Log in

View Full Version : Απορία για την συμβατότητα ζωδίων.

Sunshinesunshine
07-11-2008, 04:31 PM
gea sas!signwmi pou grafw se greeklish alla exw provlima me to pc:cry:!exw gennithei 1 noemvriou 1993 7.45 to prwi!!!eimai skorpios me wroskopo skorpio kai seklini ston tayro!!!exw akousei oti tairiazw me ta zwdia tou nerou mono!!wstoso oti tairiazw me aigwkerous kai tayrous!!!ti isxiei pragmatika??:unsure:

georgia238
24-12-2008, 02:05 PM
καταρχήν έχεις εξαιρετικό ωροσκόπιο πολύ δυνατό διάβασε την γενέθλια ανάλυση του ωροσκοπίου σου αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
έχεις πραγματικά σχεδόν όλους τους πλανήτες σου σε ζώδια του νερού και της γης με εξαίρεση την αφροδίτη και τον δία στον ζυγό άρα μπορεί να ταιριάζεις και με ζώδια του αέρα και της φωτιάς άν έχουν σημαντικούς πλανήτες στο νερό ή την γη.
Γενικά σε μια συναστρία παίζουν ρόλο οι όψεις μετάξύ των φώτων του ωροσκόπου και των προσωπικών πλανητών κυρίως.
χρόνια πολλά.

fishscorpin
11-01-2009, 04:47 PM
ΕΧΩ ΓΕΝΝ 20-3-74 Κ ΩΡΑ 23'45 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Μ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ Τ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ Τ ΧΕΙΡΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ

kiaRRa
11-01-2009, 05:08 PM
ΕΧΩ ΓΕΝΝ 20-3-74 Κ ΩΡΑ 23'45 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Μ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ Τ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΗ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ Τ ΧΕΙΡΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ

Στην αρχική σελίδα του site υπάρχει πρόγραμα που σου επιτρέπει να δεις το χάρτη σου καθώς και την ανάλυση του!

Δες εδώ: Γενέθλιο ωροσκόπιο (http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php) :bigsmile:

fishscorpin
11-01-2009, 07:42 PM
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...

fishscorpin
11-01-2009, 08:31 PM
ειμαι 20- 3-74 κ 23'45 ωρα μεχρι κ σημερα ξερω οτι ο ωροσκοπος μου ειναι σκορπιος στο γεννεθ χαρτη που μου ειπες να δω με βγαζει τοξοτη.... [γιατι μου τ αλλαζει]:sad:

giannas
11-01-2009, 08:38 PM
ειμαι 20- 3-74 κ 23'45 ωρα μεχρι κ σημερα ξερω οτι ο ωροσκοπος μου ειναι σκορπιος στο γεννεθ χαρτη που μου ειπες να δω με βγαζει τοξοτη.... [γιατι μου τ αλλαζει]:sad:

Ο ωροσκοπος σου ειναι 2,52΄στον τοξοτη για γεννηση Αθηνα.Αν ειχες βρει τον ωροσκοπο σου με βαση πινακες που υπαρχουν σε περιοδικα ειναι φυσικο να εχεις κανει λαθος μιας και ειναι στην αλλαγη και οι πινακες ειναι πιο γενικοι.

fishscorpin
11-01-2009, 09:17 PM
σε ευχαριστω αλλα ο τοπος γεννησης μου ειναι πατρα.. αρα ποιος ειναι ο ωροσκοπος μου..

Fotini Christodoulou
11-01-2009, 09:23 PM
σε ευχαριστω αλλα ο τοπος γεννησης μου ειναι πατρα.. αρα ποιος ειναι ο ωροσκοπος μου..

Αν βάλετε τα στοιχεία σας στον σύνδεσμο που η Kiarra σας παρέθεσε θα δείτε ότι ο ωροσκόπος σας είναι ακριβώς στις 1 και 05 του Τοξότη.:bigsmile:

black moon
11-01-2009, 09:24 PM
Ωροσκοπος Τοξότης στις 1ο05΄

silver_rain
11-01-2009, 09:34 PM
κι εγω το ιδιο προβλημμα εχω..απο περιοδικο αστρολογιας το βρηκα τοξοτη ομως εδω με βγαζει αιγοκερω στις 3 μοιρες.

loupa
11-01-2009, 09:43 PM
καλησπερα ειμαι νεο μελος και δεν τα παω πολυ καλα. δεν ξερω εαν γραφω και στο σωστο μερος την απορια μου. ο συντοφος μου εχει ερμη κ αφροδιτη στον κριο στον 8ο ιοκο του απο τν συναστρια μας ειδα οτι ο Β.Δ πεφτει στον 8ο ιοκο αρα κανουν συνοδο αλλα, δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι καλο και τι δηλωνει.

loupa
11-01-2009, 09:44 PM
αφροδιτη κ ερμης στον κριο στον 8ο του συντροφου μου και ο β.δ μου στον 8ο ιοκο του. αυτο ειναι καλο?

black moon
11-01-2009, 09:47 PM
κι εγω το ιδιο προβλημμα εχω..απο περιοδικο αστρολογιας το βρηκα τοξοτη ομως εδω με βγαζει αιγοκερω στις 3 μοιρες.

silver_rain τα περιοδικα δεν μπορουν να υπολογίσουν με ακρίβεια όλους τους παραγοντες. Εαν βαζεις σωστα τα στοιχεια σου στην εφαρμογη του γενεθλιου χάρτη του horoscope, να εισαι σιγουρη οτι αυτο ειναι το σωστο αποτέλεσμα :bigsmile:

icelou
12-01-2009, 12:44 AM
γεια σας!!!εχο γεννηθει 27.6.1981 στις 6 και 20 το πρωι.ειμαι καρκινος με ωροσκοπο καρκινο,αφροδιτη επισης στον καρκινο.εχω μια σχεση και το αγορι μου εχει γεννηθει 19.11.1979 στις 7 το πρωι.ειναι σκορπιος με ωροσκοπο σκορπιο αλλα αφροδιτη στον τοξοτη.εγω εχω σεληνη στον ταυρο και αυτος στον σκορπιο.εχουμε ουρανο,δια και πλουτωνα στο ιδιο ζωδιο.μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει λιγα λογια για ολα αυτα??εχω μπερδευτει λιγο γενικα....help!!!

icelou
19-03-2009, 05:04 PM
καλησπερα!Να ρωτησω κατι μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει?Υπαρχουν καποιες οψεις σε ενα συνθετο χαρτη ή σε συναστρια που να φανερωνουν την διαρκεια μιας σχεσης?
Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον εχει την καλοσυνη κ την ορεξη να απαντησει.

GIRL
20-03-2009, 02:12 PM
καλησπερα!Να ρωτησω κατι μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει?Υπαρχουν καποιες οψεις σε ενα συνθετο χαρτη ή σε συναστρια που να φανερωνουν την διαρκεια μιας σχεσης?
Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον εχει την καλοσυνη κ την ορεξη να απαντησει.

για διάρκεια απο τον Κρόνο και μετά δες τους πλανήτες και τις όψεις

icelou
20-03-2009, 02:52 PM
Σε ευχαριστω πολυ αν κ εχω μια απορια σε αυτο γιατι στον συνθετο χαρτη η μονη οψη που κανει ο Κρονος μας ειναι εξαγωνο με Ουρανο μια οψη που δεν εχω καταλαβει τι σημαινει μιας κ ο Ουρανος ειναι ο πλανητης του ξαφνικου.Ο κρονος μας ειναι στην παρθενο στην 29 10 40.Αυτο σημαινει οτι οταν περναει απο κει κρινεται η σχεση?ρωταω πολλα ισως αλλα τα εχω μπερδεψει λιγο οπως φαινεται:blink:
Ευχαριστω GIRL και παλι για την παραπανω απαντηση σου.:bigsmile:

maktoy
20-03-2009, 04:27 PM
καλησπερα φιλοι μου:bigsmile:χρειαζομαι την βοηθεια σας. Εχω ηλιο στους διδυμους και οροσκοπο καρκινο,στον 5ο οικο[στον σκορπιο] εχω αναρομο ποσειωνα που κανει συνοδο με το βερντεξ και αντιθεση με την αφριδιτη που βρησκεται στον ταυρο.Πως εξηγηται αυτο? που επιδρα ?

icelou
20-09-2009, 12:24 AM
Kαλησπερα!Γνωριζω πολυ καλα οτι αυτο που ζηταω ειναι λιγο δυσκολο γι αυτο κ αν εχει καποιος τον χρονο να ασχοληθει τον ευχαριστω πολυ.εχω γεννηθει 27/6/1981 6 κ 20 το πρωι στην Κυπρο κ το αγορι μου 19/11/1979 επισης 6 κ 20 στην Λαρισα.Ο κρονος κ ο Πλουτωνας μαλλον μας εχουν επηρεασει, ιδιαιτερα εμενα γιατι εχω φυγει Αγγλια για μεταπτ.Απο οτι διαβαζω απο τους χαρτες μας με τις λιγοστες γνωσεις που εχω ενδεχομενως οι οψεις που κανει ο συνθετος χαρτης κ η συναστρια δεν ειναι πολυ θετικες για το μελλον της σχεσης.Αν μπορει καποιος να μου πει λιγα πραγματα τον υπερευχαριστω.

icelou
24-09-2009, 10:16 AM
κανεις που να μπορει λιγο να βοηθησει???:embarrest

Μητσάκος
24-09-2009, 11:18 AM
κανεις που να μπορει λιγο να βοηθησει???:embarrest

Αν και δίνεις διαφορετική ώρα γέννησης στο ένα ποστ και διαφορετική στο άλλο (06:20 και 07:00) με αποτέλεσμα η οικοθεσία του αγοριού σου να αλλάζει, κοιτώντας τους βαρείς κι ασήκωτους καθώς και τους πιο γρήγορους και σε διελεύσεις και σε προοδευτικά, και αφού ξέρω τι έχει συμβεί ( :cheesy: ) μπορώ να σου πω ότι φαίνεται και αστρολογικά ότι η σχέση σας θα αντιμετώπιζε ζήτημα και λόγω απόστασης αλλά και για άλλους λόγους, οι οποίοι όμως είναι διαφορετικοί για τον καθένα. Όπως και να έχει και οι δύο, θεωρητικά πάντα, βρίσκεστε σε μια διαδικασία συνειδητοποίησης και αλλαγών, κάποιες από τις οποίες είναι από αυτές που λέμε "επώδυνες".
Το αν θα διατηρηθεί όμως η σχέση, και αν συνυπολογίσουμε τις δυνατότητες παρέμβασης στις εξελίξεις, εξαρτάται από το πώς θα διαχειριστείτε τις δυσκολίες που έχουν ξεκινήσει ήδη. Από τη συναστρία σας πάντως διαφαίνονται και τα προβλήματα λόγω της απόστασης και η απομάκρυνση, αλλά και μια ισχυρή διάθεση να είστε μαζί.
Για περισσότερα, σε κάποιον ειδικό :bigsmile:

icelou
24-09-2009, 09:17 PM
Aγαπητε Μητσακο σε ευχαριστω.ναι οι ωρα γεννησης του διαφερει γιατι δεν ηξερε την σωστη ωρα μεχρι κ πριν ενα μηνα.απλα θελω να διευκρινησω κατι,τα ρωτησα ολα αυτα γιατι στην προσπαθεια μου να καταλαβω τις συναστριες τι καλυτερο απο το κοιταξω την δικια μου.οποτε ειδικο δεν νομιζω να χρειαστω απλα θα ακολουθησω τον ενστικτο μου κ θα περιμενω να περασουν τα δυσκολα:toung:σε ευχαριστω.