PDA

View Full Version : Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη

Βασιλης Παπαδολιας
01-11-2008, 12:31 PM
Πώς σας φαίνεται η προσέγγιση των όψεων που παρουσιάζεται στο καινούριο άρθρο της Κας Σίμου; Είναι μία ωραία προσέγγιση νομίζω και βοηθάει να κατανοήσει κανείς τη φύση της όψης μέσα από τα χαρακτηριστά ζωδίων. Την είχα δει όταν πρωτομάθαινα αστρολογία από αστρολογικά περιοδικά και χάρηκα που βρήκα αφορμή να την ξανακοιτάξω.

giannas
01-11-2008, 03:56 PM
Επειδη ετυχε να εχω αγορασει ηδη το βιβλιο (επεσε στα χερια μου στην αρχη της κυκλοφοριας του) η Κ. Σιμου εχει δωσει 5 διαφορετικους τροπους προσεγγισεις των οψεων και πραγματικα ειναι κατατοπιστηκοτατες.Οποιο τροπο και να προσεγγισεις δεινει πολυ σαφες την εικονα της οψης.
Ο τροπος που δειχνετε μεσα απο το site θεωρω και εγω οτι δινει την πιο σαφη εικονα μιας και αναφερετε στις φυσεις των ζωδιων που ειναι απο τα πρωτα που μαθαινουμε.
Επισης εχει τους σχηματισμους των οψεων με εικονες που ειναι πολυ βοηθητικο οταν δεν εχεις μεγαλη εμπειρια στους χαρτες, καθως και των σχηματισμο των πλανητων,παλι με εικονες.
Πραγματικα ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο στα χερια μου, μιας και η προσεγγισει της αστρολογιας γινετε με ερασιτεχνικο τροπο.

silvestro
01-11-2008, 09:00 PM
Πραγματι πολυ ωραια και πολυ βοηθητικη η προσεγγιση των οψεων.Αλλα και ολο το βιβλιο,μιας και το διαβασα,ειναι εξαιρετικο.Περα απο τις ενδιαφερουσες πληροφοριες για τους ''σιωπηλους'' πλανητες,δηλ. τους χωρις οψεις,μου αρεσε παρα πολυ και η αλλη προσεγγιση που θυμιζει τις φασεις της Σεληνης..

stellitsa12
13-11-2008, 10:45 PM
Απορία: Όταν ένας διελαύνων πλανήτης (π.χ. κρόνος) κάνει ευνοϊκή όψη ως προς τον γενέθλιο ήλιο είναι καλό.Τι συμβαίνει όμως όταν αυτός ο διελαύνων πλανήτης είναι χτυπημένος (π.χ. κρόνος αντίθεση ουρανός)?Η εύνοια είναι μικρότερη?

Λίλιαν Σίμου
13-11-2008, 11:42 PM
Αγαπητή stellitsa12

Αυτό που λέτε πάει σε συνδυασμό. Πρέπει να έχει κάποιος πλήρη εικόνα ενός χάρτη. Αλλά μεμονωμένα θα έλεγα πως φέρνει μία αντιπαράθεση, κάτι που περνάμε όλοι αυτούς τους μήνες, επομένως θα δημιουργήσει στους οίκους που τον αφορούν μία κρίση. Στην συνέχεια σε σχέση με τον Ήλιο, αν κάνει τρίγωνο ο Κρόνος, να κάνει εξάγωνο ο Ουρανός. Για το ίδιο το σώμα δεν υπάρχει πρόβλημα λοιπόν.

φιλικά
Λίλιαν Σίμου

kinky_skorpina
02-01-2009, 10:35 AM
Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο σας αλλά πολύ θα ήθελα να πάρω μια ιδέα του περιεχομένου του!!!!Μπορώ?Και αν ναι,με ποιό τρόπο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Και κάτι άλλο....Γνωρίζετε κάποια Σχολή Αστρολογίας που να έχει την έδρα της στη Θεσ/νίκη?

Μητσάκος
02-01-2009, 10:50 AM
Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο σας αλλά πολύ θα ήθελα να πάρω μια ιδέα του περιεχομένου του!!!!Μπορώ?Και αν ναι,με ποιό τρόπο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
Και κάτι άλλο....Γνωρίζετε κάποια Σχολή Αστρολογίας που να έχει την έδρα της στη Θεσ/νίκη?

Μια ιδέα για το βιβλίο μπορείς να πάρεις από εδώ http://www.myhoroscope.gr/107-%E2%E9%E2%EB%E9%EF%F0%E1%F1%EF%F5%F3%E9%DC%F3%E5%E 9%F2/7180-%E7-%EA%E1%F4%E1%ED%FC%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-%FC%F8%E5%F9%ED-%EA%E1%E9-%EF%E9-%F0%EB%E1%ED%DE%F4%E5%F2-%E4%DF%F7%F9%F2-%FC%F8%E7.html :bigsmile:

kinky_skorpina
02-01-2009, 09:24 PM
Ποιό είναι αυτό το βιβλίο ρε παιδια?Και πως μπορώ να το προμηθευτώ?ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει?

Δείμων
02-01-2009, 09:40 PM
Ποιό είναι αυτό το βιβλίο ρε παιδια?Και πως μπορώ να το προμηθευτώ?ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει?

«Η κατανόηση των όψεων και οι πλανήτες δίχως όψη»
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διμελή -2104296237

:)