View Full Version : Χειρωνας
penguin
26-10-2008, 11:07 PM
Γεια σας! Αρχισα να διαβαζω ο,τι εβρισκα για το Χειρωνα...ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει...ειναι ο τομεας οπου ταλαιπωρουμαστε περισσοτερο, πληγωνομαστε...
Αλλα το ξεπερναμε σε καποια φαση? 'Η σε ολη μας τη ζωη μας παιδευει και απλα μαθαινουμε να βοηθαμε και να συμβουλευουμε τους αλλους? Γιατι ηταν λιγο αντικρουομενα τα οσα διαβασα ως προς αυτο...
(Υ.Γ. Εχω Χειρωνα στον 7ο...δεν εφτανε ο Αρης μου εκει...!!!!! μιλαμε Η γκαντεμια!:cry::embarrest:weird::wacko::u nsure::)
Njordin
26-10-2008, 11:16 PM
Αλλα το ξεπερναμε σε καποια φαση? 'Η σε ολη μας τη ζωη μας παιδευει και απλα μαθαινουμε να βοηθαμε και να συμβουλευουμε τους αλλους? Γιατι ηταν λιγο αντικρουομενα τα οσα διαβασα ως προς αυτο...
Ποιο ειναι το νοημα να ζεις αν δεν εχεις τη δυνατοτητα να ξεπερασεις τα προβληματ σου {επικτητα ή μη} ;
Ολα ξεπερνιουνται. Αλλα ευκολα και αλλα δυσκολα.
giannas
27-10-2008, 10:35 AM
Γεια σας! Αρχισα να διαβαζω ο,τι εβρισκα για το Χειρωνα...ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει...ειναι ο τομεας οπου ταλαιπωρουμαστε περισσοτερο, πληγωνομαστε...
(Υ.Γ. Εχω Χειρωνα στον 7ο...δεν εφτανε ο Αρης μου εκει...!!!!! μιλαμε Η γκαντεμια!:cry::embarrest:weird::wacko::u nsure::)
Οπως ειπες και εσυ ο χειρωνας ειναι η πληγη που εχουμε βιωσει και αναλογα το ζωδιο και τον οικο δειχνει την ποιοτητα αυτου καθως και την εμφυτη ταση να δινουμε στους αλλους αυτο που εμεις εχουμε στερηθει.Δεν ειναι μια αποφυγη της πραγματικοτητας αλλα μια βαθια συνεσθηση της αληθειας και παρεχει την γνωση για λειτρωση των τριτων.Ετσι με την συνειθητοποιηση του τραυματος μπορουμε να το ελενξουμε και να το προωθησουμε στους αλλους σαν υπηρεσια προς αναπουφηση αυτων.
penguin
27-10-2008, 01:05 PM
Σας ευχαριστω πολυ παιδια. Καλη μας επιτυχια στο να το ξεπερασουμε!:unsure:
MARJORY
21-04-2009, 06:28 AM
δηλαδη ενας χειρωνας σε ηδη δυσκολο οικο οπως 8ος η 12ος ποσο βαθια πληγη μπορει να εχει?κατι αλλο παντωσ που παρατηρησα ειναι ενασ χειρωνας σε 1ο οικο δινει σωματικα τραυμματα οπως σημαδια στο σωμα.η σε χιαστι με asc το ιδιο.θα επιθυμουσα την τοποθετηση σας.ευχαριστω