρογγυλεύοντας και απαξιώνοντας έννοιες και όρους :toung:

Για εμένα ισχύει αυτό που γράφω πάνω, περί την κριτική, η οποία φυσικά περιλαμβάνει και εμένα. Και είναι καλό για όλους μας, καθώς ίσως δεν θα παραξενευτούμε ιδιαίτερα αν και όταν διαπιστώσουμε ότι ο βασιλιάς είναι απλώς ...γυμνός :love:

gargoyle
07-12-2008, 06:00 PM

Συγγνώμη, αλλά ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι την αντιστοιχία της άρνησης ενός συγκεκριμένου μεθοδολογικού τρόπου με την προσβολή ενός προσώπου, είτε συγκεκριμένου (πχ. την κ. Σίμου), είτε αφηρημένου ("ολοι οι υπόλοιποι που ζητούν πληροφορίες").

Προσωπικά κρίνω τον επονομαζόμενο ως Σύνθετο Χάρτη. Και τον κρίνω συνολικά, τόσο ως εννοιολογική σύλληψη, όσο και ως συγκεκριμένη μεθοδολογία. Και συνολικά θεωρώ πως πρόκειται για μια ιδιαίτερως αρνητική συλλογιστική, όσον αφορά την έννοια που εκφράζει (χαρακτήρας και πορεία μιας σχέσης, αν είναι ποτέ δυνατόν!) και εξίσου αρνητικά κρίνω την πρακτική εφαρμογή του (διαιρώ δια του δύο και τσουπ έτοιμος!)

Από εκεί και πέρα, δεν έκρινα κανένα πρόσωπο, ούτε συγκεκριμένα, ούτε αφηρημένα.

Τέλος, όποιος αισθάνεται ότι θίγεται ας αναλογιστεί απλώς ότι αντίστοιχα θίγει. Και μάλιστα, όχι μόνο προσωπικότητες, αλλά και την εξέλιξή τους, την οποία θεωρεί ότι είναι σε θέση να προδιαγράψει, τόσο ως μεμονωμένη πορεία, όσο και ως συνδυασμένη με εκείνη ενός άλλου προσώπου. Με ποιο δικαίωμα, άραγε;

Η αστρολογία υποτίθεται ότι σκιαγραφεί τάσεις. ΔΕΝ αποκαλύπτει χαρακτήρα, ΔΕΝ προδιαγράφει πορεία, ΔΕΝ προεξοφλεί αποτέλεσμα.

icelou
24-01-2009, 02:06 AM
γεια σας βασικα μολις χωρισα απο μια σχεση 2,5 χρονων που ειχα δωσει τα παντα.ντρεπομαι λιγο που το ζηταω αυτο αλλα αν εχει καποιος λιγο χρονο μηπως μπορει να μου πει αν υπαρχει ταση για επανασυνδεση?εγω 27.6.1981 6και 20 το πρωι στην κυπρο κ αυτος 19.11.1979 7 το πρωι στην Λαρισσα.συγνωμη αν ζηταω πολλα αλλα δεν βγαζω ακρη.αν δεν μπορει καποιος δεν πειραζει.ευχαριστω ουτως η αλλιως.:cry:

georgia238
24-01-2009, 11:44 AM
Καλημέρα icelou,

έριξα μια ματιά στην συναστρία σας. δεν ξέρω να σου πω αν θα ξανασυνδεθείτε οι γνώσεις μου δεν επαρκούν. αλλά αποτι είδα έχετε μια σχέση έντονη, με ενστικτώδη έλξη, πολύ καλή επικοινωνία, κοινά γούστα, αγάπη. Μου έδωσε την εντύπωση οτι πρέπει να είστε πάνω απ' όλα φίλοι. νομίζω οτι είναι μια ουσιαστική σχέση με πολύ θετικές όψεις αλλά το πρόβλημά της πρέπει να ήταν η ζήλεια η κτητικότητα, κάποια επιθετικότητα, όπως και κάποια τάση να λέγονται ψέμματα. Επίσης η πολύ έντονη εμπλοκή του ουρανού δημιουργεί ένταση και προκλήσεις, διανοητικές ή άλλες κάτι που το βρίσκω προσωπικά θετικό. Ελπίζω να μην έγινε κάτι ανεπανόρθωτο, προσωπικά πιστεύω οτι μια τέτοια σχέση δύσκολα την προσπερνάς και δεδομένης της πολύ καλής επικοινωνίας που δείχνει οτι έχετε μπορεί και να τα ξαναβρείτε. Σου εύχομαι οτι καλύτερο.

Μητσάκος
24-01-2009, 11:48 AM
γεια σας βασικα μολις χωρισα απο μια σχεση 2,5 χρονων που ειχα δωσει τα παντα.ντρεπομαι λιγο που το ζηταω αυτο αλλα αν εχει καποιος λιγο χρονο μηπως μπορει να μου πει αν υπαρχει ταση για επανασυνδεση?εγω 27.6.1981 6και 20 το πρωι στην κυπρο κ αυτος 19.11.1979 7 το πρωι στην Λαρισσα.συγνωμη αν ζηταω πολλα αλλα δεν βγαζω ακρη.αν δεν μπορει καποιος δεν πειραζει.ευχαριστω ουτως η αλλιως.:cry:

Αν διαβάσεις τα ποστ νο 2 & 3 αυτής της ενότητας, που έγραψε το μέλος Ερση, θα δεις τι πρέπει να κοιτάξεις στον σύνθετο.
Απλώς, συμπληρωματικά σε αυτά που γράφει η Έρση, θα έλεγα να ελέγξεις και τους κυβερνήτες 1ου & 7ου, αν είναι σε καλή σχέση είτε μεταξύ τους, είτε σε σχέση με τους 2 αυτούς Οίκους.

icelou
24-01-2009, 01:05 PM
καλημερα,
σας ευχαριστω παρα παρα πολυ,με συγκινει απιστευτα το γεγονος οτι 2 ατομα που ουσιαστικα δεν ξερω μπηκαν στην διαδικασια αυτη.και εγω ευχομαι να πανε ολα καλα τι να πω.
σας ευχαριστω θερμα για αλλη μια φορα και συγνωμη αν σας εβαλα σε κοπο.

icelou
05-02-2009, 03:27 PM
kαλησπερα,να ρωτησω κατι αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει?στον συνθετο χαρτη 2 ατομων η οψη ουρανος εξαγωνο με κρονο σημαινει οτι τα 2 ατομα αυτα θα ξαναβρισκονται στην ζωη τους εκει που δεν το περιμενουν?επειδη ο ουρανος απο οτι εχω διαβασει ειναι το αναπαντεχο.ευχαριστω.

yiotd
03-05-2009, 07:04 PM
Καλησπέρα.Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τα φώτα σας.Μου αρέσει κάποιος και δοκίμασα το σύνθετο χάρτη.Με Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Χείρων & Βέρτεξ στον Κριό στον 7ο οίκο,¶ρη, Κρόνο, Κλ.τύχης στους Διδύμους 9ο οίκο,
Δία στον Υδροχόο(4ο),Β.δεσμός στον Αιγοκ.(4ο) και ωροσκόπο σύνθετου ωροσκοπίου στο ζυγό όπου κι ο ουρανός..με μια πρώτη επιφυλακτική ματιά πιστεύετε ότι μπορώ να έχω ελπίδες σε περίπτωση που γίνει η αρχή?
Η αλήθεια είναι ότι μου έκαναν εντύπωση οι τόσοι πολλοί πλανήτες στον 7ο.
Ευχαριστώ.:bigsmile:

peponi96
11-05-2009, 05:02 AM
Παιδιά να ρωτήσω κάτι κι εγώ... Στο σύνθετο χάρτη της σχέσης μου, ο ήλιος είναι στον 5ο οίκο. Αυτό τώρα είναι καλό ή κακό, δεδομένου ότι ο 5ο΄ς οίκος είναι των ¨ελαφρών¨ σχέσεων και ο 7μος των πιο σοβαρών;

Δείμων
11-05-2009, 04:33 PM
Εξαρτάται από το αν θέλεις να παντρευτείς ή απλά να περάσεις καλά :toung::bigsmile: Σοβαρά τώρα, ο σύνθετος δεν μας δείχνει γάμο ή όχι, και η μακροημέρευση της σχέσης δεν εξαρτάται από τους 5-7. Εκεί φαίνεται η σεξουαλικότητα (5) και η συντροφικότητα (7) του ζευγαριού όπως την προσλαμβάνουν οι άλλοι, οι από έξω. Απαραίτητες προϋποθέσεις για μια σχέση - αλλά όχι «δεσμικές» (bonding). To θέμα διάρκεια και κυρίως το θέμα γάμος είναι δύσκολα να αναγνωστούν σε έναν χάρτη επειδή είναι πολυσύνθετα.

peponi96
13-05-2009, 02:21 AM
Να σαι καλά Δείμων. ¶λλωστε ο σοφός κυβερνάει τα άστρα του... :bigsmile:

vana4
21-06-2009, 12:00 AM
Καλησπέρα! Μόλις είδα το προοδευτικό του σύνθετου μιας σχέσης, για την ημέρα του χωρισμού. Για επανασύνδεση ο λόγος, η οποία από τα αστρολογικά δεδομένα δεν προβλέπεται. Θα εκτιμούσα μια δεύτερη γνώμη, και μια κατεύθυνση για το τί άλλο θα μπορούσα να κοιτάξω. Ο διελαύνων Κρόνος σε σύνοδο με το γενέθλιο είναι στην ακμή του 7ου στον Παρθένο, ενώ στο Μεσουράνημα, στην ακμή του 10ου, είναι σε σύνοδο ο Ήλιος, ο Πλούτωνας και ο ¶ρης (διελαύνων και γενέθλιος). Ενημερωτικά, στο σύνθετο, ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με Δία, Πλούτωνα και ΜC στο Ζυγό, με κυβερνήτη 1ου το Δία και 7ου τον Ερμή στον Κριό στον 4ο

mple
12-09-2009, 09:11 PM
Καλησπερα

σε σύνθετο χάρτη φαίνονται τα παρακάτω στον 7ο που υποθετω οτι μαλλον είναι καλό

Ήλιος Καρ 04° 25' 00" Ήλιος Παρ 06° 14' 02" Ήλιος Λεω 05° 19' 31" 7
Ερμής Διδ 14° 33' 50" Ερμής Παρ 17° 49' 39" Ερμής Λεω 01° 11' 44" 7
Αφροδίτη Καρ 06° 31' 55" Αφροδίτη Λεω 18° 20' 56" Αφροδίτη Καρ 27° 26' 25" 7
Κρόνος Λεω 02° 18' 55" Κρόνος Καρ 15° 33' 28" Κρόνος Καρ 23° 56' 12" 7

τι όψεις να κοιτάξω για επανασύνδεση στον σύνθετο? :blink:
(συγχωρεστε με αν η ερώτηση είναι τελείως χαζή αλλά τώρα προσπαθώ να μάθω)

ευχαριστω

mple
12-09-2009, 09:58 PM
O συνθετος χαρτης ειναι η οντοτητα της σχεσης, αυτο που παραγεται απο τα δυο ατομα, ειναι το πως ειναι η σχεση, πως ζει πως υπαρχει. Το τετραγωνο της Αφροδιτης με τον Ουρανο που αναφερεις δεν δηλωνει τον χωρισμο αλλα οτι τα γουστα σας πχ. μπορει να ειναι εκκεντρικα,οτι οι επαφες σας μπορει να ειναι με ατομα που ανηκουν σε συλλογικους χωρους,οτι μπορει να ειναι περιθωρικα ατομα, οτι ξαφνικα τα σπαμε μαζι τους και ξαφνικα τα βρισκουμε. Το αλλο που μπορει να δειχνει ειναι οτι στα οικονομικα του ζευγαριου θα επικρατουν απροβλεπτες καταστασεις η,οι οικονομικες σας πηγες ειναι υδροχοικου τυπου. Για να δεις πως ειναι η σχεση, η ζωτικοτητα της, ο χαρακτηρας της, πως συντηρειται θα κοιταξεις τον Ηλιο σε ποιο Ζωδιο ειναι σε ποιον και τις οψεις κανει. Ελπιζω να σε καλυψα.:love:

Καλησπέρα και πάλι
στο δικό μου σύνθετο ο ήλιος είναι στο λιοντάρι στον 7ο οίκο. Τώρα πώς θα δω τί όψεις κάνει? στο σύνθετο φαίνονται παρακάτω οι όψεις των πλανητών του 1ου ατόμου με τον 2ο.... Πάλι μπερδευτηκα... :dizzy:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
13-09-2009, 03:51 AM
Καλησπέρα και πάλι
στο δικό μου σύνθετο ο ήλιος είναι στο λιοντάρι στον 7ο οίκο. Τώρα πώς θα δω τί όψεις κάνει? στο σύνθετο φαίνονται παρακάτω οι όψεις των πλανητών του 1ου ατόμου με τον 2ο.... Πάλι μπερδευτηκα... :dizzy:

μαλλον λιγο μπερδευτηκες αγαπητο μελος:wacko:
θα σου προτεινα να διαβασεις τα αρθρα ,τι ειναι συνθετος και τι συναστρια.........
ειναι δυο διαφορετικα πραγματα
δεν υπαρχει στον συνθετο χαρτη ο δικοςμου ηλιος και ο δικος του ηλιος..
Υπαρχει ενας ηλιος και για τους δυο σας
γιατι λειτουργει σαν μοναδα το ωροσκοπιο που κανουμε στον συνθετο
ριξε μια ματια στα αρθρα που λενε για τον συνθετο
πιστευω θα σε βοηθησουν πολυ:bigsmile:

Δεσποινα κουκι:love:

mple
13-09-2009, 12:34 PM
και που τα βρισκω αυτα τα άρθρα? έψαξα εχτές αλλά δε μπορώ να τα βρω.....
μπορείτε να μου απαντήσετε και στην πιο πανω ερώτηση ? περίμενα πως και πως την απάντηση....:cry:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
13-09-2009, 01:45 PM
και που τα βρισκω αυτα τα άρθρα? έψαξα εχτές αλλά δε μπορώ να τα βρω.....
μπορείτε να μου απαντήσετε και στην πιο πανω ερώτηση ? περίμενα πως και πως την απάντηση....:cry:

αγαπητο μελος
θα πας κατω-κατω εκει που λεει πλοηγηση
θα μπεις σε ολα τα θεματα του σαιτ
εκει πατα'' Μεταφρασεις -Αναδημοσιευσεις''
θα δεις εκει πολλα που σε ενδιαφερουν θεματα οπως και αρθρο για τον συνθετο:bigsmile:

Εγω ετσι τα βρισκω μονη μου ,
χωρις να ζητω λιγκ απο κανεναν
ψαχνοντας να ξερεις βρισκεις θυσαυρους και μαθαινεις και καλυτερα :bigsmile:
τα ετοιμα δεν ειναι παντα ωραια
ε..και που θα στο δωσουν το λιγκ θα το διαβασεις ..
και θα γραψεις αλλη απορια μετα:laugh:

Ψαξε καλη μου και θα δεις ποσο ομορφος ειναι ο δικος σου κοπος
οταν μονη σου βρισκεις πραγματα και σου μενουν κιολας μεσα στο μυαλο σου:bigsmile:
φιλικα κουκι:love:

mple
13-09-2009, 02:42 PM
λένε οτι ρωτώντας πας στην πόλη... Πόσο μάλλον όταν είσαι και καινούριος και χρειάζεσαι καθοδήγηση.... ευχαριστώ για την προσπάθεια πάντως!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
13-09-2009, 03:00 PM
λένε οτι ρωτώντας πας στην πόλη... Πόσο μάλλον όταν είσαι και καινούριος και χρειάζεσαι καθοδήγηση.... ευχαριστώ για την προσπάθεια πάντως!

παρακαλω:bigsmile:
εδω ολοι βοηθανανε ...ιδιως οταν βλεπουν να εχουν ορεξη για μαθηση τα μελη...

φιλικα κουκι

mple
13-09-2009, 04:55 PM
Να σημπληρωσω, οτι για τα θεματα χωρισμου και επανασυνδεσης τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα κατα την γνωμη μου, αντιθετως ειναι περιπλοκα.Σαφως στον συνθετο, το ζωδιο που βρισκεται ο Ηλιος, η οικοθεσια του και τελος οι οψεις του δινουν μια εικονα, αλλα εξισου σημαντικο ειναι να παρακολουθουμε τους τρανζιτ αν πιανουν γωνιακους οικους. Αν για πχ.ο Κρονος περνα απο εκει, σημαινει οτι η σχεση περνα κριση που μπορει να φερει χωρισμο. !

Καλησπέρα ήθελα να ρωτλησω την Ερση ή όποιον μπορει να με βοηθήσει, στη περίπτωση του δικού μου σύνθετου χάρτη που ο ήλιος είναι στον 7ο οικο (λιοντάρι). Πώς μπορώ να δω τους τράνζιτ? βγαίνουν απο κάποιο άλλο χαρτη?

Οι όψεις του ήλιου είναι οι εξής

Ήλιος Τρίγωνο Σελήνη 4.43
Ήλιος Σύνοδος Ερμής 4.13
Ήλιος Σύνοδος Αφροδίτη 7.89
Ήλιος Τετράγωνο Ουρανός 6.20
Ήλιος Τρίγωνο Ποσειδώνας 4.11
Ήλιος Εξάγωνο Πλούτωνας 1.91
Ήλιος Τετράγωνο Χείρων 7.69
Ήλιος Τρίγωνο Κλήρος Τύχης 4.08
Ήλιος Τρίγωνο Β. Δεσμός 6.57

Ευχαριστώ

water
14-09-2009, 10:07 AM
Αγαπητη Έρση... ή όποιος άλλος γνωρίζει

κοιτώντας ένα παλιότερο post που μιλάς για όψεις σύνθετου, θα ήθελα να σε ρωτήσω, όταν σε σύνθετο ο ήλιος, ο ερμής και χείρωνας (που κάνουν σύνοδο) στο ζώδιο του ταυρου κάνουν αντίθεση με ουρανό..τι ποσοστο βιωσιμότητας έχει αυτή η σχέση??

Υπάρχουν κατα τη γνώμη μου και κάποιες καλές όψεις βλ. ενδεικτικά σελήνη τρίγωνο αφροδίτη, σελήνη τρίγωνο ΒΔ, δίας τρίγωνο με ήλιο ερμή και χείρων, πλο'υτωνας εξάγωνο σελήνη & ποσειδώνα

Ευχαριστώ
water

Τίνα Ζαχαριάδου
14-09-2009, 11:05 PM
Αγαπητη mple, τους τρανζιτ πλανητες, η αλλιως διευλανοντες μπορουμε να τους δουμε απο τις Αστρολογικες εφημεριδες. Επισης στην αρχικη σελιδα του σαιτ, κατω αριστερα, εχει τους πλανητες κ την ζωδιακη τους θεση. Βρες που ειναι ο καθε πλανητης κ με τι οψη πιανει τον Ηλιο του συνθετου κ κανε το ιδιο κ με τους υπολοιπους πλανητες.

Αγαπητη water, εγω προσωπικα απο ενα συνθετο χαρτη δεν δινω ποσοστο βιωσιμοτητας, ειτε μεγαλο ειτε μικρο. Νομιζω πως πρεπει να ξεκαθαρισουμε λιγο την διαφορα του συνθετου. Οταν λεμε συνθετο δεν εννοουμε το ταιριασμα με τον συντροφο αλλα την ενεργεια που παραγουν οι δυο ανθρωποι σαν να ειναι ενα, σαν να ειναι μια οντοτητα. Το πως λειτουργουν σαν μοναδα, με αυτη την λογικη λεμε οτι, ενα συνθετο χαρτη τον ερμηνευουμε σαν γενεθλιο.

ο Ηλιος για παραδειγμα που με ρωτας, ειναι η προσωπικοτητα του ζευγαριου, ειναι η ζωτικοτητα τους κ οτι αλλο αντιπροσωπευει ο Ηλιος. Στο ζωδιο του Ταυρου αυτο που παιρνουμε ως πληροφορια ειναι οτι τους αρεσει η σταθεροτητα, οτι ειναι ενα ζευγαρι ανθεκτικο που εχει ροπη στις απολαυσεις κ αποζητα την οικονομικη κ την συναισθηματικη καλυψη. Σε αντιθεση με τον Ουρανο μπορει να συμβαινει το εξης. Η οποιαδηποτε απροσδοκητη αλλαγη τους αποσυντονιζει, ειδικα οταν "επιβαλλεται" απο αλλους κ πρεπει να μαθουν να ειναι πιο ευελικτοι και προσαρμοστικοι σε νεα δεδομενα ωστε να ειναι σε θεση να αποφυγουν δυσαρεστες κ απροβλεπτες καταστασεις

Μεσα σ ενα συνθετο χαρτη, ο αντρας αντιπροσωπευεται απο τον Ηλιο, οπως ακριβως η αρσενικη πλευρα του εαυτου μας σ εναν γενεθλιο κ η γυναικα απο την Σεληνη, οπως ακριβως αντιπροσωπευεται η θηλυκη πλευρα μεσα απο τον χαρτη μας, ανεξαρτητου φυλου.. Για να γινω πιο κατανοητη, αν σε ενα συνθετο χαρτη εχουμε ενα Ηλιο στον Ιχθυ κ μια Σεληνη στον Κριο, θα λεγαμε οτι η γυναικεια πλευρα μεσα σε αυτην την σχεση υπερτερει εναντι της αρσενικης.

Αν παλι θελουμε να δωσουμε ερμηνεια για την Σεληνη "της οντοτητας" θα λεγαμε πως ενω εξωτερικα δειχνει μια πραοτητα και ευαισθησια, εσωτερικα ειναι ενα ηφαιστειο ετοιμο να ξεχυθει. (κ φυσικα πολλες αλλες ερμηνειες).
Η γνωμη μου λοιπον περι μακριοβιοτητας μιας σχεσης, ειναι οτι απο ενα συνθετο χαρτη κ μονο δεν μπορει να φανει. Ο Συνθετος θα μας δωσει πληροφοριες για την σχεση αλλα ολα τα υπολοιπα Αστρολογικα στοιχεια θα δειξουν τις τασεις μας, με τον Συνθετο να ειναι το κερασακι στην τουρτα. Καλο "ξεσκονισμα' λοιπον σε γενεθλιους, συναστρια κ μετα συνθετο.

water
15-09-2009, 10:11 AM
Αγαπητή Ερση ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!!

Μια τελευταία ερώτηση, όταν τα 2 άτομα του σύνθετου χωρίσουν συνεχίζει ο συνθετος (ή ο προοδευτικός σύνθετος) να ισχυεί και να δίνει στοιχεια, ως πρόβλεψη... έστω ώς κερασάκι στην τούρτα! (Αγαπάω σύνθετο)

water

Μητσάκος
15-09-2009, 10:35 AM
...
Μια τελευταία ερώτηση, όταν τα 2 άτομα του σύνθετου χωρίσουν συνεχίζει ο συνθετος (ή ο προοδευτικός σύνθετος) να ισχυεί και να δίνει στοιχεια, ως πρόβλεψη... έστω ώς κερασάκι στην τούρτα! (Αγαπάω σύνθετο)
water

.................................................. ..............................
Οταν λεμε συνθετο δεν εννοουμε το ταιριασμα με τον συντροφο αλλα την ενεργεια που παραγουν οι δυο ανθρωποι σαν να ειναι ενα, σαν να ειναι μια οντοτητα. Το πως λειτουργουν σαν μοναδα, με αυτη την λογικη λεμε οτι, ενα συνθετο χαρτη τον ερμηνευουμε σαν γενεθλιο.
.................................................. ..................................
........................................

Αν δεν υπάρχει σχέση, τι πληροφορίες να πάρεις :wacko:

Τίνα Ζαχαριάδου
15-09-2009, 11:22 AM
Αγαπητή Ερση ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!!

Γιατι να μην ισχυει? εδω βλεπουμε σε χαρτες ανθρωπων που εχουν φυγει απο την ζωη, οταν ενεργοποιειται ο γενεθλιος απο καποια σημαντικη πλανητικη επιρροη, να προκυπτει ενα γεγονος, πχ.δημοσιοτητα, συζητηση, κληρονομικα θεματα, πολλα μπορει να προκυψουν εκτος απ το ν αναστηθουν.
Ετσι κ στον συνθετο οταν ενεργοποιηθουν οψεις μπορει να προκυψουν καποια γεγονοτα. Αυτο ομως δεν συνεπαγεται κ επανασυνδεση εκτος αν ολοι οι χαρτες ( γενεθλιοι κτλ.) δινουν τις ιδιες πληροφοριες περι επανασυνδεσης.

Αν δεν υπάρχει σχέση, τι πληροφορίες να πάρεις

Μητσακο μου, αν δεν υπαρχει σχεση,τοτε παιρνεις πληροφοριες για το πως θα ηταν αν υπηρχε η σχεση.:bigsmile:

Μητσάκος
15-09-2009, 11:36 AM
Μητσακο μου, αν δεν υπαρχει σχεση,τοτε παιρνεις πληροφοριες για το πως θα ηταν αν υπηρχε η σχεση.:bigsmile:

Ναι, δεν το αμφισβητώ, όπως και μπορείς να δεις σε ποιο μέρος θα περνούσαν καλύτερα τις διακοπές τους, σε τι σπίτι θα τους βόλευε να ζουν, ποια θα ήταν η σχέση με τους γείτονες και γενικότερα θα βλέπαμε τι καλά που θα ήταν (ή ...κακά) αν υπήρχε η σχέση. Πληροφορίες δλδ ζωτικότατης σημασίας, που φυσικά δεν θα έτρεφαν τις ψευδαισθήσεις μας και θα μας βοηθούσαν να αυτοβελτιωθούμε και να αυτοεξελιχθούμε :cheesy:

tzitzi%
15-09-2009, 12:30 PM
Ναι, δεν το αμφισβητώ, όπως και μπορείς να δεις σε ποιο μέρος θα περνούσαν καλύτερα τις διακοπές τους, σε τι σπίτι θα τους βόλευε να ζουν, ποια θα ήταν η σχέση με τους γείτονες και γενικότερα θα βλέπαμε τι καλά που θα ήταν (ή ...κακά) αν υπήρχε η σχέση. Πληροφορίες δλδ ζωτικότατης σημασίας, που φυσικά δεν θα έτρεφαν τις ψευδαισθήσεις μας και θα μας βοηθούσαν να αυτοβελτιωθούμε και να αυτοεξελιχθούμε :cheesy:

Δεν εξελίσονται όλοι ούτε με τον ίδιο τρόπο,ούτε με τον ίδιο ρυθμό.:bigsmile:

vassilis
15-09-2009, 12:32 PM
Καλημέρα.
Μήπως γνωρίζει να μου πει κάποιος, όταν σε σύνθετο υπάρχει όψη Ουρανός Σύνοδος Αφροδίτη στον 3ο οίκο, η διέλευση του Δία από τον Υδροχόο σε όψη αντίθεσης τι "παρενέργειες" μπορεί να έχει; Ενδέχεται να φέρει χωρισμό; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
15-09-2009, 01:07 PM
οτι οψεις και να δειχνει ενας χαρτης
αν δουλεψεις πανω στα ''αδυνατα σημεια''
κανεις και τιποτα δεν θα σπασει την πορεια του ζευγαριου
θα εξελισονται μαζι σαν μοναδα ..σαν μια γροθεια
οπως με το προσωπικο μας ωροσκοπιο
ετσι ειναι και αυτο
το βαζεις κατω και του δινεις να καταλαβει..
δεν παει να εχεις κοντρα τον ουρανο
και ολες τις τασεις να ειναι εναντιον
απο καπου θα πιαστεις και το καλο θα το κανεις καλυτερο...
Τι θα πει εχω αδυναμο ηλιο στον συνθετο
ε;να τον κανεις εσυ δυνατο !
Ευκολος χαρτης και να ταιριαζουμε σε ολα δεν υπαρχει ..
Εχω εναν ουρανο 1ο στον συνθετο σε μια αντιθεσαρα7ο] με ηλιο,αφρο,ερμη,χειρων100 φορες θα επρεπε να ειχαμε χωρισει και 30 δυαζυγια να ειχαμε παρει:laugh:
μην φοβαστε φιλοι μου τον χαρτη του συνθετου κ.τλπ..
απλα δουλεψτε πανω σε αυτον:love:

φιλικα κουκι:love:

vassilis
15-09-2009, 01:16 PM
Αγαπητή Κούκι ευχαριστώ για την στήριξη. Υπάρχει όμως, δυστυχώς, ήδη μια αρκετά αρνητική κατάσταση .... γι΄ αυτό επιμένω..... Η σύνοδος που προανέφερα της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι στον Λέοντα και στον 3ο οίκο. Ευχαριστώ....

water
15-09-2009, 01:29 PM
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι Έρση...!!!:cheesy:

Μητσάκο, μια σχέση μπορεί να εξελίσεται και να αλλάζει... πχ. Ζευγάρι και μετά συνυπαρξη με άλλη ετικέτα, πχ συνεργάτες...

Μητσάκος
15-09-2009, 01:34 PM
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι Έρση...!!!:cheesy:

Μητσάκο, μια σχέση μπορεί να εξελίσεται και να αλλάζει... πχ. Ζευγάρι και μετά συνυπαρξη με άλλη ετικέτα, πχ συνεργάτες...
Ναι, το ξέρω, όπως λέμε "όχι πια σεξ, μόνο φίλοι"
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; :toung:

water
15-09-2009, 02:54 PM
Το ξέρω, μόνο που δεν είναι ανέκδοτο!
Είναι μαρτύριο

jupiterios
17-09-2009, 12:43 AM
Τυχαια ειδα το post και εχω να καταθεσω τις παρατηρησεις μου για την περιβοητη ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ...

Σε διαφορα ωροσκοπια διελευσεων, επιστροφων κλπ εχω παρατηρησει λοιπον οτι επανασυνδεση, επιστροφη του ασωτου και επαναφορες προσωπων εχουμε μεταξυ αλλων οταν συντρεχει καποιο απο τα παρακατω:

1) επιστροφη σεληνης ή περασμα σεληνης απο καρκινο. Υποδηλωνει την επιστροφη στην εστια, στις ριζες, στην προηγουμενη κατασταση-σχεση.

2) σταση διελαυνοντος ερμη (για αναδρομη κινηση) πανω σε σημαντικο σημειο ωροσκοπιου (asc, ηλιο, κλπ). Υποδηλωνει την επιστροφη του ασωτου. Οπως ο ερμης σταματα και γυρνα πισω ετσι και ο ασωτος το μετανοιωνει κι επιστρεφει. Τα ιδια φαινομενα ισχυουν και σε επιστροφες ερμη.

3) σταση αφροδιτης (για αναδρομη κινηση) πανω σε σημαντικο σημειο ωροσκοπιου (asc, ηλιο, κλπ). Παρομοιως δειχνει την επανενωση του ζευγους και το μετανοιωμα του απιστου. Ισχυει και για επιστροφη Αφροδιτης.

4) διελευση αφροδιτης πανω σε σημαντικο σημειο του συνθετου ωροσκοπιου (asc, ηλιο, κλπ). Δεν θα μπορουσε παρα ο πλανητης της αγαπης, της ενωσης, της συνδεσης, της ελξης και της ολοτητας να φερει την επανενωση του ζευγους οταν διελαυνει σε καιρια σημεια του συνθετου...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
17-09-2009, 09:45 AM
Ε..ρε περαση που εχει το συνθετο στα καλα καθουμενα:toung:
ανοιγω τον υπολογιστη και μπαινω μεσα..
συνθετος απο δω...:toung:συνθετος απο κει...:toung:

συγνωμη ειμαι οφ τοπικ :bigsmile:

giannas
17-09-2009, 07:17 PM
Καλημέρα.
Μήπως γνωρίζει να μου πει κάποιος, όταν σε σύνθετο υπάρχει όψη Ουρανός Σύνοδος Αφροδίτη στον 3ο οίκο, η διέλευση του Δία από τον Υδροχόο σε όψη αντίθεσης τι "παρενέργειες" μπορεί να έχει; Ενδέχεται να φέρει χωρισμό; Ευχαριστώ όποιον απαντήσει.

Το μέλος Vassilis….λίγα ποστ ποιο πάνω…ρωτάει για την σύνοδο ουρανού – αφροδίτης στον λέοντα (το ζώδιο το αναφέρει σε άλλο ποστ) και στον 3 οίκο….σε σύνθετο χάρτη
Επειδή ενδιαφέρει και εμένα…. ακριβώς η ιδία όψη….μήπως μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει στο τι μπορεί να συμβεί….περνώντας ο Δίας από απέναντι;;;
Ευχαριστούμε πολύ……:love:

Μητσάκος
18-09-2009, 10:22 AM
Το μέλος Vassilis….λίγα ποστ ποιο πάνω…ρωτάει για την σύνοδο ουρανού – αφροδίτης στον λέοντα (το ζώδιο το αναφέρει σε άλλο ποστ) και στον 3 οίκο….σε σύνθετο χάρτη
Επειδή ενδιαφέρει και εμένα…. ακριβώς η ιδία όψη….μήπως μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει στο τι μπορεί να συμβεί….περνώντας ο Δίας από απέναντι;;;
Ευχαριστούμε πολύ……:love:
Του Κουτρούλη ο γάμος :laugh:

Δημήτρης_Σ
18-09-2009, 11:00 AM
Του Κουτρούλη ο γάμος :laugh:

:bigsmile::bigsmile: σωστός. Εγώ αυτό το'χω πάντως για παράνομη σχέση (Δίας 180- Αφρ/Ουρ).
Απελευθέρωση, η χαρά του καινούριου και της περιπέτειας.

Δημήτρης_Σ
18-09-2009, 11:15 AM
Σχεδόν πάντα την πρώτη φορά μετά το χωρισμό που ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος με πλησιάζουν οι πρώην. Σχεδόν ποτέ δεν θυμάμαι να ανταποκρίθηκα. Με ανάδρομο Ερμή είναι πολύ συχνή η επαναπροσέγγιση (τηλεφωνήματα, μηνύματα στο κινητό ή email), πολύ συχό σε 3ο ή 5ο οίκο, αλλά αν θα προχωρήσουν πάλι μαζί είναι άλλη υπόθεση (τι μας λέει συνολικά ο χάρτης). Πολλά βλέπεις για την επανασύνδεση και από τη συναστρία προοδευτικού της (του) με τα δικά σου γενέθλια, γιατί σου δείχνει πώς εξελίσσονται οι ανάγκες του τέως....Λέγονται και γράφονται πολλά και για τους ανάδρομους γενικότερα, π.χ λένε ότι στη Σεληνιακή επιστροφή ανάδρομος πλανήτης στον 5ο φέρνει πολύ συχνά επανασύνδεση, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το πιστεύω. Το μόνο που δείχνει είναι η ανάγκη σου για επανασύνδεση αυτό το μήνα, αλλά το αν θα στεφθεί υπό επιτυχία είναι άλλου παππά ευαγγέλιο. Ανάδρομη Αφροδίτη στον 5ο σε αντίθεση με Ποσειδώνα τί να φέρει η καημένη ;

giannas
18-09-2009, 11:45 AM
Δεν πρόκειται ακριβώς για παράνομη σχέση :wacko:….παρόλο που ο πλούτωνας είναι στον λέοντα ( άρα μας λέει ότι τα άτομα έχουν μέσο όρο μια ηλικία γύρω στα 50)….αλλά για μια πλατωνική σχέση αφού εδώ και 2 χρόνια περίπου δεν έχει ολοκληρωθεί….:cry:
Το ζευγάρι έχει μια ανοιχτή σύνοδο σελήνης στον υδροχόο και κρόνου στον αιγόκερο , στον 8 οίκο….σε αντίθεση με δια στον δεύτερο και στον καρκίνο….(μάλλον γι’αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί….διορθώστε με αν κάνω λάθος). Επίσης έχει τον Ερμή στον καρκίνο και στον 1 οίκο πάλι σε αντίθεση με Κρόνο….Στα τέλη Ιουλίου …αφού έγιναν οι εκλείψεις πάνω στις παραπάνω όψεις….σταμάτησε και οι επικοινωνία τους…..
Πως μπορώ να δω αν θα ξανά υπάρχει επικοινωνία….και τι ακριβώς εννοείτε με το «κουτρούλη ο γάμος» και «Απελευθέρωση, η χαρά του καινούριου και της περιπέτειας.» για την όψη Αφροδίτης-ουρανού ; Η οποία να προσθέσω ότι κάνει και ένα τρίγωνο με τον ¶ρη στην ακμή του 7 οίκου
Ευχαριστώ πολύ πολύ…..:love::love:

Δημήτρης_Σ
18-09-2009, 12:03 PM
Δεν πρόκειται ακριβώς για παράνομη σχέση :wacko:….παρόλο που ο πλούτωνας είναι στον λέοντα ( άρα μας λέει ότι τα άτομα έχουν μέσο όρο μια ηλικία γύρω στα 50)….αλλά για μια πλατωνική σχέση αφού εδώ και 2 χρόνια περίπου δεν έχει ολοκληρωθεί….:cry:
Το ζευγάρι έχει μια ανοιχτή σύνοδο σελήνης στον υδροχόο και κρόνου στον αιγόκερο , στον 8 οίκο….σε αντίθεση με δια στον δεύτερο και στον καρκίνο….(μάλλον γιΆαυτό δεν έχει ολοκληρωθεί….διορθώστε με αν κάνω λάθος). Επίσης έχει τον Ερμή στον καρκίνο και στον 1 οίκο πάλι σε αντίθεση με Κρόνο….Στα τέλη Ιουλίου …αφού έγιναν οι εκλείψεις πάνω στις παραπάνω όψεις….σταμάτησε και οι επικοινωνία τους…..
Πως μπορώ να δω αν θα ξανά υπάρχει επικοινωνία….και τι ακριβώς εννοείτε με το «κουτρούλη ο γάμος» και «Απελευθέρωση, η χαρά του καινούριου και της περιπέτειας.» για την όψη Αφροδίτης-ουρανού ; Η οποία να προσθέσω ότι κάνει και ένα τρίγωνο με τον ¶ρη στην ακμή του 7 οίκου

Το πλατωνικό είναι η άλλη εκδήλωση Αφρ/Ουρανού. Αρχικά πήγε ο νους μου σε παράνομο γιατί αυτή είναι η άλλη εκδήλωση της όψης. Σωστά για τη σύνοδο Σελ/Κρόνου, πώς να ολοκληρωθεί ; Απορώ πώς άντεξε και 2 χρόνια. Οι εκλείψεις πιστεύω έκαναν καλή δουλειά από την άποψη ότι τους έκαναν να δουν τα πράγματα ρεαλιστικά και να το τελειώνουν.

Μητσάκος
18-09-2009, 12:06 PM
Εγώ αυτές τις πλατωνικές σχέσεις δεν τις πολυκαταλαβαίνω ( :cheesy: ), για αυτό και το δικό μου μυαλό πήγε κατευθείαν σε ταράνδους και ελαφίνες. :nuts:

giannas
18-09-2009, 12:12 PM
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας….και για τον χρόνο σας…
Θα ήθελα να σας πω για την σύνοδο ουρανού- αφροδίτης …ότι θα ήταν και παράνομη….αν δεν ήταν ….πρωτα…..πλατωνική….(η σύνοδος σελήνης- κρόνου στον 8....αν και ανοιχτή...κάνει καλά την δουλειά της)
Σωστά σκέφτηκες Μητς…..στα 50….δεν υπάρχουν εύκολα πλατωνικές σχέσεις….!!!!!

ΥΣ νομίζω οτι η ύπαρξη αφροδίτης-ουρανού στον 3 οίκο ενισχύει τον πλατωνικό έρωτα….ο 3 δεν είναι τα εφηβικά-πλατωνικά (σε άλλη εποχή χαχαχαχα) φλερτ;

Αμαζόνα
18-09-2009, 02:39 PM
Το ζευγάρι έχει μια ανοιχτή σύνοδο σελήνης στον υδροχόο και κρόνου στον αιγόκερο , στον 8 οίκο….σε αντίθεση με δια στον δεύτερο και στον καρκίνο….(μάλλον γι’αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί….διορθώστε με αν κάνω λάθος). Επίσης έχει τον Ερμή στον καρκίνο και στον 1 οίκο πάλι σε αντίθεση με Κρόνο….Στα τέλη Ιουλίου …αφού έγιναν οι εκλείψεις πάνω στις παραπάνω όψεις….σταμάτησε και οι επικοινωνία τους…..
Γειά σου giannas. Σίγουρα όποια και αν είναι η σχέση των 2 αυτών προσώπων, με όψη συνόδου Ουρανου-Αφροδίτης την κάνει να είναι λίγο εκκεντρική, ασυνηθιστη, περίεργη ή κιόλας περιπετειώδης ..
Επειδή είναι όψη με την Αφροδίτη(έρωτας) - μπορεί να μας έδειχνε οτι αυτά τα 2 άτομα θα κεραυνοβολούνταν. Αυτο που δυσκολευει λίγο την αυτοέκφραση της Αφροδίτης κ μέσω αυτης της συνόδου.. είναι η οικοθεσία! Ειναι αρκετά επικοινωνιακή μεν ( και ζεστή ,θερμή , βασιλική εξαιτιας του Λέοντα ), αλλά στον 3ο ειναι ο λεγόμενος 'εγκεφαλικός έρωτας'. Δεν είναι απαραίτητα κακό όμως αυτό. (Είναι πολλοί αυτοι που πρεπει να τους κερδίσεις εγκεφαλικά πρώτα κ μετά ψυχο/σωματικά,) Αλλά εδω μιλάμε για σύνθετο.. και αυτο σημαίνει οτι αυτά τα δυο πρόσωπα έχουν μια πολύ καλή εγκεφαλική επικοινωνία κ εκφράζονται μέσω αυτής!Απο την άλλη , τους φέρνει κ μια εριστική διάθεση στην επικοινωνία που κ που( το ξαφνικό του Ουρανου)
Όσο για την όψη αυτών των δυο σε τρίγωνο με Αρη - φέρνει ηλεκτρισμό .. δλδ αυτά τα άτομα, παρά μόνο πλάτωνες δεν μπορούν να ειναι!Ναι μεν εξιτάρουν ο ένας τον άλλο σε εγκεφαλικό επιπεδο, αλλά κ το άγγιγμα του Ουρανου με τον Αρη τους κάνει να ηλεκτρίζονται και να θέλουν το ' σέξ εδω κ τώρα' ή μπορεί επισης ενω να ερεθίζονται εγκεφαλικά μέσω της συνόδου Ου-Αφρο( πχ ένα καυγαδάκι ) , να καταλήγουν στο κρεβάτι μιας και τους τριγωνίζει ο Αρης. ( Χωρις παρεξηγηση , έτσι ? :embarrest )

Η όψη συνόδου ( ανοιχτή όπως αναφέρεις ) δεν ξέρω κατα πόσο θα την συμπεριελάμβανα εγώ για σύνοδο , μιας και η σύνοδος συντελείται σε διαφορετικής φύσεως ζώδια ( Σελήνη σε σταθερό κ Κρόνος σε παρορμητικό)- δλδ αποδυναμώνεται. Αντιθέτως δεν φταίει η όψη συνόδου με τον Κρόνο, γιατί ο Κρονος στο σύνθετο φερνει/δειχνει σταθερότητα , αλλά η φιλελευθερη φύση της Σελήνης που ζητάει ξεγνοιασιά , ελευθερία , περιπέτεια.

Για να ξαναδείς αν θα υπάρχει επικοινωνία, θα πρέπει να εξετάσεις τον Ερμή.. τις όψεις που σχηματίζει στο σύνθετο κ να παρακολουθεις διελευσεις που θα αγγίξουν τον Ερμή ή διελευσεις που θα πραγματοποιηθούν απο αναδρομο Ερμή κ τι οικο/πλανήτη θα πλησιάζει κ τι όψη θα κάνει... Αναλογως κ τα συμπεράσματα!

Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως! :love:

vassilis
18-09-2009, 03:27 PM
"Το πλατωνικό είναι η άλλη εκδήλωση Αφρ/Ουρανού. Αρχικά πήγε ο νους μου σε παράνομο γιατί αυτή είναι η άλλη εκδήλωση της όψης. Σωστά για τη σύνοδο Σελ/Κρόνου, πώς να ολοκληρωθεί ; Απορώ πώς άντεξε και 2 χρόνια. Οι εκλείψεις πιστεύω έκαναν καλή δουλειά από την άποψη ότι τους έκαναν να δουν τα πράγματα ρεαλιστικά και να το τελειώνουν."

Μητσάκο,
Oσον αφορά το δικό μου ερώτημα, προκειται πράγματι για "παράνομη" σχέση. Γι΄ αυτό και δυσκολεύομαι να κατανοήσω την απορία σου: "Σωστά για τη σύνοδο Σελ/Κρόνου, πώς να ολοκληρωθεί;" Εχω διαβάσει επανειλλημένα σε διάφορα θέματα ότι μια μεμονωμένη όψη, σε καμία περίπτωση δεν είναι ενδεικτική (όσο ισχυρή κι αν είναι) και κυρίως αρκετή για ασφαλή συμπεράσματα. Επίσης θα ήθελα μια διευκρίνιση, εφόσον είναι εφικτό, ως προς το τι εννοούσες με την πρόταση "Του Κουτρούλη ο γάμος"....
Και θα παρακαλούσα και τον κ. Στασινό, με όλο το σεβασμό, να γίνει λιγάκι πιο συγκεκριμένος.

Υ.Γ. Χιούμορ διαθέτω σε επάρκεια.... αλλά νομίζω πως τα σχόλια περί "ταράνδων και ελαφίνων" θα μπορούσαν να λείπουν.... Καλό θα ήταν να αποφευγουμε τις γενικεύσεις και να μην τα "ισοπεδώνουμε" όλα.. το γεγονός ότι μια σχέση είναι "παράνομη" δεν την καθιστά αυτόματα και..... φαιδρή.
Τα μέλη καταθέτουν τις απορίες τους, όχι για να δεχτούν "κριτική" και "χλευασμό" για τις προσωπικές τους επιλογές, αλλά για να βοηθηθούν με όσο το δυνατόν συγκεκριμένες και "αξιόπιστες" απαντήσεις, από εκείνους που γνωρίζουν και έχουν χρόνο, διάθεση και καλή προαίρεση...
Οποιος δεν διαθέτει τα παραπάνω... θα μπορούσε απλώς να μην απαντήσει.
Προσωπικά, δεν είδα κανένα μαχαίρι στο λαιμό κάποιου, για απάντηση.
(Το σχόλιο είναι γενικό και έγινε με αφορμή την απάντηση του Μητσάκου.
Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θεωρηθεί ότι απευθύνομαι αποκλειστικά σ΄ αυτόν).
Επαναφέρω την ερώτηση και ευελπτιστώ σε μια πιο κατανοητή απάντηση.
Ευχαριστώ

Κοραλλία Μόζορα
18-09-2009, 03:33 PM
Αυτός ο εγκεφαλικός έρωτας που λέει η Αμαζόνα θα ισχύει ακόμα περισσότερο αν ο ωροσκόπος του σύνθετου είναι στους Διδύμους. Ο ωροσκόπος στους Διδύμους μαζί με την σύνοδο Αφροδίτης/Ουρανού στο 3ο μπορεί να δείξει μια πολύ επικοινωνιακή, '"εγκεφαλική" σχέση, που κι οι δυο τους να θεωρούν πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή στην ζωή τους και να τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση.

Αν όντως ο ωροσκόπος είναι στους Διδύμους, ο Ερμής ( που είναι και κυβερνήτης του σύνθετου) ανάδρομος μπορεί να διατάραξε την σχέση φέρνοντας αυτή την διακοπή της επικοινωνίας. Μαζί και η έκλειψη που ανάφερες.

Ο Κρόνος σ΄ ένα σύνθετο μπορεί να δείξει και τον τομέα που το ζευγάρι βιώνει ένα είδος "στέρησης". Ο Ποσειδώνας πού είναι και τι κάνει σ΄ αυτό το σύνθετο, Γιάννα;

Μητσάκος
18-09-2009, 04:07 PM
Μητσάκο,
Oσον αφορά το δικό μου ερώτημα, προκειται πράγματι για "παράνομη" σχέση. Γι΄ αυτό και δυσκολεύομαι να κατανοήσω την απορία σου: "Σωστά για τη σύνοδο Σελ/Κρόνου, πώς να ολοκληρωθεί;" Εχω διαβάσει επανειλλημένα σε διάφορα θέματα ότι μια μεμονωμένη όψη, σε καμία περίπτωση δεν είναι ενδεικτική (όσο ισχυρή κι αν είναι) και κυρίως αρκετή για ασφαλή συμπεράσματα. Επίσης θα ήθελα μια διευκρίνιση, εφόσον είναι εφικτό, ως προς το τι εννοούσες με την πρόταση "Του Κουτρούλη ο γάμος"....
Και θα παρακαλούσα και τον κ. Στασινό, με όλο το σεβασμό, να γίνει λιγάκι πιο συγκεκριμένος.

Το σχόλιο για τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου είναι από τον Δ. Στασινό και όχι από εμένα, προφανώς (λόγω και ανάδρομου :bigsmile: ) υπήρξε λάθος στις παραθέσεις.

Υ.Γ. Χιούμορ διαθέτω σε επάρκεια.... αλλά νομίζω πως τα σχόλια περί "ταράνδων και ελαφίνων" θα μπορούσαν να λείπουν.... Καλό θα ήταν να αποφευγουμε τις γενικεύσεις και να μην τα "ισοπεδώνουμε" όλα.. το γεγονός ότι μια σχέση είναι "παράνομη" δεν την καθιστά αυτόματα και..... φαιδρή.
Τα μέλη καταθέτουν τις απορίες τους, όχι για να δεχτούν "κριτική" και "χλευασμό" για τις προσωπικές τους επιλογές, αλλά για να βοηθηθούν με όσο το δυνατόν συγκεκριμένες και "αξιόπιστες" απαντήσεις, από εκείνους που γνωρίζουν και έχουν χρόνο, διάθεση και καλή προαίρεση...
Οποιος δεν διαθέτει τα παραπάνω... θα μπορούσε απλώς να μην απαντήσει.
Προσωπικά, δεν είδα κανένα μαχαίρι στο λαιμό κάποιου, για απάντηση.
(Το σχόλιο είναι γενικό και έγινε με αφορμή την απάντηση του Μητσάκου.
Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θεωρηθεί ότι απευθύνομαι αποκλειστικά σ΄ αυτόν).
Επαναφέρω την ερώτηση και ευελπτιστώ σε μια πιο κατανοητή απάντηση.
Ευχαριστώ
Αν εκτιμάς ότι έχω υπερβεί κάποια όρια, απλώς θα σου πω ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου ούτε να μειώσω κάποιον ούτε να λοιδορήσω κάποια κατάσταση. Να ...διακωμωδήσω, ναι, να σατιρίσω, ναι, πράγμα που συχνά-πυκνά κάνω ακόμα και στον εαυτό μου :bigsmile:
Κατανοώ όμως ότι δεν έχουν όλοι τον δικό μου τον ...χαβά, και ελπίζω να θεωρήσεις τα λεγόμενά μου σαν να μην ειπώθηκαν :love:

Δημήτρης_Σ
18-09-2009, 04:13 PM
Vasillis δεν ξέρω γιατί μας μαλώνεις και σε τι ακριβώς πρέπει να γίνουμε συγκεκριμένοι. Μεμονωμένα στοιχεία πήραμε, μεμονωμένα στοιχεία σχολιάσαμε. Ο ένας έγραψε για ταράνδους ο άλλος για παράνομη σχέση, υπάρχει όμως και η εκδοχή του πλατωνικού στοιχείου. Αυτή η όψη μας ζητήθηκε να ερμηνεύσουμε, αυτή ερμηνεύσαμε. Κάθε όψη έχει 2 εκδηλώσεις τουλάχιστον. Είπα ξεκάθαρα απορώ πώς άντεξε και 2 χρόνια γιατί ο συγκεκριμένος 8ος δεν είναι ό,τι καλύτερο σε ένα σύνθετο, είναι ένδειξη ψυχρότητας ή αναστολών και εμποδίων, άρα δεν προχωράει εύκολα στο σεξουαλικό και δεν εκδηλώνεται σαρκικά, και γιατί μια σχέση που μένει πλατωνική για πολύ δεν έχει πολύ μέλλον (το τελευταίο δεν χρειάζεται να έχεις δει τον χάρτη για να το πεις). Θεωρώ ακόμα ότι ό,τι διαλύει μια έκλειψη, καλώς το διαλύει. Αυτή είναι η άποψή μου. Αν είχα όλο το χάρτη μπορεί να το έβλεπα διαφορετικά, αλλά σε γενικές γραμμές τα όσα έγραψα παραπάνω τα πιστεύω.

giannas
18-09-2009, 06:06 PM
Αυτός ο εγκεφαλικός έρωτας που λέει η Αμαζόνα θα ισχύει ακόμα περισσότερο αν ο ωροσκόπος του σύνθετου είναι στους Διδύμους. Ο ωροσκόπος στους Διδύμους μαζί με την σύνοδο Αφροδίτης/Ουρανού στο 3ο μπορεί να δείξει μια πολύ επικοινωνιακή, '"εγκεφαλική" σχέση, που κι οι δυο τους να θεωρούν πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή στην ζωή τους και να τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση.

Αν όντως ο ωροσκόπος είναι στους Διδύμους, ο Ερμής ( που είναι και κυβερνήτης του σύνθετου) ανάδρομος μπορεί να διατάραξε την σχέση φέρνοντας αυτή την διακοπή της επικοινωνίας. Μαζί και η έκλειψη που ανάφερες.

Ο Κρόνος σ΄ ένα σύνθετο μπορεί να δείξει και τον τομέα που το ζευγάρι βιώνει ένα είδος "στέρησης". Ο Ποσειδώνας πού είναι και τι κάνει σ΄ αυτό το σύνθετο, Γιάννα;

Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας….:love:

Ο ωροσκόπος είναι 29 των διδύμων και όντως είναι « μια πολύ επικοινωνιακή, '"εγκεφαλική" σχέση, που κι οι δυο τους να θεωρούν πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή στην ζωή τους και να τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση.» όπως ανέφερε η Κοραλλία.
Ο Ερμής είναι στον 1 οίκο σε σύνοδο με τον ήλιο στον καρκίνο και αντίθεση με τον Κρόνο
Ο Κρόνος όπως είπα ήδη είναι στον 8 οίκο και η ακμή του 8 οίκου στον αιγόκερο
Όσο για τον ποσειδώνα είναι στον 5 οίκο σε τετράγωνο με την σελήνη στον υδροχόο (8 οίκος) και τρίγωνο με τον ήλιο στον 1 οίκο στον καρκίνο….(και τον Ερμή…όχι από μοίρες αλλά αν τον συμπεριλάβουμε στην σύνοδο που κάνει με τον ήλιο)
Ευχαριστώ …είναι λίγο….!!!!
Ελπίζω να μην κούρασα πολύ…..:embarrest

Κοραλλία Μόζορα
18-09-2009, 06:36 PM
Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας….:love:

Ο ωροσκόπος είναι 29 των διδύμων και όντως είναι « μια πολύ επικοινωνιακή, '"εγκεφαλική" σχέση, που κι οι δυο τους να θεωρούν πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή στην ζωή τους και να τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση.» όπως ανέφερε η Κοραλλία.
Ο Ερμής είναι στον 1 οίκο σε σύνοδο με τον ήλιο στον καρκίνο και αντίθεση με τον Κρόνο
Ο Κρόνος όπως είπα ήδη είναι στον 8 οίκο και η ακμή του 8 οίκου στον αιγόκερο
Όσο για τον ποσειδώνα είναι στον 5 οίκο σε τετράγωνο με την σελήνη στον υδροχόο (8 οίκος) και τρίγωνο με τον ήλιο στον 1 οίκο στον καρκίνο….(και τον Ερμή…όχι από μοίρες αλλά αν τον συμπεριλάβουμε στην σύνοδο που κάνει με τον ήλιο)
Ευχαριστώ …είναι λίγο….!!!!
Ελπίζω να μην κούρασα πολύ…..:embarrest

Giannas,
Με τον Ερμή (κυβερνήτη ωροσκόπου) σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Καρκίνο και στο 1ο σπίτι, πιστεύω ότι εκτός από την ιδιαίτερη επικοινωνία που έχουν αυτά τα δύο άτομα τρέφουν και τρυφερά αισθήματα ο ένας για τον άλλο και φροντίδα.

Ο Ποσειδώνας στο 5ο σε τετράγωνο με την Σελήνη στο 8ο ευθύνεται περισσότερο για την μη ολοκλήρωση της σχέσης καθώς και η αντίθεση του Κρόνου από το 8ο με τον Ήλιο.

Αν ο Ερμής τώρα ανάδρομος επιστρέφοντας στην Παρθένο εξαγωνίζει τον Ήλιο και τον Ερμή μπορεί η σχέση αυτή να επανέλθει. Θα μπει κι η Αφροδίτη στην Παρθένο σύντομα.

giannas
18-09-2009, 06:46 PM
Giannas,
Με τον Ερμή (κυβερνήτη ωροσκόπου) σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Καρκίνο και στο 1ο σπίτι, πιστεύω ότι εκτός από την ιδιαίτερη επικοινωνία που έχουν αυτά τα δύο άτομα τρέφουν και τρυφερά αισθήματα ο ένας για τον άλλο και φροντίδα.

Ο Ποσειδώνας στο 5ο σε τετράγωνο με την Σελήνη στο 8ο ευθύνεται περισσότερο για την μη ολοκλήρωση της σχέσης καθώς και η αντίθεση του Κρόνου από το 8ο με τον Ήλιο.

Αν ο Ερμής τώρα ανάδρομος επιστρέφοντας στην Παρθένο εξαγωνίζει τον Ήλιο και τον Ερμή μπορεί η σχέση αυτή να επανέλθει. Θα μπει κι η Αφροδίτη στην Παρθένο σύντομα.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ…..:cheesy:
θα περιμένω την Αφροδίτη να πάει στην παρθένο…και να εξαγωνίσει τον ήλιο –ερμή….γιατί ο ερμής δεν εξαγωνίζει….
Και μια διευκρίνηση…ο ερμής κάνει αντίθεση με τον κρόνο…όχι ο ήλιος από μοίρες, μόνο από την συνοδό…

vassilis
18-09-2009, 09:36 PM
Δημήτρη, (εσύ το ζήτησες:toung:), πραγματικά εκπλήσσσομαι. Διακρίνω μια.... υπερβάλλουσα ευθιξία, ή και γι΄ αυτό ευθύνεται ο ανάδρομος Ερμής;:toung:
Ασφαλώς και δεν "μάλωσα" κανέναν.. Από πότε το να καταθέτει κάποιος την άποψη του θεωρείται επίπληξη;
Προσωπικά, δε τη μόνη πρόταση που σου απηύθυνα ήταν να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στην απάντησή σου για την συγκεκριμένη όψη ("Σωστός. Εγώ αυτό το'χω πάντως για παράνομη σχέση (Δίας 180- Αφρ/Ουρ. Απελευθέρωση, η χαρά του καινούριου και της περιπέτειας") και πιστεύω πως το έκανα όσο πιο ευγενικά μπορούσα..
Εκτός και αν αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να "καταλαβαίνεστε" μεταξύ σας οι γνωρίζοντες Αστρολογία και δεν σας αφορά το κατά πόσο γίνεστε κατανοητοί από εμάς τους "πληβείους"....:toung:
Εν πάση περιπτώσει... δεν έχω την παραμικρή διάθεση να εμπλακώ σε "άγονες" αντιπαραθέσεις, ούτε κι εσύ, υποθέτω.....

Ο.Κ. Μητσάκο. Κατατανοητόν... :bigsmile:
Mε "κάλυψες"!
"......και ελπίζω να θεωρήσεις τα λεγόμενά μου σαν να μην ειπώθηκαν"
Αυτό ακριβώς θα κάνω! :love:

Δημήτρης_Σ
30-12-2009, 11:49 AM
Να σημπληρωσω, οτι για τα θεματα χωρισμου και επανασυνδεσης τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα κατα την γνωμη μου, αντιθετως ειναι περιπλοκα.Σαφως στον συνθετο, το ζωδιο που βρισκεται ο Ηλιος, η οικοθεσια του και τελος οι οψεις του δινουν μια εικονα, αλλα εξισου σημαντικο ειναι να παρακολουθουμε τους τρανζιτ αν πιανουν γωνιακους οικους. Αν για πχ.ο Κρονος περνα απο εκει, σημαινει οτι η σχεση περνα κριση που μπορει να φερει χωρισμο. Αν το ζευγαρι ειναι ηδη χωρισμενο μπορει να επανασυνδεθει με δεδομενο οτι ο Κρονος ειναι το παλιο. Αν περνα ο Ουρανος μπορει να φερει ξαφνικη ρηξη η ξαφνικη επανασυνδεση. Γενικα οι διελευσεις απο γωνιακους οικους δειχνουν κατι σημαντικο για την σχεση. Τωρα αν εχουμε τρανζιτ αναδρομους σε 5 οικο το ζευγαρι παλι μπορει να επανασυνδεθει. Αλλες ενδειξεις βλεπουμε και στον Προοδευμενο συνθετο και μπορουμε να παρουμε σημαντικα στοιχεια απο το Ωροσκοπιο της σχεσης παντα βεβαια σε συναρτηση με τους γενεθλιους, πραγμα που δεν ειναι συνηθως εφικτο αφου οταν ξεκιναμε μια σχεση δεν ειμαστε με το ρολοι στο χερι. Επισης , απο την συναστρια κοιταμε τις οψεις με Κρονο που ειναι δεικτης μακροβιοτητας. Αν δουμε εντονες οψεις με Ουρανο τοτε θα εχουμε μια συναρπαστικη σχεση με αβεβαιο μελλον Αν μετα απο ολα αυτα δεν βγαλατε ακρη, εχει σειρα η Ηλιακη επιστροφη που δινει αρκετα στοιχεια.-Ακομα δεν ικανοποιηθεικατε? Επιτελους βαλτε ενα ΩΡΙΑΙΟ!!! και αν δεν υπαρχουν απαγορευτικοι κανονες ισως παρετε ευθεια απαντηση!

Για τη διέλευση των "κακοποιών" από γωνιακούς οίκους του Σύνθετου συμφωνώ απόλυτα και το'χω δει στην πράξη όταν μιλάμε για χωρισμούς. Για επανασυνδέσεις με πολλά ερωτηματικά και επιφυλάξεις. Η ηλιακή και η σεληνιακή επιστροφή πιστεύω ότι ούτε κατά διάνοια λένε κάτι για τέτοια θέματα επανασύνδεσης και ότι ο κόσμος χάνει τον καιρό του ψάχνοντας στις επιστροφές για τέτοια ζητήματα. Από παρατηρήσεις και τα δυο συμπεράσματα μου, Οι ανάδρομοι μέσα στον 5ο ως διέλευση όμως ναι, αλλά και πάλι μόνο ως έντονη επιθυμία ή τάση. Επιστρέφουν δηλαδή διάφοροι από το παρελθόν ή πέφτεις τυχαία επάνω τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επανασυνδέεσαι κιόλας. Σχετικά με το γενέθλιο τώρα, πιστεύω ότι από αυτό δεν βγάζεις τίποτα για το πόσο θα διαρκέσει μια σχέση και αν θα διαλυθεί σε 1 χρόνο ή σε 5 ή ποτέ. Καλά αυτά που γράφτηκαν κάπου αλλού για ευνοικές όψεις Πλούτωνα ούτε που τα συζητάω.

Τίνα Ζαχαριάδου
30-12-2009, 12:57 PM
Η ηλιακή και η σεληνιακή επιστροφή πιστεύω ότι ούτε κατά διάνοια λένε κάτι για τέτοια θέματα επανασύνδεσης και ότι ο κόσμος χάνει τον καιρό του ψάχνοντας στις επιστροφές για τέτοια ζητήματα. Από παρατηρήσεις και τα δυο συμπεράσματα μου, Οι ανάδρομοι μέσα στον 5ο ως διέλευση όμως ναι, αλλά και πάλι μόνο ως έντονη επιθυμία ή τάση. Επιστρέφουν δηλαδή διάφοροι από το παρελθόν ή πέφτεις τυχαία επάνω τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επανασυνδέεσαι κιόλας.

Γεια σου Δημήτρη και Χρόνια πολλά!

Αυτό που έχω παρατηρήσει σε ηλιακές επιστροφές και δείχνουν επανασύνδεση είναι τα εξής:

1ο) Ανάδρομοι πλανήτες σε γωνιακούς και σε 5ο οίκο.

2ο) Ο Κρόνος πολύ σημαντικός είτε είναι ανάδρομος είτε όχι, όταν πιάνει γενέθλια Αφροδίτη, ακμές γωνιακών και 5ου οίκου, ειδικά σε άτομα που έχουν γενέθλια όψη Αφροδίτης Κρόνου.

3ο) Αφροδίτη ηλιακής επιστροφής στην γενέθλια θέση της.

4ο) Ακμή 5ου 7ου ηλιακής σε ανάδρομο πλανήτη γενέθλιο.

5ο) Επίσης πολύ σημαντικό- όταν φυσικά έχουμε τον χάρτη του συντρόφου-, η ηλιακή επιστροφή του ενός "να φωτίζει" σημαντικά στοιχεία του γενέθλιου του άλλου, για παράδειγμα να έχουμε ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής στις 15 Καρκίνου και στις 15 Καρκίνου να έχει ο σύντροφος μας τον Ήλιο του.

Όσο αναφορά τον γενέθλιο συμφωνώ πως δεν μπορεί να σου πει πόσο θα διαρκέσουν οι σχέσεις , όμως, άτομα που έχουν όψεις Αφροδίτης Κρόνου, έχουν την τάση να διατηρούν μακροχρόνιους δεσμούς επίσης και την τάση να επανασυνδέονται ενώ όσοι 'εχουν όψη Αφροδίτης Ουρανού όσο και να θέλουν να "προβλέψουν" την διάρκεια μιας σχέσης η την επανασύνδεση, πάντα θα αδυνατούν να το πράξουν. :wacko:

Όλα αυτά βέβαια όπως είπα παραπάνω σύμφωνα με τις δικές μου παρατηρήσεις , γι αυτό και διαφωνώ μαζί σου Δημήτρη μου περί ηλιακής. Οποιαδήποτε άλλη διαφωνία έχεις, ευχαρίστως την συζητάμε.:bigsmile:

Δημήτρης_Σ
30-12-2009, 01:57 PM
Γεια σου Δημήτρη και Χρόνια πολλά!

Χρόνια πολλά

1ο) Ανάδρομοι πλανήτες σε γωνιακούς και σε 5ο οίκο.

Με ποιό σκεπτικό όλοι οι γωνιακοί στο ίδιο τσουβάλι ; Στον 7ο άντε πες το καταλαβαίνω, ο 4ος για παράδειγμα όμως τι σχέση μπορεί να'χει με τις σχέσεις ;

2ο) Ο Κρόνος πολύ σημαντικός είτε είναι ανάδρομος είτε όχι, όταν πιάνει γενέθλια Αφροδίτη, ακμές γωνιακών και 5ου οίκου, ειδικά σε άτομα που έχουν γενέθλια όψη Αφροδίτης Κρόνου.

Σε ανάδρομη πορεία άντε πες ναι, σε ορθή γιατί ; Μοναξιά και καταπίεση.

3ο) Αφροδίτη ηλιακής επιστροφής στην γενέθλια θέση της.

Με ποιό σκεπτικό ; Επειδή λέγεται "επιστροφή" ; Tότε με το ίδιο σκεπτικό κάθε επιστροφή 'Ηλιου μπορεί να φέρει στις διαζευγμένες πίσω τον σύζυγο και κάθε επιστροφή 'Αρη τον σεξουαλικό παρτενέρ που την έκανε κάποτε για αλλού.

5ο) Επίσης πολύ σημαντικό- όταν φυσικά έχουμε τον χάρτη του συντρόφου-, η ηλιακή επιστροφή του ενός "να φωτίζει" σημαντικά στοιχεία του γενέθλιου του άλλου, για παράδειγμα να έχουμε ωροσκόπο ηλιακής επιστροφής στις 15 Καρκίνου και στις 15 Καρκίνου να έχει ο σύντροφος μας τον Ήλιο του.

Συναστρία ηλιακής επιστροφής του ενός ατόμου με το γενέθλιο του άλλου ατόμου δεν το έχω ακούσει πάντως ποτέ έως σήμερα. Ξέρω ότι δουλεύει άριστα η συναστρία προοδευμένου του ενός με γενέθλιο του άλλου. Αυτό το κοιτάω για τυχόν επανασυνδέσεις αλλά με μεγάλη επιφύλαξη κι αυτό. Μου φαίνεται ότι από κει και πέρα χανόμαστε στο υπερπέραν επινοώντας κι άλλες δέκα συναστρίες, όπως συναστρία του τόξου του ενός με το γενέθλιου του άλλου και δεν συμαζεύεται πια. Επιστροφή στο μινιμαλισμό τουλάχιστον για μένα. :bigsmile:

ΥΓ Ως ένα από τα "πειραματόζωα" σου λέω ότι στο δικό μου 5ο πρόσφατα ούτε οι απλές διελεύσεις ανάδρομου δεν λειτούργησαν, πόσο μάλλον της επιστροφής, επειδή το Σύνθετο είχε γονατίσει κυριολεκτικά. 'Αμα μια σχέση κάνει τον κύκλο της τον κάνει. Οι επανασυνδέσεις πιστεύω χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα Αστρολόγο είναι κυρίως θέμα - τροφή για πελατεία επειδή ο κόσμος καίγεται να ξαναγυρίσει στο παρελθόν που έχει ασφάλεια αλλά καθόλου ευτυχία (αλλιώς δεν θα χώριζαν). Οι Αστρολόγοι πρέπει να τον αποτρέπουν να επιστρέφει κατά την γνώμη μου, Immer vorwarts ! Πάντα μπροστά και καλή χρονιά σε όλους !

Τίνα Ζαχαριάδου
30-12-2009, 02:59 PM
Με ποιό σκεπτικό όλοι οι γωνιακοί στο ίδιο τσουβάλι ; Στον 7ο άντε πες το καταλαβαίνω, ο 4ος για παράδειγμα όμως τι σχέση μπορεί να'χει με τις σχέσεις

Όταν μιλάμε για γωνιακούς, μιλάμε για άξονες, ο άξονας του ωροσκόπου δεν σχετίζεται με τις σχέσεις και τον γάμο? Ο 4ος 10ος δεν σχετίζεται με τον γάμο? η μήπως οι γωνιακοί δεν δείχνουν σημαντικά γεγονότα στην ζωή ενός ανθρώπου? μου κάνει εντύπωση η ερωτήση σου.

Σε ανάδρομη πορεία άντε πες ναι, σε ορθή γιατί ; Μοναξιά και καταπίεση.

Γιατί ο Κρόνος είτε είναι ανάδρομος είτε όχι σχετίζεται με το παλιό. Όσο για την καταπίεση και την μοναξιά δεν χρειάζεται να είσαι χωρισμένος για να τις νιώσεις, είναι συναισθήματα τα οποία ενδεχομένως τα βιώνεις και μέσα σε μια σχέση. Επιπλέον όταν ενεργοποιεί ένα τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου, εγω τουλάχιστον δεν θα το ερμηνεύσω ως καταπίεση η μοναξιά.

Με ποιό σκεπτικό ; Επειδή λέγεται "επιστροφή" ; Tότε με το ίδιο σκεπτικό κάθε επιστροφή 'Ηλιου μπορεί να φέρει στις διαζευγμένες πίσω τον σύζυγο και κάθε επιστροφή 'Αρη τον σεξουαλικό παρτενέρ που την έκανε κάποτε για αλλού.

Δημήτρη δεν μίλησα για επιστροφή Αφροδίτης αλλά για την Αφροδίτη της ηλιακής επιστροφής, να τύχει να είναι στην ίδια θέση με την γενέθλια. Και φυσικά δεν μιλάω ποτέ για μια μεμονωμένη ένδειξη.

Συναστρία ηλιακής επιστροφής του ενός ατόμου με το γενέθλιο του άλλου ατόμου δεν το έχω ακούσει πάντως ποτέ έως σήμερα. Ξέρω ότι δουλεύει άριστα η συναστρία προοδευμένου του ενός με γενέθλιο του άλλου. Αυτό το κοιτάω για τυχόν επανασυνδέσεις αλλά με μεγάλη επιφύλαξη κι αυτό. Μου φαίνεται ότι από κει και πέρα χανόμαστε στο υπερπέραν επινοώντας κι άλλες δέκα συναστρίες, όπως συναστρία του τόξου του ενός με το γενέθλιου του άλλου και δεν συμαζεύεται πια. Επιστροφή στο μινιμαλισμό τουλάχιστον για μένα

Για το συγκεκριμένο σχόλιο δεν έχω να σου πω τίποτα, από το να τσεκάρεις να δεις αν ισχύει.

Ως ένα από τα "πειραματόζωα" σου λέω ότι στο δικό μου 5ο πρόσφατα ούτε οι απλές διελεύσεις ανάδρομου δεν λειτούργησαν, πόσο μάλλον της επιστροφής, επειδή το Σύνθετο είχε γονατίσει κυριολεκτικά. 'Αμα μια σχέση κάνει τον κύκλο της τον κάνει. Οι επανασυνδέσεις πιστεύω χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα Αστρολόγο είναι κυρίως θέμα - τροφή για πελατεία επειδή ο κόσμος καίγεται να ξαναγυρίσει στο παρελθόν που έχει ασφάλεια αλλά καθόλου ευτυχία (αλλιώς δεν θα χώριζαν). Οι Αστρολόγοι πρέπει να τον αποτρέπουν να επιστρέφει κατά την γνώμη μου, Immer vorwarts ! Πάντα μπροστά και καλή χρονιά σε όλους !

Το γεγονός πως σε εσένα δεν λειτούργησε δεν σημαίνει ότι δεν λειτπουργει σε άλλους. Θεωρώ πως είσαι πολύ σκληροπυρινικός στις απόψεις σου γιατί έχω δει σχέσεις που ήταν κυριολεκτικά τελειώμενες να αναγεννώνται από τις στάχτες τους.

Τον κύκλο της κάθε σχέσης κανείς δεν τον γνωρίζει , πράγμα που σημαίνει ότι μια σχέση μπορεί να ολοκληρώσει τον κύκλο της μετά απο αλλεπάλληλους χωρισμούς και ναι, κάποιες σχέσεις δεν καταλήγουν απαραίτητα στον χωρισμό. ( το παράδειγμα το έχω μέσα στην οικογένεια μου). :bigsmile:
Καλό να είναι να πηγαίνουμε μπροστά αφού όμως έχουμε τελειώσει με το παρελθόν, εκείνοι οι οποίοι γυρίζουν πίσω γυρίζουν για κάποιο λόγο και άσχετα με το πόσοι αστρολόγοι θα προσπαθήσουν να τους αποτρέψουν, εκείνοι με την πρώτη ευκαιρία πάλι, θα γυρίσουν πίσω.

Πέρυσι λίγες ημέρες πριν τις γιορτές προσπαθούσα να εξηγήσω σε κάποια γιατί δεν πρέπει να γυρίσει πίσω, σε ότι της έλεγα εκείνη συμφωνούσε, 10 ημέρες μετά γύρισε στον σύντροφο της και τρεις μήνες μετά χώρισε. Με πήρε τηλέφωνο να μου πει πόσο δίκιο είχα και ότι την επόμενη φορά θα ακολουθήσει την συμβουλή μου. Και την ακολούθησε, τι να σου πω με πόση ευλάβεια, λίγο διάστημα αργότερα ξαναγύρισε κοντά του. Και πάντα θα γυρίζει πίσω αν δεν τον βγάλει εντελώς από μέσα της αφού δηλαδή εξαντλήσει όλη της την υπομονή και αφού θα έχει πιάσει πάτο. Τουλάχιστον δεν θα καταλογίσει στον εαυτό της πως δεν προσπάθησε γι αυτήν την σχέση ή ότι δεν έδωσε ευκαιρίες στον σύντροφο της να επανορθώσει.

Δημήτρης_Σ
30-12-2009, 04:34 PM
Όταν μιλάμε για γωνιακούς, μιλάμε για άξονες, ο άξονας του ωροσκόπου δεν σχετίζεται με τις σχέσεις και τον γάμο? Ο 4ος 10ος δεν σχετίζεται με τον γάμο? η μήπως οι γωνιακοί δεν δείχνουν σημαντικά γεγονότα στην ζωή ενός ανθρώπου? μου κάνει εντύπωση η ερωτήση σου.

'Οχι ο 1ος όμως ότι θα μας δείξει κάποιο γεγονός σε σχέση με επανασύνδεση. O 7oς ναι αλλά και πάλι γιατί αναφερόμαστε στον άξονα του γάμου ; Επανασύνδεση αφορά σε απλές σχέσεις τις περισσσότερες φορές. Στον 5ο το καταλαβαίνω, 10ο και 1ο και 4ο όχι. Το ότι πλανήτες στους γωνιακούς οίκους θα φέρουν συγκλονιστικά γεγονότα στη ζωή ενός ανθρώπου δεν διαφωνώ, αλλά για επανασυνδέσεις πολύ αμφιβάλλω. Τέλος πάντων, τις θέσεις μου για τα υπόλοιπα τις κατέθεσα ήδη, έχουμε άλλη άποψη. Τον Κρόνο επάνω στην Αφροδίτη όχι μόνο δεν τον θεωρώ ικανό να διορθώσει παλιό δεσμό, αλλά τον αποτελειώνει κιόλας επειδή το άτομο ωριμάζει και ο Κρόνος μάλλον ψυχρότητα και αδιαλλαξία φέρνει παρά "ανάγκη" για συμβιβασμούς. Να συμπληρώσω τέλος κάτι που δεν αναφέραμε ακόμα για επανασυνδέσεις, τον άξονα δεσμών Σελήνης, πιστεύω υπό όρους κάτι μπορεί να προκαλέσει.

Τίνα Ζαχαριάδου
30-12-2009, 07:43 PM
'Οχι ο 1ος όμως ότι θα μας δείξει κάποιο γεγονός σε σχέση με επανασύνδεση. O 7oς ναι αλλά και πάλι γιατί αναφερόμαστε στον άξονα του γάμου ; Επανασύνδεση αφορά σε απλές σχέσεις τις περισσσότερες φορές. Στον 5ο το καταλαβαίνω, 10ο και 1ο και 4ο όχι. Το ότι πλανήτες στους γωνιακούς οίκους θα φέρουν συγκλονιστικά γεγονότα στη ζωή ενός ανθρώπου δεν διαφωνώ, αλλά για επανασυνδέσεις πολύ αμφιβάλλω. Τέλος πάντων, τις θέσεις μου για τα υπόλοιπα τις κατέθεσα ήδη, έχουμε άλλη άποψη. Τον Κρόνο επάνω στην Αφροδίτη όχι μόνο δεν τον θεωρώ ικανό να διορθώσει παλιό δεσμό, αλλά τον αποτελειώνει κιόλας επειδή το άτομο ωριμάζει και ο Κρόνος μάλλον ψυχρότητα και αδιαλλαξία φέρνει παρά "ανάγκη" για συμβιβασμούς. Να συμπληρώσω τέλος κάτι που δεν αναφέραμε ακόμα για επανασυνδέσεις, τον άξονα δεσμών Σελήνης, πιστεύω υπό όρους κάτι μπορεί να προκαλέσει.

Πιστεύεις ότι ένας Κρόνος στον 1ο οίκο της ηλιακής και ειδικά κοντά στην ακμή δεν μπορεί να φέρει σχέση από το παρελθόν? όσο για τον 7ο δεν σχετίζεται μόνο με τον γάμο αλλά με τις σχέσεις γενικότερα, άσε που δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο συγκεκριμενοποίησες την επανασύνδεση στις απλές σχέσεις, εκτός αν για επανασύνδεση αναρωτιουνται μόνο οι ελεύθερες και όχι οι παντρεμένες. Για τους δεσμούς της Σελήνης, συμφωνώ, μαζί με άλλες ενδείξεις βάζουν και αυτοί το χεράκι τους ως ένα βαθμό.

Δημήτρης_Σ
30-12-2009, 08:24 PM
Πιστεύεις ότι ένας Κρόνος στον 1ο οίκο της ηλιακής και ειδικά κοντά στην ακμή δεν μπορεί να φέρει σχέση από το παρελθόν? όσο για τον 7ο δεν σχετίζεται μόνο με τον γάμο αλλά με τις σχέσεις γενικότερα, άσε που δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο συγκεκριμενοποίησες την επανασύνδεση στις απλές σχέσεις, εκτός αν για επανασύνδεση αναρωτιουνται μόνο οι ελεύθερες και όχι οι παντρεμένες. Για τους δεσμούς της Σελήνης, συμφωνώ, μαζί με άλλες ενδείξεις βάζουν και αυτοί το χεράκι τους ως ένα βαθμό.

'Oχι, με ποιό σκεπτικό ο 1ος να σχετίζεται με γάμο, ειδικά μάλιστα αφού ο Κρόνος θα κάνει αντίθεση με ακμή 7ου ; Για την επανασύνδεση ναι, ο νους μου πήγε κυρίως σε απλές ερωτικές σχέσεις, γιατί πιστεύω ότι επανασύνδεση μετά από διαζύγιο είναι απίθανη των απιθάνων γιατί για να χωρίσεις από γάμο πιστεύω η κατάσταση θα έχει φτάσει στο απροχώρητο και τουλάχιστον εγώ όσες χωρισμένες από γάμο ξέρω, καμμία δεν ξαναγύρισε στον σύζυγο.

Τίνα Ζαχαριάδου
30-12-2009, 11:26 PM
'Oχι, με ποιό σκεπτικό ο 1ος να σχετίζεται με γάμο, ειδικά μάλιστα αφού ο Κρόνος θα κάνει αντίθεση με ακμή 7ου ; Για την επανασύνδεση ναι, ο νους μου πήγε κυρίως σε απλές ερωτικές σχέσεις, γιατί πιστεύω ότι επανασύνδεση μετά από διαζύγιο είναι απίθανη των απιθάνων γιατί για να χωρίσεις από γάμο πιστεύω η κατάσταση θα έχει φτάσει στο απροχώρητο και τουλάχιστον εγώ όσες χωρισμένες από γάμο ξέρω, καμμία δεν ξαναγύρισε στον σύζυγο.

Με το σκεπτικό ότι ακόμη και οι αρνητικές όψεις ενεργοποιούν τον άξονα του γάμου και των σχέσεων. Αν κάποιος βρίσκεται σε σχέση με τον Κρόνο στον ωροσκόπο θα περάσει δοκιμασίες.. Αν όμως είναι χωρισμένος ενδέχεται να του φέρει επανασύνδεση. Πως θα είναι η σχέση μετά την επανασύνδεση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, επανασύνδεση όμως μπορεί να φέρει.
Σχέσεις δεν είναι μόνο οι απλές ερωτικές η ο γάμος, υπάρχει και η συμβίωση, που και σε αυτήν την περίπτωση πάλι 1ο 7ο κοιτάμε.

Δημήτρη εγώ πάλι ξέρω πολλές παντρεμένες που ψάχνονται για επανασύνδεση για τον απλό λόγο, ότι ο χωρισμός δεν ήταν επιλογή δική τους αλλά του συζύγου.

attartina
31-12-2009, 08:57 AM
......μπαινω σφηνα στο θεμα..:bigsmile:.εγω εχω ακριβως αυτο που ειπε η τινα ωροσκοπο ηλιακης επιστροφης και ω ναι τι συμπτωση ακριβως στις 15 καρκινου(.ουτε να με διαβαζε!!! )πανω στον ηλιο του στις 15 και κατι:love:.με απασχολει το θεμα της επανασυνδεσης μαζι του....βεβαια περναει κι ο ερμης αναδρομος πανω στον ωροσκοπο του συνθετου σαν κυβερνητης.(ωροσκοπος 21 και κατι παρθενου).επισης ο ερμης στον αιγοκερω αναδρομος (ακμη συνθετου αιγοκερως).εγω τα θεωρω δεικτες επανασυνδεσης.(Εγω)....ο νηστικος καρβελια ονειρευεται..απλα ηθελα να δω αν θα ισχυσουν πολλα που ειπωθηκαν..

.....χρονια πολλα σε ολους!!!!:cheesy:

attartina
31-12-2009, 09:12 AM
.....γραψτε λαθος για τον ηλιο του στις 15 και τον ωροσκοπο μου...αναδρομος ερμης...δεν ηξερα πως να το σβησω γιατι δευτερη φορα γραφω εδω.τα αλλα ισχυουν.και αν το σκεφτω λιγο ακομη στον δικο μου ετησιο ο ερμης γινεται αναδρομος στον 7.στον δικο του γινεται αναδρομος στν γενεθλιο 7.επισης ο κυβερνητης του 5 στο γενεθλιο μου ειναι ο ερμης.ακμη 5 γενεθλιου στον κριο.αν θεωρησουμνε και τον αρη που κυβερναει ωροσκοπο και 5 αναδρομο παλι δεν δειχνει κατι τετοιο?οπως και στον δικο του ακμη 5 στον σκορπιο(κυβερνητης ο αρης αναδρομος).ουφ!!!!:cheesy:

Τίνα Ζαχαριάδου
31-12-2009, 10:05 AM
.....γραψτε λαθος για τον ηλιο του στις 15 και τον ωροσκοπο μου...αναδρομος ερμης...δεν ηξερα πως να το σβησω γιατι δευτερη φορα γραφω εδω.τα αλλα ισχυουν.και αν το σκεφτω λιγο ακομη στον δικο μου ετησιο ο ερμης γινεται αναδρομος στον 7.στον δικο του γινεται αναδρομος στν γενεθλιο 7.επισης ο κυβερνητης του 5 στο γενεθλιο μου ειναι ο ερμης.ακμη 5 γενεθλιου στον κριο.αν θεωρησουμνε και τον αρη που κυβερναει ωροσκοπο και 5 αναδρομο παλι δεν δειχνει κατι τετοιο?οπως και στον δικο του ακμη 5 στον σκορπιο(κυβερνητης ο αρης αναδρομος).ουφ!!!!:cheesy:

Αγαπητή attartina η αλήθεια είναι πως μας τα μπέρδεψες λίγο αλλά δεν πειράζει Ερμή ανάδρομο 'εχουμε. Με ανάδρομους πλανήτες μας δίνεται η δυνατότητα να θυμηθούμε, να επαναπροσδιορίσουμε και να επανεκτιμήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν. Με την λογική αυτή και το γεγονός πως οι ανάδρομοι πλανήτες σχετίζονται με οίκους και πλανήτες που αφορούν τα ερωτικά μας μιλάμε για επανασύνδεση. Κανείς δεν μπορεί να σου πει ότι θα έχεις επανασύνδεση 100% όμως ενδέχεται να γίνουν συζητήσεις και κινήσεις για επανασύνδεση.

PRATIMA
31-12-2009, 10:19 AM
Επομένως, αν σε μια συναστρία υπάρχει σύνοδος Κρόνου με Κρόνο, δείχνει μακροβιότητα, ενώ αν σε μια άλλη υπάρχει αντίθεση Κρόνου με Ωροσκόπο, δείχνει πιθανό τέλος;

attartina
31-12-2009, 10:27 AM
......katarxas euxaristo...nai to ksero pos den mporei kaneis na moy pei gi auto...den zitisa auto...apla diavasa oli tin sizitisi.ki evgala ki ego ta porismata mou!!!!aples skepseis einai me skopo na proseggiso kai na eksigiso tin diki mou katastasi..polles apo tis endeikseis iparxoun kai se emena.opte an tha simvei tha ertho na to tekmirioso.:bigsmile:

PRATIMA
31-12-2009, 10:32 AM
Και επίσης, αν συγκρίνουμε δύο προοδευτικούς σύνθετους και δούμε ότι στον ένα υπάρχει αφθονία όψεων μεταξύ όλων των πλανητών, ωροσκόπου, μεσουρανήματος, ενώ στον άλλο οι όψεις είναι λιγοστές, βγάζουμε κάποιο συμπέρασμα;

Μητσάκος
31-12-2009, 10:46 AM
Εμένα, πάλι, μου δημιουργήθηκε μια απορία: Αν έχω ήδη δεσμό αλλά επιθυμώ επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν, αυτό πώς θα φανεί; Ή οι επανασυνδέσεις αφορούν άτομα που δεν έχουν δεσμό;

Δημήτρης_Σ
31-12-2009, 11:03 AM
Επομένως, αν σε μια συναστρία υπάρχει σύνοδος Κρόνου με Κρόνο, δείχνει μακροβιότητα, ενώ αν σε μια άλλη υπάρχει αντίθεση Κρόνου με Ωροσκόπο, δείχνει πιθανό τέλος;

Σύνοδο Κρόνου - Κρόνου έχουν όμως όλοι όσοι γεννήθηκαν την ίδια εποχή με σένα, καθόλου σημασία για προσωπική σχέση κατά τη γνώμη μου. Περισσσότερη αξία θα είχε μια όψη Κρόνου με Σελήνη, 'Ηλιο, Αφροδίτη.

PRATIMA
31-12-2009, 11:13 AM
Και κάτι ακόμα, τώρα που με έχει πιάσει η μανία να προσπαθήσω να αποκρυπτογραφήσω (τρομάρα μου!) πράγματα. Σύνοδος Δία με Ουρανό και με Πλούτωνα στον 7ο Οίκο σε σύνθετο έχει κάποια σημασία; Υπόσχομαι να μην ρωτήσω άλλα...μέχρι του χρόνου! Σε όλους ευχές για μια πολύ όμορφη χρονιά!!!

PRATIMA
31-12-2009, 11:27 AM
Σύνοδο Κρόνου - Κρόνου έχουν όμως όλοι όσοι γεννήθηκαν την ίδια εποχή με σένα, καθόλου σημασία για προσωπική σχέση κατά τη γνώμη μου. Περισσσότερη αξία θα είχε μια όψη Κρόνου με Σελήνη, 'Ηλιο, Αφροδίτη.
Δημήτρη, σ' ευχαριστώ! Πράγματι στον έναν βλέπω Κρόνο χιαστί με Ήλιο, σύνοδο με Σελήνη και τρίγωνο με Αφροδίτη. Στον άλλο τετράγωνο με Ήλιο και τρίγωνο με Αφροδίτη. Κάπως ισοδύναμες μου φαίνονται

Τίνα Ζαχαριάδου
31-12-2009, 11:30 AM
Αγαπητή PRATIMA όψεις Αφροδίτης Κρόνου δείχνουν μακροβιότητα. Η σύνοδος Κρόνου με Κρόνο σε συναστρία συνήθως δείχνει ότι τα άτομα είναι σχεδόν της ίδιας ηλικίας. Η αντίθεση δεν δείχνει απαραίτητα άσχημο τέλος όσο μια σχέση που αντέχει στον χρόνο και τις δοκιμασίες οι οποίες πιθανόν να είναι πολλές, με εκείνον που έχει τον Κρόνο να είναι λιγότερο εκδηλωτικός από τον άλλον. Ως προς την άλλη σου απορία, μάλλον κάνεις κάποιο λάθος η εγώ δεν την έχω καταλάβει σωστά, διότι ένας είναι ο σύνθετος χάρτης και όχι δύο για να τους συγκρίνουμε εκτός αν εννοείς ένα χάρτη σύνθετο σε σχέση με τον προοδευτικό του? Τέλος πάντων ζητώ συγνώμη γιατί δεν έχω καταλάβει την απορία σου.

Πολύ εύστοχη η απορία σου Μητσάκο, είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα έχουν την ίδια απορία αλλά πιθανότατα για κάποιους λόγους να μην έχουν την επιθυμία να την εκφράσουν. Οι επανασυνδέσεις αφορούν όποιον θέλει την επανασύνδεση είτε είναι δεσμευμένος είτε όχι. Πολλοί είναι εκείνοι που διατηρούν δύο σχέσεις, με την μία να διαλύεται και να επιθυμούν την επανασύνδεση της εκ νεόυ. Σε αυτές τις περιπτώσεις όπως γνωρίζεις παίζουν αρκετά τα διπλά ζώδια και ο Ποσειδώνας συν τις ενδείξεις επανασύνδεσης που έχουν αναφερθεί παραπάνω και που είναι περιττό να αναφέρουμε πάλι.
Για εμένα όμως σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη μέθοδος είναι η ωριαία όπου εκεί τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα

PRATIMA
31-12-2009, 11:34 AM
Αγαπητή PRATIMA όψεις Αφροδίτης Κρόνου δείχνουν μακροβιότητα. Η σύνοδος Κρόνου με Κρόνο σε συναστρία συνήθως δείχνει ότι τα άτομα είναι σχεδόν της ίδιας ηλικίας. Η αντίθεση δεν δείχνει απαραίτητα άσχημο τέλος όσο μια σχέση που αντέχει στον χρόνο και τις δοκιμασίες οι οποίες πιθανόν να είναι πολλές, με εκείνον που έχει τον Κρόνο να είναι λιγότερο εκδηλωτικός από τον άλλον. Ως προς την άλλη σου απορία, μάλλον κάνεις κάποιο λάθος η εγώ δεν την έχω καταλάβει σωστά, διότι ένας είναι ο σύνθετος χάρτης και όχι δύο για να τους συγκρίνουμε εκτός αν εννοείς ένα χάρτη σύνθετο σε σχέση με τον προοδευτικό του? Τέλος πάντων ζητώ συγνώμη γιατί δεν έχω καταλάβει την απορία σου.

Πολύ εύστοχη η απορία σου Μητσάκο, είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα έχουν την ίδια απορία αλλά πιθανότατα για κάποιους λόγους να μην έχουν την επιθυμία να την εκφράσουν. Οι επανασυνδέσεις αφορούν όποιον θέλει την επανασύνδεση είτε είναι δεσμευμένος είτε όχι. Πολλοί είναι εκείνοι που διατηρούν δύο σχέσεις, με την μία να διαλύεται και να επιθυμούν την επανασύνδεση της εκ νεόυ. Σε αυτές τις περιπτώσεις όπως γνωρίζεις παίζουν αρκετά τα διπλά ζώδια και ο Ποσειδώνας συν τις ενδείξεις επανασύνδεσης που έχουν αναφερθεί παραπάνω και που είναι περιττό να αναφέρουμε πάλι.
Για εμένα όμως σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη μέθοδος είναι η ωριαία όπου εκεί τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα
Συγγνώμη που σε μπέρδεψα, κι ευχαριστώ που ασχολείσαι! Για να μπορέσω να δω στην πράξη τι σημαίνει ανάλυση, έχω βάλει κάτω τον σύνθετό μου και τον σύνθετο της ξαδέλρφης μου - γι'αυτό μιλώ για δύο χάρτες!

attartina
31-12-2009, 11:58 AM
.....ναι η ωριαια γλυτωνει πολυ ψυχικο κοστος τινα!ουτε παιδευεσαι με συνθετο και συναστρια.ξερεις ναι η οχι..απλα οσοι εχουμε θεματα τα ψαχνουμε με ολους τους τροπους.να βγαλουμε απο τιν μυγα ξυγκι.οχι οτι απορριπτω τα αλλα συστηματα προβλεψεων!!!ειμαι λατρης της ωριαιας αλλα απο μακρια μιας κι ειναι δυσβατο κομματι αυτο για εμενα:cheesy:
....α κι οσον αφορα για καποιον που εχει μι α σχεση και θελει να δει αν θα γυρισει καποιος αλλος δεν μπορουμε απλα να κοιταξουμε τον συνθετο χαρτη της καθε σχεσης:ξεχωριστα?:unsure:

Τίνα Ζαχαριάδου
02-01-2010, 02:29 AM
.....ναι η ωριαια γλυτωνει πολυ ψυχικο κοστος τινα!ουτε παιδευεσαι με συνθετο και συναστρια.ξερεις ναι η οχι..απλα οσοι εχουμε θεματα τα ψαχνουμε με ολους τους τροπους.να βγαλουμε απο τιν μυγα ξυγκι.οχι οτι απορριπτω τα αλλα συστηματα προβλεψεων!!!ειμαι λατρης της ωριαιας αλλα απο μακρια μιας κι ειναι δυσβατο κομματι αυτο για εμενα:cheesy:
....α κι οσον αφορα για καποιον που εχει μι α σχεση και θελει να δει αν θα γυρισει καποιος αλλος δεν μπορουμε απλα να κοιταξουμε τον συνθετο χαρτη της καθε σχεσης:ξεχωριστα?:unsure:

Αγαπητή attartina φυσικά και μπορούμε να κοιτάξουμε τον σύνθετο με το 2ο άτομο που μας ενδιαφέρει όπως και τις διελευσεις του, την ηλιακή του κτλ. κανείς δεν το απαγορεύει ούτως η άλλως στην αστρολογία όλα λειτουργούν συνδυαστικά.

Δείμων
02-01-2010, 03:15 AM
Kαι συνδυαστικά αλλά και μόνο ενδεικτικά. Όπως παντού έτσι και στις επανασυνδέσεις πρέπει να γνωρίζουμε το εξής: χίλιες ενδείξεις να δείχνουν επανασύνδεση, το μόνο που σημαίνουν είναι ότι συντρέχουν ευνοϊκοί όροι για να επιτευχθεί μια εν δυνάμει επανασύνδεση, εάν και μόνο εάν τα μέρη το θέλουν. Εάν ο ένας από τους δύο δεν το επιθυμεί φυσικά τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Μπορεί ο άλλος να το σκέφτεται μεν (όπως υποδεικνύει η αστρολογική εύνοια) αλλά μέχρι το σημείο οι δύο να ξαναβρεθούν μαζί είναι από χλωμό έως αδύνατον. Τα άστρα δεν είναι ματζούνια να τα ρίχνουμε στον καφέ ούτε η αστρολογία κάποιο είδος βουντού και τα λοιπά. :)

Δημήτρης_Σ
02-01-2010, 12:47 PM
χίλιες ενδείξεις να δείχνουν επανασύνδεση, το μόνο που σημαίνουν είναι ότι συντρέχουν ευνοϊκοί όροι για να επιτευχθεί μια εν δυνάμει επανασύνδεση, εάν και μόνο εάν τα μέρη το θέλουν. Εάν ο ένας από τους δύο δεν το επιθυμεί φυσικά τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Μπορεί ο άλλος να το σκέφτεται μεν (όπως υποδεικνύει η αστρολογική εύνοια) αλλά μέχρι το σημείο οι δύο να ξαναβρεθούν μαζί είναι από χλωμό έως αδύνατον.

Ναι αλλά το θέμα είναι ότι οι χάρτες των δυο το δείχνουν αν το επιθυμούν ή όχι και ποιός το επιθυμεί. Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι διελεύσεις και τρέχοντα αστρολογικά φαινόμενα σε σχέση με το Σύνθετο λένε πολύ περισσότερα από τις διελεύσεις ανάδρομων σε γενέθλιους οίκους. 'Ενα πρόσφατο παράδειγμα η έκλειψη αυτή που ενεργοποίησε τη Σελήνη ενός Σύνθετου στον 1ο οίκο την ώρα που όλες οι διελεύσεις από τους γενέθλιους χάρτες ήταν υπέρ της επανασύνδεσης. Μια έκλειψη επάνω σε ζωτικά σημεία του Σύνθετου μπορεί να τερματίσει οριστικά μια σχέση.

attartina
30-01-2010, 08:32 AM
Αγαπητή attartina η αλήθεια είναι πως μας τα μπέρδεψες λίγο αλλά δεν πειράζει Ερμή ανάδρομο 'εχουμε. Με ανάδρομους πλανήτες μας δίνεται η δυνατότητα να θυμηθούμε, να επαναπροσδιορίσουμε και να επανεκτιμήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν. Με την λογική αυτή και το γεγονός πως οι ανάδρομοι πλανήτες σχετίζονται με οίκους και πλανήτες που αφορούν τα ερωτικά μας μιλάμε για επανασύνδεση. Κανείς δεν μπορεί να σου πει ότι θα έχεις επανασύνδεση 100% όμως ενδέχεται να γίνουν συζητήσεις και κινήσεις για επανασύνδεση.

.....τα μπερδεψα λιγο τοτε λογω αναδρομου ερμη αλλα τωρα ειναι ολα ξεκαθαρα σε αυτη την ζωη ακομη και το πως να γραφω εδω:nuts:.επρεπε να δωσω feedback γιατι οντως ειχα κανει αναλυσεις επι αναλυσεων για επανασυνδεση..τωρα λοιπον που αφροδιτη και ηλιος περασανε στον 5 οικο του συνθετου εγινε η επανασυνδεση.μαλλον το ξεκαθαρισμα των πραγματων..για επανασυνδεση ισως ειναι δυσκολο ακομη...αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη που μπορεσα να κουβεντιασω να ξεκαθαρισω να καταθεσω την ψυχη και να παμε αυτη την σχεση ενα βημα παραπερα απο τα εγωιστικα κινητρα...να πω εκεινη την μερα η σεληνη στον καρκινο εκανε συνοδο με αφροδιτη και ηλιο του μεσουρανηματος του συνθετου...ισως γι αυτο να υπηεχε η οικειοτητα η ασφαλεια κι η γλυκυτητα..χωρις να θελω να το τραβηξω ηθελα να θεσω μια ερωτηση που μπορει και να μην απαντηθει...γιατι θελουμε επανασυνδεση?μηπως δεν αντεχουμε την απορριψη η θελουμε να κρατησουμε το αλλο πλασμα δεσμιο μας?...εγω παντως χαρηκα κι ακομη κι αν με ποναει νομιζω σε αυτη την σχεση με πλουτωνα στον 1 και συνοδο με σεληνη ...δουλεψε σωστα..αλλαξε τον τροπο που βλεπω τις σχεσεις....δεν μπορουμε να παρουμε ολους τους ανθρωπους μαζι μας...μονο να τους κουβαλαμε στο ταξιδι της ζωης...συγνωμη για το αν βγηκα εκτος θεματος.:embarrest

zw_epimenontas
01-02-2010, 12:04 AM
εγω απο που να κοιταξω για επανασυνδεση? :blink:

Μητσάκος
01-02-2010, 07:20 AM
εγω απο που να κοιταξω για επανασυνδεση? :blink:

Κοίτα από την αρχή το θέμα, έχει πολλές διαφωτιστικές απαντήσεις. Ακόμα, αν χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση, θα βρεις και ένα άρθρο για το συγκεκριμένο ζήτημα :bigsmile:

mple
15-02-2010, 07:42 PM
Σε σύνθετο χάρτη συναστρίας υπάρχουν οι παρακάτω όψεις

Αφροδίτη Σύνοδος Ήλιος 7.89
Αφροδίτη Σύνοδος Ερμής 3.76
Αφροδίτη Σύνοδος Κρόνος 3.50 ¨
Σελήνη Τετράγωνο Ωροσκόπος

Η Αφροδίτη, ο Κρόνος, ο Ερμης και ο ήλιος είναι ολοι στον 7ο οίκο. Φαντάζομαι οτι
όλα αυτά είναι καλές ενδείξεις όμως έχουμε χωρίσει εδω και δύο χρόνια. Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης?
Ο ωροσκόπος είναι στον Αιγόκερω.

Μητσάκος
16-02-2010, 07:48 AM
Σε σύνθετο χάρτη συναστρίας υπάρχουν οι παρακάτω όψεις

Αφροδίτη Σύνοδος Ήλιος 7.89
Αφροδίτη Σύνοδος Ερμής 3.76
Αφροδίτη Σύνοδος Κρόνος 3.50 ¨
Σελήνη Τετράγωνο Ωροσκόπος

Η Αφροδίτη, ο Κρόνος, ο Ερμης και ο ήλιος είναι ολοι στον 7ο οίκο. Φαντάζομαι οτι
όλα αυτά είναι καλές ενδείξεις όμως έχουμε χωρίσει εδω και δύο χρόνια. Υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης?
Ο ωροσκόπος είναι στον Αιγόκερω.
Αυτά αποτελούν μεμονωμένες όψεις και με μεμονωμένες όψεις ούτε εκτίμηση δεν μπορεί να κάνει κάποιος. Επιπλέον, και ως όψεις είναι ημιτελείς, καθώς λείπουν οι Οίκοι και οι κυβερνήτες τους, αλλά και οι όψεις που κάνουν (αν κάνουν).
Διάβασε στην αρχή της ενότητας τα δύο συνεχόμενα ποστ της κ. Ζαχαριάδου και μετά διάβασε και αυτό: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1-%EA%E1%E9-%E5%F1%F9%F4%E9%EA%DD%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2/7870-%E5%F0%E1%ED%E1%F3%FD%ED%E4%E5%F3%E7-%EA%E1%E9-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1.html
Δεν είν αι κακό πριν κάνουμε την ερώτησή μας να ρίχνουμε μια ματιά στα προηγούμενα ποστ, ούτε να χρησιμοποιούμε το εργαλείο της αναζήτησης που βρίσκεται σε κάθε σελίδα επάνω δεξιά :bigsmile:

alexula
16-02-2010, 07:46 PM
παιδια δεν καταλαβα τιποτα! εχω κι εγω αθτη την απορια, αν μπορει να προβλεφτει μια επανασυνδεση σε ενα συνθετο χαρτη και αν ναι πως μπορουμε να το κανουμε εμεις οι απλοι θνητοι που δεν γνωριζουμε και πολλα και αν δεν μπορουμε σε ποιον να απευθυνθουμε να μας βοηθησει??

kiaRRa
16-02-2010, 09:04 PM
παιδια δεν καταλαβα τιποτα! εχω κι εγω αθτη την απορια, αν μπορει να προβλεφτει μια επανασυνδεση σε ενα συνθετο χαρτη και αν ναι πως μπορουμε να το κανουμε εμεις οι απλοι θνητοι που δεν γνωριζουμε και πολλα και αν δεν μπορουμε σε ποιον να απευθυνθουμε να μας βοηθησει??

Αυτό ειναι το θέμα. Εμείς οι κοινοι θνητοι, λόγω περιορισμένων ακόμα γνώσεων, διαβάζουμε ό,τι πεσει μπροστά μας και μελετάμε παραδείγματα, προκειμένου να μάθουμε!!!

Μετά δεν ειμαστε πλέον τόσο αρχάριοι και δειλά δειλα προχωράμε σε πιο πολύπλοκα. Αν δεν μπορούμε να φτιάξουμε ενα αυγο βραστό, κάνουμε στιφάδο? :embarrest

Δείμων
17-02-2010, 06:52 AM
Αν δεν μπορούμε να φτιάξουμε ενα αυγο βραστό, κάνουμε στιφάδο? :embarrest

Σε αυτή την περίπτωση, μέχρι να μάθουμε να το κάνουμε μόνοι μας καταφεύγουμε σε έναν επαγγελματία. Αστρολόγο, μηχανικό, μάγειρα, ότι μας χρειαστεί. Δεν αποτελεί εξαίρεση η αστρολογία :love:

kiaRRa
17-02-2010, 06:48 PM
Συν Αθηνά και χείρα κινει...

Θα καταφύγουμε σαφώς, όταν και όπου δούμε ότι δεν μπορούμε να κανουμε αλλιως. Κοινως εξαντλούμε πρώτα τις δυνατότητες μας. Αλλά φοβάμαι ότι θα βγούμε off topic:embarrest

alexula
17-02-2010, 07:41 PM
σε ποιον αστρολογο μπορω να απευθυνθω?

kiaRRa
17-02-2010, 10:23 PM
σε ποιον αστρολογο μπορω να απευθυνθω?

Αυτο ειναι δική σου επιλογή!

Μπορείς να ρωτήσεις και αυτούς που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα μας! :bigsmile:

attartina
24-02-2010, 01:11 AM
δεν γραφετε ενα ωραιο αρθρο για το συνθετο?αγαπω πολυ συνθετο...αλλα ακομη δεν εχω αγορασει ενα βιβλιο που βρηκα για αυτο.αλλωστε υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον:love:

Δείμων
24-02-2010, 03:45 AM
Μια αρχή για τον σύνθετο μπορείς να κάνεις εδώ

http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%E1%E4%E7%EC%EF%F3%E9%E5%FD%F3%E5%E9%F2-%EC%E5%F4%E1%F6%F1%DC%F3%E5%E9%F2/7413-%F0%FE%F2-%ED%E1-%E5%F0%E9%E2%E9%FE%F3%E5%F4%E5-%E1%F0%FC-%F4%E9%F2-%F3%F7%DD%F3%E5%E9%F2-%EF-%F3%FD%ED%E8%E5%F4%EF%F2-%F7%DC%F1%F4%E7%F2.html

attartina
24-02-2010, 04:04 AM
....τα χω ξεσκονισει ολα....δειμων ελεγα αν γινοταν να δουμε πως λειτουργουν οι composite πλανητες στους οικους...βασικα ηθελα να το γραψω εγω αλλα δεν εχω το βιβλιο κι αρκετα σκορπια πραγματα.:blink:

Δείμων
25-02-2010, 05:05 AM
Ε, λίγο - πολύ λειτουργούν όπως σε έναν γενέθλιο μόνο που στον σύνθετο αφορούν την «οντότητα» της σχέσης. Έχουν φυσικά και κάποιες ειδικές ερμηνείες, τους οίκους στον σύνθετο μπορείς να τους δεις και σαν την εξέλιξη του ζευγαριού πχ ο Κρόνος στον σύνθετο 1 δίνει δυσκολίες στην αρχή της πορείας που αργότερα μπορούν να καμφθούν ενώ στον 12 δείχνει «υπόγεια» προβλήματα που μπορούν να υπονομεύσουν ύπουλα το τέλος της κλπ.

ahtelais
25-02-2010, 10:27 PM
Ε, λίγο - πολύ λειτουργούν όπως σε έναν γενέθλιο μόνο που στον σύνθετο αφορούν την «οντότητα» της σχέσης. Έχουν φυσικά και κάποιες ειδικές ερμηνείες, τους οίκους στον σύνθετο μπορείς να τους δεις και σαν την εξέλιξη του ζευγαριού πχ ο Κρόνος στον σύνθετο 1 δίνει δυσκολίες στην αρχή της πορείας που αργότερα μπορούν να καμφθούν ενώ στον 12 δείχνει «υπόγεια» προβλήματα που μπορούν να υπονομεύσουν ύπουλα το τέλος της κλπ.

Αναρωτιομουν,οτι αν ο πρωτος οικος,ο οροσκοπος δηλαδη,σε ενα γενεθλιο χαρτη ωριμαζει με τα χρονια,αρχιζουν δηλαδη τα χαρακτηριστικα του να διαφαινονται αφου το ατομο τα συνειδητοποιησει,μηπως το ιδιο ισχυει τελικα και για ενα συνθετο??
Δηλαδη,αν ο κρονος πεφτει στο πρωτο οικο ενος συνθετου,μηπως αυτες οι δυσκολιες εμφανιστουν στην πορεια της σχεσης και οχι στην αρχη της??:cheesy:
ευχαριστω πολυ για την οποια απαντηση:embarrest

Τίνα Ζαχαριάδου
25-02-2010, 10:56 PM
Αναρωτιομουν,οτι αν ο πρωτος οικος,ο οροσκοπος δηλαδη,σε ενα γενεθλιο χαρτη ωριμαζει με τα χρονια,αρχιζουν δηλαδη τα χαρακτηριστικα του να διαφαινονται αφου το ατομο τα συνειδητοποιησει,μηπως το ιδιο ισχυει τελικα και για ενα συνθετο??
Δηλαδη,αν ο κρονος πεφτει στο πρωτο οικο ενος συνθετου,μηπως αυτες οι δυσκολιες εμφανιστουν στην πορεια της σχεσης και οχι στην αρχη της??:cheesy:
ευχαριστω πολυ για την οποια απαντηση:embarrest

Αγαπητή Αλίκη, εγώ προσωπικά διαφωνώ με την άποψη ότι ο ωροσκόπος ωριμάζει με τα χρόνια αλλά δεν είναι η κατάλληλη ενότητα για να αιτιολογήσω την άποψη μου.

Ο 1ος οίκος σε ένα σύνθετο χάρτη είναι η εικόνα που βγάζει το ζευγάρι προς τα έξω, έτσι θα λέγαμε πως αυτό που εκλαμβάνουν οι άλλοι, είναι η εικόνα ενός ζευγαριού αρκετά συντηρητικού, που υπό το βάρος, κυρίως των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στερεί την χαρά και την ξεγνοισιά από την ζωή του. Βγάζουν εσωστρέφεια με αποτέλεσμα οι άλλοι, δύσκολα να μπορούν να τους πλησιάσουν. Εύκολα θα μπορούν να λειτουργούν στα πρακτικά ζητήματα και θα αποφεύγουν να δίνουν το παραμικρό δικαίωμα σχολιασμού καθώς το κοινωνικό τους προφίλ δεν θα πρέπει να είναι στο στόχαστρο κανενός. ΄Έτσι οι άλλοι βλέπουν ένα ανθεκτικό ζευγάρι που είναι ικανό να αντέξει όλες τις δυσκολίες και που οι ίδιοι θα μπορούν να βασιστούν επάνω του αφού θα εμπνέει εμπιστοσύνη.

ahtelais
25-02-2010, 11:46 PM
κΖαχαριαδου,σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση!η αληθεια ειναι πως τωρα και μεσα απο το my horoscope, αρχιζω να μαθαινω τις ερμηνειες των ζωδιων,των πλανητων,των οψεων κ.α.υπαρουν πολλα που δεν γνωριζω,τα οποια ελπιζ να μαθω στη συνεχεια,και παλι ευχαριστω πολυ!:embarrest

Natalia10
26-02-2010, 03:24 PM
Κ΄λησπερα και απο μενα,ελπιζω να ειστε ολοι καλα:bigsmile:
Εχω και εγω μια απορια για την οικοθεσια στον συνθετο χαρτη.
:weird:
Αν η πλειοψηφια τον πλανητων (Ηλιος,Αφροδιτη,Ερμης,Ποσει δωνας,Λιλιθ,) βρισκονται στον 8 οικο,αυτο σημαινει πως¨η σχεση αυτη θα 'μεταμορφωσει τα ατομα' τα συναισθηματα ειναι βαθια και ισως μυστικα,υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν παιχνιδια εξουσιας αναμεσα στα ατομα,υπαρχει παθος ,ζηλεια,τα ατομα αφου ξεπερασουν την επιφυλακτικοτητα τους μπορουν να μοιραζονται και τα πιο βαθυτερα μυστικα τους.Δηλαδη οτι σημαινει το ζωδιο του Σκορπιου,σωστα εχω καταλαβει?... (βεβαια αναλογα τις οψεις με τους υπολοιπους πλανητες και την οικοθεσια).
Ειχα διαβασει πως σε εναν συνθετο χαρτη -για ερωτικη σχεση-ο αντρας συμβολιζεται απο τον Ηλιο και η γυναικα απο την Σεληνη ειναι αληθεια αυτο?

Φιλικα:bigsmile: