PDA

View Full Version : Δικαίωμα συμμετοχής στην Ενότητα

ScP
03-04-2005, 11:29 PM
Αγαπητά μας Μέλη,
Σε αυτή τη Θεματική Ενότητα που την ονομάζουμε "Συμβουλευτείτε τους Αστρολόγους μας" δικαίωμα συμμετοχής έχουν MONO τα Μέλη (Members) του Horoscope. Θα έχετε παρατηρήσει ότι κάτω από το ψευδώνυμό σας υπάρχει το status (τίτλος) σας. Αυτό είναι: Junior Member, Member, Advanced Member, Senior Member, κ.λπ. Το status σας -δηλαδή ο τίτλος σας- αλλάζει αυτόματα αναλόγως των δημοσιεύσεών σας. Όσο πιο ενεργοί είστε στις συζητήσεις μέσα στα φόρουμς τόσο μεγαλύτερο είναι.

Η ενότητα η οποία και αφορά ερωτήσεις προσωπικού περιεχομένου όπως θέματα συναισθηματικής, οικονομικής ή επαγγελματικής φύσεως που θα υποβάλλονται από Junior Members δεν θα απαντιούνται από τους Αστρολόγους του Horoscope. Και αυτό είναι κοινή τους απόφαση για τους λόγους που ο καθένας εύκολα μπορεί να αντιληφθεί.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Έτσι λοιπόν, οι επαγγελματίες συνεργάτες Σύμβουλοι Αστρολόγοι του Horoscope είναι στη διάθεση των ΜΕΛΩΝ για να βοηθήσουν ή να συμβουλεύσουν για κάποια προσωπικά θέματα που ενδεχομένως τους απασχολούν. Και λέγοντας προσωπικά θέματα εννοούμε ότι δεν ρωτάμε για θέματα που απασχολούν φίλους ή συγγενείς τους.
Παράκληση ας κρατήσετε μερικούς "όρους" - βήματα στο μυαλό σας πριν υποβάλλετε την ερώτησή σας.

Η ερώτησή σας να είναι μια και να είστε όσο το δυνατόν πιο διευκρινιστικοί σε ότι ενδιαφέρεστε να μάθετε. Μην ρωτάτε για γενικές προβλέψεις ή αναλύσεις ετήσιες, γενέθλιου χάρτη στο σύνολό του, καρμική ανάλυση, κ.λπ. αλλά επικεντρωθείτε επάνω στο προσωπικό θέμα/ερώτηση.
Τέλος, ο τίτλος του ερωτήματός σας να είναι όσο μπορείτε πιο κατατοπιστικός. (Παράδειγμα δεν γράφουμε "βοήθεια" ή ερώτηση" αλλά ενδεχομένως "Ερώτηση για τα οικονομικά μου" κ.λπ.
Παρακαλώ αποφύγετε να γράφετε τον τίτλο της ερώτησης με κεφαλαία γράμματα ή λατινικούς χαρακτήρες. Το ίδιο ισχύσει και για το κείμενο της ερώτησης.
Να τους δίνετε στοιχεία γέννησης. Ημέρα, μήνα, έτος, ώρα και τοποθεσία (χώρα και πόλη γέννησης), και για τη διευκόλυνσή τους, το φύλο σας (άντρας ή γυναίκα), σημαντικός επίσης παράγοντας όταν εξετάζουν τον αστρολογικό σας χάρτη για πιο τεκμηριωμένη απάντηση.
Αν πρόκειται για ερώτηση επαγγελματικής φύσεως να αναφέρετε στην ερώτησή σας τι επάγγελμα κάνετε αυτή τη στιγμή ή αν είστε άνεργος/άνεργη κ.λπ.
Αν πρόκειται για ερώτηση που αφορά θέμα σπουδών να αναφέρετε τον κλάδο σπουδών σας.
Αν πρόκειται για ερώτηση αισθηματικής φύσεως να ακολουθείτε το βήμα 2 και για το δεύτερο άτομο που σας ενδιαφέρει.
Απαγορεύονται αυστηρά ερωτήσεις που αφορούν θέμα υγείας.
Αν έχετε γεννηθεί εκτός Ελλάδος να αναφέρετε την πόλη χώρα της σημερινής σας κατοικίας ή διαμονής.
Τέλος, μην προσπαθείτε να κάνετε ερωτήσεις για τα ζώδια και το ωροσκόπιό σας ή ακόμη και τις προβλέψεις σε αυτή τη Θεματική υποενότητα και όσες εμπεριέχονται μέσα σε αυτήν, (http://www.horoscope.gr/forumdisplay.php?f=13) αλλά σε αυτή που βρίσκεστε ήδη και ονομάζεται όπως είπαμε παραπάνω Συμβουλευτείτε τους Αστρολόγους μας.

Σημείο προσοχής: Οι ερωτήσεις σας τις περισσότερες φορές (για να μην γίνω απόλυτος και πω σε όλες) για να απαντηθούν σωστά χρειάζονται ανάλυση γενέθλιου χάρτη και συνδυασμούς αστρολογικών συστημάτων πρόβλεψης κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό να γίνει στα πλαίσια της επικοινωνίας ενός φόρουμ.
Είναι λοιπόν στη διακριτική ευχέρεια του κάθε Αστρολόγου μας ο τρόπος που θα σας απαντήσει.

Ερωτήσεις που θα γίνονται με προσωπικό μήνυμα (pm) στους Αστρολόγους μας θα αγνοούνται παντελώς!

Σημείωση: Παρακαλώ κάθε φορά που θέλετε να κάνετε μια νέα ερώτηση να πατάτε το κουμπάκι ΝΕΟ ΘΕΜΑ και όχι το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ, σε θέμα άλλου Μέλους διότι έτσι στην ουσία υποβάλετε ερώτηση σε ήδη υπάρχουσα από άλλο Μέλος μας.

Οι συντονιστές έχουν εντολή να εφαρμόσουν πιστά τους Όρους πρόσβασης του δικτυακού μας τόπου όπως και την ως άνω επισήμανση προβαίνοντας στις απαραίτητες ενέργειες διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας του Horoscope πράττοντας όπως υποχρεούνται.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή και την συνεχή σας επισκεψιμότητα!

HELEN
16-06-2005, 02:38 PM
ερωτηση για τα αισθηματικα μου

χαιρομαι ,που παντα μου απαντατε και ηθελα να πω μπραβο για το horoscope γενικώτερα.Δεν εχω καταλαβει οι δημοσιευσεις,αφορουν ολα τα θεματα ,στα οποια εχω αναφερθει και εκφερει γνωμη,ή μονον τα προσωπικα μηνύματα-δημοσιεύσεις?

HELEN
16-06-2005, 02:41 PM
ερωτηση για τα αισθηματικα μου,

το ρωταω αυτο ,διότι γενικα έχω περισσότερες από 20 δημοσιεύσεις,αλλα μηπως περιλαμβάνονται μόνον οι προσωπικές που είναι 19.Ρωτάω επειδη θέλω να υποβάλλω το ερώτημα που είχα θέσει ξανα και δεν μπόρεσα να λάβη απαντηση.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και παλι συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα,την οποία επισκέπτομαι ανελιπως καθημερινα.

retrograde
16-06-2005, 03:40 PM
Αγαπητό μας μέλος HELEN
Οι δημοσιεύσεις σας όπως μπορείτε καθαρά να δείτε στα δεξιά του ψευδώνυμού σας είναι 13. Δημοσίευση καταγράφει το σύστημα κάθε φορά που γράφεται κάτι μέσα στο φόρουμ δημόσια. Όχι προσωπικά μηνύματα, όχι e-mails.
Όλες οι δημοσιεύσεις που ξεκίνησαν από εσάς και έχουν καταγραφεί είναι εδώ http://horoscope.gr/search.php?searchid=2158.
Ο καθένας μπορεί να διακρίνει ότι για το ίδιο προσωπικό θέμα σας έχουν απαντήσει στα πλαίσια που η απάντηση μπορεί να δοθεί δημοσίως χρησιμοποιώντας τη συμβουλευτική αστρολογία σαν εργαλείο.
Χωρίς να θέλω να σας θίξω και με καμία διάθεση προσβολής στο πρόσωπό σας ήθελα συμπληρωματικά να σας πω ότι όταν εξετάστηκε ή ερώτησή σας έγινε επαγγελματική προσέγγιση και αφιερώθηκε περισσότερο από 1 ώρα μελέτης για να σας δοθεί απάντηση που μπορεί να μη σας καλύπτει, ίσως την θέλατε με περισσότερα λόγια, ίσως περιμένετε να διαβάσετε κάτι συγκεκριμένο. Ένα ραντεβού με σύμβουλο αστρολόγο της αρεσκείας σας θα ήταν καλύτερο και πιο ουσιαστικό.
Η αστρολογία δεν είναι μαντεία και όταν ο γενέθλιος χάρτης σας και τα συστήματα πρόβλεψης μπορεί να μην εμφανίζουν κάποιο δείκτη επιθυμητού για εσάς αποτελέσματος δημιουργείται περισσότερο άγχος και σε εσάς και στον εκάστοτε αστρολόγο που τον εξετάζει και δεν έχει στην ουσία να σας πει τίποτε νεότερο.
Τέλος, οι σύμβουλοι αστρολόγοι του δικτυακού μας τόπου φροντίζουν επιμελώς να κρατούν τις απαραίτητες ισορροπίες και σε καμία περίπτωση δεν αυθαιρετούν. Και το μήνυμα είναι σαφές!

Φιλικά

nickie
22-06-2005, 12:39 AM
Ευχαριστώ για την επισήμανση.....
Δηλαδή όταν περάσω τις 20 δημοσιεύσεις θα απαντηθεί το ερωτημά μου ή θα πρέπει νατο ξανακάνω?

roulaki
01-08-2005, 10:32 AM
Γειά σας.Έχω γεννηθεί στήν Άρτα στις 10-11-73 κι ώρα 00.00μμ.Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να μου πείτε άν θα κάνω κάποια σοβαρή σχέση,αυτό το διάστημα είμαι
μόνη μου.Επίσης είμαι στην Αθήνα 8 χρόνια όπου δουλεύω,υπάρχει περίπτωση να αλλάξω τόπο κατοικίας και άν ναι πότε;Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μου απαντήσετε.

Dell Piero
01-08-2005, 11:05 AM
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και τίποτε άλλο. Ξέχασα να φέρω και τη γκλίτσα από το χωριό!!!!