View Full Version : Τρίτο πρόσωπο στη σχέση
Arriel
21-10-2008, 11:17 AM
Θα ήθελα να ρωτησω κάτι και δεν ξέρω αν γράφω στην κατάλληλη θεματική ενότητα...
Σε έναν χάρτη συναστριας πως φαίνεται αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση..?
Και κατ'αρχας φαινεται από την συναστρία ή από κάποια άλλη μέθοδο? (προοδευμένα, διελεύσεις κτλ)
(Να σημειώσω ότι η ερώτηση ειναι γενική και αστρολογικού ενδιαφέροντος...:) )
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Λίλιαν Σίμου
21-10-2008, 11:25 AM
Αγαπητή φίλη
Γενικά μιλώντας γιατί πρέπει να έχει κάποιος σαφή παραδείγματα, δεν φαίνεται αυτό από μία συναστρία. Στα προγνωστικά συστήματα ενδεχομένως διακρίνεται η περίπτωση αυτή, ειδικά αν έχει την προδιάθεση το άτομο από το γενέθλιο.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Arriel
21-10-2008, 11:37 AM
Τι συγκεκριμένο θα θέλατε να σας πω?
Ας πουμε δύο άτομα χώρισαν και θέλω να δω αν στην ζωή κάποιου θα μπει κάποιο τρίτο πρόσωπο....
Για την προδιάθεση που είπατε, πως φαίνεται αυτή στον γενέθλιο χάρτη?
Στα προγνωστικά (πχ διελεύεσεις) ποια όψη το δείχνει αυτο?
Μιας που αναφέρατε για προγνωστικά, εγώ σαν καινούρια στο θέμα της αστρολογίας, με ποιο προγνωστικό σύστημα ειναι καλύτερα να ξεκινήσω να ασχολούμαι?
Συγνώμη για την βροχή των ερωτήσεων και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :)
leoma
21-10-2008, 12:01 PM
Ας πουμε δύο άτομα χώρισαν και θέλω να δω αν στην ζωή κάποιου θα μπει κάποιο τρίτο πρόσωπο....
Μιας που αναφέρατε για προγνωστικά, εγώ σαν καινούρια στο θέμα της αστρολογίας, με ποιο προγνωστικό σύστημα ειναι καλύτερα να ξεκινήσω να ασχολούμαι?
Καλή μου Arriel,
Αν είσαι καινούργια στην αστρολογία, θα πρέπει να κατανοήσεις τις βασικές έννοιες για την ερμηνεία του γενέθλιου (προδιάθεση) προτού προχωρήσεις στα προγνωστικά. Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά θέλει πολλή δουλειά και υπομονή. Αν ψάχνεις για έτοιμες απαντήσεις, μόνο σε επαγγελματία...
Ζωή και Ζώδια
21-10-2008, 01:01 PM
Μπορείς φυσικά και να αγοράσεις το καινούργιο τεύχος του Ζωή & Ζώδια, όπου έχουμε ξεκινήσει μια σειρά μαθημάτων και για αρχάριους και για λίγο προχωρημένους, όπου με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο εισάγονται και οι βασικές αρχές της αστρολογίας αλλά και οι βασικές αρχές ερμηνείας των διελεύσεων (του πιο πρόσφορου τρόπου πρόγνωσης για τους "ερασιτέχνες" της αστρολογίας).
Φυσικά, όπως πολύ σωστά σου γράφει πιο πάνω και το μέλος leoma, "θέλει πολλή δουλειά και υπομονή", αλλά αξίζει τον κόπο :bigsmile:
Arriel
21-10-2008, 01:46 PM
Καλή μου Arriel,
Αν είσαι καινούργια στην αστρολογία, θα πρέπει να κατανοήσεις τις βασικές έννοιες για την ερμηνεία του γενέθλιου (προδιάθεση) προτού προχωρήσεις στα προγνωστικά. Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά θέλει πολλή δουλειά και υπομονή. Αν ψάχνεις για έτοιμες απαντήσεις, μόνο σε επαγγελματία...
Ε ναι δεν έχω αντιθεση να τα μαθω όλα....Αλλα αν κάποιος χωρίσει, φαίνεται στον χάρτη του αν υπάρχει προδιάθεση να μπει τρίτο πρόσωπο στην ζωή του? Φαινεται ακομα ακομα και ο χωρισμός στον χάρτη του?
(Γιατι έχω την αισθηση οτι είστε προκατηλημένοι απέναντι σε κάποιον που κάνει τέτοιου είδους ερωτήσεις? Δηλαδή αποκλείεται ένα γεγονός στην ζωή σου, όπως και ο χωρισμός να σε κάνει να θέλεις να ασχοληθείς με την αστρολογία έστω ακόμα και αν ξεκινάς από την μελέτη της σχέσης σου? Το λέω αυτο, με πραγματική απορια και χωρίς να ειμαι θυμωμένη, γιατι σε άλλη θεματική ενότητα άνοιξα θέμα για να μάθω πως αστρολογικά βρίσκεις αν υπάρχει επανασύνδεση ή οχι και με πήραν όλοι από τα μούτρα για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να ασχολούμαι με το άτομο που με χώρισε....)
Πραγματικά θέλω να παίρνω απαντήσεις μόνο σε αυτά που ρωτάω...:unsure:
Arriel
21-10-2008, 01:47 PM
Μπορείς φυσικά και να αγοράσεις το καινούργιο τεύχος του Ζωή & Ζώδια, όπου έχουμε ξεκινήσει μια σειρά μαθημάτων και για αρχάριους και για λίγο προχωρημένους, όπου με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο εισάγονται και οι βασικές αρχές της αστρολογίας αλλά και οι βασικές αρχές ερμηνείας των διελεύσεων (του πιο πρόσφορου τρόπου πρόγνωσης για τους "ερασιτέχνες" της αστρολογίας).
Φυσικά, όπως πολύ σωστά σου γράφει πιο πάνω και το μέλος leoma, "θέλει πολλή δουλειά και υπομονή", αλλά αξίζει τον κόπο :bigsmile:
Α πολυ καλο! Σε ευχαριστώ πολύ! Θέλει δουλεια ναι, αλλά ειναι ωραιο! Κατανοείς πολλά απο αυτά που συμβαίνουν γύρω σου! :bigsmile:
leoma
21-10-2008, 02:12 PM
Ε ναι δεν έχω αντιθεση να τα μαθω όλα....Αλλα αν κάποιος χωρίσει, φαίνεται στον χάρτη του αν υπάρχει προδιάθεση να μπει τρίτο πρόσωπο στην ζωή του? Φαινεται ακομα ακομα και ο χωρισμός στον χάρτη του?
(Γιατι έχω την αισθηση οτι είστε προκατηλημένοι απέναντι σε κάποιον που κάνει τέτοιου είδους ερωτήσεις? Δηλαδή αποκλείεται ένα γεγονός στην ζωή σου, όπως και ο χωρισμός να σε κάνει να θέλεις να ασχοληθείς με την αστρολογία έστω ακόμα και αν ξεκινάς από την μελέτη της σχέσης σου? Το λέω αυτο, με πραγματική απορια και χωρίς να ειμαι θυμωμένη, γιατι σε άλλη θεματική ενότητα άνοιξα θέμα για να μάθω πως αστρολογικά βρίσκεις αν υπάρχει επανασύνδεση ή οχι και με πήραν όλοι από τα μούτρα για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να ασχολούμαι με το άτομο που με χώρισε....)
Πραγματικά θέλω να παίρνω απαντήσεις μόνο σε αυτά που ρωτάω...:unsure:
Μην το βλέπεις σαν προκατάληψη εκ μέρους των μελών του σάιτ -- απλά αυτό που ρωτάς είναι αρκετά σύνθετο και πολύ-πολύ προσωπικό. Χωρίς να είμαι ειδικός, θα έλεγα ότι πρέπει να μελετηθούν οι χάρτες και των δύο ατόμων ξεχωριστά μαζί με τα προγνωστικά τους (διελεύσεις/προόδους κλπ), να συγκριθούν τα ωροσκόπια των δύο, ακόμη και να φτιάξεις έναν σύνθετο για τη σχέση για να βγάλεις συμπεράσματα. Όταν λες τρίτο πρόσωπο, φαντάζομαι εννοείς το πρόσωπο που μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι. Και αυτό το τρίτο πρόσωπο, αν θέλει να χωθεί στη σχέση, λειτουργεί σαν μια διέλευση περισσότερο παρά σαν προδιάθεση.
Για να επιτρέψει ένα ζευγάρι να μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους σημαίνει ότι έχουν συντελεστεί κάποιες διεργασίες είτε στην ψυχή του ενός από το ζευγάρι ή στην "ψυχή" της ίδιας της σχέσης. Η αστρολογία είναι εργαλείο αυτογνωσίας, οπότε πολύ καλά κάνεις και το ψάχνεις, για να κατανοήσεις πού έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί από πλευράς δικής σου ή του άλλου ή αν υπήρχε κάποια ασυμβατότητα μεταξύ των δύο που αργά ή γρήγορα θα έφερνε τη ρήξη. Τα ίδια επίσης για τις πιθανότητες επανασύνδεσης.
Οι διελεύσεις και οι πρόοδοι υποδηλώνουν στην ουσία εσωτερικές διεργασίες. Όταν δεν τις χειριστούμε ανάλογα, τότε εκδηλώνονται ως εξωτερικά γεγονότα και τα εκλαμβάνουμε ως "ουρανοκατέβατα".
Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πέρα από το ότι θέλει μελέτη, ο γενικός κανόνας του σάιτ (διορθώστε με αν κάνω λάθος) είναι ότι τα μέλη συμμετέχουν για να βοηθάνε και όχι για να παρέχουν αστροσυμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό επίπεδο.
Arriel
21-10-2008, 02:28 PM
Μην το βλέπεις σαν προκατάληψη εκ μέρους των μελών του σάιτ -- απλά αυτό που ρωτάς είναι αρκετά σύνθετο και πολύ-πολύ προσωπικό. Χωρίς να είμαι ειδικός, θα έλεγα ότι πρέπει να μελετηθούν οι χάρτες και των δύο ατόμων ξεχωριστά μαζί με τα προγνωστικά τους (διελεύσεις/προόδους κλπ), να συγκριθούν τα ωροσκόπια των δύο, ακόμη και να φτιάξεις έναν σύνθετο για τη σχέση για να βγάλεις συμπεράσματα. Όταν λες τρίτο πρόσωπο, φαντάζομαι εννοείς το πρόσωπο που μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι. Και αυτό το τρίτο πρόσωπο, αν θέλει να χωθεί στη σχέση, λειτουργεί σαν μια διέλευση περισσότερο παρά σαν προδιάθεση.
Για να επιτρέψει ένα ζευγάρι να μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους σημαίνει ότι έχουν συντελεστεί κάποιες διεργασίες είτε στην ψυχή του ενός από το ζευγάρι ή στην "ψυχή" της ίδιας της σχέσης. Η αστρολογία είναι εργαλείο αυτογνωσίας, οπότε πολύ καλά κάνεις και το ψάχνεις, για να κατανοήσεις πού έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί από πλευράς δικής σου ή του άλλου ή αν υπήρχε κάποια ασυμβατότητα μεταξύ των δύο που αργά ή γρήγορα θα έφερνε τη ρήξη. Τα ίδια επίσης για τις πιθανότητες επανασύνδεσης.
Οι διελεύσεις και οι πρόοδοι υποδηλώνουν στην ουσία εσωτερικές διεργασίες. Όταν δεν τις χειριστούμε ανάλογα, τότε εκδηλώνονται ως εξωτερικά γεγονότα και τα εκλαμβάνουμε ως "ουρανοκατέβατα".
Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πέρα από το ότι θέλει μελέτη, ο γενικός κανόνας του σάιτ (διορθώστε με αν κάνω λάθος) είναι ότι τα μέλη συμμετέχουν για να βοηθάνε και όχι για να παρέχουν αστροσυμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό επίπεδο.
Συμφωνώ απόλυτα στο τελευταιο που λες (οτι σκοπός του σαιτ δεν ειναι οι αστροσυμβουλευτικές υπηρεσίες σε προσωπικό επίπεδο). Πολύ μα πολύ χρήσιμα αυτά που είπες! Τώρα έχω κάποιες απορίες αν μπορείς αν μου λύσεις.....
1) Ποια ειναι η διέλευση αυτή που δειχνει το τρίτο πρόσωπο? Και στην ουσία μιλάμε για όψη που κάνει ένας διευλάνων πλανήτης με καποιον γενέθλιο σωστα? Αν ναι, τότε ποιος πλανήτης και ποια όψη ειναι αυτη?
2)Λες "Για να επιτρέψει ένα ζευγάρι να μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους σημαίνει ότι έχουν συντελεστεί κάποιες διεργασίες είτε στην ψυχή του ενός από το ζευγάρι ή στην "ψυχή" της ίδιας της σχέσης." Πως φαίνονται αυτές οι "διεργασίες" στον χάρτη όπου στην ουσία δηλώνουν και την οριστική ρήξη?
3) Κατι που έχω ξαναρωτησει: πως φαίνεται αν θα υπάρξει επανασύνδεση ή οχι?
Πάντως χαιρομαι που με καταλαβαινεις...Οτι δηλαδή την αστρολογία μπορεί να την χρησιμοποιήσει σαν ενα εξελικτικό μέσο :)
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις :embarrest
skorpion
21-10-2008, 03:34 PM
Δε νομιζω οτι ολα αυτα που ρωτας θα μπορουσαν να φανουν απο μια συγκεκριμενη διελευση,προοδο,οψη κτλ...Ειναι σαν ενα παζλ που πρεπει να συνθεσεις για να βγει μια εικονα....Αυτο που μπορω να φανταστω μια που δεν ειμαι και η πλεον ειδικη ειναι οτι πρεπει να δωσεις βαρυτητα στους οικους και στους πλανητες που σχετιζονται με το ερωτημα σου...
Παντως ενα πολυ γενικο αρθρο αν μπορουσε να υπαρξει σχετικα με τα θεματα που εθεσες...θα ηταν ωραια να υπηρχε
Arriel
21-10-2008, 03:52 PM
Δε νομιζω οτι ολα αυτα που ρωτας θα μπορουσαν να φανουν απο μια συγκεκριμενη διελευση,προοδο,οψη κτλ...Ειναι σαν ενα παζλ που πρεπει να συνθεσεις για να βγει μια εικονα....Αυτο που μπορω να φανταστω μια που δεν ειμαι και η πλεον ειδικη ειναι οτι πρεπει να δωσεις βαρυτητα στους οικους και στους πλανητες που σχετιζονται με το ερωτημα σου...
Παντως ενα πολυ γενικο αρθρο αν μπορουσε να υπαρξει σχετικα με τα θεματα που εθεσες...θα ηταν ωραια να υπηρχε
Ποιοι ειναι οι οικοι που σχετιζονται με το ερωτημα μου?
Εχεις δίκιο, θα ήταν χρήσιμο ένα τέτοιο άρθρο..
Εχω συναντήσει σε διάφορα φορουμ να ρωτάνε για την επανασύνδεση και για το πως φαίνεται η ύπαρξη τρίτου προσώπου και μία σαφή απάντηση δεν έχει δωθει...
Επίσης κατι άλλο...Δύο άνθρωποι χωρίζουν..Κατα αρχάς μπορείς να προβλέψεις έναν χωρισμό? Επειτα, φαίνεται κάπως αν αυτος ο χωρισμός ειναι οριστικός ή υπάρχει πιθανότητα κάποια στιγμή να είναι και πάλι μαζί...? Και αν ναι, σε πόσο καιρό ας πουμε, κάτω από ποιες συνθήκες κτλ?
Pirate Jenny
21-10-2008, 03:57 PM
Μαλλον κάτι δεν έχω καταλάβει...
Χρειάζεται να μελετήσεις προοδευτικούς και σύνθετους και διελεύσεις, για να διαπιστώσεις αν θα υπάρξει τρίτο πρόσωπο, που είναι και λάθος προσφώνηση αφού μιλάμε για χωρισμένο ζευγάρι;
Αρα το σωστό θα ήταν να λέμε το επόμενο πρόσωπο
Και βεβαια, το απολύτως φυσικό είναι να πάει ο καθένας παρακάτω..δεν είναι;:unsure:, και δεν χρειάζεσαι προγνωστικό σύστημα για να το δεις αυτό.:bigsmile:
skorpion
21-10-2008, 04:03 PM
Εχω συναντήσει σε διάφορα φορουμ να ρωτάνε για την επανασύνδεση και για το πως φαίνεται η ύπαρξη τρίτου προσώπου και μία σαφή απάντηση δεν έχει δωθει...
Επίσης κατι άλλο...Δύο άνθρωποι χωρίζουν..Κατα αρχάς μπορείς να προβλέψεις έναν χωρισμό? Επειτα, φαίνεται κάπως αν αυτος ο χωρισμός ειναι οριστικός ή υπάρχει πιθανότητα κάποια στιγμή να είναι και πάλι μαζί...? Και αν ναι, σε πόσο καιρό ας πουμε, κάτω από ποιες συνθήκες κτλ?
Φανταζομαι οτι οι οικοι που σχετιζονται με κατι τετοιο ειναι ο 5, ο 7 και ισως και ο 8ος Επισης ισως η σεληνη, η αφροδιτη και οι οψεις με αργους πλανητες...
Σαφης απαντηση και συγκεκριμενη δε θα μπορουσε νομιζω να δωθει...Ειπαμε οτι ειναι ενα παζλ και για συγκεκριμενες απαντησεις πρεπει να το εξατομικευσεις....Αλλα καποιες πολυ γενικες ενδειξεις ισως να μπορουσαν να δωθουν...που φυσικα δε θα ηταν απολυτες!
Ισως να μπορεις και να το προβλεψεις κατι τετοιο....
Και η ωριαια απανταει νομιζω σε τετοια ερωτηματα περα των αλλων συστηματων προβλεψης κτλ...Αλλα περισσοτερα δε γνωριζω ουτε εγω
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
21-10-2008, 04:08 PM
[[Επίσης κατι άλλο...Δύο άνθρωποι χωρίζουν..Κατα αρχάς μπορείς να προβλέψεις έναν χωρισμό? Επειτα, φαίνεται κάπως αν αυτος ο χωρισμός ειναι οριστικός ή υπάρχει πιθανότητα κάποια στιγμή να είναι και πάλι μαζί...? Και αν ναι, σε πόσο καιρό ας πουμε, κάτω από ποιες συνθήκες κτλ?
[[παραθεση ηθελα να κανω και μπερδευτηκα πατωντας τις ευχαριστιες:cry:]]]
Θα ηθελα να πω στο αγαπητο μελος με ολο το θαρρος οτι και ολες οι διελευσεις να περασουν και κρονοι ουρανοι και πλουτωνες απο απο πανω σας αν δεν θελει να χωρισει καποιος δεν χωριζει...
το οτι δεν θελει να ειναι μεσα στην σχεση καποιος πρεπει να το καταλαβουμε και να προχωραμε παρακατω ..
και φυσικα αν εχετε χωρισει και τριτο προσωπο θα μπει και τεταρτο ...ελευθερος ειναι και προχωραει ..μηπως και εσυ πρεπει να κανεις το ιδιο ;
Arriel
21-10-2008, 04:13 PM
Μαλλον κάτι δεν έχω καταλάβει...
Χρειάζεται να μελετήσεις προοδευτικούς και σύνθετους και διελεύσεις, για να διαπιστώσεις αν θα υπάρξει τρίτο πρόσωπο, που είναι και λάθος προσφώνηση αφού μιλάμε για χωρισμένο ζευγάρι;
Αρα το σωστό θα ήταν να λέμε το επόμενο πρόσωπο
Και βεβαια, το απολύτως φυσικό είναι να πάει ο καθένας παρακάτω..δεν είναι;:unsure:, και δεν χρειάζεσαι προγνωστικό σύστημα για να το δεις αυτό.:bigsmile:
Αυτο που λες ειναι αλλο θεμα...Ας μεινουμε στα αστρολογικα κατα αρχας...Καποιες φορες ο χωρισμος ειναι προσωρινος..Δεν το ξερουμε αυτο, ολοι θελουμε να παμε παρακατω...Αλλα εχω ακουσει πολλα ατομα (σοβαρα ατομα και διαισθητικα) να μου λενε: νιωθω οτι θα ειμαστε και παλι μαζι....
Δεν ξερω πως μπορω να το εξηγησω....Εξωτερικές καταστασεις χωρίζουν ένα ζευγάρι...Ο καθενας πάει παρα κάτω, που ειναι το λογικο..Καποιος θα κάνει και σχεση με άλλον προσωπο (γι'αυτο λεω τριτο προσωπο..Αφου μιλαω για δυο ατομα, το αλλο δεν ειναι το τριτο? Δεν το λεω με την εννοια το "τριτο" προσωπο..). Υπάρχουν συναισθήματα απλά τώρα κάτι έγινε και αυτά θάφτηκαν...Γι'αυτο ρωτάω, αστρολογικα φαίνεται τι ήταν αυτο που τους χώρισε? Φαινεται αν θα ξαναείναι μαζί? Φαινεται αν κάποιος απο τους δύο κάνει και άλλα σχέση?.....
Μιλαω γενικα και αστρολογικα..! Δεν μιλαω για συμβουλευτικη-ψυχολογια.....Το ειπα και παραπανω...Ειναι σαν να μου λες: χρειαζεται να δεις τον χάρτη σου για να δεις αν θα παντρευτεις ή οχι? Στο χέρι μας δεν ειναι αν θα παντρευτουμε ή οχι? Ελα μου όμως που κάποιοι δεν μπορουν..Κατι αστρολογικο τους βαραινει (που σίγουρα κάπως έχει να κανει και με το ψυχολογικο υπόβαθρο, από την άποψη οτι κάποια κοπέλα μπορεί να μπλέκει μονιμως με άντρες που αδιαφορούν γι'αυτήν γιατι απλά ειχε από μικρή λάθος σχέση με τον πατέρα της...Ακόμα και αυτό κάπως φαίνεται στον χάρτη της...).Αυτά εξετάζω εγω....
Μητσάκος
21-10-2008, 04:14 PM
Τελικά, κοπελιά, έχεις βαλθεί να αποδείξεις ότι όντως στα αρνητικά χαρακτηριστικά του Αιγόκερω είναι και η ...ξεροκεφαλιά :love:
Σε τόσα ποστ σου λένε ότι δεν μπορείς έτσι εύκολα να δεις κάποια πράγματα, και ακόμα άτομα που το παλεύουν το πράμα χρόνια είναι δύσκολο αν όχι ανέφικτο να τα δουν. Και εσύ θες μέσα σε δυο μέρες να τα μάθεις όλα. Ή δεν έχεις καταλάβει τι είναι η αστρολογία, ή έχεις καταλάβει και μας κάνεις πλάκα.
Βλέπεις ότι κάνεις μια ερώτηση και σου δίνεται μια απάντηση η οποία σου γεννά άλλες 10 ερωτήσεις που με τη σειρά τους γεννάν άλλες 100 :wacko:
Είναι προφανές ότι υπάρχει έλλειμμα στις γνώσεις σου περί την αστρολογία και το καλύτερο που θα είχες να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να αρχίσεις από τα βασικά: τι είναι ζωδιακός κύκλος, πώς διαιρείται και γιατί, τι είναι τα ζώδια και τέτοια. Θα ήταν καλύτερο και για εσένα :bigsmile:
Arriel
21-10-2008, 04:18 PM
[[παραθεση ηθελα να κανω και μπερδευτηκα πατωντας τις ευχαριστιες:cry:]]]
Θα ηθελα να πω στο αγαπητο μελος με ολο το θαρρος οτι και ολες οι διελευσεις να περασουν και κρονοι ουρανοι και πλουτωνες απο απο πανω σας αν δεν θελει να χωρισει καποιος δεν χωριζει...
το οτι δεν θελει να ειναι μεσα στην σχεση καποιος πρεπει να το καταλαβουμε και να προχωραμε παρακατω ..
και φυσικα αν εχετε χωρισει και τριτο προσωπο θα μπει και τεταρτο ...ελευθερος ειναι και προχωραει ..μηπως και εσυ πρεπει να κανεις το ιδιο ;
Μμμ, δεν ειναι πάντα έτσι..Το λέω και παρακάτω απατώντας σε κάποιο άλλο μέλος...Δεν θα το αναλύσω γιατι θα μου το κλεισουν πάλι το θέμα....Ας περιοριστούμε μόνο στα αστρολογικα...Ο καθενας έχει την απόψη του τόσο για τις σχέσεις όσο και για την ζωή την ίδια..Καποιοι πιστεύουν σε προηγουμενες ζωές και κάποιοι όχι....
Οπως και να έχει δεν ειναι απαραίτητο οτι μιλάω απαραίτητα για μένα..Με αφορμή προσωπική μου εμπειρία εξετάζω αυτή τη στιγμή διάφορα θέματα της αστρολογίας..Αν έχετε να πειτε κατι αστρολογικο δεκτο...Αλλιώς, ειπα, για συμβουλευτικη-ψυχολογια υπάρχουν και άλλα φόρουμ...(Σορρυ αν ειμαι αποτομη αλλα δεν θέλω να μου κλεισουν πάλι το θεμα....)
Arriel
21-10-2008, 04:25 PM
Τελικά, κοπελιά, έχεις βαλθεί να αποδείξεις ότι όντως στα αρνητικά χαρακτηριστικά του Αιγόκερω είναι και η ...ξεροκεφαλιά :love:
Σε τόσα ποστ σου λένε ότι δεν μπορείς έτσι εύκολα να δεις κάποια πράγματα, και ακόμα άτομα που το παλεύουν το πράμα χρόνια είναι δύσκολο αν όχι ανέφικτο να τα δουν. Και εσύ θες μέσα σε δυο μέρες να τα μάθεις όλα. Ή δεν έχεις καταλάβει τι είναι η αστρολογία, ή έχεις καταλάβει και μας κάνεις πλάκα.
Βλέπεις ότι κάνεις μια ερώτηση και σου δίνεται μια απάντηση η οποία σου γεννά άλλες 10 ερωτήσεις που με τη σειρά τους γεννάν άλλες 100 :wacko:
Είναι προφανές ότι υπάρχει έλλειμμα στις γνώσεις σου περί την αστρολογία και το καλύτερο που θα είχες να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να αρχίσεις από τα βασικά: τι είναι ζωδιακός κύκλος, πώς διαιρείται και γιατί, τι είναι τα ζώδια και τέτοια. Θα ήταν καλύτερο και για εσένα :bigsmile:
Τα γνωριζω αυτα.....Κατ'αρχας δεν ειμαι ξεροκεφαλη...Ο γραπτος λογος δεν βοηθαει να καταλαβεις με τι υφος μπορώ να μιλαω...Δευτερον δεν θελω να τα μαθω ολα τωρα...Απαντηση σε 2 ερωτησεις ήθελα...Οταν μελετας κάτι δεν σου γεννιούνται απορίες? Σημαινει οτι θέλεις να τα μάθεις όλα τώρα? Επειτα δεν μου ειπε κανεις με σαφηνεια οτι αστρολογικώς δεν μπορεις να πάρεις τέτοιες απαντησεις...Παρα αρχισαν ολοι να μου λενε προχωρα παρακατω κτλ...Κατα αρχας ειπα..Δεν μιλαω αποκλειστηκα για μενα..Με αφορμη εμενα θελω να μαθω καποια πραγματα κατα ποσο μπορει ή δεν μπορεί να φαινονται σε έναν χάρτη κτλ...Δεν ξέρω που έκανα το λαθος...Βρεθήκαν άτομα και μου ψιλοέδωσαν απαντησεις οτι ήξερε ο καθενας)..Και αυτες μου γέννησαν και άλλα ερωτήματα...Κακό ειναι και αυτο? Το φορουμ γι'αυτο δεν υπάρχει? Η έκανα λάθος?
Maroulita
21-10-2008, 04:28 PM
Θα παρακαλούσα να διατηρηθεί το θέμα του συγκεκριμένου thread. :)
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
21-10-2008, 04:32 PM
Μμμ, δεν ειναι πάντα έτσι..Το λέω και παρακάτω απατώντας σε κάποιο άλλο μέλος...Δεν θα το αναλύσω γιατι θα μου το κλεισουν πάλι το θέμα....Ας περιοριστούμε μόνο στα αστρολογικα...Ο καθενας έχει την απόψη του τόσο για τις σχέσεις όσο και για την ζωή την ίδια..Καποιοι πιστεύουν σε προηγουμενες ζωές και κάποιοι όχι....
Οπως και να έχει δεν ειναι απαραίτητο οτι μιλάω απαραίτητα για μένα..Με αφορμή προσωπική μου εμπειρία εξετάζω αυτή τη στιγμή διάφορα θέματα της αστρολογίας..Αν έχετε να πειτε κατι αστρολογικο δεκτο...Αλλιώς, ειπα, για συμβουλευτικη-ψυχολογια υπάρχουν και άλλα φόρουμ...(Σορρυ αν ειμαι αποτομη αλλα δεν θέλω να μου κλεισουν πάλι το θεμα....)
Πρεπει να εχεις και το αναλογο αυτι για να ακουσεις η να καταλαβεις αυτα που σου λενε και εσυ δεν δειχνεις τιποτα απο αυτο .
να με συγχωρεσουν τα αγαπητα μελη αλλα ημαρτον πια....
Maroulita
21-10-2008, 04:33 PM
Θα ΞΑΝΑπαρακαλούσα να διατηρηθεί το θέμα του συγκεκριμένου thread. :)
skorpion
21-10-2008, 04:45 PM
Παιδια πολυ κακο για το τιποτα παλι! Μα τι γινεται??? Η κοπελα δε ξερει κι εγω οταν μπηκα στο φορουμ δεν ηξερα (οχι οτι τωρα ξερω αλλα ειμαι σε καλυτερη φαση) Την καιει ενα θεμα...Κανει ερωτησεις...Απανταμε πανω σ αυτες αν ξερουμε...Αν παλι οι ερωτησεις ειναι ερωτησεις που δεν εχουν χωρο σ αυτο το φορουμ ή ενοτητα..της το λεμε(της καθε κοπελας) Οκ προσπαθουμε να εξηγησουμε πως λειτουργει το φορουμ και η αστρολογια γενικοτερα...Αλλα ας μη τη παιρνουμε κι απ το λαιμο...και επισης αυτο καθε φορα με τις συμβουλες ειναι καπως..Οκ θες να πεις μια κουβεντα συμβουλη ή οτιδηποτε αλλο καλως αλλα οχι να γραφονται ολοκληρα κειμενακια το ενα μετα το αλλο...Αυτα τα λεω γενικα μη παραξηγηθω please!
Απλα επειδη εχω δει πως καποια αλλα φορουμ εχουν γινει καπως κλειστα μ εχει πιασει μια φοβια γιατι δε θα μου αρεσε να γινει και το δικο μας ετσι...Αν και δυσκολο βεβαια ειμαστε και πολλα μελη!
Σορυ για το of topik!
Arriel
21-10-2008, 04:52 PM
Παιδια πολυ κακο για το τιποτα παλι! Μα τι γινεται??? Η κοπελα δε ξερει κι εγω οταν μπηκα στο φορουμ δεν ηξερα (οχι οτι τωρα ξερω αλλα ειμαι σε καλυτερη φαση) Την καιει ενα θεμα...Κανει ερωτησεις...Απανταμε πανω σ αυτες αν ξερουμε...Αν παλι οι ερωτησεις ειναι ερωτησεις που δεν εχουν χωρο σ αυτο το φορουμ ή ενοτητα..της το λεμε(της καθε κοπελας) Οκ προσπαθουμε να εξηγησουμε πως λειτουργει το φορουμ και η αστρολογια γενικοτερα...Αλλα ας μη τη παιρνουμε κι απ το λαιμο...και επισης αυτο καθε φορα με τις συμβουλες ειναι καπως..Οκ θες να πεις μια κουβεντα συμβουλη ή οτιδηποτε αλλο καλως αλλα οχι να γραφονται ολοκληρα κειμενακια το ενα μετα το αλλο...Αυτα τα λεω γενικα μη παραξηγηθω please!
Απλα επειδη εχω δει πως καποια αλλα φορουμ εχουν γινει καπως κλειστα μ εχει πιασει μια φοβια γιατι δε θα μου αρεσε να γινει και το δικο μας ετσι...Αν και δυσκολο βεβαια ειμαστε και πολλα μελη!
Σορυ για το of topik!
Σε ευχαριστω...Αυτο προσπαθω να πω τοση ωρα...Αν εχει κάποιος να μου πει κάτι αστρολογικό ας το κάνει..Αν διαφωνει και μονο με την ερωτήση μου απλά ας με αγνοήσει...
colibri
21-10-2008, 05:11 PM
1) Ποια ειναι η διέλευση αυτή που δειχνει το τρίτο πρόσωπο? Και στην ουσία μιλάμε για όψη που κάνει ένας διευλάνων πλανήτης με καποιον γενέθλιο σωστα? Αν ναι, τότε ποιος πλανήτης και ποια όψη ειναι αυτη?
2)Λες "Για να επιτρέψει ένα ζευγάρι να μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους σημαίνει ότι έχουν συντελεστεί κάποιες διεργασίες είτε στην ψυχή του ενός από το ζευγάρι ή στην "ψυχή" της ίδιας της σχέσης." Πως φαίνονται αυτές οι "διεργασίες" στον χάρτη όπου στην ουσία δηλώνουν και την οριστική ρήξη?
3) Κατι που έχω ξαναρωτησει: πως φαίνεται αν θα υπάρξει επανασύνδεση ή οχι?
Σε πρώτη φάση πρέπει να βγάλεις το δικό σου χάρτη και του ατόμου που σε ενδιαφέρει καθώς και το χάρτη της 1ης γνωριμίας με το άτομο και το χάρτη όταν δημιουργήθηκε σχέση. Στον δικό σου χάρτη πρέπει να εντοπίσεις πρώτα ποιο οίκο αντιπροσωπεύει ο φίλος σου και οι οίκοι μπορεί να είναι ο 1, 3.5,7,11. Αυτό το βρίσκεις αν ξέρεις τον ωροσκόπο, τον ήλιο ή τη δυναμικότητα του άλλου (υπάρχει άρθρο για το τι σημαίνει δυναμικότητα στη βιβλιοθήκη του forum) και ανάλογα αν είναι μακροχρόνια σχέση ή κάτι πιο βραχυχρόνιο ή αν υπάρχει συγκατοίκηση ή αν είναι νόμιμος σύντροφος. Πρέπει δλδ να καταλάβεις τη φύση τη σχέσης. Μετά θα κάνεις το αντίστοιχο στο δικό του χάρτη. Ισχύουν οι ίδιο οίκοι και σε εσένα. Μετά θα μελετήσεις τους συγκεκριμένους οίκους, τους κυβερνήτες , τις ακμές, τους πλανήτες που μπορεί να υπάρχουν εκεί και τις όψεις που γίνονται με τους κυβερνήτες αυτών των οίκων και με τους άλλους πλανήτες που μπορεί να έχουν. Επειτα θα κοιτάξεις τις διελεύσεις της ημέρας του χωρισμού σε όλους τους χάρτες. Επιστροφές γίνονται αν υπάρχει κάτι ανάδρομο όταν ορθοδρομήσει και καλύτερα είναι στους γρήγορους πλανήτες. Για το τρίτο άτομο στο χάρτη της σχέσης σας θα κοιτάξεις συνδυαστικά το 3 με τον 12 οίκο . Είναι υπερβολικά περίπλοκο και εύχομαι να σε βοήθησα . Επιπρόσθετα υπάρχουν και άλλοι τρόποι αλλά και αυτοί θέλουν αρκετούς υπολογισμούς.
Δείμων
21-10-2008, 05:12 PM
Λοιπόν, για να το πιάσουμε από την αρχή:
Σε έναν χάρτη συναστριας πως φαίνεται αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση..?
Φαινεται από την συναστρία ή από κάποια άλλη μέθοδο? (προοδευμένα, διελεύσεις κτλ)
Εγώ σαν καινούρια στο θέμα της αστρολογίας, με ποιο προγνωστικό σύστημα ειναι καλύτερα να ξεκινήσω να ασχολούμαι?
Αν κάποιος χωρίσει, φαίνεται στον χάρτη του αν υπάρχει προδιάθεση να μπει τρίτο πρόσωπο στην ζωή του?
Φαινεται ακομα ακομα και ο χωρισμός στον χάρτη του?
Ποια ειναι η διέλευση που δειχνει το τρίτο πρόσωπο?
Στην ουσία μιλάμε για όψη που κάνει ένας διευλάνων πλανήτης με καποιον γενέθλιο σωστα? Αν ναι, τότε ποιος πλανήτης και ποια όψη ειναι αυτη?
"Για να επιτρέψει ένα ζευγάρι να μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους σημαίνει ότι έχουν συντελεστεί κάποιες διεργασίες είτε στην ψυχή του ενός από το ζευγάρι ή στην "ψυχή" της ίδιας της σχέσης." Πως φαίνονται αυτές οι "διεργασίες" στον χάρτη όπου στην ουσία δηλώνουν και την οριστική ρήξη?
Πως φαίνεται αν θα υπάρξει επανασύνδεση ή οχι?
Διάλεξε ΜΙΑ από τις παραπάνω ερωτήσεις που θέλεις να σου απαντηθεί και διατύπωσέ την. ΟΤΑΝ σου απαντηθεί με τρόπο που να σε ικανοποιεί και να τον καταλαβαίνεις προχώρησε στην επόμενη. Εάν ΔΕΝ καταλάβεις την απάντηση επικεντώσου στην κατανόησή της και ΟΧΙ στην επόμενη ερώτηση. Στην επόμενη ερώτηση θα πας μόνο όταν καλύψεις την πρώτη ή όταν δεν υπάρξει απάντηση για ένα διάστημα τριών με πέντε ημερών ώστε να την έχουν διαβάσει όλοι. Έτσι λειτουργούν τα φόρουμ, από το Α στο Β στο Γ, έτσι ωφελείσαι και εσύ. Αλλοιώς πελαγώνουμε όλοι.
Πραγματικά θέλω να παίρνω απαντήσεις μόνο σε αυτά που ρωτάω...
Όσο περίεργο και να σου φαίνεται, από εσένα εξαρτάται.
Arriel
21-10-2008, 05:26 PM
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σας :bigsmile:
Collibri φαινεται όντως πολύ αυτο που λες, αλλά με δουλεια και διάβασμα θα βρεθεί η άκρη...
Leoma έχεις δίκιο..Οι ερωτησεις ειναι πολλες, αλλα δεν νομίζω οτι ήταν η ποσότητα αλλά η φύση των ερωτησεων που ενόχλησε..(έτσι καταλαβα εγώ τουλάχιστον).
Η βασικότερη ερώτηση μου, που την έθεσα και λιγες ημέρες πριν ανοιγοντας άλλο θέμα, είναι αν και κατά πόσο φαίνεται επανασύνδεση δύο ανθρώπων στον χάρτη τους..
Και νομίζω οτι η απάντηση του Collibri μου ειναι αρκετή προς το παρων...Ξέρω ας πουμε από που να ξεκινήσω για να μελέτησω το θέμα..:)
Δείμων
21-10-2008, 05:45 PM
12 ερωτήσεις δηλαδή δεν ήταν πολλές?.... :cry: