PDA

View Full Version : Γάμος και ανάδρομος ερμής

melinam
16-10-2008, 10:40 AM
Καλη σας μέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο αν ένας γάμος γίνει σε περίοδο με ανάδρομο ερμή αυτό θα σημαίνει προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ του ζευγαριού και αποτυχία του γάμου αργότερα και αν αυτό ισχύει και στις περιόδους εκλείψεων. Ευχαριστώ! :cheesy:

Δείμων
16-10-2008, 11:38 AM
Διάβασε το παρακάτω link και καλύτερα να συνεχίσουμε σε εκείνη τη συζήτηση την απορία σου για να είναι συγκεντρωμένες οι απόψεις μας. :)

http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9-%E5%F1%E1%F3%F4%DD%F2-%F4%E7%F2-%E1%F3%F4%F1%EF%EB%EF%E3%DF%E1%F2/6758-%E3%E1%EC%EF%F2.html

melinam
17-10-2008, 08:45 AM
Καλημέρα! Διαβάζοντας όμως το link που μου ανέφερες δεν βρήκα ικανοποιητική απάντηση στο ερώτημα μου! :embarrest Μήπως κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι παραπάνω? Ευχαριστώ! :cheesy:

Μητσάκος
17-10-2008, 09:12 AM
Καλη σας μέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο αν ένας γάμος γίνει σε περίοδο με ανάδρομο ερμή αυτό θα σημαίνει προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ του ζευγαριού και αποτυχία του γάμου αργότερα και αν αυτό ισχύει και στις περιόδους εκλείψεων. Ευχαριστώ! :cheesy:
Νομίζω ότι με γενικότητες δεν θα μπορέσεις να καλυφθείς, καθώς π.χ. η περίοδος των εκλείψεων συνδέεται με αρνητικά γεγονότα, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί σε συγκεκριμένο ωροσκόπιο να λειτουργήσουν θετικά.
Θα ήταν πιο εύκολο ( ; ) αν είχες συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά και πάλι, για να καθήσει κάποιος να αναλύσει το αν είναι ευνοϊκή μια μέρα για γάμο είναι ολίγον σύνθετο και προϋποθέτει χρόνο και εξειδικευμένες γνώσεις.
Αναφορικά με τον ανάδρομο, πάλι, αλλιώς λειτουργεί σε εμένα που έχω γενέθλιο ανάδρομο Ερμή π.χ. και αλλιώς σε εσένα που ίσως δεν είναι.

Δείμων
17-10-2008, 12:22 PM
To παραπάνω link έχει να κάνει γενικότερα με το κατά πόσον η ημερομηνία του γάμου, το ροσκόπιο εκείνης της στιγμής δηλαδή, είναι σημαντική (καθοριστική) στην πορεία ενός ζευγαριού. Εάν το δεχτείς παίρνοντας υπ' όψη σου τις εκεί απόψεις, προχωράς παρακάτω. Αλλοιώς πιθανόν να θελήσεις να το ψάξεις κάπου αλλού.

skorpion
17-10-2008, 02:33 PM
θυμαμαι οτι ειχε ξαναγινει καπου αυτη η συζητηση αλλα δε θυμαμαι που...και θυμαμαι οτι ενα μελος ειχε αναφερει οτι εκανε το γαμο του σε περιοδο με αναδρομο ερμη και οτι ολα πηγαν καλα....Αλλα οπως αναφερθηκε ηδη εξαρταται κι απ το προσωπικο ωροσκοπιο του καθενος και πως ενεργοποιειται τη συγκεκριμενη μερα...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
18-10-2008, 09:01 PM
Ο γαμος μου εγινε με αναδρομο Ερμη στον τοξοτη και με ωροσκοπο στους διδυμους παρακαλω...η μαχη του Δραμαλη γινοταν και καιγονταν τα Δερβενακια καθημερινα:nuts:ενας πολεμος σε καθημερινη βαση μεχρι που μαθαμε οτι δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα αλλα μονο να ενωσουμε με μπροσταρη την αγαπη και σιγα σιγα χτιζαμε αντι να γκρεμιζουμε ...μας πηρε πολλα χρονια ολο αυτο ..ματωσαμε,υποφεραμε αλλα τα καταφεραμε .

Στις δυσκολιες ερχετε η αυτογνωσια .

Υ.Γ. υποψιν και τα ηλιακα ζωδια μας εγω τοξοτρα αυτος διδυμος ωρε!!!που πας ;;;;;;;;;:nuts::nuts::nuts:

με εκτιμηση Δεσποινα κουκι