View Full Version : Αντιθεση Ουρανου-Κρονου
fisherman_
27-10-2008, 02:04 PM
θα μπορουσε καποιος γνωστης των πραγματων, να γραψει πεντε πραγματα για αυτη την αντιθεση που θα λαβει χωρα στον αξονα παρθενου-ιχθυων, και να μας πει και με ποιο τροπο μας επηρρεαζει?? τυχαινει να εχω ηλιο στα ψαρια και ωροσκοπο παρθενο, και με ΚΑΙΕΙ!! :bigsmile::wacko: ευχαριστω πολυ!!
giannas
27-10-2008, 02:23 PM
Γενικα μιλωντας η αντιθεση κρονου-ουρανου ειναι φασαριοζα.Η διαθεση ειναι εκρηκτικη μιας και δινει μια ταση απελευθερωσης ,εκρικτικα και απροειδοποιητα (ουρανος) σε οτιδηποτε νιωθει το ατομο οτι τον καταπιεζει(κρονος).
Ο κρονος περνοντας τωρα απο τον ωροσκοπο σου και μενοντας στον 1 οικο σε αναγκαζει με συνεση να διωξεις ο,τι θεωρεις οτι δεν ειναι σωστο και σου δινει την σοφια και την γνωση να αναθεωρησεις τις μεχρι τωρα θεωριες σου.Σε αυτο το ξεσκαρταρισμα ερχετε να δωσει το χρωμα του ο ουρανος που με το ετσι θελω βαζει στο μικροσκοπιο και τις σχεσεις σου με τους αλλους(7).Η ενταση θα ειναι μεγαλη και πιεστηκη αφου πρεπει να ισορριπισεις το εγω θελω με τα θελω των αλλων και την αντιμετωπιση του εγω σου με αυτο που σου επιβαλει με συνεση να αλλαξεις ο κρονος και πιεζει αναρχα ο ουρανος.
lolitsa
02-11-2008, 03:14 PM
Στην επερχομενη αντιθεση Ουρανου-Κρονου τι κοιταμε;
Τους οικους που εχουμε τον Ιχθυ και την Παρθενο η σε ποιους οικους εχουμε Ουρανο και Κρονο;
Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον-α απαντησει στην ερωτηση μιας και εχω διαπιστωσει οτι οσοι ξερουν προσπαθουν ανιδιοτελως να βοηθησουν.:bigsmile:
Μητσάκος
02-11-2008, 04:11 PM
Στην επερχομενη αντιθεση Ουρανου-Κρονου τι κοιταμε;
Τους οικους που εχουμε τον Ιχθυ και την Παρθενο η σε ποιους οικους εχουμε Ουρανο και Κρονο;
Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον-α απαντησει στην ερωτηση μιας και εχω διαπιστωσει οτι οσοι ξερουν προσπαθουν ανιδιοτελως να βοηθησουν.:bigsmile:
Ενδιαφέρουν οι Οίκοι που βρίσκονται οι πλανήτες.
lolitsa
02-11-2008, 04:25 PM
Ωραια! Ο 1ος και ο 5ος λοιπον!
Σ'ευχαριστω Μητσακο!
Fotini Christodoulou
02-11-2008, 04:30 PM
θα πρέπει να δείς σε ποιούς οίκους του χάρτη σου θα γίνει η όψη. Κατα δεύτερον αν οι διελαυνοντες Ουρανός και Κρόνος, κάνουν όψεις με γενέθλιους πλανήτες.Ελπίζω να σε βοηθησα.:bigsmile:
lolitsa
02-11-2008, 04:44 PM
θα πρέπει να δείς σε ποιούς οίκους του χάρτη σου θα γίνει η όψη. Κατα δεύτερον αν οι διελαυνοντες Ουρανός και Κρόνος, κάνουν όψεις με γενέθλιους πλανήτες.Ελπίζω να σε βοηθησα.
Θα επικαλεστω την Φωτεινη σου πλευρα για να ρωτησω που θα τα βρω και πως αυτα που μου λες να κοιταξω!:unsure:
Fotini Christodoulou
02-11-2008, 04:50 PM
Πρώτη σελίδα, γενεθλιος με διελεύσεις:bigsmile:
lolitsa
02-11-2008, 04:58 PM
Εχουμε και λεμε:Ο διελαυνων Ουρανος κανει τετραγωνο με τον Κρονο μου και ο διελαυνων Κρονος κανει παλι τετραγωνο με τον Κρονο μου.
Οποτε κλαυτα Χαραλαμπε;
Fotini Christodoulou
02-11-2008, 05:02 PM
Εχουμε και λεμε:Ο διελαυνων Ουρανος κανει τετραγωνο με τον Κρονο μου και ο διελαυνων Κρονος κανει παλι τετραγωνο με τον Κρονο μου.
Οποτε κλαυτα Χαραλαμπε;
Σε ποιους οίκους οι διελευσεις σε ποιους οι γενεθλιοι;;;:bigsmile:
lolitsa
02-11-2008, 05:08 PM
Στον γεννεθλιο:
Ο Ουρανος ειναι στον 1ο
Ο Κρονος στον 5ο
Στον διελαυνοντα:
Ο Ουρανος ειναι στον 5ο
Ο Κρονος στον 3ο
Fotini Christodoulou
02-11-2008, 05:13 PM
κατι δε μας λές σωστά.Για γίνει αντίθεση θα πρέπει πχ ο ένας να ειναι στον 5ο και ο άλλος ακριβώς απέναντι στον 11ο.
Τι ωροσκόπο έχεις;
lolitsa
02-11-2008, 05:24 PM
Εχω Ωροσκοπο Λιονταρι και ειπα για τετραγωνα οχι για αντιθεσεις.
Αν καταλαβα σωστα!
Fotini Christodoulou
02-11-2008, 05:26 PM
Kαπου εχεις μπερδευτεί μάλλον.
Ρωτάς πως θα σε επηρεάσει η αντιθεση κρόνου- ουρανού;
Αν ναι σε ποιούς οίκους του γενεθλιου σου πέφτει η αντίθεση;Λέων ωροσκόπος να υποθέσω ο κρονος διελαυνει απο τον δευτερο σου;Αν ναι και πάλι, τοτε η αντιθεση θα επηρεάσει θεματα του 2ου και 8ου.
lolitsa
02-11-2008, 05:34 PM
Ξανα ειδα τον Χαρτη με τους διελαυνοντες πλανητες.
Η αντιθεση Ουρανου-Κρονου που θα γινει πιανει τις ακμες του 3ου και του 9ου.
Σ'ευχαριστω Φωτεινη για το μαθημα.
zania
03-11-2008, 03:13 AM
Να ρωτήσω και έγω πως επηρεάζει αν η αντιθεση ειναι στον 2ο και 8ο οικο και ο Κρονος και ο Ουρανος κανουν Τετραγωνα με τον γεννεθλιο Ουρανο αλλα και θετικες οψεις (τριγωνο/εξαγωνο) με τον γεννεθλιο Αρη?:bigsmile:
Για Τριγωνο Ουρανου-Αρη βρηκα ότι δίνει σωματικες αντοχές και εξτρα ενεργεια μπορει και αυπνιες, και ίσως προτόγνωρα συναισθήματα
Για Εξαγωνο Κρονου - Αρη οτι δίνει έλεγχο συναισθηματων και παθών και γενικά εισαι πιο συγκρατημενος και πρακτικος
Αυτά τα 2 με την αντίθεση πως συνδυάζονται? και τα τετραγωνα με τον Ουρανό μου?:blink::blink::blink:
Μητσάκος
03-11-2008, 06:09 AM
Να ρωτήσω και έγω πως επηρεάζει αν η αντιθεση ειναι στον 2ο και 8ο οικο και ο Κρονος και ο Ουρανος κανουν Τετραγωνα με τον γεννεθλιο Ουρανο αλλα και θετικες οψεις (τριγωνο/εξαγωνο) με τον γεννεθλιο Αρη?:bigsmile:
Για Τριγωνο Ουρανου-Αρη βρηκα ότι δίνει σωματικες αντοχές και εξτρα ενεργεια μπορει και αυπνιες, και ίσως προτόγνωρα συναισθήματα
Για Εξαγωνο Κρονου - Αρη οτι δίνει έλεγχο συναισθηματων και παθών και γενικά εισαι πιο συγκρατημενος και πρακτικος
Αυτά τα 2 με την αντίθεση πως συνδυάζονται? και τα τετραγωνα με τον Ουρανό μου?:blink::blink::blink:
Γιατί δεν κοιτάς εδώ http://www.myhoroscope.gr/transits.php και να προσπαθήσεις να συνδυάσεις; :bigsmile: Σίγουρα θα έχει όλες τις όψεις που σε ενδιαφέρουν. Απλώς να ξέρεις ότι ο σχηματισμός του τ-τετραγώνου που έχουν οι Κρόνος-Ουρανός είναι πιο "ισχυρός".
Αναφορικά με τη θέση τους στον 2ο και στον 8ο, θεωρητικά υποδεικνύουν ζητήματα οικονομικά, που αφορούν και τα έσοδά σου, τον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι αλλά και έσοδα που προέρχονται από τρίτους ή αφορούν τρίτους. Στο πλαίσιο αυτό μπορεί να υπάρχουν αλλαγές σε αυτά, μπορεί και να υπάρξει περίπτωση να αντιμετωπίσεις μια ξαφνική πρόκληση εξαιτίας ενός απροσδόκητου νέου δεδομένου.
Να ξέρεις όμως ότι μόνο με τις διελεύσεις είναι πολύ παρακινδυνευμένο να καταλήγεις σε μια πρόβλεψη :bigsmile:
zania
03-11-2008, 07:43 AM
E βασικα στην ανάλυση των διελεύσεων δεν βγάζει ανάλυση για καμια απο αυτές τις διελεύσεις...:bigsmile:
Τις googlara και βρήκα καποια πράγματα λιγο αόριστα (αυτά που ανέφερα παραπάνω), αναρωτιώμουν απλα μηπως είχε κα΄ποιος κατι παραπάνω να πει.:bigsmile:
Α και το ξέρω οτί δεν μπορεις μονο με τις διελευσεις να βγάλεις προβλεψη, τις τάσεις κοιτάω ενημερωτικά...:bigsmile:
Μητσάκος
03-11-2008, 08:58 AM
E βασικα στην ανάλυση των διελεύσεων δεν βγάζει ανάλυση για καμια απο αυτές τις διελεύσεις...:bigsmile:
Τις googlara και βρήκα καποια πράγματα λιγο αόριστα (αυτά που ανέφερα παραπάνω), αναρωτιώμουν απλα μηπως είχε κα΄ποιος κατι παραπάνω να πει.:bigsmile:
Α και το ξέρω οτί δεν μπορεις μονο με τις διελευσεις να βγάλεις προβλεψη, τις τάσεις κοιτάω ενημερωτικά...:bigsmile:
Για την αντίθεση Κρόνου-Ουρανού σίγουρα δεν θα βρεις ερμηνεία, καθώς θα έπρεπε να είναι ένας από τους 2 διελαύνοντες πλανήτες σε σύνοδο με Κρόνο ή Ουρανό, για να σου την βγάλει. Τα τετράγωνα όμως γεν. Ουρανού με Κρόνο και Ουρανό θα πρέπει να σου τα λέει, αρκεί να μην έχουν παραπάνω από 2 μοίρες απόκλιση :bigsmile:
zania
03-11-2008, 09:52 AM
Τσου!!! Δεν τα λέει!!!:cry::cry::cry::cry::cry:
Και έχουν ανοχη γυρω στο 1.50 και οι δύο...
WHITE.HORSE
03-11-2008, 01:49 PM
Πρώτη σελίδα, γενεθλιος με διελεύσεις:bigsmile:
.. στην προσπαθειές μου να βρώ και γω τις διελεύσεις που κάνουν οι διάφοροι πλανήτες από το γεννέθλιο ωροσκοπιό μου έτσι γενικά και αόριστα πήγα στην πρώτη σελίδα και εκεί γράφει διελευσεις τώρα, για όποια στιγμή , πλήρης ανάλυση . ... και ρωτώ τώρα εγώ ως αφορμή
αυτή η αντίθεση ουρανού κρόνου δεν κάνει μία συγκεκριμένη διέλευση από το ζώδιο του καθενός ε σε αυτόν τότε τον πίνακα ποιά στιγμή βάζω τι δηλαδή κάθε μέρα κάνει και άλλη διέλευση .. παρακαλώ απαγορεύεται το :toung: πραγματικά κάτι δεν έχω καταλάβει καθόλου σε αυτό το θέμα με τις διελεύσεις.
ευχαριστώ :cry::wacko:
zania
03-11-2008, 02:27 PM
Αν καταλαβαίνω σωστά αυτό που ρωτάς, η αντίθεση θα γίνει σε καποιους οικους που για τον κάθε χάρη είναι προσωπικοι, και απο εκει και πέρα αν έχεις πλανήτες στις 17-20 περιπου μοιρες (χοντρικά μιλαω) σε κάποιο ζώδιο, αυτοί θα σχηματίζουν κάποια όψη με τους διελαυνοντες Κρονο και Ουρανο, και επειδή και οι 2 αυτοί πλανήτες κινούνται αρκετά αργά οι όψεις αυτές θα έχουν αρκετή διάρκεια, οχι 2-3 μέρες δηλαδή.
Ελπίζω να τα εξήγησα καλά :bigsmile:
WHITE.HORSE
03-11-2008, 03:10 PM
Αν καταλαβαίνω σωστά αυτό που ρωτάς, η αντίθεση θα γίνει σε καποιους οικους που για τον κάθε χάρη είναι προσωπικοι, και απο εκει και πέρα αν έχεις πλανήτες στις 17-20 περιπου μοιρες (χοντρικά μιλαω) σε κάποιο ζώδιο, αυτοί θα σχηματίζουν κάποια όψη με τους διελαυνοντες Κρονο και Ουρανο, και επειδή και οι 2 αυτοί πλανήτες κινούνται αρκετά αργά οι όψεις αυτές θα έχουν αρκετή διάρκεια, οχι 2-3 μέρες δηλαδή.
Ελπίζω να τα εξήγησα καλά :bigsmile:
ναι κατά ένα μέρος είναι αυτό ... αλλά γενικά οι διελεύσεις στον πίνακα στην πρώτη σελίδα υπολογίζονται για κάποια συγκεκριμένη στιγμή και μόνο δεν υπάρχει κάτι γενικότερο για μεγαλύτερο χρονικό διάστιμα ? ή αυτό που λέω δεν ισχύει ?
Dell Piero
03-11-2008, 03:34 PM
Αν χρειάζεσαι να υπολογίσεις από τάδε του μηνός έως τάδε (δηλαδή συγκεκριμένη χρονική περίοδο) το πρόγραμμά μας όχι δεν λειτουργεί έτσι.
Μπορεί να υπολογίσει είτε αυτής της στιγμής, είτε συγκεκριμένης άλλης ημερομηνίας.
Επίσης, η εφαρμογή που βλέπουν τα μέλη μας έχει ερμηνεία μέχρι και τον Δία και όχι της Σελήνης.
Υπάρχει όμως και μια άλλη που δεν έχουν πρόσβαση τα μέλη μας -έως αυτή τη στιγμή- που ερμηνεέυει και τους βαριούς πλανήτες αλλά και τους πανήτες στους οίκους.
ναι κατά ένα μέρος είναι αυτό ... αλλά γενικά οι διελεύσεις στον πίνακα στην πρώτη σελίδα υπολογίζονται για κάποια συγκεκριμένη στιγμή και μόνο δεν υπάρχει κάτι γενικότερο για μεγαλύτερο χρονικό διάστιμα ? ή αυτό που λέω δεν ισχύει ?
WHITE.HORSE
03-11-2008, 03:54 PM
[QUOTE=Dell Piero;69272]Αν χρειάζεσαι να υπολογίσεις από τάδε του μηνός έως τάδε (δηλαδή συγκεκριμένη χρονική περίοδο) το πρόγραμμά μας όχι δεν λειτουργεί έτσι.
Μπορεί να υπολογίσει είτε αυτής της στιγμής, είτε συγκεκριμένης άλλης ημερομηνίας.
Επίσης, η εφαρμογή που βλέπουν τα μέλη μας έχει ερμηνεία μέχρι και τον Δία και όχι της Σελήνης.
Υπάρχει όμως και μια άλλη που δεν έχουν πρόσβαση τα μέλη μας -έως αυτή τη στιγμή- που ερμηνεέυει και τους βαριούς πλανήτες αλλά και τους πανήτες στους οίκους
Nαι κάπως έτσι το εννοώ ... τι μπορεί να γίνει σε ένα χρονικό διάστημα κάπως μεγάλο .....ας πούμε τι πιθανές αλλάγε μπορεί να γίνουν ..
ευχαριστώ πολύ
Dell Piero
03-11-2008, 04:22 PM
Eάν κάνεις συγκεκριμένη την ερώτησή σου χωρίς να ντρπέπεσαι θα πάρεις και τις κατάλληλες απαντήσεις.
Εάν περιμένεις γεγονός "μοιραίο" που θα φανεί από το προγνωστικό σύστημα των διελεύσεων θα περιμένεις πολύ ακόμα εκτός εάν εργαστείς με το νόμο της "φαρδιάς μαύρης αβύσσου" (αστεϊσμός)
Όπως θα σου πουν και οι "ειδικοί" του φόρουμ οι όψεις που πρέπει να κοιτάς είναι αυτές της διαφοράς 1-2 μοιρών το πολύ.
Όμως επειδή οι πλανήτες κοινούνται (μάλιστα οι βαριοί πολύ αργά) οι όψεις συνεχώς εναλλάσσονται.
SO η ερώτηση σε προσωπικό επίπεδο ποια είναι; Την τάδε του μηνός τι θα γίνει στη ζωή μου;
[QUOTE=Dell Piero;69272]Αν χρειάζεσαι να υπολογίσεις από τάδε του μηνός έως τάδε (δηλαδή συγκεκριμένη χρονική περίοδο) το πρόγραμμά μας όχι δεν λειτουργεί έτσι.
Υπάρχει όμως και μια άλλη που δεν έχουν πρόσβαση τα μέλη μας -έως αυτή τη στιγμή- που ερμηνεέυει και τους βαριούς πλανήτες αλλά και τους πανήτες στους οίκους
Nαι κάπως έτσι το εννοώ ... τι μπορεί να γίνει σε ένα χρονικό διάστημα κάπως μεγάλο .....ας πούμε τι πιθανές αλλάγε μπορεί να γίνουν ..
ευχαριστώ πολύ
athinoula85
03-11-2008, 04:35 PM
Καλησπέρα WHITE.HORSE!Για τους ανάδρομους πλανήτες μπορείς να διαβάσεις εδω : Ανάδρομοι πλανήτες - Αστρολογία για όλους (http://www.myhoroscope.gr/32-%E1%ED%DC%E4%F1%EF%EC%EF%E9-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2)
Σου παραθέτω το link για να καταλάβεις γενικότερα την σημασια των διελαύνοντων πλανητών.
Τώρα για αυτό που ρωτάς , όντως το σύστημα που διαθέτει το site μας , είναι για να κοιτάμε τις διελεύσεις των πλανητών σύμφωνα με όποια ημερομηνία εμείς θέλουμε ( πληκτρολογώντας τα στοιχεία μας και την ημερομηνία που θελουμε να δουμε τις διελευσεις ).
Όσον αφορά για το αν μπορούμε να δούμε τις διελεύσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα παραπάνω απο μία μέρα ( γιατί από οτι κατάλαβα , αυτό ρωτάς :unsure:) μπορείς βέβαια να διαβάσεις μερικά πραγματάκια από το '' Ζωή και Ζώδια '' για την αντίθεση Κρόνου-Ουρανού , εδώ :
http://www.myhoroscope.gr/87-%E6%F9%DE-%EA%E1%E9-%E6%FE%E4%E9%E1/7077-%E6%F9%DE-%E6%FE%E4%E9%E1-%ED%EF%E5%EC%E2%F1%DF%EF%F5-2008-a.html
είτε εάν επιθυμείς , να προμηθευτείς το περιοδικό και να διαβάσεις περισσότερα .. :toung:
Πιστεύω όμως πως καλύτερο για άρχη θα ήταν να μελετήσεις λίγο και το πως κίνουνται οι πλανήτες , ποιοί είναι οι αργοί πλανήτες και ποιοί όχι , ποιοί είναι προσωπικοί και ποιοί όχι , ποιός πλανήτης και πόσο μένει σε ένα ζώδιο , την ερμήνεια των πλανητών γενικότερα ΚΑΙ ΜΕΤΑΑ¶ μόνο να συσχετίσεις τις διελεύσεις των πλανητών με τους γενέθλιους σου πλανήτες. :bigsmile:
skorpion
03-11-2008, 04:44 PM
Υπάρχει όμως και μια άλλη που δεν έχουν πρόσβαση τα μέλη μας -έως αυτή τη στιγμή- που ερμηνεέυει και τους βαριούς πλανήτες αλλά και τους πανήτες στους οίκους.
E αντε μη μας τη κρυβεται! Δωστε τα προγραμματα στο λαο!:nuts:
WHITE.HORSE
04-11-2008, 09:43 AM
Καλησπέρα WHITE.HORSE!Για τους ανάδρομους πλανήτες μπορείς να διαβάσεις εδω : .........πιστεύω όμως πως καλύτερο για άρχη θα ήταν να μελετήσεις λίγο και το πως κίνουνται οι πλανήτες , ποιοί είναι οι αργοί πλανήτες και ποιοί όχι , ποιοί είναι προσωπικοί και ποιοί όχι , ποιός πλανήτης και πόσο μένει σε ένα ζώδιο , την ερμήνεια των πλανητών γενικότερα ΚΑΙ ΜΕΤΑΑ¶ μόνο να συσχετίσεις τις διελεύσεις των πλανητών με τους γενέθλιους σου πλανήτες. :bigsmile:
ευχαριστώ για την βοήθεια !:love:
athinoula85
04-11-2008, 09:55 AM
ευχαριστώ για την βοήθεια !:love:
Τίποτις. Εσύ να είσαι καλά! :love:
aisha1009
05-11-2008, 03:21 AM
Xairetw!Mallon kapws mperdeuthka me thn anti8esh kronou-ouranou!Exw gene8lio krono ston 6o kai gene8lio ourano ston 7o,hlio sthn par8eno kai 10o oiko stous ix8us opou vrisketai kai o gene8lios Dias..auto shmainei provlhmata sthn douleia?
Μητσάκος
05-11-2008, 05:12 AM
Xairetw!Mallon kapws mperdeuthka me thn anti8esh kronou-ouranou!Exw gene8lio krono ston 6o kai gene8lio ourano ston 7o,hlio sthn par8eno kai 10o oiko stous ix8us opou vrisketai kai o gene8lios Dias..auto shmainei provlhmata sthn douleia?
Ναι, έχεις μπερδευτεί και δεν το βάζεις σε σωστή βάση. Για να μπει σε σωστή βάση, ξεκίνα από αυτά τα δύο:
1ον. Ξαναπροσπάθησε γράφοντας ελληνικά
2ον. Δες πού βρίσκονται τώρα οι διελ. Κρόνος & Ουρανός, ιδίως αν ο Κρόνος βρίσκεται σε απόσταση +- 2 μοιρών από τον γεν. Ήλιο σου και ο Ουρανός +- 2 μοίρες από τον γεν. Δία σου :bigsmile:
WHITE.HORSE
05-11-2008, 03:53 PM
[
2ον. Δες πού βρίσκονται τώρα οι διελ. Κρόνος & Ουρανός, ιδίως αν ο Κρόνος βρίσκεται σε απόσταση +- 2 μοιρών από τον γεν. Ήλιο σου και ο Ουρανός +- 2 μοίρες από τον γεν. Δία σου :bigsmile:[/QUOTE]
καλησπέρα ...
αυτό ρωτούσα χθές και προχθές με τις διελεύσεις ...
πως μπορώ να δω που βρίσκονται τώρα .. αυτή την εποχή σαν να λέμε αν αύτό ισχύει αστρολογικά...
διελ. ο κρόνος ο ουρανός από το γεννεθλιό μου ωροσκόπιο ???
πως το βρίσκώ ??
ευχαριστώ :love:
giannas
05-11-2008, 03:58 PM
[
2ον. Δες πού βρίσκονται τώρα οι διελ. Κρόνος & Ουρανός, ιδίως αν ο Κρόνος βρίσκεται σε απόσταση +- 2 μοιρών από τον γεν. Ήλιο σου και ο Ουρανός +- 2 μοίρες από τον γεν. Δία σου :bigsmile:
καλησπέρα ...
πως μπορώ να δω που βρίσκονται τώρα .. αυτή την εποχή σαν να λέμε αν αύτό ισχύει αστρολογικά...
πως το βρίσκώ ??
ευχαριστώ :love:[/QUOTE]
Απο τις πλανητικες διελευσεις στην αρχικη σελιδα
Τίνα Ζαχαριάδου
05-11-2008, 04:00 PM
[
καλησπέρα ...
πως το βρίσκώ ??
ευχαριστώ :love:[/QUOTE]Μπορεις να το βρεις απο τις αστρολογικες εφημεριδες και αν δεν εχεις το βιβλιο, στην αρχικη σελιδα του site αριστερα εχει τις διελευσεις της ημερας:blink:
Τίνα Ζαχαριάδου
05-11-2008, 04:06 PM
καλησπέρα ...
πως το βρίσκώ ??
ευχαριστώ :love:Μπορεις να το βρεις απο τις αστρολογικες εφημεριδες και αν δεν εχεις το βιβλιο, στην αρχικη σελιδα του site αριστερα εχει τις διελευσεις της ημερας:blink:[/QUOTE]
Απο οτι διαβασα πριν λιγο το site εχει προγραμμα με τις πλανητικες διελευσεις
aisha1009
06-11-2008, 02:34 AM
Οκ στα ελληνικά λοιπόν.. :)
Ο γενέθλιος Δίας μου βρίσκεται σε απόσταση 1,5 μοίρας από τον Ουρανό.Αυτό πως θα μπορούσε να με επηρρεάσει?δεδομένου οτι ο γενέθλιος Διασ βρίσκεται στον 10ο οικο θα εχει σχέση με την καριέρα?ευχαριστω εκ των προτέρων!
giannas
06-11-2008, 06:01 AM
Οκ στα ελληνικά λοιπόν.. :)
Ο γενέθλιος Δίας μου βρίσκεται σε απόσταση 1,5 μοίρας από τον Ουρανό.Αυτό πως θα μπορούσε να με επηρρεάσει?δεδομένου οτι ο γενέθλιος Διασ βρίσκεται στον 10ο οικο θα εχει σχέση με την καριέρα?ευχαριστω εκ των προτέρων!
Ο ουρανος στον 10 θα σε αναγκασει να κανεις καποιες αλλαγες σε θεματα καριερας,καθως και στην εικονα που ειχες προς τους αλλους,αυτο θα γινει λιγο ακομψα αφου θα νιωσεις μια πιεση απο την οικογενεια σου (κρονος στον 4) και με μια μεγαλυτερη δυναμικη οταν η αντιθεση θα τετραγωνισει τον γεννεθλιο ουρανο στον 7.Και επειδη ο ηλιος σου ειναι στον 4(οπως ανεφερες)και δειχνει ενα μεγαλυτερο δεσιμο με την οικογενεια σου η αντιθεση αυτη θα σε βαλει στην αναθεωρισει των μεχρι τωρα αρχων σου για το τι σημασια εχει αυτο για σενα.Ο διας στην προκειμενη περιπτωση θα κανει αυτη την αλλαγη να γινετε με λιγο υπερβολικο τροπο αλλα ειναι καλο σημαδι για μια επεκταση και μια καλη καριερα.
Δεδομενου οτι εισαι σε μικρη ηλικια η "επανασταση" ερχετε σε ωραια στιγμη ,αν λαβεις και υποψη σου οτι ο ουρανος στον 7(γεννεθλιος) πρεπει λιγο να χαλιναγωγηθει
WHITE.HORSE
06-11-2008, 10:17 AM
Kαλημέρα!!
Σας ευχαριστώ όλους .. για την βοήθεια ..
λοιπόν πήγα στην αρχική σελίδα στις διευλεύσεις .. και βρήκα το εξής
έχω γενέθλιο κρόνο στον λέων και σε 11 οικο
γενέθλιο ουρανό στον σκορπιό και σε 3 οίκο
ενώ στην στήλη με της διελεύσεις ο κρόνος βγαίνει στην παρθένο 19μοίρα
................................. διελεύσεις ο ουρανός βγναίνει στους ιχθύες 18 μοίρα.
οπότε η αντίθεση ουρανού κρόνου εμένα θα με επιρεάσει σε οίκους 3 και 11 ?
με αποτέλεσμα πχ να γίνονται ανακατατάξεις σε φιλικές μου σχέσεις ??
:worried:
ouranos76
06-11-2008, 10:30 AM
καλημερα. τι γινετε στην περιπτωση που η αντιθεση κρονου-ουρανου γινετε στον αξονα 3-9 οικου με συζυγια ακριβειας γεννεθλιου δια στον 3οκαι κρονο και αντιθεση γεννεθλιου δια με ουρανο και ολοι να τετραγωνιζουν τον γεννεθλιο πλουτωνα στον 6ο?
και μια δευτερη ερωτηση, σε ενα αλλο γεννεθλιο εχουμε αντιθεση σεληνη-ερμη σε 3ο-9ο οικο και γινετε η συγκεκριμενη αντιθεση παλι σε αυτους τους οικους με ακριβης συζυγια με γεννεθλια σεληνη απο κρονο και γεννεθλιο ερμη απο ουρανο
ευχαριστω
Δείμων
06-11-2008, 04:30 PM
Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα «τρώει» κανείς την αντίθεση στον 5-11 να μας πει πώς περνάει? :wacko:
KALIANA
06-11-2008, 05:18 PM
εμένα η αντίθεση αυτή επηρρεάζει 1-7 παρόλα αυτά εκεί που γίνεται πανικός είναι στα επαγγελματικά. πραγματικά δεν προλαβαίνω τις εξελίξεις:blink:πως είναι δυνατόν αυτό?
athinoula85
06-11-2008, 06:07 PM
......λοιπόν πήγα στην αρχική σελίδα στις διευλεύσεις .. και βρήκα το εξής
έχω γενέθλιο κρόνο στον λέων και σε 11 οικο
γενέθλιο ουρανό στον σκορπιό και σε 3 οίκο
ενώ στην στήλη με της διελεύσεις ο κρόνος βγαίνει στην παρθένο 19μοίρα
................................. διελεύσεις ο ουρανός βγναίνει στους ιχθύες 18 μοίρα.
οπότε η αντίθεση ουρανού κρόνου εμένα θα με επιρεάσει σε οίκους 3 και 11 ?.....
Ας τα πάρουμε ένα-ένα ..
Η αντίθεση ειναι μία όψη η οποία σχηματίζει 180 μοιρες ανάμεσα σε δυο πλανήτες . Επειδη ακριβως σχηματιζει 180 μοιρες , σημαινει πως το ενα πλανητικο σωμα ειναι απεναντι απο το αλλο . Ο γενέθλιος χάρτης μας αποτελείται απο 360 μοίρες συνολικά.
[ Πες πως ο γενέθλιος μας είναι ένας κύκλος ο οποίος και αποτελείται απο 360 μοίρες . Το ημικύκλιο - το μισό του κύκλου ειναι το 180 , σαφώς δηλαδή οι 180 μοιρες . Ενας κύκλος εχει και διάμετρο / η διαμετρος λοιπον ( οπως αλλιως και ονομαζεται η αντίθεση ) ειναι η οψη η οποια ενωνει δυο πλανητες οι οποιοι βρισκονται ο ενας απεναντι απο τον άλλο κ σχηματίζουν μεταξυ τους οψη 180 μοιρων με ανοχή +/- 2 μοιρες ]
Αν παρατηρήσεις στις διελεύσεις ο Κρονος που βρισκεται στην Παρθένο ειναι ακριβως απεναντι απο τον Ουρανο που βρισκεται στον Ιχθυ ( και κανουν αντιθεση ).
Γιατι στα λέω όλα αυτά ? Για να καταλαβεις την εννοια της αντίθεσης και την εννοια άξονες και το ότι δεν υπάρχει άξονας 3ος - 11ος ..( οπου ρωτάς αν θα επηρεάσει τον 3ο και 11ο οικο σου η αντιθεση μιας και βρίσκονται εκει οι γενεθλιοι σου )
Παρατήρησε τον γενεθλιο σου χάρτη , θα δεις πως ο 1ος οικος εχει απεναντι του τον 7ο οικο , ο 2ος οικος εχει απεναντι του τον 8ο , ο 3ος οικος εχει απεναντι τον 9ο , ο 4ος οικος εχει τον 10ο οικο κ.ο.κ. Αυτοι είναι οι αξονες.
Επίσης άξονες , μεταξύ ζωδίων .. ο Κριός έχει απέναντι του τον Ζυγό , ο Ταύρος έχει απέναντι τον Σκορπιό , ο Δίδυμος εχει τον Τοξότη , ο Καρκίνος τον Αιγόκερω , ο Λέων τον Υδροχόο , η Παρθένος ειναι απέναντι από τον Ιχθύ , κ.ο.κ
Εσένα λοιπόν η αντίθεση θα επηρεασει πρωτίστως τους οικους , οι οποιοι εχουν ακμή στον αξονα Παρθενου - Ιχθυ .. γιατι εκει κανει διελευση η αντιθεση του Κρόνου - Ουρανού . Κοιτα στον γενεθλιο χαρτη σου , ποιοι οικοι ειναι αυτοί .
Και μετα να κοιταξεις τους διελαύνοντες Κρόνο κ Ουρανό , τι όψεις κάνουν με τους γενέθλιους σου πλανήτες ( προσωπικούς και μη ).
Ελπιζω να μην σε μπερδεψα περισσοτερο .. :wacko:
Και συγγνωμη , να ρωτήσω κάτι εγώ τώρα . Γράφεις πως πήγες στην αρχική σελίδα στις διελεύσεις και πως ειδες και τους γενεθλιους Κρονο και Ουρανο ( το που ειναι ).. Τον γενεθλιο σου χαρτη δεν τον εχεις φτιαξει ? Δεν τον εχεις κοιταξει ? Ή αρχισες να κοιτάς μόνο τις διελεύσεις και είδες και τους γενέθλιους τυχαία .. ? :weird:
Pirate Jenny
06-11-2008, 10:16 PM
Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα «τρώει» κανείς την αντίθεση στον 5-11 να μας πει πώς περνάει? :wacko:
Να μαι και γω! Σαν πρώτη εντύπωση, η αντίθεση ( 5ος-11ος) εκφράστηκε με ένα απροσδόκητο εξωτερικό γεγονός που έχει να κάνει τη ξαφνική μου συνεργασία με μια μεγάλη ομάδα, καινούργιοι "εκκεντρικοί" φίλοι και συνεργάτες, εξίσου απρόσμενη ήταν και η προσέγγιση. Καθώς ο πέμπτος οίκος είναι υπερβολικά γεμάτος, έξι πλανήτες και η λίλιθ, μεταξύ των οποίων και τα φώτα, ο κρόνος αγγιξε την ακμή του και νιώθω να πιέζομαι στον δημιουργικό τομέα. Θελω να πω, νιώθω ότι οι καινούργοι συνεργάτες (11ος, ουρανός) μου ζητάνε -κάπως πιεστικά ορισμένες φορές- να δουλέψω πολύ υπεύθυνα και σοβαρά, και να αξιοποιήσω όλες μου τις "δημιουργικές " ικανότητες, να βάλω σε εφαρμογή ότι έχω μάθει τα προηγούμενα χρόνια, πολύ κούραση, γενικότερα
Δεν ξέρω αν γινομαι κατανοητή, κάτι μου λέει πως όχι:blink: αλλά θα με συγχωρέσετε :toung: διότι επιπλέον αυτην τη βδομάδα ο πλούτωνας τετραγωνίζει ακριβώς τον γενέθλιο πλουτωνά μου και αν μπορούσα θα χωνόμουνα σε μια σκοτεινή σπηλιά μέχρι να περάσει:cry::cry:
Μητσάκος
07-11-2008, 08:41 AM
Ας τα πάρουμε ένα-ένα ..
........Γράφεις πως πήγες στην αρχική σελίδα στις διελεύσεις και πως ειδες και τους γενεθλιους Κρονο και Ουρανο ( το που ειναι ).. Τον γενεθλιο σου χαρτη δεν τον εχεις φτιαξει ? Δεν τον εχεις κοιταξει ? Ή αρχισες να κοιτάς μόνο τις διελεύσεις και είδες και τους γενέθλιους τυχαία .. ? :weird:
Στον χάρτη των διελεύσεων, οι κόκκινοι πλανήτες είναι οι διελαύνοντες και οι μαύροι είναι οι γενέθλιοι.
ouranos76
07-11-2008, 09:12 AM
καλημερα. με ξεχασατε ?:cry: υπαρχει καποιος να μου απαντησει στις ερωτησεις που εκανα ή ειναι σε λαθος φορουμ?:unsure:
ευαχαριστω
WHITE.HORSE
07-11-2008, 10:29 AM
Ας τα πάρουμε ένα-ένα ..
Και συγγνωμη , να ρωτήσω κάτι εγώ τώρα . Γράφεις πως πήγες στην αρχική σελίδα στις διελεύσεις και πως ειδες και τους γενεθλιους Κρονο και Ουρανο ( το που ειναι ).. Τον γενεθλιο σου χαρτη δεν τον εχεις φτιαξει ? Δεν τον εχεις κοιταξει ? Ή αρχισες να κοιτάς μόνο τις διελεύσεις και είδες και τους γενέθλιους τυχαία .. ? :weird:
Kαλημέρα !! Αθηνούλα σε ευχαριστώ πολύ ..
τον γεννέθλιο μου χάρτη τον έχω κάνει .. βασικά είναι το πρώτο πράγμα που έκανα όταν έγινα μέλος στο φόρουμ ... κάποια πράγματα τα έχω καταλάβει στον χάρτι .. κάποια όχι ακόμη .. και μέσα σε όλα υπάρχει και αυτό.. όπως επίσης το γεγονός ότι φέυγει ο πλούτωνας από τον ήλιο μου Τοξότη .. και αυτό θα ψάξω να δω .. οτιδήποτε έχω μάθει ή έχω καταλάβει είναι μέσα από το φόρουμ .. δεν έχω ξανασχοληθεί και δεν έχω και όσο χρόνο θέλω για το θέμα ..
ευχαριστώ :love:
WHITE.HORSE
07-11-2008, 12:14 PM
Ας τα πάρουμε ένα-ένα ..
Εσένα λοιπόν η αντίθεση θα επηρεασει πρωτίστως τους οικους , οι οποιοι εχουν ακμή στον αξονα Παρθενου - Ιχθυ .. γιατι εκει κανει διελευση η αντιθεση του Κρόνου - Ουρανού . Κοιτα στον γενεθλιο χαρτη σου , ποιοι οικοι ειναι αυτοί .
Και μετα να κοιταξεις τους διελαύνοντες Κρόνο κ Ουρανό , τι όψεις κάνουν με τους γενέθλιους σου πλανήτες ( προσωπικούς και μη ).
? :weird:
Λοιπόν νομοίζω ότι τα βρήκα ..
5ο οικο στο γεννέθλιο εχω στον αιγόκερο μέσα έχει το βέρτεξ
11ο οικο στο γεννεθλιο έχω στον καρκίνο μεσα έχει τον κρόνο ανάδρομο .
ενώ στους ιχθύες έχει ακμή ο 7ος και 8ος οικος μου στο γεννεθλιο ωροσκόπιο με
με 7ο οικο κενο ενώ στον 8ο εχω δια λιλιθ και χειρων
ενώ στην παρθένος εχει ακμή ο 1ος και 2ος οικος μου μεσα στον 2 εχω τον κληρο της τυχης
τωρα πρεπει να βρω της όψεις που κανουν ο διελαυνων κρονος και ουρανός με τους πλανήτες μου
αλλά κυρίως αυτή η αντίθεση θα επιρεάσει 1,2,7,8 οικους και οτι αυτοί αντιπροσωπεύουν ???
:wacko:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
07-11-2008, 12:59 PM
Εγω την τρωω αγαπητε Δειμων στον τομεα των παιδιων 5ος ιχθεις -ουρανος- και σε σχεση με τους αλλους 11ος παρθενος -κρονος-
Επισης εχω και την 150 αρα οψη γενεθλιου κρονου[υδροχοος 4ος] με τον διελαυνων κρονο στην παρθενο 11ο που με εχει γεμιση αγχος δουλευει υπογεια αυτη η οψη, το τι θα γινει με τις δουλειες και ολη αυτη την ανασφαλεια με την οικονομικη κριση ,σκεφτομαι το σπιτικο μου και ολου του κοσμου τα σπιτικα.
Ας ερθω τωρα στην αντιθεση υπαρχει μια αναστατωση με τις κορες μου η μεγαλη αλλαξε δουλεια και καθως εχει στο ζωδιακο της πολυ σταθερο και πολυ γη της ερχονται δυσκολα οι αλλαγες -μεχρι να προσαρμοστη αυτη θα λαλισουμε εμεις:nuts:-
Επισης μου ειπε οτι σκεφτετε να μεινει μονη της και εγω κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα οταν το ειπε:nuts:[ο 4ος μου αναστατωση ,ανγχος ,χιαστι οψη]
Η μικρη μου κορη εχει μια σχεση καλη2 ετων και ξαφνικα μας λεει οτι δεν τον θελει και οτι γνωρισε αλλον ..ε..και τι εγινε θα μου πεις;Εμ..εγινε τους εχει και τους δυο !!!δεν εχει τα κοτσια να πει τερμα στον πρωτο και γινετε ενα μπαχαλο στο να μου λεει τι να κανω μαμα και τετοια..
Απαντηση Δεσποινας ΄..ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ!!!παρε τον κρονο σου[ στον 1ο της διελαυνη τωρα] και μαθε οτι ολα δεν ειναι ντιρινταχτα ξεκαθαρισε τωρα!
Υποψιν ξερω την οικογενεια του
11ος φιλοι και θα γινουμε κ.....ς τωρα:nuts:
Ετσι βιωνω την αντιθεση αγαπημενε μου Δειμων ξαφνικα γεγονοτα με τα παιδια σε σχεση με αλλους αλλα και μεσα στο σπιτικο μου[μην ξεχναμε τον γενεθλιο κρονο μου 4ος ]σαν συνολο ολα εχουν κατι να μας πουν .
με εκτιμηση Δεσποινα -κουκι
WHITE.HORSE
07-11-2008, 01:19 PM
δεν μπορώ να διορθώσω το προηγούμενο ποστ ως εκ τουτου προσθέτω πως
ο διελαυνων Ουρανός είναι στον 7ο οικο μου
και ο κρόνος στον 1ο οικο μου
ολα αυτά τι δίχνουν ?
δηλαδή από ότι καταλαβαίνω πάλι οι σχέσεις ... ??
πάντος δεν ξέρω τι λένε οι αλλοι Τοξότες πάντως εγώ απο το 2007 που ήταν λεει οι χρονία μας δεν προλαβαίνω να τις μετράω από που έρχονται ..
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
07-11-2008, 01:33 PM
δεν μπορώ να διορθώσω το προηγούμενο ποστ ως εκ τουτου προσθέτω πως
ο διελαυνων Ουρανός είναι στον 7ο οικο μου
και ο κρόνος στον 1ο οικο μου
ολα αυτά τι δίχνουν ?
δηλαδή από ότι καταλαβαίνω πάλι οι σχέσεις ... ??
πάντος δεν ξέρω τι λένε οι αλλοι Τοξότες πάντως εγώ απο το 2007 που ήταν λεει οι χρονία μας δεν προλαβαίνω να τις μετράω από που έρχονται ..
πρεπει να δουλεψεις για να καρπωθεις....
Δείμων
07-11-2008, 02:05 PM
Πειρατίνα δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση πως εκεί κατά βάθος η σύνοδος σου βγαίνει πολύ θετικά! ¶σε να περάσει το Πλουτοπλουτωνικό σύνδρομο και θα δεις πόσο ψηλά θα σε στείλει. Ακόμα και να μην το κάνεις για τους άλλους, κράτησέ το για τον εαυτό σου. Να κυοφορήσει, δύσκολα ίσως με οδύνες κλπ, αλλά θα έρθει και η στιγμή της «γέννησης». Τέτοια παιδιά μας μπορούν να βλέπουν το φως οποιαδήποτε στιγμή στη ζωή μας.
Δέσποινα από τη σκοπιά του «έξω» είναι απολαυστικές και οι δικές σας εξελίξεις! :bigsmile: Μήπως πρέπει να ψάξεις λίγο τα... Καρκινικά σου ενδότερα? (Αν και ο Παρθένος -11- φημίζεται για τις τακτοποιητικές - καθοδηγητικές του ιδιότητες «αυτό θα κάνεις γιατί αυτό είναι το σωστό»). Εννοείται πως οι μικρές κάποια στιγμή πρέπει να φάνε τα μούτρα τους για να συνέλθουν, όσο πιο διακριτικά βρίσκεται κοντά τους τόσο μικρότερο θα είναι αυτό το διάστημα. ¶λλωστε, έχουν χρόνο μπροστά τους για σοβαρότερα πράγματα! Πες ότι τώρα περνάνε την βασική εκπαίδευση της κανονικής τους ζωής. Τις ανησυχίες τώρα για τα οικονομικά κλπ... νομίζω ότι τις συμμερίζεται ο κάθε συνειδητοποιημένος και λογικός πολίτης, ασχέτως ζωδίων και διελεύσεων!
Να γκρινιάξω κι εγώ λίγο τον πόνο μου :toung: που έχω επίσης Ουρανός-5-Ιχθείς Κρόνος-11-Παρθένος, έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα αρνητικά της διελεύσεως. Τώρα να φταίει και ο Πλούτο επάνω στον Δια μου? Πάντως οι Κρόνοι είναι σε τριγωνάκι (τι μπορεί να σημαίνει η θετική όψη κάποιου αρνητικού πλανήτη ποτέ μου δεν κατάλαβα!!) και ο διελαύνων Δίας επάνω στον Κρόνο - πράγμα που μου δίνει και μια δόση αισιοδοξίας!
WHITE.HORSE
07-11-2008, 02:51 PM
Οταν η παρθένος είναι εμπεριεχόμενο ζώδιο στον 7ο οικο ?? δηλαδή δεν έχει ακμή σε κάποιο οικο
τι γίνετε ??
και εκεί έχουμε τον ουρανό ?
αναστατώσεις και πάλι !!! ???:laugh:
sunflower
26-11-2008, 03:24 AM
Αυτό που μπορώ να πω με αρκετή σιγουριά κι ας με διορθώσει κάποιος πιο έμπειρος είναι ότι ο Ουρανός αντιπροσωπεύει νέες καταστάσεις, κάτι καινούργιο, κάτι απρόβλεπτο και όχι συμβατό με ότι γνωρίζουμε και ο Κρόνος το παληό, το δεδομένο, το κατεστημένο, το γνώριμο. Ειναι σαν δύο άτομα, ο ένας απέναντι απ' τον άλλον να τραβούν ένα σχοινί μέχρι να υπερισχύσει ο ένας απ' τους δύο.
Σε ποιον τομέα της ζωής μας θα συμβεί αυτό το δείχνουν οι οικοι που συμβαίνει αυτή η αντίθεση. Επειδή τυχαίνει να έχω κι εγώ ωροσκόπο Παρθένο και βάλλομαι από την ίδια όψη μπορώ να πω ότι είναι δύσκολη και βαρια. Προφανώς η όψη αυτή και σε σένα γίνεται σε 1ο και 7ο οίκο και έχει να κάνει με τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου και επειδή έχεις και τον ήλιο σου μάλλον στον 7ο οίκο σε επηρεάζει ιδιαίτερα. Δεν ξέρω αν ο ήλιος σου κάνει όψεις ή αν έχεις και άλλους πλανήτες εκεί, όπου κι αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στο να συναινούν ή να αναιρούν θετικά ή αρνητικά σε κάποια γεγονότα ή αλλαγές που θα μπορούσαν να συμβούν. Αυτά.....
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιούς τομείς με επηρεάζει η αντίθεση ουρανού-κρόνου. Έχω ακμή 6ου στη 17 μοίρα της παρθένου και ακμή 12ου στη 17 μοίρα των ιχθύων. Υποθέτω ότι έχει σχέση με θέμα υγείας (6ος=υγεία και 12ος=δοκιμασίες). Σωστό?
Μητσάκος
27-11-2008, 09:00 AM
Καλησπέρα!
Θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιούς τομείς με επηρεάζει η αντίθεση ουρανού-κρόνου. Έχω ακμή 6ου στη 17 μοίρα της παρθένου και ακμή 12ου στη 17 μοίρα των ιχθύων. Υποθέτω ότι έχει σχέση με θέμα υγείας (6ος=υγεία και 12ος=δοκιμασίες). Σωστό?
Σύμφωνα με μια αστρολόγο που διατείνεται ότι είναι και της ...επιστημονικής, θα πας σίγουρα φυλακή :nuts:
Σύμφωνα με εμένα, δεν πρόκειται να πας πουθενά!!! Και να υπάρξει κάποια αντιστοίχιση της όψης στην προσωπική σου ζωή, το πολύ πολύ να είναι σε ψυχολογικό επίπεδο. Αν δεν έχεις πλανήτες εκεί γύρω από την 18η μοίρα των μεταβλητών καθώς και στοιχεία και από άλλα συστήματα πρόγνωσης που να συγκλίνουν στο ότι κάτι μπορεί να γίνει, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Και αν γίνει, θα είναι άσχετο με την όψη και εσύ απλώς θα πιστέψεις ότι οφείλεται σε αυτήν.
Επιπλέον, ο 6ος δεν είναι μόνον υγεία και ο 12ος δεν είναι μόνον δοκιμασίες :bigsmile:
ouranos76
27-11-2008, 09:30 AM
καλημερα.
τοσο ασχημα ειναι τα πραγματα στις ερωτησεις που εκανα ή για αλλο λογο δεν μου απανταει καποιος?:unsure:
athinoula85
27-11-2008, 11:46 AM
καλημερα. τι γινετε στην περιπτωση που η αντιθεση κρονου-ουρανου γινετε στον αξονα 3-9 οικου με συζυγια ακριβειας γεννεθλιου δια στον 3οκαι κρονο και αντιθεση γεννεθλιου δια με ουρανο και ολοι να τετραγωνιζουν τον γεννεθλιο πλουτωνα στον 6ο?
και μια δευτερη ερωτηση, σε ενα αλλο γεννεθλιο εχουμε αντιθεση σεληνη-ερμη σε 3ο-9ο οικο και γινετε η συγκεκριμενη αντιθεση παλι σε αυτους τους οικους με ακριβης συζυγια με γεννεθλια σεληνη απο κρονο και γεννεθλιο ερμη απο ουρανο
ευχαριστω
Καλημέρα ouranos76. :bigsmile:
Η σύνοδος του γενέθλιου Δια σου με τον διελαυνων Κρόνο , σε επηρεάζει σε θέματα του 3ου ,καθώς μπορεί να παρατηρείς μια δύσκολη επικοινωνία απο μέρους σου. Όσο διαχυτική και να θές να είσαι ο Κρόνος σε περιορίζει αρκετά. Είναι μια δύσκολη όψη που πιστεύω πως θέλει προσπάθεια και σε συνδιασμό με την αντίθεση του Δία με τον Ουρανό στον 9ο σου. Μπορεί ο Δίας να επεκτύνει τα θέματα του 3ου , ενω η σύνοδος του με τον Κρόνο να κάνει την δράση του Δία προβληματική. Μοιάζει σαν να είναι - ένα βήμα μπρος , ένα βήμα πίσω.Σαν να σε αποστασιοποιεί κάπως. Σαν να σου δημιουργεί μια παθητικότητα ίσως...
Όσο για το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον 6ο , θα σου έλεγα καλύτερα να κοιτούσες την επίδραση της αντίθεσης με προσωπικούς πλανήτες πρώτα . Γιατι όταν η αντίθεση αγγίζει προσωπικούς πλανήτες , την βιώνουμε πιο έντονα. Και μετά φυσικά να κοιτάξεις την επίδραση και με όλους τους υπόλοιπους πλανήτες.
Τυχαίνει κι εγώ να βιώνω την αντίθεση Κρ-Ου στον άξονα 3ου-9ου ( αλλά εμένα ο 3ος κάνει ακμή στον Ιχθύ και ο 9ος στην Παρθένο ). Έχοντας Ήλιο,Ερμή και ¶ρη στον 9ο οίκο στην Παρθένο , πέραν του ότι ο διελαύνων Κρόνος άγγιξει τις μοίρες του γενέθλιου Ερμή μου , επηρεάζει αρκετά και τον Ήλιο , αλλά και τον ¶ρη μου. Μου βγάζει μία παθητικότητα , κάνει πολυ τεμπέλη τον ¶ρη μου ...... :embarrest
κρασακι
28-11-2008, 03:30 PM
Γειά σαςςς!!!:toung::cheesy:
Διαβάζοντας τη συζητησούλα αυτή διαπίστωσα οτι υπάρχει κόοοσμος και κοσμάκης που βιώνει αυτή την αντιθεσάαρα στο πετσί του τελευταία....Είπα κι εγώ λοιπόν να παραθέσω και τον δικό μου πόνο και καημό !!:sad:...αχχ..βαχ..
Ιχθύς με ωροσκόπο Παρθένο..οο ναι....
έχω 1ο, 2ο οίκο στην παρθένο και 7ο, 8ο οίκο στον ιχθύ..ουσιαστικά βιώνω 2 αντιθέσεις στους άξονες 1-7 και 2-8 μαζί με ζώδιο-ωροσκόπο.
ειλικρινά είχα πολύ καιρό να βιώσω τέτοια αστάθεια και ασάφεια σε πρόσωπα και καταστάσεις..βέβαια σιγά σιγά δυναμώνουμε και πάλι! γιατί όοοχι δεν θα μας ρίξει ούτε ο κύριος κρόνος ούτε ο κύριος ουρανός..άλλωστε μετά απο κάθε τρικλοποδιά πρέπει να ξανασηκωνόμαστε εεε??
Θα ήθελα να ρωτήσω δυο πραγματάκια..
Παίζει ρόλο αν οι μοίρες που βρίσκεται τώρα αυτή την περίοδο ο ουρανός στους ιχ8ύς-18 και κάτι -είναι κοντά με τις μοίρες που ανατέλλει το ζώδιο μου-ιχθύς? κοντά λέγοντας εννοούμε 2-3 μοίρες..δηλαδή ασκεί πιο μεγάλη επιρροή όταν βρίσκεται να πω κατά κάποιο τρόπο σε σύνοδο σχεδόν?
επίσης να προσθέσω ότι ο ήλιος μου βρίσκεται στον 7ο οίκο..και σε συνδυασμό με 7ο οίκο μου, του οποίου η ακμή είναι στις πρώτες μοίρες του ιχθύ, θα έπρεπε να κρίνω ότι στο στόχαστρο βρίσκονται οι προσωπικές μου σχέσεις??
Πάντως αυτές οι αντιθέσεις με έχουν βάλει σε σκέψεις και ψάξιμο το τελευταίο διάστημα..Πάντα είμαι της άποψης οτι τη ζωή την κατευθύνουμε εμείς ως επί το πλείστον και ότι αν έχουμε δύναμη όοολα τα ξεπερνάμε και ξανά προς τη δόξα τραβάμε :bigsmile::clapping:,αλλά καμιά φορά στα φέρνει όπως ποτέ δεν τα περίμενες..και στα φέρνει και το ένα μετά το αλλο μαζεμένα βρε παιδί μου! ένα τέτοιο πράγμα βιώνω τους τελευταίους μήνες..αλλά θα τελειώσειι! είμαι σίγουρη!άντε πολύ φιλοσόφησα η γυναίκα εε..
αναμένω όποιον καλοθελητή επιθυμεί να δώσει απαντησούλες στα ερωτήματά μου!
ευχαριστώωω!
γειαα!:σφύριγμα
ilthkat
28-11-2008, 06:28 PM
και εγω καηκα!ειμαι διδυμος με ωροσκοπο παρθενο.ηλιο στις 18.45 του διδυμου 10ο οικο, κρονο στι 20 του παρθενου 1ο οικο,στις 21 του τοξοτη πωσειδωνα 4ο οικο,δηλαδη ταυ τετραγωνο.Η αντιθεση ουρανου κρονου οπως καταλαβενετε γινεται ακριβως πανω στο ταυ κ ηδη αφησε τα σημαδια του σε οικογενοια ,επιχειρηση καριερα ,οικονομικα,σχεση(χωρισα) κ σε αλλους επιμερους κλαδους!το ερωτημα ειναι θα καταφερει ο πλουτωνας που κανει τωρα τριγωνο στη σεληνη μου στον ταυρο 1η μοιρα 8ο οικο,να περιορισει τη ζημια?η' σαν αναμορφωτης που ειναι θα μου αποτελειωσει κ τα τελευταια να ξεκινησω τελειως απο το μηδεν????γκαντεμια!!!αυτη η οψη γινετε καθε δε ξερω κ εγω ποσα χρονια κ ποτε στις ιδιες μηοιρες κ ετυχε να μου κοπαναει ολο το ωροσκοπιο!!!!!!!
Καλησπέρα!Εμένα πάντως που γίνεται στον άξονα 6ου-12ου ούτε ψυχοσωματικά μου έφερε,ούτε θα πάω φυλακή!:laugh:
Το μόνο πρόβλημα,από τη στιγμή που δεν κάνουν σύνοδο ή καμία άλλη όψη με άλλους πλανήτες,είναι το ταυ τετράγωνο που "τρώει" η Σελήνη μου,η οποία είναι και ο focus πλανήτης ενός χαρταετού και βρίσκεται στον 9ο.Μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει αυτό?Κάτι με τη μητέρα μου ίσως?Αν θέλετε κοιτάξτε 13-2-81,Αθήνα,στις 20.48.Ευχαριστώ.
Από ό,τι βλέπω είχες και την επιστροφή του Κρόνου τώρα.Εκ των πραγμάτων δηλαδή είναι μια σκληρή περίοδος.Το θέμα είναι ότι ο διελαύνων Ουρανός σχηματίζει μεγάλο σταυρό με το ταυ τετράγωνο που έχεις στο χάρτη.Ίσως θα έπρεπε να ρωτήσεις τους αστρολόγους για αυτό το θέμα,γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ δυνατό.Όσο για τον Πλούτωνα με τη Σελήνη,μάλλον σου δίνει δύναμη για να αντέξεις τις δυσκολίες.Και ίσως η δύναμη έρθει από το σπίτι,εφόσον ο πλούτωνας βρίσκεται στον 4ο.:unsure:
Συγνώμη,η παραπάνω απάντηση είναι για τον ilthkat!:embarrest:toung:
ilthkat
07-12-2008, 05:53 PM
Συγνώμη,η παραπάνω απάντηση είναι για τον ilthkat!:embarrest:toung:
geia soy peny!eyxaristo. h selini sou einai synkyvernitis tou dekatou oikoy sou.epomenos prepei na koitakseis gia themata sxetika me to patera sou,ti kariera sou k ti koinoniki sou kataksiosi k telos padon zitimata dekatoy,xoris na aneroude themata sxetika me tin oikogenoia k ti mitera.ola ayta mesa ap'to prisma toy 9ou oikoy spoudes, taksidia sto eksoteriko,dikaiosyni.i selini sou einai stous didimous,tsekare loipon k ligo ta aderfia.to eytyxima einai pos de sou ti xtypoun k o kronos k o ouranos taytoxrona me akriveies.o kronos sou einai kyvernitis tou 4ou sou k se kaki thesi adynamias mesa ap'to dodekato.prosopiki mou apopsi einai pos tha vretheis mprosta se oikogenoiako thema.tha ptrpei na deis k ligo tis proodous sou.k pali eyxaristo!anameno apadisi sou.
Δείμων
07-12-2008, 11:40 PM
Eχμ.... φίλε ilthkat μας έστειλες!!!!! :dizzy: Πραγματικά δεν μπορώ να σταυρώσω λέξη απο το μήνυμά σου. Κάνε σε παρακαλώ μια προσπάθεια να μας το μεταφράσεις στη γλώσσα μας που τόσο αγαπάμε και να μη βγάζουμε τα ματάκια μας σε αυτό μπάσταρδο πράμα γραφής...!
η αντίθεση γίνεται στον άξονα 2ου-8ου και στομ 8ο έχω Αρη στις 22 μοίρες ιχθύων
σχετικά με το χρήμα και κρυφά ερωτικά ένστικα μαλλον ενεργοποιεί νομίζω αλλά πάλι μπορεί να είμαι λάθος